|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 :)
Witajcie my od 7 na nogach. Na 10 mam termin w urzędzie . Jak się czujecie? Ja w miarę f
Dobrze
|
#3602 |
|
Okrutna, podła i zła
|
witam bez kawy... To już dziś !!!! Jestem podekscytowana i troszkę się obawiam... Zdam Wam potem relację co i jak
|
|
|
|
#3603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Milego dnia Dziewczyny ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ileż to można nerwów stracić... U mnie dzisiaj dziwnie.. telepie od środka, łapy się trzęsą. Spadło mi tsh a ja odczuwam każdy wzrost i spadek i za to ![]() Cytat:
czekamy ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- I również życzę miłego dnia wszystkim |
||
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
Noo racja . A netwy w ciazy mi nie sa potrzebne. coś cie bierze? Bidulko. 😙
|
#3607 |
|
Wtajemniczenie
|
przejrzałam sobie fora dziewczyn wcześniej rodzących i od stycznia do kwietnia liczba chlopców z dziewczynami bardzo równa
ciekawe jak się u nas ułoży.Pierwsze dzieci z naszej grupy obfitują w chłopców
|
|
|
|
#3608 |
|
Zadomowienie
|
kasperka dlaczego sie spłakałaś
unikalna tez mam dziś wizyte ![]() sugarbabylove jestem pedagogiem i wiem ze z autyzmem nie ma lekko,ze to trudne zaburzenie ale przez terapie mozna duzo osiagnac,a na dogo też chodzicie? nam dzis w nocy 2 suczki sie podkopały i uciekły gdzies w siną dal..
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
.
Cytat:
|
|
#3610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie jakos chyba bez powodu... Zryczalam sie za wszystkie czasy...Maz tulil i pocieszal, a ja dalej wyłam
|
|
|
|
|
#3611 | |
|
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3612 |
|
Zadomowienie
|
unikalna1983 możliwe ze tak ,przy okazji usg zrobi przeziernosc karkowa tyle i az tyle.
zleci mi pewnie dalsze badania sugarbabylove dogoterapia jest metodą wspomagania leczenia,rozwoju z udziałem psa oraz wykwalifikowanego terapeuty pedagoga,psychologa badz lekarza d.usprawnia f.motoryczne poznawcze emocjonane ,wspomaga rehabilitacje do kazdego dostosowany jest odpowiedni program terapeutyczny dot,danego zaburzenia i w indywidualnym przypadku.stosowana zarowno u dzieci jak i dorosłych czy starszych. sama jestem certyfikowanym dogoterapeutą nie wszystkie psy sie nadają musza przejsc test predyspozycji a potem po szkoleniu egzamin ,tego ostatniego moja Rafa nie zdała i mysle coby jechac z nia do czestochowy na egzamin u mojej znajomej.
watek scrapkowy:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=765045 wątek decoupage:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=714593&page=7 mój raczkujący blog:http://niebieskainspiracja.blogspot.com Edytowane przez beatrix28 Czas edycji: 2015-01-26 o 10:05 |
|
|
|
#3613 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale piszecie duuzo :-P
Ja sie witam z mdlosciami, moje dziecko nie lubi chipsow, wczoraj wieczorem przytulalam kibelek, ani jajek dzus rano to samo :-D Zaraz lecimy na spacer i male zakupy Kciuki za wizytujace! |
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
No laseczki, trzy dni mnie nie było, a tu szał... 11 stron... wątek się rozkręca
roxana Jak cię denerwuje, to zwróc uwagę Dla niektórych fasolka jest do końca ciąży, a dla niektórych, jak tylko z grubsza zacznie ludzia przypominac, to już Człowiek Mnie wyprowadzało z równowagi, jak mówili "ojojoj... jaki śliczny brzuś/buń... a dzidzia już duzia, duzia"... matulu, jak miałam brzuch, a w nim dziecko albo Dziec W ogóle mi do Janka słowo dzidzius albo dzidzia nie pasowało ![]() mravka, super, widzisz, nerwy niepotrzebne ![]() U mnie pomogła witamina B6, a jeszcze le[piej sok grejfrutowy na pół z wodą. Ale w sumie już chyba mi przechodzi - mdli mnie okazjonalnie ![]() Za to zaczęły się koszmarne migreny... no nic, jak nie upór, to sraczka ![]() Sugarbaby Alverde jest genialny ![]() moniska, gratuluję usg ![]() magdowe, jeśli Ci nie odpowiada i masz możliwośc, zmień gina A usg pewni Ci tam zrobią i to na dobrym sprzęcie Isabelle gratuluję zaliczeń ![]() Co do h&m - nie w każdym jest dział Mama. We Wrocławiu jest w Arkadach i w Pasażu Grunwaldzkim ![]() beatrix, ja jestem 84, więc niedaleko ![]() lori, spróbuj obejśc dziekanat pismem bezpośrednio do "Szefostwa" Oj, dużo siły życzę Lulla gratuluję 14 ![]() Ja na razie na Ktosia mówiłam krewetka... ale co poradzę, skoro na usg na prawdę tak wyglądał?! No dobra, czułków nie miał ![]() Pia Gizela Tymon mi się baaardzo podoba ![]() Genetyczne robi się między 11 a 14tc, najlepiej w okolicy 12-13tc, bo najlepiej wtedy widac - im później robisz, tym większa szansa, ze przezierności nie będzie dobrze widac. I tak i nie Cofnij się o kilka stron - pisałam dokładnie o tym ![]() Ambiwalentna Fajnie, że się tak szybko udało... aha, i ochotę mi na żelki zrobiłaś ![]() Olenka, o proszę, to będziemy miały Maluchy z taką samą różnicą wieku - Żuk też ma teraz 15 mc ![]() dd1dd jakąś tam ma - są dużo bardziej amortyzowane wózki - za to prowadzi się genialnie i Żuk go uwielbia. Mam, używam i kocham ![]() unikalna mocne ![]() ![]() ![]() A my w sobotę wybyliśmy Żukowi śnieg pokazac Wdrapałam się na Wielką Sowę - Młody w nosidle u taty na plecach - i żyję A potem żurek i smażony ser w schronisku Niestety dalej kaszlę - Młody się wyleczył, a ja się dalej jak koopa czuję
|
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
Vea koniecznie za 2 tygodnie powtórzcie wycieczkę a po zapraszam do mnie na gorącą herbatę
będę już w Polsce a wtedy do mnie rzut beretem masz przecież! My na wielką sowe latem to raz w tygodniu jeździliśmy albo i na całą noc ze znajomymi na ogniska i pierwszym autobusem o 5 rano do domu
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się złoży pojechac, to na pewno damy znac ![]() znajomi robią zimowiska w Orle, stąd wybraliśmy się z wizytą
|
|
|
|
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
A to pod Bielawe nie podlega, choćby pod gminę? Całe życie myślałam że to w Bielawie
my zawsze od drugiej strony wchodzimy, od najtrudniejszej
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na Sowę chyba z każdej możliwej ![]() Popatrzyłam na opis zimowiska - oni mają, że jest w Sokolcu
|
|
|
|
|
#3621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja odczuwam po prostu tak spadki wzrosty tsh. Idę dziś do endokrynologa Cytat:
|
||
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
Vea to ja już nic nie wiem
|
#3623 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
O matko wątek się rozkręca, a ja już nie mogę nadążyć. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Z synkiem pierwsze ruchy poczułam w 16/17 tc. W środę na usg ? Cytat:
Ale Ci dobrze. Mój wstaje zawsze o 7 ... UNIKALNA no ciekawe czy poznamy płeć kolejnego wątkowego dzidziusia ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Czy Wasze dzieci też są takie absorbujące ? U mnie non stop mama baw się ze mną, uwiesił się na mnie i nie daje odejść na krok.
Edytowane przez fiona27 Czas edycji: 2015-01-26 o 11:13 |
||||
|
|
|
#3624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I pomimo braku jakichś super amortyzatorów Młodym mało telepie. Co nie, zwariowac idzie Dobrze, ze Sowa jest jedna... a dokładnie dwie, Mała i Wielka ![]() Cytat:
Ale ma też takie, że bawi się grzecznie sam, a wręcz nie życzy sobie towarzystwa
|
||
|
|
|
#3625 |
|
Zadomowienie
|
hej Dziewczynki
![]() U mnie fajny był weekend - imprezowo i rodzinnie. tego było mi trzeba ![]() Dzisiaj apetyt mi dopisuje, że hej zjadłam 3 kanapki na śniadanie, solidnie obłożone wędliną, serem, warzywkami. potem wsunęłam jogurt i teraz podjadam ciasto i popijam słabą kawką Na obiad dzisiaj mamy krokiety od babci
|
|
|
|
#3626 |
|
Zadomowienie
|
Dopiero wróciłam do domu od lekarza a jechałam o 7.30, jaka ja byłam naiwna myśląc, że jak 3 tygodnie temu byłam zarejestrowana to szybko pójdzie. Siedzę czekam pod gabinetem byłam trzecią kobietą w ciąży w kolejce i zaczynają się schodzić te co właśnie się zarejestrowały. I już zaczynają się pretensje dlaczego tylko ciężarne mogą się do przodu rejestrować i że one chcą być pierwsze bo od rana siedzą i czekają. Zrobiło się tak nieprzyjemnie, że trzebabylo je co drugą wpuszczać. Aż mi się ciśnienie podniosło... Standardem jest 105/50 to dzisiaj miałam 125/85 :pała: nigdy się tak nie zdarzyło aby się wcisnely co są dalej w kolejce tylko dzisiaj jakieś awanturniczki.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3627 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, a ten barszczyk to bym zjadła. O ! Wiem co jutro będzie na obiad ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3628 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=MsLullaby;49931343]Poza tym już czuję napieranie w brzuchu kiedy maleństwo jest aktywne, z Bartkiem poczułam dopiero w 20tc
do ruchów jeszcze trochę ale już czuję gdy maleństwo w brzuchu jest aktywne [/QUOTEAle Ci fajnie, że już coś czujesz ![]() Cytat:
Ja dziś wybieram się do pracy, zanieść L4 i zabrać swoje wszystkie rzeczy, bo lekarka mi powiedziała, że do pracy już nie wrócę. A pod koniec stycznia mieli mi przedłużyć umowę na czas nieokreślony, ciekawe czy mam jeszcze szansę, czy tylko do porodu przedłużą... ehh
Edytowane przez Jess922 Czas edycji: 2015-01-26 o 11:38 |
|
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem szczerze, ze jestem też trochę w szoku, że tak szybko czuję to smyranie.
|
#3630 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.

ileż to można nerwów stracić... 
Dla niektórych fasolka jest do końca ciąży, a dla niektórych, jak tylko z grubsza zacznie ludzia przypominac, to już Człowiek