ALIEXPRESS (chińskie Allegro) - wątek zamówieniowo-plotkowy część V. - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-13, 19:12   #3601
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24
Konto usunięte

Dot.: ALIEXPRESS (chińskie Allegro) - wątek zamówieniowo-plotkowy część V.

Cytat:
Napisane przez migea Pokaż wiadomość
mozesz napisac wiadomosc do sprzedawcy i bedziesz ja miala widoczna na karcie szzcegolow jak wejdziesz ja tak robie i zawsze mi wysla na adres jaki napisze bo pozniej chinczyk mi potwierda ze odnotowal inny adres dostawy i tyle
Dzięki!
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-14, 06:54   #3602
hauuu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fiolet6 Pokaż wiadomość
Początkiem lata,chwilkę przed tym za nim odkryłam i zaczęłam kupować na Ali kupiłam sobie za 600zł. kurtkę MK w TK-maxie. I też ma jak byk na metce Michael Kors made in China. Mimo, iż sprawdzało mi ją kilku "expertów" i wszyscy twierdzili, że to oryginał ja mam nadal wątpliwości. Dlatego stwierdziłam, że co za różnica (jedynie w cenie i oczywiście piszę o dobrych, droższych podróbkach) -jak i tu i tu jest magiczny napis made in..... I tak jestem bardziej zadowolona z podróbki torebki jak z oryginalnej kurtki.
I dlatego niektórzy omijają metki szerokim lukiem. Doskonale rozumiem osobę która pisała ze nie chce ologowanych butów bo sama wolałabym dopłacić nawet i mieć podobne buty bez logo. I uprzedzając, wole kupić buty polskiej firmy a nie oszukiwać się ze mam oryginały albo kupić coś co niby jest oryginalne ale pewności nie mam. Także rozumiem ludzi którzy nie chcą chodzić obrandowani. Z tego tez powodu zupełnie nie rozumiem mody na MK. Nie wierzę że jakby zabrać tym torebkom logo to dalej by ludzie tak chętnie w nich chodzili o ile rozumiem ze na alie można kupić dobre jakościowo produkty zaatakowana cenę to kupowanie za ciężkie pieniądze podroby mnie nie przestanie dziwić.

Edytowane przez hauuu
Czas edycji: 2015-12-14 o 06:55
hauuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-14, 11:49   #3603
fiolet6
Raczkowanie

Jeżeli chodzi o kurtkę to napiszę tak - także praktycznie nie jest logowana - ma tylko jeden malutki znaczek na rękawie, i na suwaku (ale trzeba się dobrze wpatrzyć aby przeczytać) a kupiłam ją tylko dlatego, że mam w piersiach 120cm. a wzrostu 154cm.i bardzo ciężko mi jest kupić cokolwiek modnego kupić w sieciówkach (wszystko góra do 42 - a ja noszę min.44-46-48) a ta była jedyna z nielicznych puchowych, która była lekka i dobrze się w niej czułam - na Alli praktycznie nie ma ubrań w moim rozmiarze ;-(.
Jeszcze jakieś 10 lat temu także kupowałam głównie w polskich sklepach, marketach czy targach. Ale od kiedy mam 3 dzieci stwierdziłam, że jest to nieopłacalne. Większość rzeczy po kilku praniach nadawały się tylko do śmieci. Teraz kupuję tanio rzeczy markowe (TK-max, fashion house, czy nowe na Allegro, bardzo dużo w Tchibo na wyprzedażach ) dzieci sezon obchodzą, wyrosną a później w większości przypadków sprzedaję jeszcze drożej niż zakupiłam - i zaś mam na nowe - i tak kółeczko się kreci. Szczerze powiedziawszy do tej pory moje dzieci nie miały jeszcze innych butów niż Bartek czy Geox - teraz dopiero, gdy mają większe, zdrowe stopy zakupiłam po raz pierwszy córze na Alli (czekam - wer W-wa) śniegowce bo zależało mi na błękitnych do kurtki narciarskiej. I tak przyjemne (dzieci ładnie wyglądają) z pożytecznym (mam na nowe). Dla mnie nie liczą się znaczki, loga lecz dobra jakość.
fiolet6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-14, 14:05   #3604
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hauuu Pokaż wiadomość
I dlatego niektórzy omijają metki szerokim lukiem. Doskonale rozumiem osobę która pisała ze nie chce ologowanych butów bo sama wolałabym dopłacić nawet i mieć podobne buty bez logo. I uprzedzając, wole kupić buty polskiej firmy a nie oszukiwać się ze mam oryginały albo kupić coś co niby jest oryginalne ale pewności nie mam. Także rozumiem ludzi którzy nie chcą chodzić obrandowani. Z tego tez powodu zupełnie nie rozumiem mody na MK. Nie wierzę że jakby zabrać tym torebkom logo to dalej by ludzie tak chętnie w nich chodzili o ile rozumiem ze na alie można kupić dobre jakościowo produkty zaatakowana cenę to kupowanie za ciężkie pieniądze podroby mnie nie przestanie dziwić.
ja uwielbiam selmę za kształt i strasznie bym chciała bez logo, no ale oczywiście na allie nie ma nigdzie wszędzie mk
Stary 2015-12-14, 16:13   #3605
Anjaaa90
Przyczajenie

Ja mam bardzo złe wspomnienia z alii...
Zamówiłam sukienkę typu mała czarna w azteckie wzory była w 3 kolorach i powiem szczerze że , bardzo różniła się od tego co było na zdjęciach ;/
Koniec końców zostałam z 2 sukienkami :P kiedyś jeszcze może się opłacało kupować na ali jak dolar był tańszy ale teraz ;/ nie dość że, trzeba uważać na podróbki bo w chinach to niestety standard ;/ to i jakość materiału nie oszukujmy się jest słaba;/
Anjaaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-14, 16:31   #3606
migea
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anjaaa90 Pokaż wiadomość
Ja mam bardzo złe wspomnienia z alii...
Zamówiłam sukienkę typu mała czarna w azteckie wzory była w 3 kolorach i powiem szczerze że , bardzo różniła się od tego co było na zdjęciach ;/
Koniec końców zostałam z 2 sukienkami :P kiedyś jeszcze może się opłacało kupować na ali jak dolar był tańszy ale teraz ;/ nie dość że, trzeba uważać na podróbki bo w chinach to niestety standard ;/ to i jakość materiału nie oszukujmy się jest słaba;/
wiesz na ciuchach swiat sie nie konczy w Chinach

ps faktycznie ciuchy za kilka usd nie sa powalające w wiekszosci ale ja kupuje od 3 lat lakiery dodatki bizuterie galenterie i jakos jestem bardzo zadowlona ostatnio zakupilam sukienki za 6-7 usd i sa bardzo fajne a mowie o tych
http://www.aliexpress.com/item/Fashi...367326783.html

rowniez te jakosc maja zadawalajaca jak za takie pieniadze
http://www.aliexpress.com/item/2015-...784734875.html

http://www.aliexpress.com/item/2015-...046863055.html
Stary 2015-12-14, 17:19   #3607
mal00nie
Zakorzenienie

zamówiłam t-shirt i poraz pierwszy tak się mile rozczarowalam jakością

http://www.aliexpress.com/item/2015-...309231226.html
(from AliExpress Android)

Edytowane przez mal00nie
Czas edycji: 2015-12-14 o 17:25
mal00nie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-14, 18:16   #3608
koteceqq
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fiolet6 Pokaż wiadomość
Początkiem lata,chwilkę przed tym za nim odkryłam i zaczęłam kupować na Ali kupiłam sobie za 600zł. kurtkę MK w TK-maxie. I też ma jak byk na metce Michael Kors made in China. Mimo, iż sprawdzało mi ją kilku "expertów" i wszyscy twierdzili, że to oryginał ja mam nadal wątpliwości. Dlatego stwierdziłam, że co za różnica (jedynie w cenie i oczywiście piszę o dobrych, droższych podróbkach) -jak i tu i tu jest magiczny napis made in..... I tak jestem bardziej zadowolona z podróbki torebki jak z oryginalnej kurtki.
W Tk-maxxie nie sprzedają podróbek, więc możesz być spokojna. Międzynarodowa sieć sklepów nie może sobie pozwolić na taką wpadkę.
Stary 2015-12-14, 20:50   #3609
N1cci
Przyczajenie

myślicie że warto ryzykować i kupować taką kurtkę w cenie $6.11? to chyba nie może być nic dobrego i pewnie nie wygląda jak na zdjęciach? http://www.aliexpress.com/item/2015-winter-wadded-jacket-female-medium-long-plus-size-cloak-down-cotton-padded-jacket-a-outerwear/32565185852.html

N1cci jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 08:01   #3610
Wieszczka
Zadomowienie

Kupowałam już na Ali trochę i mam takie doświadczenia, że: rzeczy bardzo tanie nie są dobre, ale te powyżej 50 zł są już zwykle spoko (w przypadku kurtek to jakieś 150 zł). No, ale 6 dolarów to jakieś 25 zł więc możesz zaryzykować, ale cudów nie oczekuj. Nie ma feedbacku ze zdjęciami?

Edytowane przez Wieszczka
Czas edycji: 2015-12-15 o 08:04
Wieszczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 09:13   #3611
migea
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez N1cci Pokaż wiadomość
myślicie że warto ryzykować i kupować taką kurtkę w cenie $6.11? to chyba nie może być nic dobrego i pewnie nie wygląda jak na zdjęciach? http://www.aliexpress.com/item/2015-winter-wadded-jacket-female-medium-long-plus-size-cloak-down-cotton-padded-jacket-a-outerwear/32565185852.html

Po tym ze 3 lata na ali kupuje po przejrzeniu aukcji stwierdzam ze bedzie tak ze za miesiac dwa napiszesz ze jestes niezadowolona bo a)albo paczka wcale nie dojdzie b)a jak juz nie oczekuj tego co na foto

Ta aukcja nie ma prawa bytnosci jak opisano

Edytowane przez migea
Czas edycji: 2015-12-15 o 09:34
migea jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-15, 09:55   #3612
cola201
Rozeznanie

Zgodzę się z komentarzem powyżej, cena świadczy o jakości albo raczej jej braku W rzeczywistości nie sadzę by wyglądała jak na modelce.

Zapraszam do obejrzenia mojego świątecznego rękodzieła!

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post53652022

_________________________ ___________

Moje motto:
"Wystarczy chcieć"
cola201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 13:00   #3613
Flofferek
Zakorzenienie

Dziewczyny szybka prośba-pytanie

Odważyłam się kupić coś na ali. Rzeczy kosztuje 0,54$, przesyłka za free.
W opcjach mam Product Amount 0,54$, Shipping cost 0$, Total Amount 2,54$.
Czy to już w tym total amount doliczają przewalutowanie? Chyba nie..

Jeśli nie to może opiszę, co robiłam: chciałam zapłacić przez przelewy24, wybrałam Pay Now i cisza, nic się nie zrobiło, nigdzie mnie nie przeniosło. Wybrałam Refresh i ok pojawiła się znów możliwość Pay Now, ale kwota się zwiększyła do 2,54$.

Z tego co doczytałam i dobrze zrozumiałam, to sprzedawca doliczył te 2$. Ale dlaczego? To standard? W necie nie znalazłam nic o tym.

No i zawiesiłam się, nie wiem, co robić. Dlaczego kwota wzrosła? Szukam w necie, ale nic nie znalazłam. Dziękuję

Dopisek: anulowałam tamto zamówienie, kupiłam u innego sprzedawcy, poszło bez problemów
Jednak jestem ciekawa, dlaczego w tamtym została doliczona kasa.

Edytowane przez Flofferek
Czas edycji: 2015-12-15 o 14:05
Flofferek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 15:22   #3614
migea
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Flofferek Pokaż wiadomość

Jeśli nie to może opiszę, co robiłam: chciałam zapłacić przez przelewy24, wybrałam Pay Now i cisza, nic się nie zrobiło, nigdzie mnie nie przeniosło. Wybrałam Refresh i ok pojawiła się znów możliwość Pay Now, ale kwota się zwiększyła do 2,54$.

Z tego co doczytałam i dobrze zrozumiałam, to sprzedawca doliczył te 2$. Ale dlaczego? To standard? W necie nie znalazłam nic o tym.

No i zawiesiłam się, nie wiem, co robić. Dlaczego kwota wzrosła? Szukam w necie, ale nic nie znalazłam. Dziękuję

Dopisek: anulowałam tamto zamówienie, kupiłam u innego sprzedawcy, poszło bez problemów
wyslij linka do aukcji
Stary 2015-12-15, 15:44   #3615
Lottie69
Zakorzenienie

Cytat:

A nie było tak, że były różne wzory/kolory do wyboru? Wtedy jedno może być droższe od drugiego (a przynajmniej częsta praktyka na ebayu)

Od ilu diamencików warto coś kupować u kogoś? Już się dowiedziałam, że medale są be
Lottie69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 16:35   #3616
Flofferek
Zakorzenienie

Link do aukcji, kolor różowy:
http://www.aliexpress.com/item/2015-...357036219.html

Widziałam, że czasem podają przedział cenowy w zależności od koloru, ale tutaj jest stała cena. W każdym razie dzięki za wyjaśnienie
Stary 2015-12-15, 16:41   #3617
Wieszczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lottie69 Pokaż wiadomość
A nie było tak, że były różne wzory/kolory do wyboru? Wtedy jedno może być droższe od drugiego (a przynajmniej częsta praktyka na ebayu)

Od ilu diamencików warto coś kupować u kogoś? Już się dowiedziałam, że medale są be
Ja się nie sugeruję diamencikami, ale ile osob kupiło daną rzecz i wertuję feedbacki w poszukiwaniu realnych zdjęć. Jeszcze się nie zawiodłam na swojej metodzie.
Wieszczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 17:50   #3618
133e0625674cbae259b1434db9f6b2eb057ff862_6556adfa91426
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Wieszczka Pokaż wiadomość
Ja się nie sugeruję diamencikami, ale ile osob kupiło daną rzecz i wertuję feedbacki w poszukiwaniu realnych zdjęć. Jeszcze się nie zawiodłam na swojej metodzie.
Ja robię dokładnie tak samo
Dopiero niedawno zaczęłam przygodę z allie, ale naprawdę sporo zakupów zrobiłam tą metodą i póki co 100% satysfakcji
133e0625674cbae259b1434db9f6b2eb057ff862_6556adfa91426 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 18:47   #3619
Lottie69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wieszczka Pokaż wiadomość
A masz jakiś "próg"? No i dużo feedbacków jest po rosyjsku, co sprawy nie ułatwia. Komentarzami się sugerowałam na ebayu i się przejechałam parę razy, ale był zwrot kasy więc ok
Lottie69 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-15, 20:21   #3620
133e0625674cbae259b1434db9f6b2eb057ff862_6556adfa91426
Konto usunięte

http://www.aliexpress.com/item/Autom...rchweb201560_4

Myślicie, że warto zaryzykować ?
133e0625674cbae259b1434db9f6b2eb057ff862_6556adfa91426 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 20:50   #3621
Sonciaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lottie69 Pokaż wiadomość
A masz jakiś "próg"? No i dużo feedbacków jest po rosyjsku, co sprawy nie ułatwia. Komentarzami się sugerowałam na ebayu i się przejechałam parę razy, ale był zwrot kasy więc ok
Ja zawsze szukam feedbacków ze zdjęciami
Stary 2015-12-15, 21:04   #3622
migea
Zadomowienie

Cytat:
Link do aukcji, kolor różowy:
http://www.aliexpress.com/item/2015-...357036219.html

Widziałam, że czasem podają przedział cenowy w zależności od koloru, ale tutaj jest stała cena. W każdym razie dzięki za wyjaśnienie
ja placac norlanie przez karte z tmobile i majac na niej dolary z walutomatu nie place ponad to co jest na aukcji
wiec przelewy24 jak widac cos z prowizja chyba ida wysoko
Stary 2015-12-16, 06:18   #3623
mariazet
Raczkowanie

Cytat:
ja placac norlanie przez karte z tmobile i majac na niej dolary z walutomatu nie place ponad to co jest na aukcji
A to mozna placic przelewy24? Ja mam dedykowana karte do platnosciach na aukcjach zagranicznych - karte wirtualna w mbanku. Koszt 25 za rok, ale wrzucasz na nia tyle kasy ile trzeba I nawet jak ktos ci numerki zczyta gdzies w necie to nie sciagnie ci wiecej niz jest na niej. Rowniez brak jakichkolwiek doplat

apetyt na jedzenie i na sex
to w życiu dwa najbardziej naturalne rodzaje apetytu
mariazet jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-16, 12:53   #3624
migea
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mariazet Pokaż wiadomość
A to mozna placic przelewy24? Ja mam dedykowana karte do platnosciach na aukcjach zagranicznych - karte wirtualna w mbanku. Koszt 25 za rok, ale wrzucasz na nia tyle kasy ile trzeba I nawet jak ktos ci numerki zczyta gdzies w necie to nie sciagnie ci wiecej niz jest na niej. Rowniez brak jakichkolwiek doplat
A co wy z tymi przelawami24 ciagle
jak masz karte wirtualna z mbanku to placisz karta a nie przelewy 24 i mbank ci zamienia pl w usd a jak masz zwrot odwrotnie usd na pl Ja mialam karte ta mbanku za przewalutowanie mi tyle brali i na zwrotach tracilam i jeszcze te 25zl oplata za co - i pamietaj ze nie niej nie masz kursu jak w walutomacie tylko wyzej hmmm juz wole sobie za te 25zl oplaty za wydanie i pozniej co roku to cos kupic
Ja po roku zrezygnowałam z niej wole juz zdecydowanie miec konto w usd założone za free w tmobile kiedys alior sync i sama sobie kupowac dolary wychodzi o niebo lepiej.

Edytowane przez migea
Czas edycji: 2015-12-16 o 13:06
migea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 13:04   #3625
kama100
Raczkowanie

Cytat:
A co wy z tymi przelawami24 ciagle
jak masz karte wirtualna z mbanku to placisz karta a nie przelewy 24 i mbank ci zamienia pl w usd a jak masz zwrot odwrotnie usd na pl Ja mialam karte ta mbanku za przewalutowanie mi tyle brali i na zwrotach tracilam i jeszcze te 25zl oplata za co??? juz wole sobie za to cos kupic Ja po roku zrezygnowałam z niej wole juz zdecydowanie miec konto w usd założone za free w tmobile kiedys alior sync i sama sobie kupowac dolary wychodzi o niebo lepiej.
Popieram
Stary 2015-12-16, 13:19   #3626
Flofferek
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem, co to było, chyba ten sprzedawca sobie coś dolicza, bo próbowałam z innej aukcji od niego coś kupić i taka sama sytuacja. A od innych sprzedawców bez problemu poszło. I tak płacę przez przelewy24. Także oczekuję na 5 przesyłek.
Stary 2015-12-16, 16:49   #3627
ciastecek
Zakorzenienie

Nikt nie pomoże w sprawie sukienek, które wkleiłam kilka stron wcześniej ?
ciastecek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 17:42   #3628
migea
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ciastecek Pokaż wiadomość
Nikt nie pomoże w sprawie sukienek, które wkleiłam kilka stron wcześniej ?
najwyrazniej nikt z Nas tych sukienek nie zamawiał skoro nie masz odp.
Stary 2015-12-16, 19:33   #3629
xDreamy
Raczkowanie

skórzana torba FENDI 3jours

LINK!

US $139.04
zamówiona: 11.11
przyszła: 11.12
torba jest naprawdę obłędnej jakości - gruba skóra (w komentarzach zdjęcie). skórzany jest także czerwony środek. dodatkowo do torby dodana jest skórzana saszetka na pasku z biglem - można ją przypiąć do dodatkowego kółeczka. równiutkie szycie, srebrne okucia. przyszła z kartą autentyczności i materiałowym, czarnym woreczkiem. logowana na okuciach torby, saszetce i metalowych elementach pasków. długi pasek dołączony do zestawu.
niestety... jest to zupełnie inny model niż oferowany w aukcji - różnią się wymiary torby (ta jest mniejsza), rączki (powinny być dłuższe i płaskie) oraz zapięcie torby - w tym modelu jest tzw. ogon ze skóry krokodyla, a w zamawianym przeze mnie modelu nie powinno go być.
sprzedawca umiarkowanie kontaktowy, ma chyba problemy z angielskim, więc zmuszona byłam eskalować spór.
koniec końców nie polecam - chyba, że komuś nie przeszkadza inny model torby

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_5511 logo.jpg (94,0 KB, 112 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5512 logo.jpg (117,1 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5513 logo.jpg (205,0 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5521 logo.jpg (101,2 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5525 logo.jpg (91,7 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5528 logo.jpg (84,7 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5529 logo.jpg (100,6 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5533 logo.jpg (84,7 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5534 logo.jpg (60,7 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5537 logo.jpg (49,7 KB, 9 załadowań)
Stary 2015-12-16, 22:10   #3630
kalina121
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wiem, co to było, chyba ten sprzedawca sobie coś dolicza, bo próbowałam z innej aukcji od niego coś kupić i taka sama sytuacja. A od innych sprzedawców bez problemu poszło. I tak płacę przez przelewy24. Także oczekuję na 5 przesyłek.
Przecież tam jest napisane ,ze min. zakup powinien być na 10 $ by była bezpłatna wysyłka,na samej górze opisu,jest zdanie (sorry, wyświetla mi się po rosyjsku,nie wiem jak zmienić język ,by nie wyrzuciło mnie na stronę główną) "Если менее чем за $10, пожалуйста, оплатить стоимость доставки $3. Нажмите здесь для стоимость доставки ссылку"- czyli przy zamówieniu poniżej 10$ wcisnąć na link i opłacić dostawę, wciskasz i ciebie przerzuca na aukcję z dostawą za 2 $
kalina121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości