|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Ja w sobote wietrzylam sypialnię i chyba przesadziłam z chłodzeniem. Wczoraj zaczęło mnie rozkładać i idzie dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Rozeznanie
|
![]() malowanie zakonczone ![]() ![]() ![]() idę zapuścić pieluchy bo w końcu będę miała je gdzie schować ![]() w czwartek i piątek dopadły mnie takie bóle pleców jak na okres - ehh już mi się przypomniało jak to jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mamá w Anglii mieszka, wiec nie mialabym jej na głowie :-D Cytat:
No niestety...jedyne co sie ostalo to schody ale raczej nie postawie na nich lozeczka...w jedna noc 10tys euro... Cytat:
Tylko wtedy jeszcze mielismy czas i kase na remont,teraz ani jednego ani drugiego... Cytat:
Najchetniej cofnelabym czas jesli chodzi o przeprowadzke,nie sadzilam ze to wszystko sie tak skonczy.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce Edytowane przez baby montana Czas edycji: 2015-12-21 o 10:09 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
Ewusia
![]() Baby współczuję Ci ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Tygrysek zdrówka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Zakorzenienie
|
Baby a co Twoj maz na to? Widzial co sie stalo? I jak sprawa wygladalby z porodem w Pl, musialabys za wszystko placic? Czy Twoje ubezpieczenie obejmuje tez porod w Pl
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ano późno ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
Tygrysek kuruj sie.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mnie ostatnio nic nie boli, nic nie kłuję a brzuch zleciał mi tak nisko, że się mnie wszyscy pytają czy już rodzę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Baby nie wiem co napisać ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
Ja w sypialni otwieram okno wieczorem i od razu pakuję się pod kołdrę i po szyję zakrywam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Baby nie mam pojęcia co Ci doradzić.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja pier...:/:/ Ty to nie możesz mieć spokojnej tej ciąży ![]() ![]() Cytat:
![]() Ewusia 3 mamy kciuki za wizyte ![]() OGŁOSZENIE!!! JEŚLI KTOŚ NIE MUSI PROPONUJE NIE ZBLIŻAĆ SIĘ DO SKLEPÓW- ATAK MOCHERÓW!!!!!! POPOŁUDNIU PRAWDOPODOBNE ODWOŁANIE ALARMU!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Rozeznanie
|
Baby a moze tż by zatęsknił jakbyś wyjechała? Z jednej strony jest to szalony pomysł, z drugiej jeśli masz rodzic i być tam ze wszystkim sama to tez niefajnie... Trudna decyzja, zrób tak jak czujesz, w końcu chodzi o Ciebie i dziecko...
#3616 |
Zakorzenienie
|
86ewula to faktycznie ten 21 to u Was taka symboliczna data
![]() ![]() med, ale lipa... człowiek sie nastawia a tu zonk :/ czyli całkiem możliwe, że zapowiadają się u Was święta na porodówce... Ewusia powodzenia na wizycie! ![]() baby to jakiś koszmar.. już w ogóle bez urazy, nie da się inaczej określić zaczynania remontu od ![]() ahnessy super, że skończyliście malowanie! ![]() magda dobry patent z wietrzeniem ![]() Ja z kolei otwieram okno w sypialni tylko rano bo wieczorem u nas jest dość duże zanieczyszczenie i niestety wchodzi smród do domu :/
#3617 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko niefajnie z medycznego pkt widzenia,bo zaden polski lekarz mnie nie widzial w ciazy. Cytat:
O mamusiu,ja w polsce nie lubilam zimy właśnie przez to-zawsze marzlam w nocy Cytat:
on teskni nawet teraz,jak oddZielnie mieszkamy i nie widzimy sie codziennie...i jak tu zostane to też raczej sama z tym bede,bo w tym mieszkaniu na pewno nie da rady zamieszkac aktualnie a do tego drugiego ma za daleko z pracy,wiec raz na kilka dni by przyjezdzal zone i corke zobaczyć:-/ Cytat:
No nic,co poplakalam to moje,teraz czas zaczac myslec co i jak robic dalej. Jakbym nie byla w ciazy to zaczelabym od grzanca bo parszywa pogoda u mnie,a tak to moze kupie wielka czekolade i zjem na smutki bo nic innego nie pomoze ![]() Iola-ty ogarniasz dwojke i prawie trzecie a mnie jedno przeraża....a zdaje sie ze w podobnym wieku jesteśmy:-D czuje sie taka niedojrzala do bycia matka w porównaniu do ciebie :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce Edytowane przez baby montana Czas edycji: 2015-12-21 o 10:42 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jedz swoją, ja mam swoją ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Wtajemniczenie
|
Jak to w końcu jest :
Fakt urodzenia dziecka zgłaszamy w Urzędzie Stanu Cywilnego, który znajduje się w miejscu, w którym dziecko przyszło na świat. Wcześniej była możliwość zgłoszenia narodzin dziecka w miejscowości zgodnej z miejscem zamieszkania. Teraz jeżeli mieszkamy np. w Tarnowie, a rodziliśmy w Krakowie, to też w USC w Krakowie dokonujemy zgłoszenia narodzin dziecka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | |
Zakorzenienie
|
Kasia - zgłaszasz tam gdzie rodzisz
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() Eee... słonko właśnie dezynfekuje przecież! Pieluchy wielorazowe do słonka się wiesza dlatego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja własnie ogarnęłam wniosek o macierzyński i o ubezpieczenie małego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
osz kurde! Baby....az nie wiem co napisać. Jakie masz inne opcje poza powrotem do pl? Ty masz tam stałą pracę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
Jerzyczka - co jak co, ale twój mąż ze wszystkim sobie poradzi
![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- eee dziwnie mi tu gadacie pierwsze słyszę o czymś takim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mróz dezynfekuje ![]() ![]() Tzn dezynfekcja w cudzysłowie powinna być ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Zadomowienie
|
Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Baby, szkoda słów na idiotów... Oni nie mają wyobraźni zupełnie?
Eh, nic się nie da poradzić, więc powodzenia, jakiejkolwiek decyzji nie podejmiesz. Jerzyczka kciuki za Ciebe trzymam mocno. Dasz radę ![]() Ja po wizycie. Szyjka sie skraca i jest miekka, malutkie serducho słyszałam ![]() Leeeh niech ten dzien sie juz konczy. Ewusia, Ty dzis wizytujesz? Powodzenia ![]()
Edytowane przez hariett Czas edycji: 2015-12-21 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Zakorzenienie
|
Harriet - coś nerwowa jesteś
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |
Zakorzenienie
|
![]() No ciekawe ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Super że po wizycie ok ![]() ![]() Współczuję złego humoru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:38.