|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | ||
BAN stały
|
Dot.: Rozstanie z facetem - czy ktoras tez to przeżywa?
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Raczkowanie
|
Zaglądam z sentymentu
![]() ![]() Magda pamiętam, jak byłaś tu dla nas w tym najgorszym okresie. Czas na rewanż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Raczkowanie
|
spotkalismy sie. jemu sie całe zycie przewartościowało. całe podejście i nie wyglada to an słony zapał. znam go 2.5 roku. i umiem ocenic kiedy to by bylo sciemnione wymuszone. on skomle błaga nie sadziłam ze kiedys usłysze od neigo takei słowa. ze nie umei zyc veze mnie ze nic sesnu nie ma dla niego. ze chce4 byc ze mna zzawsze, spedzac jak najwiecej czasu razem.nawet do mojej mamy przyjechal mimo ze wczensiej nie chciał. rozmawiał z nia o soibie o nas.
teraz sprawa taka ze lukasz pisze ze mu zalezy ze go ranie takimi spotkaniami z byłym. nei ejst krótkodystansowcem zawsze byl dlugo z dzieczynami. aloe nie dziwi was ze znamy sie od sylwestra a on mówi juz ze mnei kocha????? moze nie warto dla takiego czegos poswiecac 2.5 lat. z miskiem takie bagno bylo ale ej przeszlismy... bylo chu*** ale jakos nie ejst atk ze sie nie znamy. moze warto ostani razspreóbowac i tym razem tak naparwde boani razu tak na serio nie spróbowalismy a nie byc z kims kto po 6 dnaich mowi kocham i chce uslyszec to ode mnie..help |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jak nie , nie kochaj wcale.. to ze chlopak ci mówi kocham ciebie po 6 dnia, można odebrac na 2 sposoby albo faktycznie sie zakochał (w co nie watpie, bo są takie przypadki, dobry ja ![]() jedno jest pewne cos czuje.. teraz tak... jezeli twoj były jest az tak zakochany w tobie i wogole, mozecie sprobowac, ale wierz mi stracisz tego drugiego, natomiast jezeli wiezysz w w tego 2 to wybierz jego najgorsze są wybory, 2,5 roku fakt dlugo i napewno macie super chwile, natomiast zachowanie czasem jego nie bylo takie rozowe 6 dni moze byc pieknie.. problem nie tkwi w tym ktorego masz wybrac tylko czego sama chcesz, wybor nalezy do ciebie, tutaj mozemy jedynie doradzac (ja jako facet) i dziewczyny... ja osobiscie ratowałbym 2,5 roku ale oczywiscie to moje jedynie spostrzeżenie trzymaj się i pamiętaj, nigdy nie żałuj decyzji, bo i tak jej nie cofniesz... buziaki ![]()
![]() |
#3605 |
Zadomowienie
|
Sokrates: "Cokolwiek zrobisz, będziesz żałował."
Ja: Rób, co uważasz za najbardziej słuszne (względnie za najmniej niesłuszne ![]() ![]()
#3607 |
BAN stały
|
Dzięki wam,kochane jesteście
![]() Łatwo nie jest.Mam straszny mętlik w głowie,sama nie wiem czego chce... |
![]() ![]() |
![]() |
#3608 |
Raczkowanie
|
Madziu
![]() Poza tym mam dopiero 23 lata wiec jest jeszcze czas zeby w moim zyciu pojawil sie ktos wyjatkowy. Poki co zostal mi generalnie ostatni semestr studiow wiec powinnam z niego korzystac poki jestem jeszcze studentka a nie chodzic z dnia na dzien z coraz wiekszym dolem. Tylko latwiej jest pisac trudniej robic. Moj ex znowu pisze smsy i wiem tylko jedno ze nie moge nawiazywac z nim znowu kontaktu bo juz drugi raz moge nie miec odwagi powiedziec to nie ma sensu....( a nie ma i nie ma sie co oszukiwac). Buziaczki kochane. |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Zadomowienie
|
Racja Mofi
![]() ![]() Jak to stwierdził mój TŻ: "Szczęście kryje się tam, gdzie najmniej się tego spodziewamy..." Daj sobie czas a znajdzie i Ciebie, na pewno ![]() Madzia jak tam dzisiaj nastroje? Jak będziesz miała ochotę pogadać to jestem na gg jakoś od 22. Ściskam Was wszystkie mocno i miłego, uśmiechniętego dnia życzę ![]() ![]() P.S. do tej Wredoty Martuli - odezwij się czasem co? Stęskniłam się...;-) Edytowane przez Biricchina Czas edycji: 2007-01-10 o 09:20 Powód: Mały dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |
Wtajemniczenie
|
_Magda bedzie dobrze Kochana i wszystko sie ulozy
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3611 |
Raczkowanie
|
Mam deja vu
![]() ![]() Biri ja też miss ya ![]() ![]() ![]() Magda zgłosiłam się na gg, mam nadzieję, że dotarło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jak coś to będę na gg po 22, kolo 23 to już na bank ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
BAN stały
|
Mofi,ja właśnie postanowiłam,że chce odpocząć od facetow,zresztą wystarczająco mam obrzydzenie do jednego z nich-mojego eksa
![]() Jak narazie,nie moge patrzeć na facetów i napewno bym nie potrafiła kogoś teraz pokochać,nie byłabym nawet w stanie.Nie po tym co przeszłam,eh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny zamkną mnie chyba do czubków :/ postawiłam mojemu ex(albo obecnemu) facetowi ultimatum: albo związek ze mną albo przyjaźń z tą ***** :/ powiedział,że ona go nie zostawiła w ciężkich chwilach a ja tak.ojej jak jak mi sorry :/ zwłaszcza ze ta koleżanka jest fałszywa do granic,juz kiedys o tym pisałam.teraz małpa nie chodzi do szkoły ale jak się zjawi to wydrape jej oczęta.on mówi ze ją bardzo lubi i nie zrezygnuje z koleżeństwa z nią.dupek.niedługo mam studniówkę.ostatecznym wyjśćiem bedzie chyba zabawa z nim bo nie mam innych facetów na celowniku.jak myślicie czy to bedzie miało sens jezeli bedzie tam ta jego przyjaciółka? czy ja czasem nie bede miała zrytej imprezy przez nich? czy dac sobie z nim spokój i poszukac innego chetnego do zabawy?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
smutnachmurka rozumiem, że boisz się że na studniówce ona będzie z nim flirtować, a on nie się nie będzie sprzeciwał. Jeżeli jesteś pewna, że tak mogłoby być, to daj sobie z nim spokój, uważam, że powinien się określić z kim jest. Na pewno znajdziej bardziej godnego uwagi partnera na studniówkę, a nim sie nie przejmuj, jego strata.
magda będzie dobrze, jakbyś chciała pogodać to wal na gg
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . Edytowane przez kimi1000 Czas edycji: 2007-01-10 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zadomowienie
|
A właściwie dlaczego trzeba iść na studniówkę z kimś? Wszyscy szukają sobie Bóg wie kogo... Moja mama poszła z jakimś totalnym idiotą, który się jeszcze upił i zepsuł jej zabawę (a przynajmniej część). Teraz nie ma wymogu towarzyskiego, żeby przytargać faceta za chabeta (niegramatycznie, wiem, ale przynajmniej się rymuje
![]() "Zobaczyć błysk żalu w oczach byłego: bezcenne." ![]() ![]() ![]()
#3618 |
Zadomowienie
|
Oj widze ze w dobre miejsce trafiłam!! Dziewczynki przygarniecie mnie do siebie ?
![]() Mi sie wlasnie skonczylo (jakies 3dni temu) cos co zaczynało byc tak piękne, takim sie wydawalo. Jak zawsze mialam do wszystkich duuuzy dystans ,to tym razem zaryzykowalam i z wiara ze to moze byc TO i jesli sie bede bronic to moge to stracic, naprawde sie otworzylam i chyba zakochałam... ![]() Czuje sie bezradnie, dziewczynki poradzcie cos? jak wy to znosicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zawsze jak coś mi się nie uda to mówię sobie, że widocznie nie było mi to pisane.Tym razem tak było,facet okazał się prawdziwym gnojkiem, chamem. Okłamywał mnie przez początkowy okres naszej znajomości - udawał miłego i takie tam, a potem bezczelnie mi powiedział, że jeśli chcę byc z nim to MUSZę zaakceptowac jego wady...no ale gdzie tu miało byc miejsce na parnerstwo w związku? mniejsza z tym.. feelin_soo_me ja po kilku nieudanych związkach postanowiłam, że już koniec, że już nigdy nie zaufam żadnemu facetowi na tyle żeby z nim byc..aż do czasu gdy nie spotkałam JEGO...zapowiadało się cudownie, a to było tylko oszustwo żebym się zakochała a potem wszystko zaakceptowała...Na początku było mi ciężko , czułam się strasznie źle, oszukana po raz kolejny...jednocześnie mi zależało...nawet go przeprosiłam po kłótni..chociaż w sumie nie miałam za co...i wtedy gdy wyśmiał moje przeprosiny się zdenerwowałam, przestało mi byc smutno, źle...po prostu okropnie się wkurzyłam i dostrzegłam wiele jego cech, których wcześniej nie widziałam i teraz wiem , że to absolutnie nie był facet dla mnie....i jest mi z tym dobrze, cieszę się, ze zajął mi mało czasu w życiu ![]() Ale teraz już zwątpiłam w prawdziwe uczucie...owszem chwilowa fascynacja...romans..owsz em, ale stały związek? nie, to chyba nie dla mnie... pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale tak twoj stan jest zrozumialy i nawet bardzo znajomy, mialem tak samo cos tam, ja poczulem duzo ale sie skopalo, coz trudno teraz i tak rozmawiamy ale przez 3 mieisiace mialem zrypaną psyche. Teraz jest ok i czesto rozmawiamy ja sie tam ciesze bynajmniej ze moge z tą osobą pogadac , bo daje mi duzo usmiechu ![]() co do studniowki, ja mialem wiekszy problemw dniu kiedy trza bylo podac adres itp ja pisze smsa o ten adres w zamian po 16 godzinach otrzymuje smsa sebsatian przepraszam ciebie, ale zakochalam sie bardzo, i nie chce tego zrypac, kocham go bardzo, moze kiedys mi wybaczysz przepraszam... ja sie pytam co ze studniowką napewno znajdziesz osobe ktora z toba pojdzie, przepraszam prosze zrozum.. ehhh i kazdy mowi ze niby wiek ja mam 18(rocz. 19) ona 19(rocz.20) naprawde bardzo powazne podejscie do sytuacji, wsio zaplacone, suma sumarów poszla ze mna moja kolezanka, i sie ciesze ![]() nie idz z nim pod zadnym pozorem, pokaz mu ze jestes wiecej warta, a nie taki dupek bedzie wykorzystywal twoje uczucie.. pozdrawiam i podejmij sluszna decyzje ![]() ![]()
![]() |
#3621 |
Raczkowanie
|
Driver ma rację
lepiej iśc samej niż z dupkiem , który zepsuje ci zabawę ja na swoją studniówkę poszłam z kuplem z klasy - chodziło o poloneza ![]() bo potem i tak ludzie bawią się w większym gronie ![]() pozdrawiam trzymaj się cieplutko i uszy do góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zadomowienie
|
A ja tańczyłam poloneza z kumplem z klasy i było fajnie.
![]() ![]() feelin_soo_me, buziaczki. ![]() ![]() ![]()
#3623 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pierwszy tak byl, a 2 nawet sam nie wiem zalzy od tej osoby ![]() natomiast powiem ze ja nie rozumialem przez pierwsz 30 minut o co jej chodzi przeciec to nie jest nic zobowiazujacego, no ale coz nie chce zrabac trudno .. ![]() a teraz ide z 2 kolezanką ktora jest w moim wieku ![]() "ufasz mu ze nic ci nie zrobi" "tak" "no to bawcie sie super ![]() potem ja do niego zadzwonilem powiedizlaem ze przywoze ją do domciu samochodem, a on dobra stary nie ma problemu, jezeli Patrycja ci ufa to ja też ![]() ![]() ![]() pozdrawiam i jezeli jestes z lodzi a studniowka nie jest 20 stycznia to ja moge isc ![]() ![]()
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
U mnie sie historia zaczela w ten sposob, ze kiedy sie poznalismy, to bardzo mi bylo przykro z powodu kogos innego. Moj obecny TZ mnie pocieszal, bo to taka dobra dusza. No i slubem sie w koncu zakonczylo. Nigdy sie na nim nie zawiodlam, nawet dzisiaj urwal sie z pracy bo kiedy wrocilam z zajec zastalam potop w domu, a sama nie umiem naprawic tak powaznej awarii ( poza wylaczeniem wody oczywiscie ). Wiec sie urwal z pracy, przyszedl do domu i naprawil. Zreszta, ja tu sama wole nie kombinowac bo jeszcze bym cos bardziej zepsula a godzina pracy hydraulika kosztuje tutaj dziesiec razy wiecej niz w Polsce.
Driver - Dobrze, ze pojawiles sie w tym watku, na pewno niejednej osobie pomoga Twoje slowa. Ja tu tylko na chwile, poniewaz mam sielsko - anielsko w swoim malzenstwie. Trzymam za Was kciuki dziewczyny. Jak widac, mezczyzni sa rozni. |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Zadomowienie
|
hmm..oj jakie to wszsytko trudne. kazdy musi miec jakies problemy
![]() Co moge wiecej napisac? To moze zaczne od początku. Poznalismy sie juz z rok temu. Zapoznala nas kolezanka wierzac, ze moglo by cos z tego byc, ze bysmy pasowali do siebie. Ok, poznalismy sie i zaczelismy spotykac. On bardzo zabiegal o spotkania, smsy, dzwonil itd. Ale ja wtedy nie czulam nic... jedynie podobalo mi sie to ze byl baaardzo przystojny. Oczywiscie jak to u mnie czesto bywa jesli cos za latwo przychodzi to tego nie chce i tak sie stalo ,ze dal sobie spokoj po kilku miesiącach. hm..ale po pewnym czasie oswiecenie, ze moze zle zrobilam. Ze moze trzeba dac komus szanse i znowu zaczelismy rozmawiac, rozmawiac, spotykac sie. Wrocilo wszystko co dobre ,slodkie smsy, randki. I nagle, gdy juz zaczelam cos czuc, zaczelo mi naprawde zalezec, cos sie zrypało. Najgorsze jest to, ze naprawde nie wiem dlaczego! Nagle urwal sie kontakt... Tylko ja sie odzywalam jakby mi najbardziej zalezalo. I tak juz jest od kilku dni. On ciagle tylko mnie zwodzi, ze to tel. sie psuje, tu wazne spotkania itp... Nie wiem co mam myslec, co robic. Moze jest poprostu ktos inny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Raczkowanie
|
Bahhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!! !!
Ale trafilam na super watek. Akuracik jestem juz po...rozstaniu ![]() Chcialo by sie rzecz ch.....ra jasna ze tak sie stalo!!! Ale coz tlumacze sobie ze daje sobie szanse na spotkanie, znalezienie kogos lepszego. Oby tak bylo. Jak by ktoras byla z okolic wawy, wołomina to chetnie sie spotkam na male pogaduchy przy piwku. Wiadomo jak dobrze jest zrzucic ciezar z serca po dlugiej rozmowie ![]() Pozdrawiam was wszystkie singielki i trzymajcie sie zawziecie bo moze znajdzie sie lepszy ksiaze ![]()
#3627 |
Zakorzenienie
|
Wierze, ze na kazdego czeka ktos wyjatkowy. Dlatego sie odezwalam. Ja mialam potworna depresje, ale ulozylo sie. Tyle, ze zanim na niego trafilam, to swoje przeszlam. Nie wiem, czy na tym polega zycie, ze czasami nie zawsze od razu trafia sie w dziesiatke, bo przeciez zycie pisze rozne scenariusze.
Juz milkne i jeszcze raz zycze wszystkim tego, aby poukladalo sie Wam jak najlepiej. |
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Zadomowienie
|
DriVer, to nie wiedziałam.
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, trzymajcie się w każdym razie - wątek zawsze otwarty, chyba że czymś podpadniemy. ![]()
#3629 |
Zadomowienie
|
>@pinkie@< dokladnie tak boli mnie teraz ! niestety ja daleko mam do wawy
![]() A ten Ksiąze z bajki ..ciagle wierze ze gdzies istnieje ... ![]() Przepraszam ze tak smuce ale dopadl mnie taki potworny dol ze juz nie wiem siedze i placze. Od godziny to definitywnie skonczone, a ja sie jeszcze glupia ludzilam ;( juz nie moge jak mam to wytrzymac ![]() przepraszam bardzo za marudzenie ale ineczej nie potrafie dzisiaj Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-02-12 o 21:27 Powód: Post pod postem. |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Raczkowanie
|
Tu założycielka wątku
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.