|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się
Wtorek, 16:15, Interwencja, Polsat
Będzie rekonstrukcja zdarzenia ze Świdnicy, rozmowa z ojcem pociętej dziewczyny i jakieś tam inne szczegóły o których nikt jeszcze nie mówił. |
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Zadomowienie
|
To bedzie o tej Twojej kolezance czy tej dziewczynie drugiej ??
![]() |
#3633 |
Wtajemniczenie
|
Wczoraj mówili też w Teleexpresie..
a wiecie co mnie najbardziej zastanawia? w ZG jest ta sprawa już tak nagłośniona, że jeśli koleś jest stąd, to przecież ma jakąś rodzinę, znajomych, sąsiadów, gdzieś pracuje/uczy się, robi zakupy, mieszka, dlaczego więc nie można go złapac i nadal nie wiadomo kim jest...no chyba, że nie jest z ZG, co mnie bardziej przekonuje...
#3634 | |
Raczkowanie
|
O tej co o niej w gazecie było.
Ta moja koleżanka nie chce zeznawać, mówi że na pewno koleś się dowie że to ona zeznawała i że jej coś zrobi... ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3635 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja sobie tak myslalam, moze to glupie troche, ale gdyby mnie napadl i mialabym jakas mozliwosc to chyba bym go tlukla do nieprzytomnosci, taka zlosc i agresja jest we mnie jak o tym mysle, ze to az chore. Wiem, ze to glupie i w ogole, bo pewnie nie mialabym szans,ale.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3636 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#3637 |
Zakorzenienie
|
jaaa dziewczyny ale się nakręcacie jak wszyscy w zielonej szukają sensacji bo się coś w końcu wydarzyło widać że jakiś psychopata ale tylko trzeźwe myślenie nam pomoże a nie że każdy widział już gwałciciela i że już nawet grasuje 50 km od zielonej plotka goni plotkę a sensacje się nakręcaja spokój ewenetualnie jakiś pieprz czy gaz i uważajcie na siebie i nie nakręcajciee
|
![]() ![]() |
![]() |
#3638 |
Wtajemniczenie
|
no wiesz, może i się nakręcamy...ale mi przynajmniej, ciężko jest zachowac zdrowy rozsądek i spokój, w sytuaacji, kiedy się zwyczajnie boję i nie wyobrażam sobie wracac z pracy sama...
coś na zmianę tematu i nastroju : http://demotywatory.pl/881405/--Tylko-malego-lyczka ![]()
Edytowane przez kma1982 Czas edycji: 2010-02-07 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3639 |
Zakorzenienie
|
Ja też boję się okropnie i kiedy tylko mogę, wszędzie zabieram mojego TŻ... mam dość już tych bezskutecznych poszukiwań!!
#3640 |
Wtajemniczenie
|
Taaa ja już słyszałam, że ten koleś był w Noogrodzie Bobrz. i że przemieszcza się samochodem w kierunku Żar, chodzi po wioskach i zaczepia młode dziewczyny, że był w mojej miejscowości i jakies żule go widziały
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3641 |
Zakorzenienie
|
chromonikielnia byłam w domu to bratowa jest z kargowej to mówi że ponać w kargoqwej też go widzieli
Kma mi właśnie o to chodzi że czytając gadając nakręcacie się i strach bardziej w was narasta no sama bym się nie czuła komfortowo wiadomo ostrożność i czujność ale ciągłe gadanie bardziej nas przeraża a jeszcze te plotki gdzie on nie był a dziewczyny ja widziałam że w lusbuskiej były 3 portrert i nawet facet około 35 lat wiec nie wiadomo a wydaje mi się że czubek teraz się uspokoji ukryje i albo się przeniesie gdzieś indziej albo jak ucichnie wszystko i ludzie zapomną np. za rok może znowu zaatakować jeśli go nie złapią no oby go teraz złapali |
![]() ![]() |
![]() |
#3642 |
Zakorzenienie
|
Słyszałam ostatnio taką historię - która za każdym razem jak ją opowiadam wywołuje u mnie dreszcze... otóż, kobieta wracała sobie do domu w nocy (po drugiej zmianie), jechała w stronę Żar. Zobaczyła na drodze kłodę, więc się zatrzymała i zamierzała ją odrzucić na bok. Za nią jechał tir i nagle zaczął trąbić i mrugać światłami. Ona ręką dawała mu znaki, że zaraz ruszy, tylko pozbędzie się przeszkody. Kierowca tira nie przestawał dawać jej sygnałów dźwiękowych i świetlnych. Ona zrobiła swoje i podeszła do samochodu. Kierowca tira podszedł do niej i powiedział, że jak ona wysiadła z auta, to z lasu wybiegł mężczyzna i schował się na tylnym siedzeniu. Dlatego właśnie on tak intensywnie trąbił. Mężczyzna z lasu po kilku sekundach opuścił samochód - zapewne się wystraszył. Kobieta otworzyła drzwi, a na tylnym siedzeniu leżała linka i nóż!!!
![]()
#3643 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#3644 |
Zadomowienie
|
Z ta historia to wydaje mi sie byc sciema, bo ja czytalam o tym w internecie i to w kilku wersjach i w ksiazce gdzie byly jakies takie "mroczne historyjki", ale autora nie pamietam
![]() ![]() A nakrecac sie raczej nie nakrecam, bo nakrecalbym sie wierzac w to co pisza np na forum GL czy cos takiego, a to ze byl widziany tu i tu to szkoda slow. Po prostu w Zg nie zdaza sie na szczescie cos takiego na codzien ( tzn w takiej skali) i dlatego tu takie nasze "przezywanie" ![]() ![]() Rider z tym hematologiem to sie musze dowiedziec co i jak ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3645 |
Rozeznanie
|
Sag, tą samą książke czytałyśmy! Ta babka do domu znajomych jechała, czy do swojego. Juz nie pamiętam. Dawno ją czytałam. A ona chyba potrącila jakieś zwierze, tak mi sie coś kojarzy. I muzyke miała głośno w samochodzie... ale to naprawde dawno było
![]() No, dokładnie. Na przykład ta babka co prysnęła kolesiowi w twarz gazem pieprzowym. Pewnie przygotowała go sobie wcześniej, bo podejrzewała, że za nią idzie. I tylko szybka reakcja i ostrożność ją uratowały. Ja tak sobie myśle, że to zostawi ślad na mojej psychice. Już się wszędzie rozglądam czy nikt mi nie chce krzywdy zrobić. Nawet po jego złapaniu długo będe to jeszcze robić.
#3646 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Moje kolezanki tez nosza ze soba gaz pieprzowy ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3648 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak się czujesz Isis?
![]() |
#3649 |
Rozeznanie
|
Sag, ja też nie mam teraz zbyt dużo czasu na czytanie książek. Dokładnie-sesja. Jak będziesz miała dobry kryminał to podziel się tytułem
![]() No właśnie zmieńmy temat. Jak się czujesz Isis?
#3650 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak lubicie dobre kryminały to polecam książki, Koontz - Dobry zabójca i Wszystkie książki Tess Gerritsen ja juz pisałam pare razy nie wiem czy tutaj też że jak jej książkę pierwszą wziełam do ręki była to Autopsja po 2 stronach odłozyłam na prawie pół roku po czym przeczytałam w jeden wieczór i od tamtej pory uwielbiam ją a jak czytam jej książki to ciarki przeczochodzą ale nie odkładam bo ciekawa jestem co dalej choć w niektórych momentach są naprawdę drastyczne po paru książkach mogło by się znudzić bo ten sam sposób pisania coć ja polouje jeszcze na jej 3 książki które cieżko dostac bo żadko wznawiaja druki najwięcej można dostać na merilnie albo w empiku więc najbardziel lajtowa książka którą czytałam Tess Gerritsen jest "Grzesznik" następnie "Autopsja", "Ogród kości" - bardzo mi się podobał bardziej niż pozostałe ale wszytkie fajne "Chirurg" i "Skalpel" dla ludzi o mocnych nerwach
![]() Polecam tylko nie pomyślcie że cos z głową mam :P bo przy pierwszej książce obrzydzenie mnie naszło po 2 stronach czyli przy "Autopsji" ale jak wróciłam przetrawiłam to po pół roku prawei wszystkie jej książki jestem w stanie przez jeden wieczór przeczytać pomimo że w niektórych momentach są naprawdę drastyczne bo to są bardziej thrillery medyczne jak zwykle sie rozpisałam ;p Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2010-02-08 o 10:04 Powód: gaduła |
![]() ![]() |
![]() |
#3651 |
Zadomowienie
|
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zab%C3%...lnym_siedzeniu nawet znalazlam o tym na wikipedii - tzn o tej historii
![]() ![]() Rider to moze nie kryminal, ale thiller moim zdaniem swietny - "wspolnicy" P.J. Tracy ![]() Isis dzidzia Cie kopie juz ? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Koontza cos czytalam kiedys ![]() Ja czytalam jeszcze duzo ksiazek Grahama Mastertona, tez troche drastyczne niektore mega dziwnie, miejscami oblesne i troche zboczone ( bo autor pisze jeszcze poradniki seksualne i watek seksu jest chyba nieodlaczny) Strasznie podobal mi sie "Dżin" ![]() A z głowa na pewno oliwka nic nie masz ![]()
![]() |
#3652 | ||
AGA :)
|
Cytat:
Cytat:
W każdymr azie strach chodzić samemu gdziekolwiek :/
![]() ![]() |
![]() |
#3653 |
Wtajemniczenie
|
No wiem, wiem...tym bardziej, że ponad rok temu ja też dostawałam anonimowe telefony (od byłej Tżta
![]() ![]() A co do książek, to swego czasu bardzo lubiłam Robina Cooka-tzw. thiller medyczny - strasznie wciągające ksiązki miał. Teraz doczytuję ksiązki, które dostaliśmy na ślub (zamiast kwiatów)...m.in "Ogród letni" P. Simons (ponad 800 stron)-wspaniała książka polecam ( jest to ostatnia częśc trylogii powieści miłosnych, dwóch pierwszych nie czytałam, ale zamierzam kupic)
![]() |
#3654 |
Zakorzenienie
|
no właśnie kma Tess Gerritsen jest lepsza od Coka i Cobena ponać
|
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
Zadomowienie
|
Kinga co do tych gluchych telefonow, to my ( moja rodzina) kiedys tez dostawalismy bardzo duzo na telefon domowy. Jak tylko podnosilam sluchwake to bylo slychac czyjs oddech albo od razu byla odkladana.. do dzis nie wiem kto to, ale telefony sie skonczyly. Glupie to jakies, ktos sobie zabawe znalazl. Wiadomo, ze to niepokojace. A z ta sniezka to moze jakies dzieciaki? Ciezko powiedziec.
A w ogole mi sie podoba bardzo ten pomysl, ze zamiast kwiatów np. ksiazki albo wino. Super jest ![]() ![]()
![]() |
#3656 | |
Zakorzenienie
|
a dziękuję
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co do ksiazek.. ja tez zapalona czytelniczka kryminałów ![]()
![]() |
#3657 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() zobaczcie na to.. :O masakra jakas. http://www.rmf24.pl/news-kolejny-ata...iem,nId,237209 http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbc...AT24/720167186 czyli to juz 7 ofiara :O
#3658 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3659 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Sag etwas;17053268
Czytalam, byc moze to ten sam byc moze inny ktory atakuje w ten sam sposob by sie podszyc pod tamtego. Dzis mowili w tyn24 w tv o tych napadach w ZG i nawet na onecie natrafilam na artykul.[/QUOTE] Ja wlasnie ogladalam na tvn w wiadomosciach o tym bylo.. Psychoza jakas... niech oni go wreszcie zlapia.
#3660 |
Wtajemniczenie
|
w Faktach na TVNie też mówili ...i na RMFie
a co do tego kopania Isis, to zazdroszczę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- widziałyście kiedyś to zdjęcie?? swego czasu bardzo o nim było głośno.."Zdjęcie zostało wykonane w trakcie operacji: lekarze korygowali bardzociężkĄ zmianę kregosłupa w 23-im tygodniu ciąży. Fotograf chciał tylko udokumentować skomplikowany medyczny zabieg, ale udało mu się także uwiecznić moment, gdy pięciomiesięczny płód (bobasek?)wyciągnął raczkę z macicy, otwartej przez chirurga i...przytrzymał palec operującego chirurga. To niesamowite zdjęcie ukazało sie w wielu czasopismach na świecie, a przy okazji stało się w Irlandii szyldem walczących przeciwko aborcji. Mały bohater zdjęcia to Samuel Aleksander, który ostatecznie urodził się 28-go grudnia 2001 r. Lekarze byli pewni, że bez tej operacji po porodzie Samuel nie utrzymałby się przy życiu, dlatego zaledwie po pięciu miesiacach w brzuchu mamy zdecydowano się na zabieg. Po zabiegu macicę zaszyto, by mógł się dalej normalnie rozwijać, dzieki czemu wkrótce po urodzeniu już niemal całkowicie zdrowy Samuel mógł ponownie uscisnąć dłoń tego samego chirurga..." http://aborcja_ug.webpark.pl/reka.jpg
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.