|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
I teraz módlmy się wszystkie, aby ten dzien w szkole szybko zleciał...
Chcę do łożka, pod kołderkę... Coś czuję, że dzisiaj to ja anwet w szkole nie będę wiedziała co się dzieje... Ehh ![]() Wczoraj juz mnie coś trafiało podczas powrotu. Juz od siedzenia to tyłek mnie bolał ![]() ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]()
#3632 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja mam dzisiaj nieplanowane wolne od szkoły i bede wkuwać na olimpiadę ![]() ale najchetneij to bym jeszcze spać poszła ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3633 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ehhh a ja środy jak zwykle wolne
![]() ![]() No ale czeka mnie pół dnia w drodze ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj mam przymusowe wolne, niestety (JA to powiedziałam?!) Obudziłam sie ze spuchniętą wargą, w ogóle coś mi się zrobiło na tej twarzy i w ogóle łe.
I nie mogę jeść, cholera, bo boli. Miłego dnia.
![]() |
#3635 |
Zakorzenienie
|
Ja też jednak w domu,jestem chora,gardło,katar,głowa -bezsensu
![]()
#3636 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() wstalam dzisiaj troche przed 10 ![]() ![]() a zaraz moze troche skakanki, jakies abs i pierwszy raz od dwoch tygodni zajrze do jakichs zeszytow ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3637 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja pospałam sobie (wiem jestem okropna, ze mam wolne ![]() ![]() chciałam się Was poradzić... bo sama nie wiem czy ja dobrze myślę, może źle ![]() jak to jest u Was w związkach (obecnych, byłych związkach).... czy wychodzicie czasami same na imprezy, wyjeżdżacie z koleżankami? (nie mówię o wyjazdach do rodziny, tylko takich typowo rekreacyjnych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() proszę, powiedzcie szczerze.. co o tym sądzicie? jak to jest u Was? ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3638 |
Zakorzenienie
|
Ewusiu u mnie tak nie ma,mój Tż-et mówi,że mogę sobie jeździć gdzie chcę,z kim chcę i kiedy chce,bo On ma do mnie zaufanie [no byle to nie była wycieczka z byłym chłopakiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale właśnie o coś takiego mi chodziło... czy to nie jest dowód braku zaufania ![]() ![]() ja mu nie robię afer o takie rzeczy nigdy, ale w sumie nawet nie mam powodu, bo bardzo rzadko mu się zdarza gdzieś iść z kolegami zawsze chciałam mieć faceta co też będzie miał trochę swojego życia, ale chyba przyciągam takich, dla których jestem całym światem ![]() nie myślę o rozstaniu, bo nie potrafię, kocham go bardzo naprawdę jest super pomijając to ![]() tylko sama nie wiem o co mi chodzi, chyba o jakiś złoty środek którego nie potrafię znaleźć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3641 |
Zakorzenienie
|
eh, a ja nie mam takich problemow, bo z nikim oprocz mojego tz i tak sie nie spotykam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3642 | |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Co prawda obecnie nie jestem w stałym związku, ale mam kilka za sobą i nie mogę sobie wyobrazić, abym nie mogła wyjść bez TŻ'ta ze znajomymi, przyjaciółką, czy cokolwiek innego.. Z tym, że ja jestem z tych, które nie lubią się podporządkowywać i cenią sobie niezależność - ale wiem, że nie każdemu to do szczęścia jest potrzebne ![]()
![]() |
#3643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślę że TŻ może być trochę zazdrosny że tak mi zależy na tym, ma takie podejście ![]() ale właśnie przed chwila dzwonił i powiedział ze wie że mi zależy i że nie będziemy już się o to kłócić, tylko jak będę chciała to będą mogła na trochę pojechać... mam nadzieję że już będzie okej, bo naprawdę strasznie mi na nim zależy ![]() ![]() ![]() emocja ![]() ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2008-01-02 o 11:14 Powód: :) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3644 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Może warto o tym szczerze porozmawiać, przedstawić sytuację. Być może Twój TŻ jest zazdrosny właśnie o czas spędzany z innymi albo czuje się w jakiś sposób zagrożony, że wolisz spędzić swój czas z kimś innym.. Różnie to bywa z facetami ![]() ![]()
![]() |
#3645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3646 |
Zakorzenienie
|
Ewusiu, obecnie jestem singielką
![]() Tak jak już dziewczyny powiedziały, musisz dać do zrozumieniea Twojemu, że z nim jest najfajniej i że jeśli chwilę od siebie odpoczniecie, później czas spędzony we dwoje będzie jeszcze lepszy ![]() (buuuu... boli)
![]() |
#3647 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nareszcie w domu. Nie było, aż tak tragicznie w tej szkole dziś. Bywało gorzej. Jestem jednak okropnie padnięta... 4 godziny snu to raczej nie jest zbytnio zadowalajaca ilość. Dziś kładę się wcześniej... iekawe tylko czy uda mi się zasnąć ![]() A wogóle to się iście zimowo zrobiło na dworze. Szkoda tylko, że dopiero teraz... ![]() Miłego dnia. {bez humoru jakaś jestem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3648 | ||||
Zadomowienie
|
Bonjour kochane
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Heh dooobra, zabieram swoje 4litery w troki i sunę na rynek po warzywka i owoce chociaz obawiam się, że będzie tak jak po świętach - czyli pusto. No,ale poki nie sprawdze to sie nie przekonam ![]() A pozniej wezme sie za cos naukowego - rozplanowalam sobie co kiedy powinnam do sesji zrobic i mam nadzieje,ze dzieki temu zmieszcze sie w czasie jakos :P Buzi i milego dnia ![]() PS. nefre, ja tez zawsze marze o posiadaniu umiejetnosci teleportacji - dlugie podroze mnie wykanczaja...:P Ale opowiadaj jak bylo bo cos enigmatycznie brzmisz do tej pory ![]()
![]() |
#3649 |
Zakorzenienie
|
Ewusiu ja porozmawiałabym spokojnie z Tż-etem w czym cały sęk sprawy,zapytała go prosto z mostu,dlaczego zależy mu tak,abyś tam nie jechała [zakładam,że jest jakas opcja wyjazdu] może z tego wyniknie cała prawda,Ty zrozumiesz jego,On zrozumie Ciebie,ustalicie coś wspólnie,może jakiś mały kompromis?
![]() ![]() ![]() ![]()
#3650 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam wszystkim za rady
![]() co do rozmów to już się odbywały wielokrotnie z różnym skutkiem ![]() ![]() naprawdę jestem strasznie oddaną osobą i nigdy mi się nie zdarzyło mieć jakichkolwiek ciągotek do skoków bok, niczego w tym stylu... nawet jak krótko byłam z facetem, a co dopiero po dłuższym czasie tymczasem u nas jest tak że na początku nie było takich problemów, a pojawiły się po ok 0,5 roku dopiero... po tym jak oboje stwierdziliśmy ze się kochamy i że to coś poważnego ... sprawa jest o tyle trudniejsza że ja jestem studentką, mam długie wakacje i ostatnio nawet mało roboty ![]() ![]() ![]() ehhh, faceci są trudni do rozgryzienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3651 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ale mi sie z łożka nie chciało zwlec dziś.. no ale troche mnie ta szkola rozruszała chociaz :P ale teraz do nauki... jutro test z chemi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3652 |
Zakorzenienie
|
Ewciu,a może właśnie chodzi o to,że 'rozrzucasz czas' na takie głupoty[wg niego] On ma go teraz mniej i docenia każdy wolną chwilę i zapewne wtedy spędza ją z Tobą i On pewnie chciałby żebyś i Ty tak samo postępowała
![]() ![]() ![]()
#3653 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam jutro test z chemii.
Co do obiadów, przez półtorej kl. gimnazjum miałam tak, że jadłam w skzole, potem drugi w domu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakiś podręcznik do obsługi faceta by się przydał ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się, aczkolwiek oni myślą to samo o kobietach ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3656 |
Zadomowienie
|
Heheh ja tam jestem sama aczkolwiek nie zniosłabym gdybym wszedzie musiała chodzić z facetem o_O Wolność i swobodę cenię ponad wszystko więc
![]() co mogę ,że wolę starszych,którzy i tak nie są gwarancją udanego związku ![]() A i priorytetem mym jest teraz matura,kariera,rozwój pasji artystycznych i finanse... ;> Co do tej pierwszej otrzymałam wyniki próbnych matur... Z rozszerzonego polaka mam 46%, angola rozsz. (jakimś cudem)44%,podstawowej gegry 66% Nie wiem czy z takimi wynikami można sie na kulturoznawstwo dostać ![]() Cholibka w sobotę studniówka a dostałam jakąś chrypę,kaszel,bolą mnie zatoki ,dopiero w sobotę odstawiłam b.silny antybiotyk na zapalenie zęba a tu proszę... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3657 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
pogadaj z rodzicami,mam nadzieje,ze rozmowa pojdzie po Twojej mysli ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ech, zdrówka życzę do soboty jeszcze kilka dni - moze sie poprawi ![]()
![]() |
#3658 |
Zakorzenienie
|
3 dziś kawa ^^ + ból głowy
![]() ![]()
![]() |
#3659 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() podczyuje was o czasu do czasu ale nie mam kiedy komentowac ![]() ![]() ciagle poza domem. ja bylismy na sylwestra w gorach to zaczelisy zalatwiac slub ![]() ![]() dzis bylismy tu w Zielonej Gorze w naszych parafiach i jak uslyszalam ile musimy zalatwic rzeczy to szok! ![]() Ludzie kochani,jest XXI wiek! ![]() Jutro jade do Poznania na przymiarke sukien i chyba bede szyla. podoba mi sie cos w stylu tej http://www.suknieagnes.pl/kolekcje/kol1-4-3.htm ale nie wiem jak bedzie na mnie lezala wiec musze kilka roznych styli przymierzyc i zobaczyc jaki do figury pasuje najbardziej. ![]() zdam relacje ![]() teraz jade z tata po jakies katalogii kuchni i lazienek bo za pare miesiecy odbierzemy ten loft... Ogolnie u mnie zadymka jak wiadac a za 2 dni wracamy do Szkocji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() milego popoludnia kochane!! ![]()
#3660 |
Zadomowienie
|
Tak czy siak ów kierunek jest jednym z najbardziej obleganych. W zeszłym roku startowało na miejsce 11 osób.
Fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.