|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 92 cz. V
przywiaz sie do kaloryfera
|
#3632 |
|
Wtajemniczenie
|
No u mnie tak samo ;/;/
|
#3633 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie martw się, to tylko 4 dni Nie pojadę za ch**a
|
|
|
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
chyba sie przywiąże do tego kaloryfera bez kitu
|
#3635 |
|
BAN stały
|
a moi rodzice mają do mnie a szczęście zaufanie
|
|
|
|
#3636 |
|
Zadomowienie
|
I zapewne jak wrócicie za późno to dostajecie szlaban?
Też tak kiedyś miałam, ale po prostu olałam sobie te kary. Wychodziłam kiedy chciałam, nie mówiłam kiedy wrócę, ale zawsze wracałam I doszło do tego, że rodzice pozwalają mi iść na imprezę, na której są %% i każdy chleje do upadłego:P No ale każdy rodzic jest inny Mam nadzieję, że w końcu przestaną Was krótko trzymać
|
|
|
|
#3637 |
|
BAN stały
|
ja jak gdzieś idę to mówię rodzicom i jak mówią ze mam wrócić o 22 to tak wracam. A jak czasem poproszę to i mi na rękę pójdą
|
|
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
no to widze, ze tylko moi są tak nieźle po*******
|
#3639 |
|
Wtajemniczenie
|
Kary to ja nigdy w życiu nie miałam ;P wracam o tej godzinie o której powiedzialam, że bede, a jak chce być dluzej to pisze sms albo dzwonie.
zebym poszla na jakas impreze to nawet nie marze ;P tzn ide, ale im nie mowie oczywiscie.
|
|
#3640 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3641 |
|
BAN stały
|
ja tam na impry nie chcodze,bo mi sie nie chce. mówie mamie ze od tż wróce o 22 to mówią ok. i tyle.
|
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
gadałam...
tzn z nimi sie nie da NORMALNIE porozmawiać.
|
#3643 |
|
Zadomowienie
|
Ci lekarze są po***ani! Mam wizytę do okulisty wyznaczoną na koniec września!
|
|
|
|
#3644 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3646 |
|
BAN stały
|
u mnie najcześciej z tata sie nie da pogadać. ale ja sie z nimi obojga nauczycłam rozmawiać na spokojnie.
|
|
|
|
#3647 |
|
Zadomowienie
|
Chociaż w sumie teraz jak się zastanawiam, to jedź to tej babci, może jakoś przetrwasz te 4 dni. Nie znam Twoich rodziców i naprawdę nie wiem jak Ci pomóc
|
|
|
|
#3648 |
|
Wtajemniczenie
|
jakoś wytrzymamy do 18
bo wtedy to już przykro mi, ale na wiecej będą musieli mi pozwalać, pamiętam jak było z moją siostrą, więc niby dlaczego mam być inaczej traktowana ?
|
|
#3649 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3650 |
|
Zadomowienie
|
Moi rodzice to dopiero maja śmieszny pogląd...kiedyś szłam na impreze do kolegi i co? Powrót o 23... kiedyś indziej kumpela robiła impreze pod namiotami u siebie na działce i oni się ptają ''beda chlopcy?'' ja nie (a oczywiscie byli:P) no to moge być całą noc
Niestety w koncu nie poszlam, bo strasznie lało i impreza odwolana:/
|
|
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
****a. Moja matka jest jakaś dziwna! Siedziałam sobie przy biurku z laptopem, a ona jak zwykle się krzątała rano po moim pokoju. Chciałam sprawdzić stan konta mojego starszego i zobaczyc czy przelew doszedł, a że nie mogłam zobaczyć, bo na stronie była jakaś przerwa techniczna, to byłam wkurzona. Ona do mnie, w tym samym momencie powiedziała żebym na chwile odeszła od biurka, bo chciałaby przejechać ścierką po nim. No to ja wstając głośniej wciągnęłam powietrze, bo byłam rozdrażniona, a ona do mnie już z krzykiem, że myślę, że jestem pępkiem świata i że wszystkich w domu poniewieram. No to spoko ma. Co ja już oddychać nie mogę głośniej?????!!!!
p o r a ż k a! ot co! Teraz mam szlaban na kompa na tydzień. Ale chuj i tak będę na niego wchodzić, bo nie czuję się winna. ![]() ![]() !
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
oja :P
ostro ![]() ja juz chyba z rok szlabanu ne mialam : oo w tamtym roku tylko jak w 2 klasiemialam z matmy 12 pał hahah ;d
|
#3653 |
|
BAN stały
|
rodzice tak czasem mają ...
|
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
No, ale to przecież przesada! Ostra przesada!
|
#3655 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ciągłe pytania, iedy posprzatam pokoj, co zjem, gdzie jest kot, itp mnie irytują !
|
|
|
#3656 |
|
BAN stały
|
Też sie z tym czasem spotykam. ja do mamy normalnie mówie,a ona do mnei ze pyskuje do niej i że dziwnym głosem gadam ;/;/ zal
|
|
|
|
#3657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haha, teraz się do mnie nie odzywa. . . Zobaczymy kto dłużej wytrzyma .
|
|
#3658 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3659 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja to chyba nie slyszała jak ktoś pyskuje ;// bo chyba by się przerociła gdybym jej tak naprawde pyskowała.
|
|
|
#3660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak narazie mam swoje 2o zł więc nie jest tak źle .Ale ja stawiam na nią, że się złamie. Pewnie jutro zacznie do mnie normalnie gadać, bo przemyśli, że po prostu przesadziła.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.

Nie pojadę za ch**a
Też tak kiedyś miałam, ale po prostu olałam sobie te kary. Wychodziłam kiedy chciałam, nie mówiłam kiedy wrócę, ale zawsze wracałam
I doszło do tego, że rodzice pozwalają mi iść na imprezę, na której są %% i każdy chleje do upadłego:P