|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
Przychodzą. Czy, aby otrzymać to coś za zamawianie na 3 termin, musi być to zamowienie regularne czy może być na COK? Ja dostawę 3 regularnej mam po świętach, a tak odebrałabym w Cok-u jeszcze to co chcą przed Świętami, ale zamowione już w 3 terminie.
|
|
#3632 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
patusia22 już kiedyś też to zauważyłam i też własnie z mydełkami. Jak są, to co katalgo wszystkie możliwe zapachy. A potem nagle znikaja na 2-3 katalogi. Jaki jest tego sens to nie wiem. Tego typu rzeczy codziennego użytku, co cała rodzina używa i schodzą szybciej niż maseczki czy perfumy powinny być ciągle. A nie są!
|
#3635 |
|
Wtajemniczenie
|
Przez to,że jest wszędzie tama masa konsultantek klientki robią się coraz bardziej wybredne. Przyklad, proszę bardzo, jedna z nich zamowiła u mnie zegarek E.Love, teraz po tygodniu przestał jej się podobac i mi go oddaje. Denerwuje ją,że na tarczy nie ma drobnych godzin tylko 4 główne.Ma więc problemy z odczytaniem czasu.
Co mam jej powiedzieć, że widziały gały co brały? Ale w tym zakladzie pracy są już 3 inne konsultantki, jak nie przyjmę jej zwrotu pojdzie zamawiać do innej. Troche to denerwujace, bo na zegarku bylo zero zarobku, a teraz jeszcze zwrot.
|
#3636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do wybrednosci to masz racje, ja spotykam sie czasem z tekstem "na allegro (np. zapachy) są duże tańsze". No są ale co ja na to poradze, sama nie mam wiekszosci w takich cenach w jakich tam sprzedają... zreszta niektore z tych przedmiotów to nie wiem skąd mają tak tanio a ja własnie złozylam zamowienie na 2 termin 17, paczka przyjdzie -mam nadzieje- w sobote Ciekawe czy wszystko przyjdzie
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2009-12-14 o 13:19 |
|
|
|
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko - a jak składowo sie przedstwaia ten krem na zimę?
coś wartościowego w nim jest? i ogólnie jest tlusty - czy na tłustej skórze by się wchłonął w miare ładnie?Co do pianki Solutions dla tłustej skóry - boska jak dla mnie ale wysusza , tzn policzki mi zawsze wysusza jak zużyję z ponad pół opakowania, a do tego wydajna jak nic innego, chyba nie przesadzę jak powiem że na pół roku mi starczyła
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
szlag mnie trafi z tym UPS... czekam na kuriera od samego ranka i nie ma nie ma...patrzę na stronę o tym monitorowaniu a tam :
![]() ODBIORCA ZAŻĄDAŁ ZATRZYMANIA W CELU PÓŹNIEJSZEGO DORĘCZENIA. FIRMA UPS PODEJMIE PRÓBĘ DOSTAWY W ŻĄDANYM TERMINIE. ![]() ja pitolę! a ja od 7.30 specjalnie siedzę i czekam a oni sobie w kulki lecą. właśnie zbieram się do pisania meila do avonu z pytaniem od czego zależy to czy przyjeżdża DHL czy UPS? i wygarnę im co myślę o tym upsie;/ |
|
|
|
#3639 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale odbiorca czyli Ty. Avon to przecież nadawca. Zażądałaś wstrzymania? Nic z tego nie rozumiem?
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
myszka1706 zadzwoń do firmy kurierskiej i zapytaj kto im podał taką informację, bo tak jak ankoro napisała odbiorca to ty
|
|
|
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam lepsze doświadczenia z OPEKiem i MASTERLINKiem. Od Opeka to nawet smsa dostałam, że na następny dzień będzie kurier
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbym żądała wstrzymania to chyba nie siedziałabym od rana i nie czekała![]() dzwoniłam na infolinię i tam mi powiedzieli że po prostu zostawili tą paczkę na magazynie - nie zabrali jej w trasę. koleś złożył reklamację w moim imieniu Ewlyn dokładnie tak jest ![]() już napisałam meila ze strefy ..... że chciałam złożyć reklamację na działanie firmy UPS - że z nimi ciągle jakieś problemy. i że mam nadzieję że avon jako firma podejmie jakieś konkretne decyzje co do współpracy z takimi firmami bo to już przegięcie Edytowane przez myszka1706 Czas edycji: 2009-12-14 o 14:09 |
|
|
|
|
#3643 |
|
Rozeznanie
|
w piatek napisalam ze strefy maila w sprawie peknietego plynu do kapieli i do tej pory nie dostalam zadnej odpowiedzi. nie wiem czy dalej cierpliwie czekac czy np zadzwonic do liderki?
|
|
|
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
jak nie odpowiadają na maila to zadzwoń do avonu 0 22 878 28 00, chyba, że nie będziesz się mogła dodzwonić to może wtedy spróbuj do liderki
|
|
|
|
#3645 |
|
Raczkowanie
|
Też czekam dzisiaj na paczkę i kuriera nie ma
Chciałam sprawdzić status w UPS, ale nie wiem skąd mam wziąć numer listu przewozowego. Szukałam w fakturze ale go nie znalazłam
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3646 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Właśnie przedarłam sie przez wszystkie posty "weekendowe".....ale tego naskrobałyscie Tak wogóle to uznali mi reklamację na brak pierścionka Livia i 2 katalogów |
|
|
|
#3647 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja mam do was pytanko. Zgubilam gdzies netto z 17 a potrzebuje dwoch kodow bo skladam dzis na drugi termin a w tej komputerowej wersji niestety nie widac zbyt wyraznie...
wiec tak Mini cień do powiek ten niebieski za 4,90 \, i błyszczyk do ust kameleon gold cos tam za 7,90 z góry dziękuję za te kody ;*
|
#3648 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mini cięń do powiek Aquamarine za 4,90 kod: 0586 8, Błyszczyk do ust Kameleon Gold Shimmer za 7,90 kod: 3035 3.
Wszak to rzecz jest oczywista, że się nie wysyła LISTA. Więc jakiż rogaty wciąż kusi cię bies, że ślesz ESEMESA, a nie ESEMES? Edytowane przez ankoro Czas edycji: 2009-12-14 o 14:50 |
|
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3650 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sami doślą?? czy w nastepnym zamówieniu?
|
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
co z nimi od rana jeszcze nie mam faktury ,tylko pobrali do realizacji
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez złożyłam zamówienie rano i nic.
|
#3653 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3654 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo Wonderland mi zupełnie nie podchodził a Winter Warmth był dla mnie taki cieplutki świąteczny ![]() a masz uregulowane wszystkie płatności? Edytowane przez ashiva Czas edycji: 2009-12-14 o 15:47 |
|
|
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
wstałam specjalnie o 8 rano żeby zobaczyc fakture a tu do te pory nic
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy miałyście okazję przeczytać w Novej Ty numer 48 rozmowę z Srdjanem Mijuskovicem, który w Avonie pełni funkcję Wiceprezesa na Europę Centralną i Południowo-Wschodnią. Otóż powiedział on o swoich współpracownikach, że
"Charakteryzuje ich ogromna pasja i poświęcenie na rzecz ciężkiej pracy i, cokolwiek robią, zawsze myślą o Konsultantkach.". Na pytanie "Jakie są Twoje pasje" odpowiedział obok iPoda i Formuły 1 "..... Moją inną wielką pasją jest również sprawianie, by Konsultantki korzystały z wszelkich okazji, jakie może im zaoferować nasza firma.". I co wy na to? bo ja się troszkę uśmiałam
|
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15852855]JESLI PLATNOSCI MIALAS OK TO POBRALI NA PEWNO tylko tego nie widzisz
[/QUOTE]mam do 17grudnia termin płatności więc wszystko ok
|
|
#3658 |
|
Raczkowanie
|
kasiamagda23 będzie faktura korygująca, tzn. juz ją mam
|
|
|
|
#3659 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co on na to - że korzystamy jak się tylko da??? Sama Wam podsyłam "sposoby" ;-) A są i inne, ale to już druga bajka... Wniosek prosty - oni zdaja sobie sprawę z tego, że korzystamy z wszelkich okazji, jakie może nam zaoferować nasza firma
|
|
|
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
nie doczekam się dziś na tę fakturę.....
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.

Ciekawe czy wszystko przyjdzie

Chciałam sprawdzić status w UPS, ale nie wiem skąd mam wziąć numer listu przewozowego. Szukałam w fakturze ale go nie znalazłam