|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Cytat:
ja wolałam dać 98 zł i nie dziergać a mój facet "na ch... ci taki rękaw"
|
|
|
#3632 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Jestem w końcu na dłużej Dzisiejsza prezentacja zaliczona ![]() Uff jak dobrze mieć to już z głowy ![]() Urwałam się dzisiaj troszkę wcześniej z wydziału i mam zamiar się porządnie lenić przynajmniej do jutra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Miłego popołudnia
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
JOJLA gratuluję zaliczonej prezentacji
PAVLINECKA co do kolorów to myślę, że po prostu przyzwyczaiłaś się do ciemnych ubrań i przez to wydaje Ci się, że inne kolorki Ci nie pasują. Na pewno Ci pasują Ja też kiedyś ubierałam się tylko i wyłącznie na czarno (chyba nie miałam żadnego ciucha w innym kolorze), a teraz noszę dosłownie wszystko. I o dziwo moje ulubione kolory to czerwony, turkusowy i biały ![]() Ale jestem szczęśliwa, że dzisiaj piątek. Po całym tygodniu padam. Codziennie w pracy robiłam nadgodziny, a potem biegiem na te nieszczęsne wykłady. Zaraz zamierzam zrobić coś przyjemnego dla ciała i ducha Poleżę sobie w wannie, później porobię maseczki i inne cuda, a na deser czekają na mnie w zamrażarce lody tiramisu Weekend zamierzam spędzić oczywiście relaksując się na wszystkie sposoby Czyli leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć. W międzyczasie zamierzam tylko jutro wyskoczyć do kina na 'Nostalgię anioła'. Chyba ze 3 miesiące czekałam na ten film z niecierpliwością i mam nadzieję, że się nie rozczaruję ![]() Miłego wieczorku Babeczki
|
#3634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Cytat:
a i ja też pamiętam jak ślicznie wyglądałaś w czerwonej sukience więc nic się nie bój i zacznij odkrywać też inne kolory niż czerń Ja też kiedyś tylko w czerniach chodziłam, wciąż stanowią większą część mojej garderoby ale to głównie ze względu na pojawiające się u mnie plamy pod pachami które niestety na większości innych kolorów od razu rzucają się w oczy a niestety nie znalazłam jeszcze specyfiku który pomógłby mi z tym problemem a szkoda bo mam sporo fajnych bluzek, które leżą rzucone w kąt ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dzisiaj od 18 nic nie jem bo jutro rano idę na badania a już bym coś chętnie skonsumowała nie wiem jak mi się uda poskromić moje zapędy szczególnie, że mam w domu trochę pyszności ![]() Miłego wieczoru
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() jojla, gratuluję zaliczonej prezentacji U mnie na razie wieje nudą. W niedzielę zjazd, a praca domowa z niemieckiego nadal nie odrobiona (oczywiście zawsze jest milion ważniejszych spraw ). Niemniej jednak w przyszłym tygodniu czeka mnie parę wizyt w urzędach (wybieram się tam od tygodni). Już się nie mogę doczekać ![]() Miłego wieczorku
|
|
#3636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stosuje go juz prawie rok i pachy zawsze suche, nawet w największm upale Jest nawet klika wątków na wizażu o tym cudownym specyfiku Na dermatologii bodajże.
|
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam to napisać, ale mnie ubiegłaś
Ja miałam problem okrutny, po prostu masakra jakaś, bez względu na porę roku. A antidral - śmierdzi, piecze mnie masakrycznie, ale na prawdę pomaga A co do tych kolorów - to tak, czerwień jeszcze zniosę, ale nie na co dzień, mam czarne włosy i dla mnie to zbyt krzykliwe połączenie. Kiedy nie chcę nie lubię rzucać się w oczy ![]() Czarny bardzo lubię i ładnie w nim wyglądam - ale niestety biedaczek powoli jest eksmitowany z mojej szafy, przez cholerną łuszczycę ![]() Za to szary - też ładnie w nim wyglądam i zawsze pasuje ![]() Tak samo biały - też lubię, ale musi to być czysta biel, nie żaden beż czy kość słoniowa. A co do innych kolorów - na prawdę jakoś nie umiem ich dobrać, aż wstyd ;] Chyba do kolorystki czas iść \Teofano - no 90 zł za komin to bym na pewno nie zapłaciła, może gdybym nie wiedziała jak zrobić ![]() Dziś walczyłam z maszyną do szycia - przerobiłam koszulę i wszyłam zamki w spodnie. Niestety maszyna jest stara i spracowana - robi tylko 1 ścieg, w dodatku coś się zepsuło i jego spodnia strona wychodzi wprost tragicznie
|
|
|
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zaczęłam stosować to nie mogłam zasnąć... tak bardzo było to dokuczliwe Teraz organizm troszkę się przyzwyczaił i jest lepiej. Z resztą stosuję tylko 1, 2 razy na tydzień i wystarczy . Ale trzeba przyznać, że efekt jest wart tych męczarni Plus jest też taki, że jest bardzo wydajny. Kupiłam rok temu, a mam jeszcze 3/4 buteleczki
|
|
#3639 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Cytat:
Cytat:
O ile antidral na samym początku dawał jakieś efekty to z czasem przestał A etiaxil jak dla mnie był o wiele słabszy od antidrala. Chyba jestem skazana na czarne bluzki ![]() Cytat:
![]()
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
jojla ja tam żadnych umiejętności nie mam. Koszula z lumpka za 2zl więc jak 2razy założę to płakać nie będę - pociełam na oko i zszyłam w 15 min hehe. Tak dawno nie używałam maszyny, że mama prawie padła ze śmiechu jak widziała moje męczarnie z dopasowaniem gdzie co szło
Albo jak zapomniałam stopki docisnąć.... hehe. Ale gdybym potrenowała na pewno szło by mi lepiej, kiedyś dobra w tym byłam
|
|
|
|
#3641 | ||||
|
Zakorzenienie
|
haaaaj laski - tęskniłyście?
![]() nie było było do bani bo okazało się że pod wypełnieniem na którym miałam niby mały ubytek była taka próchnica że kanałowe nie wykluczone ![]() Cytat:
![]() ja też sie dentysty nie boję - tylko tego co on mi robi ![]() Cytat:
![]() witam i ja nowe koleżanki Sweet jak nie wiesz co robic - to nie rób nic. Samo sie wyjaśni ja dostałam opryszczke - co prawda nie wiem czy od Tż-ta ale teraz nie mogę przez nia na basen pójśc ![]() Cytat:
niezły wyczyn Cytat:
przynajmniej wśród moich znajomych <><><><> a moja córeczka dziś 3 m-ce skończyła Edytowane przez simpatica Czas edycji: 2010-03-12 o 22:38 |
||||
|
|
|
#3642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jasne że tak Cytat:
ale ja jestem taki "bojok" co się wszystkiego boi więc nie mam się co z Wami dziewczyny porównywać ![]() Jutro idę na badania krwi i też się boję ![]() Pięknie! ale ten czas leci Niech dalej Oleńka zdrowo Wam rośnie
|
|
#3643 | |
|
Zakorzenienie
|
No pewnie, że tęskniłyśmy. Gdzie Ty się podziewałaś kobieto? ![]() Cytat:
Dziękuję No to juz duża, poważna kobieta Tego to i ja się boję Kiedyś przy pobieraniu krwi pękła mi żyła, więc mam uraz
|
|
#3644 |
|
Zadomowienie
|
mnie na początku też bardzo piekło po antidralu, ale wyczaiłam taki patent, że nie smarowałam się nim do 3 po depilacji i jak wyszłam z wanny wytarłam pachy i poczekałam 10 minut i dopiero się antidralem smarowałam
i totalnie nic nie szczypało
|
|
#3645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Jak to pękła Ci żyła? Zdarzyło mi się, że mi przebito żyłę przy pobieraniu ale aż takich złych wspomnień nie mam Dzisiaj było ok pani pielęgniarka zrobiła to sprawnie i szybko ![]() Cytat:
) przed aplikacją i wtedy nie powinno już piec ![]() U sąsiadów remont ja zaraz chyba oszaleję, wiercenie słychać tak głośno, że mam wrażenie jakby ktoś dosłownie stał mi za plecami i wiercił w ścianie Miłej soboty
|
|
#3646 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No pewnie, że tak Ale ten tekst mnie zabił - ja dostałam opryszczkę Duża lala, duża, niech zdrowo rośnie Cytat:
A mama na prawdę dobrze pobiera krew, z tym, że ja bardzo nie lubię jak ona pobiera mi - przy obcych zachowuje się kulturalnie, przy niej uciekam po domu i wrzeszczę, że chce mnie zabić ![]() Moje wyniki już są - mam anemie i poziom żelaza w normie. A zawsze myślałam, że to niemożliwe. Trzeba jeść kwas foliowy i witaminę B12. Tak mi powiedzieli. Może dlatego się czułam taka osłabiona? Co dziwne , już się nie czuję, a wyniki są z wczoraj te akurat ![]() I o szkodliwości tabletek anty - dupa jasia Jeśli są dobrane dobrze, nie szkodzą. Te badania, o których wcześniej mówiłam, robiłam właśnie z tej okazji i co? I wszystko jak w zegarku - krzepliwość, próby wątrobowe. Zostało mi co prawda jeszcze jedno badanie, ale jeśli te są w porządku to tamto też powinno być. Mimo ponad 6 lat brania tabletek mam organizm jak w zegarku (no, oprócz łuszczycy, astmy, alergii i układu pokarmowego hehe - ale to było już wcześniej) . I niech mi podskoczą te które mówią, że od Yasminelle każdy ma zakrzepicę, a tabletki powodują permanentne zapalenie macicy. Chyba mózgu Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Córcia duża już, pewnie robi fajne minki. Co do antyperspirantów to jest jeszcze Driclor. Skład oczywiście podobny do etiaxilu i antidralu a cena pomiędzy. Mam ale bardzo rzadko używam bo akurat nie mam problemu z potliwością. Zimno dzisiaj, buro, szaro i do d... |
||
|
|
|
#3648 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
![]() Również jestem rocznik '86 więc dopisuję się do wątku. U mnie śniegu nasypało znów, zima w całej swej okazałości wróciła ![]() A ja musiałam wrócić do kozaków i kurtki zimowej. . . a już się cieszyłam.
|
|
|
|
#3649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czuję się przy tym lekko idiotycznie Ale przynajmniej paszki suche w moment ![]() Cytat:
Jak wrócę zdam Ci relację o do moich wrażeń na ten temat ![]() A ja jeszcze w szlafroku Zmusiłam się jak na razie do tego, żeby zalożyć rajstopy, a reszta ciuchów czeka na lepsze czasy Jakaś przez ta pogodę do dupy dzisiaj jestem. Nic mi sie nie chce ![]() EDIT: Yum Yum witamy i zapraszamy
|
|
#3650 |
|
Raczkowanie
|
aniany - co do regularnych ćwiczeń to też miałam słomiany zapał zawsze, ale całkowicie bez sportu żyć nie potrafię. Przechodziłam już przez różne treningi. Obecnie ćwiczę regularnie od ponad miesiąca i myślę, że tym razem to na dłużej.
Tylko, że ja chudzinka jestem i trenuję dla przyjemności, rzeźby i aby nabrać trochę wagi I muszę przyznać, że już po tym m-cu widzę efekty![]() Biegać też kiedyś biegałam, ale krótko. Jeśli chcesz mogę Cię wspierać telepatycznie
|
|
|
|
#3651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie badania robiłam dzisiaj żeby sprawdzić czy w dalszym ciągu wyniki mam ok ale odkąd biorę tabletki to ani razu nie miałam złych wyników - zawsze prawie książkowe tak więc też nie wierzę w te wszystkie teorie spiskowe Na pewno jak ktoś ma predyspozycje do zakrzepicy to może to mieć znaczenie ale nie ma co panikować bez potrzeby i straszyć wszystkich wkoło.A i nie miałam pojęcia, że żyły mogą pękać ale jak widać mogę się wiele na wizażu dowiedzieć I tak mnie naszła mała refleksja - ja się tak ostatnimi czasy boję badań krwi a miałam studiować analitykę medyczną ![]() Cytat:
![]() A no zima zima też już mam dość.Buziaki
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dzisiaj depresji ciąg dalszy. Szewc nie naprawił mi butów więc zostałam bez kozaków a ta cholerna zima nie odpuszcza. Łepetyna od kilku dni nawala a mi się dosłownie nic nie chce, nawet na imprezę wczoraj nie poszłam bo najnormalniej w świecie nie chciało mi się dupy z fotela ruszyć. Jutro kolejna i tym razem mi się nie upiecze Czuję się jak stara babcia Miłego dnia
|
|
|
|
#3653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi dały się we znaki bóle głowy od zatok a od piątku do niczego zmobilizować się nie mogę - dopóki miałam urwanie głowy to coś robiłam ale wystarczył jeden dzień na luzie i moja motywacja spadła do zera. Nic tylko bym siedziała w domu i nic nie robiła Ja chcę wiosnę Miłego dnia
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam załączyć zdjęcia ale wystąpiły problemy (jak zwykle) więc zdjęć ni będzie...
Edytowane przez antunka Czas edycji: 2010-03-14 o 13:57 |
|
|
|
#3655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poprosim o zdjęcia ![]() ![]() :cmo k:
|
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
Nic specjalnego ale proszę (o ile się uda)
|
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wiosennie
Od razu lepiej, niż ten śnieg co wczoraj napadał
|
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
Oj jak fajnie, chociaż taka namiastka wiosny
![]() U mnie pada deszcz ze śniegiem i wieje mocno wiatr...
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Zdaje się, że na początku zimy pisałam jak to bardzo kocham śnieg. Przeszła mi ta miłość definitywnie Kiedy już miałam nadzieję, że to koniec śniegu tej zimy, to on znowu sypie. Zaczęło się od deszczu, później był śnieg z deszczem, a teraz sam śnieg. Jest wszędzie biało, a on nie odpuszcza ANTUNKO co do filmu, to też się trochę rozczarowałam. Kiedy oglądałam zwiastun to spodziewałam się czegoś naprawdę dobrego. Ogólnie film podobał mi się, nie mogę powiedzieć, że nie... ale nie oglądałam go z rozdziawioną mordką, właściwie wszystko od początku było jasne, nie było przez to żadnego napięcia. Np. niepotrzebnie już od początku było wiadomo kim jest morderca No... ale ogólnie nie żałuję, że poszłam ![]() Ratunku dziewczyny! Siedzę i uczę się znaków drogowych Miłego wieczorku
|
#3660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zima mnie dzisiaj zabiła Mam takiego doła, że cały dzień popłakuję sobie bez powodu Idę poćwiczyć to może trochę hormonów szczęścia sobie wydzielę.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.

ja wolałam dać 98 zł i nie dziergać
a mój facet "na ch... ci taki rękaw" 

a niestety nie znalazłam jeszcze specyfiku który pomógłby mi z tym problemem a szkoda bo mam sporo fajnych bluzek, które leżą rzucone w kąt
Ja dzisiaj od 18 nic nie jem bo jutro rano idę na badania a już bym coś chętnie skonsumowała
nie wiem jak mi się uda poskromić moje zapędy szczególnie, że mam w domu trochę pyszności 

). 

Jak to pękła Ci żyła?

Jest wszędzie biało, a on nie odpuszcza
Idę poćwiczyć to może trochę hormonów szczęścia sobie wydzielę.