|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
moja mama jest niania od Z. no i dzisiaj byla u nas i... kurcze az mi sie plakac chcialo jak wychodzily Tak pokochalam malutką.. traktuje ja jak siostrzyczke bo zawsze chcialam rodzenstwo...Taka slodziutka, malutka kochana... tak ja przytulilam to az cieplo mi sie na serduchu zrobilo
|
|
|
#3632 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
lusesita ja po przyprawie z czosnku granulowanego-ostra i śmierdzaca-tak obrzydziąłm sobei smak czosnku ze na samą mysl bleee.... ale sos czosnokwy takie ze sloika to lubie
ale delikatny. a pieczywko-ja nie mogu i nie chcu
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już zupkę zjadłam, a zaraz jeszcze sałatkę owockową sobie zrobię
|
|
|
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
a ja uwielbiam hihi
tzn jak samo robie maselko czosnkowe to najlepsz ejest i na pieczywko plasterek sera zwyklego, plasterek mozarelli i listek bazylii...mmm.... te z chili musze wyprobowac-uwielbiam chili ja to wogole ostra dziewczyna jestem![]() Micia musi byc szczegolowo hehe;p oj ja kocham tego swojego chrzesniaczka nawet jak mowi "siosia papapa"albo "siosia? o nieeeee"hehe.a dzis mnie po race glaskal tak fajnie, bo mu mowie:zobacz mikus ciocia juz nie ma pazurkow..."i o n taka smutna minke zrobil i mnie zaczal glaskac ![]() ide pluskac i spac
|
|
|
|
#3635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedys robilam sobie kanapki z szynka+ta przyprawa hehe---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
Dobranoc
|
|
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
Ach, zapomnialam:
http://www.youtube.com/watch?v=HNeyFdxp9A4 ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Micia dwa latka 7.02 skonczy slodziak maly a t amala co Twoja mama sie nia opiekuje?? najslodsze dzieci to i tak gdzies na granicy 6-12 miesiac moim zdaniem
|
|
|
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- jaki kochany i jaka ma karnacje
|
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
Micia ojjj to nic tylko zacalowac na smierc takiego maluszka:d przynajmniej ja tak mam...hm...i pewnie dlatego Mikolaj ma do mnie uraz i ucieka jak tylko widzi,ze do niego ide
![]() spadam sie kapac
|
|
|
|
#3640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
: az sie rozplywalam
|
|
|
#3641 |
|
Rozeznanie
|
Oki wszystko znalazłam już o tej diecie..włącznie z książeczkami
Razem od... ![]() ...a tego dnia... ...powiedzieliśmy sobie Tak ... Edytowane przez ona911 Czas edycji: 2010-01-14 o 21:27 |
|
|
|
#3642 |
|
Zadomowienie
|
Nadrobiłam Was dziewczynki..
Fajnie macie,wiele z Was już ma daty zaklepane na 100 %,potwierdzone u księdza...zespoły,sale wybrane,liczbę gości konkretnie...a ja tak niewiele... Datę co prawda mamy,ale trzeba to zaklepać u księdza, a jeszcze nie byliśmy,TŻ się uparł,że pójdziemy dzień po mojej obronie (to taka motywacja do nauki-bo mam wielkiego leniucha i mi się już nie chce),wymarzyłam sobie datę 11.06.2011-pobraibyśmy się w 4 rocznicę poznania,ale TŻ od początku obstawiał sierpień,gdyż będzie miał dwa dodatkowe miesiące wolności i 2 miesiące więcej na odłożenie pieniążków,no trudno,początek czerwca,gdy wszystko kwitnie jest śliczny,no ale cóż,trzeba iść na kompromis(to druga nazwa małżeństwa)...Sierpień też jest ładny...Oby taki był![]() Zespół mamy polecny już,ale TŻ się upiera,że mamy czas... Oki,zobaczymy kto się później będzie szarpał i biegał i szukał...bo nie ja... Sala już jest na 100 % wybrana w miejscowości TŻ,w mojej miejscowości ślub będzie.Odległość to około 15 km Dadzą radę...Moja cała rodzinka jest z mojej miejscowości,TŻ z jego miescowości...Goście przyjadą prosto pod kościół(każdy dojedzie we własnym zakresie)Jak nie swoimi autami,to taksówkami koszt ode mnie do TŻ to około 25-30 zł.Z resztą pracowałam kiedyś w korporacji,więc może zniżkę po znajomości dostanę O noclegi dla gości się nie martwię,każdy wróci sobie do domku i już,poprawin nie chciałabym mieć,bo to dodatkowy koszt jest,ale rodzinka pewnie sie uprze,więc niech będą,ale ja w jakim stanie to nie wiem Jak wesele sie o 6 skończy,to ja po południu wstanę hihi,nie wiem jak my z TŻ wytrzymamy,bo nawet jak chodzimy na imprezki,to zazwyczaj do 1-2 i do domku uciekamy Ostatnio co prawda na Sylwku u znajomych poszliśmy na 18 i po 6 skończyiśmy i to był rekordzik nasz![]() Sala już jest wypróbowana,w zeszłym roku remoncik przeszłą gruntowny...kierownictwo to nasi znajomi,bawiliśmy sie tam nie raz,kuchareczki mamy polecone Świniaczka kolega z byłej pracy mi "oporządzi" Zaproszonka kupne,nie robione,góra 1,50-2 zł za sztukę(nie będę się bawiła w wyklejanki,wiem z doświadczenia,że na to się uwagi nie zwraca.Dostaję się,zapisuje datę w kalendarzu,chowa w kopertę i dzień po wyrzuca i wszystko...Planujemy w 20 000 się zmieścić i to jest max![]() Za wynajęcie sali zapłacimy 600 zł plus 80 zł od osoby Troszkę alkoholu mamy(TŻ rodzice jakieś flaszeczki co dostawali,czy gdzieś tam sie trafiło kładą na szafie na segmencie(ze 20 się już uzbierało)Ale są najróżniejsze...od wyboru do koloru Więc zostaną na bramy,dla chłopaków ze straży za granie itp.Jedzonko tradycyjne będzie.Tort 3 poziomowy.Śmietankowy Fontanna czekoladowa raczej się nie sprawdzi...Tak samo jak wizytówki dla gości,znając rodzinkę to i tak każdy usiądzie jak będzie mu pasowało...A po kilku godzinach będzie im wszystko jedno![]() Na kieckę chcę przeznaczyć do 1500 zł,plus ewentualne 500,gdyby coś mnie rzeczywiśćie urzekło,ale nie ma takiej kiecki,któa by mnie urzekła-nie ma takiej...sama nawet nie wiem zbytnio jaką bym chciała...Wiem tyko,że ma być biała i ma nie mieć zbyt wielu kwiatków,wzorków,falbanec zek,marszczeń,ma byc lekka,a że mam niewiele w klacie to ma byc tak uszyta,żebym nie musiała co chwilkę podciągać jej do góry,że mi spada,welon zwykły mgiełka,żadnych lamóweczek,wzorków,buty z zakrytymi paluszkami,bez czuba,niewysokie...bukiec ik jakiś mały i również skromny...Obrączki też do 1500 i się zmieścimy,rozeznanie już mam i to spore,sama obeszłam wszystkie znane jubilerskie u mnie w mieście dokładnie 12 chyba Znają mnie tam juz prawie wszyscy...Zrobiłam to tylko dla TŻ mojego kochanego...Wyobrażacie zrobić mu taką wyprawę pod jednego do drugiego na przymiarki tych wszystkich modeli i fasonów??? Mój by tego chyba nie zniósł Hahahaa Poza tym nasz gust jest podobny...żółte złoto,klasyczne.Myślę ,że 5 mm będą odpowiednie,mielismy kiedyś srebrne na 5 mm i było oki...A specjalnie dla TŻ wyżniemy z soczewką w środku,są co prawda droższe,bo więcej złota,ale czego to się nie robi,żeby facet nosił i nie płakał,że go uwiera...hihihiMoją ma być widać,bo to będzie jedyna biżu na paluszkach ,którą będę nosiała(nie przepadam za pierścioneczkami),zaręczy nowy tylko na specjalne okazję będę zakładała,na co dzień może nie być mi wygodnie ![]() To chyba wszystko... Wiecie,co?Jaka ja strasznie monotematyczna się ostatnio zrobiłam Nie powiem czyja to wina:-P
|
|
|
|
#3643 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczynki"
![]() Mam pytanie do dziewczyn z Lublina i okolic Jakiego macie fotografa na slub?? Macie kogos godnego polecenia??
|
|
|
|
#3644 | ||||
|
Zakorzenienie
|
cudny
Cytat:
Cytat:
ale że TŻ też zapomniał ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Sonek zgadzam się z Micią że nie ma co się wtrącać bo może wyjść większa lipa a nasi rodzice też się nie spotkali jeszcze i oby to było jak najpóźniej |
||||
|
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
Ide lulkac
![]() Nie zajrze do Was pewnie jutro az do 17...chyba ze maly pojdzie spac mam ma mi przyjsc pomoc,aleszczerze to bym woalal sama,zeby sama siebie sprawdzic![]() madziares kto ma, ten ma-my nie mamy NIC-oprocz daty ![]() papa kochane, zyczcie mi powodzenia i...cierpliwosci heh ![]() |
|
|
|
#3646 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z lubelskich fotografów bardzo podobają mi się zdjęcia Moniki Wasylewskiej, Artura Zomera oraz Wojtka Korneta. To Ci bardziej znani
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
Lusesita ten rozkład...
ale powodzenia życzę |
|
|
|
#3648 |
|
Zadomowienie
|
Uciekam dziewczynki pouczyć się troszeczkę...trzeba w sobotę mam 3 egzaminy:-(buu...
buziaczki,miłej nocki i do juterka pa:-*kolorowych |
|
|
|
#3649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez juz ide. Dobranoc wszyskim
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc!
|
|
|
|
#3651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale u Ciebie to chyba dobrze? To chyba przez ten wyjazd w góry tak mi spadło. Kupiłam nową wagę to mam motywację Z dietkowaniem to jest tak, że mniej jem ogólnie, zero słodyczy, dużo wody herbatki czerwonej i zielonej, no i po 18 nic nie jem. Do tego godzina marszu dziennie i jak nie padam ze zmęczenia pół godziny twisterka. Cytat:
ja jak pierwszy raz dostałam małą na cały dzień, to okazało się, że jest za chłodno ubrana i poszłam na zakupy Ale jest taka cudowna, że ją uwielbiam. szczególnie jak biegnie dać buzi
|
|
#3652 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja w sumie też mam taką nadzieję, ale chyba jeszcze nie w tym roku
A targi 14lutego w Spodku, a wcześniej 17sty w Krakowie. Wybiera się ktoś??... [/QUOTE]ja - kce ![]() Cytat:
u mnie tez ale mysle ze na wiosne bedzie... i to bedzie mega stres!!!!!
|
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
miłej nocki wam życzę dobranoc
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
#3655 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak coś to dawaj na priv
|
|
#3656 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
oj w pracy dzis to było przegiecie takie nudy...zero klientów!i wiecie co robiłam tańczyłam na sklepie i wiecie co jeszcze kupiłam płasz w zarze żal.pl! i wiecie co jeszcze KOcham tż na świecie! i wiecie co jeszcze jestem powalona!
|
|
#3657 |
|
Rozeznanie
|
Mi też się baaardzo podoba
i jestem dumna z mojego TŻ..spisał się ![]() I cieszę się, że i Ty po studiach ..nie czuje się już taka osamotniona w naszej klasie wiekowej ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Je i kolejna ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Fakt robią piękne zdjęcia.. ale za taką kasę, że.... może jak ktoś się nie liczy z pieniążkami..albo raczej nie musi się liczyć to jak najbardziej..
|
#3658 |
|
Raczkowanie
|
ma.ko nie mam pojecia dlaczego tak dlugo z tym czekal. W sumie to chyba dlatego, ze sie poddal. W sumie to troche w tym mojej winy, ze on chcialby cos z tym zrobic, bo kiedy mi sie zwierzal nie mowiac o kogo chodzi, nie wspomnial tez, ze ona jest zareczona itd. Wiec ja strzelilam mu kazanie na temat tego, ze zyjcie ma sie tylko jedno, i ze skoro powodem rozstania nie bylo wygasniecie uczucia tylko zyciowy blad, to moze on wciaz dla niej jest kim bardzo wanym. Poradzilam mu, zeby zagadal do niej, zeby sie skontaktowal, zeby wybadal sprawe, przypomnial o sobie i w koncu powiedzial cala prawde. Ale kiedy w koncu powiedzial o kogo chodzi to zdębiałam !! On jest moim kolegą, ale ona i jej narzeczony rownież. Zaznaczam przy tym, ze nie są to jacyś szczególnie bliscy znajmi, ale zawsze to cos. Nie mam pojecia co robic, bo on liczy na moja pomoc i delikatne wybadanie sprawy. Wiem jakie to dla niego wazne i wiem, ze jestem jedyna osoba, ktora moze to zrobic. Ale nie chce zyc ze swiadomoscia, ze moge przyczynic sie do tego, ze jej narzeczonemu serce zlamie. No ale wtedy bede musiala zyc ze swiadomoscia, ze chodzi po swiecie kobieta i mezczyzna, ktorzy darza sie wzajemnym uczuciem, ale nie sa ze soba lecz z kims innym, tylko dlatego, ze nie chcieli zarnic tych drugich , eh.... "/
|
#3659 |
|
Wtajemniczenie
|
uciekam spac
|
|
#3660 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi będzie robiła zdjęcia przyjaciółka, amatorsko ale robi klimatyczne i naprawdę świetne zdjęcia
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:15.

on tak ma, zakrecony jest strasznie...ale nie wiedizalam,ze az tak
Tak pokochalam malutką.. traktuje ja jak siostrzyczke
bo zawsze chcialam rodzenstwo...
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

I WYSZŁA LIPA