|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl - część VIII - torebkomaniaczki znów w natarciu!
Cytat:
![]() ![]() o tutaj masz Anori na ramieniu ![]() szarej nigdy nie było ![]()
Edytowane przez Iduś Czas edycji: 2010-05-04 o 20:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Zakorzenienie
|
szara byłą w zarze
![]() ![]()
#3633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Anah ja też kocham TB ![]()
![]() |
#3634 |
Zakorzenienie
|
Kliknie mi ktoś w banerek?
![]() Po kliknięciu piszcie PW - odwdzięczę się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3635 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jest świetna, pojemna, moge ja swobodnie nosic na ramieniu, z czasem nawet wydłużają sie rączki ja nosi sie cos cięższego. Niestety zamykanie nie jest najszczęśliwsze, bo ściągane sznurkiem, ale juz sie przyzwyczaiłam. Tu sa moje fotki: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4552 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4663 szarej nigdy nie było ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3636 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez tiga27 Czas edycji: 2010-05-04 o 20:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3638 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=anah;19025116]ja mam czarną
![]() jest świetna, pojemna, moge ja swobodnie nosic na ramieniu, z czasem nawet wydłużają sie rączki ja nosi sie cos cięższego. Niestety zamykanie nie jest najszczęśliwsze, bo ściągane sznurkiem, ale juz sie przyzwyczaiłam. Tu sa moje fotki: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4552 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4663 dziękuje za info, teraz pomysle czy brac szara czy fiolet? Edytowane przez tiga27 Czas edycji: 2010-05-04 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3639 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
![]() Moim zdaniem idea obdarowania kogoś prezentem polega na tym, żeby samemu się wysilić i coś wymyślić, a nie dręczyć potencjalnego obdarowanego. Chyba, że dana osoba sama sobie coś zażyczy nie nagabywana. To co innego. Ale ogólnie powinno się włożyć samemu trochę wysiłku i chęci, by sprawić radość prezentem. Mnie bardzo irytują natarczywe pytania: "co chcesz dostać?" Dla mnie takie zachowanie (o ile jest częste i powtarza się co okazja) świadczy trochę o podejściu na zasadzie "odwalenia" obowiązku dania prezentu. Bliskie osoby powinny się znać na tyle, by wiedzieć, co może ucieszyć drugą osobę. Czasami prezent może być mniej udany, ale przynajmniej wie się, że ktoś się starał samodzielnie coś wymyślić, zależało mu na niespodziance. A to też się liczy. Edytowane przez Dominiique Czas edycji: 2010-05-04 o 20:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3640 |
Zakorzenienie
|
#3641 | |
BAN stały
|
[QUOTE=tiga27;19025982]
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3642 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=tiga27;19025982]
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3643 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Głowa mnie już ozbolała z tego niezdecydowania ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3644 | ||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=tiga27;19025982]
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3645 | |
Zakorzenienie
|
O to jeszcze lepsze
![]() Cytat:
praca->dom->praca w domu-> i w niedzielę kościół O jedynie co lubi to pograć na komputerze ![]() Tylko że u nas w rodzinie odkąd sięgam pamięcią zawsze pytano obdarowywanego co chce dostać. Nigdy nie kupowało się niepotrzebnych prezentów które potem miały zalegać w szafie. Chcesz torebkę dostajesz torebkę chcesz mikser dostajesz mikser. Oczywiście jest to wygodne bo nie musisz się główkować z czego dana osoba się ucieszy. "Bliskie osoby powinny się znać na tyle, by wiedzieć, co może ucieszyć drugą osobę" - uwierz że z moją mamą jest inaczej. Dzisiaj się jej coś podoba a na drugi dzień (jak nie w ten sam) chce to zwracać do sklepu. (przerabialiśmy to 1000 razy) ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3647 |
Raczkowanie
|
DO maggie82
![]() ![]() Edytowane przez tiga27 Czas edycji: 2010-05-04 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3648 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=tiga27;19025982]
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Szara była tylko w Zarze ![]() Też kocham True Blood <3 eric i lafayette to moi ulubieńcy ![]()
![]() |
#3649 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Albo ładna filiżanka i do tego jakaś fajna smakowa herbatka lub kawa? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3650 | ||
Ania
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dopiero teraz zauważyłam, że do podręcznym emotek jest dodane to: ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3651 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jedyną osobą która mi może niespodzianki robić - bo zawsze trafia w mój gust - jest mój mąż ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3652 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Szczerze mówiąc, to oddawania innym lub sprzedawanie prezentów uważam za mało kulturalne ![]() Może jestem idealistką, ale uważam, że jak się chce naprawdę, to można samemu wymyślić taki prezent, który nie będzie nietrafiony - oczywiście o ile obdarowana osoba nie ma chwiejnego gustu i wie, co lubi, nie rzuca w kąt szybko tego, co jeszcze przed chwilą było dla niej fajne. Mi się bardzo rzadko zdarza dostać nietrafiony prezent. Zresztą wystarczy czasem zapamiętać co niedawno komuś się spodobało w sklepie, o czym wspominał etc. i to kupić. Ale jeśli w danym gronie się utarło, że się mówi co się chce to spoko ![]() Ja tam wolę choć cień niepewności, bo jak wiem od razu co dostanę to dla mnie traci to urok. Równie dobrze mogłabym sama iśc do sklepu i to sobie kupić. Lubię, jak na przykład w dzień urodzin czy imienin jestem zabierana na zakupy i mogę sobie sama coś wybrać. Ale to tylko wtedy, gdy dobrze wiem, na co mogę sobie pozwolić. Nie lubię natomiast być pytana co chcę i potem to dostawać, także z tego powodu, że jest to dość niezręczne, bo nie wiem, ile ktoś chce przeznaczyć pieniędzy na prezent dla mnie. Jest to po prostu kłopotliwe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3653 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3654 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak - zgadzam się w 100 % ![]() ![]() A szwagier to chyba Reni przywiózł Chanelkę ? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3656 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3657 |
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczynki
![]() ![]() ![]()
#3658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego też dostaję potrzebne rzeczy-kołdra, koc, piżama.... w pierwszej chwili to człowiek się nawet nie cieszy ale później to docenia takie prezenty ....cóż zrobić.... ![]() wiecie co...jestem wściekła... do ślubu kościelnego mam dokładnie jeszcze 16 miesięcy a moja mama wyskoczyła dzisiaj już z ustaleniami dotyczącymi ciast i tortów..... ja w ogóle o tym nie myślę jeszcze.....i o d słowa do słowa, od słowa do awantury..... ja tu się skupiam na cywilnym w sierpniu a oni mi już o ciastach. Wiem że dużo jest załatwiania itd ale ja mam już na wszytsko plan sala zarezerwowana, zespół tez, fotograf wybrany-trzeba tylko zadzwonić i zarezerwować termin, sprawa zaproszeń i innych bibelotów załatwiona, już wiem kogo chce do rozwożenia gości....kościół zaklepany, wzór sukienki już też mniej więcej.....o fryzjerze i kosmetyczce też jeszcze nie myślę bo cyba nie muszę 16 miesięcy wcześniej zamawiać.....ehhhhhhhhh aż mi ciśnienie dźwigło się i opaść nie chce.........grrrrrr
![]() |
#3659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brałam udział w dwóch i zawsze wszystko jest spokojnie do czasu, aż zaczną wtrącac się rodzice... a na pytanie o ciastach na 16 miesięcy przed ślubem na twoim miejscu po prostu wybuchnęłabym śmiechem... szkoda tylko, że z takiej błahostki zaraz wybucha awantura ![]() życzę ci cierpliwości ![]() btw, musze się pochwalic, że dziś w SH udało mi się upolowac świetną dłuższą czarną marynarkę, taką o jakiej marzyłam ![]()
wege ![]() www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu ![]() Edytowane przez CharLizZie Czas edycji: 2010-05-04 o 22:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będzie super zobaczysz jak czytam to i tak dużo masz pozałatwiane jak czasem się zdarza że ktoś musi bo musi zorganizować wesele w ciągu 2 miesięcy i wszystko się układa to na pewno twoje tez będzie super i wszystko będzie zapięty na ostatni guzik ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.