Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2 - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-03, 18:59   #3631
Weronisia
Zakorzenienie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2

Sas to, że nie możesz się dodzwonić jeszcze nic nie znaczy. Może mają urlop albo coś? A próbowałaś z innego numeru do niego dzwonić?
Próbuj, może odbierze, a ty nie potrzebnie się martwisz.

Kobietki wyobraźcie sobie, że dziś pierwszy raz od 4 lat nie mam na paznokciach żelu! Czuję się tak łyso! 4 lata nie miałam takich krótkich paznokci. Nie nosiłam tipsów, tylko miałam moje naturalne bardzo długie, pokryte żelem dla utwardzenia. Zdjęłam żel i stwierdziłam, że obetnę paznokcie, bo musze się przyzwyczaić zanim mały się urodzi, co by mu krzywdy nie zrobić. Szok! Krótkie paznokcie są okropne, nic nie umiem chwytać
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 19:29   #3632
aga696
BAN stały

Hej witam wszystkie starające i oczekujące! Przyłączam się do Was z wielką radością.
aga696 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 19:35   #3633
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
Sas to, że nie możesz się dodzwonić jeszcze nic nie znaczy. Może mają urlop albo coś? A próbowałaś z innego numeru do niego dzwonić?

Kobietki wyobraźcie sobie, że dziś pierwszy raz od 4 lat nie mam na paznokciach żelu! Czuję się tak łyso! 4 lata nie miałam takich krótkich paznokci. Nie nosiłam tipsów, tylko miałam moje naturalne bardzo długie, pokryte żelem dla utwardzenia. Zdjęłam żel i stwierdziłam, że obetnę paznokcie, bo musze się przyzwyczaić zanim mały się urodzi, co by mu krzywdy nie zrobić. Szok! Krótkie paznokcie są okropne, nic nie umiem chwytać
tzn ja dzwonilam do tego miejsca do sekretariatu i wiesz ona albo na budynku byla albo jakies szkolenie albo zebranie....w sumie dzwonilam dzisiaj 2 razy wczoraj raz i we wtorek 2 razy ja sie tak martwie bo jak ta praca mi nie wypali to bedzie zle
co do paznokci ja mialam dlugi przez jakis czas i potem tez nie moglam sie przestawic
Cytat:
Napisane przez aga696 Pokaż wiadomość
Hej witam wszystkie starające i oczekujące! Przyłączam się do Was z wielką radością.
witaj
powiedz cos wiecej o sobie
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 19:35   #3634
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość

Ja robie wszystko przy Blance z długimi szponami
Na początku obcinałam, ale teraz mam dłuuuugieee

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 19:44   #3635
Linka24
Wtajemniczenie

Hej Mamki!

Ja niestety... musze isc do szpitala
Okazało się ze mam reszki łożyska i będą mnie czyścić
Szlag... Boję sie jak cholera, jeszcze nigdy nie bylam pod narkozą wogóle sobie tego nie wyobrażam. gin mowila ze mam sie przygotować bo moga mnie zostawić na noc, także w poniedzialek na 8 rano w szpitalu.........
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 19:50   #3636
aga696
BAN stały

No to więc niedawno zaczęłam 24tydzień i a termin mam na przełom listopada i grudnia. Starałam się długo bo od ponad roku,ale w końcu nam się udało i będzie córcia. Skończyłam filologię angielską, odbyłam stypendium na Cambridge. Mieszkałam w Miami jakiś czas. Teraz estem w Warszawie,ale nie mam pojęcia jak długo. Ciąża mi służy i chciałabym być w niej całe życie. Cała promienieję ze szczęścia. Boję się strasznie porodu,ale jakoś będzie. Jeszcze staram się o tym nie myśleć.

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Hej Mamki!

Szlag... Boję sie jak cholera, jeszcze nigdy nie bylam pod narkozą wogóle sobie tego nie wyobrażam. gin mowila ze mam sie przygotować bo moga mnie zostawić na noc, także w poniedzialek na 8 rano w szpitalu.........
O jeju,nie zbyt fajnie. Trzymaj się będzie dobrze!
Stary 2010-09-03, 19:54   #3637
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Czesc kochane,

Dopiero teraz zagladam bo dzisiaj mialam zwariowany dzien. Rano po wykapaniu Ani pojechalismy ja zarejestrowac, a potem zaczelismy zalatwiac jej paszport. Miejmy nadzieje ze wszystko pojdzie gladko bo chce jak najszybciej poleciec do polski. Potem tz pojechal na zakupy a ja w tym czasie chcialam wywolac troszke zdjec naszej perelki zeby je powsadzac w ramki. Mowie wam jak sie wkurzylam, poszlam do miejsca gdzie na wejsciu jak krowie na rowie pisza ze sa odbitki od reki. No wiec dalam plytke ze zdjeciami, podalam jakie wymiary itp, zaplacilam i jak wydawali mi paragon to mi oznajmili ze zdjecia beda za godzine. Troszke sie zdziwilam bo za godzine to nie od reki ale machnelam na to reka bo i tak chcialam wejsc do paru sklepow. Po godzinie wrocilam tam a koles za kasa mi mowi ze jeszcze to potrwa pol godziny. Juz bylam mega wsciekla bo sie szlajalam w te i wewte bez sensu, ale dobra. Poczekalam kolejne pol godziny, wracam tam a ten sam powalony koles mi mowi ze zdjec jednak dzisiaj nie bedzie i jak chce to moge po nie wpasc jutro . A potem jak wrocilam do domu to Anulka sie obudzila na jedzonko i pozniej juz byla strasznie marudna i przesypiala moze 5 min i zaczynala plakac. Dopiero teraz mam chwile spokoju. Ale pocieszam sie tym ze jutro wieczorem mamy z tz-em wychodne . Jego siostra zajmie sie Ania a my idziemy na kolacje do mojej ulubionej restauracji . A i zapomnialam wam sie pochwalic . Tz w prezencie za to ze podarowalam mu tak sliczna coreczke zabiera mnie na weekend do Paryza . Lecimy w moje imieniny 25 listopada (to sa tez urodziny tz-a)

irsin sliczny brzuszek. I naprawde sie powiekszyl jak nie wiem, bez dwoch zdan ciezarna

carol filipek jest taki smieszny. No zdjecia masz po prostu boskie

kardashi no to mama twojego tz-a dostalaby tutaj palpitacji serca jakby zobaczyla jak ubieraja dzieci. W chlodny dzien potrafia wyciagnac dziecko na dwor w ciuszkach na krotki rekaw i na gole nozki

sas co to za negatywne myslenie

Weronisia ja tez lubie jak tz gdzies wyjezdza i mam dom tylko dla siebie . Jest czysciutko, pachnaco, lozko i telewizor w sypialni tylko moje. Seks w wielkim miescie, czekolada, no po prostu sam relaks

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-03, 19:58   #3638
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Mamki!

Ochh kuurdeee...

bedzie doobrze

Cytat:
No to więc niedawno zaczęłam 24tydzień i a termin mam na przełom listopada i grudnia. Starałam się długo bo od ponad roku,ale w końcu nam się udało i będzie córcia. Skończyłam filologię angielską, odbyłam stypendium na Cambridge. Mieszkałam w Miami jakiś czas. Teraz estem w Warszawie,ale nie mam pojęcia jak długo. Ciąża mi służy i chciałabym być w niej całe życie. Cała promienieję ze szczęścia. Boję się strasznie porodu,ale jakoś będzie. Jeszcze staram się o tym nie myśleć.

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

no to gratulacje córeczki

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Czesc kochane,

Dopiero teraz zagladam bo dzisiaj mialam zwariowany dzien. Rano po wykapaniu Ani pojechalismy ja zarejestrowac, a potem zaczelismy zalatwiac jej paszport. Miejmy nadzieje ze wszystko pojdzie gladko bo chce jak najszybciej poleciec do polski. Potem tz pojechal na zakupy a ja w tym czasie chcialam wywolac troszke zdjec naszej perelki zeby je powsadzac w ramki. Mowie wam jak sie wkurzylam, poszlam do miejsca gdzie na wejsciu jak krowie na rowie pisza ze sa odbitki od reki. No wiec dalam plytke ze zdjeciami, podalam jakie wymiary itp, zaplacilam i jak wydawali mi paragon to mi oznajmili ze zdjecia beda za godzine. Troszke sie zdziwilam bo za godzine to nie od reki ale machnelam na to reka bo i tak chcialam wejsc do paru sklepow. Po godzinie wrocilam tam a koles za kasa mi mowi ze jeszcze to potrwa pol godziny. Juz bylam mega wsciekla bo sie szlajalam w te i wewte bez sensu, ale dobra. Poczekalam kolejne pol godziny, wracam tam a ten sam powalony koles mi mowi ze zdjec jednak dzisiaj nie bedzie i jak chce to moge po nie wpasc jutro . A potem jak wrocilam do domu to Anulka sie obudzila na jedzonko i pozniej juz byla strasznie marudna i przesypiala moze 5 min i zaczynala plakac. Dopiero teraz mam chwile spokoju. Ale pocieszam sie tym ze jutro wieczorem mamy z tz-em wychodne . Jego siostra zajmie sie Ania a my idziemy na kolacje do mojej ulubionej restauracji . A i zapomnialam wam sie pochwalic . Tz w prezencie za to ze podarowalam mu tak sliczna coreczke zabiera mnie na weekend do Paryza . Lecimy w moje imieniny 25 listopada (to sa tez urodziny tz-a)

irsin sliczny brzuszek. I naprawde sie powiekszyl jak nie wiem, bez dwoch zdan ciezarna

carol filipek jest taki smieszny. No zdjecia masz po prostu boskie

kardashi no to mama twojego tz-a dostalaby tutaj palpitacji serca jakby zobaczyla jak ubieraja dzieci. W chlodny dzien potrafia wyciagnac dziecko na dwor w ciuszkach na krotki rekaw i na gole nozki

sas co to za negatywne myslenie

Weronisia ja tez lubie jak tz gdzies wyjezdza i mam dom tylko dla siebie . Jest czysciutko, pachnaco, lozko i telewizor w sypialni tylko moje. Seks w wielkim miescie, czekolada, no po prostu sam relaks

Ooo kurde na krótki rekaw ?

Ochh jak zazdroszczę Paryyyżaaa..!
Byłam tam z 10 lat temu i nic nie pamiętam, prócz tego że strasznie obtarłam sobie stopy

Stary 2010-09-03, 20:00   #3639
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Linka wspolczuje . Ale nie stresuj sie ani narkoza, ani zabiegiem. Bedziesz w rekach specjalistow i na pewno wszystko pojdzie gladko. Bedziemy tu trzymac za ciebie mocno kciuki

aga696 witaj na naszym wateczku. Bardzo nam milo ze do chcesz do nas dolaczyc. No i super ze bedzie coreczka . Mi tez ciaza bardzo sluzyla. Nie mialam zadnych dolegliwosci, bylam pelna energii i chodzilam do pracy az do 38 tygodnia. I wierze ze dzieki tej aktywnosci mialam naprawde lekki porod i moglam wypchnac moje 2,5 kilo szczescia szybciej niz przecietna pierworodka

Stary 2010-09-03, 20:01   #3640
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

Z tym karmieniem wedlug tabel jest roznie bo nawet jak rozmawialam z lekarzem mowi ze to tak jak u doroslych, inaczej je dziecko tak jak np oliwka wazace ponad 8 kg a inaczej ponad 6 czy 7 wiec np jak na tabeli jest napisane przykladowo na nanie po miesiacu 150 i 5 lyzek to np mojej Oliwce to nie wystarcza wiec dostaje dawke 180 wody i 6 lyzek .
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 20:03   #3641
aga696
BAN stały

Ja też czuję się dobrze,biegam ćwiczę oczywiście w miarę możliwości.
Stary 2010-09-03, 20:04   #3642
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Oliwka wlasnie wypila tyle piciu ze nawet sie nie rusza, z przepelnionym brzuchem lezy i sie patrzy-hahahaha

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

aga witaj
A.Camus
Stary 2010-09-03, 20:34   #3643
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
Z tym karmieniem wedlug tabel jest roznie bo nawet jak rozmawialam z lekarzem mowi ze to tak jak u doroslych, inaczej je dziecko tak jak np oliwka wazace ponad 8 kg a inaczej ponad 6 czy 7 wiec np jak na tabeli jest napisane przykladowo na nanie po miesiacu 150 i 5 lyzek to np mojej Oliwce to nie wystarcza wiec dostaje dawke 180 wody i 6 lyzek .
nie no jeżeli tam o jedną 'dawkę' to ok.
ale czasami mamy przesadzają z podawaniem..
te tabelki są miej więcej.. Ale też po coś są..
Bo rozciągnąć żołądeczek i przyzwyczaić dziecko do dużych ilości jedzenia jest łatwo, ale zmniejszyć już niee..

Stary 2010-09-03, 20:58   #3644
Darusiaaaa
Zakorzenienie

zgadza sie, moja je 5 razy na dobe mleko i np miedzy rannym mlekiem czyli miedzy 7 a 12 czy 8 a 13 ( zalezy jak wstanie) dostaje owoc w sloiczku, jak chce to caly sloiczek zje jak nie to na dwa dni 2 razy zjadla caly takto mniej wiecej sama dzieli po pol, a pozniej po poludniu dostaje zupke tez ok pol sloiczka nieraz troszke mniej miedzy mlekiem.
A.Camus
Stary 2010-09-03, 21:07   #3645
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej Mamki!

kochana nie zamartwiaj sie wierze, ze sie stresujesz, ale napewno wszystko pojdzie gladko za tydzien o tej porze juz o tym zapomnisz
Cytat:

gratuluje córci widze, ze pol swiata zwiedzilas i chcialo wam sie do pl waracac??

Kasia D
ehh ja bym sie chyba nie opanawoala jesli chodzi o te zdjecia co za matol jakis ehh
a Paryz ..zazdroscze widzisz Kasiu a pamietam jak pisalas ze nie wiesz jak przekonac tz do dziecka a teraz prosze on chyba sam nie moze w to uwierzyc ile go szczescia spotkalo

aja po prostu znowu wszystko sie kumuluje...a ta praca to mimo tego ze jej sie cholernie boje, to bardzo jej potrzebuje i nie wiem co bedziejak znowu mnie odrzuca ehh
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 11:24   #3646
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Ja też czuję się dobrze,biegam ćwiczę oczywiście w miarę możliwości.
biegasz?

ja balabym sie jednak, ze cos mi sie odklei itp.
Do 6 miesiaca jedzilam na rowerze, a teraz nie robie nic... jestem wielka, jedybny wysilek to pomalowanie paznokci u stop
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 12:34   #3647
anula_81
Zakorzenienie

Hej kochane!

Ja dzisiaj mam jakis kiepski dzien...
ale ale
Weronisia ja 25 lat mojego zycia obgryzalam pazurki a teraz mam meeega dlugie i ciagle maluje wiec nie wiem jak mialabm wrocic znow do krotkich takze dobrze cie rozumiem.
Irsin! piekny brzuszek! jak ten czas szybko leci.
carol! ogladalam sobie ponownie zdjecia Twojego Filusia, jeju jakie on minki strzela cudowne, normalnie smiieszek taki. A ty jak sie czujesz w ogole?
kasiu D fajnie z tym Paryzem, to bardzo milo, ze strony TZ! a Anulka piekna, tak sobie tez ja ogladam, mala kruszynka , ja tez bylam taka drobinka jak sie urodzilam
Linka nie boj sie zabiegu to zwykle lyzeczkowanie, ja mialam jak mialam#.. nic nie czujesz, bo jestes pod narkoza, trwa to max pol godziny i po wszystkim. wybudzasz sie chwile potem z narkozy i do domku. Bedzie dobrze zobaczysz

Dziekuje w ogole wam WSZYSTKIM za dobre slowa i trzymajcie blagam za mnie kciuki!!!!
ja mam dzisiaj dolek bo snila mi sie ta lekarka co w ostatniej ciazy zobaczyla na USG wiecie co i zaczelam sie trzasc ze strachu ze nie chce zeby to sie przydazylo znowu. jestem dopiero ok 5 tygodnia liczac od ostatniej i boje sie w ogole nawet o tym myslec ze jestem w ciazy... w poniedizalek nastepny lece do Pl (13 stego) i 16 stego mam wizyte u gin w PL. strasznie sie boje. A nawet jesli zobacze serduszko to nikt nie wie co bedzie pozniej.Jeju tak straszliwie sie boje i dzisiaj mnie dogonilo to straszne uczucie. Pomozcie...
milego weekendu kochane

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 14:41   #3648
Carol77
Zakorzenienie

Witajcie kochane:*

Moniczko
dziękujękochanie, nei zamartwiaj się, moze tam nikogo nie było , dlatego nie odbierali, moze tel był zepsuty, myszko ja trzymam mocno kciuki zebyś dostała tą pracę i myślę,że jak Ci obiecali, to nie zmienia zdania!!

Anulko dziękuje bardzo w imieniu Fifika też
Kochanie, a Ty sie też nie martw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!Nie mozesz kotus, bo to zle wplywa na dzidziulka i na Ciebie! Na pewno wszystko tym razem bedzie dobrze, zobaczysz!!!!!!!!!!Jestem z Toba calym sercem i strasznie mocno trzymam kciuki!!!!!!!!

Linka noż kur..........de jak oni Cię wyczyścili???????????Po kiego grzyba cieli i wyciagali łożysko skorto i tak spierniczyli!!!?????????? ?dla mnei to jakas masakra, co za konowal Ci to robil????????????????Powi nien za to odpowiedziec!!!!!!!!!!!! Myszko, nei martw sie, bedzie dobrze, a narkoza to pikus, zasniesz i nei bedziesz przynajmniej wiedziala co Ci robia. Tylko karmic nie mozesz po niej, nie wiem ile, ale wypytaj przed zabiegiem. Trzymam za Ciebie kciuki i napisz smska jak bedziesz po, a ja dziewczynkom napisze na forum.

Weronisiu ja dlugo mialam tipsiorki, tzn zel na moich dlugasnych ale od 4 lat mam swoje dlugasy, tzn teraz nie mam, bo malego juz podrapalam i obcielam, zmierzam do tego ze wiem jak to jest po dlugim czasie nie miec dlugich pazurkow

Kasieńko jak cudownie, lepszego prezentu nie mozna sobie wymarzyc zazdroszcze Ci strasznie, ale tak pozytywnie kochana Twój Tz stanal na wysokosci zadania
A kolacja, super,, nalezy Ci sie odpoczynek! Ja umowilam sie na przyszla sobote z psiapsiolka na wieczor i poszalejemy maly zostanie z mezusiem.

Powiem Wam,ze maly gada jak nei wiem co chwile grcha i jak mu mowie zeby powiedzial guuuuuuuuuuuuuuu to powtarza!!!!!!!!!!!!! Czasami musze poczekac i powtorzyc pare razy,ale odpowiada!!!!!!!Jejku taki baczek 8 tygodniowy a taki madralinek

Aga witaj u nas!!! amm nadzieje,ze bedzie Ci tutaj tak dobrze jak kazdej z nasI gratuluje serdecznie corenki!!!!

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Irsin a Ty brzus masz cudownyyyyyyyyyyyyyyyyyyy taki okrąglinek a jak Ci urósł, pamiętam jak długo nie było nic a teraz jest przepiękny!!

Wklejam Wam sławnego Filusia

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2010-09-04 o 14:44
Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 14:43   #3649
Montii
Zakorzenienie

hej dziewczyny ja mało zaglądam bo czuje się źle, mdli mnie, muli i czuje się po prostu chora, a w drugim trymestrze miało być lepiej ?! no gdzie ta poprawa?
na dodatek mam torbiel na jajniku 5 cm , mam nadzieję,że się wchłonie bo nie chcę laparoskopii w ciąży

irisin kurcze ja przed ciążą jeździłam na rowerku stacjonarnym po 30 km a teraz mi gin zabronił jeju tak mnie kusi pojeździć, przecież jem jak prosie to trochę ruchu by się przydało no ale skoro zabronil...

Kasiu Paryż jak cudownie to moje marzenie, może kiedys się spełni

Linka24 trzymam kciuki za Ciebie co za konowały...

Carol zazdroszcze Ci tej gaduły w domku, eh gdzie ten marzec?!

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 14:54   #3650
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Czesc skarby!

Jak wam mja weekend? Ja wlasnie czekam na wizyte kolezanek, maja wpasc zeby zobaczyc jak nam Anulka rosnie. A z niej powoli robi sie mala pyza. Jak patrze na nia teraz i potem na zdjecia sprzed 4 tygodni to az mi sie wierzyc nie chce ze to ten sam bobas . Wklejam dzisiejsze fotki.

Dzisiaj na itunes sciagnelam rozne dzwieki uspokajajace dzieci w tym wlasnie odkurzacz, suszarka itp i teraz mala spi jak aniolek a przynajmniej nie jest tak glosno jak kiedy wlaczalismy odkurzacz. Tylko taki szum slychac ktorey wogole nie przeszkadza, super ze na nia to dziala . Gdyby ktoras chciala sciagnac nazywa sie to 'baby white noise'

Stary 2010-09-04, 14:55   #3651
Montii
Zakorzenienie

ale perełka Kasiu

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 14:57   #3652
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ja mało zaglądam bo czuje się źle, mdli mnie, muli i czuje się po prostu chora, a w drugim trymestrze miało być lepiej ?! no gdzie ta poprawa?
na dodatek mam torbiel na jajniku 5 cm , mam nadzieję,że się wchłonie bo nie chcę laparoskopii w ciąży

irisin kurcze ja przed ciążą jeździłam na rowerku stacjonarnym po 30 km a teraz mi gin zabronił jeju tak mnie kusi pojeździć, przecież jem jak prosie to trochę ruchu by się przydało no ale skoro zabronil...

Kasiu Paryż jak cudownie to moje marzenie, może kiedys się spełni

Linka24 trzymam kciuki za Ciebie co za konowały...

Carol zazdroszcze Ci tej gaduły w domku, eh gdzie ten marzec?!
bedziemy mieszkac 3,5h drogi pociagiem do Paryża.

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Czesc skarby!

Jak wam mja weekend? Ja wlasnie czekam na wizyte kolezanek, maja wpasc zeby zobaczyc jak nam Anulka rosnie. A z niej powoli robi sie mala pyza. Jak patrze na nia teraz i potem na zdjecia sprzed 4 tygodni to az mi sie wierzyc nie chce ze to ten sam bobas . Wklejam dzisiejsze fotki.

Dzisiaj na itunes sciagnelam rozne dzwieki uspokajajace dzieci w tym wlasnie odkurzacz, suszarka itp i teraz mala spi jak aniolek a przynajmniej nie jest tak glosno jak kiedy wlaczalismy odkurzacz. Tylko taki szum slychac ktorey wogole nie przeszkadza, super ze na nia to dziala . Gdyby ktoras chciala sciagnac nazywa sie to 'baby white noise'
Kasiu mala ma PRZEPIĘKNEGO PAJACYKA! Strasznie mi sie spodobał!
Juz nie musze chyba mowic ze zawartosc pajacyka 1000 razy ladniejsza
A.Camus
Stary 2010-09-04, 15:05   #3653
Linka24
Wtajemniczenie

Ah dziewczynki nawet nie mam sił pisac. Żle się czuję brzuch mnie boli i wogóle do banii, no widzisz Carol niby baaardzo dobry lekarz i widzisz co się narobiło!Napisze ci, napiszę!

ja tylko mam nadzieję ze będzie wszystko w porządku i wróce cala, bo hugowi co tam sie narobilo po tych 8 tygodniach..blee

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-04, 15:09   #3654
Carol77
Zakorzenienie

Montii biedaczku współczuje!! Kotus kiedys to minie i poczujesz sie lepiej, zobaczyszi zobaczysz jak to zleci i niedlugo bedziesz miala takiego łobuza przy sobie!

Kasieńko mała jest cudnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! !!!!!!!!!!Już jest zupełnie inna taki bejbik słodki a nie noworodek!!

Darusia jak pieknie, ja może kiedyś pojade do Paryża i nei martw sie, jakos wytrzymasz ta rozlake, a pozniej jak bedzie pieknie!!!

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-09-04, 15:12   #3655
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Oby mu sie udalo tylko , bo wiecie jak to jest!
A.Camus
Stary 2010-09-04, 15:22   #3656
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Ah dziewczynki nawet nie mam sił pisac. Żle się czuję brzuch mnie boli i wogóle do banii, no widzisz Carol niby baaardzo dobry lekarz i widzisz co się narobiło!Napisze ci, napiszę!

ja tylko mam nadzieję ze będzie wszystko w porządku i wróce cala, bo hugowi co tam sie narobilo po tych 8 tygodniach..blee
Kochanie nie zamarwtiaj sie!!!!!!!!!!!!!!!! Bedzie wszystko dobrze,zobaczysz!!! Jejku co za konowal z tego lekarza, dobry......masakra, najwyzej przestaneisz karmic cycuszkiem, a z Toba bedzie dobrze,wyzdrowiejesz szybko, najgorzej jakbys nic z tym nie zrobila a tak pojdziesz, wyczyszcza i bedzie z glowy! Ja tak z Ola mialam ,ale nie poszlam do lekarza i teraz to az strach pomyslec co mi si emoglo stac, bo normalnie te odchody smierdzialy jak nie wiem........ale ja myslala,ze tak ma byc........a nikt mi nie powiedzial,ze to strasznie niedobrze jak smierdzi, ale na szczescie samo sie wyczyscilo.

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Wklejam Wam link do filmiku z pierwszym świadomym guuuuuuu Fifika Jakość średnia, bo nagrywałam komórką

http://www.youtube.com/watch?v=sQUYGBoe52M

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-09-04, 15:46   #3657
Linka24
Wtajemniczenie

Carol! Aż sie popłakałam
Jaki on mądry i naprawde powiedział!!! Mój Michaś tak nie potrafi.
NO i udało mi sie zapomnieć o tym wszysstkim przy tym filmiku

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-04, 15:50   #3658
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Moja sie nauczyla, rzecz jasna zupelnie nie swiadomie caly czas powstarza aaaaaaaaa mmmmmmaaamaaaa maamaaaa maaaamaa a tz zazdrosci;D

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Carol EXTRA! Filus jest BOSKI!
A.Camus
Stary 2010-09-04, 16:05   #3659
Carol77
Zakorzenienie

Linka cieszę się, że humorek Ci poprawiliśmy i dziękujemy za komplementyZobaczysz Michas też tak bedzie gadał i to z dnia na dzień zacznie !

Darusia dziękuję Oliwcia to pewnie gada jak stary

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-09-04, 17:26   #3660
Linka24
Wtajemniczenie

kupiłam Misiowi lezaczek http://allegro.pl/show_item.php?item=1216998330
Będzie miał gdzie kupole strzelać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości