![]() |
#3631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(
Kurczę, P. to jedyny facet, odkąd rozstałam się z eksem, na widok którego dostaję gęsiej skórki. A i tak szanse zmalały prawie do zera, bo teraz jak go tu nie będzie to sprawa się rozejdzie po kościach i tyle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3632 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3633 |
Rozeznanie
|
Też mam dzisiaj dupny nastrój...pogoda dobija, faceci dobijają..... i w takich chwilach jak ta - do głowy przychodzi eks ,
![]() I jak tu poprawić sobie humor ![]()
#3634 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny, rozstałam się z facetem, między innymi dlatego też, że on wyjeżdża do pracy za granice, chce to robić każdego roku, ma pracę tu na miejscu, ale tam to bardziej zabawa a nie praca, imprezy, kumple itd, ja się temu sprzeciwiam, bo nie podobają mi się te wyjścia z kumplami, to że on jest wiecznie zajęty i nie ma czasu pogadać ze mną przez telefon, bo jest z kumplami. Powiedziałam, ze nie popieram tej pracy i że jesli jeszcze raz pojedzie to się rozstajemy. Co prawda pojedzie dopiero za rok, ale już oświadczył że chce tam jechać. Czy nie powinnam mu stawiać takiego ultimatum ? Sama już nie wiem czy Dobrze zrobiłam czy źle...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3635 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3636 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, ja to jestem głupia, za dużo sobie wyobrażałam. Co ja durna myślałam, że z P. coś wyjdzie? On może mieć każdą, ze mnie żadna piękność, raczej przeciwnie. Kur..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3637 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
. "Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." . Edytowane przez mrytka Czas edycji: 2010-08-30 o 17:51 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3638 |
Raczkowanie
|
wrr.. czuję się źle. mam wyrzuty sumienia. ex ostentacyjnie usunął mnie z grona, nk i innych pierdół. pomyślałam, że się wściekł.. aż tu nagle o 1,30 w nocy sms..
pisze, że nie ma w nim złości. że żałuje, że nie doszliśmy do momentu pełnej otwartości. widzi, że mogła nas uratować szczera rozmowa albo rozstanie na jakiś czas. kazał mi porzucić nadzieje bo po tym jak go zostawiłam on nie mógłby mi na nowo zaufać. nie będzie chował urazy, mogę na niego liczyć, zawsze pogadać ale już nie o nas. nigdy się ode mnie nie odwróci. i żałuje, że nam nie wyszło ale nie widzi już szansy bo zawiodłam jego zaufanie odejściem. i twierdzi, że nie jest chyba gotów na poważny związek (ma 30. lat) kur... ;( najpierw się uspokoiłam. pomyślałam. ok. kiedyś się spotkamy. pogadamy. bo nie chcę go stracić jako człowieka choć mnie skrzywdził. ale mam wyrzuty, że to ja coś schrzaniłam. z drugiej strony wiem, że żadne rozmowy, rozłąki nic by nie dały. poranek miałam cudowny. tyle energii.. a teraz.. znowu te myśli. ta nadzieja, że jak się kiedyś spotkamy żeby pogadać to będę na coś liczyć.. a jak on mówi nie to znaczy nie ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#3639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest mi tak strasznie smutno i źle ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3640 |
Zadomowienie
|
Gorąca_czekolada - tak odbiegne od tematu, ale nie moge patrzeć na Twój avatar
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3641 |
Wtajemniczenie
|
Ofelia 20 jestem za
![]() Ciepła czekolada na poprawe humoru ![]() ![]() ![]() ![]() OtTakaJa kiepska pogoda chyba kiepsko na Ciebie wpływa moja droga;/ Mnie też brakuje tego,żeby sie przytulić ale co zrobić;/ Life is brutal ![]()
#3642 |
Rozeznanie
|
Z tą gorącą czekoladą bardzo dobry pomysł
![]() A dzień niech się już skończy bo jest do bani , pod każdym względem. Przynajmniej u mnie;] A o przytulańsku to sobie mogę pomarzyć przez najbliższy pewnie DŁUŻSZY czas . ehhhhhhh
#3643 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śniło mi się dzisiaj, że uciekam z przed ołtarza. Sprawdziłam w senniku co to znaczy i UWAGA, czeka mnie wiele rozczarowań w miłości i zdrada ze strony mężczyzn. No cudownie. Coś jeszcze? ![]() Chcę się przytulić. ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
![]() Jedyne przytulańsko jakie mogę Ci zafundować Manja ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3644 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3645 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3646 | |
Rozeznanie
|
Monilkaa
![]() Juniorka ![]() OtTakaJa ![]() Heh Dobre i takie ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
![]() Chłopak co od kilku miesięcy ostro 'zarywał' do mnie okazuje się, ze tez zakochany -----ale nie we mnie ![]()
![]() |
#3647 |
Wtajemniczenie
|
Lepsze to niz nic
![]()
#3648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() juniorka89 - ładny kolor ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3649 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zdjecie sprzed 2 lat ale wracam do ciemnych włosów za pare dni ![]()
![]() |
#3650 |
Przyczajenie
|
To dziwne, że przez znaczną częśc życia jesteśmy sami i nie doskwiera nam ta samotność. Do dajmy na to 15 roku życia wystarczą koleżanki z bloku, guma do skakania i brawo. A gdy już będziesz z kimś z wiązku odczuwasz te radość i niezwykłą lekkośc bytu, która kończy sie z rozstaniem i nie jesteś już w stanie czerpać radości z tego co wcześniej. Nie chodzi mi to oczywiscie o brawo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dopóki nie zakochałam się w eks, nie musiałam nikogo mieć. Byłam zagorzałą przeciwniczką związków na miesiąc (moi znajomi takie praktykowali), czy pakowania się w coś "bo wszyscy kogoś mają". Byłam sama, ale szczęśliwa. Miałam przyjaciółki, własną pasję, którą porzuciłam przez eks, plany, marzenia i wiele innych pierdół, które mnie uszczęśliwiały. A teraz jakoś mi tak czegoś brak. Nawet jak mi coś wybitnie wyjdzie w życiu, osiągnę coś ważnego, to bez eksa, nie ma to już dla mnie takiej siły rażenia. Nie cieszę się tak. Nikt mi się nie drze w słuchawkę, że jestem cudowna, że jak chcę to potrafię. Nikt mnie nie zabiera na randki "nagrody", nie kupuje badyli, bo wygrałam turniej. Boże, jak mi jest smutno.
![]() ![]() |
![]() |
#3652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3653 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja uwielbiałam kiedys tańczyć ![]() Teraz już nie sprawia mi to aż takiej radochy jak dawniej... Z wiekiem dopada nas szarość codziennego życia...Praca,dom,obowiąz ki... Ile ja bym dała,zeby znowu mieć 14 lat i nie wiedzieć co tak na prawdę znaczy dorosłe życie
![]() |
#3654 |
Rozeznanie
|
a ja poprawiłam sobie trochę humor zakupem seksownych botków
![]() jak je zobaczy, na pewno mu się spodobają ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
Wtajemniczenie
|
Ja co prawda dopiero zaczynam wkraczać w życie dorosłe, ale już mi się tęskni za dzieciństwem. Wszystko było takie proste i wcale nie potrzeba mi było faceta, żeby czuć się docenioną, wartościową itp. Wtedy wystarczył dom, znajomi i wszystko było świetnie. Nie siedziałam tak jak teraz w domu i się nie nudziłam wiecznie. Może z tą nuda to trochę moja wina, bo ja dla znajomych za czasów eksa miałam mało czasu, bo przecież "musiałam" spotkać się z nim. Teraz tego żałuję, bo naprawdę mam mniej znajomych takich, z którymi mogę gdzieś wyjść i dobrze się bawić i nie będzie mi jakoś tak z nimi nieswojo i dziwnie.
#3656 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez omg69 Czas edycji: 2010-08-30 o 19:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3657 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pamiętam,ze co sem.w liceum miałam zagrożenie z geo(no comments) i za każdym razem z uśmiechem na ustach dzwoniłam do exa i mówiłam ze zdałam ![]() Ale będąc w policealnej po każdym świetnie zdanym egzaminie pozostawała mamusia zawsze czekająca na wyniki ![]() Przytulająca i mówiąca jakie ma mądre dziecko ![]() I tak jest do tej pory ![]() Nawet z drobnych sukcesów sie cieszę bo wiem,że są tylko i wyłącznie moje,ze sama na nie zapracowałam ![]() Poza tym to moje życie,moje ambicje,moje plany ![]() I to ja zawsze bede się najbardziej cieszyć z wygranych i motywować po porażkach ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3658 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No, ale dobrze, nie chcesz teorii, to już nie tworzę i nie zamęczam ![]()
![]() |
#3659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do P. - myśląc logicznie i realistycznie, nie ma go już tu, nie widuje go, ani on mnie. Zapomnimy o sobie i szlus ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3660 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To zagadaj z bratem i po sprawie ![]() Moze nr.uda mu sie skołować ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.