|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków cz.4 - rozkręciłyśmy się i nic nas nie zatrzyma ;)
W czym znowu przesadzam?
![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- Dlaczego w klubie nie ma wątku allegrowego z pigmentami skoro jeszcze nie dotarły do nas?
|
|
|
#3632 |
|
Matka Smoka
|
Neciak, my o wieku a Ty od razu, że każemy Ci się zachwycać = nadinterpretacja.
Pigmentowego wątku w ogóle nie było, akcja była szybka, przez PW przecież. ecrulo - przytachaj ile możesz: dla Lenki i dla mnie każdą ilość a wyczaisz na stojakach mikrofibry i nam też kupisz?![]() I dzieki Ci dobra kobieto, że nie dodałaś jeszcze ,,i dobrze odżywiona"
|
|
|
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie nadinterpretacja.
No tak, nie było, zapomniałam..
|
|
|
#3634 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
Jak będe wracać od dentysty w środę to wdepnę tam. No 24 lata to nie jest dużo, sama na tyle wyglądasz. Na moje oko 23-24. Chodzi o to, że niektórym genetycznie się nie poszczęściło i w wieku 24 lat można wyglądać na 30.
|
|
|
|
|
#3635 | |
|
Zakorzenienie
|
Uwierzycie, że ZNOWU polski autokar za granicą miał wypadek?
|
|
|
#3636 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Aleś mi pojechała, łoooo |
|
|
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
A tam starzej. Gdybym nie wiedziała ile masz dałabym Ci max 25.
|
|
|
#3638 | |
|
|
Cytat:
![]() Zaraz nieskromnie, mnie to wcale nie dziwi, bo faktycznie na tyle wyglądasz Dobre geny ! I ja wg siebie też wyglądam starzej, chyba większość nas tak ma.
|
|
|
|
|
#3639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i bez wyglądam -8 lat, a z na -5-6 lat ![]() W sobotę byłam i nie wiedziałam, gdzie wzrok posiać! Cytat:
|
|
#3640 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nawet baaardzo Tak? Jeszcze nic mi o tym nie wiadomo bo dopiero co wstałam i wizaż
|
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
Co Ty mówisz?!
Ktoś znalazł super hurtownię z biżuterią ![]() Dziewczyny macie czas we środę? kasiencja mówiłaś, że już będziesz?
|
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
Hula, Mju jestem jutro w KRK. Chętne odebrać przesyłkę kawowo-przyprawową?
|
#3643 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3644 | |
|
|
Cytat:
No mnie zawsze dają więcej, 23-24, kiedy ja mam 21
|
|
|
|
|
#3645 |
|
BAN stały
|
A ja mam 23 (w listopadzie kończę 24) i nadal mnie o dowód pytają jak kupuję %...
Edytowane przez Axaxax Czas edycji: 2010-09-28 o 09:46 |
|
|
|
#3646 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3647 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3648 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja sie nad wasza uroda pozachwycam po jakims spotkaniu, na ktore uda mi sie dotrzec
narazie wielbie Ax za kolor wlosow![]() Dziewczyny, nie wiecie gdzie w krk mozna kupic takie gumki-opaski? http://allegro.pl/opaska-opaski-gumk...248222376.html Jak nigdzie nie znajde to w koncu kupie na allegro razem z zapasem wsuwek
|
|
|
|
#3649 | |
|
Matka Smoka
|
Neciak, dzięki
ecrulo, mnie dawniej też wszyscy dawali więcej niż miałam, dopiero całkiem niedawno się to zmieniło. Myślę, że w moim przypadku rezygnacja z opalania i mocnego makeupu wyszła mi na dobre (a to wszystko dzięki wizażowi ). Z tej hurtowni są organizowane zbiorowe zamówienia na wizażu Fajne mają rzeczy i myślę, że 100zł by się szybko uzbierało tutaj ![]() Cytat:
Wyglądasz na swój wiek.Hmmm i takie to właśnie względne wszystko jest, więc szkoda się zamartwiać.
|
|
|
|
|
#3650 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Opaski takie widziałam w H&M, KappAhl, w Naturze w Solvayu, w Cubusie były ostatnio na promocji itd ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
Wiesz, ja się nie zamartwiam. Po prostu bywa to miejscami uciążliwe... Dobrze, że do kina mnie wpuszczają na filmy od 15 lat... |
||
|
|
|
#3651 |
|
Matka Smoka
|
emilka - ja taką kupiłam swego czasu w H&M. A w Spinkach nie ma? Wydawało mi się, że to ,,wszędzie" występuje.
Ale jak będziesz kupować na all to daj znać Tylko ten sprzedawca nie ma nic innego fajnego![]() Ax - to było tak do nas ogółem o tym zamartwianiu ![]() Ja nie otwieram zamówienia, bo będę mieć dużo roboty z ktpi. Ja ewentualnie swetry otworzę. Także, jakżeś chętna to otwieraj
Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2010-09-28 o 10:06 |
|
|
|
#3652 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3653 | |||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Pisz, pisz, jakie, gdzie, za ile itp. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Może to dotyczy tylko brzydali? ![]() Nie chce mi się w to bawić. Ale u niego też go źle zdiagnozowali. Na papierze ma "alergię polekową" na mieszankę paracetamolu i kw.acetylosalicylowego, ale leki na gorączkę (rano gripex, wieczorem aspirynę) brał dopiero PO TYM, jak pojawiły się bąble i podwyższona temperatura. Do mnie przyjechał już z wysypką, więc to też nic u mnie. Nie ma to jak słuchający lekarz Dostał kroplówę, sterydy i antyhistaminę, wieczorem był gładki jak niemowlę, ale w ciągu nocy znowu go obsypało. Nie wydaje mi się, żeby to była alergia na leki, które wiele razy w życiu już brał, w dodatku występująca ZANIM się te leki weźmie Wysłałam go do domu, żeby sprawdził, czy nie ma nowego proszku do prania albo płynu (pierze zbiorowo ten, kto ma czas i ostatnio nie była jego kolej). Nie jadł niczego nowego, kanapki z serem i szynką, które jadło też jego rodzeństwo. Martwię się. Eks miał alergię na wszystko, reagował czasem nawet na twarożek i po hospitalizacji ładnie mu schodziły bąble, nie pojawiały się na nowo.Cytat:
musiałam odebrać zdechlaka i byłam trochę rozbita3) zgadzam się, gust gustem, ale nie możemy oceniać innych bez brania pod uwagę różnicy wieku oraz przekłamania kamery. Ja na wyraźnie zrobionych zdjęciach w przybliżeniu i bez żadnego makijażu wyglądam na "parę dobrych lat" więcej niż oglądając mnie bez makijażu face-to-face i Wy pewnie też To normalne, uczą tego na kursach fotografii. Odkąd mój brat kupił sobie dobry obiektyw, ma zakaz robienia mi zdjęć ![]() Co ciekawe, żadna nie narzeka, gdy się mówi, że na zdjęciu wygląda inaczej, bo kamera dodaje parę kilo Ale jak już zdjęcie obnażające wszystkie mankamenty twarzy osoby trzeciej (wypryski, przebarwienia, cienie) dodaje lat, to jest narzekanie "ale staro wygląda, ma słabe geny, źle się trzyma", hehe.Tak, ale to nie pijany czy zaspany kierowca, tylko jakiś debil zajechał im drogę, więc to przypadek, że akurat trafiło na polski autokar.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2010-09-28 o 10:22 |
|||||||
|
|
|
#3654 |
|
Wtajemniczenie
|
No wlasnie wczesniej widzialam te opaski wszedzie...a jak szukalam to juz nie
w wakacje kupilam sobie kilka na stoiskach z pamiatkami w mojej wiosce ale juz potrzebuje nowe...poszwendam sie po sklepach jak tylko wroce do krkDzisiaj za to musze jechac kupic bilet na autobus do krk...i znow 66 zl mam nadzieje ze w wakacje nic nie podrozalo
|
|
|
|
#3655 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
ale przypomina mi się, że kiedyś lalaith też mnie widziała dostępną, gdy dawno mój komp spał![]() 2) no, ale nie na tym forum właśnie! na Modzie i innych tak można, tu są inne zasady, nie wiem dlaczego - kiedyś o tym czytałam na technicznym. 3)bladolicych, przezroczystoskórych brzydali 4) wydaje mi się, że też patrząc na zdjęcie oglądamy kogoś fragmentarycznie: oczy, nos, cera, itp. Jak się patrzy na kogoś w realu to bardziej całościowo. |
|
|
|
|
#3656 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) Ale moja siostra tylko oczy maluje, więc saute tak nie straszy a mnie nikt w makijażu pełnym nie widział najwyżej oczy maluję, ale to rzadko, a tak tylko balsam do ust ![]() Imy, ten wypadek był w niedzielę ... Shiruvii, a o której jesteś? ja jutro 15:30 przyjeżdżam, po 16 będe w mieszkaniu, do 17 z właścicielką pewnie, po 18:30 będą chętni oglądać 3 pokój. po 17 miałabym trochę czasu ![]() Ax masz 24?!?!?! dałabym Ci z 20 maksymalnie ![]() jaka hurtownia z biżuterią? ![]() Malla - plac centralny, niby huta ale mi to nie przeszkadza, bardzo ładne, wynajmuję z Czarnulką tanie, jesteśmy w szoku co za szalone właścicielki, 1100 dla siebie biorą + 420 czynsz + media (prąd i gaz, gaz tylko z kuchenki) na 3 pokoje to naprawdę mało ![]() ale co z tego, jak nie zdam z wfu..... ? muszę sobie w ciągu jednego dnia załatwić zwolnienie z wfu, długoterminowe, na semestr, albo chociaż na jego połowę. najgorsze jest to, że ja mogłabym mieć zwolnienie z wfu, bo mam tzw. trzaskające biodro, powinnam iść do ortopedy, porobić badania i mieć operację. ale ja wolałam ćwiczyć ... tylko potem plan nie grał mi z wfem i nie chodziłam w drugim semestrze. nie byłam jedyna, wiele koleżanek tak miało. pozałatwiały sobie lewe zwolnienia z kilku zajęć, poszły do kierownika z wnioskiem o wpisanie zaliczenia i zobowiązanie się do odrobienia ich w trakcie roku. Super, ale ja dopiero jutro będę po 15, oni tam siedzą do 10, w czwartek ich już nie będzie. mój chłopak wręcz błagał ich by też tak zrobili, ale nie chcieli. moja koleżanka miała 9 nieobecności, ale pozałatwiała z panem od wfu, 3 jej wykreślił i miała tylko 6 ja nie miałam jak, z powodu braku mieszkania, ale ich to nie interesuje. co mi po tym, że mam mieszkanie, jak studiów brak?
|
|
|
#3657 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3658 |
|
Zadomowienie
|
no to odmłodziłam Cię tylko 3 lata, mi normalnie dają 15 i już się z tym pogodziłam
|
|
#3659 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie byłam, ale podobno śliczne miastooo Ty! też byłam w sobotę w łodzi!
|
|
#3660 |
|
Matka Smoka
|
Mju, Plac Centralny jest ok! masz pospieszne autobusy do Centrum i sporo tramwajów, szerokie chodniki do spacerowania i bliziutko Nowohuckie Centrum Kultury, gdzie sporo się dzieje.
I jak fajnie, że się z Czarnulką dogadałyście ![]() Biżu: http://www.piarkardi.pl/kategoria.php?cat=63&page=2 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.

a wyczaisz na stojakach mikrofibry i nam też kupisz?

Dostał kroplówę, sterydy i antyhistaminę, wieczorem był gładki jak niemowlę, ale w ciągu nocy znowu go obsypało. Nie wydaje mi się, żeby to była alergia na leki, które wiele razy w życiu już brał, w dodatku występująca ZANIM się te leki weźmie
Wysłałam go do domu, żeby sprawdził, czy nie ma nowego proszku do prania albo płynu (pierze zbiorowo ten, kto ma czas i ostatnio nie była jego kolej). Nie jadł niczego nowego, kanapki z serem i szynką, które jadło też jego rodzeństwo. Martwię się. Eks miał alergię na wszystko, reagował czasem nawet na twarożek i po hospitalizacji ładnie mu schodziły bąble, nie pojawiały się na nowo.
proszę w imieniu tego pokolenia