|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cześć
U mnie jeszcze średnio ale już wczoraj i dzisiaj wychodziłam ![]() Cytat:
Też staram się unikać, ale czasem trzeba. Ostatnio miałam gardło w takim stanie, że bez antybiotyku nie dałoby rady Cytat:
![]() w dzieciństwie nawet dentysta mi powiedział, że ciekawe jak urodzę dzieci jak się tam dentysty boję i mnie boli ![]() Można zwrócić, to jest dobre ![]() A ja poprzymierzałam sobie dzisiaj biustonosze z firmy, które bym chciała teraz (m.in. Panache) i wiem jakie mam rozmiary więc sobie zamówię chyba Cytat:
Ciężko się za to zabrać...Cytat:
Podobno kobiety w ciąży zawsze wyglądają ładnie A wielkość brzucha chyba zależy od danej kobiety. Moja kuzynka miała ogromny brzuch, skórę miała tak napiętą, że masakra a dziecko nie urodziło się duże. A moja koleżanka miała malutki, jak przyszła na wywołanie porodu 3 tygodnie po terminie to myśleli, że jest w 7 miesiącu gdzieś ![]() Cytat:
![]() U mnie są dostępne chociaż dzisiaj byłam w w moim rozmiarze nie było dużego wyboru kolorów, chciałam właśnie Panache. Ale już wiem, że od nich wszystkie modele które na mnie pasowały to 65D i mogę zamawiać Jak Ci nie pasuje to może uda się sprzedać, bo te staniki sporo kosztują nawet używane Cytat:
Poza tym jeśli to Ty sprzedawałaś to nie powinnaś im wystawiać zanim oni tegfo nie zrobią ![]() Tak, pisałam w środę To był taki trzydniowy tylko, na zapalenie ucha bo mnie bolało od kataru, właśnie skończyłam go brać Mam nadzieję, że teraz dłuższy czas będzie spokój z wszystkim. Jeszcze wyrównanie za gaz przyszło ![]() Cytat:
![]() To mieszkanie jest w tym samym stopniu Twoje co jego, ok. Ale Ty w nim mieszkasz i sama kupujesz jedzenie itd., nie ma tego na mieszkaniu ot tak. Więc jak on tam spędza kilka dni to powinien to sobie zapewnić Nie wiem jakie są między Wami układy ale tak to widzę...Może jak nie zrobisz zapasów, on przyjedzie i zobaczy, że nie ma tego czy tamtego to kupi. Poza tym jak nie jest Twoim gościem to nie musisz się nim przejmować. On może przyjechać sobie tam a Wy możecie mieć w tym czasie plany i wyjechać na pół dnia czy iść wieczór do znajomych. Chyba nie będzie czekał aż kupisz mu jedzenie...
|
|
#3632 |
|
Wtajemniczenie
|
Znacie jakis fajny film , zebym sobie z Tz obejrzala?
bo ja niestety nie jestem maniakiem i sie nie znam za bardzo
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
sjoanna to normalne wymagania
![]() silvyetta ile!!?? chyba jechaliście wszyscy mając conajmniej 3 promile z otwartymi drzwiami o 100% za szybko i po drodze uderzyliście w radiowóz nie no, ale to chyba te koszty wysłania, czy jak? czemu aż tyle? szoka na komentarzach mi jakoś bardzo nie zależy, ale od tego jest taka możliwość, żeby z niej korzystać i żeby inni wiedzieli, czy człowiek jest w porządku. ja kupowałam i wystawiłam im, a oni mi nie wystawili. ja to widzę tak, że se zbierają pozytywy, a innym a tu na wizażu się wystawia przekupki i zależy dziewczynom na wystawieniu. są wtedy bardziej wiarygodne. aczkolwiek zdarza się tak, że dostaną te powiedzmy 10 pozytywnych, inne patrzą-o, ta ma już 10, czyli jest w porządku, a nie wysyłają. ja do dziś od miesiąca czekam na swoją paczkę od dziewczyny z 16 przekupkami nazbierała, zrobiła się wiarygodna i chyba nie zobaczę tej kurtki już na oczy
|
|
|
|
#3634 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
narazie rzeczywiście jest pogoda paskudna, ale w przyszły weekend ma być nawet 20 stopni ale trudno ![]() Cytat:
my mówimy fasolek, fasolka, rybeczka jeszcze płci nie znamy, może w poniedziałek poznamy, oby! ![]() co wakacji to rzeczywiście z dzieckiem nie są takie same, ale też mogą być fajne ![]() Cytat:
człowiekowi się płakać chce na samą myśl że musi z pracy do tego bałaganu wrócić ![]() ja jeszcze nie wiem czy do Was nie dołącze, bo się poważnie zastanawiamy nad remontem kuchni ![]() certi kochana, super że mama przyjeżdża co do brata to ja bym mu nie usługiwała nie jest ani dzieckiem ani w całkiem obcym domu żeby wszyscy obok niego latali.sjoanna, mam ten sam problem z miarami jak ja to mówie nie mam "miary w oku" ja dziś na uczelnie musze jechac i jutro też, eh ... ale pocieszające jest to że już niewiele zjazdów mi zostało bo w tym tygodniu, za tydzień a potem dopiero mam w maju dwa zjazdy i na początku czerwca ostatni ciekawe czy sie będe jeszcze umiała "kulać" z tobołkiem moim kochanym
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-03-26 o 06:29 |
|||
|
|
|
#3635 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Natomiast teście super uwielbiam ich, czasami mam wrażenie że oni bardziej się nawet interesują mną niż moi rodzice, są naprawdę strasznie kochani![]() Cytat:
a my będziemy pisać do Ciebie o porady![]() 2. A co do brata to nie zazdroszcze Cytat:
![]() Cytat:
szczena mi opadłaCytat:
ja w maju mam ostatni zjazd i koniec, tylko jeszcze napisać, oddać pracę i się obronić![]() Dziewczyny muszę się wyżalić jestem tak wkurzona na tż że szok. Wczoraj wypili z teściem po dwa piwa więc ja prowadziłam, jadę a ten nagle drze się do mnie hamuj. Tak się przestraszyłam że zaczęły mi się nogi trząść, wkur....m się strasznie bo przecież widziałam że ten samochód przede mną hamuje i spokojnie bym wyhamowała to ten musiał się tak wydrzeć. Ale to tak się wydarł, tak mnie przestraszył że aż mnie brzuch z nerwów zaczął boleć i gorąco mi się zrobiło. Zaczęłam na niego wrzeszczeć że tyle sama jeżdżę i nic sie nie stało i że chyba wiem że trzeba hamować, a ten mi zaczął wkręcać że gdyby nie on to pewnie bym nie wyhamowała. Serce mi biło jak oszalałe, całą drogę się nie odzywałam. A wiecie co jest najlepsze?? mój mąż strzelił fochaJak wstanie to albo mu wygarnę jaki jest, albo nie będę się odzywać, choc szkoda mi tego weekendu, tym bardziej że się właśnie tylko w weekendy widujemy on jest z tym strzelaniem fochów gorszy niż baba która dotrwał do końca - dziekować że się mogłam wyżalić
|
|||||
|
|
|
#3636 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
Przez ten paskudny kaszel znów się nie wyspałam ![]() Obudziłam się pół godziny temu i już nie mogłam zasnąć po się zaczął koncert smarkająco-kaszlący, więc wylazłam z wyrka, żeby nie obudzić TŻta i sobie leżę w innym pokoju. No ale dość narzekania - nadrabiam ![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
szok ![]() ![]() Cytat:
bo antybiotyk muszę brać do piątku, a chyba tak nie za dobrze jest wychodzić z domu jak się bierze antybiotyk ![]() 2. Masz rację Może wystawię go na allegro i już
|
|||||
|
|
|
#3637 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jeśli chodzi o komedie, to może "zanim odejdą wody", albo "dzień dobry tv". A "kac vegas" oglądaliście?Na innych gatunkach się nie znam, bo rzadko oglądam filmy inne niż komedie ![]() Aaaa.. i chyba Wam nie pisałam, że oglądałam "jedz, módl się, kochaj" - w porównaniu z książką film moim zdaniem dość słaby, nie przekazuje dużej części emocji i dylematów zawartych w książce. Szkoda, że nie mam teraz żadnej ciekawej książki Skoro i tak leżakuję w łóżku, to miałabym czas, żeby poczytać ![]() Cytat:
żeby się udało poznać płeć ![]() Cytat:
A co do teściów, to super ![]() Ja jak będę w ciąży to swoim bym najchętniej nic nie mówiła, wolałabym, żeby się dowiedzieli już po porodzie, albo najlepiej jak dziecko będzie już dorosłe No ale chyba nie uda mi się jednak przed nimi ukryć rosnącego brzuchola 2. Koniecznie przyślij nam TŻta na pogadankę wychowawczą Jak może tak żonę denerwować i jeszcze się za to obrażać ![]() A tak z innej beczki, to chyba macie na mnie zły wpływ, bo śniło mi się dziś, że jestem w ciąży Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2011-03-26 o 08:52 |
|||
|
|
|
#3638 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() oglądałam dzisiaj jakie kazusy były na kolokwiach w Łodzi, Białymstoku i Warszawie i się załamałam, jeszcze o ile te z Białegostoku i Warszawy w miare do napisania, chociaż bardzo dużo szczegółów i trzeba być bardzo czujnym, ale ten z Łodzi to jakaś masakra zastanawiam się co u nas dadzą do napisania jeszcze 3 tyg a ja już się zaczynam martwić jak to będzie...mmmmmmm odpisałam Ci ( wiesz gdzie) odnośnie brata ![]() magolina nie bardzo rozumiem na co Twój TŻ zapuścił focha to przecież Ty masz prawo być zła, ja strasznie nie lubię jak ktoś mówi mi jak mam jeździć, takie straszenie krzykiem czasami wywołuje reakcje odwrotne...silvetta tyle przyszło??? nie mogę jakim cudem?wiecie, że u mnie od 7 rano pada ciągle śnieg ![]() :mad :
Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2011-03-26 o 12:25 |
|
|
|
#3639 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a tak na powaznie to przekroczylismy predkosc o ponad 30km,mandat przyszedl po27miesiacach,wiec odsetki tez sa Cytat:
dziekuje Cytat:
nie niestety dla nich przekroczenie predkosci to jak powazne przestepstwo i stad takie wysokie stawki,i to nie tylko mandat,ale jeszcze 400 frankow szwajcarskich w zawieszeniu na dwa lata,w razie jakby nam sie cos znowu przytrafilo,to bedziemy musieli zaplacic i reszte,wiec pewnie przez najblizsze 2 lata bedziemy latac samolotem snieg???
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
ej no nie mogę, 11 godzin temu ostatnia wiadomość!?
![]() wywiało, zapadało, zaśnieżyło, do tego po wyłączeniu prądu jak wszyscy naraz włączyli, to pewnie korki poszły i linie się uszkodziły ![]() no, jedna silvyetta się pokazała ![]() magolina oj ja nie cierpię jak mi ktoś mówi co mam robić. dlatego się czasem odgrywam na TŻ i mu mówię "co tak na tej czwórce męczysz nasze autko", albo coś w ten deseń aczkolwiek nie mam orientacji w terenie i mogę jechać np 4 raz tą samą trasą, a się zastanawiam czy dobrze jadę
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-03-26 o 22:19 |
|
|
|
#3641 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej ależ u nas na wątku puściutko
![]() Cytat:
my z dziewczynami będziemy dodatkowo mocno trzymać kciuki i przesyłać Ci wizażową moc i na pewno się udaCytat:
2. No coś Ty, kochana mój tż tak łatwo nie odpuszcza. Wkurzyłam się wczoraj strasznie bo jak się obudził i wszedł do pokoju to ani be ani me tak mi się przykro zrobiło że się rozryczałam, zaczęłam po prostu beczeć (to chyba przez te hormony ) i się zapytał czemu płaczę no i się dowiedział wygarnęłam mu wszyściutko, a tak ryczałam że się uspokoić nie mogłam no i potem wszystko było ok, zobaczymy na jak długo zrozumiał chłopy to jednak proste stworzenia - trzeba im wszystko tłumaczyć jak krowie na ruskiej granicy - kompletnie nie są domyślni, a przynajmniej mój jest taki gagatek![]() Cytat:
![]() Miłej niedzieli |
|||
|
|
|
#3642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Wróciłam ze szkolenia i ze szkoły Nie wytrzymam już dłużej na tak wysokich obrotach Lecę nadrabiać ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
Acelinka, dziękuję O wakacjach nie myślimy, bo kasy brak ... Moze za rok ![]() Certi, dziekuję, już lepiej Kręgosłup na razie ucichł, a po weekendzie z gorączką śladu nie ma, tylko kaszel mi został straszny (bo w sumie nic więcej mi nie było - kaszel i gorączka) ... Trzymam kciuki, żebyś się wyrobiła ze wszystkim do egzaminu, na pewno będzie dobrze A co do brata Cytat:
Trzymam kciuki, żeby sprawa z mieszkaniem się szybko wyklarowała
|
||
|
|
|
#3643 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() magolinka dziękuję chyba tylko dobre słowa mnie będą podtrzymywały niedługo na duchu, bo im więcej się uczę tym ciągle mam wrażenie że nic nie umiem... a w ogóle rzeczy których nie powtarzam, bo nie mam czasu to aż się boję tam zaglądać, bo się okaże że muszę się ich uczyć jeszcze raz... dobrze, że TŻtowi wygarnęłaś, ale nie powinnaś się tak denerwować w ciąży, on też to powinien rozumieć i nie narażać Cię na takie sytuacje ![]() witaj agawoo silvetta no to na prawdę współczuję tego mandatu, ale tak jak mówisz będziecie musieli się przestawić na samolot, zawsze to dużo czas zaoszczędzone i mniej nerwów ![]() no padało i to ostro przez kilka godzin, jeszcze dzisiaj pomimo tego, że słoneczko pięknie świeci śnieg zalega w wielu miejscach, na szczęscie z maski mojego samochodu już zniknął ![]() a ja wracam do nauki, jeszcze chwilkę i się zbieram do dziadków na obiad, przynajmniej sama nie muszę dzisiaj robić
|
|
|
|
#3644 |
|
Konto usunięte
|
dzień doberek, a ja nadal w łóżeczku
![]() dziś TŻ zrobił naleśniczki z bananami i krmelem i podał mi do łóżka z kawką, ale miło
|
|
|
|
#3645 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;25989667]dzień doberek, a ja nadal w łóżeczku
![]() dziś TŻ zrobił naleśniczki z bananami i krmelem i podał mi do łóżka z kawką, ale miło [/QUOTE]Guska lepiej się już troszkę czujesz? Agawoo cieszę się, że lepiej się czujesz
|
|
|
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do sytuacji z TZtem - współczuje.Mój też czasem tak robi, nienawidzę tego ... Pogadaj z nim, powiedz, że Cię zdenerwował, a teraz to niewskazane dla Ciebie .. Następnym razem niech prowadzi sam Sylvietta, masakra Bezaczek dobrze napisała, tyle kasy to chyba nie wiem co musielibyście na tej drodze zrobić ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;25989667]dzień doberek, a ja nadal w łóżeczku ![]() dziś TŻ zrobił naleśniczki z bananami i krmelem i podał mi do łóżka z kawką, ale miło [/QUOTE] Litosci nie masz? Podzieliłabyś się ....
|
|
|
|
|
#3647 |
|
Wtajemniczenie
|
martoolka: dzieki za propozycje filmów
my tez lubimy komedie, ogladalismy Kac Vegas , był super ![]() bezaczek: musisz tz do porzadku sprowadzic, nie wolno krzyczec na kogos jak prowadzi u mnie jest tak, ze ja czasem powiem tz , ze za szybko jedzie to wtedy on sie na mnie drze, ze na drugi raz ja bede jechala ja wczoraj nic nie pisalam, bo nawet nie mialam kiedy dzisiaj nadrobilam.Od jutra Tz nie bedzie na 4 dni bo jedzie do szpitala na tą operację przegrody nosowej
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3649 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
napisze Ci jakie wrażenia bedzie miał Tz
|
|
#3650 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Agawoo mam litość , zapraszam jeszcze zostały, chętnie się podzielę ![]() A tak z innej beczki to za 27 dni mamy rocznicę i już myślę co zrobić fajnego, kupiłam bilety na nędzników do Romy ale o tym TŻ wie...jeszcze jaką niespodziankę bym chciała mu zrobić. Wiem, że TŻ myśli o wypadzie do Pragi. macie pomysła? Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b Czas edycji: 2011-03-27 o 19:47 |
|
|
|
|
#3651 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie też chyba czeka operacja przegrody, ciągle mam zatoki.... teraz już też walczę od wtorku
|
|
|
|
#3652 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3653 | ||
|
Raczkowanie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;25989667]dzień doberek, a ja nadal w łóżeczku
![]() dziś TŻ zrobił naleśniczki z bananami i krmelem i podał mi do łóżka z kawką, ale miło [/QUOTE]ja tez chce!! ![]() ![]() a co do pomyslu na rocznice to mysle,ze wypad do Pragi to swietny pomysl,jak znajdziecie czas to czemu nie... Cytat:
---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;25997321]a dziekuję , mi nic nie było, zdrowa jestem jak dzwon! tfu tfu
Agawoo mam litość , zapraszam jeszcze zostały, chętnie się podzielę ![]() A tak z innej beczki to za 27 dni mamy rocznicę i już myślę co zrobić fajnego, kupiłam bilety na nędzników do Romy ale o tym TŻ wie...jeszcze jaką niespodziankę bym chciała mu zrobić. Wiem, że TŻ myśli o wypadzie do Pragi. macie pomysła?[/QUOTE] Wypad do Pragi to świetny pomysł, przepiękne miasto
|
|
|
|
#3655 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dobrze ze wkońcu pojął najlepiej od razu mu wytłumacz, że teraz jesteś nieco bardziej wrażliwa na stresowe sytuacje i niech uważa bo jeszcze twój stres zaszkodzi dzidziolkowi i co wtedy ... najlepiej go troche postraszyć i bedzie ok już nie będzie Cię denerwował a swoją drogą ja też nie lubie jak mi sie ktoś wtryniala do rpowadzenia auta ![]() fajnie, że teście tak zareagowali a rodzicami się nie przejmuj, sama mówiłaś że tacy są, a zobaczysz że jak się maleństwo w domu pojawi to oszaleją ![]() Certi, dasz rade z nauką przecież ambitna i zdolna kobita z Ciebie ![]() silvyetta, masakra z tym mandatem nie powinni go tak późno przysyłać jeszcze z odsetkami w końcu to nie Wasza wina, że oni to tak długo wysyłali ![]() dziewczyneczka, kciuki za tż'ta Guska wypad do pragi to super pomysł my w rocznicę pewnie będziemy biegać pomiędzy zasikanym pampersem a okupkanym ![]() Wiecie co? Nasza babka z którą miałyśmy egzamin przeszła sama siebie, wiemy że jest zakręcona ale normalnie już nie możemy z nią za to innej grupie wkręcała że to oni mieli pisać dziś, a my za tydzień, a oni biedni nic nie wiedzieli ![]() Dzisiaj pożyczam autko od kuzynki w końcu będe mogła pojechać na zajęcia do Orzesza. No ale najpierw i tak musze busem podjechac do niej, ciekawe jak długo będe je mogła mieć popołudniem mam wizyte i już mnie skręca
|
|||
|
|
|
#3656 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
|
#3657 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Nic mi się nie chce
|
|
|
|
#3658 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeść
Cytat:
na pewno sobie poradzisz ![]() Cytat:
Nie tylko Twój tak ma, facetom trzeba mówić wprost My też mieliśmy przedwczoraj spięcie wynikające z tego, że TŻ po prostu nie mógł zrozumieć zawiłości mojego kobiecego umysłu ![]() No ale porozmawialiśmy i każde z nas przedstawiło swój punkt widzenia i jest OK ![]() Cytat:
Ja sobie nie odpuszczałam i mój organizm sobie sam zorganizował tygodniowy odpoczynek, który może się przeciągnąć nawet do 2 tygodni ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;25989667] dziś TŻ zrobił naleśniczki z bananami i krmelem i podał mi do łóżka z kawką, ale miło [/QUOTE]Ale masz fajnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie tak zrobię 2. Piękny No ale już to wczoraj z TŻtem omówiliśmy i jeśli wszystko ułoży się tak jak byśmy chcieli, to w styczniu odstawiam plastry i od kwietnia (za rok) zaczynamy staranka ![]() 3. 4. Powinna sobie kalendarz kupić i wszystko notować ![]() 5. Oooo... to już dziś Trzymam ![]() Koniecznie zdaj nam później relację
|
|||||
|
|
|
#3659 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
magolina Ty sie kobieto tak nie przejmuj, wiem ze w ciazy sa takie mysli zeby wszystko bylo ok z dzidzia ale nie nakrecaj sie, wszystko na pewno bedzie dobrze, acelinka no jestem ciekawa czy moj szymcio bedzie mial druga wizazowa kolezanke czy moze kolege
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.

I potem patrzysz jak rosnie, usmiecha sie... ach 

Ciężko się za to zabrać...
Jak początkowo go przymierzyłam, to mi się wydawało ok, ale jak go dłużej ponosiłam, to się okazało, że mi się bułki robią np. po nachyleniu się 

a jeśli chodzi o wyjazd i pustą lodówkę to on wtedy po prostu nie przyjedzie jak nikogo w domu nie będzie 

szok
bo antybiotyk muszę brać do piątku, a chyba tak nie za dobrze jest wychodzić z domu jak się bierze antybiotyk
żeby się udało poznać płeć 

paskudne choróbsko. Won od agawo chorobo paskudna, ale już
może sie wystraszy tasaczka i ucieknie
Litosci nie masz? Podzieliłabyś się .... 

Trzymam