|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 | |
Zadomowienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
Oj też bym chętnie poleniuchowała przy książce ale przy małym dziecku nie bardzo się da. Jak już zaśnie to nie wiadomo za co się brać. Teraz czekam aż uśnie
![]() Niezłą masz imprezkę. Ludzi multum. W Kielcach macie wesele ? Która sala jest z takich większych ? Mój brat miał w centralnym na 190 osób. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
<sto lat sto lat>!
![]() Edit: O jaaa to nie o urodziny chodzi,a o dni do ślubu ![]() Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2011-05-02 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3635 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie bardzo wiem gdzie to jest
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecie,sniła mi się dzisiaj sukienka ideał ![]() Miała dekolt w serduszko, w pasie była przewiązana taśmą z kokardą niedużą, księżniczkowy dół. Bosssska... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3637 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To to już chyba jakaś masakra ... chyba nie są w stanie nawet porozmawiać ze wszystkimi gośćmi a ciekawa jestem jak wyglądają sale na taką masę ludzi...
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3638 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja będę miała coś takiego jak blondynka w lewym dolnym rogu na 5 stronie. http://chelmonska.com/fryzury_5.html ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- A ja nie wiem jaką biżuterię zakupić do mojej sukni ślubnej. Dziewczyny które pamietają moja suknie: czy łańcuszek będzie pasował czy za dużo będzie tego wszystkiego? Bo ja bym chciała wiszące kolczyki, bransoletkę i coś na szyję.W sumie nie wiem czy mój gorset można uznać za bardzo zdobiony czy też nie ale coś na szyję delikatnego bym chciała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3639 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3640 |
Zadomowienie
|
Śliczne ! a mnie się podoba ta fryzura z kokardkami. Szczególnie myślę ta ostatnia. Ja jestem niska więc taka fryzurka by mnie trochę podniosła. Jak myślicie? Szczerze powiem, że jeszcze nie myślałam nad włosami, ale to mi się spodobało
![]() Edytowane przez libelle Czas edycji: 2011-05-02 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3642 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nic nie szkodzi, obym tak samo cieszyła sie z 3 z przoodu za 3 lata ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3644 |
Zakorzenienie
|
ja też jestem za winietkami , tylko trzeba z głową porozsadzać gości ... ostatnio bylam na weselu i winietki były fatalnie porozkładane (np. mój młodszy brat wtedy 18 letni ze swoją nową dziewczyną siedział wsród starszych osób z drugiej strony , a koło nas posadzili jakichś starych wujków nie z naszej rodziny ... )
ale bez winietek to już w ogóle masakra... bylismy 2 lata temu na weselu i razem z kuzynami chcielismy usiąść obok siebie ... i zabrakło jednego krzesła (talerz był ale babeczka obok usiadla na złym krześle ) i babeczka nie chciała się przesunąć ... nie chciała nawet się przesunąć jak przynieśliśmy inne krzesło bo " ona chciała siedzieć dokładnie na przeciwko ciotki X "
#3645 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie póki co pogoda ładna - nawet jest ciepło, są chmury, ale słonko też świeci..... więc myślę, że do wieczora się utrzyma bo w planach mamy ognisko,.... Zakupy zrobione, najważniejsze rzeczy są, więc możemy imprezować ![]() Milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3646 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo sympatyczna pani... nie ma co... Mnie wkurza też bieg do krzeseł zaraz po wejściu na salę. Nie szampan, toast tylko KRZESŁA!!! ![]() Cytat:
W takim razie tylko pozazdrościć.. udanej imprezy
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 lata temu byliśmy na weselu u znajomych, nie było winietek, wszyscy od razu rzucili się do zajmowania miejsc, a my zamiast siedzieć przy stoliku dla znajomych, wylądowaliśmy przy stole z kuzynostwem pary młodej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3648 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja się musiałam czymś przytruć wczoraj, bo dzisiaj strasznie się źle czuję ![]()
![]() |
#3649 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Co do winietek, to ja tez chce, zeby u nas byly ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3650 |
Rozeznanie
|
Hejka Dziewczyny
![]() U mnie dzisiaj pogoda ładna, słoneczko świeci ale wieje trochę... Tak myśle o ślubie i weselu że to jeszcze tyle czasu że ho ho...z 2 strony to też może zleci jak nie będe tak o tym myślec...ale nie myślec o ślubie się nie da... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3651 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Witajcie moje kochane wariatki, 3 dni mnie nie było i 13 stron do nadrabiania??? Walnięteście są
![]() Eh, chyba jak zwykle nie zwielocytowało mi się wszystko, co chciałam, ale przy tylu stronach to wybaczcie ![]() Więc przede wszystkim WITAM NOWE PMki ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Eh, ja sobie nie wyobrażam wesela bez winietek, szczególnie przy tak dużej imprezie, jak nasza. Właściciel naszej sali jak usłyszał, że planujemy winietki i takie rozkłady miejsc przy wejściu bardzo się ucieszył, bo mówi, że za każdym razem, jak nie ma winietek, to jest chaos i bałagan i mnóstwo zamieszania. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Co do spotkania: mnie też odpowiada 2.07, zarówno w Wawie, jak i w Lublinie. kiciu, może warto byłoby zrobić jakąś ankietę i dołączyć do naszego wątku, coś w rodzaju "Jakie są twoje preferencje odnośnie spotkania PM2012 2.07.2011 w celu urządzenia wieczoru panieńskiego?" z odpowiedziami typu : Warszawa, Lublin, Pasują mi oba miasta, nie przyjdę, nie pasuje mi termin, itd., co Ty na to? wtedy łatwiej by się nam było ogarnąć, bo teraz, jak tak każda coś napisze, to się tylko rozmywa, a tak byśmy mogły wszystko ustalać w pierwszym poście wątku i byłoby przejrzyściej może. Królewskiego ślubu nie oglądałam, bo byliśmy cały dzień w drodze, wobec czego teraz sobie oglądam fotki i relacje powoli... Też mi się w sukni nie podobały te zakładki, ale poza tym pięknie Kate wyglądała ![]() A co do naszego wyjazdu. Załatwiliśmy tak dużo i jeszcze zdążyliśmy trochę wypocząć, że aż sama jestem w szoku! Oczywiście wszystko to za mało, ale dzięki temu, że wyjechaliśmy w piątek rano, to sobotę mieliśmy zupełnie luźną i tylko rano zrobiliśmy sobie zakupy (kupiliśmy dywanik pod łóżko w Dziku i rolety do salonu w Wamexie ![]() ![]() ![]() Natomiast co do załatwiania: byliśmy na spotkanie z filmowcem z makefilmu i jesteśmy z tego spotkania bardzo zadowoleni - tak bardzo, że w niedzielę, w drodze powrotnej podpisaliśmy umowę ![]() ![]() ![]() ![]() Byliśmy również na sali i tu jeszcze bardziej jesteśmy zachwyceni. Okazało się, że w ciągu zimy nie tylko dołożyli sporo nowych pokoi, ale całkowicie przebudowali łazienki! I tam, gdzie poprzednio było po 2 marne kabinki, tam teraz jest pełen wypas, że oczu nie można oderwać ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym dowiedzieliśmy się, że Właścicielka miała wylew (taka energiczna kobieta, a teraz jakby Jej cień, choć i tak się świetnie 3ma, jak na tak poważne zajście, strasznie nam Jej szkoda) i teraz wszystkim zajmuje się Jej Mąż, z którym świetnie się dogadaliśmy - powiedział, że w kwestii drugiego dnia wszystko jest do dogadania, że jeśli weźmiemy sam obiad z deserem, to po prostu podliczy się, ile ten obiad kosztuje i już, żadnych sztywnych cenników ![]() Mamy tu bardzo duże możliwości, jeśli chodzi o dekorację (ta na zdjęciach jest jakby jej nie było, ale Właściciel powiedział, że to para sobie tak "przybrała"), będzie więcej pięknie ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-05-02 o 12:20 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3652 |
Zakorzenienie
|
Seagirl to ja bym sobie darowała coś na szyję bo gorset masz zdobiony
![]() ![]() Też jestem za winietkami ale moi rodzice powiedzieli kategorycznie nie bo to nie uprzejmie usadzać ludzi eh.
#3653 |
Zadomowienie
|
Chatka- gratuluję
![]() ![]()
![]() |
#3654 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() czy ktoś wie co się dzieje z NightButterfly? jakoś tak mi przyszła teraz do głowy ![]()
#3655 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Aaa, już wiem, wgrałam, ale zapomniałam wcisnąć "Załaduj" ![]() ![]() I w ogóle to planujemy oczywiście zrobić zupełnie własną dekorację za młodymi i spytaliśmy, czy możemy sobie załatwić jakieś swoje krzesła czy fotele dla Pary Młodej, bo nie chcemy na zwykłych krzesłach, to facet na to: A pewnie, nawet bujane możecie sobie wziąć ![]() ![]() Wychodzimy z założenia, że będziemy bardzo zmęczeni, więc chcemy sobie załatwić jakieś mega wygodne foteliki na tę noc - żeby po tańcach przy obiedzie i innych jedzeniach chociaż na chwilę sobie naprawdę odpocząć na miękkich, wygodnych siedzonkach ![]() ![]()
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-05-02 o 12:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3656 |
Zakorzenienie
|
Chatko gratuluję załatwionych spraw
![]() Co do ankiety myślę że to dobry pomysł ale tak pomyślałam że może w nowym wątku w pierwszym poście to umieścić. W tempie w jakim piszemy już nie długo powinna być nowa część. Teraz większość odrazu wchodzi na koniec a po założeniu wątku w ostatnim poście można umieścić prozbe o odpowiedź na ankietę a w nowej części większość będzie czytała pierwszy post
#3657 |
Zadomowienie
|
Chatka - gratuluje pozalatwianych spraw
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Super, ze sprawa z sala ma sie jak sie ma ![]() ![]() ![]() Co do krzesel, to u nas sa takie wygodne krzesla, ze spac w nich mozna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3658 |
Zakorzenienie
|
Chatka
![]() ![]() ![]() ![]() Najważniejsze, że wyjazd się udał. I świetnie wyszło z kamerzystą. Cena rewelacyjna!!! 3mam kciuki, żeby film wyszedł jak z Hollywood. Za półtorej godzinki jedziemy z TŻ wybierać farby do naszej przyszłej "tymczasowej" sypialni. Mebli dalej nie mamy, ale jakoś mnie to nie martwi teraz.
#3659 |
Zakorzenienie
|
Po tych zdjęciach z sali Chatki stwierdziłam że chyba czas najwyższy pofatygować się z TŻ obejrzeć naszą salę
![]()
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 ![]() ![]() Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-05-02 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3660 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() była bym baaaardzo wdzięczna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no dziewczyny za godzinkę jadę po tatę ![]() ![]() ![]() ![]() a co do siostry przepraszam nie powiedziała przez pierwsze dwa dni bardzo mało się odzywała ale teraz rozmawiamy jak dawniej więc jest ok ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.