|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: W świetnej formie: ćwicz z Mel B
ja równiez po 50 min. ćwiczeń
10 min. mel b ramiona 20 minut natalia gacka nogi i uda dla początkujących 14 min. natalia gacka abs 10 min. tiffany boczki polecam natalię gacka...fajnie się z nią ćwiczy... |
|
|
|
#3632 |
|
Zadomowienie
|
Callanetics z Callan Pl. dostępne są na chomikuj.
właśnie przeglądam efekty tych ćwiczeń, jestem w wielkim szoku ;-O Edytowane przez fitnesowapani Czas edycji: 2013-11-10 o 12:15 |
|
|
|
#3633 |
|
Raczkowanie
|
właśnie zachęcona tymi efektami zaczęłam ćwiczyć z callan
postanowiłam to sprawdzić na sobie, najpierw 10h zrobić, później na zmianę z Mel zwłaszcza jeśli ćwiczycie teraz z Mel to te ćwiczenia nie będą Was w ogóle męczyć
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
Kiicik
![]() zrobiłam dziś z tą Rebecą Louise ćwiczenia na nogi, poślady, brzuch, bikini i cardio, genialne ćwiczenia i mocne są!
|
|
#3635 |
|
Zadomowienie
|
Dziś przerwa, ale myśle, że i tak zrobię jakieś ćwiczonko;-)
Mam motywacje, bo-ponieważ spodnie o rozmiar mniejsze są dobre
|
|
|
|
#3638 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Nefretarix3 ;-*
Musiałam poćwiczyć dziś zaliczone: -jako, że "uwielbiam pompować swoje pośladki"- 2x pośladki Mel dodatkowo: abs z Rebecą Louise, 120 brzuszków i 3 x "sprawiające cuda" ćwiczenia na uda ;-) Edytowane przez fitnesowapani Czas edycji: 2013-11-10 o 19:15 |
|
|
|
#3639 |
|
Rozeznanie
|
mam mega kryzys...
wydaje mi się ze ćwiczenia nie działaja. jestem jak klocek albo jakiś słoń. mam wrazenie że moje ciało jest jakieś wiotkie dzisiaj, mimo że rano ćwiczyłam... i chyba uda, nogi całe, mam wększe!! ![]()
|
|
|
|
#3640 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
długo już ćwiczysz? na efekty czasem trzeba długo i cierpliwie czekać, niestety, ale nie załamuj się ;-) |
|
|
|
|
#3641 |
|
Raczkowanie
|
nie martw się, też łapałam lekkiego dołka, bo myślałam, że po miesiącu jednak będę miała większe efekty, a tu lipa.. ale nie poddaję się i mówię sobie, że pierwszy miesiąc był po to, żeby wyrobić w sobie systematyczność i to się o dziwo udało
po kolejnym liczę na jakieś lepsze efekty, a na totalną zmianę daję sobie czas do wakacji (u mnie będą szybciej, bo w tym roku maturka )
|
|
#3642 |
|
Zadomowienie
|
Macie jakieś sposoby na ubytek cm z łydek? ;-(
a tak w ogóle to macie jakąś motywację do ćwiczeń?;-/ czasem sobie myślę, że po co się męczyć.. Może po prostu trzeba zaakceptować siebie takim jakim się jest... Edytowane przez fitnesowapani Czas edycji: 2013-11-10 o 23:05 |
|
|
|
#3643 |
|
Raczkowanie
|
Ja motywuję się tym, że szkoda przerwać skoro jestem na tym etapie. Czas i tak będzie mijał. Prędzej czy później i tak chciałabym poprawić swój wygląd i musiałabym zaczynać od nowa
po co później pluć sobie w twarz, że się nie walczyło nawet jeśli bardzo nie schudnę to przynajmniej się nie roztyję poza tym jak widzę swoje koleżanki, które co przerwę latają do baru po hot dogi, a później płaczą, że są grube i chcą schudnac, po czym lecą po hamburgera, a jak zapytam czy coś ćwiczą to śmiech "ja i sport".. Podziekuje. Ja tak nie chcę. No i nie ukrywajmy, fajnie byłoby lepiej wyglądać na 100dniówce, łatwiej znaleźć sukienkę z mniej wylewającymi się boczkami poza tym czas obecnie przeznaczany na ćwiczenia spędzałabym przed komputerem, a jako że jestem na profilu informatycznym i w szkole mam większość zajęć przy kompach to kiepsko by ze mną było huh, popisała...
|
|
#3644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rebeca fajna babka, zostanę z nią na dłużej, mam nadzieję, że Ty też: ))Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3645 |
|
Rozeznanie
|
no własnie sporo już ćwiczę.
tylko wczoraj zmieniłam ćwiczenia, myslalam że tak rednio działają, miałam wyrzuty sumienia, że nie zrobiłam Mel.. ale dzisiaj no trochę czuje te nogi i brzuch. i sama juz nie wiem co dzisiaj robic ![]() ---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 05:41 ---------- rozciagam się po ćwiczeniach.. dzięki za linki i za wsparcie;* już po 50minMel B nogi (nie wiem czemu ale dzisiaj czułam wszystkie mięśnie, nie wiem czy to wynik wczorajszego treningu) xHit workout Miley Cyrus (wreszcie czuję mięśnie brzucha!) Cassey nogi i pupa rozciąganie. |
|
|
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3647 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3648 |
|
Zadomowienie
|
Dziś ja złapałam doła i niechęć do ćwiczeń ;-(
Cassey? kiedyś z nią ćwiczyłam z raz może dwa, ale nie podobało mi się ;-/ |
|
|
|
#3649 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do ubytku - bardzo dobrze rozciągnąć się przed i po ćwiczeniach, swojego czasu znalazłam fajne cwiczenia rozc. na youtubie i były skuteczne, wszelkie cwiczenia z przysiadami -ciężar opierać na pietach, nie na przedniej części-na palcach, wszystkie wymachy nóg, jesli jezdzisz na rowerze to male obciązenie i pedałować pietami |
|
|
|
|
#3650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a nie pamiętasz jakie to były ćwiczenia z yt? bo chyba troche tego jest a chcialabym coś sprawdzonego ;-) |
|
|
|
|
#3651 |
|
Raczkowanie
|
hej dzisiaj za mna cwiczonka z mel b : posladki, cardio, nogi i brzuszek
ćwiczę od : 02.04.2013 100 przysiadów-> x 663 Mel B 10 min pośladki->943 Mel B 10 min brzuch->1110 Mel B 15 cardio->738 Mel B 10 min nogi->1030 Ewa Ch.(killer, skalpel)->581 Centrum Sportowca-1248 razem: 6313 cel osiągnięty z 42 na 36/34 : ) |
|
|
|
#3652 |
|
Rozeznanie
|
cofam to co powiedziałam o ćwiczeniach Miley Cyrus sexy legs!
zrobiłam je wczoraj, dzisiaj o wiele ciężej robiło mi sę Mel B nogi, a poza ty teraz bolą mnie mięśnie nóg. więc jutro znowu dla odmiany planuję Miley Cyrus sexy legs i workout. (xHit)
|
|
|
|
#3653 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj i przedwczoraj mialam przerwę,wiec dzisiaj biorę się do roboty.
Zmieniłam postanowienia. W takim, 'normalnym' tyg, gdy chodzę na uczelnię itd, to będę cwiczyla 4 razy w tyg.. Jednak te 5 czasami za bardzo mnie wykanczalo. Oczywiscie, jesli bede miala sile i ochote to wpadnie 5 razy. Za to w takim tyg jak teraz - gdy mam caly poniedzialek wolny to bede cwiczyla obowiazkowo 5 razy
|
|
#3654 |
|
Zadomowienie
|
Tak studniówka to dobra motywacja ;-)
jak mi się nie chce dziś ćwiczyć ;-( ciekawe czy pierwsze użytkowniczki tego tematu nadal ćwiczą z Mel... Poćwiczone: -pośladki Mel -abs z Natalią G. -140 brzuszków -3x cwiczenia na uda - ćwiczenia na łydki - pilates Edytowane przez fitnesowapani Czas edycji: 2013-11-11 o 21:10 |
|
|
|
#3655 |
|
Rozeznanie
|
trzeci dzień z kolei.
50min zaliczone: XHit Miley Cyrus sexy legs XHit Miley Cyrus workout Cassey nogi i pupa rozciąganie ![]() wszystko boli ![]()
|
|
|
|
#3656 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny.
![]() Wczoraj mialam przymusowa przerwe, dopadl mnie jakis wirus, myslalam, ze sie wykoncze, dzis jeszcze mnie troszku mdli, ale pocwicze, do wieczora powinno przejsc. Milego dzionka
|
|
|
|
#3657 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tu nawet nie ma już dziewczyn, które ćwiczyły ze mną od sierpnia 2012...Ale najważniejsze, że zawsze jest kilka dziewczyn takich wspierających wątek ![]() Po weekendowym objadaniu się (dosłownie - ale nie mam jakoś wyrzutów sumienia ) wczoraj zebrałam tyłek i wykonałam:- rozgrzewka Mel - XHIT Burn 200 Calories in 20 Minutes - Tiffany boczki - pośladki Mel - 15 min skakanki I oczywiście ćwiczenia zakończyłam dumna z siebie
|
|
|
|
|
#3658 |
|
Zadomowienie
|
ja jestem juz po 10 min Mel B nogi, 10 min Mel B posladki i abs. uffff. jeszcze wieczorem przysiady mnie czekają
moj brzuch robi sie powoli twardy ))
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
Cardio, boczki tiff, brzuch i posladki wykonane, a na deser byl callanetics!
tak, tak dzisiaj byl moj pierwszy raz z callanem ![]() czuje sie swietnie, odczuwam tylko bardzo przyjemnie rozciagniete uda
|
#3660 |
|
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim!
![]() U mnie dopiero 5ty dzień z Mel, wcześniej była Chodakowska. Dzisiaj: cardio, abs, pośladki i brzuch. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

postanowiłam to sprawdzić na sobie, najpierw 10h zrobić, później na zmianę z Mel 

po kolejnym liczę na jakieś lepsze efekty, a na totalną zmianę daję sobie czas do wakacji (u mnie będą szybciej, bo w tym roku maturka