|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
| My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
|
6 | 10,53% |
| Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
|
36 | 63,16% |
| Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
|
15 | 26,32% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Czesc Dziewczyny!!!
![]() Sztuczka piękne suknie ale 1 najładniejsza i Ty w niej najładniej wyglądasz tą ostatnią miała moja kolezanka która w maju brała slub ogladalam zdjecia na nk i naprawde gora przepiekna w ogole cala sliczna![]() My wczoraj zarezerwowalismy fotografa jestem bardzo zadowolona bo widziałam zdjecia tej Pani fotograf i byłam zachwycona....Pani bardzo miła i wszystko dopasowywuje do nas (tak jak chcemy) czekam jeszcze bo jutro ma wysłąc mi 2 oferty i wtedy bedziemy wiedzieli co chcemy aby nam zrobila
|
#3632 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
Szczególnie po oczkach ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Martuha - super, że znaleźliście fotografa który najwyraźniej sprosta Waszym wymaganiom i spełni Wasze marzenia Sama dobrze wiem jaka to ugla trafić na ludzi z pasją i polotem fotograficznym w ręku
|
|
#3633 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3634 |
|
Rozeznanie
|
http://www.pawlowicz.art.pl/#!__page-1 to stronka gdzie możecie zobaczyc zdjęcia mojej Pani fotograf
![]() http://www.emotionallandscapes.art.pl/#!gallerywedding
Edytowane przez martuha24 Czas edycji: 2011-06-10 o 14:10 |
|
|
|
#3635 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3636 | |
|
Zakorzenienie
|
sztuczko to ja Ci to powiem: promieniejesz szczesciem!!!!
coraz blizej kiciu, a co to dopiero bedzie, jak zostanie sama3 ?? ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3637 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
sztuczka, ja się zgodzę chyba z większością dziewczyn - dla mnie to najładniej Ci w tej pierwszej, moim zdaniem jakby była dopasowana już na Twój rozmiar, to byłoby po prostu idealnie
W ogóle potwierdza się w całości moja sympatia do sukni z kolekcji Oreasposa - nie dość, że na żywo prezentują się bardzo ładnie (przyznam, że na Tobie o wiele bardziej mi się ten model podoba niż na zdjęciu z modelką), to jeszcze do tego są naprawdę rozsądne cenowo (wszystkie chyba w okolicach 2 tys.) i mają dużo kolorowych dodatków do wyboru. I cieszy mnie Twoja pozytywna opinia o salonach LF, ja wybieram się we wrześniu poszukać namacalnych inspiracji w salonach i na pewno odwiedzę ich lubelską siedzibę.(kicia), gratuluję pozaliczanych rzeczy na uczelni, oby tak dalej! Pytałaś chyba też wczoraj o zaliczkę dla zespołu, u nas to 400zł i było narzucone z góry.melod_y, Tobie tez życzę powodzenia z filozofią! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I mam nadzieję, że już niedługo nie tylko wirtualne ![]() Cytat:
Udanej zabawy wśród panienek! Korzystaj póki możesz, bo panieńskiego czasu coraz mniej
Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2011-06-10 o 14:28 |
|||||||
|
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję oczywiście tak samo jak u Ciebie suknia jest o wiele za duża więc odstaje dekolt
|
#3639 |
|
Wtajemniczenie
|
O, widzę moją krajankę z miasta helikopterów
Rzadko tu bywasz i jakoś się mijamy, ale chwal się jaką datę macie i gdzie robicie weselicho
|
#3640 | |
|
Zakorzenienie
|
jak juz się zamówi to można całą sesję zrobić zresztą tak u mnie było tata z każdej strony mnie obfocił.![]() Cytat:
![]() a oblewać będę w czwartek za tydzień jak zdam pierwsze dwa egzaminy
|
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mierzyłam za to Giselle, jest podobna do Glorii, ma tylko dłuższy gorset bez szarfy, bardziej wycięty dekolt powiem Wam szczerze, że ja czułam się w tej sukni rewelacyjnie, pójdę tam oczywiście mierzyć Glorię, ale fason mi przypasował, patrząc w lustro pomyslałam- tak właśnie chcę wyglądać Edytowane przez vesna84 Czas edycji: 2011-06-10 o 18:19 |
|
|
|
|
#3642 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na pewno bedziecie mieli cudowna pamiatke A co macie w ofercie i ile placicie?Cytat:
PIEKNIE! Moim zdaniem suknia dla Ciebie idealna! Pieknie Ci w niej
Edytowane przez D0tk4 Czas edycji: 2011-06-10 o 14:33 |
||
|
|
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3644 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Brdzo mi sie podoba
|
|
#3645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To super, że będziesz mierzyć skromniejszą księżniczkę ! Już się nie mogę doczekać efektów ![]() A te zdjęcia z welonem - boskie! Cytat:
|
||
|
|
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo ładnie Ci w niej. Ale myślę że Gloria bardziej Ci podejdzie ![]() ps. super że można zdjęcia robić
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-06-10 o 14:37 |
|
|
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3648 |
|
Wtajemniczenie
|
vesna84, ja myślę, że bardzo dobrze Ci w tym fasonie sukni. W tym modelu faktycznie gorset jest za duży, więc nie podkreśla Twojej szczuplutkiej sylwetki tak, jak powinien i chyba na Tobie rzeczywiście lepiej by wyglądał krótszy gorset
W tym modelu rzuciło mi się jeszcze w oczy, że z tyłu te falbanki jakoś gorzej się układają niż z przodu, jest ich jakby mniej Czy to specjalnie jest tak zrobione, bo potem się tren podpina i będzie ich automatycznie więcej?
Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2011-06-10 o 14:44 |
|
|
|
#3649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde ja zauwazylam, ze Wy wszystkie co macie juz sukienki to jestescie takie szczuplutkie i na Was chyba wszystko wygląda super, ja się boję, ze mi zadna nie podpasuje:/ |
|
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
vesna84 super wyglądasz
Jej normalnie zachwycona jestem I powiadaj jak wrażenia, czy miłe panie i czy nie wciskają co popadnie Niebawem tam też zawitam mierzyć Glorię
|
#3651 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() w przyszłym tygodniu już na 100% ją przymierzę Cytat:
Cytat:
Cytat:
wydaje mi się, że tu nie chodzi o "szczupłość" tylko o fason sukienki, mierzyłam rózne i uwierz w niektórych wyglądałam jak pół d.u.py z za krzaka ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
![]() no i co najważniejsze można robić fotki, jako, że byłam sama, to ta mila pani je zrobiła
|
|||||||
|
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
vesna84 ale fason na prawde stworzony dla Ciebie !
Aż zazdroszczę(nie złośliwie) że ten styl tak pięknie Tobie pasuje! A w Glori jak dojdzie wstążka w pasie... BOSKO !a wiecie co... Tak sie zastanawiam i jeśli mi też podejdzie taki styl falbankowy to ja każe im troche gęściej wszywać te falbanki... Mam podobną sukienkę z takimi falbankami okolicznościową i są gęściej wszyte i pięknie to wygląda.. nie ma wówczas takiego prześwitu podobnie jak tu
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-06-10 o 14:53 |
|
|
|
#3653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha ta pani powiedziala jeszcze, że u Glorii bardzie te falbany odstają |
|
|
|
|
#3654 |
|
Rozeznanie
|
Dotk4 jutro będę wiedziała bo ma mi przesłąć 2 oferty .... ile też jeszcze nie wiem zapytała mnie ile chcielibyśmy przeznaczyc na sesje ale no my sie nie znamy na tym wiec podalismy ze ok 2tyś...i czekamy teraz na maila od niej co za ta sume mozna zrobic.
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
no tam odstają te falbanki. i przy dole taz taka "szczępata" troche jest
Ale pisało na ich stronie że wolno przerabiac te sukienki wiec ja jestem pozytywnie nastawiona do ich salonu
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
sztuczko popartz za ile teraz jest Twoja sukienka u mnie w Gdyni!! http://www.lisaferrera-trojmiasto.pl...wyprzedaz.html
1570zł! |
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
vesna cudownie wyglądasz. To zdecydowanie krój dla Ciebie
paulinka nie dobijaj mnie że jesteś gruba bo ja to w ogóle przy was jestem pulpet jestem
|
#3658 | |
|
Zakorzenienie
|
Z PMek, które już się prezentowały w sukniach, to normalnie jedna piękniejsza od drugiej... Co się będzie dzialo później, to sobie nie wyobrażam. Będzie szał ciał
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra ja ide dalej do notatek ale normalnie aż mi się buzia cieszy z tego wszystkiego.
![]() Gorska_Kozica oj bedzie szał ciał! A potem wybieranie dodatków, bucików, welonów
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

tą ostatnią miała moja kolezanka która w maju brała slub ogladalam zdjecia na nk i naprawde gora przepiekna w ogole cala sliczna

Szczególnie po oczkach 
Pytałaś chyba też wczoraj o zaliczkę dla zespołu, u nas to 400zł i było narzucone z góry.

I mam nadzieję, że już niedługo nie tylko wirtualne 

Hehe
Czy to specjalnie jest tak zrobione, bo potem się tren podpina i będzie ich automatycznie więcej?