Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011. - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł na nowy wakacyjny wątek
Wody Nam odpływaja i Nasze brzdące Nas witają - Lipiec/Sierpień 2011 1 1,30%
Rodzice moi kochanie - za chwilę będę już z WAMI ! - Lipiec/Sierpień 2011 4 5,19%
Jedna mamą, druga z brzuchem, która teraz przywita się z Maluchem ? Lipcówki-sierpniówki 2011 5 6,49%
Szopy z norek wylatują, mamy dzieci już całują. Lipcówki-sierpniówki 2011 18 23,38%
Porodówki zapełniamy, letnie dzieci już witamy. 3 3,90%
Akcję wywoływania rozpoczynamy, wakacyjne maluszki na świecie witamy. 0 0%
Synu, córko, wychodź z brzucha! Idzie lato - mamy słuchaj! 14 18,18%
Torby już spakowane a my nadal nienagadane! 0 0%
Z brzuszkiem pożegnania czas. Drogie dzieci - witamy Was! 1 1,30%
Bociany zaczynają już lądować, letnie mamuśki- czas się rozpakować! 8 10,39%
A my nie znamy dnia ani godziny bo nasze szkraby w nosie mają porodów terminy 3 3,90%
A my jak bomby sobie tykamy i na rozbrojenie cierpliwie czekamy. 3 3,90%
Pękają już brzuszki jak bańki mydlane, wychodzą z nich nasze maluszki kochane. 5 6,49%
Jedne już rozpakowane, inne zaczekane - wciąż w kupie się trzymamy - lipcowo-sierpniowe mamy 2011 2 2,60%
Torby spakowane, łóżeczka skręcone, czekamy na nasze brzdące wymarzone! 1 1,30%
Nareszcie lipcowo-sierpniowe mamusie wymieniają brzuszki na słodkie dzidziusie! 6 7,79%
Ruszające się brzuszki w zapomnienie odchodzą, na ich miejsce cudowne maleństwa się rodzą 0 0%
Mamusie lipcowo-sierpniowe: tykające bomby zegarowe, w każdej chwili urodzić gotowe 3 3,90%
Głosujący: 77. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-29, 08:20   #3631
meszsares
Zadomowienie

Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.

Zmalowana -jak minela noc? cos sie ruszylo??
Vaniliova - ale jak to, juz??

Monia - co do sukienki na ramiaczkach to mi sie wlasnie wydaje, ze ze wszystkich ciuchow, jakie mam wlasnie w takiej sukience wygladam z brzuszkiem dwa razy grubiej. I chyba mi sie nie wydaje he he
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 08:20   #3632
CrazyMachine
Zadomowienie

Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.

Bartessa, a Ty do kiedy masz czas na SN? Bo coś pamiętam, że lekarz dał Ci ultimatum, że jak nie urodzisz do pewnego terminu sama, to będą Ci robić CC ze względu na wagę dziecka, tak?
CrazyMachine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 08:26   #3633
Bartessa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez CrazyMachine Pokaż wiadomość
Bartessa, a Ty do kiedy masz czas na SN? Bo coś pamiętam, że lekarz dał Ci ultimatum, że jak nie urodzisz do pewnego terminu sama, to będą Ci robić CC ze względu na wagę dziecka, tak?
Do piatku
daje zaklad ze zaczne rodzic w czwartek w nocy tzn jutro, zawsze takiego pecha mam
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 08:27   #3634
CrazyMachine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość
Do piatku
daje zaklad ze zaczne rodzic w czwartek w nocy tzn jutro, zawsze takiego pecha mam
Ale gdyby jednak nie, to w piątek masz już umówione CC, czy tylko przyjmują Cie na oddział?
Stary 2011-06-29, 08:29   #3635
83monia
Zakorzenienie

obiecane zdjecia - nowa kieca i brzuchol w pasiaku który sprawia wrazenie wiekszego niz w rzeczywistosci... 37tc

dzis mnie nawiedza elektryk o 14, o 12:30 pediatra bo malemu njakis parch na zgieciu łoia sie zrobil, swedzi i juz tydzien sie babrze... musze jeszcze jechac do castoramy oddac pojemniki bo do szafy nie wchodza, za duze. i posprzatac bo kochane urwisy wczoraj rozjezdzaly i rozdeptywaly w pokoju paluszki...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11111.jpg (66,6 KB, 77 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 37tc.jpg (67,1 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1111111.jpg (92,6 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11111111111.jpg (71,2 KB, 66 załadowań)

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 08:29   #3636
meszsares
Zadomowienie

Cytat:
Jest tu u nas któraś z Gliwic?
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...olejki_do.html
W Gliwicach planują "fajne" podwyżki za żłobki. Masakra.
No wlasnie slyszalam, paranoja.
Z tym, ze u nas w miescie do zlobka trzeba sie zapisac 3 lata wczesniej. na 200 tys ludzi w G-cach sa 4 zlobki, ktore przyjmuja po - uwaga - 15 dzieci rocznie! Przy czym pierwszenstwo maja samotne matki i biedne rodziny rekomendowane przez miasto.
Na osiedlu, gdzie od tygodnia mieszkam jest obok zlobek, wiec pojde i zapisze dzieciatko (paranoja, jeszcze w ciazy!) na 2012, ale podobno juz jest 200 chetnych, wiec zrobie to tylko tak, liczac, ze ci, ktorych nie stac po podwyzce sie wykrusza.
Ale widac, ze ceny panstwowego zaczynaja dorownywac prywatnemu
Jak poszlam po macierzynskim do pracy i oddalam Mloda do zlobka prywatnego to calosc oplat za 9h/dziennie+jedzenie+kosmety ki wyniosla 1100pln/mc!
Stary 2011-06-29, 08:31   #3637
CrazyMachine
Zadomowienie

meszsares, a ile u was wychodzi wynajęcie niani, powiedzmy na czarno?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-29, 08:32   #3638
Bartessa
BAN stały

Cytat:
Ale gdyby jednak nie, to w piątek masz już umówione CC, czy tylko przyjmują Cie na oddział?
w sumie to nie mam pewnosci jak to do konca bedzie, w piatek gin bedzie mi robic usg, no i da mi skierowanie na cc. Prawdopodobnie powie mi ze mam sie wstawic w poniedzialek do szpitala, bo w weekend i tak nic ze mną nie zrobią, chyba ze zaczęlabym sama rodzic, no to wtedy na ip.
Jak wstawie sie w poniedzialek to najpierw badania itd, wiec sądze ze we wtorek przy dobrych wiatach
Stary 2011-06-29, 08:33   #3639
83monia
Zakorzenienie

u nas niby 4 żłobki (100 tys mieszk.), jeden przyjmuje od 1 roku zycia. w tym roku dostalo sie 170 dzieci, a nie dostało 300... a przeciez nie wszyscy składali! moje chodzi wiec do prywatnego - 600 zl ze wszystkim+ przynosimy pampersy i mleko jesli pije MM. tyle ze u nas wczesniej zapisow nie ma - co tez bezsensem, bo moge w marcu danego roku na wrzesien zapisywac... wiec jak wroce do pracy zimą to i tak nie mam co z dzieckiem zorbic... za to u nas podwyzka cen przedszkoli o jakies 100 zl. i tak czekam na decyzje wiec na razie mamy na oku prywatne za 600 zl z wyzywieniem. problem logistyczny bedzie - zlobek, przedszkole i nasze prace sa na 3 rozmych koncach miasta...

Stary 2011-06-29, 08:34   #3640
patik87
Zakorzenienie

Da Karo zapomniałam pogratulować wczoraj obrony

Zanetaa ja mam całe opakowanie tantum 10 sztuk, jedną saszetkę rozpuszcza się w 250 ml wody.

Vaniliova jak to wody? to chlusnęło z Ciebie cz delikatnie cieknie? jakby nie było, bądź dzielna

yoyou, sygine,słoneczko, blondynka kciuki za wizyty i glukozę.

jacieee przykra sprawa z kuzynką, potrzeba czasu na rekonwalescencję, ale wyjdzie z tego.

iustyna lipa że nie masz neta

monia samopoczucie Ci się poprawi po takiej sesji, też chcę

Hej.
Wróble rano urządziły sobie plac zabaw na tarasie w kwiatkach i tak dawały czadu że spać nie mogłam! co wstałam ich wypłoszyć to znowu przylatywały!
Na zachodzie macie upał, u nas zimno i deszczowo, ale plus tego taki ze tz ma mniej pracy i jest w domu.
Muszę się ogarnąć, wykąpać, korzystnie to nie wyglądam. Zapuściłam się jak brudas.

Zmalowana jak maleńka się czujesz?
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 08:36   #3641
kalinkap13
Rozeznanie

witam sie i ja

zapowiada sie kolejny upalny dzien...

oby tylko w sobote bylo chlodniej bo na wesele idziemy i jak bedzie tak cieplo to nie wiem jak wytrzymam

DaKaro gratuluje tytułu magistra, brawo!

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Mi na infekcję w ogóle nie pomogło... jedynie globulki i antybiotyk,..

A clebek z tego przepisu http://mojewypieki.blox.pl/2008/10/Prosty-chleb-pszenny.html
a to ten przepis,z ktorego ja robilam. chlebek wychodzi pyszny!
a jakie globlki bralas?

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
A ja nieśmiało poproszę o kciuki bo jutro o 14.40 mam wizytę u gina Może się dowiem że jednak coś tam się rusza w sprawie przyjścia Natana na świat

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
cześć Dziewczyny
trzymajcie kciuki też za mnie dziś o 21 mam wizytę u gina .....

nasze dwa szczęścia - Filipek i Fabianek
kalinkap13 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-29, 08:38   #3642
CrazyMachine
Zadomowienie

Cytat:
w sumie to nie mam pewnosci jak to do konca bedzie, w piatek gin bedzie mi robic usg, no i da mi skierowanie na cc. Prawdopodobnie powie mi ze mam sie wstawic w poniedzialek do szpitala, bo w weekend i tak nic ze mną nie zrobią, chyba ze zaczęlabym sama rodzic, no to wtedy na ip.
Jak wstawie sie w poniedzialek to najpierw badania itd, wiec sądze ze we wtorek przy dobrych wiatach
To najdalej za tydzień będzie już po wszystkim! Trochę Ci zazdroszczę znajomości terminu (ale tylko tego).
Stary 2011-06-29, 08:42   #3643
Bartessa
BAN stały

Cytat:
To najdalej za tydzień będzie już po wszystkim! Trochę Ci zazdroszczę znajomości terminu (ale tylko tego).
no wiesz, roznie to moze byc, moga mnie trzymac np z tydzien na oddziale zanim wezmą.. bo im tam sie specjalnie nie spieszy, cos czuje ze bede musiala się nachodzic i naprosic o szybki termin cc.
Stary 2011-06-29, 08:42   #3644
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Wróble rano urządziły sobie plac zabaw na tarasie w kwiatkach i tak dawały czadu że spać nie mogłam! co wstałam ich wypłoszyć to znowu przylatywały!
Na zachodzie macie upał, u nas zimno i deszczowo, ale plus tego taki ze tz ma mniej pracy i jest w domu.
Muszę się ogarnąć, wykąpać, korzystnie to nie wyglądam. Zapuściłam się jak brudas.

Zmalowana jak maleńka się czujesz?
Mnie rano jeden wróbelek wkurzał bo ubzdurał sobie łapanie muszek po moim parapecie i co chwile mi stukał w szybę.

a Twój tż czym sie zajmuje jeśli mozna wiedzieć?

ja właśnie z rana się trochę odszczurzyłam, bo byłam kompletnie niewyjściowa - wczoraj włosów nie myłam bo mi się nie chciało, do tego brzuszek twardy i odpuściłam generalną kapiel, dopiero rano się zebrałam ale siedze jeszcze w ręczniku na głowie a mam iść do sąsiadki na ploty chwile i zaprosić ich na sobotę żeby wpadli do nas.

więc pasuje włosy wysuszyć, makijażyk walnąć i można iść

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-06-29 o 08:47
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 08:47   #3645
CrazyMachine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
u nas niby 4 żłobki (100 tys mieszk.), jeden przyjmuje od 1 roku zycia. w tym roku dostalo sie 170 dzieci, a nie dostało 300... a przeciez nie wszyscy składali! moje chodzi wiec do prywatnego - 600 zl ze wszystkim+ przynosimy pampersy i mleko jesli pije MM. tyle ze u nas wczesniej zapisow nie ma - co tez bezsensem, bo moge w marcu danego roku na wrzesien zapisywac... wiec jak wroce do pracy zimą to i tak nie mam co z dzieckiem zorbic... za to u nas podwyzka cen przedszkoli o jakies 100 zl. i tak czekam na decyzje wiec na razie mamy na oku prywatne za 600 zl z wyzywieniem. problem logistyczny bedzie - zlobek, przedszkole i nasze prace sa na 3 rozmych koncach miasta...
U mnie, z tego co pamiętam z opowieści znajomej prywatny żłobek to koszt 700zł plus 5 zł dziennie za drugie danie. I pytałam się jej jak to jest z miejscami, do państwowych to w terminie ciężko się dostać, ale później ponoć lepiej, bo część rodziców rezygnuje z różnych powodów.

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
no wiesz, roznie to moze byc, moga mnie trzymac np z tydzien na oddziale zanim wezmą.. bo im tam sie specjalnie nie spieszy, cos czuje ze bede musiala się nachodzic i naprosic o szybki termin cc.
Eee tam, będziesz im tylko łóżko zajmować i koszty generować. Teraz nie trzyma się niepotrzebnie ludzi w szpitalach. Jak już Cię wezmą, to rozprawią się z Tobą raz-dwa zobaczysz.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-29, 08:54   #3646
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

byłam na gluzkozie ale mnie dzisiaj nie wchodziła bedę mieć 2 pobrania po 1 i po 2 h

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

ja sobie odpuszczę to tantum rose kupię do domu Octanisept miałam z synkiem i super działa.On jest do psikania
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 08:54   #3647
BABONIK
Zadomowienie

dzień dobry

więc moja wizyta

WYNIKI DOBRE

DZIDZIUŚ odwrócony główką w dół,dla nas bez znaczenia ,oprócz tego,że wali mnie nogami po żebrach. jestem w 33t2d i moje dziecko waży już 2500g czyli jest już wagowo w 35tc
przepływy super,serduszko super, pępowiny wokół szyi brak

i co najlepsze jeśli nic się wcześniej nie wydarzy to mój dzidzuś urodzi się 7 sierpnia mój lekarz ma wtedy dyżur

ale mam się pojawic za 2 tyg na kontrol,ponieważ duże dzidzio i nie wiadomo co sie będzie działo,czy się nie chce wcześniej rodzic.

zaraz doczytam jak tam SweetAngel na wizycie mam tylko z 10 stron do nadrobienia

miłego dnia

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 08:55   #3648
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie, z tego co pamiętam z opowieści znajomej prywatny żłobek to koszt 700zł plus 5 zł dziennie za drugie danie. I pytałam się jej jak to jest z miejscami, do państwowych to w terminie ciężko się dostać, ale później ponoć lepiej, bo część rodziców rezygnuje z różnych powodów.[COLOR="Silver"]
u nas własnie anwet jak dziecko nie chodzi notorycznie bo choruje to trzymają miejsce dla niego i nie rezygnuja - czekaja ten rok, czasem dwa aż dziecko rpzestanie chorować co 2 tygodnie a miejsce zajęte. wtedy chodzi pół grup[y a inni rodzice i tak szans nie mają. w przedszkolu tak samo...

Stary 2011-06-29, 08:56   #3649
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Wstałam, zjadłam śniadanko i odpoczywam...

DaKaro za obronę!

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Ja jutro mam diabetologa.

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-29, 08:59   #3650
meszsares
Zadomowienie

Cytat:
meszsares, a ile u was wychodzi wynajęcie niani, powiedzmy na czarno?
to baaardzo zalezy kogo sie wynajmie - czy studentke, czy osobe doswiadczona itp. slyszalam ze tak miedzy 600-1000 pln
Stary 2011-06-29, 09:00   #3651
Natka_
Zakorzenienie

Dzień dobry

Blondynkapoznan za zadowalający wynik glukozy
A tantum rosa rozpuszczę w butelce wody z dziubkiem- tak jak tutaj radziły już dziewczyny.

Vaniliova TO NIC TYLKO TRZYMAMY KCIUKI KOCHANA

Cytat:
cześć Dziewczyny

Cytat:
Jest tu u nas któraś z Gliwic?
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...olejki_do.html
W Gliwicach planują "fajne" podwyżki za żłobki. Masakra.
Nic mądrzejszego wymyślić nie mogli...

Jacieeee żeby kuzynka szybko doszła do siebie, wypadek to nic przyjemnego...

Monia dobrze wyglądasz i wcale nie widzę, żeby grubo
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 09:01   #3652
Bartessa
BAN stały

Babonik to bedziesz rodzic duze dzieciatko
moj maly tez w 33 tc mial 2600 a w 37 - 3800
Stary 2011-06-29, 09:03   #3653
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
DZIDZIUŚ odwrócony główką w dół,dla nas bez znaczenia ,oprócz tego,że wali mnie nogami po żebrach. jestem w 33t2d i moje dziecko waży już 2500g czyli jest już wagowo w 35tc

i co najlepsze jeśli nic się wcześniej nie wydarzy to mój dzidzuś urodzi się 7 sierpnia mój lekarz ma wtedy dyżur

ale mam się pojawic za 2 tyg na kontrol,ponieważ duże dzidzio i nie wiadomo co sie będzie działo,czy się nie chce wcześniej rodzic.
coraz więcej mamy dużych dzieci

Cytat:
Napisane przez meszsares Pokaż wiadomość
to baaardzo zalezy kogo sie wynajmie - czy studentke, czy osobe doswiadczona itp. slyszalam ze tak miedzy 600-1000 pln
Nasi znajomi płacą dziewczynie 1000 zł
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2011-06-29, 09:03   #3654
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Monia w tej pierwszej sukience masz b.duzy brzuszek
ja bym chciała aby mały miał tak ok 4000-4300Mój Oluś miał 3900 a wydawał się taki malutki
Stary 2011-06-29, 09:05   #3655
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

dziewczyny dzięki za kciuki mam nadzieje że pomogą
Stary 2011-06-29, 09:05   #3656
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Witam
Dziewczyny chyba mi wody odchodza dół brzucha boli i w krzyżu o 9 jade do mojej gin zobaczyć co sie dzieje
Wody wodami ale kciuki trzymać trzeba - Sygine Youyou za wizyty Blondynka za glukoze
Zmalowana jak tam
Odpisze nr tel Nerolki i jakby co dam znać
Koniecznie pisz co i jak!

Uważaj na siebie!!

Cytat:
cześć Dziewczyny

proszę

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość

Potem mama mi dzwoniła, że moja 18-letnia kuzynka miała wypadek. Dachowała, najprawdopodobniej straciła panowanie nad kierownicą.
Dobrze, że akurat policja jechała zaraz za nią, to udzielili jej pierwszej pomocy i od razu wezwali karetkę. Teraz jest usztywniona kołnierzem na 3 miesiące i jeszcze ma coś z ręką. Na razie nic więcej nie wiemy.
Ojeje, ale dobrze że nic poważnego się nie stało.
Z kołnierzem pochodzi i będzie jak nowa

Cytat:
obiecane zdjecia - nowa kieca i brzuchol w pasiaku który sprawia wrazenie wiekszego niz w rzeczywistosci... 37tc

dzis mnie nawiedza elektryk o 14, o 12:30 pediatra bo malemu njakis parch na zgieciu łoia sie zrobil, swedzi i juz tydzien sie babrze... musze jeszcze jechac do castoramy oddac pojemniki bo do szafy nie wchodza, za duze. i posprzatac bo kochane urwisy wczoraj rozjezdzaly i rozdeptywaly w pokoju paluszki...
Dla mnie ok i w tej i w tej.
W krótszej wygląda brzuch inaczej, ponieważ sukienka jest do kolan,
a sukienka dłuższa po prostu Cie wydłuża i wyszczupla.

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
dzień dobry

więc moja wizyta

WYNIKI DOBRE

zaraz doczytam jak tam SweetAngel na wizycie mam tylko z 10 stron do nadrobienia

miłego dnia

Ja jestem ciekawa ile moja mała waży

Agni
cieszę się, że coś wykombinowałaś a my za miesiąc możemy rodzić, co ? dziś 29

Dziękuje za informacje na temat TANTUM ROSA,
pomyślałam może wziąć taką butelkę z dziubkiem
i tam rozcieńczyć tą jedną saszetkę i polewać ?!

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 09:07   #3657
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
Babonik to bedziesz rodzic duze dzieciatko
moj maly tez w 33 tc mial 2600 a w 37 - 3800
mój w 34tc 3000 jest na 90 centylu
Olivier też cały czas był duży a ost ciągle ma niedowagę.Więc waga urodzeniowa nie ma znaczenia.

REKLAMA
Stary 2011-06-29, 09:08   #3658
CrazyMachine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
mój w 34tc 3000 jest na 90 centylu
Olivier też cały czas był duży a ost ciągle ma niedowagę.Więc waga urodzeniowa nie ma znaczenia.
No dla mamy rodzącej może mieć znaczenie
Stary 2011-06-29, 09:10   #3659
agni82
Zadomowienie

Cytat:

bardzo ładne sukieneczki. mnie sie wydaje , że to nie wina ramiączek, tylko brzuszków.

słoneczko kciuki za wizytę

a jak z takiej saszetki tantum rosa rozrobi się , to jak długo mozna tego używac, dopóki należy rozrobic nowy?zastanawiam się czy jak postoi to nie traci swoich właściwości?
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 09:11   #3660
patik87
Zakorzenienie

zanetaa do szpitala biorę cisowiankę z dziubkiem o,75l. Jak wypiję to 3 saszetki rozpuszczę od razu w tej butelce. Tzn pewnie tz rozpuści albo położna, ja ja w stanie nie będę

wiecie co zauważyłam? ze prawą brodawkę mam bardziej wypukłą i większą od lewej! mogą być problemy z karmieniem?

Edytowane przez patik87
Czas edycji: 2011-06-29 o 09:12
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości