| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-07-28, 12:43 | #3631 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012  cz. VII

moje myślenie jest takie: na spokojnie musielibysmy wszystko przeanalizować i zastanaowić się co byłoby lepsze dla zdrowia mojego i dziecka. gdybym dobrze sie czuła i nie byłoby przeciwskazań, to może bym sie zdecydowała na szybszy ślub. ale póki co jestem zdania, że lepiej poczekać do porodu, pokojnie dojśc do siebie i zając się weselem. aczkolwiek- jak człowiek staje realnie przed taką sytuacją to czasem myślenie sie zmienia i postępuje zupełnie inaczej niż do tej pory sobie planował "co by było, gdyby..".

| 
|     | 
|  2011-07-28, 13:00 | #3632 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-03 Lokalizacja: Podkarpacie 
				 | 

Ja też nie wiem co bym zrobiła, gdyby okazało się teraz, że jestem w ciąży. W prawdzie został mi ponad rok, ale nie wiem czy 3 miesiące po porodzie byłabym w stanie zająć się wszystkimi przygotowaniami do ślubu no i czy dałabym radę się tak dobrze bawić jak mam zamiar :P Nie wiem co byśmy zrobili. A jeśli zdecydowalibyśmy się na szybszy ślub, to wesele na pewno nie byłoby takie duże jak teraz planujemy, byłaby na nim tylko najbliższa rodzina i tylu. :P Byłam w sklepie, bo chciałam sobie kupić spodnie do pracy i kupiłam czarne, materiałowe, ale są troszkę za długie.. No i dla jeszcze nienarodzonej bratanicy TŻ kupiłam sukienkę :d Nie mogłam się oprzeć jak ją zobaczyłam :P | 
|     | 
|  2011-07-28, 13:11 | #3633 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-06 Lokalizacja: Lubelskie 
				 | 

Cytat: 

__________________ Szczęśliwa żonka  | |
|     | 
|  2011-07-28, 13:24 | #3634 | |||||||||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-04 
				 | 

Cytat: 
  U mnie moja Babcia ma bliźniaczkę (chociaż są 2jajeczne), więc jakby nie patrzeć istnieje ryzyko/szansa (niepotrzebne skreślić  ). Aczkolwiek ja bym chciała bliźniaki tylko w takiej konfiguracji, jak u Was, czyli chłopiec i dziewczynka jednocześnie, inaczej wolałabym sobie bliźnięta darować  Cytat: 
  Cytat: 
  Oczywiście green&blue  Do nich chciałabym dorzucić jeszcze kilka nasturcji pomarańczowych - wiem, to bardzo nietrwałe kwiaty, ale ja je kocham najbardziej ze wszystkich na świecie i chciałabym je mieć w bukiecie, chociaż na ślubie  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
  Chociaż dziś wieczorem przychodzą do nas Przyjaciele na herbę i ciacho świętować z nami roczek do ślubu  Więc chyba dziś nic nie powysyłamy   
				__________________ | |||||||||
|     | 
|  2011-07-28, 13:45 | #3635 | |
				 | 

Cytat: 
  Nie jesteśmy do siebie podobni   Mnie już w takim wypadku bliźnięta nie czekają ale kto wie, różnie w życiu bywa.. 
				__________________ Szczęśliwa żonka  | |
|     | 
|  2011-07-28, 13:47 | #3636 | 
| Podróżniczka Zarejestrowany: 2003-07 Lokalizacja: P'boro 
				 | 

Magduś śliczna suknia. Mierz koniecznie    Co do ciąży teraz to też się ostatnio nad tym z TŻtem zastanawialiśmy, co by było gdyby... i jednak tfu tfu oby się teraz nie zdarzyło... W sumie mamy ponad 9 miesięcy do ślubu, ale pewnie zdecydowalibyśmy się przesunąć wszystko na wcześniej, bo właściwie wszystko dograne, może udałoby się uniknąć straty zaliczek  Na po porodzie bałabym się przekładać. | 
|     | 
|  2011-07-28, 13:56 | #3637 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

Cytat: 
  Chatko- zastanawiam sie czy jesli bedziemy sie starać w pierwszym miesiacu po odstawieniu tabsów to czy jest wieksza szansa na parkę...chyba i ja bym chciała chociaż to cięzka praca, ale z drugiej strony..później już się nie zdecyduję na drugie dziecko..... | |
|     | 
|  2011-07-28, 13:58 | #3638 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: Częstochowa 
				 | 

widzę teraz temat ciąży.. otóż jeśli okazałoby się że jestem w ciąży to byśmy przełożyli ślub, moja siostra będąc w ciąży brała ślub, brzucha praktycznie nie było widac gołym okiem ale strasznie się męczyła na weselu  nawet napic sie nie mogła... i zamiast cieszyc się swoim weselem to ciągle tylko myślała żeby się goście prędzej zebrali... moja koleżanka miała się pobierac we wrześniu tego roku a okazało się że jest w ciąży i ma termin na wrzesień   więc ślub przełożyli na za rok  my z tżtem teraz dwa razy bardziej uważamy bo nie chcę tego wszystkiego przekladac   
				__________________ 11.10.2005-RAZEM  10.10.2009r-ZARĘCZENI  JAKO ŻONA  27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem   | 
|     | 
|  2011-07-28, 14:00 | #3639 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: lubelskie 
				 | 

Chatkotak z osoba towarzyszącą. Na szczęście. Chociaż 4lata temu dostałam zaproszenie tylko na siebie i moja mama poprostu zadzwoniła do ciotki i wprost zapytała o osoby towarzyszące. Nie wyobrażam sobie osoby dorosłej zaprosić samej

__________________ 14.07.2012  II kreseczki 23.11.2013  Bartuś 11.08.2014  godz.15:10 3810 g 55 cm  | 
|     | 
|  2011-07-28, 14:22 | #3640 | |||||
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-10 
				 | 

Dzień dobry laseczki! Rany ale trzaskacie... Przeczytałam wszystko, ale nie ogarnę w całości, więc wybaczcie  No i teraz coś Wam skrobnę - szef wyszedł a zresztą i tak nie ma co robić  Cytat: 
  Powiem tak: my też sądzę sporo wyczekaliśmy (nawet niedawno tu pisałam) ale wiadomo, że wcześniej tylko za ręce się nie trzymaliśmy  Jednak zawsze chciałam usłyszeć od mężczyzny tę najważniejszż deklarację życia zanim TO się stanie i... właśnie tak było  Może niewiele osób ma takie podejście jak ja, ale dla mnie przysięga sobie nawzajem, że "tak, chcę spędzić z tobą całe swoje życie" jest niemalże równoważna z sakramentem małżeństwa  Wiadomo - tu przysięgniemy przed Bogiem, rodziną i bliskimi, tak oficjalnie i "na amen", ale jednak oświadczyny były dla mnie bardzo magiczne  Oczywiście podziwiam osoby, które czekają do ślubu  ale jak któraś tu już dziewczynka wspomniała - kochanie się z miłości 'to nie grzech'  Poza tym na religii mnie uczono, że to nie chodzi o to, że tylko po ślubie bo inaczej będziemy straceni, tylko jest to wskazówka do tego, by być dla siebie Jedynymi, dzielić duszę i ciało z Jedną osobą w życiu - do dziś pamiętam jak ksiądz rysował na tablicy cały tort a potem gąbką "zjadał" poszczególne jego kawałki tłumacząc, że to od nas zależy, czy nasz życiowy partner dostanie cały tort czy tylko mały kawałek (bo w miarę jak zdobywamy seksualne doświadczenia z kim innym tego tortu właśnie ubywa...) i to takie piękne mi się wydało   A i taka jeszcze dygresja - oczywiście nie piję tu do żadnej z naszych wianuszkowych dziewcząt bo nie wiem jak to u Was jest (  ) ale znam przypadek, gdzie dziewczyna trąbiła koleżankom o tym jaką to ona jest czysta i nieskalana, a tymczasem po roku związku i oral i anal, no ale przecież błonę ma to dziewica, nie :P? No i wiadomo - do kościoła co niedzielę i wszystko ładnie pięknie, a po tym jak wróciłam z podróży oświadczynowej i między słowami coś tam wyszło to ona z takim żalem: "ooo.. to Wy nie czekaliście..." - hm... Pozwólcie, że zostawię to bez komentarza  Też uważam, że welon jest dla każdej która ma ochotę go ubrać  Wiadomo, że jeśli dziewczyna ma bujną przeszłość i przede wszystkim poprzednie intymności NIE BYŁY Z MIŁOŚĆI to czuję wstręt do takich osób, ale to oddzielna sprawa  Ja należę tylko do mojego TŻa a on do mnie i z dumą założę welon na głowę  Hehe to się Sztuczka rozpisała ;p Cytat: 
  Można do niej zatańczyć walc wiedeński - ostatnio się dowiedziałam, że jedna z moich instruktorek 3 lata temu do niej właśnie zatańczyła ze swoim mężem  Ja na pierwszy taniec mam już songa (Norah Jones - Come away with me), ale TA na pewno w trakcie poleci na jakiegoś nastrojowego, późnowieczornego przytulańca  Cytat: 
  Powodzenia! Cytat: 
  Sztuczka właśnie planuje mieć bukiecik fioletowo-różowo-kremowy = zobaczymy co z tego wyjdzie  Cytat: 

__________________ | |||||
|     | 
|  2011-07-28, 14:25 | #3641 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-10 
				 | 

Dziewczyny muszę Wam się wyżalić. I to co tu napiszę będzie straszne bo....odechciało mi się ślubu. Nie jest to związane w zasadzie z niczym, ani nie pokłóciłam się z Tztem, ani nic. Nie ma żadnego zewnętrznego powodu, po prostu dziś obudziłam się z myślą, że został mi mniej niż rok i o ile dotychczas byłam podekscytowana tym faktem, tak teraz ogarnia mnie strach...sama nie wiem. Nie czuję już tej frajdy, którą czułam jeszcze pół roku temu rozmyślając o najdrobniejszych szczegółach TEGO dnia. Chyba muszę sobie dać na wstrzymanie z myśleniem o ślubie/weselu. Chociaż na jakiś czas.  Może za wcześnie się za wszystko zabrałam i po prostu wyczerpał mi się entuzjazm. Z jednej strony mam nadzieję, że jest to tylko przejściowe zwątpienie ale z drugiej na chwilę obecną chce mi się płakać (trochę jak przed PMS - bez żadnego powodu). Przyjaciółka stwierdziła, że po prostu boję się stabilizacji i tego że nie będzie potem odwrotu. Ja z kolei czuję, że wpadłam w przedziwną machinę, wszyscy (rodzina, znajomi) wypytują jak tam przygotowania, chcą znać najdrobniejsze szczegóły a mi po prostu nie chce się o tym gadać i na chwilę obecną ten temat jest dla mnie obcy.  Zastanawiam się, czy kiedykolwiek przeżywałyście coś podobnego. | 
|     | 
|  2011-07-28, 14:27 | #3642 | |||||
				 | 

Cytat: 
  Ja jednak nie widzę problemu w uszanowaniu woli Młodych - ja osobiście wolałabym dostać nawet stówę, ale w papierku a niżeli prezent tej samej wartości który mi się nie przyda  Pomijając fakt, że już wszystkie takie typowo ślubne prezenty u nas odpadają bo mieszkamy już ze sobą, to jednak wszelkie sprzęty i inne rzeczy (do wystroju czy coś) wolimy wybierać sami kierując się jakością, stylem i innymi upodobaniami  No ale jak mówię - obowiązku nie ma, ale sądzę że nie ma się co obrażać na prośbę o gotówkę  Cytat: 
  Nie wiem czy Cię pocieszę, ale u mnie @ jest tak blisko... że bliżej już się nie da  Tradycyjnie macicę mam rozdętą jak balon, strasznie boli (nie mam tabletki  ) i musiałam właśnie rozpiąć sobie guzik w jeansach  O tak btw, to wrzuciłam wreszcie scenzurowaną (  ) fotę w mojej sukni, byś mogła dodać do zestawienia z zakupionymi kieckami - zrobiłam to we wtotek wieczorkiem, może zaraz zerknę kiedy dokładnie to napiszę Ci na PW  Cytat: 
  Nie przenosi na sobie uroków  W dodatku ja bym to potraktowała inaczej - jako przeznaczenie  No bo gdzie żeby trafiła się okazja kupna zupełnie nowej sukni w cenie niemalże jak używanej  ? Jak się w niej zakochasz to... bierz  Cytat: 
  Ja jestem szczupła i wysoka, ale w sukni tego typu wyglądałam jak szczupak  Co prawda niektórym z Was się to podobało, ale mnie nie...  Przykładem idealnej sylwetki do sukni tego kroju jest (moim zdaniem) nasza Kocuuurka - która nie jest za wysoka, jest szczupła ale nie taka wysuszona od pasa w górę jak Sztuczka na przykład  Kiecucha bardzo mi się podoba, nie zaszkodzi przymierzyć - nie stresuj się, że nie grzeszych szczupłością - a nóż widelec się sobie w takiej sukni będziesz podobać  ? Cytat: 
  No, ale może nie mam racji  Wolałabym jednak wziąć właśnie w ciąży ten cywilny, żeby z papierami się potem podwójnie nie bawić, a potem urządzić wesele jak dzieciątko podrośnie  Wiadomo - co osoba to inna wizja na rozwiązywanie niespodziewanych sytuacji w życiu   
				__________________ | |||||
|     | 
|  2011-07-28, 14:30 | #3643 | 
				 | 

Dlatego napisałam że różnie w życiu bywa więc może sie okazać że będziemy mieć bliźniaki kiedys tam w przyszłości   Aczkolwiek u mnie w rodzinę gdzieś parę pokoleń wstecz były bliźnięta, później już nie, dopiero moja mam miała, mnie i brata. Po cichu jednak liczę na jedno dzidzi, nie parę   
				__________________ Szczęśliwa żonka  | 
|     | 
|  2011-07-28, 14:31 | #3644 | 
| Podróżniczka Zarejestrowany: 2003-07 Lokalizacja: P'boro 
				 | 

Sztuczko, solidaryzowanie się w symptomach przed małpowych jest zawsze pocieszające   Mnie tam tabletki też już nie pomagają. Mam tak co jakiś czas mimo, że stosuję hormony  W sprawie sukni proszę wyślij mi linka do zdjecia sukni na PW, to po powrocie do domu zaraz dodam ją do zestawienia     | 
|     | 
|  2011-07-28, 14:40 | #3645 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-07 Lokalizacja: Ruda Śląska 
				 | 

Cytat: 
  ja już cierpię....@ przyszła dziś, ledwo co widać, a boli jak szlag....obym księdza nie pobiła na spotkaniu  Ciąża faktycznie może planowanie ślubu pokrzyżować, ach, ciężko teraz w ogóle znaleźć czas na dziecko......bo tu wypadałoby mieć stałą pracę, mieszkanie odpowiednie, najlepiej chętne babcie do pomocy......życie.... Wszystkim obchodzącym przedrocznice lub 9 przedmiesięcznicę gratuluję      ależ my mamy świra z tym odliczaniem  ja już mam rok bez dwóch tygodni, ale teraz to już mnie nic nie obchodzi - chcę urlopu      oczywiście tradycyjnie za Wami nie nadążam  pewnie ominęłam jakieś ważne tematy... ja zdaje tylko szybko znać, że jestem po rozmowie o pracę - mam próbować załatwić staż przez urząd pracy.....więc czeka mnie jutro gonitwa, bo nie jestem jeszcze zarejestrowana..... za niedługo wybieramy się do księdza  oby był obecny, a nasz termin wolny   
				__________________ | |
|     | 
|  2011-07-28, 14:40 | #3646 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ 11.10.2005-RAZEM  10.10.2009r-ZARĘCZENI  JAKO ŻONA  27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem   | |
|     | 
|  2011-07-28, 14:41 | #3647 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-07 Lokalizacja: Ruda Śląska 
				 | 

Cytat: 
  choć u nas to się raczej nie zdarza w rodzinie, ale mój TŻet chce mieć trójkę      ja w sumie też, tylko kto to wyżywi, ubierze i upilnuje   
				__________________ | |
|     | 
|  2011-07-28, 14:44 | #3648 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ 11.10.2005-RAZEM  10.10.2009r-ZARĘCZENI  JAKO ŻONA  27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem   | |
|     | 
|  2011-07-28, 14:45 | #3649 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  osobiście jestem przygotowana na takie zwatpienia- tzn. mam świadomość tego, że może mnie albo Tż-ta coś takiego spotkać, bo chyba więkoszść osób dopadaja takie wątpliwości. nie wiem za bardzo co Ci poradzić, jedyne co mi przychodzi na myśl to może faktycznie odpocząć chwilowo od tych przygotowań  pojedziecie sobie na urlop, przez te parę dni oderwiecie się od wszystkiego i watpliwości odejdą  mam nadzieję   | |
|     | 
|  2011-07-28, 14:46 | #3650 | ||
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
 Z medycznego punktu widzenia- nie mniej niż 3 miesiące po odstawieniu tabletek powinno się starać gdyż wysokie poziomy hormonów w organizmie się tyle utrzymują. Cytat: 
 A ja uważam, że to normalne jeśli codziennie od długiego czasu człowiek jara się weselem. Kiedyś musi przyjść "znudzenie tematem". Zrób sobie tydzień, dwa bez tego forum a zobaczysz jak się na nowo zakochasz w przygotowaniach   
				__________________ 21.04.2012   18.03.2014 Agatka   | ||
|     | 
|  2011-07-28, 14:47 | #3651 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: lubelskie 
				 | 

nenamoże to chwilowe też miałam taki czas że nie chciało mi pień tym myśleć. Napewno Ci przejdzie tylko może na jakiś czas odetnij się od tematu i będzie ok

__________________ 14.07.2012  II kreseczki 23.11.2013  Bartuś 11.08.2014  godz.15:10 3810 g 55 cm  | 
|     | 
|  2011-07-28, 14:48 | #3652 | 
				 | 

Nena daj sobie narazie na wstrzymanie z przygotowaniami naprawdę tylko nas na ten czas nie opuszczaj  trochę odpoczniesz i zobaczysz że znowu nabierzesz ochoty na przygotowania  ja póki co tylko sobie oglądam nic nie przygotowuję 
				__________________ 11.10.2005-RAZEM  10.10.2009r-ZARĘCZENI  JAKO ŻONA  27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem   | 
|     | 
|  2011-07-28, 14:52 | #3653 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

Witajcie kochane   Wczoraj wpłaciłam drugą ratę za suknię  Verumka też w październiku zacznę II rok II stopnia   | 
|     | 
|  2011-07-28, 14:52 | #3654 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-04 
				 | 

Cytat: 
  Jeżeli miałabym się zaklasyfikować to, pomimo, że nie uprawiałam seksu, nie powiedziałabym, że jestem dziewicą. Jak już wcześniej napisałam, intymność między nami jest  I czy ktoś współżyje przed ślubem, czy nie - to jest jego sprawa, jego wybór i jego decyzja. Ja nikogo nie potępiam, ani nie mówię, że ktoś jest gorszy  Każdy dokonuje takich decyzji, by żyć w zgodzie ze sobą  Co do tej dziewczyny - śmieszy mnie takie zachowanie  Najlepsze jest to, że taka osoba widzi drzazgę w oku innych, a w swoim belki nie widzi  Cytat: 
  Powiem Ci, że nie jesteś sama  Tzn. nie chodzi mi o to, że mnie też się odechciało ślubu - wręcz przeciwnie, bardzo go chcę i nie mogę się doczekać. Chodzi mi o przygotowania i myślenie o ślubie. Ostatni raz suknię ślubną zapisałam...hoho... i jeszcze dawniej. Mamy załatwioną salę, kamerzystę, foto, auto, godz. w kościele  (te rzeczy załatwiliśmy rok temu, godz w kościele w tym roku w lutym). i na tym nasze przygotowania stanęły  Naprawdę podziwiam dziewczyny, które zastanawiają się nad kolorem przewodnim, szukają wzorów zaproszeń.... Mnie... się po prostu nie chce  Jakąś tam swoją wizję mam i tyle. Ukształtowała mi się w głowie koncepcja sukienki poprawinowej i na tym stanęło. Ze ślubnych rzeczy to..... codziennie wchodze na wizaż na nasz wątek i tyle  Nawet zbytnio nie gadam na tematy ślubne. chyba, że ktoś zapyta, ale to tak ogólnie. Wydaje mi się, że jesteś trochę zmęczona tym ciągłym dopytywaniem, myśleniem, zastanawianiem się... Odpocznij od tego, a przejdzie Ci     | ||
|     | 
|  2011-07-28, 14:58 | #3655 | ||
				 | 

Cytat: 
  Ja też miałam taką fazę niedawno... ale trwała krótko to nawet tu nie opisywałam  Mnie lęk ogarnął bardziej a propo's tego, czy to co planuję (niestandardowego, hamerykańskiego :/) nie spotka się ze zdziwieniem i rozbawieniem... Mam trochę lęki i jestem podatna na to, co mówi otoczenie na temat mój i tego co robię... Faktycznie chyba najlepiej będzie jeśli odpoczniesz od tematu  Nie martw się na zapas - jestem pewna, że Twój entuzjazm jeszcze wróci! Cytat: 
  Oki   
				__________________ | ||
|     | 
|  2011-07-28, 15:01 | #3656 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ 11.10.2005-RAZEM  10.10.2009r-ZARĘCZENI  JAKO ŻONA  27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem   Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2011-07-28 o 15:03 | |
|     | 
|  2011-07-28, 15:04 | #3657 | ||||
				 | 

Cytat: 
  Moja Babcia i Jej Siostra też nie są, choć teraz, na starość widać pewne podobieństwa... Ale to takie mimo wszystko siostrzane, a nie bliźniacze. W Twoim przypadku to naprawdę kto wie, bo jak tyle pokoleń po kolei miało bliźniaki, to u Was różnie może być..  Cytat: 
 Cytat: 
  nie martw się Kochana, każdemu się może zdarzyć, szczególnie, jak się planuje tak długo, jak my  Dobrze Ci radzą Dziewczyny, odetnij się na trochę od tematu, przeczytaj jakąś książkę, zajmij się zupełnie czym innym. A po jakimś czasie zainteresowanie ślubem wróci  Cytat: 
  się 3mają, co by wszystko po Twojej myśli poszło  Super  To już ostatnia? 
				__________________ | ||||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-07-28, 15:05 | #3658 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

hej laski    Mi się też nie chcę tego wszystkiego tak ogarniać, ale jak już się powiedziało A to i B trzeba powiedzieć   Dzisiaj jadę ze świadkową salę weselną obejrzeć  Tą właśnie w Wilczycach  Jestem podekscytowana ! 
				__________________ Run Girl Run !   | 
|     | 
|  2011-07-28, 15:09 | #3659 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

Jeszcze jedna w sierpniu i będę mogła zabrać suknię do domu   | 
|     | 
|  2011-07-28, 15:27 | #3660 | |
				 | 

Cytat: 
  Czaad  Nattiv, dobrze pamiętam, że Wy też macie rocznicę 26go lipca?  popatrz, co moja Mama mi dziś wysłała: http://www.youtube.com/watch?v=R9N3Ic--d7k znałaś wcześniej tę piosenkę? Bo ja nie  U nas w rodzinie 26 to magiczna liczba, ja i moja Mama urodziłyśmy się 26go, rocznice moich Rodziców i nasza też są 26, moi Rodzice poznali się 26, chodzili ze sobą 26 miesięcy, no dłuugo by wymieniać, w każdym razie zachwyciłam się, że jest piosenka o tej liczbie i to w dodatku miłosna  Coś czuję, że będzie miała miejsce w soundtracku do naszego filmu  A w ogóle jakiś czas temu zdałam sobie sprawę, że będe wychodzić za mąż w wieku 26 lat, gdzie 2+6 to 8, a 8 od zawsze było moją liczbą  A TŻ w dniu ślubu będzie miał 29, gdzie 2+9 to 11, a jego liczbą jest właśnie mistrzowska 11  ogólnie jakoś tak dobrze nam się te liczby układają   
				__________________ | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.

to było straaaszne, jak się obudziłam to byłam autentycznie zła na TŻta, do tego stopnia ten sen był realny.
 to było straaaszne, jak się obudziłam to byłam autentycznie zła na TŻta, do tego stopnia ten sen był realny.

Nie wiem czy welon będzie zasłużony, bo jakby nie było namiętne i gorące pieszczoty są
 Nie wiem czy welon będzie zasłużony, bo jakby nie było namiętne i gorące pieszczoty są