|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3632 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wspierałyśmy się w ciężkich chwilach, razem spacerowałyśmy ![]() ![]() Pewnie niedługo się odezwie. Może też jeszcze dochodzi do siebie.
![]() |
#3633 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
malinkac to dobrze, że już masz operację za sobą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Wtajemniczenie
|
wiem Toniu wiem, nie duży biust ale biust dopasowany do sylwetki a nie małe wypierdki. u mnie okrągłe 325 wyszły spore ale ja miała sporo swojej piersi i mam drobną, wąską klatkę piersiową.
powiedz nam jaka jest Twoja odległość między czubkami sutków to Myunia Ci policzy co tam można wsadzić ![]()
#3635 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3636 |
Wtajemniczenie
|
Toniu to mój rozstaw dla porówniania 17cm i 72cm pod biuścikiem i wyjściowo miałam takie B obwisłe a nie zero
![]() ![]() ![]() ![]() piszesz, że masz zbitą tkankę ale na wszystko są sposoby tylko trzeba umieć je zastosować, zobacz jakim szczupłym dziewczynką zupełnie bez biustu Polak wkłada po 450- 500cc i wcale nie wychodzą z tego balony a ładne piersi z pięknym rowkiem zamiast autostardy ![]() ![]()
#3637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3638 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki moje kochane
![]() ![]() najważniejsze to było tuż po operacji kiedy wyglądałam jak ufo z kwadratowymi cyckami a Wy tak gorące wspierałyście i pisałyście, że bedzie dobrze i pięknie ![]() teraz już się cieszę z moich cycorków, nawet z tego, że wyglądają naturalnie zamiast okrągło, dwa tygodnie temu mnie to wkurzało a teraz nie chciałabym innych ![]()
#3639 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziekuje za komentarze pod zdjeciami stanika
![]() Lubie te moje cycuszki no ale u mnie te blizny to raz sa paskudne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- A u mnie minely 3 mce (niecałe) i szwów nie mam w faldzie. A np joasi ma. Bede plakac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3640 |
Wtajemniczenie
|
Agatko nie masz co płakać, ja od początku miałam szew w dołku bo miałam tak dobrany implant, że schował se idealnie pod moją pierś
![]() ![]() ![]()
#3641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wymienialaś implanty na większe, więc zapomnij o bliżnie w fałdzie. Blizna po 1 op byłaby schowana, a skoro drugi raz Dr ciął w poprzednim miejscu, to blizna niestety będzie na piersi Toniu, bierz najwyższy profil i tak minimum 400 cc ![]() to i tak nie będzie wielki biust ![]()
![]() |
#3643 |
Zadomowienie
|
Tonia moje np nie sa takie małe bardzo , ale ja mam 90 czy tam teraz 92 w biodrach. Ty się dobrze zmierzyłaś? Z tym że ja też jestem chyba szersza u góry bo pod biustem mam 72-73.
Idź na konsultacje do innego lekarza to się dowiesz. Nalepiej bedzie. Mruwka1 PIPów juz nikt tu nie wkłada.
#3644 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale ciekawe co to znaczyże się odrywają ![]() ![]() I swoją drogą - nie zazdroszczę teraz dziewczyną które pare lat temu je wmontowały ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3645 |
Raczkowanie
|
Malinko gratuluję
![]() ![]() Tonia ty masz spory rozstaw, więc chyba będzie dało się upchnąć coś więcej. Ja powiem, żeby upchnął ile się zmieści...bo boję się, że przy moim wzroście (178) gdzieś mi zniknie ten biuścik.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3646 |
Zadomowienie
|
Ja czytałam o tych PIPach gdzies wczoraj, ze jakaś "partia" jesy zrobiona ze szkodliwego sylikonu . Tam to było przedstawione , nie ze wszystkie były od zawsze takie... Tego tematu nie zgłebialam ale w którymś z art tak to było ujęte.
#3647 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3649 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poradz sie moze innych lekarzy? Ja mam to szczescie ze u mnie dało sie nawsadzac ![]() No tyle ze inne problemy z cyckami zwiazane no ale ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3651 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ej, a BTW ile tam masz nawsadzane??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3652 |
Zadomowienie
|
Mune
ja widzialam biust magery, nie był mały z tego co pamiętam, chyba tez była wąska w talii i ogolnie drobna... mysle ze z tymi 370 jak masz waska klatke wcale nie bedzie taki mikroskopijny, co przypadek to inaczej wychodzi przeciez.
#3653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam okragle 525 uhp Allergan. Ale musialam miec duze bo wyjsciowka była spora i skory sporo. Ja miałam najtrudniejszą wyjściowke na forum, cycki na boki, plaskie od góry, masakra ![]() Sa jakie sa, i tak lepsze niz byly. Blizny paskudne (mam nadzieje ze jakos polepszyc) i nie w fałdzie i patrza sutki na boki-tu juz tylko plastyka brodawek. Ale mi tak bardzo to nie przeszkadza. Apropos w biodrach mam 94 cm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3654 |
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane!!!
Juz jestem posiadaczka cycuszkow ale mam momenty ze zaluje podobie jak Ty Joasi. Pobudka po operacji byla ok ale po 2 godzinach to myslalam ze dwa słonie mi na klatce usiadły i nie chcialy zejsc.I na dodatek musialam z Malinka chodzic zeby krew z drenow odsączyc.Masakra.MOJ BOL KREGOSLUPA CZASEM BYL SILNIEJSZY OD BOLU KLATKI I MOSTKA. Dziewczyny nie wspominam tego za dobrze i na dodatek musialysmy tam siedziec do 15:00 a nie do 12:00 tak jak pisał w mailu.Załamka. Podroz powrotna to bardzo podobna jak u Malinki.Kryzys byl po godzinie od wyjscia z kliniki,ja pierdu!Zaraz zazylam tramal ale ty nic wiec wzielam co bylo pod reką ibuprom max.Moja 5 godzinna pozycja w aucie wygladala tak ze mialam glowe na masce rozdzielczej a rano obudzilam sie z takim siniorem na czole ze wszyscy maja ze mnie polewke. Przepraszam ze tak pozno pisze ale tak strasznie mnie boli ze nie moge sie za bardzo ruszac.Chyba zaraz wysle Tz do znajomego lekarza po recepte na ten ZALIDAR bo ten tramal nie dziala za dobrze. Rwie mnie lewa piers i to na maxa.A zapomniala o najwazniejszym Doktorek włozył mi 450 w jedną i 500 w drugą nie pamietam w jaka ,bo bylam w takim bolu ze nie moglam sie skupic. Na dzien dzisiejszy jestem zalamana. Kochane dziekuje Wam za słowa otuchy i troske.Buziaki
#3655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Calujemy Cie mocno, kazda z nas miala chwile zalamania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3656 |
Raczkowanie
|
Hej Słońca!
![]() Malinko gratuluje nowych nabytkow!!!! ![]() ![]() Ja juz elegancko smigam, wszystko robie poza podnoszeniem ciezarow. Wczoraj znow jezdzilam autem i nawet walke ze wstecznym zaczynam wygrywac ![]() Dziewczynki po operacji mam do Was pare pytan...po jakim czasie zaczelyscie spac normalnie? Mi sie juz marzy spanie na boczku i nawet chyba dalabym rade, ale sie boje, ze sie cos poprzesuwa, wiec spie caly czas prawie na siedzaco....i po obudzeniu wszystko mnie przez chwile boli:/ i czy po operacji powinno sie spac w staniczku czy dac odpoczac cycuszkom w nocy? Powiem Wam, ze moje nabytki coraz bardziej mi sie podobaja, chociaz dzis foty zrobilam i pomimo tego, ze wciaz wygladam jak okropna parowka to wydaja mi sie ogromne...tak to jest jak sie swoich nigdy nie mialo:P strach sie bac co bedzie jak opuchlizna zejdzie. I widze, ze troche krzywe sa i troche na boki sie rozlaza, ale na zywo to wyglada zdecydowanie lepiej niz na zdjeciach. Zreszta widze, ze wyjsciowka tez lekko krzywa byla-jakos nigdy nie zwrocilam na to uwagi. Nowe fotki w albumiku zaraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3657 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieję, że się nie gniewasz, że uciekłam z kliniki bez pożegnania ale bardzo nam się spieszyło bo musieliśmy lecieć szybko po dzieci i wracać do domku. obyśmy szybko doszły do siebie bo ja mam już dość. buziaki ![]()
![]() |
#3658 |
Raczkowanie
|
Malinko nie ma sprawy,nic sie nie stalo,zreszta tam bylo zamieszanie,dzieciaki itd. Kuruj sie kochana.Widzisz ten tramal na mnie tez nie dziala.Antybiotyk jedz!
A ja tez sie boje zdjac ten stanik,tylko troszke go luzuje wkladając reke na chwile pod i pod opaske,.Tak strasznie mi uciska i kłuje. Pozdrawiam cieplutko
#3659 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bedzie dobrze, na poczatku boli i jest zalamka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3660 |
Przyczajenie
|
Witam !!!
Kurcze ale sie dzisiaj na czytalam i dalej jak by metlik w glowie.....: ![]() Stoje przed komputerem juz pare godzin ,nogi mnie bola i czytam i czytam i .....I juz nawet za pomnialam co chcialam ![]() Gratuluje dziewczyny odwagi bo ja tez mysle o operacji .... hmmm ale na sama mysl mam stresa... No coz ... Jestem tu nowa i chcialabym obejrzez pare fotek jak wygladaly wasze; cycuszki; przed a jak po .I czy mozecie mi powiedziec jakie sa od czucia dotykowe to mnie nurtuje czy implanty sa wyczuwalne? Czy facet to wyczxuje i bedzie widzial roznice ? Teraz czas na kawke i sie zastanowic co ja tak wlasciwie chcialam sie dowiedziec ![]() A i co |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.