Powiększanie piersi cz.7 - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-21, 10:45   #3631
tonia87
Rozeznanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość

Tonia 330 to nie tak mało ale widzę, że Ty chcesz spory biuścik, biegnij gdzie indziej bo faktycznie płakuniać możesz potem i pięniążków żałować zajrzałam do Twojego albumiku, zdjęcia co prawda w staniczku ale nie widać niczego co nie pozwalałoby na większy implancik, sporo własnej tkaneczki, ładna budowa klatki, chyba, że jakaś wogóle nierozciągająca się skóra u Ciebie u Polaka napewno od razu z 450 dostaniesz, tam można się skontaktować mailowo, przesłać zdjęcia z wymiarami i dostaniesz odpowiedź po paru dniach. jest sporo lekarzy robiących większe biusty bo takie lubią, słyszałam bodajże Łątkowski z Polanicy, musisz takich szukać, oni mają swoje metody na takie biuściki
nie chodzi mi o duży biust, tylko jak ja mam jakieś 108cm w biodrach to te 330 to nic.. i dalej nie będę miała biustu
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 10:50   #3632
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
Malinko a spotkałaś Nadinke?? miałyście okazje pogadać??
ja to się martwie o nią, chorutka na stół poszła, to niezbyt dobrze ale lekarz chyba wie co robi
Joasi cały czas miałyśmy ze sobą kontakt. Ja miałam pierwsza operację potem Nadinka. I chyba czułą się już dobrze bo nie było widać, że jest chora.
Wspierałyśmy się w ciężkich chwilach, razem spacerowałyśmy tylko nie zdążyłam się z nią pożegnać ja już byłam gotowa i musiałam jechać o na miała wyciągane dreny.
Pewnie niedługo się odezwie. Może też jeszcze dochodzi do siebie.
Stary 2011-12-21, 10:57   #3633
kissy1234
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

malinkac to dobrze, że już masz operację za sobą Zazdroszczę troszkę, że byłyście we dwie, bo to zawsze razem. No to teraz oby jak najszybciej ból Ci przeszedł:
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 11:05   #3634
jooasi
Wtajemniczenie

wiem Toniu wiem, nie duży biust ale biust dopasowany do sylwetki a nie małe wypierdki. u mnie okrągłe 325 wyszły spore ale ja miała sporo swojej piersi i mam drobną, wąską klatkę piersiową.
powiedz nam jaka jest Twoja odległość między czubkami sutków to Myunia Ci policzy co tam można wsadzić
Stary 2011-12-21, 11:09   #3635
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
wiem Toniu wiem, nie duży biust ale biust dopasowany do sylwetki a nie małe wypierdki. u mnie okrągłe 325 wyszły spore ale ja miała sporo swojej piersi i mam drobną, wąską klatkę piersiową.
powiedz nam jaka jest Twoja odległość między czubkami sutków to Myunia Ci policzy co tam można wsadzić
rozstaw 20,5.. tak myślę, czy nie wrzucić do albumu zdjęć 'na golasa', żebyście zobaczyły co i jak.. ale to wieczorem dopiero bo teraz nie mam jak zdjęć zrobić
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 11:26   #3636
jooasi
Wtajemniczenie

Toniu to mój rozstaw dla porówniania 17cm i 72cm pod biuścikiem i wyjściowo miałam takie B obwisłe a nie zero mnie się wydaje, że to 330 maleńko u Ciebie będzie i da sporą szparę między piersiami. widzę, że nie jesteś przekonana do zmiany lekarza bo jak się raz komuś zaufa to potem ciężko ale ja też zmieniałam doktorka a teraz jestem super zadowolona nawet jak się zdecydujesz ciąć u Oleander to warto zawsze mieć drugą opinię dla świętego spokoju może się okazać, że Twoja dr ma racje a wtedy nie bedziesz sobie w brode pluła po operacji, że mogłaś iść gdzie indziej albo możesz dostać całkiem nową propozycję do przemyślenia
piszesz, że masz zbitą tkankę ale na wszystko są sposoby tylko trzeba umieć je zastosować, zobacz jakim szczupłym dziewczynką zupełnie bez biustu Polak wkłada po 450- 500cc i wcale nie wychodzą z tego balony a ładne piersi z pięknym rowkiem zamiast autostardy ja Cie absolutnie nie namawiam na Polaka czy innego doktora a Cie namawiam tylko do szukania innych możliwości i dokładnego sprawdzenia wszystkiego zanim tyle kasy wydasz
Stary 2011-12-21, 11:33   #3637
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulinka675 Pokaż wiadomość
Od kilku lat zastanawiam się nad operacją, podczytuję wątek i informacje w necie i mam do was pytanko - wiadomo, naturalna pierś jest miękka i można spokojnie polożyć się na brzuchu czy boku i jest nam wygodnie, a jak to jest w przypadku implantu, czy czujecie go jak ciało obce? jakie jest odczucie jak się ma coś takiego w sobie ? no i czy wygodnie wam się śpi??
Ja jak lece na brzuchu nic nie czuje. No ale jak juz leze to kilka minut czasem.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 11:33   #3638
jooasi
Wtajemniczenie

Dziewczynki moje kochane bardzo Wam dziękuję za piękne komentarze w albumiku, jesteście nieocenione, człowiek od razu lepiej się czuje taki dowartościowany
najważniejsze to było tuż po operacji kiedy wyglądałam jak ufo z kwadratowymi cyckami a Wy tak gorące wspierałyście i pisałyście, że bedzie dobrze i pięknie
teraz już się cieszę z moich cycorków, nawet z tego, że wyglądają naturalnie zamiast okrągło, dwa tygodnie temu mnie to wkurzało a teraz nie chciałabym innych
Stary 2011-12-21, 11:35   #3639
Agatau88
Zakorzenienie

Dziewczyny dziekuje za komentarze pod zdjeciami stanika
Lubie te moje cycuszki no ale u mnie te blizny to raz sa paskudne a dwa jak u kasi1988 (ona miala swojego cyca identycznego jak moj) tez jeszcze stary fałd trochę widac No ale moze to sie unormuje za kilka mcy.

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

A u mnie minely 3 mce (niecałe) i szwów nie mam w faldzie. A np joasi ma.
Bede plakac
Stary 2011-12-21, 11:48   #3640
jooasi
Wtajemniczenie

Agatko nie masz co płakać, ja od początku miałam szew w dołku bo miałam tak dobrany implant, że schował se idealnie pod moją pierś gdybym większe chciała też by implancik musiał być zamontowany niżej, trzeba by utworzyć nowy dołek a szew wypadłby na piersi, cudów nie ma te dziewczynki którym się stary fałd rozprostować musi chyba najdłużej na efektu czekać muszą może u Ciebie pomogło by śmiganie w sportowym staniku zamiast w fiszbinkach, które unoszą jednak pierś do góry??
Stary 2011-12-21, 11:51   #3641
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Agatko nie masz co płakać, ja od początku miałam szew w dołku bo miałam tak dobrany implant, że schował se idealnie pod moją pierś gdybym większe chciała też by implancik musiał być zamontowany niżej, trzeba by utworzyć nowy dołek a szew wypadłby na piersi, cudów nie ma te dziewczynki którym się stary fałd rozprostować musi chyba najdłużej na efektu czekać muszą może u Ciebie pomogło by śmiganie w sportowym staniku zamiast w fiszbinkach, które unoszą jednak pierś do góry??
Sportowy to ja noszę prawie caly czas, spie w nim. Fiszbiny rzadko, caly dzien prawie w sportowym. Nie wiem czy cos pomoze
Stary 2011-12-21, 11:56   #3642
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Sportowy to ja noszę prawie caly czas, spie w nim. Fiszbiny rzadko, caly dzien prawie w sportowym. Nie wiem czy cos pomoze
Agatko,
wymienialaś implanty na większe, więc zapomnij o bliżnie w fałdzie.
Blizna po 1 op byłaby schowana, a skoro drugi raz Dr ciął w poprzednim miejscu, to blizna niestety będzie na piersi

Toniu,
bierz najwyższy profil i tak minimum 400 cc
to i tak nie będzie wielki biust

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 12:05   #3643
gwendolinka
Zadomowienie

Tonia moje np nie sa takie małe bardzo , ale ja mam 90 czy tam teraz 92 w biodrach. Ty się dobrze zmierzyłaś? Z tym że ja też jestem chyba szersza u góry bo pod biustem mam 72-73.
Idź na konsultacje do innego lekarza to się dowiesz. Nalepiej bedzie.
Mruwka1 PIPów juz nikt tu nie wkłada.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 12:25   #3644
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mruwa1 Pokaż wiadomość
Od wielu lat wiadomo że to było dziadostwo Pipy we Francji wycofali już ładne pare lat temu u nas też nikt już tego nie wsadza od dawna.

Ale ciekawe co to znaczyże się odrywają kurcze mi też się oderwał ten allergan poprzedni mam nadzieję że to o co innego chodzi.
I swoją drogą - nie zazdroszczę teraz dziewczyną które pare lat temu je wmontowały A nawet u nas na forum takie były No i jest spora gromadka dziewczynek od dr. Polaka który pare lat temu masowo je wsadzał We Francji mają refundować wymiankę- ale u nas nie ma co na to liczyć

Cytat:
Napisane przez malinkac Pokaż wiadomość
cześć dziewczęta
piszę dopiero dzisiaj bo wczoraj późno do domku wróciłam.
widzę, że Nadinki jeszcze nie było.
Wiecie co jestem trochę podłamana moim stanem. W klinice wszystko było dobrze, rawie nic nie bolało po tych lekach od pielęgniarek, śmigałam normalnie po korytarzu. Wszystko zaczęło się w drodze do domku. Tak strasznie zaczęło mnie boleć, że prawie całą drogę płakłam. Nic nie pomógł Tramal, który doktor przepisał. Później mama ( jest położną ) robiła mi zastrzyk z ketonalu i też zupełnie nic nie pomógł. Każdy ruch sprawiał mi straszny ból, nawet oddychanie. Dzisiaj jest podobnie.
Jestem załamana, nic nie pomaga na ten ból. W klinice wogóle nie wyglądałą na osobę po operacji a teraz wyglądam strasznie. I też się tak czuję.
Mam nadzieję, że Nadinka czuje się lepiej...
Znacie jakiś sposób na zmniejszenie bólu? a może powinnam zadzwonić do doktorka?
aha doktor zafundował mi 450 i 500 !
witam cieplutko Masz przy sobie pielęgniarkę - więc mamy pewność, że jesteś pod najlepszą opieką i że nic złego się nie dzieje. Mam nadzieję że z każdym dniem będzie coraz lżej Buziam mocno A z rozmiarkiem doktorek znowu poszalał będą ślicznotki

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 12:38   #3645
mune
Raczkowanie

Malinko gratuluję i zazdroszczę jednocześnie...jak cholera . Przytulam, ale nie za mocno oczywiście....

Tonia ty masz spory rozstaw, więc chyba będzie dało się upchnąć coś więcej. Ja powiem, żeby upchnął ile się zmieści...bo boję się, że przy moim wzroście (178) gdzieś mi zniknie ten biuścik....
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 12:39   #3646
gwendolinka
Zadomowienie

Ja czytałam o tych PIPach gdzies wczoraj, ze jakaś "partia" jesy zrobiona ze szkodliwego sylikonu . Tam to było przedstawione , nie ze wszystkie były od zawsze takie... Tego tematu nie zgłebialam ale w którymś z art tak to było ujęte.

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2011-12-21, 12:58   #3647
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Ja czytałam o tych PIPach gdzies wczoraj, ze jakaś "partia" jesy zrobiona ze szkodliwego sylikonu . Tam to było przedstawione , nie ze wszystkie były od zawsze takie... Tego tematu nie zgłebialam ale w którymś z art tak to było ujęte.
Ech, ja już miałam przez to aferę, bo dzwoni mi wieczorem mama z tym newsem i mnie tylko denerwuje. Ja jej na to, że nie wiem po co akurat mi to mówi, przecież decyzja już zapadła i to nie ma sensu, tylko się zdenerwowałam. I tak jak mówisz Gwendolinko, chodzi o partię gdzie zastosowano wadliwy żel...
Stary 2011-12-21, 13:12   #3648
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Malinko gratuluję i zazdroszczę jednocześnie...jak cholera . Przytulam, ale nie za mocno oczywiście....

Tonia ty masz spory rozstaw, więc chyba będzie dało się upchnąć coś więcej. Ja powiem, żeby upchnął ile się zmieści...bo boję się, że przy moim wzroście (178) gdzieś mi zniknie ten biuścik....
No to jak masz 178 cm to walcz o implanty 500 i ponad! Jestes bardzo wysoka. Ja mam 165 cm
Stary 2011-12-21, 13:18   #3649
mune
Raczkowanie

Cytat:
No to jak masz 178 cm to walcz o implanty 500 i ponad! Jestes bardzo wysoka. Ja mam 165 cm
si, wysoka, tylko klateczkę mam mikrusią i wiele się nie wsadzi. Skóra też jak u Toni...mało rozciągliwa. Pisałam do Magery, która była taka jak ja wysoka i ma 370 ale się już niestety tutaj nie loguje i zdjęć raczej nie zobaczę.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-21, 13:21   #3650
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
si, wysoka, tylko klateczkę mam mikrusią i wiele się nie wsadzi. Skóra też jak u Toni...mało rozciągliwa. Pisałam do Magery, która była taka jak ja wysoka i ma 370 ale się już niestety tutaj nie loguje i zdjęć raczej nie zobaczę.
To nieciekawie bo przy takim wzroście (jak prawdziwa modelka) biust moze zaniknac
Poradz sie moze innych lekarzy?
Ja mam to szczescie ze u mnie dało sie nawsadzac
No tyle ze inne problemy z cyckami zwiazane no ale
Stary 2011-12-21, 13:27   #3651
mune
Raczkowanie

Cytat:
To nieciekawie bo przy takim wzroście (jak prawdziwa modelka) biust moze zaniknac
Poradz sie moze innych lekarzy?
Ja mam to szczescie ze u mnie dało sie nawsadzac
No tyle ze inne problemy z cyckami zwiazane no ale
No widzisz trochę klops...bo ja tam biodra to mam (94 cm) a tutaj takie coś. Jakoś nigdy się nad tym nie zastanawiałam...patrzyłam tylko, że nie mam cycków, dopiero teraz, po pomiarach, jak się przyjrzałam, to to widzę.

Ej, a BTW ile tam masz nawsadzane???
Stary 2011-12-21, 13:33   #3652
gwendolinka
Zadomowienie

Mune
ja widzialam biust magery, nie był mały z tego co pamiętam, chyba tez była wąska w talii i ogolnie drobna... mysle ze z tymi 370 jak masz waska klatke wcale nie bedzie taki mikroskopijny, co przypadek to inaczej wychodzi przeciez.

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2011-12-21, 13:37   #3653
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
No widzisz trochę klops...bo ja tam biodra to mam (94 cm) a tutaj takie coś. Jakoś nigdy się nad tym nie zastanawiałam...patrzyłam tylko, że nie mam cycków, dopiero teraz, po pomiarach, jak się przyjrzałam, to to widzę.

Ej, a BTW ile tam masz nawsadzane???
Wyslij mi zaproszenie to zobaczysz.
Ja mam okragle 525 uhp Allergan.
Ale musialam miec duze bo wyjsciowka była spora i skory sporo.
Ja miałam najtrudniejszą wyjściowke na forum, cycki na boki, plaskie od góry, masakra
Sa jakie sa, i tak lepsze niz byly.
Blizny paskudne (mam nadzieje ze jakos polepszyc) i nie w fałdzie i patrza sutki na boki-tu juz tylko plastyka brodawek. Ale mi tak bardzo to nie przeszkadza.
Apropos w biodrach mam 94 cm.
Stary 2011-12-21, 13:48   #3654
Nadinka2
Raczkowanie

Witajcie Kochane!!!
Juz jestem posiadaczka cycuszkow ale mam momenty ze zaluje podobie jak Ty Joasi.
Pobudka po operacji byla ok ale po 2 godzinach to myslalam ze dwa słonie mi na klatce usiadły i nie chcialy zejsc.I na dodatek musialam z Malinka chodzic zeby krew z drenow odsączyc.Masakra.MOJ BOL KREGOSLUPA CZASEM BYL SILNIEJSZY OD BOLU KLATKI I MOSTKA. Dziewczyny nie wspominam tego za dobrze i na dodatek musialysmy tam siedziec do 15:00 a nie do 12:00 tak jak pisał w mailu.Załamka.
Podroz powrotna to bardzo podobna jak u Malinki.Kryzys byl po godzinie od wyjscia z kliniki,ja pierdu!Zaraz zazylam tramal ale ty nic wiec wzielam co bylo pod reką ibuprom max.Moja 5 godzinna pozycja w aucie wygladala tak ze mialam glowe na masce rozdzielczej a rano obudzilam sie z takim siniorem na czole ze wszyscy maja ze mnie polewke.
Przepraszam ze tak pozno pisze ale tak strasznie mnie boli ze nie moge sie za bardzo ruszac.Chyba zaraz wysle Tz do znajomego lekarza po recepte na ten ZALIDAR bo ten tramal nie dziala za dobrze. Rwie mnie lewa piers i to na maxa.A zapomniala o najwazniejszym Doktorek włozył mi 450 w jedną i 500 w drugą nie pamietam w jaka ,bo bylam w takim bolu ze nie moglam sie skupic. Na dzien dzisiejszy jestem zalamana.
Kochane dziekuje Wam za słowa otuchy i troske.Buziaki
Stary 2011-12-21, 13:52   #3655
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane!!!
Juz jestem posiadaczka cycuszkow ale mam momenty ze zaluje podobie jak Ty Joasi.
Pobudka po operacji byla ok ale po 2 godzinach to myslalam ze dwa słonie mi na klatce usiadły i nie chcialy zejsc.I na dodatek musialam z Malinka chodzic zeby krew z drenow odsączyc.Masakra.MOJ BOL KREGOSLUPA CZASEM BYL SILNIEJSZY OD BOLU KLATKI I MOSTKA. Dziewczyny nie wspominam tego za dobrze i na dodatek musialysmy tam siedziec do 15:00 a nie do 12:00 tak jak pisał w mailu.Załamka.
Podroz powrotna to bardzo podobna jak u Malinki.Kryzys byl po godzinie od wyjscia z kliniki,ja pierdu!Zaraz zazylam tramal ale ty nic wiec wzielam co bylo pod reką ibuprom max.Moja 5 godzinna pozycja w aucie wygladala tak ze mialam glowe na masce rozdzielczej a rano obudzilam sie z takim siniorem na czole ze wszyscy maja ze mnie polewke.
Przepraszam ze tak pozno pisze ale tak strasznie mnie boli ze nie moge sie za bardzo ruszac.Chyba zaraz wysle Tz do znajomego lekarza po recepte na ten ZALIDAR bo ten tramal nie dziala za dobrze. Rwie mnie lewa piers i to na maxa.A zapomniala o najwazniejszym Doktorek włozył mi 450 w jedną i 500 w drugą nie pamietam w jaka ,bo bylam w takim bolu ze nie moglam sie skupic. Na dzien dzisiejszy jestem zalamana.
Chyba zalamana tylko dlatego ze boli co Kochana?
Calujemy Cie mocno, kazda z nas miala chwile zalamania.
Stary 2011-12-21, 13:55   #3656
violinka69
Raczkowanie

Hej Słońca!
Malinko gratuluje nowych nabytkow!!!! musisz dac sobie troche czasu, ja przez 2 dni caly czas sie przeklinalam po co mi to bylo, bo myslalam, ze umre z bolu, na dodatek mialam wrazenie, ze szew mi sie rozrywa i nie moglam spac w nocy....Ale przetrwasz to i naprawde po 3-4 dniach da sie juz wytrzymac
Ja juz elegancko smigam, wszystko robie poza podnoszeniem ciezarow. Wczoraj znow jezdzilam autem i nawet walke ze wstecznym zaczynam wygrywac

Dziewczynki po operacji mam do Was pare pytan...po jakim czasie zaczelyscie spac normalnie? Mi sie juz marzy spanie na boczku i nawet chyba dalabym rade, ale sie boje, ze sie cos poprzesuwa, wiec spie caly czas prawie na siedzaco....i po obudzeniu wszystko mnie przez chwile boli:/ i czy po operacji powinno sie spac w staniczku czy dac odpoczac cycuszkom w nocy?

Powiem Wam, ze moje nabytki coraz bardziej mi sie podobaja, chociaz dzis foty zrobilam i pomimo tego, ze wciaz wygladam jak okropna parowka to wydaja mi sie ogromne...tak to jest jak sie swoich nigdy nie mialo:P strach sie bac co bedzie jak opuchlizna zejdzie. I widze, ze troche krzywe sa i troche na boki sie rozlaza, ale na zywo to wyglada zdecydowanie lepiej niz na zdjeciach. Zreszta widze, ze wyjsciowka tez lekko krzywa byla-jakos nigdy nie zwrocilam na to uwagi.

Nowe fotki w albumiku zaraz
violinka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 13:57   #3657
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane!!!
witaj Nadinko. widzę, że czujesz się podobnie jak ja. znalazłam jedną pozycję, w której najmniej mnie boli czyli na leżąco i tak spędzam większość dnia. jak się trochę poruszam albo siedzę za długo to mnie bardzo boli. dzisiaj jest już troszkę lepiej niż wczoraj. po tym tramalu nic mnie nie przestaje boleć więc nawet na chwilę nie mam przerwy w bólu. a widziałaś już swoje bimbałki? bo ja w sumie nie ale boję się rozpiąć stanik, że go później źle założę...
mam nadzieję, że się nie gniewasz, że uciekłam z kliniki bez pożegnania ale bardzo nam się spieszyło bo musieliśmy lecieć szybko po dzieci i wracać do domku.
obyśmy szybko doszły do siebie bo ja mam już dość.
buziaki
Stary 2011-12-21, 14:24   #3658
Nadinka2
Raczkowanie

Malinko nie ma sprawy,nic sie nie stalo,zreszta tam bylo zamieszanie,dzieciaki itd. Kuruj sie kochana.Widzisz ten tramal na mnie tez nie dziala.Antybiotyk jedz!
A ja tez sie boje zdjac ten stanik,tylko troszke go luzuje wkladając reke na chwile pod i pod opaske,.Tak strasznie mi uciska i kłuje. Pozdrawiam cieplutko
Stary 2011-12-21, 14:40   #3659
Agatau88
Zakorzenienie

Dziewczyny bedzie dobrze, na poczatku boli i jest zalamka
Stary 2011-12-21, 15:17   #3660
Mati 11
Przyczajenie

Witam !!!
Kurcze ale sie dzisiaj na czytalam i dalej jak by metlik w glowie.....:
Stoje przed komputerem juz pare godzin ,nogi mnie bola i czytam i czytam i .....I juz nawet za pomnialam co chcialam
Gratuluje dziewczyny odwagi bo ja tez mysle o operacji .... hmmm ale na sama mysl mam stresa... No coz ...
Jestem tu nowa i chcialabym obejrzez pare fotek jak wygladaly wasze; cycuszki; przed a jak po .I czy mozecie mi powiedziec jakie sa od czucia dotykowe to mnie nurtuje czy implanty sa wyczuwalne? Czy facet to wyczxuje i bedzie widzial roznice ?

Teraz czas na kawke i sie zastanowic co ja tak wlasciwie chcialam sie dowiedziec
A i co
Mati 11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości