|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
Cytat:
A tak w ogoel to jaki taniec moznaby do tej piosenki zatanczyc poza przytulancem...mozna jakiegos walca czy cos, bo ja to sie na tym zupelnie nie znam
|
|
|
|
|
#3632 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
dziewczyny skończyłam swoją papierkową robotę jutro rozwozimy kolejną część zaproszeń ja się idę kąpać i lulu....pokatuję trochę moją ślubną fryzurę...skoro i tak należy do nieudanych to wilgoć może w nie wleźć...
|
|
|
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(ps. tylko wydawalo mi sie ze pasuje mi cos bardziej podkreślającego talie.. sama nie wiem.. teraz jak patrze na te tapioce to mam wrazenie ze strasznie poszerza moje i tak szerokie biodra w stosunku do malego biustu ) pisalam rano ze mnie w nosie krecilo i strasznie kichalam.... i czuje ze mnie wysypie na twarzy troche od jakiejs alergii.. juz ktorys raz ide spac, mam nadzieje ze rano bede wygladac jak czlowiek.
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2012-05-06 o 00:45 |
|
|
|
|
#3634 |
|
Rozeznanie
|
Hej Laseczki!
Ech ech a ja znów zniknęłam na jakiś czas... Przy okazji gratuluję wszystkim świeżoupieczonym Żonom wszystkiego najpiękniejszego Przepraszam, że tak mało indywidualnie piszę, ale padam na nos, jutro znów do pracy - miałam poszatkowaną przez pracę majówkę i zupełnie nie wypoczęłam ![]() Może nie będę się tu produkować bo i tak nie nadążę z nadrabianiem i czytaniem czy przypadkiem któraś z Was mnie pożałowała czy nie :p dlatego napiszę coś na poczcie... ale chyba "jutro" rano bo teraz nie mam już siły... Powiem tylko, że mam beznadziejnego doła z powodu sukni... Dodatkowo jestem bardzo zestresowana tym, że ślub jest już tak blisko, że nie jestem pewna czy wszystko gotowe, czy będzie dobrze, czy goście będą zadowoleni, czy atmosfera będzie fajna... Nie zadręczam Was ![]() Uwielbiam Was
|
#3635 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tutaj dość długi filmik ale myślę że możecie coś dla siebie podpatrzeć - sporo takich kroków się przyda a układ może być dowolny http://www.youtube.com/watch?v=DQygz...eature=related |
|
|
|
|
#3636 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nawet możesz mieć w środku zimy piękne tulipany ![]() Cytat:
resztę tego co odwaliła opowiem na poczcie, bo już tu na forum nie chcę Cytat:
Cytat:
a Pan Młody super ubrany Cytat:
I suknia będzie piękna i cała Ty i wszystko się uda pięknie Wróciłam dopiero do domu, byliśmy na grillu więc moje świeżo umyte włosy jadą mięsiwem grilowanym ![]() Speszjal coś na poczte skrobnę. Padniecie- na bank.
|
|
#3637 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Cytat:
Audrey ale Wam zazdroszczę własnego mieszkania My ciągle wynajmujemy kawalerkę, ale ceny w Krakowie są obłędne.Gdybym miała tylko ślub na głowie, to byłabym super szczęśliwa, a tu jeszcze ostatni egzamin do zdania, który jest jakimś koszmarem. Poza tym mam hardkor w pracy, wyjazdy, delegacje... Dobrze, że we wtorek lecę do Londynu, to może uda mi się zahaczyć o Primark
|
||
|
|
|
#3638 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nawet znalazłam coś co mi się bardzo podobało ale postanowiłam pokazać T. suknię i bardzo mu się podobała, powiedział, że idealnie pasuje do mnie i mojego charakteru i mam nic nie zmieniać![]() bardzo ładne ![]() Cytat:
Cytat:
Madziu i Jagato spóźnione ale szczere życzenia szczęścia i miłości
a my mamy dzisiaj 5 miesięcy |
||||||
|
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
podczytałam was trochę a teraz lecę zrobić śniadanie, umyć włosy, wystroić się i jazda z zaproszeniami
już czuję jak mnie nogi bolą miłego dnia kobitki |
|
|
|
#3640 |
|
Zadomowienie
|
Melody a łykasz zyrtek? To taki lek na uczulenie? Może On by Ci pomógł, albo wapno pij codziennie aby to coś Cię tak nie uczulało i dobrze by było gdybyś zrobiła sobie testy co Cię tak uczula....
Nie obrażam się za szczere opinie...tylko w takim razie ja na serio mam problem...bo nie chciałam szaleć i nie mam ochoty po raz trzeci wydawać kasę na jeszcze jedną próbną fryzurę....chociaż to najmniejszy ból mnie najbardziej martwi brak koncepcji.... |
|
|
|
#3641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kara od razu ![]() A sukienka PM'ki tak średnio mi się podoba... A teraz idę zmywać wczorajszą fryzurę... Co będzie nie lada wyzwaniem
|
|
#3642 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
u mnie pada, ale ważne, że sobota była słoneczna![]() i tak: po pierwsze- melody dostaje ode mnie baty za jęki w sprawie sukienki po drugie- audrey czytałam na poczcie, bedziesz miała kochana z tą kobietą cztery światy, abo nawet i pięć ![]() po trzecie- kabriela może ostatnio nie tryskam dobrym humorem, ale powiem Ci jak pingwiny z Madagaskaru ( lecą na kanałach dziecięcych) szczerzymy ząbki panowie ![]() po czwarte- carmelova swoje zakupy w Londynie, mimo ograniczonych funduszy, wspominam jak krótka wizytę w raju będąc tam, stwierdziłam, że miałabym karty kredytowe we wszystkich możliwych bankach
|
|
#3643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam te trzecia... ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
a dzisiaj juz widze buźka wraca do normy moze jeszcze delikatnie cos widac i czuc pod palcami. na prawde nie potrafie powiazac zadnych nowych potraw, wystawiania buzi na slonce, @ no sama nie wiem... ale jestem w stanie przewidziec kiedy to bede miala to jest dziwne.a co do testow na alergie- po pierwsze cena a po drugie nawet nie wiedzialabym od czego zaczac
|
|
#3644 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jak coś chcą to dzwonią na kaloryferach albo na komórkę ![]() Mojego Taty i tak nie ma w tyg bo pracuje za granicą i zjeżdża tylko na weekendy. Ale co mnie cieszy to to że rodzice nawet nie chcą słyszeć o tym żebyśmy płacili za cokolwiek w domu, bo tak czy siak w tym momencie nie płacimy a rachunki płacą oni. Co oczywiste nie ma szans żeby to tak wyglądało i będziemy płacić- musimy tylko ugadać się za co i ile, ale ciesze się że nie ma gadki typu: mieszkacie pod Naszym dachem to tyle za to, tyle za to tyle za to.
|
|
#3645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3646 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry &
Wczoraj obejrzałam sobie ten reportaż i stwierdziłam, że nie podoba mi się czerwony Buty są jeszcze spoko, ale nie potrafię do tego bukietu znaleźć, który mnie zachwyci. Takiego czerwonego jak ta PM nie chcę, wydaje mi się tu za dużo czerwonego i to taki odważny kolor. Chyba wolałabym romantyczną wersję Co robić?
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2012-05-06 o 09:22 |
|
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i my także będziemy![]() Kasia_kuku ten czerwony to faktycznie jakiś mało interesujący jest ja do tej sukni raczej widziałabym nasyconą czerwień
|
|
|
|
|
#3648 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wtedy dobierzesz sobie do niej buty, a bukiet sam sie wymyśli
|
|
|
#3649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
|
|
#3650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja też planowałam czerwone dodatki ale jakoś tak po obejrzeniu paru zdjęć porzuciłam ten pomysł
|
|
|
|
|
#3651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do uczulenia, to mam podobnie. Zaczęło się rok temu na wakacjach w Tunezji ito było okropne! Na codzień nie mam problemów z cerą, ale wtedy tak mnie wysypało, że szok! Zrobiły mi się jakby potówki na całej twarzy, dekolcie i plecach. W tym roku podczas pierwszego opalania bez filtrów miałam to samo. Teraz łykam beta-karoten, smaruję się filtrem 45-50 i na razie jest ok ![]() Cytat:
Ważne, że rodzice traktują Was jak dorosłych i nie wchodzą bez pytania na wasze piętro ![]() Masz może gdzieś zdjęcie real Twojej biżuterii z etsy? Jesteś zadowolona? Polecasz? |
||
|
|
|
#3652 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mi się ten tiul kompletnie nie podoba
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Audrey Ty to masz z tą teściową Następnym razem jej nie zabierajcie jak Wam takie szopki odprawia.
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
ma któraś na zbyciu ten rabat do vistuli ? może ktoś ma, a i tak nie wykorzysta
|
|
#3654 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do mieszkania- mamy identyczna sytuacje Nawet tata na wyjazdach w Austrii ![]() Cytat:
Jak jeszcze raz cos takiego sie stanie to lece do dermat. albo zrobie sobie na wlasna reke takie banania.Oby nie ![]() Cytat:
Moze jasne kwiaty przeplecione wstazka? Twoj TZ tez moze miec kokardeczke w butonierce taka Ewentualnie jakis akcent w bukiecie czerwonych kwiatow ![]() Cytat:
![]() wczoraj byl piekny dzien, [rawie idealny na slub ![]() Cudowna pogoda, niesamowita pelnia w nocy I pewnie bylabym juz mezatka gdybysmy nie przeniesli daty na wrzesien
|
|
#3655 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kuku powiem Ci szczerze że ja do tego JA w ogóle nie widzę czerwieni ![]() według mnie powinien to być jakiś romantyczny, delikatny kolor, a nie oczo☠☠☠na czerwień. Ja bym widziała do niej jakąś lawendę? Może miętę? ewentualnie turkus z takich mocniejszych, albo taki bardziej morski wpadający w zieleń. Lub pójść całkiem np w glamour i dobrać czarne dodatki?
|
|
#3656 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czarne u mnie odpadają, podobają mi się u Neny, ale dla siebie niekoniecznie. Myślałam o butach fuksjowych, bukiet pudrowy - taki . Tylko Tż mi przekonaj do różu
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
Audrey ta biżuteria jest po prostu boska!!!
|
|
|
|
#3659 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zgadzam się To dzięki Nenie będziemy mieć takie cudeńka do ślubu
|
|
#3660 | |
|
Zakorzenienie
|
Audrey a przypomnisz jak wygląda Twoja suknia? Nie mogę jej znaleźć w plikach z pierwszej strony
![]() Ja mam dekolt w serduszko i nie wiem czy powinnam mieć coś na szyję, czy kolczyki wystarczą... http://suknieslubne.pl/pl/produkt/46/3662/ ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.

Tylko o tyle mam gorzej, że tamta o tysia droższa, gdyby nie to to juz bym ją w szafie miała a tak to myślę czy warto czy nie warto 1000 dodatkowow w weselicho pakować na moją jakby zachciankę
Czuję się jak egositka trochu
I koniecznie zmierz te drugą a wtenczas na pewno się przekonasz, że Twoja pikniejszo
)
Przepraszam, że tak mało indywidualnie piszę, ale padam na nos, jutro znów do pracy - miałam poszatkowaną przez pracę majówkę i zupełnie nie wypoczęłam 

ale jestem z siebie dumna bo dziś dopięłam wszystko na ostatni guzik
(dzieciaki będą mieli swoje menu, owoce, picolo itd 
My ciągle wynajmujemy kawalerkę, ale ceny w Krakowie są obłędne.

Nie byly chodzone poza domem, bo myslalam, ze sie ciut cholery rozejda, a tu nic