Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-05, 23:21   #3631
marylka80
Zadomowienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
bardzo ładna pineska, śliczna melodia - pierwszy raz ją teraz słuchałam ale z przyjemnością - bardziej obie wersje fajne mnie chyba nawet 2 bardziej przypadła jakoś urozmaicona bardziej.. ale moim zdaniem udawanie że się śpiewa nie jest dobrym pomysłem..
Bardziej chodziolo mi o to ze bysmy sobie tanczyli i tak do siebie spiewali...

A tak w ogoel to jaki taniec moznaby do tej piosenki zatanczyc poza przytulancem...mozna jakiegos walca czy cos, bo ja to sie na tym zupelnie nie znam
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 23:24   #3632
Kabriela
Zadomowienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

dziewczyny skończyłam swoją papierkową robotę jutro rozwozimy kolejną część zaproszeń ja się idę kąpać i lulu....pokatuję trochę moją ślubną fryzurę...skoro i tak należy do nieudanych to wilgoć może w nie wleźć...
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 23:37   #3633
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość

Melody, kurka ja mam to samo.. Siedzi mi w głowie jeszcze jedna suknia i cały czas o niej myślę Tylko o tyle mam gorzej, że tamta o tysia droższa, gdyby nie to to juz bym ją w szafie miała a tak to myślę czy warto czy nie warto 1000 dodatkowow w weselicho pakować na moją jakby zachciankę Czuję się jak egositka trochu
Ale ale Twoja suknia jest naprawdę piękna! Skromna& elegancka
Nie widziałam zdjęć z przymiarek ale powiem Ci tyle Melodyjko, że jak tylko będziesz miała czas umów się na mierzenie i weź ze sobą mamę, siostry, najlepsze przyjaciółki, świadkową ogólnie jak najwięcej życzliwych Ci babek i może to pomoże. Niech się każda wypowie i wtedy zadecydujesz I koniecznie zmierz te drugą a wtenczas na pewno się przekonasz, że Twoja pikniejszo A nad którą się jeszcze zastanawiasz jeśli można wiedzieć?
Wklejalam kiedys swoja fotke w niej. to Ona:
(ps. tylko wydawalo mi sie ze pasuje mi cos bardziej podkreślającego talie.. sama nie wiem.. teraz jak patrze na te tapioce to mam wrazenie ze strasznie poszerza moje i tak szerokie biodra w stosunku do malego biustu )

pisalam rano ze mnie w nosie krecilo i strasznie kichalam.... i czuje ze mnie wysypie na twarzy troche od jakiejs alergii.. juz ktorys raz a lekarz mowi mi ze to na pewno nie zadna wysypka.. A przeciez potrafie odroznic to cos od innych niespodzianek i wiem ze to pojawia sie nagle... nie wiem czy to od slonca czy czegos innego, normalnie trafi mnie zaraz

ide spac, mam nadzieje ze rano bede wygladac jak czlowiek.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0923.jpg (64,3 KB, 104 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0920.jpg (56,9 KB, 82 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Tapioca.jpg (99,3 KB, 49 załadowań)

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2012-05-05 o 23:45
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 00:01   #3634
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Hej Laseczki!

Ech ech a ja znów zniknęłam na jakiś czas...
Przy okazji gratuluję wszystkim świeżoupieczonym Żonom wszystkiego najpiękniejszego Przepraszam, że tak mało indywidualnie piszę, ale padam na nos, jutro znów do pracy - miałam poszatkowaną przez pracę majówkę i zupełnie nie wypoczęłam

Może nie będę się tu produkować bo i tak nie nadążę z nadrabianiem i czytaniem czy przypadkiem któraś z Was mnie pożałowała czy nie :p dlatego napiszę coś na poczcie... ale chyba "jutro" rano bo teraz nie mam już siły... Powiem tylko, że mam beznadziejnego doła z powodu sukni... Dodatkowo jestem bardzo zestresowana tym, że ślub jest już tak blisko, że nie jestem pewna czy wszystko gotowe, czy będzie dobrze, czy goście będą zadowoleni, czy atmosfera będzie fajna...

Nie zadręczam Was
Uwielbiam Was
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 01:00   #3635
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Bardziej chodziolo mi o to ze bysmy sobie tanczyli i tak do siebie spiewali...

A tak w ogoel to jaki taniec moznaby do tej piosenki zatanczyc poza przytulancem...mozna jakiegos walca czy cos, bo ja to sie na tym zupelnie nie znam
walce są na 3 a ta piosenka nie jest na 3. Więc proponuje 2na 1 - bo to jest taniec który ogólnie na weselach jest podstawą - wszyscy go tańczą i można dostosować kroki do tempa - tańczyć zarówno w wolniejszych i szybszych tańcach
tutaj dość długi filmik ale myślę że możecie coś dla siebie podpatrzeć - sporo takich kroków się przyda a układ może być dowolny
http://www.youtube.com/watch?v=DQygz...eature=related
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 01:11   #3636
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
dziekuje

audrey- to Wam wcześniej nie powiedział mniej wiecej ile bierze za robociznę? Ale niestety plytki musi polozyc ktos kto potrafi
Tak jak piszecie sciany mozna pomalowac samemu. Najwazniejsze ze pracy ida do przodu i tak by Was to nie minelo
nawet nie pytaliśmy bo to znajomy który w moim domu kładł dosłownie każdą płytkę, mama mówiła że jest drogi- bo na prawdę dobry, ale nie pomyślałam że AŻ tyle. trudno się mówi. przynajmniej mam ładnie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
kochanym moim majówkom
wszystkiego najlepszego, pięknej pogody tej na zewnątrz i tej w środku Was, aby Wasi mężowie stanęli na wyskości zadania i kochali Was do końca świata

na mnie przyjdzie pora za 2 tygodnie ale jestem z siebie dumna bo dziś dopięłam wszystko na ostatni guzik

wczoraj zapłaciliśmy za salę, zamówiliśmy barmana, dogadaliśmy ustawienie stołów i osobny dla szkrabów (dzieciaki będą mieli swoje menu, owoce, picolo itd ), dostaliśmy dodatkowe 2 pokoje gratis

dziś zamówiłam przystrój kościoła (będzie bosko kwiaty i świece), zamówiłam dla siebie bukiet, butonierki i bukiet dla świadkowej u tej mojej najukochańszej florystki o której Wam ostatnio opowiadałam, że idzie do szpitala ale obiecała, że bukiety mi zrobi

zamówiłam ciasta i tort weselny no i to wszystko na dziś

JESTEM ZWARTA I GOTOWA NA 19 MAJA

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
A "moja" florystka powiedziała, że nie ma czegoś takiego, że w danym miesiącu "nie ma" jakichś kwiatów... Wszystko kwestia sprowadzenia no i... ceny
dokładnie to samo powiedziała moja.
nawet możesz mieć w środku zimy piękne tulipany

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Audrey wydaje mi się, że za bardzo się nakręciłaś. Dlaczego ma z wami nie jechać odwiedzić rodziny? Nie wyobrażam sobie jechać do rodziny TŻ i jak jego mama będzie chciała jechać z nami powiedzieć jej że nie.

Dzisiejszym PM wszystkiego co najlepsze
Ta rodzina była u nich dwa dni temu, więc nie rozumiem w jakim celu ona chciała tam jechać, skoro dopiero się z nimi widziala.
resztę tego co odwaliła opowiem na poczcie, bo już tu na forum nie chcę

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Dziewczyny byłam na próbnej, poszłam na 10 wyszłam o 13 jestem w szoku ale ruch był jak na Marszałkowskiej, nie wiem....mam straszne mieszane uczucia, teraz Wam pokażę jak wygląda próba druga a wieczorem wrzucę próbę pierwszą....serio sama nie wiem czego chcę....
Kabrielko mam nadzieję że się nie obrazisz, ale dla mnie ta fryzura to taka z dawnych lat troche...

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
aż mi cieknie ślinka...

Maja kare za słabe udzielanie się i muszą się poprawić, żeby zobaczyć

Na poczcie też już są
jaka śliczna ta PMka i kucyk fajnie wygląda
a Pan Młody super ubrany

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Hej Laseczki!

Przy okazji gratuluję wszystkim świeżoupieczonym Żonom wszystkiego najpiękniejszego Przepraszam, że tak mało indywidualnie piszę, ale padam na nos, jutro znów do pracy - miałam poszatkowaną przez pracę majówkę i zupełnie nie wypoczęłam

Może nie będę się tu produkować bo i tak nie nadążę z nadrabianiem i czytaniem czy przypadkiem któraś z Was mnie pożałowała czy nie :p dlatego napiszę coś na poczcie... ale chyba "jutro" rano bo teraz nie mam już siły... Powiem tylko, że mam beznadziejnego doła z powodu sukni... Dodatkowo jestem bardzo zestresowana tym, że ślub jest już tak blisko, że nie jestem pewna czy wszystko gotowe, czy będzie dobrze, czy goście będą zadowoleni, czy atmosfera będzie fajna...

Nie zadręczam Was
Uwielbiam Was
Kochana wszystko na pewno będzie dobrze I suknia będzie piękna i cała Ty i wszystko się uda pięknie

Wróciłam dopiero do domu, byliśmy na grillu więc moje świeżo umyte włosy jadą mięsiwem grilowanym

Speszjal coś na poczte skrobnę. Padniecie- na bank.
Stary 2012-05-06, 07:50   #3637
carmelova
Zakorzenienie

Cześć
Cytat:
Wklejalam kiedys swoja fotke w niej. to Ona:
(ps. tylko wydawalo mi sie ze pasuje mi cos bardziej podkreślającego talie.. sama nie wiem.. teraz jak patrze na te tapioce to mam wrazenie ze strasznie poszerza moje i tak szerokie biodra w stosunku do malego biustu )

pisalam rano ze mnie w nosie krecilo i strasznie kichalam.... i czuje ze mnie wysypie na twarzy troche od jakiejs alergii.. juz ktorys raz a lekarz mowi mi ze to na pewno nie zadna wysypka.. A przeciez potrafie odroznic to cos od innych niespodzianek i wiem ze to pojawia sie nagle... nie wiem czy to od slonca czy czegos innego, normalnie trafi mnie zaraz

ide spac, mam nadzieje ze rano bede wygladac jak czlowiek.
Uwielbiam twoją suknię i Ciebie w niej Wcale nie poszerza bioder, bo nie opina się na nich. A pióra podkreślają/powiększają biust
Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Hej Laseczki!

Nie zadręczam Was
Uwielbiam Was
Wiem co czujesz. Świętujemy tego samego dnia i też czasami łapie mnie taki okropny dół... Boję się, że goście nie dopiszą, że nie dopnę wszystkiego na ostatni guzik, że będzie drętwo. Ehhh... Ale będzie cudownie! Musi być!

Audrey ale Wam zazdroszczę własnego mieszkania My ciągle wynajmujemy kawalerkę, ale ceny w Krakowie są obłędne.

Gdybym miała tylko ślub na głowie, to byłabym super szczęśliwa, a tu jeszcze ostatni egzamin do zdania, który jest jakimś koszmarem. Poza tym mam hardkor w pracy, wyjazdy, delegacje... Dobrze, że we wtorek lecę do Londynu, to może uda mi się zahaczyć o Primark
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 07:54   #3638
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
no to mamy nowy tytuł

ja już po próbnej jestem zadowolona w 90 %.. 5 % odejmuję za to że w sumie tak loki miałam robione dziś prostownicą a w dniu ślubu będą drobne termoloki więc nie wiem jak to będzie wyglądało, a drugie 5 % za to że wszystkie włosy mi odgarneła do tyłu ale ogólnie jest ok... z przodu nic nie ma wiec czuje sie łyso ale powiedziała że na ślubnej już mi zrobi część włosów żeby opadały na przód... welon mi ona zamontuje więc będę z nim latać już od około 11,30 czesanie mam o 10 z czego 40 minut bedę siedzieć z termolokami fryzura mi się już trochę rozprostowała a to dlatego że prze upały mocno mi nie lakierowała (no i kwestia też tego że zapłaciłam 30 zł więc też nie chciała jakoś dużo materiałów tracić ) ale tylko troche wiec po utrwaleniu jej dokladnie w dniu ślubu powinno być ok...daje tylko foty tyłu bo z przodu nic nie widać
Podoba mi się

Cytat:
dzieki
Akurat takie mamy pierwsze litery imion wiec super bedzie pasowac

a to nasze obraczki:
bardzo ładne

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
czy ta fryzura jest zbyt malo ślubna? http://images49.fotosik.pl/925/58919313c8571554med.jpg
mnie się podoba i nie uważam, żeby była mało ślubna

Cytat:

A wlasnie przypomnialo mi sie. Wczoraj w nocy dostalam zalamki z powodu sukni... Nie wiem czy dobrze wybralam i czy niepowinnam zmierzyc jeszcze jednej ktora kiedys mierzylam..
I czuje sie fatalnie z ta mysla i niepewnoscia. Moze dlatego ze mam fatalne zdjecia z przymiarki gdzie suknia wyglada dziwnie i jest za duza i nie moge na siebie patrzec w niej... Ale wiem ze jak w salonie babka mnie scisnela to byly pieknie... chyba
Ja ostatnio tak się załamałam suknią, że gotowa była iść kupić nową nawet znalazłam coś co mi się bardzo podobało ale postanowiłam pokazać T. suknię i bardzo mu się podobała, powiedział, że idealnie pasuje do mnie i mojego charakteru i mam nic nie zmieniać

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Wreszcie znalazłam tablice, które mi się spodobały
bardzo ładne

Cytat:
Dziewczyny byłam na próbnej, poszłam na 10 wyszłam o 13 jestem w szoku ale ruch był jak na Marszałkowskiej, nie wiem....mam straszne mieszane uczucia, teraz Wam pokażę jak wygląda próba druga a wieczorem wrzucę próbę pierwszą....serio sama nie wiem czego chcę....
hmmm... tył ok ale z przodem coś nie halo

Cytat:
w każdym badz razie mam takie, jak któraś ma małą stopinę to odstąpię Nie byly chodzone poza domem, bo myslalam, ze sie ciut cholery rozejda, a tu nic
dlaczego mi to zrobiłaś

Madziu i Jagato spóźnione ale szczere życzenia szczęścia i miłości

a my mamy dzisiaj 5 miesięcy : love:

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 08:01   #3639
klaudusk_a
Zakorzenienie

podczytałam was trochę a teraz lecę zrobić śniadanie, umyć włosy, wystroić się i jazda z zaproszeniami
już czuję jak mnie nogi bolą

miłego dnia kobitki

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 08:05   #3640
Kabriela
Zadomowienie

Melody a łykasz zyrtek? To taki lek na uczulenie? Może On by Ci pomógł, albo wapno pij codziennie aby to coś Cię tak nie uczulało i dobrze by było gdybyś zrobiła sobie testy co Cię tak uczula....

Nie obrażam się za szczere opinie...tylko w takim razie ja na serio mam problem...bo nie chciałam szaleć i nie mam ochoty po raz trzeci wydawać kasę na jeszcze jedną próbną fryzurę....chociaż to najmniejszy ból mnie najbardziej martwi brak koncepcji....
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 08:08   #3641
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie cala kwintesencja jest w tym namotaniu
Nie wiem jak wyglada z przodu, wiec ciezko stwierdzic czy do ciebie pasuje, ale tyl wygla super!

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

lecem na poczte zatem...
Z przodu miałam po prostu grzywkę zaczesaną na bok i takiego "loczka" przy buzi

Cytat:
aż mi cieknie ślinka...

Maja kare za słabe udzielanie się i muszą się poprawić, żeby zobaczyć

Na poczcie też już są
Ojj tam ojj tam Kara od razu
A sukienka PM'ki tak średnio mi się podoba...

A teraz idę zmywać wczorajszą fryzurę... Co będzie nie lada wyzwaniem A później szykowanie jedzonka na imprezę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-06, 08:11   #3642
MARGIDA
Wtajemniczenie

cześć dziewczynki u mnie pada, ale ważne, że sobota była słoneczna
i tak:
po pierwsze- melody dostaje ode mnie baty za jęki w sprawie sukienki
po drugie- audrey czytałam na poczcie, bedziesz miała kochana z tą kobietą cztery światy, abo nawet i pięć , jak ma takie talenty aktorskie, to może zapiszcie ją do jakiegoś domu kultury na zajęcia, będzie spokój

po trzecie- kabriela może ostatnio nie tryskam dobrym humorem, ale powiem Ci jak pingwiny z Madagaskaru ( lecą na kanałach dziecięcych) szczerzymy ząbki panowie

po czwarte- carmelova swoje zakupy w Londynie, mimo ograniczonych funduszy, wspominam jak krótka wizytę w raju
będąc tam, stwierdziłam, że miałabym karty kredytowe we wszystkich możliwych bankach

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 08:15   #3643
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Cześć

Uwielbiam twoją suknię i Ciebie w niej Wcale nie poszerza bioder, bo nie opina się na nich. A pióra podkreślają/powiększają biust
to nie jest ta suknia ktora kupilam, tylko ktora kiedys mierzylam.
Kupiłam te trzecia...

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cytat:
Melody a łykasz zyrtek? To taki lek na uczulenie? Może On by Ci pomógł, albo wapno pij codziennie aby to coś Cię tak nie uczulało i dobrze by było gdybyś zrobiła sobie testy co Cię tak uczula....
kiedys lykalam jak mialam podobny przypadek- nic nie dalo.

a dzisiaj juz widze buźka wraca do normy moze jeszcze delikatnie cos widac i czuc pod palcami.
na prawde nie potrafie powiazac zadnych nowych potraw, wystawiania buzi na slonce, @ no sama nie wiem... ale jestem w stanie przewidziec kiedy to bede miala to jest dziwne.

a co do testow na alergie- po pierwsze cena a po drugie nawet nie wiedzialabym od czego zaczac

Stary 2012-05-06, 08:19   #3644
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:

Audrey ale Wam zazdroszczę własnego mieszkania My ciągle wynajmujemy kawalerkę, ale ceny w Krakowie są obłędne.
Carme to nie do końca własne mieszkanie, co prawda dom będzie Nasz bo rodzice go Nam dadzą, ale póki co mamy swoje piętro + poddasze do zaadaptowania. Na szczęście mam cudownych rodziców, nigdy nie wchodzą na górę- wejście mamy z wspólnej klatki, niczym jak w bloku a jak coś chcą to dzwonią na kaloryferach albo na komórkę
Mojego Taty i tak nie ma w tyg bo pracuje za granicą i zjeżdża tylko na weekendy.
Ale co mnie cieszy to to że rodzice nawet nie chcą słyszeć o tym żebyśmy płacili za cokolwiek w domu, bo tak czy siak w tym momencie nie płacimy a rachunki płacą oni. Co oczywiste nie ma szans żeby to tak wyglądało i będziemy płacić- musimy tylko ugadać się za co i ile, ale ciesze się że nie ma gadki typu: mieszkacie pod Naszym dachem to tyle za to, tyle za to tyle za to.
Stary 2012-05-06, 08:20   #3645
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:

a co do testow na alergie- po pierwsze cena a po drugie nawet nie wiedzialabym od czego zaczac
kochana, jeżeli to nie jest nic pilnego, to internista, dostajesz skierowanie do alergologa, troche pewnie poczekasz, ale będzie za free

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-05-06, 08:21   #3646
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dzień dobry &

Wczoraj obejrzałam sobie ten reportaż i stwierdziłam, że nie podoba mi się czerwony Buty są jeszcze spoko, ale nie potrafię do tego bukietu znaleźć, który mnie zachwyci. Takiego czerwonego jak ta PM nie chcę, wydaje mi się tu za dużo czerwonego i to taki odważny kolor. Chyba wolałabym romantyczną wersję Co robić?

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Edytowane przez kasia_kuku
Czas edycji: 2012-05-06 o 08:22
kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 08:26   #3647
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Carme to nie do końca własne mieszkanie, co prawda dom będzie Nasz bo rodzice go Nam dadzą, ale póki co mamy swoje piętro + poddasze do zaadaptowania. Na szczęście mam cudownych rodziców, nigdy nie wchodzą na górę- wejście mamy z wspólnej klatki, niczym jak w bloku a jak coś chcą to dzwonią na kaloryferach albo na komórkę
Mojego Taty i tak nie ma w tyg bo pracuje za granicą i zjeżdża tylko na weekendy.
Ale co mnie cieszy to to że rodzice nawet nie chcą słyszeć o tym żebyśmy płacili za cokolwiek w domu, bo tak czy siak w tym momencie nie płacimy a rachunki płacą oni. Co oczywiste nie ma szans żeby to tak wyglądało i będziemy płacić- musimy tylko ugadać się za co i ile, ale ciesze się że nie ma gadki typu: mieszkacie pod Naszym dachem to tyle za to, tyle za to tyle za to.
Dziadkowie TŻta i rodzice też stosują ten system i my także będziemy

Kasia_kuku ten czerwony to faktycznie jakiś mało interesujący jest ja do tej sukni raczej widziałabym nasyconą czerwień

Stary 2012-05-06, 08:27   #3648
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry &

Wczoraj obejrzałam sobie ten reportaż i stwierdziłam, że nie podoba mi się czerwony Buty są jeszcze spoko, ale nie potrafię do tego bukietu znaleźć, który mnie zachwyci. Takiego czerwonego jak ta PM nie chcę, wydaje mi się tu za dużo czerwonego i to taki odważny kolor. Chyba wolałabym romantyczną wersję Co robić?
może moja odpowiedź będzie ciut niegrzeczna , ale kochana kup najpierw sukienkę
wtedy dobierzesz sobie do niej buty, a bukiet sam sie wymyśli

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-05-06, 08:30   #3649
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość

Kasia_kuku ten czerwony to faktycznie jakiś mało interesujący jest ja do tej sukni raczej widziałabym nasyconą czerwień
Ten czerwony był nasycony tylko państwo foto walnęli wszystkie zdjęcia akcją z fotoszopa i są w zimnej tonacji to się tak wydaje

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
może moja odpowiedź będzie ciut niegrzeczna , ale kochana kup najpierw sukienkę
wtedy dobierzesz sobie do niej buty, a bukiet sam sie wymyśli
Nie, to nie jest niegrzeczny komentarz, wiem to, ale generalnie chodzi mi o kolor, bo nawet jeśli nie JA ta inna długa to też chcę kolorowe buty A jak widzę ogólnie czerwone dodatki to mi to jakoś przestało podchodzić

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-06, 08:32   #3650
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Ten czerwony był nasycony tylko państwo foto walnęli wszystkie zdjęcia akcją z fotoszopa i są w zimnej tonacji to się tak wydaje

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Nie, to nie jest niegrzeczny komentarz, wiem to, ale generalnie chodzi mi o kolor, bo nawet jeśli nie JA ta inna długa to też chcę kolorowe buty A jak widzę ogólnie czerwone dodatki to mi to jakoś przestało podchodzić
Aha
No ja też planowałam czerwone dodatki ale jakoś tak po obejrzeniu paru zdjęć porzuciłam ten pomysł

Stary 2012-05-06, 08:32   #3651
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
to nie jest ta suknia ktora kupilam, tylko ktora kiedys mierzylam.
Kupiłam te trzecia...

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

kiedys lykalam jak mialam podobny przypadek- nic nie dalo.

a dzisiaj juz widze buźka wraca do normy moze jeszcze delikatnie cos widac i czuc pod palcami.
na prawde nie potrafie powiazac zadnych nowych potraw, wystawiania buzi na slonce, @ no sama nie wiem... ale jestem w stanie przewidziec kiedy to bede miala to jest dziwne.

Ta trzecia też jest super! Na pewno pięknie podkreśla talię! Strasznie fajnie wygląda ten pas.
Co do uczulenia, to mam podobnie. Zaczęło się rok temu na wakacjach w Tunezji ito było okropne! Na codzień nie mam problemów z cerą, ale wtedy tak mnie wysypało, że szok! Zrobiły mi się jakby potówki na całej twarzy, dekolcie i plecach. W tym roku podczas pierwszego opalania bez filtrów miałam to samo. Teraz łykam beta-karoten, smaruję się filtrem 45-50 i na razie jest ok
Cytat:
Mimo wszystko i tak zazdroszczę Ważne, że rodzice traktują Was jak dorosłych i nie wchodzą bez pytania na wasze piętro
Masz może gdzieś zdjęcie real Twojej biżuterii z etsy? Jesteś zadowolona? Polecasz?
Stary 2012-05-06, 08:33   #3652
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzucę na pocztę, bo żebyście dojrzały muszą być duże
Mi się ten tiul kompletnie nie podoba

Cytat:
Przesluchalam dzis setki piosenek na pierwszy taniec i znalazlam perelke

Nie wiem czy ja kiedykolwiek slyszalyscie, ja dzis pierwszy raz...i zakochalam sie w niej bez pamieci...piekna melodia...cudowny glos...i tekst taki ze sie poryczalam...no i w sam raz na naszego dreptanca przytulacnca, bo chyba na nic innego sobie nie bedziemy mogli pozwolic zwazywszy na noge mojego TZ.

http://www.youtube.com/watch?v=a-Lp2uC_1lg

I jeszcze w wersji z Bryanem White. Tak sobie pomyslalam ze moglibysmy troche ja zplaybackowac Co wy na to?

http://www.youtube.com/watch?v=M7A9oRML14A
Śliczna piosenka Szkoda że Tż nie lubi takich romantycznych nutek

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Najlepsza akcja była przy wybiegu zebr. Poszłyśmy z siostra do wc. Wracamy patrzymy mój tata stoi z Kubą (czyli wnukiem jego) za nimi zebry. Nagle zebrom się zachcialo powiększyć rodzinę. Mój Kuba patrzy i w śmiech. Komicznie to wyglądało bo on sobie 3letni chłopiec nie zdawał sprawy co one robią, a te uprawiają miłość w najlepsze i nijak odciągnąć dziecko od tego bo mu się spodobało[COLOR="Silver"]
Mały pytał się co one robią?

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
a my mamy dzisiaj 5 miesięcy : love:

Audrey Ty to masz z tą teściową Następnym razem jej nie zabierajcie jak Wam takie szopki odprawia.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 08:41   #3653
Brydzia_
Zakorzenienie

ma któraś na zbyciu ten rabat do vistuli ?
może ktoś ma, a i tak nie wykorzysta

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 08:45   #3654
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Na szczęście mam cudownych rodziców, nigdy nie wchodzą na górę- wejście mamy z wspólnej klatki, niczym jak w bloku a jak coś chcą to dzwonią na kaloryferach albo na komórkę
hahahahaha myslalam ze tylko u mnie występuje takie zjawisko tluczenie po kaloryferach
co do mieszkania- mamy identyczna sytuacje Nawet tata na wyjazdach w Austrii

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
kochana, jeżeli to nie jest nic pilnego, to internista, dostajesz skierowanie do alergologa, troche pewnie poczekasz, ale będzie za free
Dzieki za pomysl. Ale jak bede miala czekac rok albo wiecej to chyba padne Jak jeszcze raz cos takiego sie stanie to lece do dermat. albo zrobie sobie na wlasna reke takie banania.
Oby nie

Cytat:
Dzień dobry &

A co z Twoim pomyslem o czerwonej wstazce?
Moze jasne kwiaty przeplecione wstazka? Twoj TZ tez moze miec kokardeczke w butonierce taka
Ewentualnie jakis akcent w bukiecie czerwonych kwiatow

Cytat:
Ta trzecia też jest super! Na pewno pięknie podkreśla talię! Strasznie fajnie wygląda ten pas.
Co do uczulenia, to mam podobnie. Zaczęło się rok temu na wakacjach w Tunezji ito było okropne! Na codzień nie mam problemów z cerą, ale wtedy tak mnie wysypało, że szok! Zrobiły mi się jakby potówki na całej twarzy, dekolcie i plecach. W tym roku podczas pierwszego opalania bez filtrów miałam to samo. Teraz łykam beta-karoten, smaruję się filtrem 45-50 i na razie jest ok
Moze faktycznie od slonca tylko ciagle to sie dzieje na jednym policzku. Dziwne zjawisko

wczoraj byl piekny dzien, [rawie idealny na slub
Cudowna pogoda, niesamowita pelnia w nocy
I pewnie bylabym juz mezatka gdybysmy nie przeniesli daty na wrzesien

Stary 2012-05-06, 08:47   #3655
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:

Mimo wszystko i tak zazdroszczę Ważne, że rodzice traktują Was jak dorosłych i nie wchodzą bez pytania na wasze piętro
Masz może gdzieś zdjęcie real Twojej biżuterii z etsy? Jesteś zadowolona? Polecasz?
Proszę w załączniku

Kuku powiem Ci szczerze że ja do tego JA w ogóle nie widzę czerwieni
według mnie powinien to być jakiś romantyczny, delikatny kolor, a nie oczo☠☠☠na czerwień. Ja bym widziała do niej jakąś lawendę? Może miętę? ewentualnie turkus z takich mocniejszych, albo taki bardziej morski wpadający w zieleń.
Lub pójść całkiem np w glamour i dobrać czarne dodatki?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_1674.jpg (24,2 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1676.jpg (34,4 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1682.jpg (36,4 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1686.jpg (30,2 KB, 31 załadowań)
Stary 2012-05-06, 08:48   #3656
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:

Nie obrażam się za szczere opinie...tylko w takim razie ja na serio mam problem...bo nie chciałam szaleć i nie mam ochoty po raz trzeci wydawać kasę na jeszcze jedną próbną fryzurę....chociaż to najmniejszy ból mnie najbardziej martwi brak koncepcji....
A może spróbuj podhodować grzywkę, żebyś ją mogła zaczesać robiąc przedziałek na bok?Wtedy nie będziesz miała świadomości, że czoło jest odsłonięte. A strąki z grzywki i tak się zrobią po paru godzinach intensywnych tańców. Podrzucę Ci jeszcze zdjęcie, które robiłam na warsztatach ślubnych (modelka też miała grzywkę).

Cytat:
Dzień dobry &

Albo przelamać czerwień innym kolorem, albo wybrac kwiaty o mniejszych główkach i inny kształt bukietu... bo ten jest jakiś toporny...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 052.jpg (122,9 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 055.jpg (99,8 KB, 61 załadowań)
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 08:57   #3657
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Proszę w załączniku

Kuku powiem Ci szczerze że ja do tego JA w ogóle nie widzę czerwieni
według mnie powinien to być jakiś romantyczny, delikatny kolor, a nie oczo☠☠☠na czerwień. Ja bym widziała do niej jakąś lawendę? Może miętę? ewentualnie turkus z takich mocniejszych, albo taki bardziej morski wpadający w zieleń.
Lub pójść całkiem np w glamour i dobrać czarne dodatki?

Czarne u mnie odpadają, podobają mi się u Neny, ale dla siebie niekoniecznie.
Myślałam o butach fuksjowych, bukiet pudrowy - taki . Tylko Tż mi przekonaj do różu

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-06, 08:59   #3658
carmelova
Zakorzenienie

Audrey ta biżuteria jest po prostu boska!!!
Stary 2012-05-06, 09:02   #3659
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:

Czarne u mnie odpadają, podobają mi się u Neny, ale dla siebie niekoniecznie.
Myślałam o butach fuksjowych, bukiet pudrowy - taki . Tylko Tż mi przekonaj do różu
Co przekonaj! Ty jesteś Panna Młoda więc Ty rozdajesz karty

Cytat:
Audrey ta biżuteria jest po prostu boska!!!
zgadzam się To dzięki Nenie będziemy mieć takie cudeńka do ślubu
Stary 2012-05-06, 09:04   #3660
carmelova
Zakorzenienie

Audrey a przypomnisz jak wygląda Twoja suknia? Nie mogę jej znaleźć w plikach z pierwszej strony

Ja mam dekolt w serduszko i nie wiem czy powinnam mieć coś na szyję, czy kolczyki wystarczą... http://suknieslubne.pl/pl/produkt/46/3662/

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Co przekonaj! Ty jesteś Panna Młoda więc Ty rozdajesz karty

zgadzam się To dzięki Nenie będziemy mieć takie cudeńka do ślubu
Też chyba w tym tygodniu zamówię
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości