Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-04, 19:11   #3421
niusia_87
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Jutro jadę na portretowe zdjęcia, babeczka za 30 zł maluje, układa fryzurę i robi zdjęcia, taka promocyjka stresuję się, ale ciekawe jak wyjdzie
gdzie?
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 19:15   #3422
Lubcia
Zadomowienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Hej dziewczyny
Na poczcie zostawiłam wam do obajrzenia kilka zdięć z naszego ślubu relacje zdam jak tylko wszystko ogarnę w domu i jak goście odjadą bo niektórzy zostali u nas na majówkę
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 19:17   #3423
kotek6
Rozeznanie

hej
wy to mi takich wzruszeń tu nie róbcie tak sie naczytałam o skarnie od Kocurka że aż się popłakałam gratulacje kochana i tak mocno trzymam za was kciuki że aż samej mi się chce dzieciątka

dziś w pracy przepracowałam nawet samą siebie - jestem wielka ale za to nie ma milimetra ciała co mnie nie boli ....nogi to aż mam zdrętwiałe z bólu ...ale dam radę tylko zamiast pisać poczytam was troszeczkę
trzymcie się

jagata
madzia2306
Ania_M_
wiel radości w tym najważniejszym dniu i uśmiechu który w sercu pozostanie i rozpromieniać będzie szare dni wypełnione prozą życia

ślub 07. o7. 2012
kotek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 19:20   #3424
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
dzieki
Akurat takie mamy pierwsze litery imion wiec super bedzie pasowac

a to nasze obraczki:
Ładne, takie delikatne.. Teraz sama bym chciała z białego złota dobrze, że sie zgodziłam na łączone.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 19:22   #3425
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki
Akurat takie mamy pierwsze litery imion wiec super bedzie pasowac

a to nasze obraczki:

śliczne
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 19:25   #3426
kotek6
Rozeznanie

melod_y śliczne obrączki

ślub 07. o7. 2012
Stary 2012-05-04, 19:31   #3427
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
D

Dziękuje Właśnie to zdjecie co wstawiłaś mam. A w zestawieniu było inne, także pomyślałam, że cos więcej posiadasz.
tTo było te samo zdjęcie, tylko pewnie kaleko je zmniejszałam i zdeformowałam Swoją drogą dorwałam na ebayu sztuczne główki storczyków i poważnie myślę o kryształkach. Nie wiesz może jaki rozmiar mają te na zdjęciu?

Cytat:
Jutro jadę na portretowe zdjęcia, babeczka za 30 zł maluje, układa fryzurę i robi zdjęcia, taka promocyjka stresuję się, ale ciekawe jak wyjdzie

Wiecie, będę miała przy nóżce od bukiety taki sekretnik jak w załączniku i tam zleciłam wstawienie zdjęcia mojego i TŻ (takie przywieszone sekretniki do bukietu widziałam na zagranicznych stronach ślubnych i mi się spodobał pomysł) i jestem mega zadowolona. Już nie mogę się doczekać efektu całego bukietu z sekretnikiem

http://img16.allegroimg.pl/photos/40.../68/2285656893
Piękny jest, świetny i bardzo oryginalny pomysł

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Kocurku wzruszyl mnie Twoj podpis piekny!!
Mi się strasznie instynkt macierzyński rozbuchał, siedzę i płaczę teraz Bardzo się cieszę Twoim szczęściem!!!
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-04, 19:35   #3428
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

Za mna kolejny slubny koszmar - w trakcie przysiegi zorientowalismy sie ze nie ma ani fotografa ani kamerzysty i TZ zaczal dzwonic do kamerzysty, a on mowi, ze caly Krk jest nieprzejezdny, bo Angelina i Brad biora slub i zamkneli wszystkie ulice i jedzie do nas na rowerze a ja oczywiscie fontanna lez bo dla mnie wazniejszy byl fotograf, a jak on na rowerze mialby przyjechac z Rzeszowa do Krk ?

Oczywiscie jak wyobrazam sobie naszego kamerzyste z kamera w reku na rowerze to nie umiem przestac sie smiac
Popłakałam się ze smiechu :hahaha :

Kocoorku - gratuluję

Niusia_87 - sliczna suknia zazdroszczę podróży, świetna relacja
Stary 2012-05-04, 19:36   #3429
__Paulinka__
Zakorzenienie

koocurku tak sie cieszę, ze ciąża się potwierdzila nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze Twojego bejbika wyobrażam sobie jak musisz teraz być szczesliwa

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
no to mamy nowy tytuł

ja już po próbnej jestem zadowolona w 90 %.. 5 % odejmuję za to że w sumie tak loki miałam robione dziś prostownicą a w dniu ślubu będą drobne termoloki więc nie wiem jak to będzie wyglądało, a drugie 5 % za to że wszystkie włosy mi odgarneła do tyłu ale ogólnie jest ok... z przodu nic nie ma wiec czuje sie łyso ale powiedziała że na ślubnej już mi zrobi część włosów żeby opadały na przód... welon mi ona zamontuje więc będę z nim latać już od około 11,30 czesanie mam o 10 z czego 40 minut bedę siedzieć z termolokami fryzura mi się już trochę rozprostowała a to dlatego że prze upały mocno mi nie lakierowała (no i kwestia też tego że zapłaciłam 30 zł więc też nie chciała jakoś dużo materiałów tracić ) ale tylko troche wiec po utrwaleniu jej dokladnie w dniu ślubu powinno być ok...daje tylko foty tyłu bo z przodu nic nie widać
z tulu ladne loczki a z przodu zaraz oblukam na poczcie

Cytat:

a to nasze obraczki:
bardzo ladne obraczki

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Kochane, wpadam na chwilę tylko, bo jeszcze mamy gości i kolejną poślubną imprezę przed nami wszystko udało się cudownie postaram się napisać relację jak najszybciej Pewnie kochana Ewuszka Wam już co nieco zrelacjonowała

oo Ewusia! czekamy na relacje
Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Na poczcie zostawiłam wam do obajrzenia kilka zdięć z naszego ślubu relacje zdam jak tylko wszystko ogarnę w domu i jak goście odjadą bo niektórzy zostali u nas na majówkę
teraz to juz wogole śmigam na poczte
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 19:36   #3430
kotek6
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość

Koko-loko wizaż spoko, każda PMka wygląda ŁOO, wszystkie razem zaśpiewajmy, Żonom doping dajmy"
Mój komentarz w tej sprawie
miało byś bez komentarzy ale posikam się ze śmiechu :d normalnie rozwaliłaś mnie na łopatki klask i:

koziczko
zestawienie na piąteczkę oj muszę też mojego tż ubrać by nie latła goło chociaż ja bym nie narzekała

ślub 07. o7. 2012
Stary 2012-05-04, 19:38   #3431
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
za zalatwione rzeczy

a moze to orzeszek? idz do lekarza..

zakupilam kolczykihttp://www.etsy.com/transaction/80527374
boskie
Stary 2012-05-04, 19:41   #3432
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
tTo było te samo zdjęcie, tylko pewnie kaleko je zmniejszałam i zdeformowałam Swoją drogą dorwałam na ebayu sztuczne główki storczyków i poważnie myślę o kryształkach. Nie wiesz może jaki rozmiar mają te na zdjęciu?
Takie buty
szukałam samych kwiatków na all, tylko nie znalazłam takich kolorystycznie co mi sie podobały i kupiłam całe gałązki w kwiaciarni. Kryształki jakiej są wielkości? Nie wiem. Wiem, że na allegro te większe kryształki z dziurka ciężko jest dostać, jak w ogóle sa. Za to te małe są za małe i przydałoby sie więcej ich przyczepić. Chyba, że wolisz kryształki w kształcie łezek. To duże są z dziurkami.
Z drugiej strony, zmienił nam sie kolor samochodu, wiec już nie jestem taka pewna, czy ta dekoracja będzie pasować

Franuś
Stary 2012-05-04, 19:43   #3433
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Dzisiaj mamy Floriana, więc posłałam męża do remizy... pewnie wróci w stanie wskazującym, a ja sama w domu oglądam "Na dobre i na złe" i niech oni przestaną Lenke tak męczyć tym scenariuszem...

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 19:46   #3434
niut0
Zakorzenienie

Skończyliśmy malowanie, sama uporałam się z sypialnią i garderobą
Jestem z siebie dumna

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Na 99 dni przed godziną zero najważniejsze (chyba) rzeczy już są:

Oczywista oczywistość - data i godzina: 11.08.2012, 16.00
Kościół: Parafia p.w. Najświętszej Maryi Panny Różańcowej w Kiełczowie - http://www.archidiecezja.wroc.pl/par...ek=46&id_par=4
Sala: Pensjonat Pod Lasem - Sala Jarzębina (chyba zamówię zespół o tej samej nazwie do zaśpiewania KOKO KOKO ) w Wilczycach - http://pensjonat-pod-lasem.pl/pl/kategoria/1/o_nas
Foto/Video: Marek Kańtoch Videofenix - http://www.videofenix.pl/
Muza: DJ WAKA Rober Wakuluk
Suknia: Maggie Sottero - Rhonda
Reszta kozicowego przyodziewku łącznie z butkami, majtaskami i cycakami czeka już w pogotowiu
Fryzjer i make-upistka zaklepane
Bukiet - ciort go wie

Co by wypadało zrobić/załatwić zaniedługo:

Do połowy maja pozbyć się zaproszeń
Zamówić w końcu obrączki
Ubrać przyszłego małżona, coby goły nie latał.
Zacząć załatwiać papierologię i iść do księcia
Określić menu
Zakupić wodę ognistą i mniej kopiące napitki
Wykombinować autko dla nas i transport dla gości. Ewentualnie będzie pielgrzymka i wszyscy pójdą z buta

To i pewnie cała gromada innych rzeczy, o których teraz nie jestem w stanie myśleć

Stary 2012-05-04, 19:47   #3435
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Dzisiaj mamy Floriana, więc posłałam męża do remizy... pewnie wróci w stanie wskazującym, a ja sama w domu oglądam "Na dobre i na złe" i niech oni przestaną Lenke tak męczyć tym scenariuszem...
Mój też wybył, powiedział, że wróci przed 21:00
Stary 2012-05-04, 19:48   #3436
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
no to mamy nowy tytuł

ja już po próbnej jestem zadowolona w 90 %.. 5 % odejmuję za to że w sumie tak loki miałam robione dziś prostownicą a w dniu ślubu będą drobne termoloki więc nie wiem jak to będzie wyglądało, a drugie 5 % za to że wszystkie włosy mi odgarneła do tyłu ale ogólnie jest ok... z przodu nic nie ma wiec czuje sie łyso ale powiedziała że na ślubnej już mi zrobi część włosów żeby opadały na przód... welon mi ona zamontuje więc będę z nim latać już od około 11,30 czesanie mam o 10 z czego 40 minut bedę siedzieć z termolokami fryzura mi się już trochę rozprostowała a to dlatego że prze upały mocno mi nie lakierowała (no i kwestia też tego że zapłaciłam 30 zł więc też nie chciała jakoś dużo materiałów tracić ) ale tylko troche wiec po utrwaleniu jej dokladnie w dniu ślubu powinno być ok...daje tylko foty tyłu bo z przodu nic nie widać
ślicznie to wygląda, czemu nie może Ci ślubnej też na prostownicy zrobić?
Stary 2012-05-04, 19:48   #3437
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Jestem z siebie dumna
Stary 2012-05-04, 19:49   #3438
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem z siebie dumna
Ja z Ciebie tez
Ja tam uwielbiam malować, co by to nie było sprawia mi frajdę, tylko zeby ktos potem posprzątał

Franuś
Stary 2012-05-04, 19:50   #3439
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z Ciebie tez
Ja tam uwielbiam malować, co by to nie było sprawia mi frajdę, tylko zeby ktos potem posprzątał
dzięki
Stary 2012-05-04, 19:54   #3440
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ona kupiłam taką dekorację jak na zdjęciu, kilka dziewczyn pisało że ją ma i że wychodzi fajnie na żywo a mi jakoś strasznie na pięknym samochodzie nie zależy. Wzięłam róże jasnoróżowe, dodatki kremowe i tablice 'Koniec Wolności', mój TŻ nie wiedzieć czemu był zachwycony wyborem tablic.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2274665026.jpg (106,3 KB, 28 załadowań)
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 19:54   #3441
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Takie buty
szukałam samych kwiatków na all, tylko nie znalazłam takich kolorystycznie co mi sie podobały i kupiłam całe gałązki w kwiaciarni. Kryształki jakiej są wielkości? Nie wiem. Wiem, że na allegro te większe kryształki z dziurka ciężko jest dostać, jak w ogóle sa. Za to te małe są za małe i przydałoby sie więcej ich przyczepić. Chyba, że wolisz kryształki w kształcie łezek. To duże są z dziurkami.
Z drugiej strony, zmienił nam sie kolor samochodu, wiec już nie jestem taka pewna, czy ta dekoracja będzie pasować
A co daje ta dziurka? Można wtedy do przyssawek je dołączyć? Bo się nie znam totalnie. Do koloru samochodu nawet nie dopasowywałam... Będzie identyczny jak na zdjęciu, ale wiadomo, na czarnym by najladniej wyglądało...
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 19:57   #3442
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
ślicznie to wygląda, czemu nie może Ci ślubnej też na prostownicy zrobić?

bo jak sama stwierdziła na termolokach po 40 minutach będą super sprężynki i nie ma możliwości żeby się nie pokręciły a na prostownicy niektóre pasma były na tyle uparte że nie chciały się kręcić

Stary 2012-05-04, 19:57   #3443
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Nie zdałam...

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Właśnie mnie mamusia zawołała, żebym sobie przeboju na Euro posłuchała i padłam... Ludzie, już wiem o co chodzi z tym "koko..." Ale będzie obciach na całą Europę i nie tylko

Paulinko: czyli z tą depilacją to pewno norma, a ja na cuda liczyłam
jakie euro taki hymn

Cytat:
Najśmieszniejsze jest to, że wczoraj posłuchaliśmy z TŻem tej piosnki i mi cholera we łbie siedzi to koko. Tylko, że ja zamiast koko, koko, zapodaję koko, loko I musiałam TŻowi tłumaczyć, skąd mi się loko ubzdurało. A to przecież od koko-loków Tak więć, trzeba zmienić treść na: Koko, loko, wizaż spoko

Cytat:
Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko!
No i jest tytuł hhhhhahahaha

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Nie wiadomo czy bedzie dwoje..chociaz po dzisiejszych wynikach mam takie obawy
Oooooo 2 serduszka pod 1 sercem Cudownie Kocurku Cieszę się razem z Wami
super że beta przyrasta

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Hejka!!!!!!

Nie ogarniam Was, aczkolwiek szybkie przelecenie Was było bardzo przyjemne

Ze spraw ślubnych ( ) chciałam nadmienić, że mamy wyznaczony termin pleneru I w miesięcznicę naszego ślubu będziemy śmigać po Monachium
doskonałe wieści

Cytat:

Wiecie, będę miała przy nóżce od bukiety taki sekretnik jak w załączniku i tam zleciłam wstawienie zdjęcia mojego i TŻ (takie przywieszone sekretniki do bukietu widziałam na zagranicznych stronach ślubnych i mi się spodobał pomysł) i jestem mega zadowolona. Już nie mogę się doczekać efektu całego bukietu z sekretnikiem

http://img16.allegroimg.pl/photos/40.../68/2285656893
bardzo fajny pomysł

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
pędzę na pocztę

A my byliśmy w bonarce w Vistuli za garniakiem dla mojego przystojniaka pierwszy z brzegu przymierzony i leży jak ulał, mocno taliowany itp. Kosztował 1400 zł, ale mam tę 30% śłubną zniżkę z jakiegoś portalu więc wychodzi nieco poniżej 1000. Ale mama kolegi pracuje w Vistuli szyje tam i zapytamy czy by mu nie uszyła tego w domu, ma materiały z V i nawet metki doszywa a bierze ok 500 zł więc wyszłoby dużo taniej. Namówiłam go na przymierzenie muchy, ale się niemal posikalam ze śmiechu jednak czarny klasyczny sledzik to jest to ;P
Zjedliśmy gofry i wróciliśmy
Stary 2012-05-04, 20:02   #3444
__Paulinka__
Zakorzenienie

czy ta fryzura jest zbyt malo ślubna? http://images49.fotosik.pl/925/58919313c8571554med.jpg
Stary 2012-05-04, 20:14   #3445
kotek6
Rozeznanie

__Paulinka__ jak masz prostą sukienkę (nie księżniczkowatą to jest ok ) moja też ponoć jest za mało ślubna ...ogólnie została przez rodzinkę skrytykowana że nie mam loków ale to mój ślub i mam ich w nosie wiec jak ci się podoba to sobie taką zrób (co innego czy będzie się trzyamc bo nie spięte włosy w moim przypadku to była by szopa za 2 h jak bym sie rano nie czesała)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg hair7.jpg (12,8 KB, 28 załadowań)

ślub 07. o7. 2012
Stary 2012-05-04, 20:16   #3446
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ona kupiłam taką dekorację jak na zdjęciu, kilka dziewczyn pisało że ją ma i że wychodzi fajnie na żywo a mi jakoś strasznie na pięknym samochodzie nie zależy. Wzięłam róże jasnoróżowe, dodatki kremowe i tablice 'Koniec Wolności', mój TŻ nie wiedzieć czemu był zachwycony wyborem tablic.
Zbieram info. Jestem niezdecydowana i nie wiem czego chce. Jak mnie wszystko wkurzy to zamówię gotowe. W kazdym badz razie bede miała na uwadze ta dekorację.

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
A co daje ta dziurka? Można wtedy do przyssawek je dołączyć? Bo się nie znam totalnie. Do koloru samochodu nawet nie dopasowywałam... Będzie identyczny jak na zdjęciu, ale wiadomo, na czarnym by najladniej wyglądało...
Dziurka sprawia, że można je przewlec i przyczepić do przyssawki. Chyba, że zamierzasz mocować w inny sposób.
Właśnie na czarnym to fajnie wyglądało. Zakupiłam zielone kwiaty, wiec na srebrnym juz tak odbijać sie nie będzie i do tego te kryształki już nie będą tak widoczne.

Jeszcze mam czas, wiec koncepcje dekoracji jeszcze przemyśle. A kwiaty i kryształki nie przepadną, w końcu jam przedszkolanka i pudeł z takimi rzeczami u mnie sporo

Franuś
Stary 2012-05-04, 20:18   #3447
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotek6 Pokaż wiadomość
__Paulinka__ jak masz prostą sukienkę (nie księżniczkowatą to jest ok ) moja też ponoć jest za mało ślubna ...ogólnie została przez rodzinkę skrytykowana że nie mam loków ale to mój ślub i mam ich w nosie wiec jak ci się podoba to sobie taką zrób (co innego czy będzie się trzyamc bo nie spięte włosy w moim przypadku to była by szopa za 2 h jak bym sie rano nie czesała)

yy zę niby czemu muszą być loki na ślub a ta co w kleiłaś bardzo włąśnie pasuje na ślub

Paulinko czy ja wiem czy mało ślubna... te kwiatki jakoś tak mi się nie widzą i ogólnie za prosta jak dla mnie bo tak na bok to ja czasami sobie na imprezy spinam także w sumie co kto lubi i jak się w tym czuje

Stary 2012-05-04, 20:20   #3448
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
czy ta fryzura jest zbyt malo ślubna? http://images49.fotosik.pl/925/58919313c8571554med.jpg
Jak Ci sie podoba to zobacz jak będziesz w niej wyglądać. Ja tam bym jednak lekko podkreciła chociaż końce.
Widziałam juz PM, w prostych włosach (zamiast loczków) i spiętych z tyłu. I bardzo ładnie wyglądały.

Franuś
Stary 2012-05-04, 20:26   #3449
Alejka13
Zadomowienie

Dziewczynki z 5 maja, najpiękniejsze życzenia z okazji ślubu, bądźcie szczęśliwe i zawsze kochane!
Alejka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 20:30   #3450
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotek6 Pokaż wiadomość

ja akurat mam ksieżniczkowatą patrz w moim avatarku ale ja sie nie czuje dobrze w lokach.. i bede cos probowala z prostych wlosow, ew lekkie fale. Na codzien nosze proste rozpuszczone wlosy, ew. grzywa podpieta do tylu i w takich najlepeij sie czuje poki co nie znalazlam dla siebie fryzury. Duzo mi sie podoba, z lokami czy koki, ale wiem ze w takich fryzurach czulabym sie żle ja czuje , ze bede miala przeboje z fryzurą..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości