|
|
#3631 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
Bry ....
![]() Zima, zima , zimaaaa, pada, pada śnieeeeeg !!!! Bbrat, jeśli dla Ciebie BD40 był za ciemny , to Ty musisz mieć jednak jaśniejszą karnację ode mnie ... Bo dla mnie B40, który jest ciemniejszy od BD40 jest za jasny... I bardzo Cię proszę : nie kupuj drogiego różu ...żadne clarinsy , guerlainy ....na dwa użycia .... ![]() Kurcze, Krop, szczujesz tą owsianką codziennie... Chyba od dziś zacznę "stosować"... bo żołądek coś ostatnio mi znów szwankuje... Jesz owsiankę w płatków błyskawicznych, czy zwykłych? Na mleku, czy na wodzie, co dodajesz doń ? |
|
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
Tigi kasza jaglana też jest fajna na śniadanko ...z suszonymi śliwkami lub morelami , albo z żurawiną ...nie wiem czy na wrażliwy żołądek lub jelitka nie lepsza niż płatki owsiane , ja np częściej jaglaną jadam niż platki bo mi po platkach to dopiero jeździ w brzuchu
....a płatki to jeszcze orkiszowe są dobre ... i powiedz mi wreszcie czymożna do różu używać pędzla od brązera ???? czy do różu powinien być inny ??? to jakaś różnica jest ? Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-01-24 o 10:33 |
|
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie owsianka w sobote, w dniu obzarstwa
Doczekac sie nie moge...Dzis twarog i swiezy szpinak![]() Moim zdaniem uzywac mozesz kazdy pedzel, ale osobiście do rózu wolę scięte, węższe, czyli typowe, ktorymi brązera nałożyc sie nie da...Do brązera sa raczej szersze... |
|
|
|
#3634 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Muszę spróbować ...ale to gotujesz na wodzie , na papkę? Bo chyba nie tak jak ryż , czy kaszę gryczaną ? I tę żurawinę , czy śliwki to też gotujesz razem ? Pędzel nie musi być ścięty do różu , są rózne preferencje... Ja np. nakładam róż "jajkiem" od maestro też... Pędzlami do brązera też można ... ![]() Szerszym pędzlem do brązera , nakłada się róż "bokiem" pędzla , a rozciera całym pędzlem ... Kama , masz na mailu tę swoją dietę? 2 kg w tydzień ?! Brzmi baaaaaaaaardzo zachęcająco ![]() A tak , a propo's diety ![]() Zwracam się do Ciebie , Kama, jako do naszego GURU KULINARNEGO ![]() Czy masz jakiś patent na pyszną golonkę ? Czy gotujesz/pieczesz w ogóle? Wzienam połówkę świnki i mam dwie golonki , ale do tej pory jakoś mi słabo wychodziły ... Miszka, a Ty te 4 kg ( jezu , jak zazdraszczam ), to tylko za pomocą Adika? Bo on nie odchudza sama w sobie , tylko powoduje zmniejszenie apetytu, tak ?
Edytowane przez Tigerr Czas edycji: 2013-01-24 o 11:42 |
|
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/4-godzinne-cialo-t...960560380.html
tu masz wszystko. warto poczytac, szczerze mowiac... dieta low carb, przez 6 dni, 7 dzien,kiedy jesz, co chcesz. sama dieta...nie zacheca do posilkow, rozumiesz - nie czekam na nie Warzywa wszytskie, swieze i gotowane, jak Ci pasuje, konieczne straczkowe - fasola, soja, soczewica, cieciorka. kiszona kapusta. ryby. jajka - zwłaszcza na sniadanie. mieso - kurczak, wołowina, wieprzowina tez, ale nie tłusta. i...finito. z nabiału twarog li i tylko - zero mleka, jogurtu itp. z owoców - ograniczone...awokado i pomidory spłaszczam sie - i czekam na sobote...golonka - kompletnie nie moje klimaty, nigdy nie jadłam, nigdy nie robiłam. Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-01-24 o 12:16 |
|
|
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
jezusku jak zimno..Siedzę na olejaku, w sklepie -okrakiem..Tak mi przyszło widzicie,między nogi- żeberka wpychać Kama Oeparol niczym nie ubiega tym selektywnym,a ta seria jest rewelacyjna bo ciągoty do słodkiego mam od zawsze Lecę do rosmanna po mydeło
|
|
|
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
Tiguś ja kaszę wsypuję do garnka , kilka łyżek ,dodaję wody tak żeby przykryła dobrze dno , do tego szczypta soli i masełka tak na czubek noża dosłownie i gotuję 3-5 min może , potem zostawiam jeszcze kilka minut pod przykrywką jeszcze żeby " doszła "
...a śliwki i morele czy żurawinę to dodaje suszone , pokrojone na małe kawałeczki ...mi to smakuje ![]() no i dzięki za info o pędzlach ...Czyli Kama ta książka Cię wciągnęła ? ...stosujesz siem no to tak trzymaj ! ![]() nooo dziewczyny po zimie będzie wiosna , trzeba powoli zacząć tłuszczyk zrzucać nie ![]() ![]() ![]() ...taa ja też w końcu muszę zacząć na ćwiczenia chodzić ![]() ...od poniedziałku ...no jak tak zimno to za nic nie chce mi się z domu wieczorem wyjść i tak przekładam od poniedziałku do poniedziałku ....no ale odchodząc od temetu Kawa i faworki ...chruściki czy jak to się zwie ....w każdym razie dobre toto ja się na dietę też nie nadaję Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-01-24 o 13:05 |
|
|
|
#3638 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Padłam i kwiczę .. Widzę Cię na tym olejaku z żeberkami między nogami ![]() Ja warzywa uwielbiam i mogę je jeśc w każdej postaci , ale ....problem polega na tym , ze najlepsze to są z masłem , majonezem i innymi sosami czy dodatkami ....które są maga tuczące ... U mnie problem z systematycznością ...W życiu nie mogłaby stosować diety ściśle określonej ... Ewentualną dietą u mnie może być tak jak napisała Miszka , MŻ , czyli mniej żreć ... Ptrzeszukałam całą chałupę i nie znalazłam koperty z 40 -toma próbkami kremu Sensilis ![]() Kama , dzięki za link - pomyślę ![]() MUSZĘ się zmusić do ćwiczeń , bo trzęsę się jak galareta ![]() Moja koleżanka ćwiczy z Chodakowską, w domu i jest zachwycona ... Krop, spróbuj raz tego złuszczania , by się przekonać, czy efekty odmładzające przewyższają skutii uboczne w postaci linienia i pieczenia ... Kupiłam wczoraj bilet na targi kosmetyczne ... |
|
|
|
|
#3639 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://wygodny-market.pl/produkt/809...nami_50g_.html wsypuję zawartość torebki do kubka, zalewam do wysokości płatków, no może ciut więcej, mieszam i czekam parę minut aż zgęstnieje. Potem wcinam ze smakiem. Szukając teraz obrazka dla Ciebie widzę, że są też nowe smaki Cała się trzęsę Wracałam teraz z córką do domu otwieram bramy, wjeżdżam na podjazd i nagle HUK przeraźliwy, brama wjazdowa się zaczęła cofać i uderzyła w auto Już widziałam oczyma wyobraźni jak jeżdżę jakimś zastępczym trupem, ale na szczęście brama ma takie gumowe uszczelki i tylko się tak ześlizgnęła po aucie, ufff. Ale ręce mi chodzą do tej pory ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- A właśnie, nie zdecydowałam się na to złuszczanie, za tydzień idziemy na studniówkę i ona sama stwierdziła, że może się jeszcze skóra nie zregenerować. Ale za to ostro potraktowała mnie igłami, bolało i szczypało jak jasna cholera. Przez pierwszą godzinę wyglądałam jakbym się z jeżem ściskała Ale za to teraz GŁADŹ! Skóra napięta, równiutka, idealna. |
|
|
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
Owsiankę wolą taką tradycyjną,do gotowania na mleku odtłuszczonym ..Do tego wg upodobań ,można wrzucać co się ma i co się lubi..Kasza kuskus mnie smakuje..tez z dodatkami ..zalewa sie tylko..http://www.leszekgryka.hotel.pl/prze...o_o_kaszy.html A tu przepis na kaszę jaglana z wkładem..Tig powinno Ci spasować,jest miód
Potrzebujemy (oprócz kaszy) kilku jabłek, rodzynek, migdałów lub orzechów włoskich, miodu, kilku kropel soku z cytryny i cynamonu. Obrane i pokrojone w plasterki jabłka dusimy na odrobinie wody i masła przez 10 minut w rondlu. Następnie wrzucamy rodzynki, orzechy lub migdały i skrapiamy kropelkami soku z cytryny. Dodajemy ugotowaną wcześniej kaszę, trzymamy jeszcze chwilkę na małym ogniu, mieszamy i dosypujemy cynamon. Podajemy polewając miodem lub jogurtem naturalnym....Dobra zmieniamy temat,bo mi w brzuchu zaburczało
|
|
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
te gotowe owsianki sa smaczne, ale jednak maja duzy dodatek cukru
Ja, jak Miszka - wole tradycyjna owsianke, nie daje do niej owoców, a mieszanina to płatki i otreby owsiane. w sobote Chodakowska, o czym pisałam pare razy - ma fajne cwiczenia, wyszły 4 płyty. obecnie najczesciej robie taki krótki zestaw, 17 minut, na nogi i pupe. ale gosc obiecuje super efekty bez katorgi, ogromnej ilosci powtorzen, czy duzej czestotliwosci. na brzuch sa na przykłąd 2 cwiczenia. rzygający kot ( sic!) jest prosciutki, ale miesnie sie czuje. brzuszki miotyczne na bosu wygladaja rowniez na proste, ale głupie 5 powtorzen dało mi dzis w kosc, a ma byc 10. jeszcze musze sie do hantli wdrozyc, to przecwicze jutro... |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3642 |
|
Zadomowienie
|
Wraca jak bumerang stary temat Meteorytów
![]() Otóż, zadzwoniła dzisiaj do mnie pani z Sephory, że JUŻ SĄ!! I że mi odłożyła i że na mnie czekają ![]() No i co ja mam począć? Chyba tylko mogę jechać i je kupić ![]() Co to to nie!!! Mąż wracając z pracy zajrzał do S i okazało się, że TO wydanie Meteo kosztuje 279, bo są w większym opakowaniu, no na głowę UPADLI!!! Edytowane przez kropeczka74 Czas edycji: 2013-01-24 o 16:05 |
|
|
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
że kot co
![]() hi hi ...Zgraj mi Kama te cwiczenia..można tak?..Dobra cena jak któraś chce wypróbować http://allegro.pl/guerlain-parure-de...973957407.html---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Krop no nie masz wyboru Gadżet tak miły dla oka ,że wprawi Cię w euforię..Także dawaj kobieto i zdaj relację jak to się ma na Twojej twarzy..
|
|
|
|
#3644 |
|
Rozeznanie
|
Kama z tego co rozumiem, książka to poradnik kompleksowy dieta plus zestaw ćwiczeń?
ja już zaczynam myśleć o wiośnie...kurcze lubię ćwiczyć, uwielbiam step, jak wpadnę w trans to ćwiczę min. 5 razy w tyg. niekiedy zostaję na dodatkowych zajęciach ale jak przychodzi taka zima...to niestety zapał do pójścia do klubu, szczególnie po pracy i językach skutecznie obniżony... Owsianka jest super, tradycyjna na wodzie bądź mleku gotowana, szczególnie z dodatkiem orzechów mmuaah ![]() Poluję teraz na puder B.Brown nowość, pastelowa szachownica, na zdjęciu wygląda cudnie http://beautyicon.pl/bobbi-brown-now...az-wiosna-2013
|
|
|
|
#3645 |
|
Zadomowienie
|
Ufff..... jak dobrze, że mam uczulenie na gluten i nie mogę jeść owsianki
Zresztą po takiej dawce czystego "żywego" zboża moje krwinki pęcznieją do takiego rozmiaru, że nie mieści się już jakaś hemoglobina czy coś (jakoś mniej więcej o to chodzi), coś tam przestaje się wchłaniać i od razu jest anemia ![]() Kama, właśnie o taką podpowiedź mi chodziło - że idę sobie do Douglasa, a tam jest cały bezmiar oceanu, róże Bobbi, podzielone na dwa sektory - matowe i wszelkie inne niematowe... Żeby nie trzeba było myśleć, badać pod mikroskopem, jest perła lub iskierki, czy nie ma. Tig, oczywiście, że masz rację. Jeśli kupię wysokopółkowy róż, choćby piękny i matowy, to tak czy inaczej podzieli on losy różu Astor za 30 zeta - czyli zamieszka w szufladzie w moim biurku w pracy. W dodatku nie będzie biedaczek osamotniony - mieszkają tam już bardzo liczne pudry, od Inglotów po Guerlainy, mieszkają sobie błyszczyki Diora, mieszka debiutant róż od Astora. Podkłady też mają licznych reprezentantów w szufladowej mikrospołeczności. Co jakiś robię selekcję i część mieszkańców pada ofiarą eksmisji ![]() Ale oczywiście żeby była równowaga, to przybywają nowi lokatorzy ![]() Kupno drogiego różu będzie prawie wyrzuceniem pieniędzy. Zapału wystarczy mi do przeczytania jakiejś kolejnej recenzji kolejnej sezonowej nowości... Kropka, ja bym chyba jednak chciała te kulki, ale cena, nawet po odjęciu 10%, bo pewnie masz jakiś kupon zniżkowy - mimo wszystko wysoka Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2013-01-24 o 18:01 |
|
|
|
#3646 |
|
Zadomowienie
|
No ja zgłupiałam z tymi kulkami. Nawet nie wiem czy mnie nie wysuszą, wszak to puder. A ja pudrów NIE UŻYWAM! Żadnych i nigdy, bo od razu mnie swędzi, piecze i co tam jeszcze. I co mam zrobić?
|
|
|
|
#3647 |
|
Zadomowienie
|
Mnie by pewnie przetłuściło
Przy moim typie cery każdy rodzaj kosmetyku powoduje pojawienie się tłuszczu na twarzy. Brak jakiegokolwiek kosmetyku również powoduje warstwę tłuszczu ![]() A jaka jest gramatura tych kulek tym razem, że taka cena? Pół kilo, czy jak? Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2013-01-24 o 19:44 |
|
|
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
Róż i rozświetlacz=
|
|
|
|
#3649 | |
|
Zadomowienie
|
Miszka, pamiętaj o mnie jak będziesz kupowała pędzel Skin79, ok?
Interesuje mnie też ta wersja Diamond, widziałam że Kama pisała recenzję tej wersji. Jakby była w cenie tej Pearl, to ja też poproszę. Od przybytku głowa nie boli ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
Niemniej jednak uważam zwiększenie pojemności kulek za totalny bezsens. Podobno są niezużywalne, więc po zrobili WIĘCEJ? Co? Mam je do grobu zabrać czy jak?
|
|
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka, masz na mysli cwiczenia Chodakowskiej, tak? moge Ci przegrac
![]() Ilana, to NIE JEST poradnik z dieta i cwiczeniami, to pokaźna ksiazka faceta, ktory uwielbia wszelakie eksperymenty i testy i testuje na sobie i radzi sie uczonych z calego swiata. ma słowotok i jest chaotyczny, trzeba wyławiac pewne rzeczy. w ksiazce jest o eksperymentach, diecie, cwiczeniach, wynikach i 15 minutowym orgazmie u kobiet, a dla facetow - jak byc bogiem seksu, czy cos takiego Do tych rozdzialow nie doszłam Ma zdjecia, ktore ilustruja jego teorie, obala tez wiele stereotypow. crazy po prostu, ale warto przeczytac. niektore rzeczy sa logiczne po jego wywodach. przyszło by Ci do glowy, ze schudniesz, kładac sobie worek z lodem na kark...? ![]() Brati, potestuj Bobbi, tam sporo kolorów i własnie od razu masz podział na rozne typy ![]() Meteoryty - neverending story... |
|
|
|
#3651 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale miałaś przygodę z tą bramą , wyobrażam sobie ten moment uderzenia ... Brrrrrrrrrrrrrrr.... Dziecko drogie , napisz coś o tych igłach ... Nakłuła cię czym? Mezoterapia , czy botoks , czy kwas ? Kama, kupię tę książkę... ![]() Czy Ty w sobotę naprawdę zamierzasz się objadać wszystkim ? Bo ludzie stosujący tę dietę twierdzą, jeden dzień jedzenia słodyczy, chipsów, chleba itp. innych wszelkich na co dzień zakazanych produktów... powoduje , ze ma się dość ... I, że taki dzień pozwala też , paradoksalnie nakręcać metabolizm ... To naprawdę brzmi sensownie ... ![]() Miszka, przepis na kaszę jaglaną - super , już skopiowałam - muszę wypróbować ... Muszę zacząć jeśc kasze !!!! Są takie zdrowe , a ja w ogóle ich nie jadam ... Doczytuję co piszecie , podczas pisania posta ... ![]() Krop, o jakieś wersji pędzla Diamond? Ta nasz to niby jest Pearl , a jest jeszcze Diamond ![]() Szukałam w KWC, ale nie znalazłam ... I dajcie sobie spokój z tymi kulkami!!!! Ile razy mam pisać , ze są PRZEREKLAMOWANE !!!! ![]() No i ta cena teraz i ta pojemność ...53 g ( do tej pory było 30g) |
|
|
|
|
#3652 |
|
Zadomowienie
|
Tig, igły to dermoroller, taka mezo mikroigłowa
http://www.gab-kosmetyczny.pl/?page_id=707 tu masz więcej fachowej wiedzy, ja wiem tylko tyle, że buźkę mam jak ta lala ![]() A ten diamond masz tu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-bb-cream.html |
|
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
Poproszę Kama
BRTC, Aqua Rush Water - Drop BB Cream ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Krop leciała Ci krew?to świetny zabieg..Tylko trzeba głeboko tą rolką, a nie kazdy wytrzyma..Ja bym szczękościsk miała i pewnie pełne gatki....ale chętnie bym zrobła sobie taką kurację.. |
|
|
|
#3654 |
|
Zadomowienie
|
Nie, nie leciała, choć ona mi mówiła, że ma pacjentki, które zawsze krwawią. Ale byłam bardzo czerwona, to naprawdę boli.
|
|
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam igłą co prawda,ale też bolało..Wyznaję zasadę-jak boli-to działa
Obysmy na starośc nie wyglądały tak..brrrrrrrrrrrrr http://www.pomponik.pl/zdjecia/zdjec...e,1,iAId,53548
|
|
|
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
Tig, jedna sobote, jako dzien oszustwa juz miałam, jutro druga
Owszem, wtedy jem wszystko, na co mam ochote, co nie znaczy, ze do bolu, albo kompletne smieci Rano zjadłam owsianke na przykład i kawałek ciasta drozdzowego. potem wypiłam kawe z ekspresu, taka, jak lubie, z duza iloscia mleka Na obiad miałam kulke lodow kawowych i swieze mango, była jeszcze biała czekolada ( 4 kostki) i granat i mandarynka. czyli to, co chodzi za mna przez tydzien i na co mam ochote...Jutro usmiechne sie do sucharow wojskowych i moze kieliszeczka mlecznego likieru...? i owoce Taki dzien nakreca metabolizm, to udowodnione. ta dieta, choc nie ma ograniczen ilosciowych i kalorycznych - jest jednak stosunkowo malo kaloryczna, wiec metabolizm musi zastopowac po paru dnicha - organizm zaczyna oszczedzac. dzien rozpusty przekonuje go, ze jednak nie zamierzasz sie zagłodzic i nie musi intensywnie robic zapasów... Tig, ale albo ta dieta albo kasze ![]() Ale, co Cie moze zainteresuje - wbrew moim obawom nie ma wiadomej blokady trawienia ![]() Matka Stalone`a nie wyglada na 90, wyglada na potworka - czy to lepiej...? przy takich ustach ( a to nie pierwsze, ktore widze) zawsze sie zastanawiam, czy i lekarza i pacjentke dotkneła nagła slepota...? babcia moze i niedowidzi, ale lekarz...?! najgorzej, ze podaja srodki trwałe, kolagen albo tłuszcz, nie kwas, wiec nie ma wchłaniania i stopniowego rozpadu, chyba, ze operacyjnie i enzymatycznie, a tu efekty rozne. tak, jak to zdjecie Wander - ktore niedawno widziałysmy. nawet, gdyby pacjentka sie uparła - dobry lekarz nie powinien tyle władowac w usta i juz. zaczełam ogladac Swiat bez konca. zwrociłam uwage na Megan Follows, czyli dawna Anie z zielonego wzgorza. rok starsza ode mnie - a wyglada niezbyt młodo. no i miałam wrazenie, ze cos ma nie tak z szyja, jakas choroba...? stanowczo zbyt szeroka w stosunku do ramion... Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-01-25 o 09:10 |
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
jej zdjecie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
Doberek , ja właśnie popijam kawkę i czekam aż moja jaglanka "dojdzie "
....- 10 dziś u mnie ...aż się z domu wyjść nie chce ja chcę wiosnę , wiosnę chcę i słoneczko Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-01-25 o 09:33 |
|
|
|
#3659 |
|
Zadomowienie
|
Kama, wiem , wiem , że albo ta dieta,albo kasza ...
Kasza przed i po diecie ![]() A tymczasem na śniadanie tradycyjnie czarny chleb z białym serem i miodem ... A ta Twoja sobota toobząrstwem nie jest na pewno , pozwalasz sobie tylko na odrobinę ekstrawagancji , w postaci kilku zabronionych produktów ...![]() Faktycznie szyja Megan jest zbyt ...."obszerna"? Co dziwne , nie jest to wole , czy zgrubienie części szyi , tylko szyja na całej długości jest nienaturalnie duża .... A... Chciałabym Ci jeszcze powiedzieć , że Smashbox od Ciebie stał się obecnie ulubionym brązerem Matka Stalone'a - bez komentarza ....Brrrrrrr..... Ja obiecałam sobie jedno : nigdy nie dopuszczę do tego ,by wyglądać sztucznie bo zabiegach medycyny estetycznej ... |
|
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z kawą.To samo wczoraj sobie pomyslałam,nie o kobiecie ale o lekarzach..Czy to rządza pieniądza,odbiera im rozum i trzezwe spojrzenie na klientki?Duzo osób publicznych -jest zrobiona-sztucznie,wręcz przesadnie..Czy korzystają z szarlatanów tanich gabinetów?Czy renomowany chirurg plastyczny ,chciałby sobie zepsuc renomę wyglądem klientki,która odstrasza?Co z tymi ludzmi?https://polki.pl/uroda_video_artykul,10012922.html Przerażające są nie które metamorfozy..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.

), to tylko za pomocą Adika? Bo on nie odchudza sama w sobie , tylko powoduje zmniejszenie apetytu, tak ?
bo ciągoty do słodkiego mam od zawsze

Wracałam teraz z córką do domu otwieram bramy, wjeżdżam na podjazd i nagle HUK przeraźliwy, brama wjazdowa się zaczęła cofać i uderzyła w auto
GŁADŹ! Skóra napięta, równiutka, idealna.