|
|
#3631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Zazdrośnice, odcinek 65
Cytat:
|
|
|
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
Bony co z tymi facetami na wiosnę się robi? Ja nie wiem zauważyłam że nawet u moich koleżanek kryzysy nagle.
Jovisse nie przejmuj się lepiej wiedzieć niż trwać w martwym punkcie jak ja. Edytowane przez FioletowyAnanas Czas edycji: 2013-04-04 o 22:38 |
|
|
|
#3633 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ............... .............. ...... no oczywiscie - pracuję to dopiero fantastyczny plan, co? weekend majowy z Traviatą ![]() a w pierwszej wersji repertuaru rocznego majowy weekend mial byc wolny zazdraszczam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wspolczuje umierania i spadku formy Cytat:
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2013-04-04 o 22:48 |
||||
|
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, odcinek 65
Jovi, okropnie ci współczuję
Domyślam się, że teraz na długo zwątpisz w zaręczyny i to, że on kiedyś dojrzeje, ale mam nadzieję, że prędzej niż później Wam się ułoży i znajdzie tą pewność, a historia ułoży się jak u mnie Peach, taka to ślepi w lapka i artykuły po angielsku, pisząc magisterkę, a nie żyje
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam "Co się wydarzyło w Medison County" - nie kumam fenomenu tego filmu, u mnie w pracy dwie koleżanki oglądały i opowiadały o morzu łez. A mnie film wkurzał, uważam, że jest niewiarygodny i naiwny
Nie polecam! A teraz do łóżka, jutro wstaję o 6. Papa |
|
|
|
#3636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś lekarz pow. że może to być mikro wylew albo mikro udar albo ten nowotwór, boże ja nie wiem jak ja przeżyję jeśli będziemy musieli go uśpić, po prostu nie wierzę że tak może być czekamy na reakcję po tych sterydach, doktor podaje mu też co 2 dni zastrzyki z wit. B ze znieczuleniem, bo są mega pieczące, dał te zastrzyki do domu żeby można było chodzić do dzielnicowej wet., a nie musieć jeździć do niego tylko na ten zastrzyk. Kontrola w przyszły czw., akurat będę wtedy w delegacji, więc pojadą z nim rodzice ![]() Biedna, czemu on Ci tak powiedział ale to Ty go znasz i pewnie najlepiej wiesz w jakich okolicznościach powiedział Ci te słowa, w jakim nastroju, czy to było przemyślane czy może pod wpływem jakiś silnych emocji... czy możesz je brać na serio, czy jednak tak naprawde nie myśli, co nie zmienia faktu że napewno Cię zabolało...Powiem Wam dziewczyny, że "najlepsza" dieta to patrzenie na cierpienie kogoś bliskiego, przynajmniej u mnie, 0 apetytu Jeszcze niedawno waga dobijała mi do 60kg, a dziś wieczorem się ważyłam i na wadze 55,6 kg.
|
|
|
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Zazdrośnice, odcinek 65
Jovise
![]() Raz coś podobnego uslyszalam,bo mielismy kryzys jakiś czas temu :/ W dodatku nawet dla pocieszenia powiem,ze TZ mi oznajmil ,ze do 30tego roku życia sie nie żeni i ze jestem głupia myśląc,ze po roku czy dwóch mi kupi pierdzionka :p ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
Claris tak bardzo mi przykro
Jovi
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
Claris, ciągle kciukam za psiaka! Nawet jeśli to coś złego, to oby go szybko wyleczono!
|
|
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
Claris, jejku...
Serce mi pęka, jak czytam o Twoim biedaku
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
claris
jestem z Toba
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Zazdrośnice, odcinek 65
Claris nadal kciuki zacisniete
musi być dobrze! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Zazdrośnice, odcinek 65
musze iść spac, bo teraz mamy cięzki okres ząbkowania
![]() dobranoc
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Zazdrośnice, odcinek 65
no to czas spac, ckoro mam wstac o 7 rano i do tej klientki jechac
|
|
#3646 |
|
Raczkowanie
|
Jovi współczuję Ci... usłyszeć takie przykre słowa:/ ale pamiętaj co ma wisieć nie utonie
może ma chwile zwątpienia... szkoda , że one tak bardzoo odbijają się na Tobie...Claris ogromne kciuki za psinke!! oby mu sie polepszyło Kinqaa kolejny... co to za teksty> faceci chyba czasami nia zdają sobie sprawy , że słowa potrafią zranić :/
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
claris, nie mogę czytać jak tak cierpisz
cały czas trzymam kciukijovi strasznie mi przykro, że usłyszałaś takie słowa wierzę, że wszystko się u Was ułoży
|
|
|
|
#3648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Cytat:
Wcale A na słońce nie będzie wystawiony bo będzie raczej w mało widocznym miejscu Ten co mam też robiłam latem A jeśli chodzi o wzór to coś na pewno pasującego do mojego łapacza snów Podobają mi się indiańskie klimatyDziękuję ![]() Nie było źle... dla mnie to taki przyjemny ból był 1,5 h tylko z przerwą na papierosa Cytat:
Dreamcatcher![]() Wiesza się je nad łóżkiem, żeby odstraszyć koszmary a przyciągać same dobre sny Chociaż istnieje też jego ukryte znaczenie Jak pracowałam jako kelnerka i szłam do pracy to pewien klient (pijaczek taki ) był strasznie zafascynowany i ogromnie mu się podobał mój "BALON" na plecach![]() Jovi nie wiem co powiedzieć... Przykre to Wiem jak Cię to rani... Faceci to kretyni Trzymam kciuki, żeby Wam się ułożyłoIdę spać bo jutro znowu pobudka o 5 I prawdopodobnie już w tym roku będziemy mieli nasz wymarzony domek O! A reszta to się zobaczy
|
||
|
|
|
#3649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dlatego robie wiosna, zeby mi sie do lata zagoil ![]() balon a jakie ukryte znaczenia ma lapacz snow?
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2013-04-05 o 07:42 |
|
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Żebym ja tak spała po 7 godzin codziennie jak dziś, to byłoby dobrze... ![]() Claris, Jovi ![]() Arrakis, Ty Bidulo to masz z tą pracą...
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
dobry.
jakbym spała 7 godzin dziennie codziennie, to umarłabym z niewyspania
|
|
|
|
#3652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalnie śpię 5,5-6...
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I tez kocham spac, ale nie mam kiedy
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie...ja wczoraj spałam całe 4 godziny i żyję
generalnie śpię max po 5 godzin
|
|
|
|
#3656 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Zazdrośnice, odcinek 65
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3657 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko mamy się wybrać po kołdrę teraz.... Lepszy Twój patent - pojechać bez samochodu, wtedy TRZEBA mniej kupić ![]() Cytat:
wiem co czujesz. Na pocieszenie - nie każde "nie wiem" znaczy że naprawdę nie jest Cię pewien. Ciężko to wytłumaczyć, bo sama tego nie rozumiem Trafniejsze niż "nie wiem" byłoby pewnie "nie dojrzałem jeszcze do małżeństwa"- znaczyłoby pewnie w ich języku to samo,ale brzmi jednak ciut lepiej.Takie historie mogą się kończyć też dobrze - jak u mnie,czy u Med Nie łam się ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Clarisko trzymam mocno kciuki za Frugo ![]() Aleks,jak wam idzie do House of cards?
|
|
#3658 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ojjj biedny ten Twój psiak...trzymam kciuki za jego wyzdrowienie i za siłe dla Ciebie, bo wiem co przeżywasz... Cytat:
po 5 max 6hDobry, siedzę w pracy, mam kurtkę, kaloryfer na full i nadal trzęsę się z zimna ![]() ![]() nie wiem co ja tu będę robić przez 8h, zrobiłam wszystko co musiałam...oby szef nie zadzwonił z jakimś dziwnym zadaniem...Wieczorem idę do fryzjera, chcę jakieś zmiany...myślałam o bardziej wyrazistej grzywce na bok tylko nie mam ciekawej inspiracji... Mój B nadal obrażony ![]() ![]() już mnie to wkurza, czasami zachowuje się jak małe dziecko ![]() ![]()
|
|
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Magda, nie masz pomysłu na majówkę? Jedź z nami do Niedzicy Na podryw z Tobą nie pójdę ale z Mrówką się pobawisz
|
|
#3660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do drugiej opcji... Ale serio serio?Bo w sumie pomysł do rozważenia
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

trzymaj się trzymaj! 

wspolczuje umierania i spadku formy

Ale serio serio?