Zazdrośnice, odcinek 65 - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-04, 21:37   #3631
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Zazdrośnice, odcinek 65

Cytat:
Napisane przez Jovisse Pokaż wiadomość
Hej

Melduję się, że żyję, ale nie mam czasu Was nadrabiać, bo w poniedziałek mam koło, a jutro jedziemy na to nieszczęsne wesele... Jestem już zdegustowana wszystkim, od poszukiwań sukienki do butów, które okazały się zdarte i musiałam dziś migiem kupować inne i obawiam się, że są za małe...

W dodatku pogoda...

I w dodatku TŻ, który stwierdził wczoraj, że on nie jest pewien, że chce ze mną spędzić resztę życia I nie wiem czy traktować to jako 'faceci tacy są', czy brać to sobie do serca (znaczy jeszcze bardziej niż wzięłam do tej pory...

No i to by było na tyle w kwestii moich zaręczyn, oświadczyn i w ogóle tego tematu

Co za ech...

(wybaczcie mi te blogi ostatnio)

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Med oglądałam suknię, wyglądasz absolutnie pięknie i w ogóle będziesz absolutnie piękną panną młodą !

peach, choji Ja uwielbiam ikeę, na pewno będę miała w nią ubrane co najmniej połowę domu

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Claris Trzymam kciuki za psiaka, żeby to było to eozynofilowe zapalenie. Sterydy w przypadku nawrotów przez całe życie to jeszcze nie tragedia, choć nie są oczywiście obojętne dla organizmu. Ale pieski z tym żyją. Mam nadzieję, że się ułoży i szybko zobaczycie poprawę
Wiesz przynajmniej myśli o waszym zwiazku, o przyszłości. A jak myśli to może dojdzie do jakiś konkretnych wniosków i w zawieszeniu nie będziesz trwać tylko jasno powie na czym stoisz. Trzymam kciuki by poukładało się wam

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 21:37   #3632
FioletowyAnanas
Zakorzenienie

Bony co z tymi facetami na wiosnę się robi? Ja nie wiem zauważyłam że nawet u moich koleżanek kryzysy nagle.

Jovisse nie przejmuj się lepiej wiedzieć niż trwać w martwym punkcie jak ja.

Edytowane przez FioletowyAnanas
Czas edycji: 2013-04-04 o 21:38
FioletowyAnanas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 21:47   #3633
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
I wiem, że temat się już przewijał, ale co robicie na Majówkę? Bo nie wiem co wykombinować A chcę sobie teraz kazdy weekend zaplanować, żeby nie siedzieć w domu
hmm..... niech no pomysle co ja moge robic w dlugi majowy weekend.....
...............

..............

...... no oczywiscie - pracuję to dopiero fantastyczny plan, co? weekend majowy z Traviatą

a w pierwszej wersji repertuaru rocznego majowy weekend mial byc wolny

Cytat:
Napisane przez FioletowyAnanas Pokaż wiadomość
Hahaha ! Waga pokazała 48,90 kg!
zazdraszczam

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość

Aaaaa oj nie w tym sensie!

A duży kloc rzeczywiscie byłam..
4,900 kg

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
wow to duza bylas - ja 2550 g to prawie polowa ciebie bylam

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
trzymaj się trzymaj!

dostałam dziś @ i umierałam w pracy.... ogólnie spadek formy i mam już serdecznie dość zimy!!!!!!!!!!!!
a ty chyba robilas a6w tak? mialas dobre efekty potem?

wspolczuje umierania i spadku formy

Cytat:
Hej

Melduję się, że żyję, ale nie mam czasu Was nadrabiać, bo w poniedziałek mam koło, a jutro jedziemy na to nieszczęsne wesele... Jestem już zdegustowana wszystkim, od poszukiwań sukienki do butów, które okazały się zdarte i musiałam dziś migiem kupować inne i obawiam się, że są za małe...

W dodatku pogoda...

I w dodatku TŻ, który stwierdził wczoraj, że on nie jest pewien, że chce ze mną spędzić resztę życia I nie wiem czy traktować to jako 'faceci tacy są', czy brać to sobie do serca (znaczy jeszcze bardziej niż wzięłam do tej pory...

No i to by było na tyle w kwestii moich zaręczyn, oświadczyn i w ogóle tego tematu

Co za ech...

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Med oglądałam suknię, wyglądasz absolutnie pięknie i w ogóle będziesz absolutnie piękną panną młodą !

peach, choji Ja uwielbiam ikeę, na pewno będę miała w nią ubrane co najmniej połowę domu

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Claris Trzymam kciuki za psiaka, żeby to było to eozynofilowe zapalenie. Sterydy w przypadku nawrotów przez całe życie to jeszcze nie tragedia, choć nie są oczywiście obojętne dla organizmu. Ale pieski z tym żyją. Mam nadzieję, że się ułoży i szybko zobaczycie poprawę
ojejjku Jovi strasznie mi przykro, ze uslyszalas cos takiego

Edytowane przez arrakis
Czas edycji: 2013-04-04 o 21:48
arrakis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 21:53   #3634
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline
Dot.: Zazdrośnice, odcinek 65

Jovi, okropnie ci współczuję sama usłyszałam od A. takie słowa i rozumiem, jak bardzo boli Cię serducho... Z jednej strony jak można być tak okrutnym i wypowiadać takie słowa po tylu rozmowach, wspólnym mieszkaniu, byciu razem, a z drugiej dobrze, że jest szczery i nie zwodzi... Głupek Mocno przytulam Domyślam się, że teraz na długo zwątpisz w zaręczyny i to, że on kiedyś dojrzeje, ale mam nadzieję, że prędzej niż później Wam się ułoży i znajdzie tą pewność, a historia ułoży się jak u mnie

Peach, taka to ślepi w lapka i artykuły po angielsku, pisząc magisterkę, a nie żyje

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 22:13   #3635
najfajniejsza
Zakorzenienie

Obejrzałam "Co się wydarzyło w Medison County" - nie kumam fenomenu tego filmu, u mnie w pracy dwie koleżanki oglądały i opowiadały o morzu łez. A mnie film wkurzał, uważam, że jest niewiarygodny i naiwny Nie polecam!

A teraz do łóżka, jutro wstaję o 6. Papa
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 22:16   #3636
Claris
Zakorzenienie

Cytat:

dziś znowu bylismy i lekarz raczej to wyklucza, twierdzi że przy tej chorobie częściej występuje szczękościsk a on ma odwrotnie. On w ogóle nie ma czucia w tej dolnej szczęce biedny, mało tego w górnej też nie ma albo ma ale nie reaguje, dopiero w okolicach oczodołów reaguje dziś lekarz pow. że może to być mikro wylew albo mikro udar albo ten nowotwór, boże ja nie wiem jak ja przeżyję jeśli będziemy musieli go uśpić, po prostu nie wierzę że tak może być czekamy na reakcję po tych sterydach, doktor podaje mu też co 2 dni zastrzyki z wit. B ze znieczuleniem, bo są mega pieczące, dał te zastrzyki do domu żeby można było chodzić do dzielnicowej wet., a nie musieć jeździć do niego tylko na ten zastrzyk. Kontrola w przyszły czw., akurat będę wtedy w delegacji, więc pojadą z nim rodzice

Biedna, czemu on Ci tak powiedział ale to Ty go znasz i pewnie najlepiej wiesz w jakich okolicznościach powiedział Ci te słowa, w jakim nastroju, czy to było przemyślane czy może pod wpływem jakiś silnych emocji... czy możesz je brać na serio, czy jednak tak naprawde nie myśli, co nie zmienia faktu że napewno Cię zabolało...

Powiem Wam dziewczyny, że "najlepsza" dieta to patrzenie na cierpienie kogoś bliskiego, przynajmniej u mnie, 0 apetytu Jeszcze niedawno waga dobijała mi do 60kg, a dziś wieczorem się ważyłam i na wadze 55,6 kg.
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 22:23   #3637
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
dziś znowu bylismy i lekarz raczej to wyklucza, twierdzi że przy tej chorobie częściej występuje szczękościsk a on ma odwrotnie. On w ogóle nie ma czucia w tej dolnej szczęce biedny, mało tego w górnej też nie ma albo ma ale nie reaguje, dopiero w okolicach oczodołów reaguje dziś lekarz pow. że może to być mikro wylew albo mikro udar albo ten nowotwór, boże ja nie wiem jak ja przeżyję jeśli będziemy musieli go uśpić, po prostu nie wierzę że tak może być czekamy na reakcję po tych sterydach, doktor podaje mu też co 2 dni zastrzyki z wit. B ze znieczuleniem, bo są mega pieczące, dał te zastrzyki do domu żeby można było chodzić do dzielnicowej wet., a nie musieć jeździć do niego tylko na ten zastrzyk. Kontrola w przyszły czw., akurat będę wtedy w delegacji, więc pojadą z nim rodzice

Biedna, czemu on Ci tak powiedział ale to Ty go znasz i pewnie najlepiej wiesz w jakich okolicznościach powiedział Ci te słowa, w jakim nastroju, czy to było przemyślane czy może pod wpływem jakiś silnych emocji... czy możesz je brać na serio, czy jednak tak naprawde nie myśli, co nie zmienia faktu że napewno Cię zabolało...

Powiem Wam dziewczyny, że "najlepsza" dieta to patrzenie na cierpienie kogoś bliskiego, przynajmniej u mnie, 0 apetytu Jeszcze niedawno waga dobijała mi do 60kg, a dziś wieczorem się ważyłam i na wadze 55,6 kg.
Stary 2013-04-04, 22:24   #3638
Kinqaa
Zakorzenienie

Odp: Zazdrośnice, odcinek 65

Jovise
Raz coś podobnego uslyszalam,bo mielismy kryzys jakiś czas temu :/
W dodatku nawet dla pocieszenia powiem,ze TZ mi oznajmil ,ze do 30tego roku życia sie nie żeni i ze jestem głupia myśląc,ze po roku czy dwóch mi kupi pierdzionka :p

będzie dobrze

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 22:25   #3639
SimplyDivine
Zakorzenienie

Claris tak bardzo mi przykro Wciaz trzymam kciuki za Frugoska

Jovi
Stary 2013-04-04, 22:27   #3640
najfajniejsza
Zakorzenienie

Claris, ciągle kciukam za psiaka! Nawet jeśli to coś złego, to oby go szybko wyleczono!
Stary 2013-04-04, 22:27   #3641
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Claris, jejku... Serce mi pęka, jak czytam o Twoim biedaku Nie wyobrażam sobie nawet, co musisz przeżywać...

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-04, 22:28   #3642
karola991
Zakorzenienie

claris jestem z Toba
Stary 2013-04-04, 22:33   #3643
Kinqaa
Zakorzenienie

Odp: Zazdrośnice, odcinek 65

Claris nadal kciuki zacisniete musi być dobrze!

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 22:37   #3644
karola991
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Zazdrośnice, odcinek 65

musze iść spac, bo teraz mamy cięzki okres ząbkowania

dobranoc
Stary 2013-04-04, 22:39   #3645
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis
Dot.: Odp: Zazdrośnice, odcinek 65

no to czas spac, ckoro mam wstac o 7 rano i do tej klientki jechac
Stary 2013-04-04, 22:55   #3646
Anastazjaaa87
Raczkowanie

Jovi współczuję Ci... usłyszeć takie przykre słowa:/ ale pamiętaj co ma wisieć nie utonie może ma chwile zwątpienia... szkoda , że one tak bardzoo odbijają się na Tobie...

Claris ogromne kciuki za psinke!! oby mu sie polepszyło

Kinqaa kolejny... co to za teksty> faceci chyba czasami nia zdają sobie sprawy , że słowa potrafią zranić :/
Stary 2013-04-04, 23:16   #3647
peach_passion
Zakorzenienie

claris, nie mogę czytać jak tak cierpisz cały czas trzymam kciuki

jovi strasznie mi przykro, że usłyszałaś takie słowa wierzę, że wszystko się u Was ułoży
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 23:26   #3648
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Dobry wieczór

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
czemu latem? wiesz chyba, ze to najgorsza pora roku na robienie tatoo? nie mozna moczyc wiec reszta lata bez basenow, jezior itp no i na slonce nie mozna wystawiac na poczatku przeciez....

fajny ten twoj
a jaki chcesz drugi i gdzie?
Ja się nie kąpię ani w jeziorach ani nie chodzę na basen Wcale A na słońce nie będzie wystawiony bo będzie raczej w mało widocznym miejscu

Ten co mam też robiłam latem Tak jakoś mi lepiej i wygodniej jak mogę narzucić coś lekkiego na ciało a nie dusić się w swetrach i kurtkach

A jeśli chodzi o wzór to coś na pewno pasującego do mojego łapacza snów W przyszłości zrobię jeszcze kilka na pewno i chciałabym, żeby wszystkie kolorystyką, wzorem itd pasowały do siebie Podobają mi się indiańskie klimaty

Cytat:
Napisane przez patuska18 Pokaż wiadomość
Żuczku fajne tatoo Nie wiedziałam, że masz Bolało?
Dziękuję

Nie było źle... dla mnie to taki przyjemny ból był 1,5 h tylko z przerwą na papierosa

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
zuken fajny a oznacza coś??? ja lubie takie cos mają jakieś przesłanie własnie bolałogdzie robisz drugiego??
To indiański symbol, łapacz snów Dreamcatcher
Wiesza się je nad łóżkiem, żeby odstraszyć koszmary a przyciągać same dobre sny

Chociaż istnieje też jego ukryte znaczenie Jak pracowałam jako kelnerka i szłam do pracy to pewien klient (pijaczek taki) był strasznie zafascynowany i ogromnie mu się podobał mój "BALON" na plecach

Jovi nie wiem co powiedzieć... Przykre to Wiem jak Cię to rani... Faceci to kretyni Trzymaj się jakoś i pomyśl o tym, że jeśli to było wykrzyczane podczas kłótni lub pod jakimś naciskiem z Twojej strony to pewnie nie mówił tego szczerze i wcale tak nie myśli Daj Wam trochę czasu na przemyślenia, zastanów się co tak naprawdę jest dla Ciebie w życiu najważniejsze. Bo obstawiam, że nie pierścionek tylko tż Trzymam kciuki, żeby Wam się ułożyło

Idę spać bo jutro znowu pobudka o 5

I prawdopodobnie już w tym roku będziemy mieli nasz wymarzony domek I nigdzie się póki co nie wybieramy... Ja pójdę do szkoły, to na pewno a później znajdę jakąś pracę, którą będę kochać O! A reszta to się zobaczy
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 06:39   #3649
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

Ja się nie kąpię ani w jeziorach ani nie chodzę na basen Wcale A na słońce nie będzie wystawiony bo będzie raczej w mało widocznym miejscu

Ten co mam też robiłam latem Tak jakoś mi lepiej i wygodniej jak mogę narzucić coś lekkiego na ciało a nie dusić się w swetrach i kurtkach

A jeśli chodzi o wzór to coś na pewno pasującego do mojego łapacza snów W przyszłości zrobię jeszcze kilka na pewno i chciałabym, żeby wszystkie kolorystyką, wzorem itd pasowały do siebie Podobają mi się indiańskie klimaty

Dziękuję

Nie było źle... dla mnie to taki przyjemny ból był 1,5 h tylko z przerwą na papierosa

To indiański symbol, łapacz snów Dreamcatcher
Wiesza się je nad łóżkiem, żeby odstraszyć koszmary a przyciągać same dobre sny

Chociaż istnieje też jego ukryte znaczenie Jak pracowałam jako kelnerka i szłam do pracy to pewien klient (pijaczek taki) był strasznie zafascynowany i ogromnie mu się podobał mój "BALON" na plecach
no chyba ze tak ja dlatego robie wiosna, zeby mi sie do lata zagoil

balon

a jakie ukryte znaczenia ma lapacz snow?

Edytowane przez arrakis
Czas edycji: 2013-04-05 o 06:42
arrakis jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-05, 06:45   #3650
magda2109
Zakorzenienie

Dzień dobry Żebym ja tak spała po 7 godzin codziennie jak dziś, to byłoby dobrze...

Claris, Jovi

Arrakis, Ty Bidulo to masz z tą pracą...
Stary 2013-04-05, 07:22   #3651
najfajniejsza
Zakorzenienie

dobry.
jakbym spała 7 godzin dziennie codziennie, to umarłabym z niewyspania
Stary 2013-04-05, 07:27   #3652
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
dobry.
A mi jak się tyle udaje to jest sukces...

Normalnie śpię 5,5-6...
Stary 2013-04-05, 07:31   #3653
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
A mi jak się tyle udaje to jest sukces...

Normalnie śpię 5,5-6...
nie umiałabym tak funkcjonować. Jak się nie wyśpię kilka dni z rzędu, to potem padam w dzień i odsypiam na drugi dzień z 11 godzin średnio
kocham spać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-05, 07:36   #3654
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
nie umiałabym tak funkcjonować. Jak się nie wyśpię kilka dni z rzędu, to potem padam w dzień i odsypiam na drugi dzień z 11 godzin średnio
kocham spać
Ja mam tak samo, dlatego wiecznie jestem zmęczona

I tez kocham spac, ale nie mam kiedy
Stary 2013-04-05, 07:54   #3655
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
I tez kocham spac, ale nie mam kiedy
właśnie...ja wczoraj spałam całe 4 godziny i żyję generalnie śpię max po 5 godzin
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 07:58   #3656
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Zazdrośnice, odcinek 65

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
właśnie...ja wczoraj spałam całe 4 godziny i żyję generalnie śpię max po 5 godzin
Ja po 5 godzinach snu padłabym na pyszczek. Jeszcze jedna noc to ok ale więcej nie da rady. Ja tak jak naj potrzebuję dużo snu.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 08:22   #3657
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88 Pokaż wiadomość
w poradni ciekawie - dowiedzieliśmy się, że pary bez ślubu i małżeństwa inaczej wychodzą z domu i poruszają się po klatce i od razu widać czy są małżeństwem (to o mieszkaniu razem i gorszeniu otoczenia, po tekście tż skąd ludzie mają wiedzieć)

Cytat:
załamię się ...
dziecko mnie wyśmiało - na głos akurat jak te przysiady robiłam
niech sama robi przysiady jak taka mądra
Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Ikea, to zło
pojechałam kupić 2 rzeczy, wyjechałam z 8. wyglądałam jak jakaś przekupka z bazaru
Po tym jak pojechaliśmy po patelnię,a wróciliśmy z pełnym bagażnikiem -unikam Tylko mamy się wybrać po kołdrę teraz....Lepszy Twój patent - pojechać bez samochodu, wtedy TRZEBA mniej kupić
Cytat:

Co za ech...

Ponieważ przez jakieś 2 albo 3 miesiące słyszałam to samo..... a usłyszałam też, że nie wie,czy mnie kocha wiem co czujesz. Na pocieszenie - nie każde "nie wiem" znaczy że naprawdę nie jest Cię pewien. Ciężko to wytłumaczyć, bo sama tego nie rozumiem Trafniejsze niż "nie wiem" byłoby pewnie "nie dojrzałem jeszcze do małżeństwa"- znaczyłoby pewnie w ich języku to samo,ale brzmi jednak ciut lepiej.

Takie historie mogą się kończyć też dobrze - jak u mnie,czy u Med Nie łam się

Cytat:
Obejrzałam "Co się wydarzyło w Medison County" - nie kumam fenomenu tego filmu, u mnie w pracy dwie koleżanki oglądały i opowiadały o morzu łez. A mnie film wkurzał, uważam, że jest niewiarygodny i naiwny Nie polecam!

A teraz do łóżka, jutro wstaję o 6. Papa
też nie cierpię tego filmu i nie rozumiem czym zachwyca się moja mama
Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość

Ja się nie kąpię ani w jeziorach ani nie chodzę na basen Wcale
czemu?
Cytat:
czemu tak? wykończysz się....

Clarisko trzymam mocno kciuki za Frugo

Aleks,jak wam idzie do House of cards?
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 08:22   #3658
margueri
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość

Ojjj biedny ten Twój psiak...trzymam kciuki za jego wyzdrowienie i za siłe dla Ciebie, bo wiem co przeżywasz...

Cytat:
dobry.
Ja tak śpię od wieków po 5 max 6h

Dobry, siedzę w pracy, mam kurtkę, kaloryfer na full i nadal trzęsę się z zimna nie wiem co ja tu będę robić przez 8h, zrobiłam wszystko co musiałam...oby szef nie zadzwonił z jakimś dziwnym zadaniem...
Wieczorem idę do fryzjera, chcę jakieś zmiany...myślałam o bardziej wyrazistej grzywce na bok tylko nie mam ciekawej inspiracji...
Mój B nadal obrażony już mnie to wkurza, czasami zachowuje się jak małe dziecko

M&B

"Małżeństwo to diament szlifowany całe życie"
A.R.

Rolki - przejechane ok 20 km (2/28(17))
margueri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 08:34   #3659
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
dobry.
serio? mnie to by było szkoda życia z kolei na spanie dłużej niż 7h

Magda, nie masz pomysłu na majówkę? Jedź z nami do Niedzicy Na podryw z Tobą nie pójdę ale z Mrówką się pobawisz
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 08:38   #3660
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
serio? mnie to by było szkoda życia z kolei na spanie dłużej niż 7h

Magda, nie masz pomysłu na majówkę? Jedź z nami do Niedzicy Na podryw z Tobą nie pójdę ale z Mrówką się pobawisz
No właśnie dlatego ja śpię max 7 godzin, bo mam takie samo podejście

A co do drugiej opcji... Ale serio serio?

Bo w sumie pomysł do rozważenia

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości