|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Ale u mnie dzis szarówa i pada, nic się nie chce
![]() Odwiozłam męża do pracy i najchętniej to bym się położyła, niemoc totalna...dobrze, ze dzis nic nie muszę ![]() Cytat:
![]() ![]() Wózek śliczny i moje kolorki ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Odpocznij w te wolne, bo sie zaharowujesz ostatnio ![]() Współczuję zgagi, mnie tfu tfu od kilku dni przestała męczyć ![]() Cytat:
![]() Dasz radę Kochana dla maluszka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Wtajemniczenie
|
Anoula ślicznie wyglądaliście, a tort smakowicie wygląda
![]() A jak wrażenia z Ustronia? Nemosek, Trele, Sylwia i jeszcze Paulina się dopominała ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3633 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() śliczny buziolek ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3634 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dobry, dobry!
ale mi dzisiaj czas między palcami ucieka. Byłam na zakupach i mam nową sukienkę i torebkę ![]() Cytat:
![]() Ja też zawsze nadrabiam wszystko choćby to było 30 stron! Staję z Wami do rankingu :P Zastanawiałam się czemu spędzam całe dnie na forum a mam ze 30 postów nabitych - ja cały dzień czytam :P ooooo..... jutro u mamy sobie posłucham brzucha przez stetoskop! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja też mam problem z wyborem wózka ale nikt za mnie nie zdecyduje i nie podejmie decyzji. Wiem napewno, że kupię wózek 2w1 a fotelik Maxi Cosi bo nie ufam tym zestawowym bez atestów i gwiazdek. Cytat:
![]() Jeszcze odnośnie kocyków to ja jeden mam taki, fajny jest w dotyku http://allegro.pl/koc-z-mikrofibry-b...427449467.html
![]() |
#3635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mniam ale bym wszamała takiegfo torcika ![]() Kasiula, Weronisiek śliczne dzieciaczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3636 | ||
Zakorzenienie
|
Uwielbiłam grysik,piłam do ósmego roku życia,mniami
![]() Teraz bym do ust nie wzięła ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3637 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wybaczcie że więcej nie nadrabiam ale mam dziś jakiś gorszy dzień... ale na pocieszenie zamówiłam dziś sporo rzeczy dla dzidziusia na allegro typu:pieluchy tetrowe, flanelowe, termometr, przewijak, podkłady, nożyczki, grzebień i szczoteczkę, biustonosz do karmienia, wkładki laktacyjne i coś tam jeszcze ![]() ![]() ![]() sól fizjologiczna spirytus/octanisept laktator aventa 3 paczki podkładów poporodowych koszule nocne szare mydło takie waciki w kulkach smoczek (planuje kupić jeden, zapobiegawczo, bo mam w planie w ogóle nie dawać małemu smoka) rożek (już mam zamówiony odbieram jutro od krawcowej ![]() ![]() uhhh przyjemnie się wydaje pieniążki na malucha ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 ![]() ![]() Leon 31.03.2015 g 12:10 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3639 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czytam wszystko i jestem na bieżąco a odnoszę się do ważniejszych rzeczy a nie pierdółek ![]() A poza tym to czytanie tyyyyyyyyyyle czasu zajmuje ![]() ![]() Ktosiula pochwal się zakupami ![]() Dokładnie to czytania najwięcej czasu zajmuje ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
![]() spore zakupki ![]() To fakt ![]() ![]() Też muszę wreszcie zamówić materacyk, pościel i rożek ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3640 |
Zakorzenienie
|
Anoula, ślicznie wyglądałaś!
![]() magalska, ależ Ci zazdroszczę, że już tak mało Ci zostało ![]()
#3641 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Cytat:
![]() Jeśli Cię stać i tak bardzo chcesz to w czym problem? Kupuj i już ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]() Pochwal się co kupiłaś ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3642 | |
Zakorzenienie
|
Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Cytat:
Paczka 5 podkladow , 7 majtek jednorazowych I paczka pampersów Newborn I tyle. Wiecej miejsca nie ma Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko któraś pisała że bierze i się trochę zdziwiłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3644 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jak ja tego nie lubię, pocytowałam, zaczęłam pisać posta i mi go wcięło
![]() No więc napiszę tylko o glukozie. Trochę się stresowałam po tych wszystkich opisach, bo mnie teraz trochę odrzuciło od słodkiego, no ale u mnie luz- nie było aż tak strasznie słodkie, moja babcia kiedyś herbatę piła słodszą ![]() ![]() Dziewczyny ale wy od razu dostajecie te wyniki? Bo piszecie co i jak od razu, u mnie to one przekazywane są do rejestracji w przychodni i dopiero się je dostaje jak się idzie na następną wizytę, wcześniej nie wydadzą ![]() No i jeszcze poszłam zajrzeć na porodówkę, mówiłam wam że u nas w SR zachęcali żeby samodzielnie sobie chodzić, teraz już wiem dlaczego zachęcali- chyba żeby się tym nie zajmować ![]() ![]()
#3645 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;42053879]
Relacja z wczorajszej wizyty ![]() Miałam na 17, ale byłam za 20 i nikogo nie było więc weszłam, a Olka pojechała do dentysty z tatusiem. Pani dr mnie zbadała, wszystko niby namacalnie ok, zapytała czy robimy usg bo w sumie nie trzeba. Ale ja chciałam bo mąż kazał upewnić się czy na 100% to chłopiec ![]() Pani dr sprawdziła i powiedziała, że na 300% chłopak!!! ![]() Więc mąż już wierzy. Michaś już nie jest taki mały- waży ok. 789g! A ja sama, nie wiem jakim cudem bo tego nie czuję, przybrałam 3kg w miesiąc! Już 9kg na plusie ![]() ![]() Serce, główka, rączki, nóżki, wszystko ładne i zdrowe. Jedynie z moją szyjką jest coś nie tak... Tzn. szyjka ma 4cm, jest zamknięta ale coś tam jest V-kształtne i mam leżeć. Dostałam Luteinę, Magnez i No Spę. Aaa i Michaś z 24 tygodnia przeskoczył wszelkimi pomiarami do... 26! Pani dr powiedziała, że będziemy to na bieżąco sprawdzać bo wychodzi na to, że mogę urodzić jeszcze w październiku... Olcia u dentysty była dzielna, od progu powiedziała, że chce naklejkę albo niespodziankę ![]() ![]() ![]() ![]() Dostała w nagrodę pierścionek od pani dr ![]() Ja chyba niebawem wybędę do rodziców bo tam mogę więcej poleżeć. Aaa i dołączam zdjęcia! Rączka i buźka mojego synka ![]() I kupiliśmy ten fotelik- stan idealny za 40zł. Tylko zdjęcia nie mam bo mąż zabrał na strych bo Olka już w niego siadała ![]() To super że się synek potwierdził i że zdrowy i duży ![]() A dla córy wielkie gratulacje,mała bohaterka ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3646 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 ![]() ![]() Leon 31.03.2015 g 12:10 ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3647 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3648 |
Zadomowienie
|
Już muszę uciekać bo dziś muszę robić obiad dla 6 osób i jedziemy nad jeziorko do kuzynki
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3649 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i fajnie że mama się ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
Też mam kaszel, na razie nic nie biorę.Jem czosnek i cebulę ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się podobają ostatnie piętra ( ale fakt nigdy w sumie nie mieszkałam ![]() ![]()
![]() |
#3651 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tort z marcepanem? ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3652 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przed chwilą był kurier i wtachał mi na 3 piętro łóżeczko dla małej. Współczuję mu (bo to prawie 30 kg waży). Może jutro uda się z mężem złożyć ![]()
![]() |
#3653 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
![]() Oj tak przyjemnie kasa ucieka z konta ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3654 |
Zadomowienie
|
a i jeszcze Wam napiszę że dziś w Naturze jest 40% na wszystko z rimmela
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3655 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny doradźcie mi proszę - czy 1,5 roczne dziecko może już spać w normalnym łóżeczku dziecięcym z barierką? Bo nie widzi mi się jakoś kupować drugie niemowlęce, żeby i tak za chwilę przenosić Karinę do większego ![]()
![]() |
#3656 | |||||
Wtajemniczenie
|
Ja też staję w rankingu ja też
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3657 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3658 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3659 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ale miałam do nadrobienia od wczorajszego popołudnia ![]() Mnie wcieło wczoraj na grila, był u mnie w sumie to kuzynostwo z zagranicy wróciło i imprezowaliśmy, i tak jak zwykle padłam o 23 ![]() Dziś bolą mnie kości, chyba miednica, tyłek zresztą też, może coś tam się rozłazi. Wogóle nic mi sie nie chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eee ![]() Gratuluje udanych wizyt i potwierdzenia płci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wyżej niż na 4 nie chciałabym mieszkać ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Witamy,witamy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.