|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Przyczajenie
|
![]()
mam newsa dla łodzianek, otwieraja nowego rossa na ul. lutomierskiej 144 (dawne andre) wisi narazie szyld ale może zdaża otworzyc do czasu konca promocji
![]() ![]() zapraszam na moją małą wyprzedaż szafy (wycięłam link/ Sub) ![]() Edytowane przez sublime Czas edycji: 2013-11-17 o 22:36 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Przyczajenie
|
Dot.: Rossmann cz. XIX
Dziewczyny, a wiecie może czy w którymś R. w Gdańsku są dostępne kosmetyki revlon?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3633 | |
Wtajemniczenie
|
Hmmm w sumie tak ![]() ![]() Cytat:
Jak dla mnie to on i pogrubia i wydłuża ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3635 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A jednak.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3636 |
Wtajemniczenie
|
Zastanawiam się jeszcze nad cieniami.
Ciekawie wyglądają te nowe z Eveline https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ow.html&next=1 używała ich już któraś z was? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3637 |
Zadomowienie
|
Czy tanie marki takie jak Wibo mają w swojej ofercie rozświetlacz? Fajnie by było gdyby był do 10 zł w promocji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3638 |
Makeup challenge winner
|
Z tanich tak (Essence, Bell), ale nie z Rossa. Z Wibo tylko puder rozświetlający http://www.alinarose.pl/2011/04/kosm...zisiaj_19.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#3639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3640 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam juz 2 buteleczkę, kolory raczej jasne, ja miałam 75 i był za jasny, teraz mam 77 z allegro i jest ok a nie mamj jakies śniadej cery. Ogólnie super podkłąd dla mieszanej. tłustej cery. Lżejszy niż CS. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3641 |
Zakorzenienie
|
dramat! jak mozna byc tak samolubnym, rozpuszczonym czlowiekiem ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- dziewczeta - jak przyjdzie Wam cos do glowy, to rzucajcie mi jakimis mocno podkrecajacymi tuszami, ktore sie sprawdza na cienkich, jasnych rzesach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3642 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3643 | |
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Wibo robi trochę cegłę. Jak masz nadmiar kasy to ziemia egipska z Bikoru. Jeśli chodzi o Lovely, Sunny Powder, to lepiej wybrać matowy, bo ten z drobinkami to już nie bardzo. A z tanich mogę polecić: Honolulu W7 Sun Club Essence Bronzing Terra Powder Golden Rose SPF 15 nr 103 Editt Cosmetics nr 06 21g (w kwadratowym pudełku) ![]() Natomiast z tanich rozświetlaczy testuję teraz wypiekany Golden Rose i nie jest źle. Warto poszukać marek Ingrid, Vollare, Butterfly z Verony oraz Editt Cosmetics. Obok tandety można znaleźć perełki - dosłownie i w przenośni. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...w-kulkach.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...or-powder.html Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-11-18 o 10:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3644 |
Przyczajenie
|
Sun Club Essence - tani a bardzo dobry, mogę polecić
![]()
#3645 |
Makeup challenge winner
|
Makro22, witaj na wątku.
![]() Inspire, dzięki za wklejenie swatchy do 1 postu.Przynajmniej mamy coś na początek dla nowych rossmanomaniaczek! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-11-18 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3646 |
Raczkowanie
|
Ponawiam pytanie czy orientujecie się czy są w Rossmannie jakieś kleje do rzęs godne polecenia? Czy w ogóle jakieś są?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3647 | |
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Batiste. Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-11-18 o 13:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3648 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Ja również mam już swoją listę zakupów, muszę zmieścić się w 100 zł ![]() ![]() - Wibo tusz Extreme Lashes - Wibo tusz Growing Lashes - Miss Sporty tusz Studio Lash Instant - Wibo brązowy żel do brwi - Wibo pomadka Elixir - Rimmel szminka by Kate Moss - Lovely mineralny róż do policzków - Miss Sporty błyszczyk Hollywood - Miss Sporty poczwórne cienie - Lovely matujący top - Wibo kółko kamuflaży - Wibo lakiery (piaskowe napewno, a reszta wyjdzie na miesjcu) ![]() Chciałam jeszcze jakiś podkład ale wszystko za ciemne ![]() Edytowane przez Truska90 Czas edycji: 2013-11-18 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3649 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3650 | |
Makeup challenge winner
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3651 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, czy kremy BB dostępne przy kremach pielęgnacyjnych zaliczają się do kolorówki? domyślam się, że nie ale chciałabym się upewnić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3652 |
Makeup challenge winner
|
![]() Śpieszę donieść, że jak któraś potrzebuje puder Creme Puff MAX FACTOR, to lepiej wstrzymać się do 28 listopada. W Biedronce będą po 21,99 zł, czyli puder 5 zł mniej niż na promocji w Rossmann. Pewnie będą ze dwa odcienie, może transparentny.Będzie też tusz 2000calories, ale wyjdzie 4 zł drożej. ![]() To chyba jakieś obniżki u PRODUCENTA,bo CP w drogerii Jasmine po 19,89 zł (do 24.11), a tusz po 17,79 zł(do20.00), podkład Lasting Performance 26,99 zł, w Hebe 2000Calorie jest dodawany do zestawu Vitality 3D White elektryczna szczoteczka do zębów za 79,99 zł, a w SP drugi puder Creme Puff za -50%.. Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-11-18 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3653 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3654 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja lista na teraz: korektor eveline art scenic wibo eyeliner w płynie wibo tusz do rzes baza do oczu daxa (?) lovely extra long blyszczyk Manhattan Clearface, 2 in 1 Powder & Make - Up Eveline, Aqua Platinum 426 ? 452 ? musze sprawdzic na żywo kolory Maybelline, Color Whisper 150 rimmel szminka kate moss 16 miss sporty hollwood rimmel apocalips , nie wiem który kolor ![]() miss sporty cien poczwony wibo kredka z temperówka róż bourjouis, nie wiem który ![]() Edytowane przez klapouszek29 Czas edycji: 2013-11-18 o 13:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3655 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja właśnie dzisiaj wzięłam sobie próbkę 75, trochę obawiam się że będzie za jasny. No ale wypróbuję bo jestem ciekawa efektu, miałam próbkę już dawno więc zapomniałam już jak się sprawdził ![]() Cytat:
Jak dla mnie bardzo dobry ![]() ![]() Cytat:
W7 Honolulu także polecam tylko trzeba się z nim umiejętnie obchodzić bo jest dość ciemny. Sun Club miałam (wersja dla brunetek) był zbyt pomarańczowy. Ja przymierzam się do Lovely, Sunny Powder matowego ale zobaczę jeszcze ![]() ![]() Cytat:
MF 2000C po zniżce -40% wychodzi niecałe 18zł więc taniej niż w Biedronce ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3656 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj weszłam na szybko do R. obczaić tusze i chyba skusze się na ten zachwalany zielony oraz Collagen Wear Volume z Lovely. Szukałam też tego korektora BB z Eveline, ale nie umiałam go znaleźć. A wiem, że jeszcze niedawno był
![]() Jest tutaj może jakaś dziewczyna, która by wiedziała czy w Rybniku jest Rossmann z szafą Eveline? |
![]() ![]() |
![]() |
#3657 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na pewno jest w Plazie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3658 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Ci bardzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kurde ostatnio przykleiłam sobie rzesy kupione rok temu na promo z limitowanki wibo Diva i są genialne, takie subtelne połówki i tego bardzo giętkażyłke maja, wygodne w noszeniu, żałuje ze nie kupiłam wiecej, ale miałam 2 razy już na sobie i jak na razie sie nie zepsuły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3660 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Robię testy wszystkich podkładów, które mam i sama już nie wiem. Ciągle zmieniam zdanie co do kolorów. Teraz mi się wydaje że najlepszy jest Tru match N1, a B 123 troszkę za ciemny. Ale TM średnio lubię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.