![]() |
#3631 | ||||||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale masz racjê, muszê pomy¶leæ o sobie i w swoim tempie doj¶æ do sukcesu choæby za rok ![]() A co tak biegasz? |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3632 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Cytat:
nie wiem sk±d takie pomys³y by kupywaæ scierwo z CHIN s³uchac bzdur o szybkim tempie pozbycia siê nadwagi! sk±d wiesz czy w tabletkach nie ma jaj tasiemca czy toksycznych bardzo gro¿nych dla ¿ycia substancji! Lub czy jak skoñczysz brac owe tabletki nie przytyjesz+30kilo? ![]() Mi Pani doktor w zesz³ym roku zapisa³a XE...AL KOSZTOWA£ MNIE 400z³ schud³am 4kilo nalata³am sie do kibelka-(ci±g³y stolec) a jak przesta³am braæ to +7kilo ![]() wiec NIE WIERZÊ W ¯ADNE SRODKI sory ale nigdy w ¿yciu nie przysz³oby mi do g³owy kupiæ CUDOWNY ¦RODEK" na schudniecie bo go poprostu NIE MA! Cudownym srodkiem jest za to nasza "WYTRWA£O¦C I CIERPLIWOSC" W gubieniu zbêdnych kilogramów , nie mozna schudn±æ w 2-3mce 30-40 kilo jak ty³o siê np.3lata !~ Nie wa¿ sie tego nawet ³ykaæ,co¶ co ma codeine na bazie amfy mo¿e spowodowaæ zawa³ serca lub paraliz (czyta³am o tych cudownych srodkach) jezeli chcesz wspomagacz aby wypocic t³uszcz 30min przed treningiem wypij pó³ litra niegazowanej czystej wody z wycisnietym sokiem z cytryny! pomaga! -sprawdzone ![]() A jak bardzo ci zalezy na "wspomagaczu" bezpiecznym jest L'karnityna -do kupienia w aptece to sztuczny spalacz t³uszczu ale bezpieczny chocia¿. Diewczyny ka¿da z nas chcia³aby byæ szybko szczup³a jak za dotkniêciem czarodziejsckiej ró¿d¿ki ![]() ![]() ![]() Ja siê ostro zmotywowa³am jak otrzyma³am foto od jednej z wiza¿anek ![]() prywatne wiêc nie zdradzê ![]() dziewczyna by³a pod setkê(waga) a teraz wa¿y niespe³na 60kilo wyglada jak nie ta sama osoba za jej starania i wylane poty chylê czo³a ![]() wiem ¿e mozna ale trzeba chcieæ i daæ cia³u czas ![]() [TYLKO WYTRWA£O¦C DOPROWADZI NAS DO CELU ! CENTER] [/CENTER]DZI¦ ROZSY£AM KILKA ZAPROSZEÑ DO KLUBU PROSZÊ SLEDZIÆ SKRZYNKÊ ![]() Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2014-09-08 o 18:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W³a¶nie, mo¿e nowe twarze i metamorfozy w koncu zobaczymy w klubie, bo dawno nikt nowy nie dol±czyl ![]() Ja melduje dzi¶ 3,5 km biegu w 23 minuty, ale ciê¿ko by³o po tak d³ugiej przerwie bez zatrzymania siê ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3634 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 960
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3635 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
g³osno o tym wszêdzie, tu nawet w zesz³ym roku laska na wiza¿u próbowa³a sprzedac po 5z³ sztuke to akurat pamietam ,zbanowana zosta³a ![]() to bradzo gro¿ne, nie wiadom co jest w takich syfnych nielegalnych farmaceutykach? mojej kole¿anki córka 16lat ma lekk± nadwagê ok 5kilo w szkole jej cudowne kolezanki wpad³y na pomys³ by kupic takie tabletki! s± dostêpne od reki w necie ![]() dziewczyna po 2 mcach wyladowa³a z tasniemcem w jelitach tak du¿ym i grubym jak w±¿ ,pojecha³a sama ze strachu jak paso¿yt zacz±³ pchac sie na swiat..... by³ uzbrojony ![]() ![]() wiec niech was reka boska broni od jakichkolwiek swinstw! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3636 | |
Zakorzenienie
|
http://www.aslimming.com/images/xiyouzhisu.jpg to s± te tabletki, które kupi³am, posz³y ju¿ do kosza. a¿ siê sobie dziwie, ¿e da³am siê tak wrobiæ... :/
wiem, ¿e nie powinnam w ogóle o tym my¶leæ, ¿e odchudzanie to ciê¿ka praca itd i kurde schud³am ju¿, widzê pierwsze rezultaty, zmie¶ci³am siê w jeansy, które czeka³y na mnie ponad rok... ale czasami przychodzi taki moment za³amania, ¿e mam ju¿ do¶æ i chcê zje¶æ co¶ niezdrowego, i jem, ale to siê nie koñczy... dlatego posz³am do tej kliniki, stwierdzili, ¿e mam BED (ten syndrom objadania siê), ale to zajmuje ju¿ do¶æ d³ugo... tzn. czekam d³ugo na odpowied¼ chocia¿ wiem, ¿e co¶ tam dla mnie robi±, bo dzwonili ostatnio z dodatkowymi pytaniami... miesi±c tak super mi sz³o, a teraz ju¿ tydzieñ siê u¿eram z jedzeniem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3637 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ka¿da z nas przechodzi moment za³amania Ja wsumie powinnam dawno sie ob¿eraæ bo stojê z waga 2,5mca! wiem jedno doputy nie pojde znów regularnie na si³ownie nie schudne ! mam tak± psyche ¿e potrzebuje bata na plecach ! chcesz byc fit!? to zapier...alaj ![]() a foto trochê do myslenia ![]() Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2015-03-09 o 19:52 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#3638 | |
Zakorzenienie
|
Dziêkujê bardzo.
Jutro lece na si³owniê i nie bêdê sie objadac, to jedzenie mnie serio doprowadza do sza³u ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3639 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() LadyDagaMilon - masz jakie¶ wyt³umaczenie na ten zastój? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3640 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Cytat:
A co na to wszystko synek tamtej pani, a Twój m±¿.
![]() |
#3641 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny co¶ na prawdê motywuj±cego!!! http://demotywatory.pl/4378032/Mala-...acji#obrazek-1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3642 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
Jeste¶ siln± i upart± kobiet±, oka¿ to jeszcze Twojej te¶ciowej, a wygrana bêdzie porównywalna do kumulacji totolotka ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Dziewczyny muszê siê Wam przyznaæ, ¿e ostatnimi czasy moj± dietê diabli na ruszt wziêli. Przesta³am kompletnie kontrolowaæ co jem i w jakich ilo¶ciach, na szczê¶cie ograniczy³am s³odycze do minimum, ale ... nie napoje s³odkie. Sama zdenerwowa³am siê na siebie, ¿e zaprzepaszczam osi±gniête ju¿ wyniki. Przecie¿ cz³owiek po szkodzie powinien byæ m±drzejszy. Muszê wróciæ do zdrowego tryby ¿ycia. W ramach nawrotu na zdrow± ¶cie¿kê zanim wysz³am dzisiaj z domu zjad³am ¶niadanie. By³a kanapka z ¿ó³tym serem i ketchupem. Do pracy te¿ zabra³am kromkê chleba i parówkê - muszê i¶æ na zakupy i zaopatrzyæ lodówkê, bo ostatnio tam jest g³ównie ¶wiat³o. Co koñczy siê kupowaniem i konsumowaniem czego¶ na szybko. ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Nie wiem co siê dzieje ostatnio drga mi w sposób niekontrolowany prawa powieka, mia³y¶cie tak kiedy¶?
Edytowane przez Malinka_Malinka Czas edycji: 2014-09-09 o 08:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3643 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() w po³owie czerwca wróci³ mój m±¿e na 2mce do PL w tym czasie siê rozbestwi³am z jedzeniem ,pisa³am o tym wczesniej ale Ciebie nie by³o ![]() troche grile piwko lody , w tym czasei nie chodzi³am na si³ownie ale za to codzieñ smiga³am rowerem i dzieki bogu moimo gorszego jedzonka nie przyty³am a stane³am! i tak do teraz bo: nie cwiczê w domu ale staram siê je¶c zdrowo i ma³o , czêsto w ci±gu dnia co¶ pode¿re, niemia³am tak do tej pory i nie wiem jak sobie z tym radziæ ![]() muszê przypierdzieliæ chyba znowu foto na lodówke ¿ebym nie zagada³a ![]() jeszcze troche muszê pouk³adac pewne sprawy i rusze na si³ownie! zapewniam ¿e zawalê was lawin± wyników i fotografii ,spoconych koszulek ![]() mam teraz ma³e swiecie, maluszek mój poszed³ do przedszkola i ³ykam kluski jak wychodze z przedszkola a on biegnie za mn± z krokodylimi ³zami i wzrokiem dziecka które juz nigdy sowjej matki nie zobaczy ..... ahhhh nie mam sily nie wiem jak to przezyje..... w ka¿dym razie abym wysz³a z przedszkola musi go któras z opiekunek przytrzymac na si³e , Ja mam do¶c ale wychodzê bo tak trzeba, nie moge mu pokazac ¿e jest w stanie wymusic na mnie swoje "bo ja nie chce" jest mi strasznie zle jak wracam do domu to zalewam sie ³zami ale wiem ze nie mogê ulec..... w dodatku mam 2 klasite którego musze zawiezc 2 ulice dalej a on sie strasznie stresuej ze sie spózni.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3644 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3645 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 290
|
Cytat:
Hej Arcymonku ![]() Poczyta³am trochê o Twoich problemach z rodzin± T¯, i siê z lekka wkurzy³am ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz najwa¿niejsze - jak ju¿ domy¶lisz siê czego te baby tak Ci zazdroszcz± - kuj tym po oczach równo ![]() ![]()
![]() |
#3646 | |
Zakorzenienie
|
A ja wam powiem szczerze ze my¶la³am ze was wiêkszo¶æ w tym w±tku to takie super zmotywowane dziewczyny które sa juz na dobrej ¶cie¿ce i tylko gubi± kilogramy, juz nie maj± takich problemów jak ja...
Ja tak na prawdê nie mam zbytniej pomocy w diecie od nikogo. Oprocz kolezanki ktora wazy 49kg i jest na wiecznej diecie i æwiczy jak szalona (ale ona raczej mnie wkurza niz mi pomaga bo karze mi sie z³apaæ na oponke na brzuchu ktorej nie ma!!! Same miê¶nie. ) Ogólnie to wiecie jako¶ nie mam motywacji od innych, sama musze sie motywowac. Jedynie w chodzenie tutaj i pisanje na blogu dodaje mi trochê si³y do dalszej walki. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3647 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie jeste¶my idealne, gdyby¶my takie by³y nie by³oby tu nas.
![]() |
#3648 | ||
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() masz absolutna racjê , mia³am tak krótko z moj± te¶ciow± i siostr± mê¿a która jest szczuplutka ale niezbyt ³adna ,nie wiem za kim bo mój m±¿ jest bardzo przystojnym mê¿czyzn± ( w zyciu nie powiedzia³bym ze to jego siostra)zero podobieñstwa na poczatku nie mog³y na mnie potrzeæ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mój kochany dzieki Bogu od pocz±tku stoi za mnn± murem do tego stopnia ¿e 2 lata kiedys sie nie odwiedzalismy!(powód JA ![]() w ka¿dym razie kiedy bym nie pojecha³a to jestem mierzona od czubka g³owy po piety ![]() ![]() ,nie o to chodzi by siê tak zachowywac ale jezeli któ¶ jest takim g³upcem ¿e zazdrosci ubioru,bizuterii ,³adnej twarzy to nalezy mu sie pokazaæ ,niech popatrzy ![]() Jestem takiego zdania ze jezeli nie masz urody laleczki - to masz inne aututy d³ugie nogi ,³adny biust to o czym wspomnia³a Rafioza zawsze znajedzie siê co¶ ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
dziewczyny SKUTECZNE ODCHUDZANIE WYMAGA CZASU WYTRWA£AO¦CI I CIERPLIWOSCI! pisa³am o tym wczoraj nie mo¿na siê za³amywac! \ wa¿y³as tyle CO JA TERAZ 83kilo a wazysz 69! moje marzenie ![]() wiêc 14 kilo pogoni³a¶ w ¶wiat i teraz tym bardziej brnij do przodu bo masz ³atwiej i tylko kilka kilo dzieli cie do IDEALNEJ figury mnie dzieli prawie 20! wiêc wiêcej wiary w siebie ![]() A TAK WOGÓLE TO BACIK DLA CIEBIE BO WA¯YSZ NAJMNIEJ W TABELCE! ![]() Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2014-09-09 o 11:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3649 |
Zadomowienie
|
Ale jestem te¿ najni¿sza, ostatnio jak mnie T¯ mierzy³ miark± to mia³am 158, zniknê³o mi gdzie¶ 2 cm.
---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Chcia³abym mieæ 170 wzrostu - marzenie ¶ciêtej g³owy !!!
#3650 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
Ja tez chcia³abym mieæ z 10 cm wiêcej. niestety to niemo¿liwe.
Dzi¶ by³am u lekarza na USG. musia³am jednym busem jechaæ 30 minut, potem drugim prawie godzinê a na koniec sz³am ponad 20 minut. na czczo! zrobi³am sobie kanapkê i zjad³am po badaniu. Dzi¶ naprawiam komputer Narzeczonemu. Bo popsu³ co¶ i siê nie uruchamia. Przez telefon mu nic nie doradzê. Musi przywie¼æ. Wiecie jak siê czujê m±dra naprawiaj±c system?
![]() |
#3651 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3653 | |
Zakorzenienie
|
Mój ch³opak w ogóle nie zna sie na komputerach ale ciê¿ko mu by³o siê do tego przyznaæ. Wkurza mnie to. Musia³am go prosiæ zeby dal mi naprawiæ swojego laptopa... :/
Wracam do ¿ywych tak w ogóle. Wspania³y trening na silowni. 500kcal ponad spalone. Jestem z siebie dumna ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3654 |
Zakorzenienie
|
Do LadyDagaMilion - Ty to normalnie farciara jeste¶, ¿e Ci siê trafi³ ch³op ³adny i stoj±cy za Tob± murem
![]() Ale widaæ te¿, ¿e masz silny charakter, i nie dasz sobie wej¶æ na g³owê. Ja niby te¿ jestem twardzielka, ale miewam sporo s³abych momentów, i wtedy ³atwo mnie podeptaæ. Ogólnie to trzymam poziom, bo tak trzeba. Kiedy¶ moja matka mi powiedzia³a, ¿e ¿ycie to teatr i trzeba umieæ graæ. Nie wierzy³am jej, my¶la³am ¿e po prostu ona tak robi, bo lubi. Jednak z biegiem lat u¶wiadamiam sobie, jak niewiele jest osób, którym mo¿na bez obaw powierzyæ swoje leki, bóle i rado¶ci - osób które nie wykorzystaj± twoich s³abo¶ci przeciwko tobie. Teraz mam chyba tylko babciê, a i to nie zawsze. Niestety, mój m±¿, siostra, matka odpadli w tym wy¶cigu... Ale jako optymistka my¶lê, ¿e takie osoby znajd± siê gdzie¶, mo¿e nawet w naszym w±tku ![]()
#3655 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W¶ród ludzi z mojego otoczenia nie ma nawet 1 osoby, której ufa³abym w 100%. Mo¿e jest to tragiczne, mo¿e ¶mieszne - ale ¿ycie mnie ju¿ nauczy³o, ¿e ufaj± i wierz± bezgranicznie albo g³upcy albo naiwni. Cz³owiek rodzi siê i umiera samotnie.
![]() |
#3656 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
On pochodzi³ na si³ownie 6 miesiêcy i bez ¿adnej specjalnej diety (je normalnie, du¿o i niezdrowo) ma na prawdê fantastyczne rezultaty. Dobra wag±, ¶wietne miê¶nie, mocne nogi, no jak poszli¶my do spa to wszystkie babeczki na niego zerka³y, a ja taki wieloryb ko³o niego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3657 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 547
|
Dzieñ dobry, do³±czam siê do Was!
20 kg mniej planujê. Teraz: 82 kg w przybli¿eniu. Cel: 62 kg 170cm wzrostu Trzymajcie kciuki
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3658 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() My nadal jeste¶my coraz silniejsi i bogatsi (w uczucia) prze¿ylismy sporo ,biedê i bogactwo ,spalony dom, Ja w ci±zy by³am ;( ciê¿kie czasy za nami uczucia wystawione na próbê ......kochamy siê nawet mocniej,dojrzalej jest piêknie ![]() , Ja Tylko mêzowi ufam,Tylko Jemu mówiê zupe³nie o wszytkim jest Ojcem dla naszych dzieci wspania³aym kochankiem m±drym doradc± ¶wietnym kumplem dos³ownie na zadymê mozna i¶c ![]() i najlepsze ¿e my nie potrafimy siê k³ócic a jak juz co¶ wisi to inteligentnie jedno z nas to stara siê omin±æ, lub jak zdarzy siê wymiana ostrych zdañ to godzinka dwie... albo ja siê ³aszê i robiê podchody albo On siê pod¶miechuje ![]() ![]() generalnie jestem bardzo pyskata i potrafiê powiedziec co myslê niezaleznie od tego czy wypada czy nie ,mam to w nosie, mam twardy charakter i jestem silna osoba ,wychowuj±c dwoje synów z CHARAKTERKAMI PO "Rodzicach" trza trzymac rêkê na pulsie, choæ czasem przychodza chwile za³amania wtedy jak mê¿a mam w domu lekiem jest rozmowa jak go nie ma ³apiê za telefon ![]() najczêstszym b³edem ma³¿eñstwa jest popdanie w rutyne, zamiast rozmawiaæ ludzie siê k³óc± a to niestety pogarsza sytuacje dziwczyny przepraszam ¿e tak dzisiaj nie na temat sie rozpisa³am ale mam biegunkê s³own± i nie mogê dzis utrzymac s³ów , by³am na zebraniu rodziców ![]() ![]() aha tu dla ARCYMONKI I MALINY MONNIEB I DLA DZIEWCZYN KTÓRE TROCHÊ ZW¡TPI£Y POS£UCHAJCIE! TO MÓJ HYMN! AMEN https://www.youtube.com/watch?v=S6YtIrwWOzA introgliceryna napisz co¶ wiêcej o sobie ile schud³a¶ ju¿ sk±d jestes itp.... aha MONIEE Wys³a³±m zaproszenie do klubu i komu¶ tam jeszcze nie pamietam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3659 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ¦wiête s³owa, i za to Ciê uwielbiam - szczera i motywuj±ca na maxa!!! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ps. Kebab bez bu³ki i sosów, ale takiego nie znalaz³am na stronie. ![]() Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-09-09 o 20:17 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3660 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 547
|
A wiêc ja przybra³am w ci±gu 3,5 roku 20 kg poniewa¿ postawi³am na tabletki antykoncepcyjne...teraz je rzuci³am i czekam a¿ woda ze mnie spadnie bo mam nadmiar 8.31 kg...ale i tak chcê zrzuciæ do 62-60.
No i zrzucaæ chcê jakim¶ racjonalnym od¿ywianiem + æwiczenia, ale sporadycznie, bo astma wysi³kowa...
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.