Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-09-08, 17:19   #3631
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Cytat:
Napisane przez MonnieB Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny przysz³y mi dzisiaj tabletki odchudzaj±ce, z Chin, ponoæ skuteczno¶æ 100% ale jak zaczê³am o nich czytaæ to ludzie pisz± ¿e s± jak amfetamina normalnie. Juz sama nie wiem czy braæ czy daæ sobie spokój. Dziewczyny pisz± ze chudly 5kg tygodniowo.. jedz±c w miarê normalnie. Za duzo :/
Ba³abym siê je po³ykaæ... za du¿o kg leci na tydzieñ. A sk±d w ogóle mia³a¶ na nie namiar?
Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
Ona mo¿e i z 4 kg schud³a, a ile Ty?
Tak z rêk± na sercu ile kilogramów ju¿ pogoni³a¶ !!!
No w sumie tak jak widaæ w podpisie, chod¼ w czasie urlopu dosz³y dwa... dlatego nie prêdko zmieniê liczbê i zejdê chod¼ jeden w dó³

Cytat:
By³am w pi±tek na kolejnych zajêciach z fitness. Tym razem lekcja nazywa³a siê "plaski brzuch" i by³a prowadzona przez Karolinê W.
Zajêcia super, nie za ciê¿ko nie za lekko - tak w sam raz. Ciekawa choreografia, podoba³y mi siê jednym s³owem.
¦wietnie, ¿e Ci siê podoba, chêtnie bêdzie chodziæ!

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Poka¿ wiadomo¶æ

Ja od dzi¶ znów chcê chocia¿ przez tydzieñ/dwa policzyæ swoje kalorie, bo jak ostatnio siê tego pilnowa³am to ³adnie chud³am, a teraz nic

Poki co moje posi³ki:
I ¶n. owsianka z mlekiem 2% (4 ³y¿ki p³atkow owsianych i 1 ³y¿ka otrêbów) i bananem
II ¶n. 2 malutkie kromki chleba razowego z twaro¿kiem i mas³em orzechowym
obiad. w³a¶nie ide robiæ nalesniki z m±ki ¿ytniej pe³noziarnistej (pierwszy raz z takiej maki, mam nadzieje ze mi wyjd±) i ze szpinakiem i mo¿e kurczakiem do tego, musze skoczyæ do sklepu po skladniki na farsz

Milego dnia Dziewczyny
Ja na pocz±tku liczy³am wszystko skrupulatnie, a teraz ju¿ na oko bo wiêkszo¶æ rzeczy pamiêtam i ju¿ nie muszê na wadze odliczaæ ka¿dego produktu, jedynie te nowe.
Cytat:
Napisane przez Ralfioza Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie
U mnie jest dobrze, jem na razie normalnie choæ oczywi¶cie staram siê wiêcej warzyw i sa³atê zawsze obowi±zkowo do chleba. Najwa¿niejsze, ¿e to mi naprawdê smakuje Jako¶ mam takie uczucie lekko¶ci jakby uby³o z kilogram, my¶lê ¿e to przez to, ¿e od 3 dni nie objad³am siê s³odyczami i nie wypi³am 1litra Pepsi dziennie, tak jak to mia³am w zwyczaju
Gratulujê tak wielkich zmian

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ
Renia,nie mozesz ci±gle siê przejmowaæ opini± innych ludzi ,kazdy chudnie w swoim tempie , Ty zwali³¶ sporo kg ju¿ co z tego ¿e ona schud³a ? kij jej w oko, czy wykluczy ciê z rodziny jak nie schudniesz do wigilii? matko boska masz niez³e utrapienie!,
Ja ciagle zabiegana ,nie wiem kiedy dotre na si³ownie, juz mi sie tez d³u¿y a wiem ¿e ja bez tego ani rusz! b
Wiem, ¿e nie mogê... ale znam zakoñczenie tego "przedstawienia" - co rusz bêdê s³ysza³a jakie¶ docinki. Pamiêtam jak by³o za pierwszym razem - potrafi³y mi chleb z rêki wyrwaæ bo nie zdrowy i wmusza³y mi kotlety sojowe feee
Ale masz racjê, muszê pomy¶leæ o sobie i w swoim tempie doj¶æ do sukcesu choæby za rok

A co tak biegasz?
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytu³u.jpg (69,3 KB, 3 za³adowañ)

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-08, 17:59   #3632
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

Cytat:
Dziewczyny przysz³y mi dzisiaj tabletki odchudzaj±ce, z Chin, ponoæ skuteczno¶æ 100% ale jak zaczê³am o nich czytaæ to ludzie pisz± ¿e s± jak amfetamina normalnie. Juz sama nie wiem czy braæ czy daæ sobie spokój. Dziewczyny pisz± ze chudly 5kg tygodniowo.. jedz±c w miarê normalnie. Za duzo :/
Monnie nie chcê byc niegrzczna ,ale na wiza¿u ostro banowane s± "wspomagacze" tym bardziej w w±tku o zdrowym odchudzaniu,
nie wiem sk±d takie pomys³y by kupywaæ scierwo z CHIN s³uchac bzdur o szybkim tempie pozbycia siê nadwagi! sk±d wiesz czy w tabletkach nie ma jaj tasiemca czy toksycznych bardzo gro¿nych dla ¿ycia substancji! Lub czy jak skoñczysz brac owe tabletki nie przytyjesz+30kilo?

Mi Pani doktor w zesz³ym roku zapisa³a XE...AL KOSZTOWA£ MNIE 400z³
schud³am 4kilo nalata³am sie do kibelka-(ci±g³y stolec) a jak przesta³am braæ to +7kilo
wiec NIE WIERZÊ W ¯ADNE SRODKI

sory ale nigdy w ¿yciu nie przysz³oby mi do g³owy kupiæ CUDOWNY ¦RODEK" na schudniecie bo go poprostu NIE MA!
Cudownym srodkiem jest za to nasza "WYTRWA£O¦C I CIERPLIWOSC" W gubieniu zbêdnych kilogramów , nie mozna schudn±æ w 2-3mce 30-40 kilo jak ty³o siê np.3lata !~
Nie wa¿ sie tego nawet ³ykaæ,co¶ co ma codeine na bazie amfy mo¿e spowodowaæ zawa³ serca lub paraliz (czyta³am o tych cudownych srodkach)

jezeli chcesz wspomagacz aby wypocic t³uszcz 30min przed treningiem wypij pó³ litra niegazowanej czystej wody z wycisnietym sokiem z cytryny! pomaga! -sprawdzone
A jak bardzo ci zalezy na "wspomagaczu"
bezpiecznym jest L'karnityna -do kupienia w aptece to sztuczny spalacz t³uszczu ale bezpieczny chocia¿.
Diewczyny ka¿da z nas chcia³aby byæ szybko szczup³a jak za dotkniêciem czarodziejsckiej ró¿d¿ki ale aby pozbyc siê balastu na ca³e zycie ,trzeba zmienic te z³e nawyki ,zadbaæ o aktywno¶c fizyczn± i nie spieszyæ siê a sukces sam przyjdzie
Ja siê ostro zmotywowa³am jak otrzyma³am foto od jednej z wiza¿anek
prywatne wiêc nie zdradzê

dziewczyna by³a pod setkê(waga) a teraz wa¿y niespe³na 60kilo

wyglada jak nie ta sama osoba za jej starania i wylane poty chylê czo³a

wiem ¿e mozna ale trzeba chcieæ i daæ cia³u czas

[TYLKO WYTRWA£O¦C DOPROWADZI NAS DO CELU ! CENTER]
[/CENTER]

DZI¦ ROZSY£AM KILKA ZAPROSZEÑ DO KLUBU PROSZÊ SLEDZIÆ SKRZYNKÊ

Edytowane przez 201709081028
Czas edycji: 2014-09-08 o 18:02
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-08, 19:13   #3633
pretty_girl19892
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 784
GG do pretty_girl19892

Cytat:
Monnie nie chcê byc niegrzczna ,ale na wiza¿u ostro banowane s± "wspomagacze" tym bardziej w w±tku o zdrowym odchudzaniu,
nie wiem sk±d takie pomys³y by kupywaæ scierwo z CHIN s³uchac bzdur o szybkim tempie pozbycia siê nadwagi! sk±d wiesz czy w tabletkach nie ma jaj tasiemca czy toksycznych bardzo gro¿nych dla ¿ycia substancji! Lub czy jak skoñczysz brac owe tabletki nie przytyjesz+30kilo?

schud³am 4kilo nalata³am sie do kibelka-(ci±g³y stolec) a jak przesta³am braæ to +7kilo

sory ale nigdy w ¿yciu nie przysz³oby mi do g³owy kupiæ CUDOWNY ¦RODEK" na schudniecie bo go poprostu NIE MA!
Cudownym srodkiem jest za to nasza "WYTRWA£O¦C I CIERPLIWOSC" W gubieniu zbêdnych kilogramów , nie mozna schudn±æ w 2-3mce 30-40 kilo jak ty³o siê np.3lata !~
Nie wa¿ sie tego nawet ³ykaæ,co¶ co ma codeine na bazie amfy mo¿e spowodowaæ zawa³ serca lub paraliz (czyta³am o tych cudownych srodkach)

jezeli chcesz wspomagacz aby wypocic t³uszcz 30min przed treningiem wypij pó³ litra niegazowanej czystej wody z wycisnietym sokiem z cytryny! pomaga! -sprawdzone
bezpiecznym jest L'karnityna -do kupienia w aptece to sztuczny spalacz t³uszczu ale bezpieczny chocia¿.
Diewczyny ka¿da z nas chcia³aby byæ szybko szczup³a jak za dotkniêciem czarodziejsckiej ró¿d¿ki ale aby pozbyc siê balastu na ca³e zycie ,trzeba zmienic te z³e nawyki ,zadbaæ o aktywno¶c fizyczn± i nie spieszyæ siê a sukces sam przyjdzie

[/CENTER]

zgadzam siê ze wszystkim co napisa³a¶! Ka¿da z nas chcialaby juz teraz byæ szczup³a, ale nie za pomoc± "cudownych" specyfików z CHIN a za pomoc± racjonalnego od¿ywiania i æwiczeñ

W³a¶nie, mo¿e nowe twarze i metamorfozy w koncu zobaczymy w klubie, bo dawno nikt nowy nie dol±czyl

Ja melduje dzi¶ 3,5 km biegu w 23 minuty, ale ciê¿ko by³o po tak d³ugiej przerwie bez zatrzymania siê
pretty_girl19892 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-08, 19:34   #3634
MonnieB
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 960

Cytat:

[/CENTER]

Jakie jaja tasiemca??????? Boze we¼ mnie nie strasz. Wyrzucam je do kosza. Jestem przerazona wyczyta³am gdzie¶ na forum angielskim ze dzia³aj± i pod wp³ywem impulsu zamówi³am z ciekawo¶ci... a dopiero pó¼niej zaczê³am o nich czytaæ wiêcej.
Stary 2014-09-08, 20:18   #3635
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Jakie jaja tasiemca??????? Boze we¼ mnie nie strasz. Wyrzucam je do kosza. Jestem przerazona wyczyta³am gdzie¶ na forum angielskim ze dzia³aj± i pod wp³ywem impulsu zamówi³am z ciekawo¶ci... a dopiero pó¼niej zaczê³am o nich czytaæ wiêcej.
szkoda tylko ¿e straci³as pieni±dze ,Tak jaja tasiemca w tabletkach!
g³osno o tym wszêdzie, tu nawet w zesz³ym roku laska na wiza¿u próbowa³a sprzedac po 5z³ sztuke to akurat pamietam ,zbanowana zosta³a

to bradzo gro¿ne, nie wiadom co jest w takich syfnych nielegalnych farmaceutykach?
mojej kole¿anki córka 16lat ma lekk± nadwagê ok 5kilo w szkole jej cudowne kolezanki wpad³y na pomys³ by kupic takie tabletki! s± dostêpne od reki w necie jedna z dziewczyn za¿y³a jedn± tabletkê i przez 14dni schud³a 9kilo po czym bra³a tabletki na przeczyszczanie i dzieki bogu uda³o jej siê wydalic pasozyta samodzielnie, za to kolejna dziewczyna w tym samym czasie wzie³a 3 tabletki po 2miesiacach schud³a ponad 20kilo ,nie wiem gdzie by³a jej MATKA ale nikt siê ni± nie zainteresowa³ (nawet szko³a) t³umaczy³a sie diet± i cwiczeniami a ¿e by³a oty³a to ka¿dy J± chwali³ ale dobra w skrócie :
dziewczyna po 2 mcach wyladowa³a z tasniemcem w jelitach tak du¿ym i grubym jak w±¿ ,pojecha³a sama ze strachu jak paso¿yt zacz±³ pchac sie na swiat..... by³ uzbrojony i dziewczyna musia³a miec go usuwanego operacyjnie, po ca³ym zajsciu wyglada³a jak chora na anemie, szara,blada ,podkr±¿one oczy itp..... oczywoscie do koñca nie chcia³a siê przyznac co za¿y³a..... wiecej pisac nie bede to mog³o skoñczyc siê smierci±
wiec niech was reka boska broni od jakichkolwiek swinstw!
Stary 2014-09-08, 20:52   #3636
MonnieB
Zakorzenienie

http://www.aslimming.com/images/xiyouzhisu.jpg to s± te tabletki, które kupi³am, posz³y ju¿ do kosza. a¿ siê sobie dziwie, ¿e da³am siê tak wrobiæ... :/

wiem, ¿e nie powinnam w ogóle o tym my¶leæ, ¿e odchudzanie to ciê¿ka praca itd i kurde schud³am ju¿, widzê pierwsze rezultaty, zmie¶ci³am siê w jeansy, które czeka³y na mnie ponad rok... ale czasami przychodzi taki moment za³amania, ¿e mam ju¿ do¶æ i chcê zje¶æ co¶ niezdrowego, i jem, ale to siê nie koñczy... dlatego posz³am do tej kliniki, stwierdzili, ¿e mam BED (ten syndrom objadania siê), ale to zajmuje ju¿ do¶æ d³ugo... tzn. czekam d³ugo na odpowied¼ chocia¿ wiem, ¿e co¶ tam dla mnie robi±, bo dzwonili ostatnio z dodatkowymi pytaniami...

miesi±c tak super mi sz³o, a teraz ju¿ tydzieñ siê u¿eram z jedzeniem wybaczcie, ¿e siê tak tutaj ¿alê, ale na prawdê nie mam siê komu wygadaæ..
Stary 2014-09-08, 21:03   #3637
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
http://www.aslimming.com/images/xiyouzhisu.jpg to s± te tabletki, które kupi³am, posz³y ju¿ do kosza. a¿ siê sobie dziwie, ¿e da³am siê tak wrobiæ... :/

wiem, ¿e nie powinnam w ogóle o tym my¶leæ, ¿e odchudzanie to ciê¿ka praca itd i kurde schud³am ju¿, widzê pierwsze rezultaty, zmie¶ci³am siê w jeansy, które czeka³y na mnie ponad rok... ale czasami przychodzi taki moment za³amania, ¿e mam ju¿ do¶æ i chcê zje¶æ co¶ niezdrowego, i jem, ale to siê nie koñczy... dlatego posz³am do tej kliniki, stwierdzili, ¿e mam BED (ten syndrom objadania siê), ale to zajmuje ju¿ do¶æ d³ugo... tzn. czekam d³ugo na odpowied¼ chocia¿ wiem, ¿e co¶ tam dla mnie robi±, bo dzwonili ostatnio z dodatkowymi pytaniami...

miesi±c tak super mi sz³o, a teraz ju¿ tydzieñ siê u¿eram z jedzeniem wybaczcie, ¿e siê tak tutaj ¿alê, ale na prawdê nie mam siê komu wygadaæ..
po to tu jeste¶my by siê wygadac i wyzaliæ, Ja tez nie mam komu
ka¿da z nas przechodzi moment za³amania Ja wsumie powinnam dawno sie ob¿eraæ bo stojê z waga 2,5mca! wiem jedno doputy nie pojde znów regularnie na si³ownie nie schudne ! mam tak± psyche ¿e potrzebuje bata na plecach ! chcesz byc fit!? to zapier...alaj

a foto trochê do myslenia
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 3284622-odchudzanie-czekolada-643-477.jpg (34,8 KB, 7 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 10155722_861567243857950_3751408607478152831_n.jpg (41,5 KB, 6 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg DEMOTYWATOR1.jpg (19,6 KB, 7 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg once_chubby_now_thin_part_4_640_40.jpg (30,8 KB, 6 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 10600648_1449695351973524_4119150092761300108_n.jpg (26,3 KB, 7 za³adowañ)

Czas edycji: 2015-03-09 o 19:52

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-09-09, 01:38   #3638
MonnieB
Zakorzenienie

Dziêkujê bardzo.
Jutro lece na si³owniê i nie bêdê sie objadac, to jedzenie mnie serio doprowadza do sza³u
Stary 2014-09-09, 06:28   #3639
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:

Ja te¿ siê ¿alê bo komu innemu bym mog³a i na prawdê jest mi l¿ej, mimo spadku motywacji jako¶ siê trzymam Mo¿e dlatego, ¿e wstyd by mi by³o przed wami, ¿e pokazujê wieczorn± tabelkê a tam z 3000 kcal.

LadyDagaMilon - masz jakie¶ wyt³umaczenie na ten zastój?

Stary 2014-09-09, 07:39   #3640
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
Wiem, ¿e nie mogê... ale znam zakoñczenie tego "przedstawienia" - co rusz bêdê s³ysza³a jakie¶ docinki. Pamiêtam jak by³o za pierwszym razem - potrafi³y mi chleb z rêki wyrwaæ bo nie zdrowy i wmusza³y mi kotlety sojowe feee
Chyba ¿artujesz. Pozwoli³a¶ sobie na takie zachowanie wzglêdem Twojej osoby. Odchudzanie, odchudzaniem, kilogramy kilogramami, ale dziewczyno nie mo¿esz daæ siê poni¿aæ ani zaszczuæ. Musisz walczyæ o swoje, przecie¿ inni te¿ s± przy tym stole i widz± jak one Tob± pomiataj±. Nie reaguj±c dajesz przyzwolenie na takie zachowanie.
A co na to wszystko synek tamtej pani, a Twój m±¿.

Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-09, 07:53   #3641
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Chyba ¿artujesz. Pozwoli³a¶ sobie na takie zachowanie wzglêdem Twojej osoby. Odchudzanie, odchudzaniem, kilogramy kilogramami, ale dziewczyno nie mo¿esz daæ siê poni¿aæ ani zaszczuæ. Musisz walczyæ o swoje, przecie¿ inni te¿ s± przy tym stole i widz± jak one Tob± pomiataj±. Nie reaguj±c dajesz przyzwolenie na takie zachowanie.
A co na to wszystko synek tamtej pani, a Twój m±¿.
Zazwyczaj go nie by³o w takich sytuacjach, a potem jak mu mówi³am to s³ysza³am to samo co teraz od Ciebie Wiesz wtedy by³am nowa i nie bardzo wiedzia³am co mam robiæ, nie mia³am z kim pogadaæ - by³am sama jak palec i czasami nawet ju¿ nie chcia³am nic mojemu T¯ mówiæ. Dzi¶ jest inaczej, nabra³am pewno¶ci siebie, potrafiê co¶ odpowiedzieæ, ale to i tak jest za ma³o - sama to widzê!

Dziewczyny co¶ na prawdê motywuj±cego!!!
http://demotywatory.pl/4378032/Mala-...acji#obrazek-1

Stary 2014-09-09, 08:15   #3642
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
¯al siê ¿al, przynajmniej wiemy ¿e nie jeste¶my same w naszych staraniach o wymarzon± wagê. Nie tylko Ty miewasz napady g³odowe, jest nas du¿o du¿o wiêcej.

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
Zazwyczaj go nie by³o w takich sytuacjach, a potem jak mu mówi³am to s³ysza³am to samo co teraz od Ciebie Wiesz wtedy by³am nowa i nie bardzo wiedzia³am co mam robiæ, nie mia³am z kim pogadaæ - by³am sama jak palec i czasami nawet ju¿ nie chcia³am nic mojemu T¯ mówiæ. Dzi¶ jest inaczej, nabra³am pewno¶ci siebie, potrafiê co¶ odpowiedzieæ, ale to i tak jest za ma³o - sama to widzê!
G³owa do góry.
Jeste¶ siln± i upart± kobiet±, oka¿ to jeszcze Twojej te¶ciowej, a wygrana bêdzie porównywalna do kumulacji totolotka

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Dziewczyny muszê siê Wam przyznaæ, ¿e ostatnimi czasy moj± dietê diabli na ruszt wziêli.
Przesta³am kompletnie kontrolowaæ co jem i w jakich ilo¶ciach, na szczê¶cie ograniczy³am s³odycze do minimum, ale ... nie napoje s³odkie.
Sama zdenerwowa³am siê na siebie, ¿e zaprzepaszczam osi±gniête ju¿ wyniki. Przecie¿ cz³owiek po szkodzie powinien byæ m±drzejszy.
Muszê wróciæ do zdrowego tryby ¿ycia.
W ramach nawrotu na zdrow± ¶cie¿kê zanim wysz³am dzisiaj z domu zjad³am ¶niadanie. By³a kanapka z ¿ó³tym serem i ketchupem.
Do pracy te¿ zabra³am kromkê chleba i parówkê - muszê i¶æ na zakupy i zaopatrzyæ lodówkê, bo ostatnio tam jest g³ównie ¶wiat³o. Co koñczy siê kupowaniem i konsumowaniem czego¶ na szybko.

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Nie wiem co siê dzieje ostatnio drga mi w sposób niekontrolowany prawa powieka, mia³y¶cie tak kiedy¶?

Edytowane przez Malinka_Malinka
Czas edycji: 2014-09-09 o 08:14
Stary 2014-09-09, 08:20   #3643
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Ja te¿ siê ¿alê bo komu innemu bym mog³a i na prawdê jest mi l¿ej, mimo spadku motywacji jako¶ siê trzymam Mo¿e dlatego, ¿e wstyd by mi by³o przed wami, ¿e pokazujê wieczorn± tabelkê a tam z 3000 kcal.

LadyDagaMilon - masz jakie¶ wyt³umaczenie na ten zastój?
No oczywiscie ze mam wyt³umaczenia
w po³owie czerwca wróci³ mój m±¿e na 2mce do PL w tym czasie siê rozbestwi³am z jedzeniem ,pisa³am o tym wczesniej ale Ciebie nie by³o
troche grile piwko lody , w tym czasei nie chodzi³am na si³ownie ale za to codzieñ smiga³am rowerem i dzieki bogu moimo gorszego jedzonka nie przyty³am a stane³am! i tak do teraz bo:
nie cwiczê w domu ale
staram siê je¶c zdrowo i ma³o ,
czêsto w ci±gu dnia co¶ pode¿re, niemia³am tak do tej pory i nie wiem jak sobie z tym radziæ
muszê przypierdzieliæ chyba znowu foto na lodówke ¿ebym nie zagada³a
jeszcze troche muszê pouk³adac pewne sprawy i rusze na si³ownie! zapewniam ¿e zawalê was lawin± wyników i fotografii ,spoconych koszulek hihihi
mam teraz ma³e swiecie, maluszek mój poszed³ do przedszkola i ³ykam kluski jak wychodze z przedszkola a on biegnie za mn± z krokodylimi ³zami i wzrokiem dziecka które juz nigdy sowjej matki nie zobaczy ..... ahhhh nie mam sily nie wiem jak to przezyje..... w ka¿dym razie abym wysz³a z przedszkola musi go któras z opiekunek przytrzymac na si³e , Ja mam do¶c ale wychodzê bo tak trzeba, nie moge mu pokazac ¿e jest w stanie wymusic na mnie swoje "bo ja nie chce" jest mi strasznie zle jak wracam do domu to zalewam sie ³zami ale wiem ze nie mogê ulec..... w dodatku mam 2 klasite którego musze zawiezc 2 ulice dalej a on sie strasznie stresuej ze sie spózni....
Stary 2014-09-09, 08:34   #3644
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny muszê siê Wam przyznaæ, ¿e ostatnimi czasy moj± dietê diabli na ruszt wziêli.
Przesta³am kompletnie kontrolowaæ co jem i w jakich ilo¶ciach, na szczê¶cie ograniczy³am s³odycze do minimum, ale ... nie napoje s³odkie.
Sama zdenerwowa³am siê na siebie, ¿e zaprzepaszczam osi±gniête ju¿ wyniki. Przecie¿ cz³owiek po szkodzie powinien byæ m±drzejszy.
Muszê wróciæ do zdrowego tryby ¿ycia.
W ramach nawrotu na zdrow± ¶cie¿kê zanim wysz³am dzisiaj z domu zjad³am ¶niadanie. By³a kanapka z ¿ó³tym serem i ketchupem.
Do pracy te¿ zabra³am kromkê chleba i parówkê - muszê i¶æ na zakupy i zaopatrzyæ lodówkê, bo ostatnio tam jest g³ównie ¶wiat³o. Co koñczy siê kupowaniem i konsumowaniem czego¶ na szybko.[COLOR="Silver"]
Wracaj na dobre tory i zaopatrz lodówkê w zdrowe produkty.

Cytat:
No oczywiscie ze mam wyt³umaczenia
w po³owie czerwca wróci³ mój m±¿e na 2mce do PL w tym czasie siê rozbestwi³am z jedzeniem ,pisa³am o tym wczesniej ale Ciebie nie by³o
troche grile piwko lody , w tym czasei nie chodzi³am na si³ownie ale za to codzieñ smiga³am rowerem i dzieki bogu moimo gorszego jedzonka nie przyty³am a stane³am! i tak do teraz bo:
nie cwiczê w domu ale
staram siê je¶c zdrowo i ma³o ,
czêsto w ci±gu dnia co¶ pode¿re, niemia³am tak do tej pory i nie wiem jak sobie z tym radziæ
muszê przypierdzieliæ chyba znowu foto na lodówke ¿ebym nie zagada³a
jeszcze troche muszê pouk³adac pewne sprawy i rusze na si³ownie! zapewniam ¿e zawalê was lawin± wyników i fotografii ,spoconych koszulek hihihi
Wy¿ej jest link z fajnymi metamorfozami, mo¿e Ci siê przydaæ
Cytat:
mam teraz ma³e swiecie, maluszek mój poszed³ do przedszkola i ³ykam kluski jak wychodze z przedszkola a on biegnie za mn± z krokodylimi ³zami i wzrokiem dziecka które juz nigdy sowjej matki nie zobaczy ..... ahhhh nie mam sily nie wiem jak to przezyje..... w ka¿dym razie abym wysz³a z przedszkola musi go któras z opiekunek przytrzymac na si³e , Ja mam do¶c ale wychodzê bo tak trzeba, nie moge mu pokazac ¿e jest w stanie wymusic na mnie swoje "bo ja nie chce" jest mi strasznie zle jak wracam do domu to zalewam sie ³zami ale wiem ze nie mogê ulec..... w dodatku mam 2 klasite którego musze zawiezc 2 ulice dalej a on sie strasznie stresuej ze sie spózni....
Moja te¿ posz³a do przedszkola i co? nie chce z niego popo³udniami wychodziæ, p³acze i tupie nogami

Stary 2014-09-09, 09:58   #3645
Ralfioza
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 290

Cytat:

Dziewczyny co¶ na prawdê motywuj±cego!!!
http://demotywatory.pl/4378032/Mala-...acji#obrazek-1

Hej Arcymonku
Poczyta³am trochê o Twoich problemach z rodzin± T¯, i siê z lekka wkurzy³am Poniek±d rozumiem ich zachowanie wzglêdem Ciebie, bo ja tak¿e po ¶lubie przenios³am siê na wie¶ do mê¿a, i jego rodzina jest baardzo blisko, wprawdzie mieszkamy sami, ale te¶ciowa ma do nas 15min spacerkiem. A rozumiem ich zachowanie z tego powodu, ¿e moja te¶ciowa wraz z córk± (jedna brzydsza od drugiej) czêsto wykazywa³y siê zawi¶ci± co do moich zalet/elementów wygl±du, poprzez nadmierne wytykanie minusów. Wiêc kochana, zastanów siê, co w Tobie jest takiego, czego Ci tak zazdroszcz± (a jest na pewno, inaczej nie by³oby docinek dot. wagi). Mo¿e s± to: ³adne w³osy, piêkna twarz, du¿e piersi, zgrabne nogi, modne ubieranie siê, wiedza (m±dro¶æ), inteligencja lub inne rzeczy, które na co dzieñ nie przysz³yby Ci do g³owy - ludzie zazdroszcz± dziwnych rzeczy, a te¶ciowe przewa¿nie bêd± stara³y siê umniejszyæ warto¶æ wybranki syna dla podkre¶lenia swojej "wyj±tkowo¶ci".
A teraz najwa¿niejsze - jak ju¿ domy¶lisz siê czego te baby tak Ci zazdroszcz± - kuj tym po oczach równo. Ja przez jaki¶ czas nosi³am taakie dekolty, ¿e mózg parowa³
Stary 2014-09-09, 10:30   #3646
MonnieB
Zakorzenienie

A ja wam powiem szczerze ze my¶la³am ze was wiêkszo¶æ w tym w±tku to takie super zmotywowane dziewczyny które sa juz na dobrej ¶cie¿ce i tylko gubi± kilogramy, juz nie maj± takich problemów jak ja...

Ja tak na prawdê nie mam zbytniej pomocy w diecie od nikogo. Oprocz kolezanki ktora wazy 49kg i jest na wiecznej diecie i æwiczy jak szalona (ale ona raczej mnie wkurza niz mi pomaga bo karze mi sie z³apaæ na oponke na brzuchu ktorej nie ma!!! Same miê¶nie. )

Ogólnie to wiecie jako¶ nie mam motywacji od innych, sama musze sie motywowac. Jedynie w chodzenie tutaj i pisanje na blogu dodaje mi trochê si³y do dalszej walki.
Stary 2014-09-09, 10:48   #3647
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
A ja wam powiem szczerze ze my¶la³am ze was wiêkszo¶æ w tym w±tku to takie super zmotywowane dziewczyny które sa juz na dobrej ¶cie¿ce i tylko gubi± kilogramy, juz nie maj± takich problemów jak ja...

Ja tak na prawdê nie mam zbytniej pomocy w diecie od nikogo. Oprocz kolezanki ktora wazy 49kg i jest na wiecznej diecie i æwiczy jak szalona (ale ona raczej mnie wkurza niz mi pomaga bo karze mi sie z³apaæ na oponke na brzuchu ktorej nie ma!!! Same miê¶nie. )

Ogólnie to wiecie jako¶ nie mam motywacji od innych, sama musze sie motywowac. Jedynie w chodzenie tutaj i pisanje na blogu dodaje mi trochê si³y do dalszej walki.
Od chudzin osobi¶cie nie jestem w stanie pobraæ motywacji raczej demotywacjê, ¿e mi siê tak nigdy nie uda.
Nie jeste¶my idealne, gdyby¶my takie by³y nie by³oby tu nas.

Stary 2014-09-09, 11:13   #3648
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Hej Arcymonku
Poczyta³am trochê o Twoich problemach z rodzin± T¯, i siê z lekka wkurzy³am Poniek±d rozumiem ich zachowanie wzglêdem Ciebie, bo ja tak¿e po ¶lubie przenios³am siê na wie¶ do mê¿a, i jego rodzina jest baardzo blisko, wprawdzie mieszkamy sami, ale te¶ciowa ma do nas 15min spacerkiem. A rozumiem ich zachowanie z tego powodu, ¿e moja te¶ciowa wraz z córk± (jedna brzydsza od drugiej) czêsto wykazywa³y siê zawi¶ci± co do moich zalet/elementów wygl±du, poprzez nadmierne wytykanie minusów. Wiêc kochana, zastanów siê, co w Tobie jest takiego, czego Ci tak zazdroszcz± (a jest na pewno, inaczej nie by³oby docinek dot. wagi). Mo¿e s± to: ³adne w³osy, piêkna twarz, du¿e piersi, zgrabne nogi, modne ubieranie siê, wiedza (m±dro¶æ), inteligencja lub inne rzeczy, które na co dzieñ nie przysz³yby Ci do g³owy - ludzie zazdroszcz± dziwnych rzeczy, a te¶ciowe przewa¿nie bêd± stara³y siê umniejszyæ warto¶æ wybranki syna dla podkre¶lenia swojej "wyj±tkowo¶ci".
A teraz najwa¿niejsze - jak ju¿ domy¶lisz siê czego te baby tak Ci zazdroszcz± - kuj tym po oczach równo. Ja przez jaki¶ czas nosi³am taakie dekolty, ¿e mózg parowa³

uwa¿am tak samo , ale piêkniej ni¿ Ty nienapisa³abym tego
masz absolutna racjê , mia³am tak krótko z moj± te¶ciow± i siostr± mê¿a która jest szczuplutka ale niezbyt ³adna ,nie wiem za kim bo mój m±¿ jest bardzo przystojnym mê¿czyzn± ( w zyciu nie powiedzia³bym ze to jego siostra)zero podobieñstwa
na poczatku nie mog³y na mnie potrzeæ nie weim czy nie jest tak do tej pory ale mam to w duszy bo zadko sie widzimy a jak juz sie widzimy to ³adnie graj± obie i dzieki bogu mamy 50km i widzimy siê kilka razy do roku ufff w ka¿dym razie us³ysza³am kiedy¶ od ciêtego jezeyka "babci " mê¿a jak rozmawia³a w kuchni ze "tak± ma ³adn± budzie a taka grubo hehehee oni zaci±gaj± gwar± a Ja wtedy nie mogê opanowac siê by odpowiedziec w "ich jêzyku" wtedy maj± pianê ¿e panienka z duzego miasta siê nabija
mój kochany dzieki Bogu od pocz±tku stoi za mnn± murem do tego stopnia ¿e 2 lata kiedys sie nie odwiedzalismy!(powód JA
w ka¿dym razie kiedy bym nie pojecha³a to jestem mierzona od czubka g³owy po piety nowe kolczyki,piercionek,³ancu szek wszystko zwraca na siebie uwagê , kiedys zagrali¶my im na gulu (moze dziecinada ale mielismy ochotê sie posmiac) kupilismy 4 równe dresy adasia akurat nie specjalnie ale na wakacje nad morze i wparowalismy do nich po przyjezdzie, w drzwiach te¶ciowa siê zaj±kne³a ale sie nasmia³am ///...
,nie o to chodzi by siê tak zachowywac ale jezeli któ¶ jest takim g³upcem ¿e zazdrosci ubioru,bizuterii ,³adnej twarzy to nalezy mu sie pokazaæ ,niech popatrzy

Jestem takiego zdania ze jezeli nie masz urody laleczki - to masz inne aututy d³ugie nogi ,³adny biust to o czym wspomnia³a Rafioza zawsze znajedzie siê co¶ Pamiêtajcie PIÊKNO KRYJE SIÊ W KA¯DEJ KOBIECIE WEWNÊTRZNE PIÊKNO CZ£OWIEKA JEST WA¯NIEJSZE NI¯ TO OPAKOWANIE, BO WEWNÊTRZNE PIÊKNO ZOSTAJE A OPAKOWANIE SIE NISZCZY Z BIEGIEM LAT..... BO CO Z TEGO ZE PIEKN¡ BY£ABY¦ JAK TEMP¡ I Z£¡ OSOB¡?

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
Od chudzin osobi¶cie nie jestem w stanie pobraæ motywacji raczej demotywacjê, ¿e mi siê tak nigdy nie uda.
Nie jeste¶my idealne, gdyby¶my takie by³y nie by³oby tu nas.
Malina bo ciê ciapne, jak ci sie nie uda? UDA SIÊ !ju¿ ci siê uda³o ¿e nie siedzisz na kanapie z mich± chipsów i nie ogladasz tv tylko robisz co¶ w tym kierunku!
dziewczyny SKUTECZNE ODCHUDZANIE WYMAGA CZASU WYTRWA£AO¦CI I CIERPLIWOSCI! pisa³am o tym wczoraj nie mo¿na siê za³amywac! \

wa¿y³as tyle CO JA TERAZ 83kilo a wazysz 69! moje marzenie
wiêc 14 kilo pogoni³a¶ w ¶wiat i teraz tym bardziej brnij do przodu bo masz ³atwiej i tylko kilka kilo dzieli cie do IDEALNEJ figury mnie dzieli prawie 20! wiêc wiêcej wiary w siebie

A TAK WOGÓLE TO BACIK DLA CIEBIE BO WA¯YSZ NAJMNIEJ W TABELCE!

Czas edycji: 2014-09-09 o 11:15
Stary 2014-09-09, 13:01   #3649
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
A TAK WOGÓLE TO BACIK DLA CIEBIE BO WA¯YSZ NAJMNIEJ W TABELCE!
Ale jestem te¿ najni¿sza, ostatnio jak mnie T¯ mierzy³ miark± to mia³am 158, zniknê³o mi gdzie¶ 2 cm.

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Chcia³abym mieæ 170 wzrostu - marzenie ¶ciêtej g³owy !!!

Stary 2014-09-09, 13:24   #3650
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

Ja tez chcia³abym mieæ z 10 cm wiêcej. niestety to niemo¿liwe.

Dzi¶ by³am u lekarza na USG. musia³am jednym busem jechaæ 30 minut, potem drugim prawie godzinê a na koniec sz³am ponad 20 minut. na czczo! zrobi³am sobie kanapkê i zjad³am po badaniu.

Dzi¶ naprawiam komputer Narzeczonemu. Bo popsu³ co¶ i siê nie uruchamia. Przez telefon mu nic nie doradzê. Musi przywie¼æ. Wiecie jak siê czujê m±dra naprawiaj±c system?

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-09, 13:32   #3651
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ
Dzi¶ naprawiam komputer Narzeczonemu. Bo popsu³ co¶ i siê nie uruchamia. Przez telefon mu nic nie doradzê. Musi przywie¼æ. Wiecie jak siê czujê m±dra naprawiaj±c system?
Genialnie

Stary 2014-09-09, 13:39   #3652
Ralfioza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ
Ja tez chcia³abym mieæ z 10 cm wiêcej. niestety to niemo¿liwe.

Dzi¶ by³am u lekarza na USG. musia³am jednym busem jechaæ 30 minut, potem drugim prawie godzinê a na koniec sz³am ponad 20 minut. na czczo! zrobi³am sobie kanapkê i zjad³am po badaniu.

Mogê siê domy¶laæ, choæ czasem te¿ mia³am tak± lekk± pychê w temacie "i co facet, da³e¶ cia³a i teraz baba musi ci pomagaæ" Kurczê, uwielbiam to uczucie, zw³aszcza w stosunku do facetów pogardliwie wyra¿aj±cych siê na temat kobiecej "przydatno¶ci". A uwierzcie mi, nas³ucha³am siê tego mnóstwo w stosunku do siebie i do kole¿anek po fachu, bo pracujê w typowo mêskim zawodzie. Choæ ostatnimi czasy jestem sk³onna uznaæ, ¿e prawdziwi faceci to rzadko¶æ, a czê¶ciej mo¿na spotkaæ prawdziwe ciapy (czasem bez "a").
Stary 2014-09-09, 13:56   #3653
MonnieB
Zakorzenienie

Mój ch³opak w ogóle nie zna sie na komputerach ale ciê¿ko mu by³o siê do tego przyznaæ. Wkurza mnie to. Musia³am go prosiæ zeby dal mi naprawiæ swojego laptopa... :/

Wracam do ¿ywych tak w ogóle. Wspania³y trening na silowni. 500kcal ponad spalone. Jestem z siebie dumna

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-09, 13:56   #3654
Ralfioza
Zakorzenienie

Do LadyDagaMilion - Ty to normalnie farciara jeste¶, ¿e Ci siê trafi³ ch³op ³adny i stoj±cy za Tob± murem
Ale widaæ te¿, ¿e masz silny charakter, i nie dasz sobie wej¶æ na g³owê. Ja niby te¿ jestem twardzielka, ale miewam sporo s³abych momentów, i wtedy ³atwo mnie podeptaæ.
Ogólnie to trzymam poziom, bo tak trzeba. Kiedy¶ moja matka mi powiedzia³a, ¿e ¿ycie to teatr i trzeba umieæ graæ. Nie wierzy³am jej, my¶la³am ¿e po prostu ona tak robi, bo lubi. Jednak z biegiem lat u¶wiadamiam sobie, jak niewiele jest osób, którym mo¿na bez obaw powierzyæ swoje leki, bóle i rado¶ci - osób które nie wykorzystaj± twoich s³abo¶ci przeciwko tobie. Teraz mam chyba tylko babciê, a i to nie zawsze. Niestety, mój m±¿, siostra, matka odpadli w tym wy¶cigu...
Ale jako optymistka my¶lê, ¿e takie osoby znajd± siê gdzie¶, mo¿e nawet w naszym w±tku
Stary 2014-09-09, 14:02   #3655
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
Ogólnie to trzymam poziom, bo tak trzeba. Kiedy¶ moja matka mi powiedzia³a, ¿e ¿ycie to teatr i trzeba umieæ graæ. Nie wierzy³am jej, my¶la³am ¿e po prostu ona tak robi, bo lubi. Jednak z biegiem lat u¶wiadamiam sobie, jak niewiele jest osób, którym mo¿na bez obaw powierzyæ swoje leki, bóle i rado¶ci - osób które nie wykorzystaj± twoich s³abo¶ci przeciwko tobie. Teraz mam chyba tylko babciê, a i to nie zawsze. Niestety, mój m±¿, siostra, matka odpadli w tym wy¶cigu...
Ale jako optymistka my¶lê, ¿e takie osoby znajd± siê gdzie¶, mo¿e nawet w naszym w±tku
Dobrze Ciê rozumiem.
W¶ród ludzi z mojego otoczenia nie ma nawet 1 osoby, której ufa³abym w 100%. Mo¿e jest to tragiczne, mo¿e ¶mieszne - ale ¿ycie mnie ju¿ nauczy³o, ¿e ufaj± i wierz± bezgranicznie albo g³upcy albo naiwni.
Cz³owiek rodzi siê i umiera samotnie.

Stary 2014-09-09, 15:45   #3656
MonnieB
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze Ciê rozumiem.
W¶ród ludzi z mojego otoczenia nie ma nawet 1 osoby, której ufa³abym w 100%. Mo¿e jest to tragiczne, mo¿e ¶mieszne - ale ¿ycie mnie ju¿ nauczy³o, ¿e ufaj± i wierz± bezgranicznie albo g³upcy albo naiwni.
Niestety muszê siê pod tym podpisaæ. Mam ch³opaka, kocha mnie, akceptuje, wspiera, nigdy w ¿yciu nie sprawi³ ¿e czu³am siê ze sob± ¼le, ale i tak jako¶ nie mogê mu siê zwierzyæ ze wszystkiego, ale siê staram. Czasami czujê ¿e to tylko dlatego, ¿e on tego nie zrozumie.
On pochodzi³ na si³ownie 6 miesiêcy i bez ¿adnej specjalnej diety (je normalnie, du¿o i niezdrowo) ma na prawdê fantastyczne rezultaty. Dobra wag±, ¶wietne miê¶nie, mocne nogi, no jak poszli¶my do spa to wszystkie babeczki na niego zerka³y, a ja taki wieloryb ko³o niego
Stary 2014-09-09, 17:27   #3657
introgliceryna
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 547

Dzieñ dobry, do³±czam siê do Was!
20 kg mniej planujê.
Teraz: 82 kg w przybli¿eniu.
Cel: 62 kg
170cm wzrostu
Trzymajcie kciuki

Je¶li kto¶ chcia³by poczytaæ jak wygl±da ¿ycie, decyzje, mi³o¶æ oraz inne rzeczy z którymi na codzieñ spotyka siê ka¿dy cz³owiek - okiem dwudziestolatki - zapraszam.
Nie po¿a³ujecie.
introgliceryna jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-09, 18:31   #3658
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Do LadyDagaMilion - Ty to normalnie farciara jeste¶, ¿e Ci siê trafi³ ch³op ³adny i stoj±cy za Tob± murem
Ale widaæ te¿, ¿e masz silny charakter, i nie dasz sobie wej¶æ na g³owê. Ja niby te¿ jestem twardzielka, ale miewam sporo s³abych momentów, i wtedy ³atwo mnie podeptaæ.
Dziekujê powiem ze kiedys nie sadzi³am ¿e mam taki skarb w domu , uswiadomi³am sobie to po kilku latach bycia razem po tym jak moje kolezanki s± juz po rozwodach ,nieudanych kiluletnich zwiazkach...
My nadal jeste¶my coraz silniejsi i bogatsi (w uczucia) prze¿ylismy sporo ,biedê i bogactwo ,spalony dom, Ja w ci±zy by³am ;( ciê¿kie czasy za nami uczucia wystawione na próbê ......kochamy siê nawet mocniej,dojrzalej jest piêknie
, Ja Tylko mêzowi ufam,Tylko Jemu mówiê zupe³nie o wszytkim
jest Ojcem dla naszych dzieci
wspania³aym kochankiem
m±drym doradc±
¶wietnym kumplem dos³ownie na zadymê mozna i¶c

i najlepsze ¿e my nie potrafimy siê k³ócic a jak juz co¶ wisi to inteligentnie jedno z nas to stara siê omin±æ, lub jak zdarzy siê wymiana ostrych zdañ to godzinka dwie... albo ja siê ³aszê i robiê podchody albo On siê pod¶miechuje zazwyczaj koñczy siê to wiadomo
generalnie jestem bardzo pyskata i potrafiê powiedziec co myslê niezaleznie od tego czy wypada czy nie ,mam to w nosie, mam twardy charakter i jestem silna osoba ,wychowuj±c dwoje synów z CHARAKTERKAMI PO "Rodzicach" trza trzymac rêkê na pulsie, choæ czasem przychodza chwile za³amania wtedy jak mê¿a mam w domu lekiem jest rozmowa jak go nie ma ³apiê za telefon

najczêstszym b³edem ma³¿eñstwa jest popdanie w rutyne, zamiast rozmawiaæ ludzie siê k³óc± a to niestety pogarsza sytuacje

dziwczyny przepraszam ¿e tak dzisiaj nie na temat sie rozpisa³am ale mam biegunkê s³own± i nie mogê dzis utrzymac s³ów , by³am na zebraniu rodziców tak siê nagada³am 2,5godziny ¿e mnie gard³o boli ,jak widaæ jescze mi ma³o

aha tu dla ARCYMONKI I MALINY MONNIEB I DLA DZIEWCZYN KTÓRE TROCHÊ ZW¡TPI£Y POS£UCHAJCIE! TO MÓJ HYMN!
AMEN
https://www.youtube.com/watch?v=S6YtIrwWOzA

introgliceryna napisz co¶ wiêcej o sobie ile schud³a¶ ju¿ sk±d jestes itp....

aha MONIEE Wys³a³±m zaproszenie do klubu i komu¶ tam jeszcze nie pamietam wstawi³am te¿ swoje nowe foto
Stary 2014-09-09, 20:13   #3659
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Hej Arcymonku
Du¿e mam, ale to chyba nie to. Nie wiem czy pisa³am wcze¶niej, ale wysz³am za syna doktora i dyrektorowej , których dzieci zosta³y bardzo ciekawymi lud¼mi (wolê na ogóle nie pisaæ kim). A ja, biedna, bez bogatych rodziców, wykszta³cenia (teraz ju¿ mam) wlaz³am z butami w ich pouk³adane ¿ycie. Ale wiesz co, macie racjê... wiem czego mi zazdroszcz±!!! Robiê to co te¶ciowa wynios³a z domu (weki, ogródek, czysty dom, ugotowane, uprane itp.) a tego nie robi ¿adne z jej dzieci a synowe wrêcz zapuszczaj± kupione de facto przez ni± mieszkania Ps. U¶mia³am siê czytaj±c Twój wpis, a¿ mi lepiej! dziêkuje kochana!

Cytat:
no to ¿e¶ wymy¶li³a

Cytat:
Mnie wspiera jedynie mój T¯ i kole¿anki z pracy - bo same dupy nie ruszy³y i tylko tyj±... tak¿e my¶lê, ¿e to z zazdro¶ci tak siê dopytuj±.

Cytat:
I uwierz mi to wystarczy, tak jak napisa³am wcze¶niej... wstyd przed wami nie pozwala mi zje¶æ góry kartofli
Cytat:
SKUTECZNE ODCHUDZANIE WYMAGA CZASU WYTRWA£AO¦CI I CIERPLIWOSCI!
¦wiête s³owa, i za to Ciê uwielbiam - szczera i motywuj±ca na maxa!!!

Cytat:
Dobrze Ciê rozumiem.
Malinka w³a¶nie tego do¶wiadczam w tym momencie, dosta³am awans wiêc Ci co s± po liceum wieszaj± na mnie psy no i nagle grono znajomych zwê¿y³o mi siê do minimum.
Cytat:
ie 6 miesiêcy i bez ¿adnej specjalnej diety (je normalnie, du¿o i niezdrowo) ma na prawdê fantastyczne rezultaty. Dobra wag±, ¶wietne miê¶nie, mocne nogi, no jak poszli¶my do spa to wszystkie babeczki na niego zerka³y, a ja taki wieloryb ko³o niego
Mój dzieñ w dzieñ do ³ózka przynosi tabliczkê czekolady, a w nocy potrafi³ budziæ siê i zajadaæ chipsy ale on ma 176cm i wa¿y 70 kg - wygl±da na bardzo szczup³ego.
Cytat:
Napisane przez introgliceryna Poka¿ wiadomo¶æ
Dzieñ dobry, do³±czam siê do Was!
20 kg mniej planujê.
Teraz: 82 kg w przybli¿eniu.
Cel: 62 kg
170cm wzrostu
Trzymajcie kciuki
Witam Ciê serdecznie i zapraszam do dyskusji, napisz nam co¶ o sobie... sk±d te kg i jak chcesz siê ich pozbyæ.

Ps. Kebab bez bu³ki i sosów, ale takiego nie znalaz³am na stronie.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytu³u 2.jpg (52,7 KB, 3 za³adowañ)

Edytowane przez ArcymoneQ
Czas edycji: 2014-09-09 o 20:17
Stary 2014-09-09, 20:23   #3660
introgliceryna
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 547

A wiêc ja przybra³am w ci±gu 3,5 roku 20 kg poniewa¿ postawi³am na tabletki antykoncepcyjne...teraz je rzuci³am i czekam a¿ woda ze mnie spadnie bo mam nadmiar 8.31 kg...ale i tak chcê zrzuciæ do 62-60.
No i zrzucaæ chcê jakim¶ racjonalnym od¿ywianiem + æwiczenia, ale sporadycznie, bo astma wysi³kowa...

Je¶li kto¶ chcia³by poczytaæ jak wygl±da ¿ycie, decyzje, mi³o¶æ oraz inne rzeczy z którymi na codzieñ spotyka siê ka¿dy cz³owiek - okiem dwudziestolatki - zapraszam.
Nie po¿a³ujecie.
introgliceryna jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.