|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz. III
Inny
Podobyn do twojego tylko troszke inaczej ten balon owijaja
|
#3632 |
|
Rozeznanie
|
to coś jeszcze nie pokazała? może łatwiejszy?
|
|
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie zgaga meczy. Powinnam sie przyzwyczaic bo trwa prawie od poczatku i to codziennie prawie 24 h na dobe
|
|
#3634 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3635 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziqqq Bo chcialam najpierw wyprobowac
Ale w sumieco za roznica ![]() http://zakatek-inspiracji.blogspot.c...tton-ball.html
|
#3636 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale ja mam chyba za gruby sznurek i w miejscach gdzie nachodził kilka razy na siebie takie brzydkie zgrubienie się robiło
|
|
|
|
|
#3637 |
|
Zadomowienie
|
Sofia ja mam mutsy tyle że starszy model ale do maxi cosi muszę mieć adaptery... więc lepiej się upewnij czy te nowsze są już uniwersalne...
a mi się na mózg rzuciło i robię ciasto ze śliwkami-jedno zwykłe a drugie czekoladowe (2 banalne szybkie przepisy) i ciastka owsiane....bo mi zostało trochę margaryny....szaleństwo! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od tygodnia moze dwóch czuje zdecydowanie bardziej przesuwania i wiercenie się niż kopy. Ruchy są bardzo regularne , jestem w stanie powiedzieć ze dziecko rusza się od 8.30 do ok 12 , potem od 16 do 18 , od 20 do 23.30 , ani razu nie wykroczyła p0oza te godziny , chyba ma zegarek wbudowany w dupkę :P
|
#3639 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja chce z wloczki sprobowac,juz zlozylam u tz zamowienie na kolory,roz,biel,fiolet
|
#3640 |
|
Zadomowienie
|
widziałam też przepis z gazą. ale mi się nie chce babrać w kleju.... to z piłeczkami wydaje się najszybsze... tylko kurcze piłeczek bez nadruku nie mogę znaleźć...na alllegro tylko 120szt:/
|
|
|
|
#3641 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sama myśl że nie mogę się za bardzo ruszać jest lekko dołująca. Najśmieszniejsze jest to że dziecko jest naprawdę duże a ja nadal nie mam brzucha ciążowego. Wszyscy się pytają mnie gdzie ja chowam dziecko tż porobi mi kilka zdjęć to same zobaczycie.Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3642 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3643 |
|
Wtajemniczenie
|
Basjenia rzeczywiscie te z ping ponga szybciej zrobic tylko wydaje mi sie ze onenie beda dawaly takiego fajnego przytlumionego swiatla
![]() Madziqqq a jakiego kleju uzywasz ?? Magik czy ten wikolowy czy jak mu tam ??
|
#3644 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciuchy które masz na wieszakach-kupujesz worki 120l i zakładasz od dołu i związujesz tymi ogonkami wszystkie wieszaki na wysokości drążka-coś jak takie opakowania na suwak do przewożenia powstaje ja dodatkowo duże partie sciągałam jeszcze gumką na tym metalowym elemencie wieszaka. i wtedy z szafy do szafy tylko przewieszałam. wiadomo że się trochę pomną ale nie tak bardzo jak byś ściągała do walizki/kartonu |
|
|
|
|
#3645 |
|
Raczkowanie
|
No laski, podziwiam
super pomysł z tymi ballsami. Kupcie tylko jakiś taki klej co mocno nie wali, co byście za dużo nie wdychały. I pochwalcie się efektem!sasia no ja też się zakochałam w nim ma go moja znajoma (2dzieci 5l i 2l) i wygląda jak nowy. I nic się nie psuje. Adapter do fotelika Maxi Cosi to jakieś 95zł. Masz 2wersje: single spoke (koła pompowane) i lightweight (koła piankowe). Co ważne w spacerówce można ustawić pozycję prawie pionową (maluch się nie zsuwa). Niestety koszt nowego z gondolą, spacerówką, fotelikiem Maxi Cosi, adapterem i bazą Isofix do famochodu to wydatek ok 3500-3700 u nas wózek sponsorują dziadki, bazę samochodową kupimy sami.Umyłam łazienkę, obiad mam zrobiony, chyba mogę się bezkarnie walnąć
|
|
|
|
#3646 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3647 |
|
Wtajemniczenie
|
Wygralam Profesjonalna sesje zdjeciowa
![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- A on nie smierdzi za bardzo ?? bo nigdy stycznosci z nim nie mialam
|
#3648 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pochwal się w jakim konkursie ![]() a mi wikol w ogóle nie śmierdzi |
|
|
|
|
#3649 |
|
Wtajemniczenie
|
Na facebook fotograf z opola zorganizowal konkurs
Bylam pewna ze nic z tego bo to dawno bylo,a tu niespodzianka ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Teraz musze jeszcze wymyslic jak namowic TZ zeby ze mna sobie zrobil ta sesje
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
hej ja na szybko bo lece do sr
http://www.docsimon.pl/towar/sab-sim...suspensja-30ml
|
#3651 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do kleju Wikol nie śmierdzi ale dłużej schnie w porównaniu z Magikiem czy Czarodziejem. Jest też tańszy wiec bardziej wydajny
|
|
#3652 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratulacje Wiesz już jaką będziesz miała? Jaki pomysł na sesje? plener? studio?
|
|
|
|
|
#3653 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie jeszcze nie wiem,wszystko zależy od pogody
zaciskami kciuki bo marzy mi się plenerowa taka zlotojesienna
|
#3654 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze, raptem nie było mnie ponad 3 dni, a tyle nadrabiania
ale produkujecie, oczywiście nie dam rady tego wszystkiego nadgonić, mam nadzieję, że wybaczycie ![]() ja po weselu, dopiero dziś doszłam do siebie, wczoraj to mieliśmy z tz'tem lazy monday, skończyłam książkę przynajmniej, ale boję się zaczynać następną ![]() a i oczywiście na wesele jak szłam to zaopatrzyłam się w sodkę, coby się ratować jak mnie zgaga dopadnie, a od soboty cisza
|
#3655 |
|
Rozeznanie
|
Jeju dziewczyny, Wy macie takie ambitne plany żeby coś zrobić, a mi się tak nie chce. Mam w planach zrobić literki, nawet materiał kupiłam
ale jakoś z książką na łóżku wole się położyć
|
|
|
|
#3656 |
|
Wtajemniczenie
|
Chemisette wydaje mi sie ze moja ambicja wynika ze drugi tydzien juz leze
az sie pale do tego zeby juz miec w domu wszystko co potrzebne i zaczac produkowac Literki tez fajna sprawa,ale ja bardziej sie sklaniam ku girlandzie z choragiewkami ![]() Minka Pochwal sie jakimis zdjeciami z wesela
|
#3657 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Wiesz ja jestem molem książkowym, ja je nie czytam tylko pochłaniam, tak tz twierdzi Gdyby nie malowanie to bym już kącik dla malucha szykowała a tak to się boje że mi tą farbą wszystko przejdzie i będę musiała jeszcze raz prać i prasowa, A tego nie da się szybko zrobić bo tz sam wszystko robi a że pracuje na 3 zmiany, wolne często w niedziele wypada, więc ze wszystkim stoimy
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3658 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przy moim wózku na stronei jest napisane, że może być fotelik maxi cosi i jeszcze jakiś. To on będzie pasować tak o bez adapterów? Cytat:
ja mam koła piankowe i to chyba jest dla mnie wada, której do tej pory nie strawiłam ![]() Zazdraszczam! ale pochwalisz się chociaż zdjęciami?
|
||
|
|
|
#3659 |
|
Zadomowienie
|
uff..blachy w piekarniku...jeszcze jakies 40min zanim się dowiem czy niczego nie zapomniałam dodać:P
a w zlewie tylko 2 garczki i końcówki od miksera-uwielbiam takie przepisy!! co do literek, chorągiewek i innych gadżetów.... ja jakoś nie mam ciśnienia ani koncepcji...będą chyba tylko takie najzwyklejsze białe światełka led drobne....może w jakimś kształcie na druciku zrobię...jeszcze sama nie wiem |
|
|
|
#3660 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny odebrałam wyniki i nie wiem coz tym moczem pisze:
nabłonki płaskie: bardzo liczne w preparacie krwinki białe 0-3 wpw (czyli moze byc z tego co wiem) trójfosforan amonowo-magnezowy nieliczny w preparacie (co to ejst nie mam pojecia) śluz: d. liczny w prep. czyli mam bakterie skoro nablonki płaskie???? co to oznacza ten wynik? cholestazy raczej nie mam, tylko crp na granicy bo do 5,o a ja mam 4,8 a tsh chyba jakieś niskie 1.72 a norma 0,270-4,2 u/ml czyli???? doradzcie plisssssssssssssssssss
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.

Podobyn do twojego tylko troszke inaczej ten balon owijaja 

ale ja mam chyba za gruby sznurek i w miejscach gdzie nachodził kilka razy na siebie takie brzydkie zgrubienie się robiło
Musi byc dobrze
sama myśl że nie mogę się za bardzo ruszać jest lekko dołująca. Najśmieszniejsze jest to że dziecko jest naprawdę duże a ja nadal nie mam brzucha ciążowego. Wszyscy się pytają mnie gdzie ja chowam dziecko
tż porobi mi kilka zdjęć to same zobaczycie.
u nas wózek sponsorują dziadki, bazę samochodową kupimy sami.