|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.
Cytat:
A swoją drogą przylej bratu ![]() Cytat:
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3632 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja będe płacić 300 zł i też późno zaczne, bo będe miała prawie 32 tc skończony ![]() ![]() Nie będzie Ci za gorąco w lato w dżinsach? Ja bym się zapociła.. Teraz chodzę tylko w cieńkich legginsach ![]() Dzięki ![]()
![]() |
#3633 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za link popatrze za taką. Przez allegro zamawiałaś?
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3634 | ||
Zadomowienie
|
znalazłam w końcu czas i próbuję Was nadrobić
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ciasto wygląda cudownie muszę je zrobić ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3635 |
Raczkowanie
|
Hej! Nie nadrobilam wszystkiego, bo wstalam godzine temu :sciana: A zasnelam wczoraj w makijazu,bez podania kotom jedzenia, bez przykrycia obiadu, ech...Pamietam przez mgle, ze tz zanosi mnie do sypialni i tyle.
Tak mnie zmeczylo 6godzinne lazenie po lumpeksach ![]() ![]() Jestem okropnie senna ostatnio. Musze nastawiac budzi, bo nie mam ochoty calych dni tracic :/ Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez znowuzapomnialamhasla Czas edycji: 2016-06-07 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3636 | |
Rozeznanie
|
hahah tylko nagraj!
![]() Cytat:
![]() a ja o 17:00 mam 1sze zajecia ze szkoly rodzenia!!! nie mogę się doczekać i jednoczesnie bardzo się boję bo to wszystko się takie realne nagle stanie.... ![]()
![]() |
#3637 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a tak na serio bardzo fajny początek i śliczny fotel ![]() Cytat:
![]() ![]() a i pogardzić nie można chitynką z pancerzyków (szczególnie w ciąży) ![]() Cytat:
![]() pewnie tych dwóch od księżyca zaopiekowało się słońcem... ale się nie martw wiem że słońce wróci ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3638 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, że osoba towarzysząca nie została stracona. ![]() Fajnie! Moje zamówione całkiem niedawno są takie wygodne, że chętnie i po ciąży bym w nich chodziła. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Byłam u dentysty i z moimi zębami wszystko ok. Zebrałam tylko pokemona do karty ciąży. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3639 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja wstalam w nocy tylko dac kotom jesc i szybko umylam twarz chusteczkami nawilzonymi-inaczej bym juz nie zasnela. Ciekawe, o ktorej dzis pojde...Zaraz wychodze po truskawki i bede robic plesniaka. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3640 |
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część V.
To ja sie może nie będę odzywać... Już mam 10kg na plusie boje sie wchodzić na wagę :P a najlepsze jest to, ze może nie ograniczałam sie jakoś ale tez i nie jadłam więcej normalnie tak jak wcześniej. A dopiero teraz mi sie włączyło ze ciagle bym żarła. No kurde cały czas myśle o jedzeniu.
Wizyty mam już co 2 tygodnie ale zastanawiam sie czy jak jutro będzie wszystko ok to sie nie umówić za 3 bo z kasa nie wyrobie :P ale tez nie wiem czy wytrzymam... Byłam dziś na pobieraniu krwi naczekalam sie trochę.. Na powrocie zrobiłam zakupy. Pózniej poszłam na chwile na ogródek ale pies histeryzował i wróciłam do domu. Położyłam sie spać i wstałam o 13 ![]() Współczuje sytuacji z pieskiem to zawsze jest bolesne ![]() Wiem co zjem...Chyba zrobię placuszki jogurtowe z truskawkami :cojest?: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez superhuman Czas edycji: 2016-06-07 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chodzę ostatnio wyłącznie w leginsach, ewentualnie w sukienkach ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3642 |
Zakorzenienie
|
Superhuman ja mam +12. Tzn mialam 3 tyg temu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3643 |
Zadomowienie
|
Ja nie chce sie nawet sprawdzać. A jeszcze 10tygodni. TZ dzisiaj mi napisał ze widział miesięczne niemowlę i coś go ruszyło ze już sie nie może doczekać dzidzi i dociera do niego, ze zostanie tata. Miłe to było ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#3644 |
Zadomowienie
|
Pojechałam dziś do pracy na urodzinową kawę i ciacho i zostałam wmanewrowana w prace biurowe. Także mój urlop się kończy, bo rozpaczliwie potrzebują pomocy. W sumie to tylko i wyłącznie praca przy kompie, żadnego chodzenia i to w siedzibie firmy więc już nie odmówiłam....taki ze mnie pracoholik.
![]()
![]() |
#3645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3646 | ||||||
Zakorzenienie
|
Tak jak koło 9 ruszyliśmy ze sprawami, tak dopiero od 2h odpoczywam. Załatwialiśmy kilka spraw z nowym zatrudnieniem TŻta. Potem sprzątanie - ja lekkie
![]() ![]() Maluch jest przemalutki, ma trochę ponad 6 tygodni. Ale widać było, że z dobrego domu go zabieramy ![]() ![]() ![]() ![]() Współczuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tyłek Ci się w nich usmaży ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() też tak mi się wydaje że niedużo ![]()
![]() |
#3648 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Porodówka?? a po co Ty po takich miejscach chodzisz?? Po co się zadręczać i stresować? ![]() Cytat:
![]() a drugie to całkiem wesoła foczka :P Cytat:
ciała ketonowe - jeśli nie wykryto ich w moczu nie ma sensu abyś kupowała paski ![]() Plany zakupowe już masz konkretne ![]() Cytat:
![]() co do lekarzy mam tak jak Ty ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3649 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Head office wywalił najważniejszą osobę, która była w naszym branchu - wg mnie zasłużenie bo nie ogarniała tego burdelu od października zeszłego roku. Przez nią odeszła jedna babka, która trzymała wszystko w ryzach i jak ona odeszła to zaczęło się sypać. No i się posypało. Jako, że ja zawsze chciałam się do branchu dostać - bo tam większe możliwości jeśli chodzi o rozwój to skorzystam z opcji. Może po macierzyńskim mogłabym tam wrócić. Nie ukrywam, że fajnie jest usłyszeć, że jest się potrzebnym ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój TZ tez czesto naprawia burdel w pracy, szczególnie w tym nowym miejscu. Nic nie potrafią zrobic porządnie i tylko sie denerwuje na ich głupote ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3651 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3652 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część
Tak. Tam było taniej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja staram się nie podjadać i ograniczam slodycze ![]() ![]() Póki co od 1,5 tyg. waga stoi w miejscu ![]() Co do prania ciuszków.. to mi wyjdą raptem 2 prania ![]() ![]() ![]() Pierzecie ciuszki tylko w proszku, czy dodatkowo kupijecie płyn do plukania? Ja tak myśle, że tylko w proszku Dzidziuś wypiorę i to wystarczy ![]()
![]() |
#3653 | |||||
Zakorzenienie
|
ta z hm, ale z allegro
![]() Cytat:
![]() a Ty co taka zarobiona? Cytat:
generalnie spożywanie owadów to jeden z gorętszych trendów kulinarnych , produkcja i hodowla jest tańsza niż np bydła, poza tym skutki hodowli zwierząt są zbyt drastyczne,żeby bezkarnie kontynuować spożywanie takiej formy "białka".. Cytat:
![]() będzie dobrze..juz trzymam kciuki.. Cytat:
przegiełaś z tą pracą ![]() Cytat:
obrałam 5 kg truskawek na dżemory ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- popieram |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3654 | |
Zakorzenienie
|
Esik w załączniku
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie poprałam pieluszki muslinowe, mam nadzieje, ze nie straca za bardzo krztałtu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3656 |
Raczkowanie
|
Hejo.
Ja po dzisiejszej bardzo stresującej wizycie. Miałam robione KTG (jak zwykle) niestety wyniki były dużo za duże ok 190-200. Pielęgniarka jak zobaczyła od razu przyniosła butle wody i kazała pić. Kolejne leżakowanie wyniki dalej ok 190. Dopiero po wypiciu ok 1,5l wody w przeciągu 20 min trzecie KTG wyszło w granicach normy 150. Co się najadłam stresu to moje. A dla Was dziewczyny przestroga pijcie dużooo wody zwłaszcza w te upały. Z dobrych wieści Emilka odwróciła się i leży główką do dołu. Waży 1,6kg i wzrostu 42 cm w 29t5d. |
![]() ![]() |
![]() |
#3657 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3658 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mi przypomina ze sama musze sie napic. Dzisiaj w uk tez upał! ![]() Emilka juz duza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.