Mamy wrześniowe 2021 - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2021-06-07, 08:20   #3661
Michiru
Zakorzenienie

Dot.: Mamy wrześniowe 2021

Cytat:
Napisane przez kghyt Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny !!

Odnośnie L4 ciążowego, podpisuje się pod tym co runawaytrain napisała, mamy chory system, a kolejne zmiany jakie planują od przyszłego roku moim zdaniem jeszcze bardziej to pogłębią.

Jeśli chodzi o przerwę w zawodzie to ja jej nie mam bo cały czas jestem w zawodzie mimo woli, taka specyfika mojego zawodu

Co do fotela to nie planuje w w ogóle, bo tak naprawdę pokój małej będzie pusty tylko tam komoda będzie i przewijak a będzie z nami w sypialni tak mi się wydaje przez najbliższe 2 lata

Macie już jakieś butelki dla maluszka? Ja dostałam w jakis zakupach jako gift dwie butelki ale nie wydaje mi się że to te z dobrymi skoczkami

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja używam avent natural, sprawdzają się u średniaka i dla małej też zestaw kupię. Biorę taki zestaw gdzie są 2 małe i 2 większe butelki, smoczek (który akurat nam się nie przydał, zobaczymy jak z małą będzie) i szczotka do czyszczenia butelek https://allegro.pl/oferta/avent-zest...olk-7551387950

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Jakie zmiany mają wejść nie przyszłego roku? Chodzi o ten program rządowy od 7 boleści czy to, że ojcowie będą mogli wykorzystać dłuższy urlop na dziecko albo przepadnie?

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Cytat:
Napisane przez theali Pokaż wiadomość
Druga próbka poszła, też na dwa wkłucia

No to jeszcze chwila

Sale, ja też muszę kilka książek odłożyć do sprzedaży i nie tylko mam zamiar pozbyć się połowy szafy, bo trzymanie tego nie ma większego sensu, a nie mam nawet kiedy tego ogarnąć

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;88746590]Uff, dobrze, że pierwsza próba udana

Też właśnie zbieram się na zakupy owocowo-warzywne

Pochwal się później zakupami i udanego wypadu

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]

Chyba nie będzie się czym chwalić, bo to będą zakupy bardziej typu comfort food czyli kawa, ciastko, lody itp dla małej prawie wszystko co chciałam to mam, więc na razie się wstrzymuję, bo i tak nie wiem czy mam się nastawiać jeszcze na letnie rzeczy, czy więcej przejściowych jesiennych mieć i w sumie został jakiś otulacz/kocyk i wózek, a tak to wsio. Nawet nowych ręczników kąpielowych nie kupuję, bo mamy wystarczająco na początek

Michiru jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-06-07, 08:33   #3662
sale_girl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
Sale, ja też muszę kilka książek odłożyć do sprzedaży i nie tylko mam zamiar pozbyć się połowy szafy, bo trzymanie tego nie ma większego sensu, a nie mam nawet kiedy tego ogarnąć
Jak coś, to polecam Skupszop, sporo do nich sprzedaję i jestem zadowolona. Oczywiście nie ma się co spodziewać, że zarobisz na tym kokosy, ale mi to nie przeszkadza - póki ktoś chce to ode mnie wziąć i jeszcze mam z tego kaskę na kilka nowych książek, to super Teraz za 16 książek wyszło mi około 90 zł do wypłaty. Tylko oni nie przyjmują wszystkiego.
sale_girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-06-07, 08:39   #3663
kghyt
Raczkowanie

Cytat:
Ja używam avent natural, sprawdzają się u średniaka i dla małej też zestaw kupię. Biorę taki zestaw gdzie są 2 małe i 2 większe butelki, smoczek (który akurat nam się nie przydał, zobaczymy jak z małą będzie) i szczotka do czyszczenia butelek https://allegro.pl/oferta/avent-zest...olk-7551387950

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Jakie zmiany mają wejść nie przyszłego roku? Chodzi o ten program rządowy od 7 boleści czy to, że ojcowie będą mogli wykorzystać dłuższy urlop na dziecko albo przepadnie?

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

No to jeszcze chwila

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Chyba nie będzie się czym chwalić, bo to będą zakupy bardziej typu comfort food czyli kawa, ciastko, lody itp dla małej prawie wszystko co chciałam to mam, więc na razie się wstrzymuję, bo i tak nie wiem czy mam się nastawiać jeszcze na letnie rzeczy, czy więcej przejściowych jesiennych mieć i w sumie został jakiś otulacz/kocyk i wózek, a tak to wsio. Nawet nowych ręczników kąpielowych nie kupuję, bo mamy wystarczająco na początek

Ja mam dokładnie takie dwie. Tylko ten avent co mam ma taki inny smoczek niż ten z Allegro co wrzuciłaś. Nie wiem czy to się nada IMG_5057.jpg
IMG_5058.jpg

Zmiany to ten nowy genialny program jaki wprowadzają. Ja patrzę na niego pod względem podatkowym i tym ile każdy z nas będzie w plecy. Pomijając to że nikt nie myśli o tym że to zadłużenie co nam rośnie kiedyś trzeba będzie spłacić, ale to temat rzeka …

kghyt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-06-07, 09:07   #3664
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam dokładnie takie dwie. Tylko ten avent co mam ma taki inny smoczek niż ten z Allegro co wrzuciłaś. Nie wiem czy to się nada Załącznik 7750448
Załącznik 7750449

Zmiany to ten nowy genialny program jaki wprowadzają. Ja patrzę na niego pod względem podatkowym i tym ile każdy z nas będzie w plecy. Pomijając to że nikt nie myśli o tym że to zadłużenie co nam rośnie kiedyś trzeba będzie spłacić, ale to temat rzeka …

Aaaa no tak. Program z doopy. I nie wdając się w szczegóły, ile wszyscy na tym stratni będziemy to ja znów czuję niesmak, jak słyszę kto ma się na niego załapać i na jakich zasadach czyli dzieci urodzone od przyszłego roku mają niby dostać, urodzonym wcześniej już się nie należy, choć wiekowo by się łapały, a jeśli chodzi o dopłaty do kredytów to za☠☠☠iście jak zrobisz sobie 2-3 dzieci nie mając mieszkania i dopiero potem będziesz chciał je kupić, choć wtedy to naprawdę musisz nie najgorzej zarabiać żeby mieć odpowiednią zdolność kredytową, więc na pewno nie byłoby tak że Cię nie stać, a jak starasz się sam ogarnąć życie to nic Ci się nie należy, bo za dobrze Ci idzie. Koszmarne podejście, nawet bez tego że znów zadłużają wszystkich na potęgę, a tam gdzie potrzeba na jutro kasy to niby jej nie ma. eh.

Stary 2021-06-07, 09:45   #3665
theali
Zakorzenienie

Już po!

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Kto zostawił w Luxmedzie kurtkę z kluczami i zorientował się po przejechaniu trasy do domu?

theali jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-06-07, 09:48   #3666
runawaytrain
Rozeznanie

Cytat:
Już po!

Gratulacje!
Co do fotela, to niestety nie mam, mamy za dużą kanapę w salonie,nie ma miejsca...
Butelkę planuję tylko jedną, Medela Calma, nie obrażę się jeśli się nie przyda

runawaytrain jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-06-07, 09:49   #3667
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
Już po!

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Kto zostawił w Luxmedzie kurtkę z kluczami i zorientował się po przejechaniu trasy do domu?

No cóż, bywa i tak ale wciąż tam była?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2021-06-07, 09:52   #3668
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Cytat:
Ja mam dokładnie takie dwie. Tylko ten avent co mam ma taki inny smoczek niż ten z Allegro co wrzuciłaś. Nie wiem czy to się nada Załącznik 7750448
Załącznik 7750449

Ja już nawet nie mam słów jak skomentować ten nowy program...

Cytat:
Już po!

Brawo Ty (i pielęgniarka, której udało się pobrać )

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-06-07, 09:58   #3669
theali
Zakorzenienie

Cytat:

No cóż, bywa i tak ale wciąż tam była?

Jestem w drodze powrotnej do Luxmedu Ale wątpię, żeby ktoś się nią zainteresował do tego czasu.

Stary 2021-06-07, 10:23   #3670
Michiru
Zakorzenienie

Obsługa powinna się nią zainteresować na pewno, ale grunt żeby była

Stary 2021-06-07, 10:28   #3671
theali
Zakorzenienie

Cytat:
Obsługa powinna się nią zainteresować na pewno, ale grunt żeby była

Przy poczekalni pełnej ludzi, kurtką wiszącą na wieszaku? Może pod koniec dnia.
Odzyskana razem z zawartością

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2021-06-07, 10:38   #3672
Konto usunięte

Cytat:

Super, że się udało odzyskać kurtkę

f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-06-07, 10:39   #3673
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:

Super

Stary 2021-06-07, 11:19   #3674
marijka0085
Zadomowienie

Ja butelkę kupuję butelkę lovi , samosterylizująca , sztuk jeden na początek .planuje kp, zobaczymy. Córce musiałam przez 3mce odciągać mleko i ta butelka się u nas sprawdziła super.
Co do krzesełka to polecam poczekać, zanim dziecko w tym usiądzie to co najmniej pół roku.
My mamy takie montowane na krzesło i sprawdziło się super. U nas by ingenuity by bright stars. Córka była mała i klasyczne były na nią zaś wielkie

marijka0085 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-06-07, 12:19   #3675
blekitna laguna
Rozeznanie

Ale dziewczyny napisalyscie co to pracy i ciazy - mi się umowa kończy na macierzyńskim, więc niestety czeka mnie szukanie potem pracy. Bylam tego swiadoma, ale mialam do wyboru czekanie na umowe na czas nieokreslony albo dziecko. Myslalam, ze starania nam zajma kupe czasu, ze wzgledu na dlugie starania o pierwsza ciaze i posiadanie tylko 1 jajowodu (ciaza pozamaciczna), a zaszlam w 1 cyklu Niestety kobiety maja ciezko i musza duzo poswiecac jesli chca byc matkami.

Po szczepieniu na Covid czuje sie tragicznie albo zbieglo sie to z kolejna zmutowana choroba przyniesiona przez mloda ze zlobka. Ledwo zyje, serio... Dobrze, ze mloda juz zdrowa i dzisiaj poszla do zlobka, bo ja nie wiem jak mialabym sie nia zajmowac.

Mam juz wyniki krzywej - 81/93/76 - dosc niskie te wartosci, nie za niskie az ?

Co do fotela - my ostatnio kupilismy taki https://jysk.pl/salon/fotele/fotel-b...na-j-niebieski
mega wygodny, ale nie wiem jak sie przy karmieniu sprawdzi
Jesli chodzi o krzeselka do karmienia to polecam na poczatek najtansze z Ikei (chyba Antilop, mozna do niego dokupic/dorobic podnozek) a potem juz takie, do ktorego dziecko samo wejdzie - tez mamy z Ikei, model Agam. Poprzednio mialismy Kinderkraft Fini, ale wymienilam na Ikeowskie, bo doczyszczenie wszystkich zakamarkow z taktego to byl jakis koszmar.

Butelki do karmienia - u nas sprawdzily sie Tommee Tippee, teraz wpadla mi w oko kolorowa seria i takie chyba zamowie https://www.ceneo.pl/98247135
Polecam brac od razu wiecej wiekszych, bo tych malych szybko sie przestaje uzywac. No i zamowic od razu odpowiednie smoczki
A czy ktoras z was uzywala szklanych butelek? Te zwykle bezbarwne plastikowe szybko sie robia brzydkie i matowe, ja je wrzucam do zmywarki to jeszcze szybciej sie niszcza i przebarwiaja... I tak sie jeszcze zastanawiam nad szklanymi.

I oczywiscie jak ktoras sie nastawia na karmienie mm to wiecej sztuk niz 1 zeby nie musiec w nocy myc.

Poprzednio korzystalismy z termosu z ciepla woda, ale bede jednak zamawiac podgrzewacz. A i polecam tez dozowniki na mleko - wtedy w nocy zrobienie mleka trwa kilka sekund a ja wiecznie bylam nieprzytoma i bez dozownika nie moglam sie doliczyc ile juz wsypalam
https://allegro.pl/oferta/canpol-poj...waAtFGEALw_wcB

Edytowane przez blekitna laguna
Czas edycji: 2021-06-07 o 12:22
blekitna laguna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-06-07, 12:22   #3676
sale_girl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blekitna laguna
Mam juz wyniki krzywej - 81/93/76 - dosc niskie te wartosci, nie za niskie az
Ja mam 81/86/110 i się zastanawiałam, czemu takie niskie
Stary 2021-06-07, 13:16   #3677
blekitna laguna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sale_girl Pokaż wiadomość
Ja mam 81/86/110 i się zastanawiałam, czemu takie niskie
dziwna sprawa i jeszcze masz po 2 h wyzszy niz po 1 h

ja przed pierwsza ciaza i ciazy mialam cukier na granicy doslownie, w sensie chyba 91, prawie mi cukrzyca wychodzila, a teraz bardzo nisko. Kilka tygodni temu na czczo mialam glukoze 76, wiec juz w ogole niziutko ;p
Tak samo z cisnieniem-wczesniej 120-130/70-80, a teraz 90/60 Co jest
Organizm sie poprzestawial
Stary 2021-06-07, 13:23   #3678
Michiru
Zakorzenienie

Nie macie za niskich, są w normie jakby były poniżej 70 po godzinie czy dwóch to hipoglikemia reaktywna, nie polecam, bo trzeba trzymać dietę, by nie dopuszczać do takich spadków cukru, ale wy macie fajne te wyniki

Trzymajcie kciuki, znalazłam spacerówkę na olx niedaleko mnie i dziewczyna ma się popołudniu odezwać, czy jest jeszcze dostępna. Wtedy pozostałoby tylko dokupienie gondoli z adapterami

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Dozowniki na mleko super przy karmieniu mm czy mieszanym, sama korzystałam jeszcze niedawno jak średniak pił więcej mleka i zawsze na spacerach jakaś butla się zdarzyła. Ale Canpol taki okrągły trochę nieporęczny, źle mi się mleko do butli przesypywało, będę potem szukać czegoś innego. A termosu nie planuję, to samo z podgrzewaczem czy sterylizatorem, jak do tej pory przez tyle czasu radzę sobie bez i nie brakuje mi takich sprzętów. Może się nie przydać, bo jakoś moje dzieciaki piją mm w temperaturze pokojowej, kto wie jak będzie z Zuzą. Jak będzie potrzeba to kupię wtedy

Stary 2021-06-07, 13:24   #3679
Konto usunięte

Cytat:
Nie macie za niskich, są w normie jakby były poniżej 70 po godzinie czy dwóch to hipoglikemia reaktywna, nie polecam, bo trzeba trzymać dietę, by nie dopuszczać do takich spadków cukru, ale wy macie fajne te wyniki

Trzymajcie kciuki, znalazłam spacerówkę na olx niedaleko mnie i dziewczyna ma się popołudniu odezwać, czy jest jeszcze dostępna. Wtedy pozostałoby tylko dokupienie gondoli z adapterami

Kciuki

Ja też słyszałam dużo o tym krzesełku do karmienia z Ikei, także kto wie czy czasami go nie kupimy

Umyłam podłogi, puściłam robota i zaraz biorę się za odgrzewanie obiadu, jutro mam w planach zrobić lasagne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2021-06-07, 13:24   #3680
Michiru
Zakorzenienie

Na krzesełko to chyba za wcześnie? Po co? Do rozszerzania diety i tego, aż dziecko usiądzie to jeszcze szmat czasu

Stary 2021-06-07, 13:25   #3681
Konto usunięte

Cytat:
Na krzesełko to chyba za wcześnie? Po co? Do rozszerzania diety i tego, aż dziecko usiądzie to jeszcze szmat czasu

Ja muszę sobie zapisać o tym krzesełku, bo potem mi ucieknie i dlatego o nim wspominam

Stary 2021-06-07, 13:29   #3682
Michiru
Zakorzenienie

Błękitna laguna, współczuję samopoczucia po szczepionce. Jutro powinno być lepiej. Ja mam termin w piątek, oby nie zapomniała

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Ja używałam przez jakiś czas szklaną butelki z Lansinoh. Niby nie mam przeciwko nic, ale mnie nie przekonuje. Trochę ten ciężar butelki za bardzo czuć i szybciej może się stłuc i już widzę ten koszmar mi może trochę zmatowieć, byleby była bezawaryjna

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;88747101]Ja muszę sobie zapisać o tym krzesełku, bo potem mi ucieknie i dlatego o nim wspominam

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Do tego zasu to jeszcze niejedno krzesełko zobaczysz, nic Ci nie ucieknie. Jak będzie się zbliżać czas rozszerzania diety to każda z nas będzie pamiętać a może wyjść coś nowego fajnego.

Stary 2021-06-07, 13:30   #3683
blekitna laguna
Rozeznanie

Cytat:
Błękitna laguna, współczuję samopoczucia po szczepionce. Jutro powinno być lepiej. Ja mam termin w piątek, oby nie zapomniała

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Ja używałam przez jakiś czas szklaną butelki z Lansinoh. Niby nie mam przeciwko nic, ale mnie nie przekonuje. Trochę ten ciężar butelki za bardzo czuć i szybciej może się stłuc i już widzę ten koszmar mi może trochę zmatowieć, byleby była bezawaryjna

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[COLOR="Silver"]
powodzenia
to chyba w takim razie faktycznie odpuszcze te szklane i pewnie bede zamawiac TT

ja sterylizatora tez nie planuje, przez chwile wyparzalam, ale szybko sobie dalam spokoj.

Edytowane przez blekitna laguna
Czas edycji: 2021-06-07 o 13:32
Stary 2021-06-07, 13:48   #3684
zwyklylogin
Rozeznanie

Cytat:
To jeszcze jedna i do domu

Spakowałam karton książek do sprzedaży i tak mnie plecy rozbolały... Czuję się, jakbym miała przed sobą nie porodówkę, tylko oddział geriatryczny
sale_girl..sypiesz się kochana

Dzieki Michiru za polecenie fotala..troche drogi, ale na pewno przejade się do Agaty i na nim zasiąde by przetestowac
Co do męza to Ty cierpliwa jestes

theali ważne ze Ci rąk i nadgarstków starczylo

błekitna laguna to raz raz..bierz mloda na rece i siadaj na bujaka i mow jak się siada na cos ruchomego z obciazeniem
zwyklylogin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-06-07, 14:07   #3685
sale_girl
Zadomowienie

Cytat:
Kciuki!

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;88747099]
Umyłam podłogi, puściłam robota i zaraz biorę się za odgrzewanie obiadu, jutro mam w planach zrobić lasagne

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]

Pracowicie Ja dziś niby pracowałam, ale pół dnia w kuchni, bo zaraz wpadają do nas koledzy męża, są przejazdem w mieście. Zrobiłam wielką michę sałatki meksykańskiej, do tego sosy i nachosy, a na deser drożdżowe z rabarbarem i kruszonką, ale właśnie wykroiliśmy kawałek na spróbowanie i nie wiem, czy w ogóle je podawać, wydaje mi się, że trochę zakalcowe :/

Cytat:
Napisane przez blekitna laguna Pokaż wiadomość
ja sterylizatora tez nie planuje, przez chwile wyparzalam, ale szybko sobie dalam spokoj.
Podpatrzyłam u koleżanki takie wielorazowe torby sterylizujące do mikrofali i chyba w to pójdę, ale nie pamiętam nazwy tego. Jedna taka wystarcza chyba na 30 użyć, po prostu wsadzasz do tego butelki, zamykasz jak woreczek strunowy i puszczasz mikrofalę.
Stary 2021-06-07, 14:12   #3686
Konto usunięte

Cytat:
Kciuki!

Pracowicie Ja dziś niby pracowałam, ale pół dnia w kuchni, bo zaraz wpadają do nas koledzy męża, są przejazdem w mieście. Zrobiłam wielką michę sałatki meksykańskiej, do tego sosy i nachosy, a na deser drożdżowe z rabarbarem i kruszonką, ale właśnie wykroiliśmy kawałek na spróbowanie i nie wiem, czy w ogóle je podawać, wydaje mi się, że trochę zakalcowe :/

Podpatrzyłam u koleżanki takie wielorazowe torby sterylizujące do mikrofali i chyba w to pójdę, ale nie pamiętam nazwy tego. Jedna taka wystarcza chyba na 30 użyć, po prostu wsadzasz do tego butelki, zamykasz jak woreczek strunowy i puszczasz mikrofalę.
O matko to też sporo zrobiłaś

Ja bym się ciastem nie przejmowała

Edytowane przez f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Czas edycji: 2021-06-07 o 14:25
Stary 2021-06-07, 14:13   #3687
theali
Zakorzenienie

Cytat:
Mój mąż ze szwagrem byliby szczęśliwi, bo ciasto bez zakalca to nie ciasto

Cytat:
Napisane przez zwyklylogin Pokaż wiadomość
W sumie tak Ale nie polecam takiego pobierania jak moje dzisiejsze, boli i długo trwa xD A teraz siedzę i odświeżam stronę Luxmedu jak głupia, ja chcę już te wynikiiii.
Stary 2021-06-07, 14:28   #3688
sale_girl
Zadomowienie

Cytat:
Mój mąż ze szwagrem byliby szczęśliwi, bo ciasto bez zakalca to nie ciasto

W sumie tak Ale nie polecam takiego pobierania jak moje dzisiejsze, boli i długo trwa xD A teraz siedzę i odświeżam stronę Luxmedu jak głupia, ja chcę już te wynikiiii.
Weird but ok

Ja ostatnie pobranie miałam o 10:30, a wyniki przyszły chyba koło 19 czy 20. Ale to Medicover.

Jeśli któraś z Was kompletuje już książeczki, to informuję, że właśnie doszły do mnie takie małe rymowane książeczki o Kreciku i są super <3 A jedna kosztowała coś z 7 czy 8 zł.
Stary 2021-06-07, 14:38   #3689
theali
Zakorzenienie

Ja około 10. Ale w Luxmedzie wyniki to loteria, zdarzają się po 16, a zdarzają po 21... Zasadniczo byle były dzisiaj (czasem mówią: najpóźniej kolejnego dnia), bo jutro 8:45 mam teleporadę u endokrynolożki i głupio by było nie mieć na nią wyników.
Stary 2021-06-07, 15:06   #3690
blekitna laguna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zwyklylogin Pokaż wiadomość
sale_girl..sypiesz się kochana

Dzieki Michiru za polecenie fotala..troche drogi, ale na pewno przejade się do Agaty i na nim zasiąde by przetestowac
Co do męza to Ty cierpliwa jestes

błekitna laguna to raz raz..bierz mloda na rece i siadaj na bujaka i mow jak się siada na cos ruchomego z obciazeniem
z mloda idealnie ten fotel jest serio genialny. Tylko nie wiem jak pozycja do karmienia, to w praniu wyjdzie. A fotel najbardziej spodobal sie mlodej i bardzo czesto sama sie na niego wdrapuje i buja

Cytat:
Kciuki!

obawiam sie, ze i tego mi sie nie bedzie chcialo robic chyba to prawda, ze przy drugim dziecku juz sie na luz wrzuca. Czasami moze wrzatkiem przy okazji przeleje i zmywarka tez troche wyparzy i niech sie druga mloda uodparnia ;p
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości