|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
NIe jest dobrze, a najgorsze jest to że ja tez sobie z tym nie radze a musze to dusic w sobie zeby mąż sie nie załamał i ode mnie nie odszedł jego naprawde to dotkneło i to bardzo, siedizałam wczoraj na necie i wyszukiwałam arytukyły o pomyłkach ze trzeba badania powtórzyc i wogule, ale sama jakos nie moge w to uwierzyc tak mi ciężko w samochodzie dzis rano mało sie nie popłakałam nie wiem czy sobie z tym poradze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3662 | |||
Wtajemniczenie
|
Próbować do skutku!!!!!!!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Nowosądeczanki Nasze pragnienia zawsze się modlą, Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-02-09 o 08:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Proszę jak najszybciej powtórzcie badanka ![]() Musicie teraz nawzajem się wspierać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3664 |
Raczkowanie
|
![]()
witam wszystkie kobietki na tym forum.właśnie się zarejestrowałam i dołączam do waszego grona.Staramy się o dzidzię już 5 miesięcy i również nic z tego nie wychodzi.Badania w porządku,więc może to faktycznie psychika?pozdraiam ,odpiszcie jak macie ochotę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
Zadomowienie
|
Witaj Marta
![]() No więc moja malenka iskierka nadziei dziś zagasła... Zawsze miałam nadzieje i myślałam, że jeśli nam sie uda i bede w ciąży, to będę to czuła i wiedziała, że to właśnie TO, na 100%. I choć teraz też mi sie czasem kołatało coś w glowie, i ta iskierka maleńka gdzieś się tliła...... Dlatego pisałam, że nie robię testow, że czekam do 40 dc. Dziś jest 39 dc, obudziłam się przed 4 rano i wiedzialam...pobolewal mnie znajmo brzuch...a rano temp postawiła kropkę na "i". Powiedziałam dziś TZ-owi, że na Walentynki chce jego badanie. Może to głupie, ale uwieżcie, mimo, że mnie wspiera, to niezmiernie trudno jest mi go przekonać do tego badania. Ja też chcę iść porobić dodatkowe hormony, na pewno do lekarza, może sprawdzimy co z owulacją...Nie mogę bezczynnie czekać. Znów opadly mi skrzydełka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3666 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane, wczoraj przyszedł do mnie jakiś wstrętny wirus, miałam biegunkę i wymiotowałam cały dzieńw końcu zasłabłam, na szczęscie udało mi się dodzwonić do mojej mamy która przyjechala do mnie z jakimś lekarzem który stwierdził wirus rota, najgorsze było to ze byłam zmuszona chodzić na czworaka bo tak mi się w głowie kręciło no ale dziś jest już dużo lepiej nawet do kompa doszam o własnych siłach no bo jak wiadomo uzaleznienie robi swoje a od wizazu jestem mocno uzależniona
![]() Cytat:
Cytat:
![]() narazie, wstrzymujemy starania, zobaczymy co powie lekarz. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Zakorzenienie
|
hej Marta
![]() ![]() Madziorka Ty bidulko wiem co to znaczy bo sama mialam podobnego wirusa-masakra Wczoraj na wieczor rozmawialam z TZ o ewentualnych badaniach i zgodzil sie bez zajakniecia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3669 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Super, że TŻ się zgodził bez wahania na badanka ![]() Madziu dobrze, ze nie zrezygnowałaś z bociana ![]()
![]() |
#3670 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ja sie dowiedzialam po swoich badaniach ze bedzie ciezko z ciażą to plakalam calymi dniami nawed lzy mialam u ginki w gabinecie, ale jak zaczelam brac leki to czuje ze jest znowu nadzieja. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Madziorku bieduleczko ,to cie musiało ladnie wymęczyc ![]() ![]() ![]() kurcze co to za wirusy teraz panuja - grypy jelitowe u nas wszyscy na to choruja ,mnie tez kiedys dopadlo ale naszczescie nie wymiotowałam, nie cierpie tego ![]() Ciesze sie ze zostajesz z nami w bocianim Jukolku to fajnie ze twoj TZ zgodzil sie na badanko -z moim chyba nie bylo by tak łatwo -chociaż ![]() wizytke mam na 19 - i wszystko bedzie jasne -chyba ![]() ![]()
![]() |
#3671 |
Zakorzenienie
|
kurde, ja to mam chyba ostatnio jakiegoś pecha, przed chwilką zapukała moja sąsiadka do drzwi i przeprosiła bo nie chcący przy parkowaniu ,zarysowała nam nasz nowy samochód, nawet nie mogę isć go zobaczyc bo jeszcze mie się w głowie kręci , muszę poczekać na tŻ.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3672 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3673 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki tak sobie czytam te Wasze posty i nasunęła mi się jedna myśl, czy nie uważacie, ze to własnie TZ- tów powinnyście najpierw wysłac na badanie
![]() ![]() ![]() oczywiście ja absolutnie nie chce nikogo poczuać tylko tak mi sie wlasnie pomyslało, ze moze oszczedziłyby te badania duzo czasu i nerwów ![]() buziaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
Zadomowienie
|
Właśnie ustaliłam badania w Novum
![]() Umówiłam siebie jutro na FSH, LH i Testosteron (2 dc), TZ na 19 lutego na badanko i siebie (bo akurat zgrałam to ze swoim cyklem) na Estradiol i może Prol (11 dc) Staram się wszystko zgrać i tak zaplanować, żeby badania swoje i TZ + wizyty z monitoringiem w tym cyklu mieć z głowy. Moja gin przyjmuje blisko Novum, więc odbierzemy wyniki i z nimi pójdę na wizytkę (to będzie 13 dc). Może owu podglądniemy? Wzięłam się za to wszystko, koniec czekania TYKLO na bociany!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Wtajemniczenie
|
I tak trzymaj Amilamija
![]() ![]()
![]() |
#3676 |
Zakorzenienie
|
Masz racje Amilko bociany tu nic nie dadza ,trzeba samemu zaczac działac i dobrze ze odrazu zabralas sie za to wszystko , zalatwicie wszystko w jeden miesiac
![]() tak trzymac ![]() kanciu moze masz racje z tym zeby najpierw TZ sie przebadal ![]() Ja jednak wiem ze to z mojej strony jest problem - ale jak teraz nic nie zafasolkuje to pogadam z TZ o jego badaniu.
#3677 |
Wtajemniczenie
|
Chyba będziemy musiały zmienić tą nazwę bo przynosi pecha
![]() Może podsuncie jakieś pomysły na zmianę nazwy drogowskazu i wybierzemy coś razem fajnego a boćki niech się wypchają ![]() Co Wy na to?
#3678 |
Rozeznanie
|
DOSYC CZEKANIA NA BOCIANY!!! ICH CZAS JUZ MINAL
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3679 |
Wtajemniczenie
|
Sypcie kochaniutkie propozycjami
![]() ![]() ![]() Zmykam zaraz do domciu. Czeka mnie ostatnia wolna sobota wię trzeba jakoś sobie ja milo zorganizować ![]() ![]() ![]() I pomyslcie nad tą zmianą nazwy ![]()
Nowosądeczanki Nasze pragnienia zawsze się modlą, Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-02-09 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3680 |
Rozeznanie
|
Madziorka myślę, że ten wirus przyplątał się do Ciebie, bo masz osłabiony organizm przez stres.
AMILAMIJA o której będziesz jutro w novum, bo ja też tam bede????
![]() |
#3681 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i bardzo dobrze zrobiłaś ![]() ![]() Cytat:
jestem jak najbardziej za ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3683 |
Zakorzenienie
|
Strasznie spodobalo mi sie "W pogoni za bocianem "
![]() jejku jak mi sie strasznie nudzi juz nie mam co z soba zrobic.Te godziny czekania na TZ tak sie dluza ... Kochane a jakie plany na weekend? |
![]() ![]() |
![]() |
#3684 |
Zakorzenienie
|
ja na weekend jade na zakupy a potem moze do kina pojdziemy w trojke. a w niedziel do koscioła z synkiem moze gdzies na spacer.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3685 |
Zakorzenienie
|
My przez to auto splukalismy sie z kasy wiec weekend w domu.Poza tym TZ cos przeziebiony.Chyba bedziemy sie nudzic ale co za slodka nuda we dwoje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3686 |
Zakorzenienie
|
ja przez weekend siedze w domu i dochodze do siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3687 |
Rozeznanie
|
Madziorka i jak samochodzik, bardzo ucierpiał??
jukol jakie autko kupiliście, ja już nie mam siły chodzic i oglądać, dochodze do wniosku, że nie lubie zmieniać samochodu, chyba już wole jeździć starym
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze go nie widziałam za bardzo kręci mi się w głowie żeby iść do garażu, tZ za godzinę będzie wracał z pracy to go obejrzy. dostałam dzisiaj telefon z komisu że udało im się sprzedać nasz samochodzik także lada dzień przeleją kasę na konto i bede mogła ją odłozyć na leczenie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Macie racje trzeba zmienic nazwe ,bo drogowskaz nam przynosi pecha - jest mi obojetne co bedzie ![]() ![]() Mnie tez sie dzis caly dzien nudziło ![]() ![]() A za niedlugo idziemy do baru z kuzynka i jej mezem -troche sie odstresuje ![]() ![]() a jutro moze wybierzemy sie do kina ,a moze do rodziców pojedziemy -narazie nie wiem jutro sie wszystko okaze ![]()
![]() |
#3690 |
Zakorzenienie
|
My dziś wybieramy się na koncert zaprzyjaznionego zespołu WHISKY http://www.whisky.art.pl/,
dawno juz nigdzie nie bylismy, spotkamy sie ze znajomymi ![]() W sobotę mąż pracuje do 14-tej, a ja pewnie bede robiła porządki, a potem to nie mam planów może do rodziców na chwilkę zajedziemy albo na zakupy. W niedziele też jeszcze nie wiem, bedzie zależało od pogody, może wybierzemy sie gdzies na spacerek poza Lublin. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.