Próbować do skutku!!!!!!! - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-09, 07:08   #3661
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez adatka Pokaż wiadomość
tak mi przykro a ja mysllam ze jest dobrze
NIe jest dobrze, a najgorsze jest to że ja tez sobie z tym nie radze a musze to dusic w sobie zeby mąż sie nie załamał i ode mnie nie odszedł jego naprawde to dotkneło i to bardzo, siedizałam wczoraj na necie i wyszukiwałam arytukyły o pomyłkach ze trzeba badania powtórzyc i wogule, ale sama jakos nie moge w to uwierzyc tak mi ciężko w samochodzie dzis rano mało sie nie popłakałam nie wiem czy sobie z tym poradze.
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 07:50   #3662
kindzia1984
Wtajemniczenie

Próbować do skutku!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
dziewczyny dzis ja jestem podłamana, mąż nie chce ze mna rozmawiać i powiedział przez telefon "widzisz jakiego męża sobie wybrałaś" zrobiło mi sie przykro bo jeszcze nie wiemy do końca czy jest tak źle przeczytał ylko rozpoznanie a to przeciesz jeszcze nie wyrok. Kupiłam mu androvit ale teraz juz sama nie wiem czy to wszystko ma sens dzis mi sie chce płakać.
Cytat:
wynik badania nasienia:
ilosc 0,5ml zabarwienie biało-szare, lepkosc prawidłowa
ph 7,6 homogenizacja 30 minut.
Badanie mikroskopowe :
w preparacie bezpośrednim oraz w osadzie po wirowaniu plemników nie znaleziono,
Inne składniki nasienia: 0-1 komórki wielojędrzaste w polu widzenia
Rozpoznanie azoospermia
hypospermia.
To znaczy ze jest bezpłodny tak mi sie wydaje
Nie znam się na wynikach ale podobnie jak koleżanki uważam, że podjęliście dobrą decyzję, ze badania zostaną powtórzone. Wspieraj mężusia i nie daj mu się pogrążyć w smutku

Cytat:
NIe jest dobrze, a najgorsze jest to że ja tez sobie z tym nie radze a musze to dusic w sobie zeby mąż sie nie załamał i ode mnie nie odszedł jego naprawde to dotkneło i to bardzo, siedizałam wczoraj na necie i wyszukiwałam arytukyły o pomyłkach ze trzeba badania powtórzyc i wogule, ale sama jakos nie moge w to uwierzyc tak mi ciężko w samochodzie dzis rano mało sie nie popłakałam nie wiem czy sobie z tym poradze.
Musicie być silni. Wiem, ze jest Wam ciężko bo to wcale nie miła wiadomość ale jak zbierzecie siły to we dwoje dacie radę to jakoś poprawić i może da się podleczyć mężą. A może wyniki faktycznie pomylone i na darmo się stresujecie. Nie zwlekajcie z ponownym badaniem. Trzymam kciuki, żeby wszystko się jakoś ułożyło

Nowosądeczanki
Nasze pragnienia zawsze się modlą,
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]

Edytowane przez Madziorka
Czas edycji: 2007-02-09 o 08:23
kindzia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 07:56   #3663
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Nikitko bardzo mi przykro
Proszę jak najszybciej powtórzcie badanka Może wybierzcie sie do kliniki razem.
Musicie teraz nawzajem się wspierać
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 08:44   #3664
marta8117
Raczkowanie

Smile Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!

witam wszystkie kobietki na tym forum.właśnie się zarejestrowałam i dołączam do waszego grona.Staramy się o dzidzię już 5 miesięcy i również nic z tego nie wychodzi.Badania w porządku,więc może to faktycznie psychika?pozdraiam ,odpiszcie jak macie ochotę.
marta8117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 08:52   #3665
AMILAMIJA
Zadomowienie

GG do AMILAMIJA Send a message via Skype™ to AMILAMIJA

Witaj Marta

No więc moja malenka iskierka nadziei dziś zagasła...

Zawsze miałam nadzieje i myślałam, że jeśli nam sie uda i bede w ciąży, to będę to czuła i wiedziała, że to właśnie TO, na 100%. I choć teraz też mi sie czasem kołatało coś w glowie, i ta iskierka maleńka gdzieś się tliła......
Dlatego pisałam, że nie robię testow, że czekam do 40 dc. Dziś jest 39 dc, obudziłam się przed 4 rano i wiedzialam...pobolewal mnie znajmo brzuch...a rano temp postawiła kropkę na "i".
Powiedziałam dziś TZ-owi, że na Walentynki chce jego badanie. Może to głupie, ale uwieżcie, mimo, że mnie wspiera, to niezmiernie trudno jest mi go przekonać do tego badania.
Ja też chcę iść porobić dodatkowe hormony, na pewno do lekarza, może sprawdzimy co z owulacją...Nie mogę bezczynnie czekać.

Znów opadly mi skrzydełka
Stary 2007-02-09, 09:07   #3666
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Witajcie kochane, wczoraj przyszedł do mnie jakiś wstrętny wirus, miałam biegunkę i wymiotowałam cały dzieńw końcu zasłabłam, na szczęscie udało mi się dodzwonić do mojej mamy która przyjechala do mnie z jakimś lekarzem który stwierdził wirus rota, najgorsze było to ze byłam zmuszona chodzić na czworaka bo tak mi się w głowie kręciło no ale dziś jest już dużo lepiej nawet do kompa doszam o własnych siłach no bo jak wiadomo uzaleznienie robi swoje a od wizazu jestem mocno uzależniona

Cytat:
Napisane przez kindzia1984 Pokaż wiadomość

Madziulka jesteś tego pewna, że chcesz być usunięta z naszego drogowskazu Może jednak zostaniesz a wpiszemy Ci przerwa w działaniach albo coś w tym stylu
Kindziu, dobrze to moze wpisz przerwa w działaniach.

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
Madziorka trzeba miec nadzieję, teraz chociaż wiecie co jest nie w porzadku niech TZ idzie do lekarza a nóz bedzie można go szybciutko wyleczyć
pamietaj, zeby TZ wspierac wiem, ze jest Wam bardzo cięzko ale to dla faceta chyba najwiekszy cios zreszta męzczyzni sa bardziej podatni na stres dbaj o jego jajeczka bo czasem faceci sami zapominają o tym

niedługo sezon dla bocianów czekamy czekamy
dzięki Kanciu tZ ma wizytę 22.02 u androloga, zobaczymy co on powie na wynik jego badań.

Cytat:
Napisane przez adatka Pokaż wiadomość
madziorku chcesz opuscic bociana
wiem cieżko ci - rozumiem

narazie, wstrzymujemy starania, zobaczymy co powie lekarz.

Cytat:
dziewczyny dzis ja jestem podłamana, mąż nie chce ze mna rozmawiać i powiedział przez telefon "widzisz jakiego męża sobie wybrałaś" zrobiło mi sie przykro bo jeszcze nie wiemy do końca czy jest tak źle przeczytał ylko rozpoznanie a to przeciesz jeszcze nie wyrok. Kupiłam mu androvit ale teraz juz sama nie wiem czy to wszystko ma sens dzis mi sie chce płakać.
rozumiem cię mój powiedział mi podobnie, trzymaj się, my zaczelismy myśleć o INCI i inseminacji, zobaczymy co na to lekarz powie, może wy też powinniscie o tym pomysleć.

Cytat:
Napisane przez KasikB Pokaż wiadomość

Dziewczyny mam prośbę do Was i najlepiej wszystkich Waszych znajomych, którzy mają dostęp do internetu
Chodzi o to, że moi tesciowie mieszkają przy bardzo ruchliwej ulicy. Latem jak obok przejeżdża autobus to nie można spokojnie rozmawiać, taki jest hałas. Nie wspomnę o spalinach i atrakcjach typu wiecznie brudne okna Teraz miasto zaplanowało zrobić z tej części miasta starówkę i zastanawiają się, co zrobić z autobusami Dodatkowo rynek znajduje się na wzniesieniu i zimą, nawet po niewielkich opadach śniegu, wjazd autobusów jest wręcz niemożliwy. Poza tym plany przewidują położenie tam kostki granitowej (częściowo to zostało już zrobione), więc chyba szkoda jej pod ruch kołowy Na dodatek zaplanowano już wstępnie nowe przystanki, poza strefą starówki, znajdujące się kilkadziesiąt metrów od dotychczas używanych. A poza tym co to za starówka, po której jeżdżą autobusy?
Na stronie miasta umieszczono ankietę, gdzie można głosować. Proszę Was zagłosujcie w niej na Nie. Bardzo mi na tym zalezy. Podaję adres: www.czeladz.pl
oddałam swój głos na nie

Cytat:
Napisane przez KasikB Pokaż wiadomość
Wyniki faktycznie nie najlepsze, ale wydaje mi się, że w takiej sytuacji warto by powtórzyć badanie, zeby wykluczyć zamianę próbek w laboratorium Brzmi to niewiarygodnie, ale się zdarza Zresztą słyszałam, że przy waznych badaniach i negatywnych wynikach wielu lekarzy powtórnie zleca badania, żeby się upewnić co do ich prawdziwości.
I jeszcze jedno - jeżeli dobrze zrozumiałam, macie już jedno dziecko czyli wyniki pogorszyły się w ciągu kilku lat? Dla mnie to jest zastanawiające i właśnie dlatego stawiałabym na powtórzenie badań.

Dziękuję Wam za oddane głosy, ale kto jeszcze nie głosował, prosze o wiecej.
to dobry pomysł nam lekarka też powiedziała żeby koniecznie powtórzyć badania, ale zrobimy to dopiero za miesiąc po kuracji lekami od androloga.

Cytat:
Napisane przez emurulez77 Pokaż wiadomość
jak dla mnie, to facet jest nawiedzony....
fakt, ze mieso, ktore spozywamy wyroslo na chemi i sztucznych hormonach, ktore nie sa obojetne dla naszego organizmu... ale coz, w takich czasach zyjemy... owoce, tez nie wyrastaja na samej wodzie w ziemi, tez syf chemiczny dodaja... ech, ide sie myc, bo mam nerwa dzisiaj...
coś w tym jest, moja znajoma prowadzi hodowlę psów, jak karmiła swoje psiaki kurczakmi z ceerfura to były bezpłodne i nie mogły mieć szczeniaków dopiero weterynarz któryś z kolei powiedział żeby zaczeła kupowac mięsko na bazarze no i po roku kupowania mięsa na bazarze suka zaszła w ciąże, wiem że to głupi przyklad ale zawsze jest to jakaś ciekawostka.

Cytat:
Nikito, rozumiem cię, mój przechodzi dokładnie to samo, porozmawiaj z nim są przecież inne metody które mogą wam pomóc, głowa do góry będzie dobrze, pomyślcie o tym co pisałam wyzej (INSC i inseminacja), mi dzisiaj juz jest z tym wszystkim jakoś lżej, czasem naturze trzeba jakoś pomóc.

Cytat:
Napisane przez marta8117 Pokaż wiadomość
witam wszystkie kobietki na tym forum.właśnie się zarejestrowałam i dołączam do waszego grona.Staramy się o dzidzię już 5 miesięcy i również nic z tego nie wychodzi.Badania w porządku,więc może to faktycznie psychika?pozdraiam ,odpiszcie jak macie ochotę.
Witaj a robił twój TŻ badnie nasienia?

Cytat:
Napisane przez AMILAMIJA Pokaż wiadomość
Witaj Marta

Zawsze miałam nadzieje i myślałam, że jeśli nam sie uda i bede w ciąży, to będę to czuła i wiedziała, że to właśnie TO, na 100%. I choć teraz też mi sie czasem kołatało coś w glowie, i ta iskierka maleńka gdzieś się tliła......
Dlatego pisałam, że nie robię testow, że czekam do 40 dc. Dziś jest 39 dc, obudziłam się przed 4 rano i wiedzialam...pobolewal mnie znajmo brzuch...a rano temp postawiła kropkę na "i".
Powiedziałam dziś TZ-owi, że na Walentynki chce jego badanie. Może to głupie, ale uwieżcie, mimo, że mnie wspiera, to niezmiernie trudno jest mi go przekonać do tego badania.
Ja też chcę iść porobić dodatkowe hormony, na pewno do lekarza, może sprawdzimy co z owulacją...Nie mogę bezczynnie czekać.

popieram cię 100% i trzymam kciuki ża badania
Madziorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 09:09   #3667
jukol
Zakorzenienie

GG do jukol Send a message via Skype™ to jukol

hej Marta napisz cos o sobie alby lepiej Cie poznac
Madziorka Ty bidulko wiem co to znaczy bo sama mialam podobnego wirusa-masakra
Wczoraj na wieczor rozmawialam z TZ o ewentualnych badaniach i zgodzil sie bez zajakniecia tylko najpierw sama musze zobaczyc co ze mna.Do gin 22 ide a TZ nie bedzie bo wyjezdza

Olinek

Paulinka
jukol jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-02-09, 09:25   #3668
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Napisane przez jukol Pokaż wiadomość
hej Marta napisz cos o sobie alby lepiej Cie poznac
Wczoraj na wieczor rozmawialam z TZ o ewentualnych badaniach i zgodzil sie bez zajakniecia tylko najpierw sama musze zobaczyc co ze mna.Do gin 22 ide a TZ nie bedzie bo wyjezdza
no to super że się zgodził ja swoich badań jeszcze nie dokończyłam, czekam na odpowiednie dni cyklu. Ale zrobie wszystkie żebym wiedziała co i jak a tZ będzie się leczył u androloga, jezeli to nie pomoże to postanowilismy że pomożemy naturze
Stary 2007-02-09, 10:08   #3669
kindzia1984
Wtajemniczenie

Cytat:
Witamy serdecznie!!!! Napisz coś więcej o sobie i zagladaj do nas jak najczęściej
Cytat:
Witaj Marta

Ami a wstrętna Cię zalała czy jeszcze nie?
Cytat:
Ja też więc współczuję .
Super, że TŻ się zgodził bez wahania na badanka

Madziu dobrze, ze nie zrezygnowałaś z bociana

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2007-02-09, 10:12   #3670
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu nie załamuje sie,wiem co czujesz Idzcie jeszcze raz na badania ,idz z mezem bedzie mu razniej i napewno bedzie duzo lepiej teraz musisz byc silna i wspierac go z całych sil .
Jak ja sie dowiedzialam po swoich badaniach ze bedzie ciezko z ciażą to plakalam calymi dniami nawed lzy mialam u ginki w gabinecie, ale jak zaczelam brac leki to czuje ze jest znowu nadzieja.

Cytat:
czesc marta -witamy na naszym ostatnio bardzo smutnym wąteczku miejmy nadzieje ze nie bedziesz musiala dlugo czekac na fasolcie Napisz cos jeszcze o sobie / pozdrawiam
Cytat:
Witaj Marta

Amilko tak mi przykro sama juz nie wiem co mam pisac -jest mi bardzo smutno ze jest jak jest i nic nie mozna na to poradzic

Madziorku bieduleczko ,to cie musiało ladnie wymęczyc nie dosc ze takie problemy to jeszcze wirus cie dopadł dobrze ze juz ci lepiej
kurcze co to za wirusy teraz panuja - grypy jelitowe u nas wszyscy na to choruja ,mnie tez kiedys dopadlo ale naszczescie nie wymiotowałam, nie cierpie tego tylko co minute musialam latac do wc.
Ciesze sie ze zostajesz z nami w bocianim

Jukolku to fajnie ze twoj TZ zgodzil sie na badanko -z moim chyba nie bylo by tak łatwo -chociaż narazie o nic go nie pytam bo zobaczymy co słychac u mnie czy jest jakas poprawa...
wizytke mam na 19 - i wszystko bedzie jasne -chyba

Stary 2007-02-09, 10:24   #3671
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

kurde, ja to mam chyba ostatnio jakiegoś pecha, przed chwilką zapukała moja sąsiadka do drzwi i przeprosiła bo nie chcący przy parkowaniu ,zarysowała nam nasz nowy samochód, nawet nie mogę isć go zobaczyc bo jeszcze mie się w głowie kręci , muszę poczekać na tŻ.
Stary 2007-02-09, 10:54   #3672
kindzia1984
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madziorka Pokaż wiadomość
kurde, ja to mam chyba ostatnio jakiegoś pecha, przed chwilką zapukała moja sąsiadka do drzwi i przeprosiła bo nie chcący przy parkowaniu ,zarysowała nam nasz nowy samochód, nawet nie mogę isć go zobaczyc bo jeszcze mie się w głowie kręci , muszę poczekać na tŻ.
O kurcze, to tyle dobrze, ze przyszła i przyznala się do błędu a nie chowala głowę w piasek i udawala, że to nie ona. Tak to jest na tych parkingach i nie tylko

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2007-02-09, 11:08   #3673
Kancia
Zakorzenienie

Dziewczynki tak sobie czytam te Wasze posty i nasunęła mi się jedna myśl, czy nie uważacie, ze to własnie TZ- tów powinnyście najpierw wysłac na badanie ? To badanie chyba wyjdzie duzo taniej i szybciej niż badanie najpierw wszystkich hormonów kobiecych a do tego później kuracje a tutaj dokładnie widac, ze nie zawsze kobiety mają problem a własnie mężczyźni

oczywiście ja absolutnie nie chce nikogo poczuać tylko tak mi sie wlasnie pomyslało, ze moze oszczedziłyby te badania duzo czasu i nerwów

buziaczki
Stary 2007-02-09, 11:58   #3674
AMILAMIJA
Zadomowienie

GG do AMILAMIJA Send a message via Skype™ to AMILAMIJA

Właśnie ustaliłam badania w Novum
Umówiłam siebie jutro na FSH, LH i Testosteron (2 dc), TZ na 19 lutego na
badanko i siebie (bo akurat zgrałam to ze swoim cyklem) na Estradiol i może Prol (11 dc)
Staram się wszystko zgrać i tak zaplanować, żeby badania swoje i TZ + wizyty z monitoringiem w tym cyklu mieć z głowy. Moja gin przyjmuje blisko Novum, więc odbierzemy wyniki i z nimi pójdę na wizytkę (to będzie 13 dc). Może owu podglądniemy?
Wzięłam się za to wszystko, koniec czekania TYKLO na bociany!!
Stary 2007-02-09, 12:07   #3675
kindzia1984
Wtajemniczenie

I tak trzymaj Amilamija Ja czekam do końca maja, o ile wytrzymam tyle. Jeśli nadal nam się nie powiedzie to zaczynamy działać w innym kierunku

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-09, 12:10   #3676
adatka
Zakorzenienie

Masz racje Amilko bociany tu nic nie dadza ,trzeba samemu zaczac działac i dobrze ze odrazu zabralas sie za to wszystko , zalatwicie wszystko w jeden miesiac
tak trzymac

kanciu moze masz racje z tym zeby najpierw TZ sie przebadal
Ja jednak wiem ze to z mojej strony jest problem - ale jak teraz nic nie zafasolkuje to pogadam z TZ o jego badaniu.
Stary 2007-02-09, 12:27   #3677
kindzia1984
Wtajemniczenie

Chyba będziemy musiały zmienić tą nazwę bo przynosi pecha

Może podsuncie jakieś pomysły na zmianę nazwy drogowskazu i wybierzemy coś razem fajnego a boćki niech się wypchają

Co Wy na to?

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2007-02-09, 12:37   #3678
"Magdalena"
Rozeznanie

GG do "Magdalena"

DOSYC CZEKANIA NA BOCIANY!!! ICH CZAS JUZ MINAL biezemy sprawy w swoje rece!!!
"Magdalena" jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 12:44   #3679
kindzia1984
Wtajemniczenie

Sypcie kochaniutkie propozycjami

Zmykam zaraz do domciu. Czeka mnie ostatnia wolna sobota wię trzeba jakoś sobie ja milo zorganizować (ale krew mnie zaleje więc guzik z tego wszystkiego ) Miom wszystko życzę miłego, spokojnego i owocnego weekendu

I pomyslcie nad tą zmianą nazwy

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]

Edytowane przez Madziorka
Czas edycji: 2007-02-09 o 14:18

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-09, 13:53   #3680
bb-m
Rozeznanie

Madziorka myślę, że ten wirus przyplątał się do Ciebie, bo masz osłabiony organizm przez stres.
AMILAMIJA o której będziesz jutro w novum, bo ja też tam bede????
bb-m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 14:28   #3681
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Właśnie ustaliłam badania w Novum
Umówiłam siebie jutro na FSH, LH i Testosteron (2 dc), TZ na 19 lutego na
badanko i siebie (bo akurat zgrałam to ze swoim cyklem) na Estradiol i może Prol (11 dc)
Staram się wszystko zgrać i tak zaplanować, żeby badania swoje i TZ + wizyty z monitoringiem w tym cyklu mieć z głowy. Moja gin przyjmuje blisko Novum, więc odbierzemy wyniki i z nimi pójdę na wizytkę (to będzie 13 dc). Może owu podglądniemy?
Wzięłam się za to wszystko, koniec czekania TYKLO na bociany!!

No i bardzo dobrze zrobiłaś wreszcie męska decyzja

Cytat:
Napisane przez kindzia1984 Pokaż wiadomość
Chyba będziemy musiały zmienić tą nazwę bo przynosi pecha

Może podsuncie jakieś pomysły na zmianę nazwy drogowskazu i wybierzemy coś razem fajnego a boćki niech się wypchają

Co Wy na to?

jestem jak najbardziej za może "w pogoni za bocianem" albo "oczekujące na fasolkę"

Cytat:
Napisane przez bb-m Pokaż wiadomość
Madziorka myślę, że ten wirus przyplątał się do Ciebie, bo masz osłabiony organizm przez stres.
też tak myślę ale na szczęście dochodzę już do siebie
Stary 2007-02-09, 14:49   #3682
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
Dziewczynki tak sobie czytam te Wasze posty i nasunęła mi się jedna myśl, czy nie uważacie, ze to własnie TZ- tów powinnyście najpierw wysłac na badanie ? To badanie chyba wyjdzie duzo taniej i szybciej niż badanie najpierw wszystkich hormonów kobiecych a do tego później kuracje a tutaj dokładnie widac, ze nie zawsze kobiety mają problem a własnie mężczyźni

oczywiście ja absolutnie nie chce nikogo poczuać tylko tak mi sie wlasnie pomyslało, ze moze oszczedziłyby te badania duzo czasu i nerwów

buziaczki
Zgadzam sie z toba, moja któras ginka mówiła ze najpierw męża trzeba przebadac albo rownoczesnie robic badania.
Stary 2007-02-09, 14:52   #3683
jukol
Zakorzenienie

Strasznie spodobalo mi sie "W pogoni za bocianem "
jejku jak mi sie strasznie nudzi juz nie mam co z soba zrobic.Te godziny czekania na TZ tak sie dluza ...
Kochane a jakie plany na weekend?

Olinek

Paulinka
Stary 2007-02-09, 14:58   #3684
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
jejku jak mi sie strasznie nudzi juz nie mam co z soba zrobic.Te godziny czekania na TZ tak sie dluza ...
ja na weekend jade na zakupy a potem moze do kina pojdziemy w trojke. a w niedziel do koscioła z synkiem moze gdzies na spacer.
Stary 2007-02-09, 15:03   #3685
jukol
Zakorzenienie

My przez to auto splukalismy sie z kasy wiec weekend w domu.Poza tym TZ cos przeziebiony.Chyba bedziemy sie nudzic ale co za slodka nuda we dwoje

Olinek

Paulinka
Stary 2007-02-09, 15:29   #3686
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

ja przez weekend siedze w domu i dochodze do siebie bo TŻ nie ma wolnego.
Stary 2007-02-09, 15:34   #3687
bb-m
Rozeznanie

Madziorka i jak samochodzik, bardzo ucierpiał??

jukol jakie autko kupiliście, ja już nie mam siły chodzic i oglądać, dochodze do wniosku, że nie lubie zmieniać samochodu, chyba już wole jeździć starym
bb-m jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-09, 15:47   #3688
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Napisane przez bb-m Pokaż wiadomość
Madziorka i jak samochodzik, bardzo ucierpiał??

jukol jakie autko kupiliście, ja już nie mam siły chodzic i oglądać, dochodze do wniosku, że nie lubie zmieniać samochodu, chyba już wole jeździć starym

jeszcze go nie widziałam za bardzo kręci mi się w głowie żeby iść do garażu, tZ za godzinę będzie wracał z pracy to go obejrzy.

dostałam dzisiaj telefon z komisu że udało im się sprzedać nasz samochodzik także lada dzień przeleją kasę na konto i bede mogła ją odłozyć na leczenie.
Stary 2007-02-09, 16:09   #3689
adatka
Zakorzenienie

Cytat:

Macie racje trzeba zmienic nazwe ,bo drogowskaz nam przynosi pecha - jest mi obojetne co bedzie co wybierzecie bedzie dobre

Mnie tez sie dzis caly dzien nudziło i brzuszek pobolewa juz troche jutro ciotka zaleje wiec juz organizm daje znaki - pierwsze 2 dni beda ciezkie

A za niedlugo idziemy do baru z kuzynka i jej mezem -troche sie odstresuje chociaz tyle po tak nudnym dniu

a jutro moze wybierzemy sie do kina ,a moze do rodziców pojedziemy -narazie nie wiem jutro sie wszystko okaze
Stary 2007-02-09, 16:11   #3690
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
My dziś wybieramy się na koncert zaprzyjaznionego zespołu WHISKY http://www.whisky.art.pl/,
dawno juz nigdzie nie bylismy, spotkamy sie ze znajomymi

W sobotę mąż pracuje do 14-tej, a ja pewnie bede robiła porządki, a potem to nie mam planów może do rodziców na chwilkę zajedziemy albo na zakupy.

W niedziele też jeszcze nie wiem, bedzie zależało od pogody, może wybierzemy sie gdzies na spacerek poza Lublin.
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości