|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
no tak , ale to zależy ile ma plemników W jednym mililitrze spermy ,bo jeżeli mniej niż 20 mln to wtedy nie ma żadnego znaczenia że wszystkie są żywe. Bo i tak według medycyny szanse na zapłodnienie są zerowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() biedulko ![]() nie smutaj sie ![]() ![]() a co do mnie to wlasnie tez glupie mysli chodza mi po glowie ale wierze ze tym razem bedzie ok.
![]() |
#3633 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny nie zalamujcie sie-slyszalam juz o takich historiach ze sperma i kobitki i tak zachodzily po jakims czasie. Ja naprzyklad moge zajsc tylko w jednej pozycji, w innych nie ma szans-poeksperymentujcie troszke moze sie uda.
w nocy mialam straszny sen -snilo mi sie ze sie budze cala zakrwawiona brrrrrrr. A co do cieszenia sie ciaza, to sie ciesze, ale nie tak bardzo. Nie zrozumcie mnie zle-bardzo chce miec dziecko ale bardzo boje sie 3 poronienia- wtedy zalamalabym sie kompetnie. Bede szalec ze szczesia jak minie magiczny 12 tydzien i wszystko bedzie ok. kiedys jeden lekarz powiedzial mi straszna , ale prawdziwa rzecz- ze do ciazy w pierwszych 3 miesiach nie ma co sie zabardzo przywiazywac. Medycyna na tym etapie ma niewiele do zaoferowania. 3 majcie sie ![]()
#3634 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Azoospermia to całkowity brak plemników w ejakulacie. Najczęściej spowodowany jest niedorozwojem lub zanikiem jąder, utratą jąder lub ich czynności wskutek niektórych leków lub radioterapii lub też niedrożnością dróg nasiennych. (Żrodlo: wikipedia) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3635 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super razem wyglądacie ![]()
![]() |
#3636 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3637 |
Zakorzenienie
|
Cześc dziewczynki przyszłam Was odwiedzić
![]() widze, ze nastroje mieszane ![]() pamietajcie, ze ja cały czas o Was myślę ![]() ![]() Madziorka trzeba miec nadzieję, teraz chociaż wiecie co jest nie w porzadku ![]() ![]() pamietaj, zeby TZ wspierac wiem, ze jest Wam bardzo cięzko ale to dla faceta chyba najwiekszy cios ![]() ![]() ![]() niedługo sezon dla bocianów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3638 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3639 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3640 |
Zakorzenienie
|
madziorku chcesz opuscic bociana
![]() ![]() wiem cieżko ci - rozumiem ![]() Bociany gdzie jestescie !? juz czas na was ![]() Moj TZ chodzi tyko w bokserkach bo w obcislych miajciochach nie lubi ![]() przed wczoraj śniły mi się Anioły -ciekawe co to oznacza ![]()
#3641 |
Wtajemniczenie
|
Mojej siostrze ostatnio śniło się, że jestem w ciąży ( to było jeszcze w tamtym cyklu) i aż mi się ryczeć chciało bo sny zazwyczas sprawdzają się na odwrót
![]()
#3642 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tez ostatnio slyszalam ze trzeba pozycje zmieniac ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3643 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny dzis ja jestem podłamana, mąż nie chce ze mna rozmawiać i powiedział przez telefon "widzisz jakiego męża sobie wybrałaś" zrobiło mi sie przykro bo jeszcze nie wiemy do końca czy jest tak źle przeczytał ylko rozpoznanie a to przeciesz jeszcze nie wyrok. Kupiłam mu androvit ale teraz juz sama nie wiem czy to wszystko ma sens dzis mi sie chce płakać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3644 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3645 |
Rozeznanie
|
[I]NADZIEJA PRZYCHODZI DO CZŁOWIEKA WRAZ Z DRUGIM CZŁOWIEKIEM
[/ Dante Alighieri Kiedy do nas przyjdzie nadzieja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3646 |
Zakorzenienie
|
hej kochane.Ja dopiero wrocilam z badan z babcia.Lekarz jej powiedzial ze bardzo dobrze ze wkoncu przyszla bo osleplaby.Odkleila jej sie siatkowka
![]() ![]() moj TZ tez caly czas jezdzi autkiem po 12 godz moze to ma wplyw ... Nikita ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3647 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To całkiem tak jak mój. I kąpieli nie lubi, woli prysznic. Dziewczyny mam prośbę do Was i najlepiej wszystkich Waszych znajomych, którzy mają dostęp do internetu ![]() Chodzi o to, że moi tesciowie mieszkają przy bardzo ruchliwej ulicy. Latem jak obok przejeżdża autobus to nie można spokojnie rozmawiać, taki jest hałas. Nie wspomnę o spalinach i atrakcjach typu wiecznie brudne okna ![]() ![]() ![]() Na stronie miasta umieszczono ankietę, gdzie można głosować. Proszę Was zagłosujcie w niej na Nie. Bardzo mi na tym zalezy. Podaję adres: www.czeladz.pl ![]()
![]() |
#3648 |
Zakorzenienie
|
Na jeźdźca
![]() ![]()
#3649 |
Zakorzenienie
|
na jezdzca mi cos nie udalo sie zaciazyc
![]() aha Kasik zaglosowalam na NIE ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3650 |
Zakorzenienie
|
wynik badania nasienia:
ilosc 0,5ml zabarwienie biało-szare, lepkosc prawidłowa ph 7,6 homogenizacja 30 minut. Badanie mikroskopowe : w preparacie bezpośrednim oraz w osadzie po wirowaniu plemników nie znaleziono, Inne składniki nasienia: 0-1 komórki wielojędrzaste w polu widzenia Rozpoznanie azoospermia hypospermia. To znaczy ze jest bezpłodny tak mi sie wydaje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3651 |
Zakorzenienie
|
zaglosowalam na nie
![]() ja czytalam ze najlepiej zaciazyc - po bozemy i od tyłu hihihihihihii ale jak narazie nic nie dziala ![]()
#3652 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3655 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() I jeszcze jedno - jeżeli dobrze zrozumiałam, macie już jedno dziecko czyli wyniki pogorszyły się w ciągu kilku lat? Dla mnie to jest zastanawiające i właśnie dlatego stawiałabym na powtórzenie badań. Dziękuję Wam za oddane głosy, ale kto jeszcze nie głosował, prosze o wiecej. ![]()
![]() |
#3656 |
Zadomowienie
|
L-Carnitin: Durch konsequente Nahrungsergänzung kann werden Nachwuchschancen erhöht
60 unfruchtbare Männer im Aller von 20 bis 40 Jahren wurden nach einer zweimonatigen Run-in-Phase sechs Monate lang entweder mit 2 g/d L-Carnitin plus 1 g/d L-Acetylcarnitin bzw. mit Plazebo behandelt. znalazlam jeszcze jeden durny moim zdaniem watek, pod haslem "bezplodnosc" hmm.. wyglada mi na reklame srodka special two. Po przeczatniu tego, zastanawiam sie czy mozemy jeszcze oddychac... bo powietrze przeciez tez jest zatrute chemia.... hmm.... no chyba, ze ma zly humor dzisiaj.. http://www.pt.maranatha.pl/zdrowie10.html
#3657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3658 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Cieszę się, ze doszliście do wniosku, ze trzeba je powtórzyć, tym bardziej że są ku temu powody ![]()
![]() |
#3659 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3660 |
Zadomowienie
|
jak dla mnie, to facet jest nawiedzony....
fakt, ze mieso, ktore spozywamy wyroslo na chemi i sztucznych hormonach, ktore nie sa obojetne dla naszego organizmu... ale coz, w takich czasach zyjemy... owoce, tez nie wyrastaja na samej wodzie w ziemi, tez syf chemiczny dodaja... ech, ide sie myc, bo mam nerwa dzisiaj...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.