Próbować do skutku!!!!!!! - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-08, 12:23   #3631
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Mój mąz jest zawodowym kierowcą jeździł na Tirach a teraz po kraju jeździ ale dzisiejsze wyniki nie wykazały ani jednego martwego plemniczka.
no tak , ale to zależy ile ma plemników W jednym mililitrze spermy ,bo jeżeli mniej niż 20 mln to wtedy nie ma żadnego znaczenia że wszystkie są żywe. Bo i tak według medycyny szanse na zapłodnienie są zerowe.
Madziorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 12:31   #3632
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziorka Pokaż wiadomość

czuje sie okropnie, jestem załamana staram sie o tym nie myśleć ale to jakoś samo we mnie siedzi, przez to wszystko dostałam biegunki i musiałam odwołać wizytę u stomatologa .

adatko, słoneczko, nie martw się na zapas , zobaczysz że wszystko będzie dobrze
madziu kochana napewno bedziecie miec upragnioną fasolcie-zobaczysz

biedulko na dodatek biegunka cie dopadla -tak ,nerwy i stres zrobily swoje -
nie smutaj sie wszystko sie ułozy

a co do mnie to wlasnie tez glupie mysli chodza mi po glowie ale wierze ze tym razem bedzie ok.
Stary 2007-02-08, 12:31   #3633
sylwia-zuza
Zakorzenienie

czesc dziewczyny nie zalamujcie sie-slyszalam juz o takich historiach ze sperma i kobitki i tak zachodzily po jakims czasie. Ja naprzyklad moge zajsc tylko w jednej pozycji, w innych nie ma szans-poeksperymentujcie troszke moze sie uda.

w nocy mialam straszny sen -snilo mi sie ze sie budze cala zakrwawiona brrrrrrr.
A co do cieszenia sie ciaza, to sie ciesze, ale nie tak bardzo.
Nie zrozumcie mnie zle-bardzo chce miec dziecko ale bardzo boje sie 3 poronienia- wtedy zalamalabym sie kompetnie. Bede szalec ze szczesia jak minie magiczny 12 tydzien i wszystko bedzie ok.
kiedys jeden lekarz powiedzial mi straszna , ale prawdziwa rzecz- ze do ciazy w pierwszych 3 miesiach nie ma co sie zabardzo przywiazywac. Medycyna na tym etapie ma niewiele do zaoferowania.
3 majcie sie
Stary 2007-02-08, 13:03   #3634
celka2000
Zakorzenienie

Cytat:
witam was dziewczyny. moj mąż odebrał wyniki i podał mi przez telefon.
Martwych plemników nie znaleziono. Homogenizacja 30 minut
PH 7,6
lepkość prawidłowa, barwa biało-szare
Rozpoznanie jakos tak azoospermia, hyposperia jakos tak wieczorem jak bede miec wyniki w ręku podam dokłądne parametry.

Joolineczka fajnie ze wróciłac, jak sie czujesz?
Cytat:
Nikito, zapytaj się koniecznie TŻ ile plemników ma W jednym mililitrze spermy , bo ten wynik jest najważniejszy, norma jest powyzej 20mln, jeżeli ma ich mniej to wtedy szanse na zapłodnienie naturalne są zerowe.
Nikita - na pewno azoospermia?

Azoospermia to całkowity brak plemników w ejakulacie.
Najczęściej spowodowany jest niedorozwojem lub zanikiem jąder, utratą jąder lub ich czynności wskutek niektórych leków lub radioterapii lub też niedrożnością dróg nasiennych. (Żrodlo: wikipedia)
celka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 13:05   #3635
kindzia1984
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez schmetterling Pokaż wiadomość
Gratulacje

Przytulam cie wirtualnie Wiem jak ci ciezko i nie jestes osamotniona w tym przekonaniu,ze z toba cos nie tak. Ja czuje to samo i jestem przerazona, wlasnie dzisiaj zostalo mi obwieszczone,ze moj 12 miesiac staran poszedl na marne DOSTALAM @ ,tyle dobrze nie stresowalam sie ,bo przyszla 1 dzien wczesniej. Dziewczyny ja jestem naprawde zalamana,to juz rok i nic ,dodatkowo przytulanka sa czesto w owu,tak jak ostatnim razem i nic z tego nie wychodzi. Ja sie naprawde boje i to juz siedzi we mnie ,ze nie bede miala dzieci. Ta moja Prolaktyna ,niby sie obnizyla,bedzie lepiej,jak jeszce spadnie,te nie 100%-towe wyniki mojego meza(za miesiac ma powtorne badanie,zobaczymy czy cynk i cos tam jeszcze pomogly). Jak tu wytrzymac.Jeszcze lekarz powiedzial mu ,ze ma zmienic tryb zycia,wiecej odpoczynku,no ale jak to zrobic,on wiecznie w pracy,bo trzeba sie wykazac, a z praca ciezko,tym bardziej,ze on nie ma jeszcze na stale. Och,mam dosyc. Moze zmienie gin,ale nie wiem,bo jak wczesniej pisalam,chodzilam do innej,zmienilam na ta obecna,ktora to Prolaktyne wykryla,ale no nie wiem. Jestem po prostu zalamana,wszystko mnie boli,weszlam tu chociaz na chwile,bo obolala siedzialam i ryczalam,moz w pracy,to mysle wam sie wyzale,bo .....jest mi naprawde ciezko. Nie wiem co mam robic .

Podam Kindzi nowe dane do drogowskazu,chociaz nie wiem,czy to ma jeszcze sens . Dziewczyny,przepraszam,al e dzisiaj nie potrafie pisac inaczej
Cytat:
nie najlepiej, wyniki TŻ są złe siedze i rycze od godziny, lekarka powiedziała żeby zapisać TZ do antropologa i spróbować poprawić wynik badań, lecz odrazu zaznaczyła że szanse są nikłe i jeżeli chcemy bardzo dziecka to proponuje invitro ,ale niestety nie stać nas na nie, moich wyników nie zinterpretowała powiedziała żebym zapisała się do internisty to mi powie co i jak, niewiem co mam dalej robić
Kurcze ale się smutaśno zrobiło tutaj Dziewczyny trzymajcie się i prosze się nie poddawać bo to może tylko pogorszyć sprawę. Wiecie dobrze, że pozytywne nastawienie to połowa drogi do sukcesu dlatego musicie uwierzyć, że zastaniecie mamami czego Wam serdecznie życzę
Cytat:
Napisane przez jukol Pokaż wiadomość
kochanie nie zalamuj sie uda nam sie napewno
z moim humorem tez jest dziwnie raz ok a zaraz dol na maxa.Dzis sie jeszcze dowiedzialam ze tam gdzie pracowalam wszyscy dostali umowe na stale a mi naczelniczka nic nie proponowala tylko mialam robic za chore 400zl
i o inna prace w naszym durnym miescie trudno bo nic nie ma a jak juz to jakies durne oferty
Tak to już jest z tymi pracami. Ja wnet zaczynam podbój i tak strasznie się boję bo jeszcze jakoś tak nigdy nie szukałam pracy w swoim zawodzie bo dopiero od pół roku mam licencjata
Cytat:
Napisane przez adatka Pokaż wiadomość

a ja dzwonilam dzis do ginki juz wszystko wiem -jak mam brac CLO - teraz czekam na wizytke za niecale 2 tyg.ide na usg...
trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji
Cytat:
adatka to super i oby jak najszybciej udało ci się zajść wkoncu nasz drogowskaz musi ruszyc i musi zniknac
Zgadzam się z Tobą w 100%
Cytat:
dziękuje dziewczyny za wsparcie, jesteście kochane

Kindziu, proszę wykreśl mnie z drogowskazu bo sama nie jestem w stanie tego zrobić.
Madziulka jesteś tego pewna, że chcesz być usunięta z naszego drogowskazu Może jednak zostaniesz a wpiszemy Ci przerwa w działaniach albo coś w tym stylu
Cytat:
Moje slubne foto
Super razem wyglądacie

Nowosądeczanki
Nasze pragnienia zawsze się modlą,
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
kindzia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 13:25   #3636
kindzia1984
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KasikB Pokaż wiadomość
Kindzia, może tu znajdziesz coś ciekawego na prezent? Na przykład koszulkę z Krecikiem? http://www.thun.istore.pl/sklep,1080...l-pln,0,0.html
Dziękuję zaraz zerknę, może uda mi się coś wybrać
Cytat:
Napisane przez jolineczka Pokaż wiadomość
Dziewczynki, wróciliśmy z wojaży!!! Ale widzę, że smutno się tu zrobiło... Nie smućcie się, bo mnie też jest wtedy smutno.
Ściskam Was mocniutko! Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej!!
Fajnie, że wróciłaś i że dobrze się czujesz
Cytat:
Napisane przez "Magdalena" Pokaż wiadomość
DZiekuje dzwieczyny za wsparcie jestescie kochane
Dzis jest juz lepiej bo jak narazie niemam czasu za duzo myslec bo wlasnie z pracy przyszlam i za chwile znowu wychodzimy ale przypuszczam ze wieczorem znowu mnie dorwie..... to napewno napiecie przedmiesiaczkowe czesto wtedy beczec mi sie chce z byle jakich powodow
Ja mam to samo i też jestem na dniach @. Brzuch mnie pobolewa, jajniki wariują i tylko czekać, aż mnie krew zaleje W tym miesiącu czekam na to bo już po leczeniu i trzeba się wziąść za starania Zauważyłam nawet zmianę bo zawsze przed @ wychodziły mi na twarzy wypryski, a od kilku ostatnich ms (co mnie bardzo dziwiło) wypryski wychodziły mi kilka dni po zakończeniu @ i to zupełnie inne a przed wogóle nie miałam. Teraz przy końcu tego cyklu jest jak dawniej. Nie wiem czy to normalne czy tylko sobie wyszukuje jakiś dziwactw bo człowiek głupieje od tych niepowodzeń i szuka interpretacji w każdym nawet maleńkim zjawisku Chyba zwariowałam
Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
niom, też o tym słyszłam, ostatnio nawet doktorek mi powiedział, że praca siedząca, ewentualnie kierowcy to też ryzyko, że plemniczki mogą byc gorszej jakości, bo jądra się przegrzewają
To mój TŻ chodzi w luźnych bokserkach i pracuje na zewnątrz (przy elewacjach) więc jajeczka mają przewiew i raczej się nie przegrzewają

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2007-02-08, 13:32   #3637
Kancia
Zakorzenienie

Cześc dziewczynki przyszłam Was odwiedzić

widze, ze nastroje mieszane
pamietajcie, ze ja cały czas o Was myślę a teraz niedługo wiosna i mają tu byc same fasolinki

Madziorka trzeba miec nadzieję, teraz chociaż wiecie co jest nie w porzadku niech TZ idzie do lekarza a nóz bedzie można go szybciutko wyleczyć
pamietaj, zeby TZ wspierac wiem, ze jest Wam bardzo cięzko ale to dla faceta chyba najwiekszy cios zreszta męzczyzni sa bardziej podatni na stres dbaj o jego jajeczka bo czasem faceci sami zapominają o tym

niedługo sezon dla bocianów czekamy czekamy
Stary 2007-02-08, 13:42   #3638
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez kindzia1984 Pokaż wiadomość
To mój TŻ chodzi w luźnych bokserkach i pracuje na zewnątrz (przy elewacjach) więc jajeczka mają przewiew i raczej się nie przegrzewają
moj troszkę jezdzi samochodem, ale też dużo sie rusza, wrecz czasmi nawet biega i też nosi bokserki
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 13:56   #3639
kindzia1984
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
Cześc dziewczynki przyszłam Was odwiedzić

widze, ze nastroje mieszane
pamietajcie, ze ja cały czas o Was myślę a teraz niedługo wiosna i mają tu byc same fasolinki

Madziorka trzeba miec nadzieję, teraz chociaż wiecie co jest nie w porzadku niech TZ idzie do lekarza a nóz bedzie można go szybciutko wyleczyć
pamietaj, zeby TZ wspierac wiem, ze jest Wam bardzo cięzko ale to dla faceta chyba najwiekszy cios zreszta męzczyzni sa bardziej podatni na stres dbaj o jego jajeczka bo czasem faceci sami zapominają o tym

niedługo sezon dla bocianów czekamy czekamy
Witaj, jak miło, że nas odwiedziłaś Tak, czekamy na tech okropnie bezlitosne boćki i się doczekać nie mozemy. Wiosna za oknem i będzie rój fasolinek oczywiście

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2007-02-08, 14:08   #3640
adatka
Zakorzenienie

madziorku chcesz opuscic bociana
wiem cieżko ci - rozumiem

Bociany gdzie jestescie !? juz czas na was

Moj TZ chodzi tyko w bokserkach bo w obcislych miajciochach nie lubi

przed wczoraj śniły mi się Anioły -ciekawe co to oznacza
Stary 2007-02-08, 14:23   #3641
kindzia1984
Wtajemniczenie

Mojej siostrze ostatnio śniło się, że jestem w ciąży ( to było jeszcze w tamtym cyklu) i aż mi się ryczeć chciało bo sny zazwyczas sprawdzają się na odwrót

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-08, 15:27   #3642
"Magdalena"
Rozeznanie

GG do "Magdalena"

Cytat:
Napisane przez sylwia-zuza Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny nie zalamujcie sie-slyszalam juz o takich historiach ze sperma i kobitki i tak zachodzily po jakims czasie. Ja naprzyklad moge zajsc tylko w jednej pozycji, w innych nie ma szans-poeksperymentujcie troszke moze sie uda.

Tez ostatnio slyszalam ze trzeba pozycje zmieniac no ja mam troche z tym problem bo niektorych strasznie nielubie sorki za pytanie (oczywiscie niemusisz odpowiadac) ale napisalas ze mozesz tylko w jednej pozycji a moglabys zdradzic w jakiej i czy wiesz dlaczego w tej?
"Magdalena" jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 16:02   #3643
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

dziewczyny dzis ja jestem podłamana, mąż nie chce ze mna rozmawiać i powiedział przez telefon "widzisz jakiego męża sobie wybrałaś" zrobiło mi sie przykro bo jeszcze nie wiemy do końca czy jest tak źle przeczytał ylko rozpoznanie a to przeciesz jeszcze nie wyrok. Kupiłam mu androvit ale teraz juz sama nie wiem czy to wszystko ma sens dzis mi sie chce płakać.
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 16:18   #3644
"Magdalena"
Rozeznanie

GG do "Magdalena"

Cytat:
dziewczyny dzis ja jestem podłamana, mąż nie chce ze mna rozmawiać i powiedział przez telefon "widzisz jakiego męża sobie wybrałaś" zrobiło mi sie przykro bo jeszcze nie wiemy do końca czy jest tak źle przeczytał ylko rozpoznanie a to przeciesz jeszcze nie wyrok. Kupiłam mu androvit ale teraz juz sama nie wiem czy to wszystko ma sens dzis mi sie chce płakać.

biedna, rozumie cie bardzo dobrze, poplacz sobie napewno ci ulzy ja wylam wczoraj caly wieczor
"Magdalena" jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 17:13   #3645
frida26
Rozeznanie

[I]NADZIEJA PRZYCHODZI DO CZŁOWIEKA WRAZ Z DRUGIM CZŁOWIEKIEM
[/ Dante Alighieri

Kiedy do nas przyjdzie nadzieja
frida26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 18:03   #3646
jukol
Zakorzenienie

GG do jukol Send a message via Skype™ to jukol

hej kochane.Ja dopiero wrocilam z badan z babcia.Lekarz jej powiedzial ze bardzo dobrze ze wkoncu przyszla bo osleplaby.Odkleila jej sie siatkowka ale skleil ja
moj TZ tez caly czas jezdzi autkiem po 12 godz moze to ma wplyw ...
Nikita biedni oni chyba to bardziej przezywaja niz my ...

Olinek

Paulinka
jukol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 18:22   #3647
KasikB
Rozeznanie

GG do KasikB

Cytat:
Ja naprzyklad moge zajsc tylko w jednej pozycji, w innych nie ma szans-poeksperymentujcie troszke moze sie uda.
Przepraszam za wścibskie pytanie, ale czy mogłabyś zdradzić co to za pozycja?

Cytat:
Napisane przez adatka Pokaż wiadomość
Moj TZ chodzi tyko w bokserkach bo w obcislych miajciochach nie lubi
To całkiem tak jak mój. I kąpieli nie lubi, woli prysznic.

Dziewczyny mam prośbę do Was i najlepiej wszystkich Waszych znajomych, którzy mają dostęp do internetu
Chodzi o to, że moi tesciowie mieszkają przy bardzo ruchliwej ulicy. Latem jak obok przejeżdża autobus to nie można spokojnie rozmawiać, taki jest hałas. Nie wspomnę o spalinach i atrakcjach typu wiecznie brudne okna Teraz miasto zaplanowało zrobić z tej części miasta starówkę i zastanawiają się, co zrobić z autobusami Dodatkowo rynek znajduje się na wzniesieniu i zimą, nawet po niewielkich opadach śniegu, wjazd autobusów jest wręcz niemożliwy. Poza tym plany przewidują położenie tam kostki granitowej (częściowo to zostało już zrobione), więc chyba szkoda jej pod ruch kołowy Na dodatek zaplanowano już wstępnie nowe przystanki, poza strefą starówki, znajdujące się kilkadziesiąt metrów od dotychczas używanych. A poza tym co to za starówka, po której jeżdżą autobusy?
Na stronie miasta umieszczono ankietę, gdzie można głosować. Proszę Was zagłosujcie w niej na Nie. Bardzo mi na tym zalezy. Podaję adres: www.czeladz.pl

http://www.suwaczek.pl/cache/090aadb4fe.png
KasikB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 18:40   #3648
sylwia-zuza
Zakorzenienie

Na jeźdźca to zalezy od waszej budowy anatomicznej. Mi raz lekarz mowil ze mam silne tylozgiecie, a nastepnym razem juz inny ze przodozgiecie -zwariowac mozna- i teraz nie wiem jak mam
Stary 2007-02-08, 18:45   #3649
jukol
Zakorzenienie

na jezdzca mi cos nie udalo sie zaciazyc
aha Kasik zaglosowalam na NIE

Olinek

Paulinka
Stary 2007-02-08, 18:55   #3650
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

wynik badania nasienia:
ilosc 0,5ml zabarwienie biało-szare, lepkosc prawidłowa
ph 7,6 homogenizacja 30 minut.
Badanie mikroskopowe :
w preparacie bezpośrednim oraz w osadzie po wirowaniu plemników nie znaleziono,
Inne składniki nasienia: 0-1 komórki wielojędrzaste w polu widzenia
Rozpoznanie azoospermia
hypospermia.
To znaczy ze jest bezpłodny tak mi sie wydaje
Stary 2007-02-08, 18:56   #3651
adatka
Zakorzenienie

zaglosowalam na nie

ja czytalam ze najlepiej zaciazyc - po bozemy i od tyłu hihihihihihii ale jak narazie nic nie dziala
Stary 2007-02-08, 19:24   #3652
frida26
Rozeznanie

Cytat:
Na jeźdźca to zalezy od waszej budowy anatomicznej. Mi raz lekarz mowil ze mam silne tylozgiecie, a nastepnym razem juz inny ze przodozgiecie -zwariowac mozna- i teraz nie wiem jak mam
A przyciąganie ziemskie? Ja proponuję od tyłu hihihihi
frida26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 19:50   #3653
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
tak mi przykro a ja mysllam ze jest dobrze
Stary 2007-02-08, 20:12   #3654
jukol
Zakorzenienie

Cytat:
wynik badania nasienia:
Badanie mikroskopowe :
Rozpoznanie azoospermia
hypospermia.
Nikus a moze tylko Tobie sie wydaje a pani doktor cos zaradzi ??

Olinek

Paulinka
Stary 2007-02-08, 20:23   #3655
KasikB
Rozeznanie

GG do KasikB

Cytat:
wynik badania nasienia:
Badanie mikroskopowe :
Rozpoznanie azoospermia
hypospermia.
Wyniki faktycznie nie najlepsze, ale wydaje mi się, że w takiej sytuacji warto by powtórzyć badanie, zeby wykluczyć zamianę próbek w laboratorium Brzmi to niewiarygodnie, ale się zdarza Zresztą słyszałam, że przy waznych badaniach i negatywnych wynikach wielu lekarzy powtórnie zleca badania, żeby się upewnić co do ich prawdziwości.
I jeszcze jedno - jeżeli dobrze zrozumiałam, macie już jedno dziecko czyli wyniki pogorszyły się w ciągu kilku lat? Dla mnie to jest zastanawiające i właśnie dlatego stawiałabym na powtórzenie badań.

Dziękuję Wam za oddane głosy, ale kto jeszcze nie głosował, prosze o wiecej.

Stary 2007-02-08, 20:25   #3656
emurulez77
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do emurulez77 GG do emurulez77 Wyślij wiadomość przez Yahoo do emurulez77

L-Carnitin: Durch konsequente Nahrungsergänzung kann werden Nachwuchschancen erhöht
60 unfruchtbare Männer im Aller von 20 bis 40 Jahren wurden nach einer zweimonatigen Run-in-Phase sechs Monate lang entweder mit 2 g/d L-Carnitin plus 1 g/d L-Acetylcarnitin bzw. mit Plazebo behandelt. znalazlam jeszcze jeden durny moim zdaniem watek, pod haslem "bezplodnosc" hmm.. wyglada mi na reklame srodka special two. Po przeczatniu tego, zastanawiam sie czy mozemy jeszcze oddychac... bo powietrze przeciez tez jest zatrute chemia.... hmm.... no chyba, ze ma zly humor dzisiaj..
http://www.pt.maranatha.pl/zdrowie10.html
Stary 2007-02-08, 20:35   #3657
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KasikB Pokaż wiadomość
Wyniki faktycznie nie najlepsze, ale wydaje mi się, że w takiej sytuacji warto by powtórzyć badanie, zeby wykluczyć zamianę próbek w laboratorium Brzmi to niewiarygodnie, ale się zdarza Zresztą słyszałam, że przy waznych badaniach i negatywnych wynikach wielu lekarzy powtórnie zleca badania, żeby się upewnić co do ich prawdziwości.
I jeszcze jedno - jeżeli dobrze zrozumiałam, macie już jedno dziecko czyli wyniki pogorszyły się w ciągu kilku lat? Dla mnie to jest zastanawiające i właśnie dlatego stawiałabym na powtórzenie badań.

Dziękuję Wam za oddane głosy, ale kto jeszcze nie głosował, prosze o wiecej.
synek jest tylko mój, a badania zrobimy jeszcze raz bo mąz sie stresował i mało spermy oddał a we mnie zawsze wiecej wlewa
Stary 2007-02-08, 20:49   #3658
KasikB
Rozeznanie

GG do KasikB

Cytat:
synek jest tylko mój, a badania zrobimy jeszcze raz bo mąz sie stresował i mało spermy oddał a we mnie zawsze wiecej wlewa
Dziękuję za odpowiedź. Mam nadzieję, że nie uraziłam Cię swoim pytaniem, ale rozmawiamy tu często na bardzo osobiste tematy, więc zdecydowałam się je zadać. Po za tym, moja wina, że nie doczytałam wszystkiego, gdy pisałas o swojej rodzinie <bije się w piersi>
Cieszę się, ze doszliście do wniosku, ze trzeba je powtórzyć, tym bardziej że są ku temu powody

Stary 2007-02-08, 21:01   #3659
bb-m
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez emurulez77 Pokaż wiadomość
L-Carnitin: Durch konsequente Nahrungsergänzung kann werden Nachwuchschancen erhöht
60 unfruchtbare Männer im Aller von 20 bis 40 Jahren wurden nach einer zweimonatigen Run-in-Phase sechs Monate lang entweder mit 2 g/d L-Carnitin plus 1 g/d L-Acetylcarnitin bzw. mit Plazebo behandelt. znalazlam jeszcze jeden durny moim zdaniem watek, pod haslem "bezplodnosc" hmm.. wyglada mi na reklame srodka special two. Po przeczatniu tego, zastanawiam sie czy mozemy jeszcze oddychac... bo powietrze przeciez tez jest zatrute chemia.... hmm.... no chyba, ze ma zly humor dzisiaj..
http://www.pt.maranatha.pl/zdrowie10.html
Emu wydaje mi się, że oddychać też powinien nam zabronić autor tego tekstu. Widać, że facet nie ma bladego pojęcia o czym pisze, same użycie słowa "bezpłodność", przecież bezpłodności nie można leczyć, leczy się niepłodność. Chyba napisze do tego znawcy od "bezpłodności", jest podany adres email. Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... ...................
bb-m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 21:21   #3660
emurulez77
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do emurulez77 GG do emurulez77 Wyślij wiadomość przez Yahoo do emurulez77

jak dla mnie, to facet jest nawiedzony....
fakt, ze mieso, ktore spozywamy wyroslo na chemi i sztucznych hormonach, ktore nie sa obojetne dla naszego organizmu... ale coz, w takich czasach zyjemy... owoce, tez nie wyrastaja na samej wodzie w ziemi, tez syf chemiczny dodaja... ech, ide sie myc, bo mam nerwa dzisiaj...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości