|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki z rozgrzewką i inne do ściągnięcia
Cytat:
![]() Czekam na priva w takim razie ![]() ![]() No i buziaki dla wszystkich dziewczyn do zobaczenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3662 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Filmik z rozgrzewką
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3663 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
? Wiecie, nie róbcie z siebie ofiar skrzywdzonych przez Agę, bo to Wy tu łamiecie regulamin i w sumie wiele osób zasługuje na to, żeby z miejsca dostać bana. Powinniście być wdzęczni za wyrozumiałość, skoro Aga kazała tylko usunąć stąd linki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3664 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przepraszam bardzo, ale chyba źle nas rozumiesz. Nikt tu się nie czepia Agi i wbrew temu co myślisz to doceniamy jej wyrozumiałość. A że nam smutno to już inna sprawa (nie ma chyba w regulaminie zakazu bycia niezadowolonym?) Jedyne o co proszę w imieniu swoim i reszty użytkowniczek to o 1-2 dni czasu na usunięcie linków jako, że trochę nagle to spadło na nas i troszkę czasu to zajmie. Mam nadzieję, że możemy w tej kwestii liczyć na wyrozumiałość? Skoro wątek sobie istniał przez prawie rok to chyba te 2 dni nikogo nie zbawią?
![]() |
![]() |
#3665 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Tekst o prezencie pod choinkę świadczy o czymś innym. Nikt nie powiedział, że linki mają zniknąć w ciągu godziny. Aczkolwiek ja bym po prostu wątek usunęła - jako łamiący nie dość, że regulamin, to jeszcze prawo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3666 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do rodziny.... pisałam do uczestników (nie była to żadna aluzja do moderatorów)tego wątku mam nadzieję że staliśmy się na tyle rodziną że spotkamy się na innym miejscu o innej porze tyle... A jeśli posatnowicie dać bana no coż...jestem tu tylko dla tego wątku...przykro jeśli się rozstaniemy...ale w tej sytuacji przeżyję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3667 |
Raczkowanie
|
ten body jam jest supper czekam an nastepny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3668 |
Rozeznanie
|
Moje Kochane!!!!
Jak juz postanowicie gdzie sie przeniesc do prosze o znak na priva, ![]() ![]() ![]() A jak ja mam pousuwac soje linki, bo ja to nie kumam jak to zrobic. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3669 |
Zadomowienie
|
Ja bardzo proszę o chwilowe nie ruszanie niczego. Chcę zapisać wszystko co by nie zginęło i wtedy zabierzemy się za usuwanie. Zajmie mi to ze 2 godzinki i potem dam znać żeby każdy usunął linki ze swojego postu.
Więcej informacji na temat co i jak podam później więc się proszę uzbroić w cierpliwość.
![]() |
#3670 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3671 |
Przyczajenie
|
oj co tu sie porobilo
![]() Pozdrawiam was dziewczeta i dziekuje za cindy, na ktora mnie nie bylo stac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3672 |
Rozeznanie
|
Ale dzien prawie jak 13 w piatek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3673 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3674 |
BAN stały
|
czesc dziewczyny, skopiowalam linki od strony 1 do 100. jesli ktos chce chetnie przesle
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3675 |
Zadomowienie
|
Wszystko już mam skopiowane
![]() Tak więc proszę wszystkie podające linki osoby o wyedytowanie swoich postów i usunięcie z nich linków. Proszę o zapisanie sobie mojego maila pingwineczka@o2.pl jako ze podejrzewam, że i ja z tego forum zniknę. Tak jak pisałam postaram się uratować to wszystko co tutaj zebrałyśmy i dam znać co i gdzie (to może troszkę potrwać, bo sporo tego)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3676 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mimo wszystko chyba jednak pozytywnie będę wspominać to forum tym bardziej że poznałam tu przemiłe osoby ![]() Życzę wszystkim Wesołych Świąt i teraz już samych pozytywnych doświadczeń. No i oczywiście super Szczęśliwego nowego roku!
![]() |
![]() |
#3677 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Tymczasem naprawdę zastanów się i postaw w mojej pozycji. 150.000 wątków, 3.000.000 postów. Naprawdę myślisz, że ja to wszystko czytam? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3678 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3679 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Ze względu na nielegalną działalność (kradzież i dystrybucja filmów chronionych prawami autorskimi i dystrybucyjnymi) kilku osób jestem zmuszony wątek zamknąć.
Wszystkich przesyłających legalne filmiki przepraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3680 |
Zadomowienie
|
![]()
Dziewczyny i chłopaki z naszego wątku,tj jak w tytule obecnego. Ponieważ został zamknięty zakładam nowy żeby złożyć wam życzenia świąteczne. Życzę wam mnóstwa energii przy skokach, ciała cindy crawford
![]() ![]() ![]() TEGO WAM ŻYCZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! ![]() ![]() ![]() A przy okazji dziękuję za wszytsko, żegnam się (nie podejrzewałam że będzie mi tak smutno kasować wczoraj linki i czytać ponownie te ponad 100 stron wątku ![]() ![]() A może do tego czasu napiszecie w tym wątku czasem co ćwiczycie nowego??? albo jak wam ida slimy i tym podobne??? Co wy na to???? Do zobaczenia i wesołych świąt raz jeszcze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3681 |
Raczkowanie
|
![]()
Witaj Magfielg i witajcie wszystkie pozostałe bardziej i mniej aktywne uczesniczki starego wątku!
![]() Ja też Wam życzę wesołych pogodnych świąt i tego, by czas i trud włożony w wypracowanie zgrabnej sylwetki nie poszedł na marne ![]() Pozdrawiam popijając pyszną kawę i wcinając bułkę drożdżową. Do zobaczenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3682 |
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki z rozgrzewką i inne do ściągnięcia 2
podbijam
![]()
![]() |
#3683 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochaniutkie
![]() I ja dołączam do życzeń świątecznych! ![]() A przy okazji: ze starym wątkiem przepadło mnóstwo informacji dotyczących ćwiczeń i myślę, że warto by było je odnowić i zebrać te wszystkie wiadomości. Chodzi mi o takie jakby recenzje. Czyli, Krótki opis filmiku, no i oczywiście nasze wrażenia ![]() Ja, wstyd się przyznać ale ostatnio ćwiczenia straszliwie zaniedbałam ![]() ![]() Ale nic to po nowym roku biorę się ostro za siebie ( w święta nie będę się nad sobą znęcać, aż taką masochistką nie jestem). No i tradycyjnie nie wiem za jakie ćwiczenia się zabrać w myśl zasady "osiołkowi w żłoby dano" ![]() A jeszcze sobie kilka dni temu nowe tai chi kupiłam ![]()
![]() |
#3684 |
Zadomowienie
|
Ok to zaczynamy wątek recenzentek
![]() Ja przez święta sobie odpuszczam...ale potem no własnie co potem? Co ćwiczymy laseczki kochane???? Byle nie aerobic dance ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3685 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A przy okazji że tak się zapytam: ćwiczył ktoś coś z serii (albo całość) P90X? Bo na to się też czaje, ale jak sobie popatrzę to się czuje taka zmęczona że mi się odechciewa ![]() A na razie z tej okazji, że się właśnie dowiedziałam, że będę miała niespodziewanych gości idę się oddać innym, "dyscyplinom sportowym" czyli podnoszenie ciężarów (siaty z zakupami), jazda figurowa (z mopem) oraz sztuki walki (przy okazji ganiania po kuchni ciachania rozmaitych produktów i mieszania w garach) Trzymajcie się cieplutko ![]()
![]() |
![]() |
#3686 | |
Zadomowienie
|
No więc...ja ambitnie ide na siłownię nareszcie otwrli w moim mieście jakąś fajną
![]() A na razie podobnie wielobój sportowy (szmatka, mopek, i mleczko dla niiuni) oraz trening siłowy (mielenie ręczne sera na sernik dla teściowej, mak na makiełki dla męża i siaty prezentów dla małej) Wesołych!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! PS P90X ????? Żartujesz mam zakwasy od patrzenia!!!! Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3687 |
Zakorzenienie
|
Poprzedni wątek zamknięty
![]() Ale z tymi recenzjami to super pomysł ![]() ![]()
![]() |
#3688 |
Rozeznanie
|
Witam Kochaniutkie!!!!!!
O jak ja sie ciesze ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście przyłaczam sie do wszystkich życzeń Swiatecznych ![]() Ja od stycznia planuje sie zabrac na serio za Calanetics tak przez 2-3 tyg. Bo u mnie zawsze dawał bardzo dobre efekty. A potem jak juz rozruszam moje stare zastane miesnie to moze Slim in 6 lub Body Jam Teraz ide walczyc z choinka. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3689 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() dziękuję Wam kochaniutkie za trud włożony w poprzedni wątek ![]() dzięki Wam mam wspaniałą filmotekę i wiele dających w kość sesji ![]() najczęściej ćwiczę właśnie P90x ![]() myślę,że są najskuteczniejsze ze wszystkich ![]() po nich na początku niemalże czołgałam się ![]() teraz też mi dają popalić-systematycznie zwiększam tylko obciążenie od razu intensywność rośnie ![]() szczerze polecam ![]() to ćwiczenia w większości siłowe,ale rezultaty są widoczne dość szybko ![]() oczywiście podstawą jest dieta ![]() ale te ćwiczenia to takie mniej nudne zajęcia siłowe ![]() burn it up jest niezłe-ale raz w m-cu,bo nuuuudy ![]() poza tym seria arm toner,bun shaper,thigh trimmer,ab burner,slim&6pack(6cio-pak na lato jak znalazł ![]() ![]() ![]() ogólnie lubię filmiki z beach body-ten sam gościu zresztą ![]() to tyle ode mnie-z chęcią będę Was podczytywać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3690 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.