filmiki z ćwiczeniami - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-12-21, 17:38   #3661
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg
Dot.: Filmiki z rozgrzewką i inne do ściągnięcia

Cytat:
Napisane przez Pingwineczka Pokaż wiadomość
Idę robić miejsce na choince, mam pierniczki więc fajnie nam się będzie wisiało

Ja mam pomysła Szczegóły na priva jako że tu chyba nie wolno innych forumów reklamować.
ja też mam śliczną choineczkę a treaz już szczuplutka jestem zmieścimy się po tych ćwiczonkach obie
Czekam na priva w takim razie
No i buziaki dla wszystkich dziewczyn do zobaczenia
magflieg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-21, 17:40   #3662
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg
Dot.: Filmik z rozgrzewką

Cytat:
Napisane przez zwichu Pokaż wiadomość
Z tego co pamiętam to udostępnianie plików osobą z rodziny i znajomym nie jest karalne... chyba, że na tym forum!!!

Z resztą pliki nie są udostępniane a jedynie wklejane są linki...

"Na wątku nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową."

Pozdrowienia dla Szefowej!
No własnie dobrze że przypomniałeś że jesteśmy rodziną. A szefowa...zrobiła nam po prostu genialny prezent pod choinkę
Stary 2006-12-21, 17:48   #3663
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez zwichu Pokaż wiadomość
Z tego co pamiętam to udostępnianie plików osobą z rodziny i znajomym nie jest karalne... chyba, że na tym forum!!!

Z resztą pliki nie są udostępniane a jedynie wklejane są linki...

"Na wątku nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową."

Pozdrowienia dla Szefowej!
Proponuję wyciągnąć sobie te oryginalne płyty/filmy i poczytać, co napisali na opakowaniu odnośnie kopiowania i udostępniania/rozpowszechniania.

Cytat:
Napisane przez magflieg Pokaż wiadomość
No własnie dobrze że przypomniałeś że jesteśmy rodziną.
?
Cytat:
A szefowa...zrobiła nam po prostu genialny prezent pod choinkę
Wiecie, nie róbcie z siebie ofiar skrzywdzonych przez Agę, bo to Wy tu łamiecie regulamin i w sumie wiele osób zasługuje na to, żeby z miejsca dostać bana. Powinniście być wdzęczni za wyrozumiałość, skoro Aga kazała tylko usunąć stąd linki.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-21, 17:55   #3664
Pingwineczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Proponuję wyciągnąć sobie te oryginalne płyty/filmy i poczytać, co napisali na opakowaniu odnośnie kopiowania i udostępniania/rozpowszechniania.

?

Wiecie, nie róbcie z siebie ofiar skrzywdzonych przez Agę, bo to Wy tu łamiecie regulamin i w sumie wiele osób zasługuje na to, żeby z miejsca dostać bana. Powinniście być wdzęczni za wyrozumiałość, skoro Aga kazała tylko usunąć stąd linki.

Przepraszam bardzo, ale chyba źle nas rozumiesz.

Nikt tu się nie czepia Agi i wbrew temu co myślisz to doceniamy jej wyrozumiałość. A że nam smutno to już inna sprawa (nie ma chyba w regulaminie zakazu bycia niezadowolonym?) Jedyne o co proszę w imieniu swoim i reszty użytkowniczek to o 1-2 dni czasu na usunięcie linków jako, że trochę nagle to spadło na nas i troszkę czasu to zajmie. Mam nadzieję, że możemy w tej kwestii liczyć na wyrozumiałość? Skoro wątek sobie istniał przez prawie rok to chyba te 2 dni nikogo nie zbawią?

Małżeństwo to związek dwojga ludzi,w którym jedna osoba ma zawsze rację, a druga to mąż
Pingwineczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-21, 18:07   #3665
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Przepraszam bardzo, ale chyba źle nas rozumiesz.

Nikt tu się nie czepia Agi i wbrew temu co myślisz to doceniamy jej wyrozumiałość. A że nam smutno to już inna sprawa (nie ma chyba w regulaminie zakazu bycia niezadowolonym?) Jedyne o co proszę w imieniu swoim i reszty użytkowniczek to o 1-2 dni czasu na usunięcie linków jako, że trochę nagle to spadło na nas i troszkę czasu to zajmie. Mam nadzieję, że możemy w tej kwestii liczyć na wyrozumiałość? Skoro wątek sobie istniał przez prawie rok to chyba te 2 dni nikogo nie zbawią?
Może Ty doceniasz, ale nie możesz mówić za wszystkich.
Tekst o prezencie pod choinkę świadczy o czymś innym.

Nikt nie powiedział, że linki mają zniknąć w ciągu godziny.

Aczkolwiek ja bym po prostu wątek usunęła - jako łamiący nie dość, że regulamin, to jeszcze prawo.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-21, 18:09   #3666
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość

?

Oczywiście że nie robię z siebie ofiary - rozumiem decyzje wyrazam tylko mój smutek i żal co odczuwam podwójnie w związku z świąteczną atmosferą jeżeli za ostro i niezrozumiale Przepraszam
A co do rodziny.... pisałam do uczestników (nie była to żadna aluzja do moderatorów)tego wątku mam nadzieję że staliśmy się na tyle rodziną że spotkamy się na innym miejscu o innej porze tyle...
A jeśli posatnowicie dać bana no coż...jestem tu tylko dla tego wątku...przykro jeśli się rozstaniemy...ale w tej sytuacji przeżyję
Stary 2006-12-21, 18:23   #3667
elinad
Raczkowanie

ten body jam jest supper czekam an nastepny sorrki ale mialam problemy z kompem hihihi
elinad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-12-21, 18:49   #3668
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Moje Kochane!!!!
Jak juz postanowicie gdzie sie przeniesc do prosze o znak na priva, bo ja sie tak zżyłam z tym wątkiem i z Wami, jak tylko moge to codziennie zagladam, że nie przezyje rozstania ( a jeszce do tego jestem w bardzo złej kondycji psychicznej ostatnio )

A jak ja mam pousuwac soje linki, bo ja to nie kumam jak to zrobic. Mam szukac wszystkich swoich postów z linkami czy jak

Amaretta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-21, 18:52   #3669
Pingwineczka
Zadomowienie

Ja bardzo proszę o chwilowe nie ruszanie niczego. Chcę zapisać wszystko co by nie zginęło i wtedy zabierzemy się za usuwanie. Zajmie mi to ze 2 godzinki i potem dam znać żeby każdy usunął linki ze swojego postu.

Więcej informacji na temat co i jak podam później więc się proszę uzbroić w cierpliwość.

Małżeństwo to związek dwojga ludzi,w którym jedna osoba ma zawsze rację, a druga to mąż
Stary 2006-12-21, 19:50   #3670
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Idę się powiesić na choince
Ciekawe czy osoba która na ten wątek doniosła nigdy nie korzystała z linków w nim podanych... no cóż, nie napiszę co myślę, ale jeśli to prawdą, że myśl jest energia i może wpływać na rzeczywistość to ja współczuje (no chyba, że było to niezamierzone)...
Nie pozostaje nic innego jak przenieść się z linkami na forum warezowe
doniosła? Nie przesadzasz? To co się tu dzieje to łamanie prawa i bardzo dobrze że ktoś to wreszcie zauważył i zgłosił adminom.

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-21, 19:56   #3671
ciekawskie-jojo
Przyczajenie

oj co tu sie porobilo Pani Moderator- ja rozumiem ze to jest łamanie prawa i wogole ale kto w dzisiejszych czasach choc raz nie skorzystal z nielegalnej kopi???to sa cwiczenia i watpie by dziewczyny umieszcaly je tu w celu jakiegos masowego rozpowszechnienia, kazda poprostu dzieli sie tym co ma, skoro nie stac nas na oryginaly. DOskonale wiem ze zadne tlumaczenie nie jest dobre ale po co zaraz straszyc banem....
Pozdrawiam was dziewczeta i dziekuje za cindy, na ktora mnie nie bylo stacMilo bylo was poznac!!
ciekawskie-jojo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-12-21, 20:05   #3672
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Ale dzien prawie jak 13 w piatek
Stary 2006-12-21, 20:07   #3673
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Cytat:
Napisane przez ciekawskie-jojo Pokaż wiadomość
oj co tu sie porobilo Pani Moderator- ja rozumiem ze to jest łamanie prawa i wogole ale kto w dzisiejszych czasach choc raz nie skorzystal z nielegalnej kopi???to sa cwiczenia i watpie by dziewczyny umieszcaly je tu w celu jakiegos masowego rozpowszechnienia, kazda poprostu dzieli sie tym co ma, skoro nie stac nas na oryginaly. DOskonale wiem ze zadne tlumaczenie nie jest dobre ale po co zaraz straszyc banem....
Pozdrawiam was dziewczeta i dziekuje za cindy, na ktora mnie nie bylo stacMilo bylo was poznac!!
Daj na prive swoje namiary to bedziemy sie dalej kontaktowac jak juz Pingwineczka cos wymysli
Stary 2006-12-21, 20:10   #3674
aga.free
BAN stały

czesc dziewczyny, skopiowalam linki od strony 1 do 100. jesli ktos chce chetnie przesle
aga.free jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-21, 20:38   #3675
Pingwineczka
Zadomowienie

Wszystko już mam skopiowane

Tak więc proszę wszystkie podające linki osoby o wyedytowanie swoich postów i usunięcie z nich linków.

Proszę o zapisanie sobie mojego maila pingwineczka@o2.pl jako ze podejrzewam, że i ja z tego forum zniknę.

Tak jak pisałam postaram się uratować to wszystko co tutaj zebrałyśmy i dam znać co i gdzie (to może troszkę potrwać, bo sporo tego)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-12-21, 20:59   #3676
Pingwineczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
doniosła? Nie przesadzasz? To co się tu dzieje to łamanie prawa i bardzo dobrze że ktoś to wreszcie zauważył i zgłosił adminom.
Jak to było? "Kto bez winy, niechaj pierwszy żuci kamieniem" Łamanie regulaminu to owszem, nie wypieram się, ale donosicielstwo to tez nie świątobliwe zachowanie. Po za tym chciałam zwrócić uwagę szanownych władz, że wątek istnieje rok prawie i to pod takim tytułem że nie trudno się zorientować co zawiera. Owszem, ja rozumiem, dużo tematów, duże pracy, ale i tak jako temat ciągle tkwiący na pierwszej stronie rzucał się w oczy, i raptem ktoś (zapewne po skorzystaniu z naszych linków) stwierdził, że jest przeraźliwie praworządny i sumienie go zamęczy jak czegoś z ta bandą zbrodniarzy nie zrobi. Dziwne, prawda? Tym bardziej, że i moderatorzy nam się przez wątek przewinęli

Mimo wszystko chyba jednak pozytywnie będę wspominać to forum tym bardziej że poznałam tu przemiłe osoby i mam nadzieje, że z nimi kontaktu nie stracę.

Życzę wszystkim Wesołych Świąt i teraz już samych pozytywnych doświadczeń. No i oczywiście super Szczęśliwego nowego roku!

Stary 2006-12-21, 22:02   #3677
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Wszystko już mam skopiowane

Tak więc proszę wszystkie podające linki osoby o wyedytowanie swoich postów i usunięcie z nich linków.

Proszę o zapisanie sobie mojego maila pingwineczka@o2.pl jako ze podejrzewam, że i ja z tego forum zniknę.

Tak jak pisałam postaram się uratować to wszystko co tutaj zebrałyśmy i dam znać co i gdzie (to może troszkę potrwać, bo sporo tego)
Tym postem łamiesz prawo i przyznajesz się do tego. Jeśli zgłosi się do nas właściciel praw do skopiowanych przez Ciebie filmów, przekażemy policji Twoje dane (numery IP).

Tymczasem naprawdę zastanów się i postaw w mojej pozycji. 150.000 wątków, 3.000.000 postów. Naprawdę myślisz, że ja to wszystko czytam?
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-21, 22:03   #3678
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez aga.free Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny, skopiowalam linki od strony 1 do 100. jesli ktos chce chetnie przesle
BAN
Powód: łamanie praw autorskich na otwartym forum, oferta dystrybucji kradzionych filmów
Stary 2006-12-21, 22:07   #3679
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Ze względu na nielegalną działalność (kradzież i dystrybucja filmów chronionych prawami autorskimi i dystrybucyjnymi) kilku osób jestem zmuszony wątek zamknąć.

Wszystkich przesyłających legalne filmiki przepraszam.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-12-22, 07:09   #3680
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg
Thumbs down Filmiki z rozgrzewką i inne do ściągnięcia 2

Dziewczyny i chłopaki z naszego wątku,tj jak w tytule obecnego. Ponieważ został zamknięty zakładam nowy żeby złożyć wam życzenia świąteczne. Życzę wam mnóstwa energii przy skokach, ciała cindy crawford, humoru murzyna z dsf-u, posladków Tamilee no i wogóle wszystkiego co wymarzone i w głębi serca siedzi.
TEGO WAM ŻYCZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
A przy okazji dziękuję za wszytsko, żegnam się (nie podejrzewałam że będzie mi tak smutno kasować wczoraj linki i czytać ponownie te ponad 100 stron wątku ), fantastycznych ludzi tu poznałam i mam nadzieję że jeszcze się gdzieś spotkamy
A może do tego czasu napiszecie w tym wątku czasem co ćwiczycie nowego??? albo jak wam ida slimy i tym podobne??? Co wy na to????
Do zobaczenia i wesołych świąt raz jeszcze
Stary 2006-12-22, 09:02   #3681
madziawoj
Raczkowanie

Smile Dot.: Filmiki z rozgrzewką i inne do ściągnięcia 2

Witaj Magfielg i witajcie wszystkie pozostałe bardziej i mniej aktywne uczesniczki starego wątku!

Ja też Wam życzę wesołych pogodnych świąt i tego, by czas i trud włożony w wypracowanie zgrabnej sylwetki nie poszedł na marne

Pozdrawiam popijając pyszną kawę i wcinając bułkę drożdżową.

Do zobaczenia (mam nadzieję, że wkrótce )
madziawoj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-22, 09:45   #3682
ASIA81
Raczkowanie

GG do ASIA81
Dot.: Filmiki z rozgrzewką i inne do ściągnięcia 2

podbijam

ASIA81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-22, 09:47   #3683
Pingwineczka
Zadomowienie

Witajcie kochaniutkie !
I ja dołączam do życzeń świątecznych!

A przy okazji: ze starym wątkiem przepadło mnóstwo informacji dotyczących ćwiczeń i myślę, że warto by było je odnowić i zebrać te wszystkie wiadomości. Chodzi mi o takie jakby recenzje. Czyli, Krótki opis filmiku, no i oczywiście nasze wrażenia Filmów z ćwiczeniami jest obecnie tyle, że ciężko się połapać. Po za tym ostatnio zauważyłam jakąś przeraźliwą skłonność do nazywania wszystkiego "aerobik dance" wystarczy że jakaś muzyka w tym jest (czy to nie jest charakterystyczne dla aerobiku, że ćwiczenia są są rytmicznej muzyki?). Więc może czasem warto by hmm... sprawdzić co to na prawdę jest za filmik a nie tylko polegać na opisie producenta. No i w niektórych sytuacjach własne wrażenia w stylu "poćwiczyłam i dzisiaj nie mogłam wstać z łóżka" niekiedy bywają bezcenne.

Ja, wstyd się przyznać ale ostatnio ćwiczenia straszliwie zaniedbałam . No i niestety z powodu "zajadania stresu" nawet nieco przytyłam .
Ale nic to po nowym roku biorę się ostro za siebie ( w święta nie będę się nad sobą znęcać, aż taką masochistką nie jestem).
No i tradycyjnie nie wiem za jakie ćwiczenia się zabrać w myśl zasady "osiołkowi w żłoby dano"
A jeszcze sobie kilka dni temu nowe tai chi kupiłam

Stary 2006-12-22, 09:55   #3684
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Ok to zaczynamy wątek recenzentek Czekam na nowe opinie
Ja przez święta sobie odpuszczam...ale potem no własnie co potem? Co ćwiczymy laseczki kochane????
Byle nie aerobic dance
Stary 2006-12-22, 10:13   #3685
Pingwineczka
Zadomowienie

Cytat:
Ok to zaczynamy wątek recenzentek Czekam na nowe opinie
Ja przez święta sobie odpuszczam...ale potem no własnie co potem? Co ćwiczymy laseczki kochane????
Byle nie aerobic dance
Ja się czaje na "starą, poczciwą Cindy" jako że wiem po sobie samej, że są konkretne efekty Ostatni co prawda czytałam gdzieś, że te ćwiczenia to lipa, bo ona sobie po prostu tłuszcz odsysa, ale co mi tam, ja wiem swoje. Oczywiście do nowego roku to jeszcze 100 razy może mi się koncepcja zmienić
A przy okazji że tak się zapytam: ćwiczył ktoś coś z serii (albo całość) P90X? Bo na to się też czaje, ale jak sobie popatrzę to się czuje taka zmęczona że mi się odechciewa

A na razie z tej okazji, że się właśnie dowiedziałam, że będę miała niespodziewanych gości idę się oddać innym, "dyscyplinom sportowym" czyli podnoszenie ciężarów (siaty z zakupami), jazda figurowa (z mopem) oraz sztuki walki (przy okazji ganiania po kuchni ciachania rozmaitych produktów i mieszania w garach)
Trzymajcie się cieplutko

Stary 2006-12-22, 10:19   #3686
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

No więc...ja ambitnie ide na siłownię nareszcie otwrli w moim mieście jakąś fajną Mąż ma mi kupić karnet na gwiazdkę
A na razie podobnie wielobój sportowy (szmatka, mopek, i mleczko dla niiuni) oraz trening siłowy (mielenie ręczne sera na sernik dla teściowej, mak na makiełki dla męża i siaty prezentów dla małej)
Wesołych!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
PS
P90X ????? Żartujesz mam zakwasy od patrzenia!!!!
Cytat:
Ja się czaje na "starą, poczciwą Cindy" jako że wiem po sobie samej, że są konkretne efekty Ostatni co prawda czytałam gdzieś, że te ćwiczenia to lipa, bo ona sobie po prostu tłuszcz odsysa, ale co mi tam, ja wiem swoje. Oczywiście do nowego roku to jeszcze 100 razy może mi się koncepcja zmienić
A przy okazji że tak się zapytam: ćwiczył ktoś coś z serii (albo całość) P90X? Bo na to się też czaje, ale jak sobie popatrzę to się czuje taka zmęczona że mi się odechciewa

A na razie z tej okazji, że się właśnie dowiedziałam, że będę miała niespodziewanych gości idę się oddać innym, "dyscyplinom sportowym" czyli podnoszenie ciężarów (siaty z zakupami), jazda figurowa (z mopem) oraz sztuki walki (przy okazji ganiania po kuchni ciachania rozmaitych produktów i mieszania w garach)
Trzymajcie się cieplutko
Stary 2006-12-22, 10:45   #3687
kas!a
Zakorzenienie

Poprzedni wątek zamknięty
Ale z tymi recenzjami to super pomysł Ja podobnie jak Wy w święta ćwiczenia sobie odpuszcze, za to w nowym roku zabieram sie do roboty

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-22, 19:54   #3688
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Witam Kochaniutkie!!!!!!

O jak ja sie ciesze z tego nowego wątku i z tego ze to nie koniec. Magflieg bardzo dobry pomysł z tymi recenzjami.

Oczywiście przyłaczam sie do wszystkich życzeń Swiatecznych . Życze wszystkim pieknych radosnych chwil podczas tych swiat i wszystkiego naj naj naj.

Ja od stycznia planuje sie zabrac na serio za Calanetics tak przez 2-3 tyg. Bo u mnie zawsze dawał bardzo dobre efekty. A potem jak juz rozruszam moje stare zastane miesnie to moze Slim in 6 lub Body Jam

Teraz ide walczyc z choinka.

Stary 2006-12-22, 20:29   #3689
annLee
Zakorzenienie

heloł
dziękuję Wam kochaniutkie za trud włożony w poprzedni wątek
dzięki Wam mam wspaniałą filmotekę i wiele dających w kość sesji
najczęściej ćwiczę właśnie P90x
myślę,że są najskuteczniejsze ze wszystkich
po nich na początku niemalże czołgałam się
teraz też mi dają popalić-systematycznie zwiększam tylko obciążenie od razu intensywność rośnie
szczerze polecam
to ćwiczenia w większości siłowe,ale rezultaty są widoczne dość szybko
oczywiście podstawą jest dieta
ale te ćwiczenia to takie mniej nudne zajęcia siłowe

burn it up jest niezłe-ale raz w m-cu,bo nuuuudy

poza tym seria arm toner,bun shaper,thigh trimmer,ab burner,slim&6pack(6cio-pak na lato jak znalazł )-to slimy? bo nie pamiętam dokładnie nazw,ale też polecam
ogólnie lubię filmiki z beach body-ten sam gościu zresztą daje w kość

to tyle ode mnie-z chęcią będę Was podczytywać
annLee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-23, 07:14   #3690
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Cytat:
Napisane przez annLee Pokaż wiadomość
heloł
dziękuję Wam kochaniutkie za trud włożony w poprzedni wątek
dzięki Wam mam wspaniałą filmotekę i wiele dających w kość sesji
najczęściej ćwiczę właśnie P90x
myślę,że są najskuteczniejsze ze wszystkich
po nich na początku niemalże czołgałam się
teraz też mi dają popalić-systematycznie zwiększam tylko obciążenie od razu intensywność rośnie
szczerze polecam
to ćwiczenia w większości siłowe,ale rezultaty są widoczne dość szybko
oczywiście podstawą jest dieta
ale te ćwiczenia to takie mniej nudne zajęcia siłowe

burn it up jest niezłe-ale raz w m-cu,bo nuuuudy

poza tym seria arm toner,bun shaper,thigh trimmer,ab burner,slim&6pack(6cio-pak na lato jak znalazł )-to slimy? bo nie pamiętam dokładnie nazw,ale też polecam
ogólnie lubię filmiki z beach body-ten sam gościu zresztą daje w kość

to tyle ode mnie-z chęcią będę Was podczytywać
A jak mam takie pytanie do ciebie czy używasz jakiś przyrządów ćwicząc to P90X?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości