Wszystko o Avonie 4 - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-08, 11:54   #3661
andziat
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie 4

Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy Pokaż wiadomość
Jasne W najbliższym czasie będzie w wątku z katalogami.
dziękuję, faktycznie jest efektowny, taki inny niż wszystkie
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 13:06   #3662
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MagdaP Pokaż wiadomość
Odebralam wczoraj w COKu paczke z k14, ogladam literature do 15 - w demo jest nowa szminka ale nie ma zdjec poszczegolnych odcieni! W ciemno mam zamawiac?? Probek oczywiscie tez nie ma, a karta kolorow ledwo sie ukazala a juz ma braki.
zdjęcia poszczególnych odcieni tych szminek są w Hello Tomorrow tam gdzie jest opisane demo z tym że są na samym końcu kartki w związku z czym możesz mieć je na "klejeniu" u mnie je widać, przy poszczególnych numerach są też odcienie zobacz czy czasem nie masz zaklejonej tej części
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 13:25   #3663
kotekpsotek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kashka Pokaż wiadomość
Mnie niestety też bardzo pieką po nim oczy, ale tylko po tym "eliksirze" na noc. Mimo tego nie przerywam stosowania i liczę na to, że oczy się przyzwyczają
dla mnie wspaniala jest czesc z kremem na noc, natomiast krem na dzien wywoluje zaczerwienie powiek - stosuje go wiec jako krem na skorki u paznokci

Kotek Psotek
kotekpsotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 13:51   #3664
kotekpsotek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Oj tego już dawno nikt u mnie nie zamawiał i nie wiem czy był zafoliowany...

Albo możesz zapytać na allegro kogoś kto wystawia taki sam produkt czy jest zafoliowany itp.

ja go ostatnio zamawialam i byl zafoliowany, a wszystkie produkty Ultimate dostaje ze sreberkiem w srodku

Kotek Psotek
kotekpsotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 13:58   #3665
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
dziękuję, faktycznie jest efektowny, taki inny niż wszystkie

Nie ma za co
BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 13:58   #3666
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

dzisiaj dostałam paczkę i dzielę się wrażeniami:
1. Seria rejuvenate-mam wszystkie 3 produkty-narazie stwierdzam że mają bardzo ładne opakowania jeszcze ich nie otwierałam, żeby były dłużej ważne, bo najpierw muszę pozużywac zapasy(a do tego czasu trochę mi się skóra zestarzeje, więc ta linia będzie jak znalazł)
2.Perfumy True Glow-dlaczego dopiero teraz odkryłam ten zapach? Myślałam kiedyś że tam mocno czuć cytrusy, których nie lubię w perfumach, tymczasem są bardzo ładne-na początku czuję jakąś słodką nutkę+kadzidło. Super! No i śliczna pękata buteleczka 30ml
3. Szminka Anew-wzięłam odcień Nectar Shimer-kolor taki jak chciałam-nie jest jakiś pomarańczowy jak na zdj w katalogu tylko taki jasny beżyk z delikatnymi drobinkami. Bardzo fajna konsystencja i piękne opakowanie.
4.Perfumetka Rouge dodawana do szminki- świetny czerwony walec-po zużyciu perfum można w nią wlać jakieś inne, a że opakowanie bardzo efektowne to jest to wielki +, a zapach bardzo trwały i ładny wg mnie. Przyda się na wielkie wyjścia czy imprezy do małej torebki.
5.Balsam Banan i mleczko kokosowe-wzięłam dla zapachu, bardzo lubię takie apetyczne balsamy na noc po kąpieli.
6.Biżuteria Isabell dla klientki-jest naprawdę PIĘKNA!!! Chyba pierwszy raz podoba mi się biżuteria Avonu na żywo, a nie z katalogu.
7.Dali mi 4 kat.14. Myślę po co mi one? Ale jest tego 1 plus-były z próbkami kremu Rejuvenate, więc oderwałam próbki a katalogi wyrzuciłam.
8. Wąchałam wodę Bond z próbki-wcale nie przypomina wg mnie Extraordinary, ale wyraźnie czuję w nich trochę z dawnych perfum- CURRARA. Ogólnie bardzo ładne, słodkie ale chyba niezbyt trwałe.

Ogólnie kat 15 nie za bardzo mi się podoba, może wezmę serię z marokańską różą, okrągłą szczotkę i peeling Clearskin a dla mamy szminkę anew z cieniem.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 15:20   #3667
wadercia
Wtajemniczenie

GG do wadercia

Cytat:
Napisane przez Monique :) Pokaż wiadomość

Bo może to jest inne szkolenie. Twoja liderka może je organizować sama np na temat jak sprzedawać kosmetyki, pozyskiwać nowych klientów itp.
Tez racja, ale z tego co slyszalam od kolezanki to chodzi wlasnie o te platne szkolenie

wymienię

wadercia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-08, 15:30   #3668
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
8. Wąchałam wodę Bond z próbki-wcale nie przypomina wg mnie Extraordinary, ale wyraźnie czuję w nich trochę z dawnych perfum- CURRARA. Ogólnie bardzo ładne, słodkie ale chyba niezbyt trwałe.
co do perfum bond to są one bardzo trwałe na mojej skórze utrzymywały się kilkanaście godzin, psiknęłam się nimi w COK koło 12 a o 24 jak kładłam się spać jeszcze wyraźnie je czułam na nadgarstku. Jak dla mnie są one najtrwalsze że wszystkich perfum Avon. A zapach zdecydowanie przypomina mi Extraordinary i dlatego go nie zamówię bo właśnie próbuję skończyć ten zapach
Ale wiadomo na każdej skórze zapach zachowuje się inaczej.
Stary 2008-10-08, 17:53   #3669
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Mogę zrobić jutro zdjęcia, bo dzisiaj dostałam paczkę, a jeszcze nie oddałam klientce(babcia zamawiała dla mamy na imieniny )
Niestety nie zdążyłam zrobić zdjęć, ale biżuteria wygląda jak w katalogu
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 18:28   #3670
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Mam pytanko!
Jeśli jutro (czwartek) złożę zamówienie z dostawą na COK (w Gdyni), to paczkę będzie można odebrać w sobotę, czy dopiero w poniedziałek? Nigdy nie zamawiałam na cok i dlatego się pytam!
Proszę o szybką odpowiedź. Z góry dzięki
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 18:28   #3671
kasia2439
Zakorzenienie

ja jadąc dzisiaj po paczkę z Avonu prawie nie zginęłam Wpadliśmy w poślizg na szczęście nic się nie stało) teraz to już na pewno nie pójdę na prawo jazdy Mam próbkę Bonda ale nie doszłam z jakiej strony zamówiłam produkt że dostalam tą próbkę. Dla siebie wzięłam tylko lusterko z RW i jogurtowy żel pod prysznic.
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-08, 18:41   #3672
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
ja jadąc dzisiaj po paczkę z Avonu prawie nie zginęłam Wpadliśmy w poślizg na szczęście nic się nie stało) teraz to już na pewno nie pójdę na prawo jazdy Mam próbkę Bonda ale nie doszłam z jakiej strony zamówiłam produkt że dostalam tą próbkę. Dla siebie wzięłam tylko lusterko z RW i jogurtowy żel pod prysznic.
A ją się dostawało za zamówienie z jakiejś strony? Ja nie wiedziałam i dałam jakiejś klientce po prostu. A może za złożenie zamówienia każdy dostawał?
Stary 2008-10-08, 19:03   #3673
wadercia
Wtajemniczenie

GG do wadercia

Mam do was takie pytanko. Zlozylam po ra zpierwszy zamowienie przez internet sama. Maiala mi pomoc w tym liderka wszystko wytlumaczyc, ale brak czasuu.... no wlasciwie paczki zawsze dochodzily do mnie wczesniej a dzis uplywa termin dostawy paczki, a paczki jak nie bylo tak nie ma i nie wiem.. czy mozliwe sa opoznienia czy zle zlozylam zamowienie?

wymienię

Stary 2008-10-08, 19:14   #3674
Emilkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Mam pytanko!
Jeśli jutro (czwartek) złożę zamówienie z dostawą na COK (w Gdyni), to paczkę będzie można odebrać w sobotę, czy dopiero w poniedziałek? Nigdy nie zamawiałam na cok i dlatego się pytam!
U mnie w poniedziałek i wydaje mi się,że w żadnym COKu nie można odbierać paczek w soboty..
Emilkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 19:16   #3675
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wadercia Pokaż wiadomość
Mam do was takie pytanko. Zlozylam po ra zpierwszy zamowienie przez internet sama. Maiala mi pomoc w tym liderka wszystko wytlumaczyc, ale brak czasuu.... no wlasciwie paczki zawsze dochodzily do mnie wczesniej a dzis uplywa termin dostawy paczki, a paczki jak nie bylo tak nie ma i nie wiem.. czy mozliwe sa opoznienia czy zle zlozylam zamowienie?
moze masz na termin regularny i przyjdzie ci do domu, czy zamawialas na cok?
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 19:18   #3676
wadercia
Wtajemniczenie

GG do wadercia

wiec teraz sprawdziałam zamówiłam 2.10 a w dacie dostawy mam 13.10... i troszke nie rozumiem dlaczego

wymienię

Stary 2008-10-08, 19:21   #3677
mischelle
Rozeznanie

Bo złożyłaś pewnie regularne na drugi termin - bo pierwszy pewnie minął ?

Lub jesteś dzień wysyłkowy D

mischelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 19:23   #3678
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam pytanko!
Cytat:
Napisane przez Emilkaa Pokaż wiadomość
U mnie w poniedziałek i wydaje mi się,że w żadnym COKu nie można odbierać paczek w soboty..
w poniedziałek, w soboty można odbierać ale tylko w Warszawie a i tego nie jestem stuprocentowo pewna, tak mi się obiło gdzieś, ale sprawdzisz to w strefie bo kiedy składasz zamówienie na COK od razu jest tam data dostawy

Cytat:
Mam próbkę Bonda ale nie doszłam z jakiej strony zamówiłam produkt że dostalam tą próbkę. Dla siebie wzięłam tylko lusterko z RW i jogurtowy żel pod prysznic.
Cytat:
A ją się dostawało za zamówienie z jakiejś strony? Ja nie wiedziałam i dałam jakiejś klientce po prostu. A może za złożenie zamówienia każdy dostawał?
też przewertowałam katalog i wszytsko co zamówiłam, bo podobnie myślałam że dołączali próbki do jakiejś konkretnej rzeczy.. czyżby Firma zaczynała obdarowywać nas próbkami nowości aż to dziwne, hehe takie nieprzyzwyczajone do "luksusu" to zastanawiamy się gdzie haczyk
Stary 2008-10-08, 20:08   #3679
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez madzik87 Pokaż wiadomość
co do perfum bond to są one bardzo trwałe na mojej skórze utrzymywały się kilkanaście godzin, psiknęłam się nimi w COK koło 12 a o 24 jak kładłam się spać jeszcze wyraźnie je czułam na nadgarstku. Jak dla mnie są one najtrwalsze że wszystkich perfum Avon. A zapach zdecydowanie przypomina mi Extraordinary i dlatego go nie zamówię bo właśnie próbuję skończyć ten zapach
Ale wiadomo na każdej skórze zapach zachowuje się inaczej.
A ja po godzinie już nic nie czułam, też mam Extraordinary i już mi się znudził ten zapach i też nie mogę go wykończyć, ale na mojej skórze Bond jest całkiem inny i nietrwały. Za to Rouge trwałe.

Cytat:
Teraz robi się coraz zimniej, deszcz plucha niedługo śnieg-trzeba na siebie uważać. Cieszę się, że nic się nie stało.
Ja też nie wiedziałam skąd ta próbka, ale mogli by tak zawsze dawać właśnie jedną próbkę dla konsultantki jeśli wchodzi nowy zapach.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-08, 20:09   #3680
taka jedna
Zakorzenienie

Mnie jakoś próbka nie zdziwiła, bo Rouge bodajże też takie dawali :P Dałam jakiejś klientce. A i tak kupiłam pakiet próbek więc każda klientka dostała
Stary 2008-10-08, 21:33   #3681
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Mam pytanko!

zapewne w poniedziałek bo w sobotę COK jest nieczynne

Godziny otwarcia
poniedziałek - piątek 11.00-19.00
sobota nieczynne
odbiór paczek od 12.00

Adres
Gdynia, ul. 10 Lutego 11 (DH Batory)

Ashiva próbka Bond Girl 007 w prezencie była przy zakupie dowolonego produktu ze stron 73-83
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 21:49   #3682
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość

Ashiva próbka Bond Girl 007 w prezencie była przy zakupie dowolonego produktu ze stron 73-83
tak, wiem, ale z tych stron nic nie zamawiałam
Stary 2008-10-08, 21:50   #3683
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi. Zawsze można na Was liczyć
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 22:03   #3684
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Też nie zamawiałam z tych stron, a dostałam
Stary 2008-10-09, 06:03   #3685
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Też nie zamawiałam z tych stron, a dostałam
Może mieli dzień dobroci, albo pakującym się pomerdało

Trochę wybiegam naprzód, ale znalazłam w Hello Tomorrow 15/2008 2 informacje: specjalna oferta na zakup zestawu Anew Rejuvenate z minikuferkiem - nr 51052 i przedsprzedaż produktów (szkatułka oraz 3 rodzaje zestawów do manikiuru) z kolekcji Sparkling, więc zadałam ze strefy pytanie, czy podlegają opustowi i wliczają się do wartości zamówienia.

Dostałam odpowiedź:
W odpowiedzi na Pani zapytanie informujemy, że zestaw Anew Rejuvenate wlicza się do wartości zamówienia natomiast nie ma z niego opustu oraz oferta Wyprzedaż Mikołaja! Nowości Kolekcji Sparkling wlicza się do bazy opustu. Opust produktów wynosi 20%.
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 06:49   #3686
Hosenka*
Zakorzenienie

Złożyłam wczoraj zmaówienie, dla siebei wzięłam:
- 2 peelingi do stóp FW z sezonówki
- krem do Stó FW z sezonówki
- krem do rak SSS
- maseczke z demo
- 2 minipędzelki

Co do próbek: czasami każdemu dają próbkę zapachu - za samo złożenie zamówienia.

Mam pytanie odnośnie tych akcji przeciw rakowi piersi które odbędą się 11.10. Czy któraś z Was była juz wcześniej na takiej akcji i wykonywała mamografie? Badanie nie jest darmowe, prawda? W katalogu przeczytałam że jest dofinansowane - ile w takim razie się płaci?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 06:52   #3687
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Mam pytanie odnośnie tych akcji przeciw rakowi piersi które odbędą się 11.10. Czy któraś z Was była juz wcześniej na takiej akcji i wykonywała mamografie? Badanie nie jest darmowe, prawda? W katalogu przeczytałam że jest dofinansowane - ile w takim razie się płaci?

za badanie płaci się 10zł i dostaje się łyżeczkę z Różową Wstążką (taką jak w kat.14 na str.147)
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-09, 06:59   #3688
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
za badanie płaci się 10zł i dostaje się łyżeczkę z Różową Wstążką (taką jak w kat.14 na str.147)
Dziękuję Byłam przekonana że wiecej sie płaci
A czy badania wykonują od 25.roku życia czy młodsze kobiety tez mogą sie zbadać?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 07:17   #3689
ekstradyska
Raczkowanie

witam ponownie
mam laseczki do was prosbę
wiem, że była mowa o zapachu bond girl, lecz chciałabym lepiej poznac opinie, tych które wachały próbki albo maja flakon (strony zapachowej nigdy nie biore pod uwage), gdyz chciałabym kupić demo w ciemno i nie jestem pewna
po nutach zapachowych mysle, że może mi sie spodobac, dodam że z avonu najbardziej podobaja mi sie chyba obecnie tomorrow , far away, choc inne tez moga byc (wish of love, tressele, perceive, little black dress), ostatni ungaro nie do końca trafił w mój gust
czy bond jest choć troche słodki, czy jest podobnej kategorii jak tommorow, czy jest trwały i wogóle co o nim myslicie, polecacie czy raczej nie ?

i jeszcze chciałam znac wasze opinie na temat tuszu tego rózowego pełnia rzęs oraz wydłuzającego (17,9 zł w obecnym katalogu), wogóle ktory tusz z avon jest najlepszy waszym zdaniem (dodam że ostatnio uzywam volume schockin brush loreala , lash architect i inne i w sumie mam ochote na cos normalnego że tak powiem bez podwojnych szczoteczek i bez tarcia oczu przez 15 minut przy zmywaniu jak przy architekcie, a w tuszach najbardziej cenie te wydłuzające
ekstradyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 07:29   #3690
dwi071
Doncia

Cytat:
Napisane przez ekstradyska Pokaż wiadomość
witam ponownie
mam laseczki do was prosbę
wiem, że była mowa o zapachu bond girl, lecz chciałabym lepiej poznac opinie, tych które wachały próbki albo maja flakon (strony zapachowej nigdy nie biore pod uwage), gdyz chciałabym kupić demo w ciemno i nie jestem pewna
po nutach zapachowych mysle, że może mi sie spodobac, dodam że z avonu najbardziej podobaja mi sie chyba obecnie tomorrow , far away, choc inne tez moga byc (wish of love, tressele, perceive, little black dress), ostatni ungaro nie do końca trafił w mój gust
czy bond jest choć troche słodki, czy jest podobnej kategorii jak tommorow, czy jest trwały i wogóle co o nim myslicie, polecacie czy raczej nie ?

e
mam BONDA i jest zdecydowanie podobny do Tommorow, różni się tylko delikatnie, nie wiem czym bo nie mam nosa na wyczówanie poszczególnych nut, ale jest bardzo bardzo podobny, i tak też uważają moje koleżanki które mają już ten zapach.
co do trwałości to na odzieży czuć go jeszcze po pracy, ale ja i tak ponownie się spryskuję nimi bo lubię czuć zapach.
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości