|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
|
![]() ![]() |
![]() |
#3662 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3663 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3664 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja go ostatnio zamawialam i byl zafoliowany, a wszystkie produkty Ultimate dostaje ze sreberkiem w srodku ![]()
![]() |
#3665 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3666 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj dostałam paczkę i dzielę się wrażeniami:
![]() 1. Seria rejuvenate-mam wszystkie 3 produkty-narazie stwierdzam że mają bardzo ładne opakowania ![]() ![]() 2.Perfumy True Glow-dlaczego dopiero teraz odkryłam ten zapach? Myślałam kiedyś że tam mocno czuć cytrusy, których nie lubię w perfumach, tymczasem są bardzo ładne-na początku czuję jakąś słodką nutkę+kadzidło. Super! No i śliczna pękata buteleczka 30ml 3. Szminka Anew-wzięłam odcień Nectar Shimer-kolor taki jak chciałam-nie jest jakiś pomarańczowy jak na zdj w katalogu tylko taki jasny beżyk z delikatnymi drobinkami. Bardzo fajna konsystencja i piękne opakowanie. 4.Perfumetka Rouge dodawana do szminki- świetny czerwony walec-po zużyciu perfum można w nią wlać jakieś inne, a że opakowanie bardzo efektowne to jest to wielki +, a zapach bardzo trwały i ładny wg mnie. Przyda się na wielkie wyjścia czy imprezy do małej torebki. 5.Balsam Banan i mleczko kokosowe-wzięłam dla zapachu, bardzo lubię takie apetyczne balsamy na noc po kąpieli. 6.Biżuteria Isabell dla klientki-jest naprawdę PIĘKNA!!! Chyba pierwszy raz podoba mi się biżuteria Avonu na żywo, a nie z katalogu. 7.Dali mi 4 kat.14. Myślę po co mi one? Ale jest tego 1 plus-były z próbkami kremu Rejuvenate, więc oderwałam próbki a katalogi wyrzuciłam. ![]() 8. Wąchałam wodę Bond z próbki-wcale nie przypomina wg mnie Extraordinary, ale wyraźnie czuję w nich trochę z dawnych perfum- CURRARA. Ogólnie bardzo ładne, słodkie ale chyba niezbyt trwałe. Ogólnie kat 15 nie za bardzo mi się podoba, może wezmę serię z marokańską różą, okrągłą szczotkę i peeling Clearskin a dla mamy szminkę anew z cieniem.
#3667 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3668 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale wiadomo na każdej skórze zapach zachowuje się inaczej.
![]() ![]() |
![]() |
#3669 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3670 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanko!
Jeśli jutro (czwartek) złożę zamówienie z dostawą na COK (w Gdyni), to paczkę będzie można odebrać w sobotę, czy dopiero w poniedziałek? Nigdy nie zamawiałam na cok i dlatego się pytam! Proszę o szybką odpowiedź. Z góry dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3671 |
Zakorzenienie
|
ja jadąc dzisiaj po paczkę z Avonu prawie nie zginęłam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3673 |
Wtajemniczenie
|
Mam do was takie pytanko. Zlozylam po ra zpierwszy zamowienie przez internet sama. Maiala mi pomoc w tym liderka wszystko wytlumaczyc, ale brak czasuu.... no wlasciwie paczki zawsze dochodzily do mnie wczesniej a dzis uplywa termin dostawy paczki, a paczki jak nie bylo tak nie ma
![]()
#3674 |
Zadomowienie
|
U mnie w poniedziałek i wydaje mi się,że w żadnym COKu nie można odbierać paczek w soboty..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3675 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3676 |
Wtajemniczenie
|
wiec teraz sprawdziałam zamówiłam 2.10 a w dacie dostawy mam 13.10... i troszke nie rozumiem dlaczego
![]()
#3677 |
Rozeznanie
|
Bo złożyłaś pewnie regularne na drugi termin - bo pierwszy pewnie minął ?
Lub jesteś dzień wysyłkowy D |
![]() ![]() |
![]() |
#3678 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3679 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też nie wiedziałam skąd ta próbka, ale mogli by tak zawsze dawać właśnie jedną próbkę dla konsultantki jeśli wchodzi nowy zapach.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3680 |
Zakorzenienie
|
Mnie jakoś próbka nie zdziwiła, bo Rouge bodajże też takie dawali :P Dałam jakiejś klientce. A i tak kupiłam pakiet próbek więc każda klientka dostała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapewne w poniedziałek bo w sobotę COK jest nieczynne Godziny otwarcia poniedziałek - piątek 11.00-19.00 sobota nieczynne odbiór paczek od 12.00 Adres Gdynia, ul. 10 Lutego 11 (DH Batory) Ashiva próbka Bond Girl 007 w prezencie była przy zakupie dowolonego produktu ze stron 73-83 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3682 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3683 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi. Zawsze można na Was liczyć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3684 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3685 |
Wtajemniczenie
|
Może mieli dzień dobroci, albo pakującym się pomerdało
![]() Trochę wybiegam naprzód, ale znalazłam w Hello Tomorrow 15/2008 2 informacje: specjalna oferta na zakup zestawu Anew Rejuvenate z minikuferkiem - nr 51052 i przedsprzedaż produktów (szkatułka oraz 3 rodzaje zestawów do manikiuru) z kolekcji Sparkling, więc zadałam ze strefy pytanie, czy podlegają opustowi i wliczają się do wartości zamówienia. Dostałam odpowiedź: W odpowiedzi na Pani zapytanie informujemy, że zestaw Anew Rejuvenate wlicza się do wartości zamówienia natomiast nie ma z niego opustu oraz oferta Wyprzedaż Mikołaja! Nowości Kolekcji Sparkling wlicza się do bazy opustu. Opust produktów wynosi 20%. |
![]() ![]() |
![]() |
#3686 |
Zakorzenienie
|
Złożyłam wczoraj zmaówienie, dla siebei wzięłam:
- 2 peelingi do stóp FW z sezonówki - krem do Stó FW z sezonówki - krem do rak SSS - maseczke z demo - 2 minipędzelki Co do próbek: czasami każdemu dają próbkę zapachu - za samo złożenie zamówienia. Mam pytanie odnośnie tych akcji przeciw rakowi piersi które odbędą się 11.10. Czy któraś z Was była juz wcześniej na takiej akcji i wykonywała mamografie? Badanie nie jest darmowe, prawda? W katalogu przeczytałam że jest dofinansowane - ile w takim razie się płaci?
#3687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
za badanie płaci się 10zł i dostaje się łyżeczkę z Różową Wstążką (taką jak w kat.14 na str.147) |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A czy badania wykonują od 25.roku życia czy młodsze kobiety tez mogą sie zbadać?
![]() |
#3689 |
Raczkowanie
|
witam ponownie
mam laseczki do was prosbę wiem, że była mowa o zapachu bond girl, lecz chciałabym lepiej poznac opinie, tych które wachały próbki albo maja flakon (strony zapachowej nigdy nie biore pod uwage), gdyz chciałabym kupić demo w ciemno i nie jestem pewna po nutach zapachowych mysle, że może mi sie spodobac, dodam że z avonu najbardziej podobaja mi sie chyba obecnie tomorrow , far away, choc inne tez moga byc (wish of love, tressele, perceive, little black dress), ostatni ungaro nie do końca trafił w mój gust czy bond jest choć troche słodki, czy jest podobnej kategorii jak tommorow, czy jest trwały i wogóle co o nim myslicie, polecacie czy raczej nie ? i jeszcze chciałam znac wasze opinie na temat tuszu tego rózowego pełnia rzęs oraz wydłuzającego (17,9 zł w obecnym katalogu), wogóle ktory tusz z avon jest najlepszy waszym zdaniem (dodam że ostatnio uzywam volume schockin brush loreala , lash architect i inne i w sumie mam ochote na cos normalnego że tak powiem bez podwojnych szczoteczek i bez tarcia oczu przez 15 minut przy zmywaniu jak przy architekcie, a w tuszach najbardziej cenie te wydłuzające |
![]() ![]() |
![]() |
#3690 | |
Doncia
|
Cytat:
co do trwałości to na odzieży czuć go jeszcze po pracy, ale ja i tak ponownie się spryskuję nimi bo lubię czuć zapach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.