![]() |
#3661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Cytat:
Hehehehe. Nas zaprosili znajomi TZta - bardzo sympatycznie. Z tymże - oboje w sylkwstra do pracy, więc czeka nas poranna pobudka, potem na biegu do domu, kąpiele, czesanie, malowanie, ubieranie i jazda do Pruszkowa (bo tam jest impreza). Iteraz tak - samochodem nei pojedziemy, bo z lampki szmpana nici, a jechac SKMką to ja nie chę, bo neiużmiecha mi się dreptanie w szpileczkach i płaszczyku noca po dworcach PKP. A za taksę zapłacę fortunę. No i jak wrócić? Odpada. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3662 |
Zadomowienie
|
A jednak dzis jeszcze z Wami pobede
![]() ![]() No i dobrze bo kiepsko sie czuje przez @ |
![]() ![]() |
![]() |
#3663 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej dziewczyny
![]() u mnie jako tako - nie mam sily na nic Poemi lap
#3664 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
cd
#3665 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
![]() Stokrotko; <przytul> ![]() Asiuk; uwielbiam bukowinę tatrzańską, gdzie macie zakwaterowanie? ( ja byłam w pensjonacie stasinda, bardzoo miło wspominam. A ja po pobycie w zakopanym złapałam doła wywołanego powrotem do codzienności, nie mogę się przestawić, tak mi się nic nie chce;/ święta całkiem ok, wyjazd do zakopca super ![]() Jestem wyspacerowana, wyprzytulana, trochę przymarznięta, ale bardzo mi się podobało i nie chciało mi się wracac bo za krótko.. Wiadomo co robiliśmy przez większość czasu ![]() odkryliśmy dużooo fajnych rzeczy:P
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3666 |
Zakorzenienie
|
Heloo.
Stokrotko bradzo mi przykro..... trzymaj się Kochana.
#3667 |
Zakorzenienie
|
A ja dla odmiany chcę iść na sylwestra i już się nie mogę doczekać
![]() ![]() Wow! Dzięki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ps. TŻ jest coraz bardziej zdesperowany i dzisiaj będzie dzwonić o pracę... Aż strach się bać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3668 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja lece wybierac plytki do kuchni
#3669 |
Zakorzenienie
|
widzę, że powoli wszystkie wracamy do rzeczywistości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3670 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak apropo witam Was. ![]() stokrotko bardzo mi przykro. ![]() ![]() Jako że zara ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3672 |
Zakorzenienie
|
Madlen i co tesciowa Wam nie przeszkadzała?
![]() Ja chorutka ![]() A tak sie cieszyłam ostatnio ze w ogole nie choruję. Jak mi sie nie polepszy do srody to na Sylwestra nie idę (byle się nie polepszyło ![]() Mam dosć imprez. Te swięta to był szał imprezowy. Az wczoraj musiałm spac cały dzień. Wstałam o 13 wypiłam herbatę, zjadłam resztkę karpia i w znowu do lózka...wyszłam z niego dziś o 8:40 ![]() ...i nadal o nim marzę. W skrucie... 23.XII impreza u nas w domu. Poszłam spać o godz.3 po 2 butelkach wina. 24.XII..wstałam o godz. 8 gdyz musialam jechac do mamy pomagac w przygotowaniach. Godz. 16 wigilia u tesciów...18:30 wigilia u rodzicow...umieram z przejedzenia...na szybsze trawienie pije wino...w domu jestesmy o godz.24. Padam. 25.XII wstaję o godz. 12...nadal umieram z przejedzenia...godz.14 jadę do tesciow...jem i piję wino na lepsze trawienie ![]() O godz. 19 w domu jest 16 osób...zaczynamy pić whiski..i dalej jemy. O 3 w nocy goscie z piosenka na ustach wychodza z domu..nie wszyscy...kuzyn z zoną zostają..tanczymy do godz.4. 26.XII..wstajemy o godz.10...jestesmy nadal pijani (procz zony kuzyna)...doprowadzamy się do satnu uzywalnosci....jemy zimne pierogi popijając je herbatą. Godz.1 2 jedziemy do ciotki na obiad. Cała droge spiewamy piosenki. Umieramy na kaca i z przejedzenia. U ciotki jemy obiad...przyjeżdzaja pozostali goscie...jest 20 osob. Pijemy gin z tonikiem. O godz.18 jedziemy z powrotem do domu. Padamy do łóżka. O godz.21 wstajemy...idziemy na imprezę. Pijemy piwo..ale zaraz przychodza znajomi. Pijemy więc zołądkową. O godz.3 jedziemy do domu. Jemy karpia i kanapki z pasztetem. 27.XII ..wstajemy o 13...sprzatamy w domu bo sajgon. Ubieramy się jedziemy do brata. Tam znowu jemy...o godz.18 wsiadamy w samochód..jedziemy do przyjaciela na imprezę. Tak 16 osób..znowu pije whiski i szampana. Znowu jem. O 22 jedziemy odstawić samochod. Przyjeżdza po nas kumpel jedziemy do centrum na imprezę. Pijemy piwo. Mąz gra. Wychodzimy z tamtąd jedziemy na inną imprezę. Tam pijemy kolejne piwo. Wracamy do domu o 4..jemy kanapki z pasztetem i sledzie. 28.XII...wstaję o 13..piję herbatę. Jestem chora. Idę spać dalej. W międzyczasie dzwonię do mamy zeby nie przyjeżdzali bo nie jestem w stanie gosci przyjmować. Dziś od rana piję herbatę..nie jem bo nie jestem w stanie..mam postanowienie nie pić az do nowego roku ![]() ![]() MASAKRA ![]() ![]()
#3673 |
Zadomowienie
|
My tez zostajemy w domku u Tz w sylwestra
![]() ![]() Najbardziej sie ciesze ze razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3674 | |
Rozeznanie
|
Dzien dobry wszystkim
![]() Cytat:
Szykowal nam sie wlasnie taki sylwester i bylismy oboje strasznie ucieszeni ![]() ![]() Czesc Madmuazelle ![]() ![]() Edit: Haniu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2008-12-29 o 10:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
BAN stały
|
Dziękuje,dziękuje.
![]() ![]() haniu,fajny rozpis tego co się działo,faktycznie święta miałaś full wypas. ![]() ![]() ![]() zaro,biczuje się za to. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2008-12-29 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3676 |
Zakorzenienie
|
Hania, niezły maraton, współczuję ci teraz samopoczucia i choroby, ale może dzięki temu odpoczniesz trochę i zwolnisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3677 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stokrotko, mogę cię tylko przytulić, bo słów mi brak ![]() I porsze, nie znikaj chociaż z tego wątku, nie zamykaj się w sobie. Cytat:
![]() leż w łóżku chociaż i już nigdzie nie łaź. ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-12-31 o 11:12 Powód: proszę nie pisać post pod postem! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3678 |
Zadomowienie
|
Hanulku
Masz niespozyta energie do imprezowania ![]() ![]() Duuuzo zdrowka zycze sloneczko ![]() Poemi: Co takiego sie szykuje u Ciebie w sylwestra? ![]() ![]() Zaro czyli bedzie wesolo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3679 |
Zakorzenienie
|
Hania: no nie przeszkadzała..wpadaliśmy do ich apartaentu zjeśc coś czasem, bo u nich w kuchni trzymaliśmy większość jedzenia.
Wypiło się z nimi trochę wina i do siebie znowu. A jak raz zapukałą to się odkrzykneło "śpimy" czy coś w ten deseń. Ale małża nie poznaję:P. Coś czuję, ze będę chora. Ten spacer ostatniego dnia (zrobiliśmy z 8 kilosów... ) to chyba średni pomysł ![]() ![]() Odmarzałam potem godzinę, przy winie i pod prysznicem, dalej mnie palce bolą jak sobie przypomnę. Jak tu kurdę do rzeczywistości wrócić? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3680 |
Zakorzenienie
|
Haniu, no coż... powiem tak, trochę Cię już wirtualnie znam...i Twoje świąteczne wyczyny są do Ciebie podobne
![]() Ja też poimprezowałam w święta, ale tylko rodzinnie. Dużo wina się przelało. Poza tym cały wieczór w 1. dzień świąt spędziliśmy grająć w dart'sy, bo dostaliśmy tarczę z TŻ ![]() Właśnie dziewczyny, jakieś fajne prezenty dostałyście? ![]() Stokrotko, nie napisałam nic wcześniej, bo sądzę, że żadne słowa nie są w stanie Cię teraz pocieszyć. Jednak nie chcę wyjśc na osobę gruboskórną - trzymaj się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3681 |
Zakorzenienie
|
Haniu niezłe święta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3682 |
BAN stały
|
butter,oo to mój tż gdyby dostał tarcze,też by się pewnie ucieszył,bo strzały już ma.
![]() No widzisz madlen,jakiego masz skarba w domu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3683 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3684 |
Zakorzenienie
|
A u mnie nawet całkiem całkiem się Mikołaj spisał
![]() ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2008-12-29 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się właśnie zastanawiam, czy może nie przepuścić sobie kaski, którą dostałam od babci i dziadka. Są dwa wyjścia - rozumne, wrzucam ją do budżetu, i nierozumne - idę na większe zakupy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3686 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Byle chorowac do nowego roku ![]() L_V nie mam zamiaru nigdzie chodzić. Będę sobie lezec i herbatke popijać Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2008-12-29 o 11:19 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3687 |
Rozeznanie
|
Pozwolę sobie poprawić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Madlen, wspaniale że mieliście taki cudowny wyjazd ![]() ![]() Lecę sprzątać poświątecznie ![]() Aaa i umówiłam się na jutro na 12 na masaż pomarańczowy i jakiś zabieg na twarz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3688 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() Wziełam prysznic,musze jeszcze wyprostować wlosy,a nie mam do nich cierpliwości. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3689 |
Zakorzenienie
|
Wy też dzisiaj takie "rozmemłane"?
![]() ![]() |
![]() |
#3690 |
Zakorzenienie
|
oj bardzo...a tu się jednak okazało ze w pracy mam ful roboty
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.