![]() |
#3661 |
Raczkowanie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
|
![]() ![]() |
![]() |
#3662 |
Raczkowanie
|
witam w niedziele
![]() Judka - dziękuję za namiary, powoli wertuję cały ten wątek, jestem też na forum beauty w Polsce i odechciewa mi się dr Krajewskiego.. chciałabym pojechać do Polanicy ale ze Szczecina jest to podróż na dwa dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3663 |
Rozeznanie
|
Moj noc jest okrągły, kratoflowaty
![]() ehhh co ja bym dała za operacje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3664 |
Raczkowanie
|
Noo i tak jak przewidywałam - po wakacjach idę na poprawkę ;//
|
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
Raczkowanie
|
Kto cię operował i czemu musisz mieć poprawkę?
#3666 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny czasem medycyna nie zna granic...wyczytalam w necie ze mlody chlopak lat 25 mial operacje jedynie przegrody chleb powszedni dla laryngologa...obudzil sie po operacji ale niestety rano zmarl...nie wiadomo dlaczego...stalo sie to w tamtym tygodniu teraz jest afera
#3667 |
Raczkowanie
|
Dr.Piotr Borowski - nie ma za wielu informacji o nim w necie niestety ...
Byłam u niego na konsultacji i powiedział że faktycznie jest wypukłość na nosie - przerost kostniny i w sierpniu mam przyjść na kontrolę i wtedy umówimy się na temin operacji. Narazie jestem 4,5 m-ca po ale powiedział że małe szanse że samo zejdzie ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3668 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#3669 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3670 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Raua Czas edycji: 2011-05-31 o 20:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja tez jestem rocznik 93, 18 lat to juz dobry wiek ;D nie ma co dluzej czekac... ja co prawda dobrze mam zrobione raczej, chociaz jak palcem przejade to czuje male nierownosci jeszcze... no i czubek nosa mi tak smisznie troche spadl ale nie narzekam, jest duzo lepiej niz bylo przed i to sie liczy;( + no tragedia byla z tym 25 latkiem;[ ja to nawet nigdy nie mialem badanej krwi:O przed operacja nosa tez nie:O ? to nie dziwne?? nic nie mialem.. zadnych badan ![]() ![]() Edytowane przez kwaczk Czas edycji: 2011-05-31 o 22:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3672 |
Rozeznanie
|
witam
dawno mnie tutaj nie było.Pisze tylko do osób ,które zastanawiają się nad korektą nosa u dr,Stepniewskiego z Kobylników. Przemyślcie to!!!!ja miałam u neigo korekte robioną 25 stycznia,cierpliwie czekalam na efekt końcowy.Jestem bardzo niezadowolona,sa dni keidy w ogóle żałuję,że to zrobiłam.Łuk noska na początku był śliczny ,teraz jakieś dziwne nierówności się pojawiają(mam jeszcze nadzieje,że to efekt nierownomierno schodzącej opuchlizny).Końcówka noska jest jakaś dziwna,krzywa.Skrzydełka nosa są kompletnie krzywe:1.Jedno jest wyżej od drugiego 2.Skrzydełka są różnej szerokości. Z prawej strony nosa w okolicy oka jest zgrubienie,które zmienia swoja wielkość,jest to taka grudka.Są dni kiedy mam oko spuchnięte przez nią.Teraz 6go jadę do doktora pokazać mu ten nos.Bedę żądała wykonania korekty,mimo tego,że wcale nie mam ani zcasu ani ochoty przechodzic przez to wszystko od nowa.Jesli doktor będzie stawiał jakis opór,czy sie wykręcał mam zamiar pójsc z tym do prawnika.Chciałam niewielkiej zmiany,chciałam pozbyć się kompleksu,a teraz słyszę tylko od znajomych komentarze jaki mam krzywy nos.Nie był ataki przed operacją,wiec myślałam,że to tylko korekta długości i smukłości ,a tu takie efekty....
#3673 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pokazywalas tu nosek jakis czas temu i wygladal ok..szkoda ze sie zmienil ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3674 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz co wtedy z profilu był ok,a z przodu mi się nie podobał,ale czekałam cierpliwie na efekt końcowe.Teraz czuje się taka brzydka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Aha ważne pytanie czy ktoś wie,czy lekarz może ode mnie zażądać ode mnei jakiś opieniedzy za poprawkę??Czy powinien to zrobic w ramach reklamacji,to przecież on zmaścił robote.
![]() |
#3675 |
Przyczajenie
|
Witam jestem na tym forum nowa czytalam wszytskie wasze wypowiedzi bo moim marzeniem jest zmiana nosa. Mam garbaty duzy i na dodatek krzywy. Zdecydowalam sie na operacje ale nie wiem do jakiego chirurga sie wybrac bo co czytam opinie na temat jakiegos specjalisty mam mieszane uczucia. Prosze dziewczyny ktore sa po operacji i sa zadowoolone napiszcie mi u kogo najlepiej wykonac ten zabieg. Boje sie teraz jeszcze bardziej po tej aferze z tym chlopakiem 25 ktory zmarl letnim a mam mala coreczke i tylko o to sie martwie zeby wszystko poszo dobrze i zebym sie obudzila po. dziekuje z gory za usyskanie informacji
|
![]() ![]() |
![]() |
#3676 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i w kwestiach rodzicielskich doskonale Cie rozumiem, na mnie tez czekal maly synek w domu...ale trzeba myslec pozytywnie ja nawet nie bralam pod uwage kwestii ze moge sie nie obudzic...nie mozna zataic zadnych chorob, lekow ktorych sie bierze itp. bo potem są tragedie
![]() |
#3677 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zaniepokoił mnie Twój wcześniejszy post i byłam przed chwilą u mojego lekarza i pytalam o te nierówności, ja też mam grudke przy lewym oku i lekkie twarde zgrubienia na środku nosa, i jestem spokojniejsza, bo powiedzial, że to jest opuchlizna/zapalenie ochrzęstnej (dokladnie nie pamiętam jak to nazwał). Powiedział, że to może schodzić nawet do 6 miesięcy i żeby na spokonie do sprawy podejść i w żadnym wypadku nie naciskać bo pod spodem są żyłki i stany zapalne i polecił mi dalej lykać otrex na żyły. Opowiedział też o pacjentce, która się uparła i usuną jej te zgrubienia, a po kolejnych kilku miesiącach jak cała opuchlizna zeszła pojawil się w tym miejscu dołek i znowu po jakimś czasie musieli coś tam dokładać i skracać nos, no texas na całego;/ Więc może i Ty podejdź bardziej spokojnie do tego, nie wiem dokladnei kiedy mialaś zabieg, ale może warto jeszce troche poczekać. Życzę powodzenia ![]() Edytowane przez Raua Czas edycji: 2011-06-01 o 18:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3678 |
Przyczajenie
|
a Ty u kogos robilas operacje? mozesz mi napisac, jesli nie na stornie to moze na maila mi wyslij : maly_smoczus@poczta.fm ? ja zastanawialam sie nad prof Kobusem z Polanicy Zdroj w zasadzie bylam juz zdecydowana ale jak zaczelam czytac na forach rozne opinie zaczelam sie bac teraz zastanawiam sie nad Piotrem Skupinem jesli ktos byl operaowany prze ktorego z tych lekarzy prosze o wypowiedz
---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Oczywiscie ammm Ciebie chcialam zapytac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3679 |
Przyczajenie
|
Dziekuje ci ślicznie ammm za szybciutką odpowiedz na priv
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3680 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie wszystko wyjaśni się 6go jak lekarz obejrzy nosek.Moja znajoma tez miała taka grudkę jaką ja mam i jej to nigdy nie zniknęło,wręcz narosło jeszcze wokół i jest bardzo widoczne.Dlatego ja też tym sie zdenerwowałam.A ja jestem po 4 miesiące.nawet jesli ta grudka okaże się nieszkodliwą i lekarz powie,że ona zniknie to...chce żeby poprawil te miejsca przy skrzydełkach i same skrzydełka.Choć powiem wam szczerze,że ja nie wiem czy to się da.To jest jakoś tak dziwnie pokręcone,że martwię się,że taka już pozostanę. ![]()
![]() |
#3681 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3682 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- dziewczyny ktora z Was robila operacje u dr Skupina??? prosze o jakies zdjecia na maila maly_smoczus@poczta.fm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3683 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja robiłam u Stępniewskiego w Kobylnikach pod Poznaniem.
![]() |
#3684 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3686 |
Przyczajenie
|
Moja operacja odbyla sie 40 dni temu
![]() ![]() maria_93, a co u Ciebie nie tak? Znaczy ze bylo wszystko OK przez pare miesiecy i nagle sie cos pogorszylo? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kwaczk Czas edycji: 2011-06-03 o 02:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3687 |
Przyczajenie
|
Kochane czy operacja czubka nosa (samego czubeczka) musi się odbywać przy znieczuleniu ogólnym, czy może być miejscowe?
Czy po operacji części chrzęstnej (tylko i wyłącznie) również pojawiają się na buzi, powiekach siniaki? Z góry dziękuję za odp. |
![]() ![]() |
![]() |
#3688 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3689 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3690 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hejo, czuję sie wywołana do tablicy ![]() Edytowane przez Anja1987 Czas edycji: 2012-08-21 o 19:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.