...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana... - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-07, 18:12   #3661
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala
Dot.: ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
na zaparcia herbatki, regulavit albo wlasnie figura. tylko strzezcie sie tych z kruszyna!!!!

Ciagle jeszcze nie dotarlam do piekarnika (zreszta sasiad urwal w nim raczke) ani nawet do patelni. A takie dobroci wczoraj nakupilam, cala lodowa zapchana mieskiem i lososiem, i serkami, nawet maslanke lowicza znalazlam. TaZ ma prikaz nie ruszac, bo on ma cala szafke czekolad i innego swisntwa a to MOJE (my precioussssssssss). I to jest normalnie niesprawiedliwe, bo TaZ to nie je, on zre jak dziki osiol a chudy jest jak szczapa. Ile on cukru i slodyczy i wegli i wszystkiego co mu w lapki wpadnie, jak kosiarka rotacyjna jest. A ja bylebym troche sobie pofolgowala to od razu w dupsko idzie. Buuuuu

Ogolnie lenia mam i nie chce mi sie pracowac. Poszlabym do domku i urzadzala swoje M1
jaka figura? system slim figura (ta co ma 3 stopnie) czy jakaś inna?

mądrala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 18:46   #3662
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Cytat:
Napisane przez mądrala Pokaż wiadomość
nie taka nazwa herbatki, ale to co innego niż slim figura
Cytat:
Napisane przez lewaloff Pokaż wiadomość
silikonowych, klasycznej blaszki czy papilotek? bo jakby co to mogę pomóc
jakiejkolwiek ooo byłabym wdzięczna za info

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

nie mam w czym upiec chlebka, wiec dzisiaj po ciężkim dniu zwykłą bułę wszamałam

Mikołaj <3
mamaNiny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 19:28   #3663
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość
nie taka nazwa herbatki, ale to co innego niż slim figura

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

nie mam w czym upiec chlebka, wiec dzisiaj po ciężkim dniu zwykłą bułę wszamałam
Jeżeli chciałabyś piec w piekarniku, to taką teflonową foremkę można kupić w Auchanie, ale ja szczerze mówiąc rozlewam to do małych okrągłych miseczek i wyciągam je zaraz po "ugotowaniu"

Stary 2009-07-07, 19:35   #3664
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

no w piekarniku, a w auchan w wola parku nie widziałam ostatnio tych foremek
wcześniej miałam takie jednorazówki

Mikołaj <3
Stary 2009-07-07, 20:03   #3665
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
no w piekarniku, a w auchan w wola parku nie widziałam ostatnio tych foremek
wcześniej miałam takie jednorazówki
No to dziwne... to jakbyś nie mogła znaleźć to mogę Ci kupić i wysłać, jak coś

Właśnie zeszłam z orbitka...15 min. i jestem mokrusieńska i roztopiona

Stary 2009-07-07, 20:10   #3666
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

no jeszcze poszukam może w tesco będą.

Mikołaj <3
Stary 2009-07-07, 21:18   #3667
Ellisa
Raczkowanie

Witam ponowie wieczorowa porą.Dziś 5 dzień na diecie-faza uderzeniowa.Spadek wagi ,2,5 kilograma.Nie wiem co powinnam zrobić teraz.Przejść do drugiej fazy na 5 dni czy jeszcze pociagnąć uderzeniową.W sumie to dobrze mi idzie.Gotowałam rodzince obiadek.Nawet nie próbowałam,na wyczucie.Byłam na spacerze,ominęłam stragany z cudownymi soczystymi czeresniami - a to moje ulubione owoce.Byłam w Tesco,ominęłam arbuzy,czekolady z orzechami itp.Wylądowałam w Lidlu,tez ominęłam wszystko co do tej pory kupowałam i wróciłam do domu z zakupami dla rodziny ,i owszem ale dla siebie tylko kefirek.W życiu nie miałam takiego samozaparcia.A wam jak idzie?
Ellisa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-07, 22:13   #3668
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez Ellisa Pokaż wiadomość
Witam ponowie wieczorowa porą.Dziś 5 dzień na diecie-faza uderzeniowa.Spadek wagi ,2,5 kilograma.Nie wiem co powinnam zrobić teraz.Przejść do drugiej fazy na 5 dni czy jeszcze pociagnąć uderzeniową.W sumie to dobrze mi idzie.Gotowałam rodzince obiadek.Nawet nie próbowałam,na wyczucie.Byłam na spacerze,ominęłam stragany z cudownymi soczystymi czeresniami - a to moje ulubione owoce.Byłam w Tesco,ominęłam arbuzy,czekolady z orzechami itp.Wylądowałam w Lidlu,tez ominęłam wszystko co do tej pory kupowałam i wróciłam do domu z zakupami dla rodziny ,i owszem ale dla siebie tylko kefirek.W życiu nie miałam takiego samozaparcia.A wam jak idzie?
Ellisa, wszystko zależy ile masz do zrzucenia. Jeżeli do 10kg to zrób MAKSYMALNIE 7dni ta pierwszą faze. Jeżeli jest to kilka kg to od razu przejdź do drugiej

Stary 2009-07-07, 22:59   #3669
Ellisa
Raczkowanie

Waga wyjsciowa 69 a dzis rano 66,7.Chcę do 60.To moze pociagnę pierwszą faze jeszcze 2 dni.Dzięki.
Ellisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 05:32   #3670
justyna2639
Zakorzenienie

Dzień dobry U mnie niby trzeci dzień protein. Wczoraj zjadłam bardzo mało przez cały dzień, ale wieczorem wyszłam z koleżanką, poszłyśmy do restauracji... no i trzeba było coś zamówić. Wybrałam sałatkę z kurczaka z chlebkiem (którego oczywiście nie jadłam) no i niestety (o tym zapomniałam) sok bananowy. Ogólnie cieszę się, że nie wzięłam pizzy bo to by już w ogóle była porażka, ale wiem, że mogłam chociaż tego soku nie brać tylko wodę...
No cóż... tak bywa. Dziś kolejny trudny dzień-wizyta u dziadków... Mam nadzieję, że jakoś przetrwam.
justyna2639 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 10:02   #3671
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

Cytat:
herbatka nazywa sie FIGURA 2 - zalaczam fotke. Popatrz tylko na sklad aby byla ta z senesem a nie z kruszyna (chyba figura 1 ma kruszyne). Albo Regulavit. Obie maja podobny sklad i dzialanie.

U mnie istna londynska pogoda. Nie wiem co sie dzieje. Wczoraj w drodze do domu (11km rowerem) tak mnie zlalo ze wode z butow musialam wylewac. A deszcz byl tak silny ze skora bolala, jak grad. A dzis rano znowu pada, ale przynajmniej sie w przeciwdzesczowe wdzianko zapakowalam.

Poskladalam do kupki moja bieznie wczoraj. I dziala!!!!! Moje bejbi. Teraz moge sobie spokojnie biegac przy ulubionych serialach. Oczywiscie jak w koncu sie rozpakuje z pudel. Nie jest zle. 4 z 20 juz sa wypakowane. Robimy totalny przeglad wszystkiego i albo do smieci albo na charity. Dobre sa takie przeprowadzki, czlowiek sobei nawet nei zdaje sprawy ile smieci trzyma: a bo moze sie przyda, a szkoda wyrzucac. Az strach jak ten dom jest zapuszczony. Ja rozumiem (przynajmniej probuje) ze to obce i ludzie przychodza i odchodza ale kurde spedzasz tam czas i na te pare tygodni /miesiecy to jednak jakis substytut domu jest wiec nei wiem jak mozna byc taka fleja? wlasnie pisze zasady korzystania z domu. Jak w obozie bedzie a co. I jak nei beda sprzatac to sie ich pstraszy ze z kaucji im sie bedzie potracac. Nic tak nie motywuje jak wizja utraty pieniedzy. A najlepsze miejsce na wieszanie tego typu rzeczy to... oczywiscie wewnetrzna strona drzwi od toalety. Nikt nie przeoczy i ma pare dobrych chwil naprzeczytanie i przemyslenie tego co czyta

Jak smazycie kotlety w otrebowej panierce? Bo troche mi sie przypalaly bez tluszczu.

i tak sie zastanawiam nad wieprzowina. Wczoraj czytalam ksiazke i Dukan pisze ze jest niewskazana w fazie uderzeniowej. A co potem? bo potem juz nic nie mowi ze zabroniona? Bo ja to wole wieprzowinke niz wolowine.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg figura1.jpg (14,2 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Regulavit2.jpg (52,1 KB, 1 załadowań)

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-08, 10:18   #3672
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Cytat:
Napisane przez justyna2639 Pokaż wiadomość
Dzień dobry U mnie niby trzeci dzień protein. Wczoraj zjadłam bardzo mało przez cały dzień, ale wieczorem wyszłam z koleżanką, poszłyśmy do restauracji... no i trzeba było coś zamówić. Wybrałam sałatkę z kurczaka z chlebkiem (którego oczywiście nie jadłam) no i niestety (o tym zapomniałam) sok bananowy. Ogólnie cieszę się, że nie wzięłam pizzy bo to by już w ogóle była porażka, ale wiem, że mogłam chociaż tego soku nie brać tylko wodę...
No cóż... tak bywa. Dziś kolejny trudny dzień-wizyta u dziadków... Mam nadzieję, że jakoś przetrwam.
powodzenia! dasz radę
Cytat:
Napisane przez Ellisa Pokaż wiadomość
Waga wyjsciowa 69 a dzis rano 66,7.Chcę do 60.To moze pociagnę pierwszą faze jeszcze 2 dni.Dzięki.
no to pięknie! gratulacje! jak by było Ci ciężko przez te 2 dni, to poprostu dołącz warzywka i będziesz miała fazę warzywną!
Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
U mnie istna londynska pogoda. Nie wiem co sie dzieje. Wczoraj w drodze do domu (11km rowerem) tak mnie zlalo ze wode z butow musialam wylewac. A deszcz byl tak silny ze skora bolala, jak grad. A dzis rano znowu pada, ale przynajmniej sie w przeciwdzesczowe wdzianko zapakowalam.

Jak smazycie kotlety w otrebowej panierce? Bo troche mi sie przypalaly bez tluszczu.

i tak sie zastanawiam nad wieprzowina. Wczoraj czytalam ksiazke i Dukan pisze ze jest niewskazana w fazie uderzeniowej. A co potem? bo potem juz nic nie mowi ze zabroniona? Bo ja to wole wieprzowinke niz wolowine.
u nas też paskudnie i dziś łaziłam 1,5 godziny w deszcz z małą.. ona zapakowana w płaszcz przeciwdeszczowy i w kalosze zbierała ślimaki... ble ble ble.. musiałam jej z rączek wyciągać, bo bałąm się, że jakiegoś połknie
ale Ty miałaś za to darmowy masaż biczami
moje kotlety też się troszkę przypalają czasem jem wieprzowinę, bo wędlin drobiowych nie lubię.. i jak mi obrzydną to kupuję jakieś pieczone mięsko

Dziś waga znów łaskawa 62kg

Mikołaj <3
Stary 2009-07-08, 10:44   #3673
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Zdrastwujcie! Dzisiejsze sniadanie to twarozek ze szczypiorkiem (chudy bialy ser, lyzeczka homogenizowanego naturalnego i szczypiorek), na II o ile bede miala miejsce przed obiadem planuje zjesc jajco na twardo, albo serek topiony light ;P (mam! nawet taki z ziolami), na obiad mam dylemat, czy dusic wolowine, czy upiec indyka kawalek... a na kolacje pewnie nic nie zjem bo po obiedzie nie bede miala sily :P
We wszystkim towarzyszy mi lipton czarny z slodzkiem na bazie cyklaminianu i sacharyny (pycha), cola zero, i woda, niestety gazowana, niegazowanej przelknac nie moge.
Planuje upiec chlebek lub placki dunkana i przemycic go do grillowanych kanapek z serkiem fit i chuda wedlina (chociaz pewnie beda to pieczone resztki z obiadu z dnia wczesniejszego)
Tylko pytanie, co jest smaczniejsze? chlebek, czy placki z otrebow? bo to ze w 1 fazie mozna to wiem (chyba ze ksiazka klamie)...
I cos czuje ze warzyw mi sie jesc nie bedzie chcialo

(odnosnie wspomnianego petit suise mowicie ze to gesty serek, jak twarog ze smietana, to chyba tip homo naturalny zwany Twarozkiem homogenizowanym naturalnym, jest bardziej gesty niz inne homo naturalne, sa dostepne w realu)

Mama Niny, ty z Jelonek? ^^

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców
Czas edycji: 2009-07-08 o 10:51
SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 11:08   #3674
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

nie z jelonek póki co z lotniska ul hery a cio? sąsiadki jesteśmy?

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

co do chlebka lub placków.. no mi nie wychodzą absolutnie.. rosnąć nie chcą! grr

Mikołaj <3
Stary 2009-07-08, 11:10   #3675
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Niestety nie, bo ja Prażanka Ale moj szanowny z Bemowa, co prawda teraz juz Prażanek ale meldunek ciagle ma niedaleko sołtana
(W sumie niebawem to ja bede z poza wawy, jakiegos zyrardowa czy cus w ten desen )

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-08, 11:18   #3676
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

no soltana rzut beretem
na Prage bede miala blizej ok wrzesnia(mam nadzieje), bo wtedy bede z Bialoleki
no moze nie tyle blizej, co po tej samej stronie Wisly
a czemu Cie wywiewa w swiat?

Mikołaj <3
Stary 2009-07-08, 11:29   #3677
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Bo chce sie bez rodzicow mieszkac, ot co
Niestety ceny mieszkan w Warszawie mnie zabijaja, a jak pod warszawa 40km mozna mieszkanie w zasiegu skm 70mkw za 170 tys.... no to chyba mowi samo za siebie

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2009-07-08, 11:29   #3678
Evick
Raczkowanie

Cytat:
nie z jelonek póki co z lotniska ul hery a cio? sąsiadki jesteśmy?
Za to ja sąsiadka. Z Pełczyńskiego byłam (za Tesco), a teraz z Fortu Bema...
Te foremki widziałam i w Tesco i w Achanie. Są w pudełeczkach z firmy Fleken-cośtam. Są jeszcze takie dla dzieci ze świąt Bożego Narodzenia i Wielkanocy (kupiłam bo kolorowe na urodziny Nelki, a potem przyjrzałam się, że to świąteczne

Faza utrwalająca jakaś dziwna jest. Zupełnie nie wiem co jeść. Wiem, że mogę 2 kanapki z żółtym serem. A obiad to dla mnie zagadka - niby wiem co mogę, ale jakoś nie wiem. Więc jem co dają, albo jem co do tej pory. Wagi nie mam przez 2 tygodnie, więc nic nie wiem.
jeszcze 0,3 kg do wagi sprzed 1 ciąży)
dieta od 29.04.2009 do 17.11.2009,
22.02.2010 zaczynam ciąg dalszy!
Evick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 13:02   #3679
lewaloff
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to lewaloff

Cytat:
A gdzie można kupić takie papierowe??? Bo formę teflonową to mam, ale tych papierowych nie moge nigdzie kupic
Cytat:
ja mam 2 teflonowe formeki z Ikei, do których wkładam papierowe wkładki - zapas sobie załatwiłam na bardzo dłuuuuugo, kupując 1000 szt w sklepie www.k-2.com.pl - polecam.

ja też pochodzę z Jelonek (Wyki), obecnie Ochota

mam pytanie do dziewczyn, które już są dłuższy czas na protalu - jak było u Was z wagą przy @? bo ja mam @ od poniedziałku, waga stanęła i nie chcę się cholera ruszyć w dół, no na szczęście w górę też nie idzie (tfu, tfu , tfu)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-08, 13:12   #3680
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Same Bemowianki no Kiedys na beztluszczowego udzca indyczego bedzie trzeba wyskoczyc! Badz zrobic sobie wieczor rozpusty i na piwo

Drozdze w chlebku to zwykle, czy suszone, czy instant?

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2009-07-08, 14:36   #3681
ijklmn
Przyczajenie

witam, dzisiaj 8 dzień fazy uderzeniowej i jak na razie 4,5 kg poszło się paść i ma nadzieje że już nie wróci
jestem troszkę rozczarowana bo przez ostanie dni schudłam tylko 0,2 kg, ale w sumie i tak nie mam co narzekać

Cytat:
mam pytanie do dziewczyn, które już są dłuższy czas na protalu - jak było u Was z wagą przy @? bo ja mam @ od poniedziałku, waga stanęła i nie chcę się cholera ruszyć w dół, no na szczęście w górę też nie idzie (tfu, tfu , tfu)
ja tak właściwie dopiero co zaczęłam dietę, ale jeśli Ci to pomoże to w momencie rozpoczęcia kuracji miałam @ i pierwszego dnia schudłam 1,3 kg, ale to pewnie inna sytuacja niż jak się jest już na diecie jakiś czas
ijklmn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 15:41   #3682
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam 2 teflonowe formeki z Ikei, do których wkładam papierowe wkładki - zapas sobie załatwiłam na bardzo dłuuuuugo, kupując 1000 szt w sklepie www.k-2.com.pl - polecam.

Mi przy krwawieniu poszło w dół 0,5 kg i nie chce w dół dalej ruszyć :/

Edytowane przez Elliannia
Czas edycji: 2009-07-08 o 15:43
Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 16:09   #3683
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Cytat:

u mnie przy okresie stało, rosło do 2kg a przy ostatnim 1,5kg spadło dziwne to to
jak dalej nigdzie nie znajdę to skorzystam z tego sklepu dzięki!
Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Bo chce sie bez rodzicow mieszkac, ot co
Niestety ceny mieszkan w Warszawie mnie zabijaja, a jak pod warszawa 40km mozna mieszkanie w zasiegu skm 70mkw za 170 tys.... no to chyba mowi samo za siebie
prawda.. nas z tego powodu na Białołękę wygnało chociaż zawsze marzyłam o czymś większym na Bemowie
Cytat:
Napisane przez Evick Pokaż wiadomość
Za to ja sąsiadka. Z Pełczyńskiego byłam (za Tesco), a teraz z Fortu Bema...
Te foremki widziałam i w Tesco i w Achanie. Są w pudełeczkach z firmy Fleken-cośtam. Są jeszcze takie dla dzieci ze świąt Bożego Narodzenia i Wielkanocy (kupiłam bo kolorowe na urodziny Nelki, a potem przyjrzałam się, że to świąteczne

Faza utrwalająca jakaś dziwna jest. Zupełnie nie wiem co jeść. Wiem, że mogę 2 kanapki z żółtym serem. A obiad to dla mnie zagadka - niby wiem co mogę, ale jakoś nie wiem. Więc jem co dają, albo jem co do tej pory. Wagi nie mam przez 2 tygodnie, więc nic nie wiem.
ja kiedyś też w auchan kupowałam, ale w tę sobotę nie znalazłam ich ani na dole ani na górze zaraz wybiorę się do tesco.
Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Same Bemowianki no Kiedys na beztluszczowego udzca indyczego bedzie trzeba wyskoczyc! Badz zrobic sobie wieczor rozpusty i na piwo

Drozdze w chlebku to zwykle, czy suszone, czy instant?
w takim dietetycznym towarzystwie piwko nie zaszkodzi!

Mikołaj <3
Stary 2009-07-08, 16:16   #3684
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

No ba, juz same rozmowy beda odchudzajaco dzialac!
Melduje ze indyczek dochodzi... pysznie pachnie i jest soczysty

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2009-07-08, 16:22   #3685
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

buuuu a kto ze man sie na rozpustne piwko wybierze?

Rysio-managier przyniosl ciacha. Takie wielozbozowe, co sie macza w herbacie i czekolada sie rozpuszcza. No i jak mialam odmowic jak on je specjalnei dla mnei przyniosl? No nie moglam. Wiec zjadlam 3. Rany ale dobre bylo. Ale za to czeka mnei kolejne 11km na rowerku do domu. Znowu w deszczu. I jutro rano jeszcze raz. I po poludniu tez. Wiec spale z nadmiarem.

Ide za godzine na kolejny zabieg usuwania wlosow laserem. Oj bedzie bolalo. ale nikt nei powiedzial ze bycie piekna to latwa praca

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 16:24   #3686
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

yo yo dziewczynki..wpadam by wkrasc sie w Wasze szeregi

od jutra zaczynam faze uderzeniowa -3dniowa
a dzisiaj nastawiam sie psychicznie podczytujac Was

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 17:51   #3687
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Aniko nie zapomnij duuuzo pic, okropnie duzo

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2009-07-08, 19:08   #3688
DAVIDKA
Raczkowanie

Witajcie chudzinki
Jestem na Dukanie 7 dzien ubylo mi prawie 3 kilo
Mam pytanie ;czy moge pic kawe inke ?
i sama juz nie wiem co z tym slodzikiem ?
Stary 2009-07-08, 19:43   #3689
YesYouCan
Przyczajenie

Witam. Jakies 3 tygodnie temu zaczęłam diete proteinową..ale niestety byłam przez tydzień nad morzem na festival heineken open'er i niestety codziennie grzeszyłam..no coż... od jutra zaczynam znowu..
i mam pytanie.. jaki jest przepis na ten chlebek???
aha zapomniałam dodać schudałm jedynie 3 kg..moze dlatego ze nie mam duzo do zrzucenia..teraz zatrzymalam sie na 55 kg..ale jestem niziutka..i brzuszek mi odstaje! pozdrawiam!
YesYouCan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 19:43   #3690
mimee
Raczkowanie

hej laski u mnie 3 dzien prawie bez grzeszenia (baton musli wsunęłam dziś). walczę cały czas ze sobą przechodząc obok wagi, bo zrobiłam sobie odwyki tak mnie korci zeby wejść co przechodze obokale po brzuchu widzę, ze ruszyło cośno jeszcze tylko 15kg i będzie superowocały czas plujęsobie w brodę ze przerwałam, bo pewnie już bym miała z głowy

witam nowo przybyłe i od razu mówie - warto wytrwać

a jeśli chodzi o inkę to na samym początku forum zastanawiałyśmy się czy można i o ile dobrze pamiętam to doszłyśmy do wniosku, ze w umiarkowanych ilościach jest okja piję ricore i jakoś nie widzę, zeby przeszkadzala w diecie
meta - 63
givenchy ange ou demon tendre
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=513746

cel realizuje się poprzez działanie
machina ruszyła
mimee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości