|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...
Cytat:
![]() |
#3662 | |
Zakorzenienie
|
nie taka nazwa herbatki, ale to co innego niż slim figura
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- nie mam w czym upiec chlebka, wiec dzisiaj po ciężkim dniu zwykłą bułę wszamałam ![]() ![]()
![]() |
#3663 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli chciałabyś piec w piekarniku, to taką teflonową foremkę można kupić w Auchanie, ale ja szczerze mówiąc rozlewam to do małych okrągłych miseczek i wyciągam je zaraz po "ugotowaniu"
#3664 |
Zakorzenienie
|
no w piekarniku, a w auchan w wola parku nie widziałam ostatnio tych foremek
![]() wcześniej miałam takie jednorazówki
#3665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie zeszłam z orbitka...15 min. i jestem mokrusieńska i roztopiona ![]()
![]() |
#3666 |
Zakorzenienie
|
no jeszcze poszukam
![]()
#3667 |
Raczkowanie
|
Witam ponowie wieczorowa porą.Dziś 5 dzień na diecie-faza uderzeniowa.Spadek wagi ,2,5 kilograma.Nie wiem co powinnam zrobić teraz.Przejść do drugiej fazy na 5 dni czy jeszcze pociagnąć uderzeniową.W sumie to dobrze mi idzie.Gotowałam rodzince obiadek.Nawet nie próbowałam,na wyczucie.Byłam na spacerze,ominęłam stragany z cudownymi soczystymi czeresniami - a to moje ulubione owoce.Byłam w Tesco,ominęłam arbuzy,czekolady z orzechami itp.Wylądowałam w Lidlu,tez ominęłam wszystko co do tej pory kupowałam i wróciłam do domu z zakupami dla rodziny ,i owszem ale dla siebie tylko kefirek.W życiu nie miałam takiego samozaparcia.A wam jak idzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3669 |
Raczkowanie
|
Waga wyjsciowa 69 a dzis rano 66,7.Chcę do 60.To moze pociagnę pierwszą faze jeszcze 2 dni.Dzięki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3670 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() No cóż... tak bywa. Dziś kolejny trudny dzień-wizyta u dziadków... Mam nadzieję, że jakoś przetrwam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3671 |
Zakorzenienie
|
herbatka nazywa sie FIGURA 2 - zalaczam fotke. Popatrz tylko na sklad aby byla ta z senesem a nie z kruszyna (chyba figura 1 ma kruszyne). Albo Regulavit. Obie maja podobny sklad i dzialanie.
U mnie istna londynska pogoda. Nie wiem co sie dzieje. Wczoraj w drodze do domu (11km rowerem) tak mnie zlalo ze wode z butow musialam wylewac. A deszcz byl tak silny ze skora bolala, jak grad. A dzis rano znowu pada, ale przynajmniej sie w przeciwdzesczowe wdzianko zapakowalam. Poskladalam do kupki moja bieznie wczoraj. I dziala!!!!! Moje bejbi. Teraz moge sobie spokojnie biegac przy ulubionych serialach. Oczywiscie jak w koncu sie rozpakuje z pudel. Nie jest zle. 4 z 20 juz sa wypakowane. Robimy totalny przeglad wszystkiego i albo do smieci albo na charity. Dobre sa takie przeprowadzki, czlowiek sobei nawet nei zdaje sprawy ile smieci trzyma: a bo moze sie przyda, a szkoda wyrzucac. Az strach jak ten dom jest zapuszczony. Ja rozumiem (przynajmniej probuje) ze to obce i ludzie przychodza i odchodza ale kurde spedzasz tam czas i na te pare tygodni /miesiecy to jednak jakis substytut domu jest wiec nei wiem jak mozna byc taka fleja? wlasnie pisze zasady korzystania z domu. Jak w obozie bedzie a co. I jak nei beda sprzatac to sie ich pstraszy ze z kaucji im sie bedzie potracac. Nic tak nie motywuje jak wizja utraty pieniedzy. A najlepsze miejsce na wieszanie tego typu rzeczy to... oczywiscie wewnetrzna strona drzwi od toalety. Nikt nie przeoczy i ma pare dobrych chwil naprzeczytanie i przemyslenie tego co czyta ![]() Jak smazycie kotlety w otrebowej panierce? Bo troche mi sie przypalaly bez tluszczu. i tak sie zastanawiam nad wieprzowina. Wczoraj czytalam ksiazke i Dukan pisze ze jest niewskazana w fazie uderzeniowej. A co potem? bo potem juz nic nie mowi ze zabroniona? Bo ja to wole wieprzowinke niz wolowine.
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#3672 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale Ty miałaś za to darmowy masaż biczami ![]() moje kotlety też się troszkę przypalają ![]() ![]() Dziś waga znów łaskawa 62kg ![]()
![]() |
#3673 | ||
Zakorzenienie
|
Zdrastwujcie! Dzisiejsze sniadanie to twarozek ze szczypiorkiem (chudy bialy ser, lyzeczka homogenizowanego naturalnego i szczypiorek), na II o ile bede miala miejsce przed obiadem planuje zjesc jajco na twardo, albo serek topiony light ;P (mam! nawet taki z ziolami), na obiad mam dylemat, czy dusic wolowine, czy upiec indyka kawalek... a na kolacje pewnie nic nie zjem bo po obiedzie nie bede miala sily :P
We wszystkim towarzyszy mi lipton czarny z slodzkiem na bazie cyklaminianu i sacharyny (pycha), cola zero, i woda, niestety gazowana, niegazowanej przelknac nie moge. Planuje upiec chlebek lub placki dunkana i przemycic go do grillowanych kanapek z serkiem fit i chuda wedlina (chociaz pewnie beda to pieczone resztki z obiadu z dnia wczesniejszego) ![]() Tylko pytanie, co jest smaczniejsze? chlebek, czy placki z otrebow? bo to ze w 1 fazie mozna to wiem (chyba ze ksiazka klamie)... I cos czuje ze warzyw mi sie jesc nie bedzie chcialo ![]() (odnosnie wspomnianego petit suise mowicie ze to gesty serek, jak twarog ze smietana, to chyba tip homo naturalny zwany Twarozkiem homogenizowanym naturalnym, jest bardziej gesty niz inne homo naturalne, sa dostepne w realu) Mama Niny, ty z Jelonek? ^^
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-07-08 o 10:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
Zakorzenienie
|
nie z jelonek
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- co do chlebka lub placków.. no mi nie wychodzą absolutnie.. rosnąć nie chcą! grr
#3675 | ||
Zakorzenienie
|
Niestety nie, bo ja Prażanka
![]() ![]() ![]() (W sumie niebawem to ja bede z poza wawy, jakiegos zyrardowa czy cus w ten desen ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3676 |
Zakorzenienie
|
no soltana rzut beretem
![]() na Prage bede miala blizej ok wrzesnia(mam nadzieje), bo wtedy bede z Bialoleki ![]() no moze nie tyle blizej, co po tej samej stronie Wisly ![]() a czemu Cie wywiewa w swiat?
#3677 | ||
Zakorzenienie
|
Bo chce sie bez rodzicow mieszkac, ot co
![]() Niestety ceny mieszkan w Warszawie mnie zabijaja, a jak pod warszawa 40km mozna mieszkanie w zasiegu skm 70mkw za 170 tys.... no to chyba mowi samo za siebie ![]()
![]() |
#3678 |
Raczkowanie
|
Za to ja sąsiadka. Z Pełczyńskiego byłam (za Tesco), a teraz z Fortu Bema...
Te foremki widziałam i w Tesco i w Achanie. Są w pudełeczkach z firmy Fleken-cośtam. Są jeszcze takie dla dzieci ze świąt Bożego Narodzenia i Wielkanocy (kupiłam bo kolorowe na urodziny Nelki, a potem przyjrzałam się, że to świąteczne ![]() Faza utrwalająca jakaś dziwna jest. Zupełnie nie wiem co jeść. Wiem, że mogę 2 kanapki z żółtym serem. A obiad to dla mnie zagadka - niby wiem co mogę, ale jakoś nie wiem. Więc jem co dają, albo jem co do tej pory. Wagi nie mam przez 2 tygodnie, więc nic nie wiem.
![]() |
#3679 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też pochodzę z Jelonek (Wyki), obecnie Ochota ![]() mam pytanie do dziewczyn, które już są dłuższy czas na protalu - jak było u Was z wagą przy @? bo ja mam @ od poniedziałku, waga stanęła i nie chcę się cholera ruszyć w dół, no na szczęście w górę też nie idzie (tfu, tfu , tfu) ![]()
![]() |
#3680 | ||
Zakorzenienie
|
Same Bemowianki no
![]() ![]() ![]() Drozdze w chlebku to zwykle, czy suszone, czy instant? ![]()
![]() |
#3681 |
Przyczajenie
|
witam, dzisiaj 8 dzień fazy uderzeniowej i jak na razie 4,5 kg poszło się paść i ma nadzieje że już nie wróci
![]() jestem troszkę rozczarowana bo przez ostanie dni schudłam tylko 0,2 kg, ale w sumie i tak nie mam co narzekać ja tak właściwie dopiero co zaczęłam dietę, ale jeśli Ci to pomoże to w momencie rozpoczęcia kuracji miałam @ i pierwszego dnia schudłam 1,3 kg, ale to pewnie inna sytuacja niż jak się jest już na diecie jakiś czas |
![]() ![]() |
![]() |
#3682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze jest trochę prawdy w każdym "żartowałam", trochę wiedzy w każdym "nie wiem", trochę emocji w każdym "nie obchodzi mnie to" i trochę bólu w każdym "u mnie wszystko w porządku" ... ![]() Edytowane przez Elliannia Czas edycji: 2009-07-08 o 15:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3683 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie przy okresie stało, rosło do 2kg a przy ostatnim 1,5kg spadło ![]() ![]() jak dalej nigdzie nie znajdę to skorzystam z tego sklepu dzięki! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3684 | ||
Zakorzenienie
|
No ba, juz same rozmowy beda odchudzajaco dzialac!
Melduje ze indyczek dochodzi... pysznie pachnie i jest soczysty ![]()
![]() |
#3685 |
Zakorzenienie
|
buuuu a kto ze man sie na rozpustne piwko wybierze?
Rysio-managier przyniosl ciacha. Takie wielozbozowe, co sie macza w herbacie i czekolada sie rozpuszcza. No i jak mialam odmowic jak on je specjalnei dla mnei przyniosl? No nie moglam. Wiec zjadlam 3. Rany ale dobre bylo. Ale za to czeka mnei kolejne 11km na rowerku do domu. Znowu w deszczu. I jutro rano jeszcze raz. I po poludniu tez. Wiec spale z nadmiarem. Ide za godzine na kolejny zabieg usuwania wlosow laserem. Oj bedzie bolalo. ale nikt nei powiedzial ze bycie piekna to latwa praca ![]()
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#3686 |
Zakorzenienie
|
yo yo dziewczynki..wpadam by wkrasc sie w Wasze szeregi
![]() od jutra zaczynam faze uderzeniowa -3dniowa ![]() a dzisiaj nastawiam sie psychicznie ![]()
#3687 | ||
Zakorzenienie
|
Aniko nie zapomnij duuuzo pic, okropnie duzo
![]() |
#3688 |
Raczkowanie
|
Witajcie chudzinki
![]() Jestem na Dukanie 7 dzien ubylo mi prawie 3 kilo ![]() Mam pytanie ;czy moge pic kawe inke ? i sama juz nie wiem co z tym slodzikiem ?
#3689 |
Przyczajenie
|
Witam. Jakies 3 tygodnie temu zaczęłam diete proteinową..ale niestety byłam przez tydzień nad morzem na festival heineken open'er i niestety codziennie grzeszyłam..no coż... od jutra zaczynam znowu..
i mam pytanie.. jaki jest przepis na ten chlebek??? aha zapomniałam dodać schudałm jedynie 3 kg..moze dlatego ze nie mam duzo do zrzucenia..teraz zatrzymalam sie na 55 kg..ale jestem niziutka..i brzuszek mi odstaje! pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3690 |
Raczkowanie
|
hej laski
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() witam nowo przybyłe i od razu mówie - warto wytrwać ![]() a jeśli chodzi o inkę to na samym początku forum zastanawiałyśmy się czy można i o ile dobrze pamiętam to doszłyśmy do wniosku, ze w umiarkowanych ilościach jest ok ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.