|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: brak własnego Tż ;(, czy tylko ja jestem sama ...
liselotta, madzianka witam, witam samotnice
Ja to dsisiaj jestem po nieprzespanej nocy, a jednak rozpiera mnie energia i takie pozytywne nastawienie do wszystkiego. Wybrałam się na miasto,niby tylko do Rossmana po podkład. Hehe wychodząc wzięłam 4 stówy i zostało mi chyba 10 zł. Nie ma to jak poprawić sobie humor zakupami. Kupiłam rurki, koronkową bieliznę, czarne kozaczki, do tego coś w rodzaju koszulki nocnej, koronkowe to na ramiączkach. Obładowana poszłam do Rossmanam, a tam podkład, balsam, mgiełka i jedwab do włosów, tusz do rzęs, hehe skoro W stwierdził,że mam długie rzęsy to trzeba je jeszcze bardziej podkreślić i Lady Speed Stick w sztyfcie. I z uśmiechem na twarzy (pustym portfelem) wróciłam do domu. Nic zmykam ja powoli na angielski dodatkowy (ale nie u W ). AAA zapomniałam dodać, że w piątek już planuję wypad do baru. Chyba, że coś się zmieni i W napisze ...
Osiągnięcie szczęścia to kwestia motywacji 09.05.2003 - cukrzyca t.1 26.06.2012 - sarkoidoza 172cm- 53 kg Edytowane przez Queen Of The Damned Czas edycji: 2009-11-17 o 16:48 |
|
|
|
#3662 |
|
Raczkowanie
|
no dokładnie dziewczyny wiem o czym mówicie
ja już myślę w akcie desperacji żeby wrócić na promocje...moze chociaż tam troszkę przestane sie nad soba uzalac, zajme sie zaczepianiem ludzi w sumie pamietam jak stalam na promocjach w liceum i rok temu juz na studiach to bardzo lubialam te prace bo lubei kontakt z ludzmi tak więc chyba pójde podbic ksiazeczke sanepidowska i znow wkrocze do walki a pozatym to zawsze jakas kasa a uczelnia sie sama niestety nei zaplaci hmm mnie tak trroszeczke rozni od niektorych dziewczyn tutaj fakt ze ja juz nie cierpie, chociaz nie powiem ze jak widze np na nk zdjecia mojego bylego i tej jego Piii Piii Piii to jest mi źle i bierze mnei wściekłość ale nie wchodze na jego profil i jest mi dobrze no i chcialam nawiążać do tego że nie cierpie i wiem jak samej sobie zrobić przyjemnosć zalozylam profil na pewnym portalu randkowym no i ciagle pisza do mnie jacys fiuczersi, nie powiem ze to nie jest mile jak pisza do mnie i chca sie umowic na kawe czy drinka jak dla nei super sposob na poprawe humorku
|
|
|
|
#3663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dupcia w troki i jazda! brawo ![]() ja tez mam dzisiaj angielski dodatkowy przygotowuję się to egzaminu SEFICw czwartek mam probny dzien w pracy, mam nadzieje ze sie uda za tydzien lece do Wloch! do Rzymu - na 4 dni, no i w koncu zalatwilismy sylwestra, 28 osob ![]() jutro idę oddać krew, dzisiaj padam z nóg takze zaraz po przyjsciu z angielskiego padam do łóżka
|
|
|
#3664 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja również straciłam mnóstwo nerwów i czasu na faceta z potwornie trudnym charakterem. Mimo , że ciągnęło mnie do niego niesamowicie, była między nami straszna chemia i fizycznie wyglądał jak milion $, to postanowiłam w końcu dać sobie spokój , bo oprócz smutku i ciągłego zadręczania się , ta relacja nie przyniosła mi nic dobrego przez parę ładnych miesięcy jej trwania. Mogę powiedzieć, że zobojętniał mi tak w 90 % , chociaż gdybym zobaczyła go z inną kobietą ,to pewnie byłabym trochę zazdrosna
Na szczęście (?) trochę ułatwił mi proces wybijania go sobie z głowy ,bo na sam koniec zachował się jak ostatni cham i egoista. Trochę mi go brakuje , niekiedy pojawiają mi się w głowie takie migawki z nim związane (np. coś sobie przypominam, widzę jego uśmiech itd.) , często czuję jego zapach.. ale w końcu mi to minie , musi minąć ![]() Cytat:
Żeby przynajmniej znaleźć sobie jakieś zajęcie , zacząć robić coś pożytecznego , przestać w kółko rozmyślać... Póki co , moim jedynym zajęciem są studia zaoczne , a pomiędzy zjazdami nie robię nic pożytecznego , czuję się jak ostatni pasożyt i za nic nie mogę znaleźć pracy ...
![]() Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2009-11-17 o 18:17 |
|
|
|
|
#3665 |
|
Raczkowanie
|
no dokładnie na wszystko mi daja rodzice az glupio mi juz prosic o cokolwiek
no ale na powaznie musze sie zastanowic nad tymi promocjami. I dla mnie tez jedyna odskocznia od dziennego pasozytowania jest uczelnia w weekend ale wiesz co jest najgorsze? ze mam tyle wolnego czasu ale nie mam motywacji zeby siasc i sie cos pouczyc a jak pracowalam to zawsze chcialo mi sie robic cokolwiek a teraz to juz zupelnie odpuscilam
|
|
|
|
#3666 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz mam nadzieję, ze uda Ci się znaleść jakąś pracę. Nowe środowisko i przebywanie między ludźmi na pewno dobrze by Ci zrobiło. Ja byłam w o tyle optymalnej sytuacji, ze po rozstaniu z es, dostałam się na studia dzienne, to mnie trzymało jak tako. Wiedziałam, że odetnę się od Naszych wspólnych znajomych zmienię środowisko etc. W dodatku wjechałam wtedy na wakacje do Hiszpani, więc mogę powiedzieć, że dostałam swojego rodzaju ''pakiet na zapomnienie'' Ale naprawdę dobrze, że tak się stało. Przynajmniej całkowicie się z niego wyleczyłam Cytat:
![]() Ale Tobie Kochana zazdroszczę zakupków W kwestii kosmetycznych zakupow: pochwalisz się jaki tusz do rzęs kupiłaś, a i jedwab mnie interesuje bo mi się kończy mój z Joanny i planuje jakiś kupić, a nie wiem jaki wybrać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie póki co brak planów na Sylwestra, co prawda znajomi coś kombinują, ale nie wiem co z tego będzie Poczekamy, zobaczymy ![]() Cytat:
Rozpisałam się trochę, lecę teraz pod herbatkę z miodem i cyrynką i wracam do książek:/ ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
|
|
#3667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze to jakieś zajęcie , a przecież w międzyczasie możesz rozglądać się za czymś innym Ja mieszkam w małym mieście i tutaj szanse na znalezienie czegokolwiek są bardzo nikłe , niemniej jednak nie tracę nadziei , że w końcu coś mi się trafi. U mnie też na wszystko wykładają rodzice , ale ileż można się prosić.. Chciałabym mieć jakieś swoje grosiki ,aby choć troszkę ich odciążyć . Nie szukam jakiegoś mega ambitnego zajęcia - szukam czegokolwiek...Co do nauki to ja mam to samo Z ręką na sercu przyznam się , że w tym semestrze nie uczyłam się jeszcze ani raz ,ale mam tylko trzy egzaminy, więc powinnam zdążyć ![]() Cytat:
Jednak wracając do tematu tego mojego 'świeższego' zauroczenia(bo miłość to to nie była) ,to na chwilę obecną nie jestem w stanie wyobrazić go sobie z inną kobietą i tak na wszelki wypadek unikam miejsc ,w których moglibyśmy się przypadkiem spotkać . Po co sprawiać sobie dodatkowy ból , lepiej w spokoju zapomnieć...
|
|
|
#3668 |
|
Zadomowienie
|
Madziu tusz to Rimmel, Max Volume Flash (Tusz pogrubiająco - wydłużający)
wcześniej używałam define-a-lash i też byłam zadowolona,podobała mi się szczoteczka, nie sklejały się tak rzęsy. Ten z Rimmela właśnie mam teraz zdarza się, że rzęsy mi się skleją masakrycznie, ale to kwestia wprawy ja uwielbiam zakupy z tym,że nie bardzo mogę sobie na nie pozwolić zbyt często, jak już wcześniej pisałam, mama nie żyje, ojciec w więzieniu i z siostrą żyjemy na własny rachunek, dziadkowie trochę pomagają. Jedwab właśnie i mgiełkę do stylizacji kupiłam z joanny, wcześniej miałam serum wygładzające z Avonu. W sumie może rewelacji nie było, ale włosy gładkie,po wyprostowaniu nie sterczały,nabłyszczone i ładnie pachniały. Właśnie przyjaciel pisał,żeby na piwko iść, ale nie mam na nic ochoty. Troszkę się zdołowałam piosenką Peji (Peii ??) - KC (non stop w głośnikach leci) dzisiaj w szkole nie byłam, w ogóle chyba muszę do lekarza iść, bo strasznie mam żółte oczy tzn. to białko w oku. Chyba coś z wątrobą ![]() i jeszcze brzuchol boli @ jużtaki mój urok. A tak na marginesie, powiem wam ciekawostkę nie tyle związaną z tuszami co z rzęsami. Rzęsami cieszę się dopiero tak od roku i używam tuszu. W drugiej klasie podstawówki coś mi strzeliło i wyrwałam wszystkie rzęsy pincetką. No i zaczęły mi rosnąćdopiero po kilku latach od wyrwania i to takie marne,że szok. Masakra, wyglądałam okropnie, bo rzęsy jednak dodają uroku w wyglądzie oka. Nie mówiąc już o tym, że wiele osób się przyglądało, starsze dziewczyny się śmiały. Później w szkole średniej malowałam sobie konturówką kreski i z dalekajako tako wyglądałam jak człowiek. Ale w końcu rok temu zaczęłam stosować olejek rycynowy i urosły mi, trochę się wzmocniły. Może nie są jakieś super gęste, ale teraz dobrym tuszem można zdziałać cuda i nie powiem odkąd mam rzęsy to od razu inna osoba. Atrakcyjniejsza wyglądam 100 % dziewczyna.
|
#3669 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jak dobrze jest poczytać, że nie ja jedna jestem sama, bez faceta,bez pracy, bez jakiegoś zajęcia. Czasem czuje się strasznie źle sama ze sobą. Chciałabym kogoś poznać, a nie mam gdzie. Moje przyjaciółki mają TŻów więc nawet nie mam z kim wyjść do knajpki, klubu albo na koncert..
Jestem sama już od 2 lat i mam w końcu dość. Mam też dość wmawiania sobie, że nie ma co szukać na siłę, bo samo się znajdzie. Mam dość buraków (tylko tacy na mnie lecą wrrr). Mam dość siedzenia w domu. Teraz najbardziej potrzebuje towarzystwa, a najbardziej mi go brak..
|
#3670 |
|
Rozeznanie
|
ja tez lubie zakupy. Bardzo poprawiaja humor
niestety tylko chwilowo![]() co myslicie, czy jak on sie sam nie odezwie do czwartku, to powinnam sama wyslac jakiegos sms? napisac tylko co slychac, czy moze troche tak zazartowac, co slychac i co tak milczy jak zaklety, czy naprawde chce ze mna tylko w 4 oczy rozmawiac czy co? (bo on powiedzial ze na zywo to jestem malomowna a na gg to zawsze duzo powiem i ze na gg ze mna rozmawiac nie bedzie- no ale bez przesady) bo ja naprawde nie wiem co robic ![]() moze z drugiej strony jak jestesmy razem to nie powinnam sie trzymac tego ze to on zawsze ma sie pierwszy oddzywac na gg? choc zawsze tak bylo.. a teraz przestal sie sam oddzywac. ja dzisiaj glupia wyslalam sms do wrozki Joanny stawinskiej I ona napisala ze on mnie kocha, ale wprowadza pewnie niejasnosci do zwiazku ( i to prawda), ze czeka nas jakas proba uczuc, ze jest niepewny co do przyszlosci naszego zwiazku, i ze podobno jest jakas inna kobieta ktora mu sie narzuca a z ktora on nie chce miec nic wspolnego ale czasem o niej mysli a ona nie da latwo za wygrana:| nie wiem na ile w to wierzyc
https://www.facebook.com/ciastoplasto http://niekochane.com.pl Katowickie Niekochane http://www.pustamtiska.pl Nakarm zwierzę ze schroniska jednym kliknięciem! Edytowane przez ajrisz2 Czas edycji: 2009-11-17 o 21:42 |
|
|
|
#3671 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam teraz inną fazę, podoba mi się ''pan od wizytówki'' i za wszelką ceną chcę go gdzieś zobaczyć. Wiem, że zawsze chodzi w niedziele do ''naszego'' klubu. Ja też tam zwykle bywam ze znajomymi to korzystam z tego, ze mogę go tam zobaczyć. Mam nadzieję, ze wkrótce mu przejdzie i się do mnie odezwię, bo ja pierwsza to nie potrafię ;( Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-27229-rec-355215.htm ładniej pogrubiał rzęsy. Przykro, że masz taką sytuację rodzinną naprawdę. Zawsze jak słyszę o takich historiach, to myślę sobie, ze chyba za mało doceniam moją najbliższą rodzinę Serio...Jeśli się źle czujesz to idź do lekarza, lepiej leczyć w razie czego niż zapobiegać. Cytat:
Nie szukaj na siłę, wydaje mi się, że nie warto ![]() Cytat:
Z pewnością poprawiłyby mi humor.Ja bym się pierwsza nie odezwała.
|
|
#3672 |
|
Zadomowienie
|
ajrisz też bym pierwsza się nie odzywała, Z resztą właśnie tak robię co do sytuacji z W.
Dziewczyny właśnie ogarnęła mnie panika,uświadomiłam sobie przypadkiem, że za l dni (23) mam ustną maturę z angielskiego. Czarno to widzę, boję się, że stres mnie zje i słowa nie wyduszę. Jeszcze te wspomnienia korepetycji z angielskiego z W.
|
#3673 |
|
Zadomowienie
|
A jak Wy się motywujecie?
Wiem, że nie ma szukac na siłę, jednak 2 lata samemu to dużo. Więc tak pomyślałam, że jakby napatoczył się jakiś, który mi się spodoba to może sama przejmę inicjatywę.. Tylko czy starczy mi odwagi ehh.. No i niech się w końcu taki pojawi, mi na prawdę mało kto przypada do gustu Jestem straszna![]() p.s. Tak trochę nie w temacie jestem odnośnie Waszych spraw, ale może je nadrobię
|
#3674 |
|
Rozeznanie
|
no tak, z tym ze my jestesmy ze soba od pazdziernika i to troche takie glupie.. kurcze, bedac w zwiazku chyba nie powinnam sie bac pierwsza oddzywac? :|
|
#3675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc uwierz, ze nie taki diabeł straszny jak go malują![]() A na stres może jakieś tabletki uspokajające;> Cytat:
Wiem, może to banalne. Czasem spotkam się raz czy dwa razy z jakimś kolesiem i zwykle na tym się kończy. Bo albo mi albo jemu coś nie pasuje.Jestem sama od 3lat, sama ale nie samotna Mam kochaną rodzinę, świetną przyjaciółkę i znajomych,studia, akademik, imprezy. Wiem,że kiedyś to się skończy, ale póki co cieszę się tym co mam. A facet, ehh... na wszytsko przyjdzie w życiu czas. Tak sobie myślę, że może kiedyś znajdzie się ten odpowiedni. Tylko ja się boję komuś zaufać, po prostu się boję.Trochę to głupie, że zastanawiasz się będąc w związku kto ma się pierwszy odezwać. Widać,że Ci na Nim zależy.
|
|
#3676 |
|
Zadomowienie
|
W sumie fakt.
jak już się do tego czwartku nie odezwie,to napisz do niego. "Hej, co słychać? Chyba o mnie zapomniałeś ? " ja tak zawsze piszę, ale to do kolegi. Hehe właśnie wlazłam na nk. Ustawiłam, żeby nikt nie widział, że go podglądałam. Wlazłam na profil W i zapisałam sobie jego zdjęcie na dysk. Wrzuciłam na telefon i mam seksi tapetę. Komuś przesłać
|
#3677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę, ja też czasem ogląda w taki sposób profil ''pana od wizytówki'', ale nie przyszło mi do głowy, żeby skopiować sobie jego zdjęcie :PNie, no polubiłam Cię już za to, że jesteś taka zwariowana w pozytywnym sensie oczywiście
|
|
#3678 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak bardzo...
|
|
#3679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() naturalnie mam długie, więc używam tylko tuszów pogrubiających. Patent numer 1 - czarna henna na rzęsy a po pomalowaniu to dopiero baaajka Patent numer 2 - malując, przymykajcie powiekę tak, by za każdym razem ocierała się o szczoteczkę, po prostu tak jakbyście chciały zamknąć oko ;] mi wtedy wychodzą najładniej pomalowane rzęsy, a wiele sposobów już wypróbowałam ;p
|
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle, że miałam ułatwioną sprawę bo jedno zdjęcie miałam na poczcie już A drugie buhnełam z grona
|
|
|
#3681 |
|
Zadomowienie
|
A dziękuję, miło mi to słyszeć
. tym bardziej gdy człowiek ma mało przyjaciół. Ha może też zapisz jego zdjęcie i się wymienimy ?? Wysłałam przjacielowi link do pisoenki Peji - KC, a on do mnie "Kasior, czy ja czegoś nie wiem ??" Hehe "wyślij Beacie, na pewno miło jej się zrobi mi by się zrobiło " wysłał, i pisze, że zadzwoniła od razu do niego żeby powiedzieć,że go kocha. Heh też bym tak chciała ![]() naszło mnie na piosenkę "Bo jo cię kochom "
Osiągnięcie szczęścia to kwestia motywacji 09.05.2003 - cukrzyca t.1 26.06.2012 - sarkoidoza 172cm- 53 kg Edytowane przez Queen Of The Damned Czas edycji: 2009-11-17 o 22:29 |
|
|
|
#3682 |
|
Zadomowienie
|
Napisz do niego. Jeśli jesteście razem to przecież normalne
Dowiesz się czemu milczy
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
haha, ja zdjęcia ''swojego'' (tzn, w związku nie byliśmy
) też sobie zapisałam na pulpicie i codziennie oglądałam (nieważne, że miałam go na żywo na co dzień ). Ale odkąd zamienił mnie na swoją nową (z którą już nie jest, ahahah), to skasowałam wszystko teraz znowu się kręci wokół, ale mam go w czterech literach, oo. Umiarkowaną sympatią go darzę ;-)a mój poprzedni był podobny do Marka z BrzydUli , i doooołeczki ogółem mam szczęście do brunetów nikt nowy na horyzoncie się nie pojawił, na widok nikogo nie mam motylków w brzuchu, ten stan bardzo mi odpowiada, teraz czuję się jak łamaczka męskich serc (w końcu ktoś nie łamie mojego, ah! ).
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2009-11-17 o 22:35 |
|
|
|
#3684 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
właśnie mam opis na gg "Szukam podręcznika do umysłu mężczyzny.Może być po chińsku,bez okładki" którejś wizażanki a kolega do mnie "Nie ma. Łatwizny się zachciewa
|
|
#3685 |
|
lise-kotta
|
dziewczyny, aż miło wejść na wizaż, tak się was fajnie czyta!
cieszy mnie to bardzo, że nie jestem sama, bo człowiek jak tak siedzi w domu bez pracy i kasy, tęskniąc za facetem, którego już w życiu nie zobaczy, to różne mysli przychodzą mi do głowy. a ten właśnie wyżej wspomniany mężczyzna po dwóch tygodniach nieodzywania się napisał do mnie smsa, że tęskni za moimi "niebotycznie długimi nogami..." szkoda tylko, że nie na tyle, by być ze mną w normalnym, zdrowym związku.... :/ już mógłby w ogóle się zamknąć i nic nie pisać, bo tak to trudniej mi zapomnieć. aż mi się gorąco zrobiło, bo on nigdy nie mówił mi komplementów. brak słów po prostu, dziecinada. aż z tego wszystkiego zjadłam kubeł lodów i tartę owocową oj pójdzie mi w schabiki na brzuchu, oj..!
|
|
|
|
#3686 |
|
Raczkowanie
|
no łaaaaadnie ja widzę że tu same świruski siedzą
i bardzo mnie to cieszy bo w końcu bede miala z kim sie powyglupiac ja ostatnimi czasy miałam pecha na blondynów no kurde caly czas jakies swińskie blondyni mi gitare zawracali a ostatnio napatoczył się czarnoskóry w sumie fajny był ale dziecko jak nic....a Marek z brzyduli to ciastek Ajrisz ja nei bardzo rozumiem dlaczego nie chcesz napisac do swojego faceta? Nancy niestety też cierpie na chroniczny brak jakiegokolwiek towarzystwa i sadze ze moje dolki psychiczne sa spowodowane wlasnie brakiem kogokolwiek zeby wyjsc gdzies...casem ejst piekne slone za oknem a ja siedze i placze bo nie mam nikogo z kim moglabym wyjsc na spacer buuuu
|
|
|
|
#3687 |
|
Raczkowanie
|
Matko dziewczyny, ale sie naczytalam.. Ale po meczacym dniu fajnei tak sie czyta
![]() ![]() Hehehe przed chwila mialam tyle pomyslow co napisac i co odpisac kazdej po kolei, ale wszystko ulotnilo sie z chwila gdy otworzylam okienko i nagle mysl " Kaska i co mialas napisac?" Czarna pustka, szkoda. No ale cos pamietam ;PP Ojjjj ja kocham zakupy ![]() Chodz to daje szczescie chwilowe, zawsze cos poprawia.. Jak kupie cos co na prawde mi sie podoba, moge w domu kilak godzin w tym paradowac kombinowac rozne pomysly noszenia tego i dzieki temu nei mysle o smutnych rzeczach ![]() Hmm ja mam strasznie liche rzesy i tak mysle, ze cos wyprobuje z tego co pisalyscie ;D Moze wreszcie lepiej beda wygladac. Witam nowe dziewczyny ;** Wlasnie w Polsce trudno teraz nalezc prace i nawet gdyby czlowiek chcial miec wlasne pieniadze pomagac rodzca to nie moze, bo nie ma jak. Na dodatek zmuszony jest od wyciagania od nich pieniedzy:/ Dlatego poniekad ja wyjechalam do Londynu. I siedze tu jak ta dupa i dopiero czuej sie samotna.. Dlatego z jednej strony ciesze sie, ze jestem u cioci. Powiem wam strasznei zycie jest bez przyjaciol. Nawet jednego I co, ze poznaje nowych ludzi, jak z wiekszoscia spotykam sie tylko raz w zyciu.. Wiec Queen w jakis sposob mamy podobna sytuacje z przyjacolmi.I bardzo sie ciesze, ze odnalazlam ten watek.. Na prawde czlowiek czuej ise o wiele lepiej gdy widzi, ze nie jest sam z tym samym problemem. I wspolczuej sytuacji rodzinnej Ech mam nadzieje, ze jeszcze jakies dziewczyny sa, bo zazwyczaj to ja sama tu jestem ![]() Jeszcze jedno, bo mi sie nagle przypomnialo.. Ale mam slicznego francuza w grupie... tzn teraz juz w bylej, ale ciagle mamy w tym samym czasie zajecia i haha przychodze szybciej do szkoly by siedziec przy wodzie i patrzec naniego *__* Edytowane przez Lunax Czas edycji: 2009-11-18 o 00:32 |
|
|
|
#3688 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja to się już uzależniłam od wizażu. Aż strach. Nawet do książek nie zaglądnełam jeszcze, tylko siedzę przed komputerem. Ustawiłam sobie nowy dzwonek na smsy http://www.zedge.net/ringtones/694183/baby-dj-ringtone/ za każdym razem padam. . Zmykam ja do łóżka, swoją drogą zastanawiam się czy iść jutro do szkoły, czy do lekarza. Ale mam dwa sprawdzany więc chyba szkoła.Co do przyjaciół mi przyjaciel wystarcza, chociaż przydałaby się i jakaś przyjaciółka, zawsze by było z kim na podryw się wybrać, a z przyjacielem to jak gdzieś idziemy to każdy myśli,że my parą jesteśmy. Ostatnio kolega Rafa do swojego kolegi : "ani za ręke ani nic" jak przechodziliśmy obok nich. Na osiedlu to dam sobie rękę uciąć, że wiele osób myśli, że niby przyjaciele, ale na bank ze sobą spaliśmy. Heh i weź tu się przyjaźnij z facetem ale dobrze, że go mam, zawsze jeśli chodzi o facetów doradza mi albo mówi co o tym myśli. Nawet czasem obrywa mi się po łbie ![]() Dobranoc samotnice
Osiągnięcie szczęścia to kwestia motywacji 09.05.2003 - cukrzyca t.1 26.06.2012 - sarkoidoza 172cm- 53 kg Edytowane przez Queen Of The Damned Czas edycji: 2009-11-18 o 00:44 |
|
|
|
|
#3689 |
|
Raczkowanie
|
Nom mamy cos podobnego
![]() Oj a zebys wiedziala, ze ja tez teraz tylko nadrabiam ;D, ale gdy juz jestem przy koncu to mam tyle do napisania, ze szok. ogolnie to sledze dwa watki.. I wracam ze szkoly, wstaje rano, zalanczam tylko kompa to od razu wizaz ;x Lol czlowiek moze sie nawet od takeij rzeczy uzaleznic ![]() Haha a jeszcze o tych zdjeciach, kiedy bylego chloaka tak sledzilam ;x Jaka ja bylam glupia, bo sie bardziej dolowalam jak jego zdjecia z obecna laska widzialam. Dzis rano puszczalam ten dzwonek i akurat moj kuzynek przylazl i tak sie smial z tego.. pokazywal mi na kompa i sie smial. Ech urocze to bylo ![]() W Polsce mam przyjaciol, ale gdy jestem tu to czesto sie z nimi mijam na gg. A ostatnio z moja najlepsz afriend gadalam 2 tygodnei temu, bo przypadkiem jej ucieli zajecia na studiach. A tu.. Edytowane przez Lunax Czas edycji: 2009-11-18 o 00:57 |
|
|
|
#3690 |
|
Raczkowanie
|
eeeeh Lunax- tez strasznie cierpialam jak widzialam foty bylego z jego nowa lalą. Heh no ja jako bezrobotna caly dzien spedzam pred kompem ale od dzis bo juz po polnocy, obiecuje sobie i wam: ze od dzis tj 18.listopad bede sie odchudzac i dziennie 2h spedze z ksiazkami i notatkami bo w konuc za niedlugo sesja a ja znow sie nie ucze
jest tutaj ktoś jeszcze?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.

i Lady Speed Stick w sztyfcie. I z uśmiechem na twarzy (pustym portfelem) wróciłam do domu. Nic zmykam ja powoli na angielski dodatkowy
(ale nie u W ). AAA zapomniałam dodać, że w piątek już planuję wypad do baru. Chyba, że coś się zmieni i W napisze
...

ja już myślę w akcie desperacji żeby wrócić na promocje...moze chociaż tam troszkę przestane sie nad soba uzalac, zajme sie zaczepianiem ludzi
w sumie pamietam jak stalam na promocjach w liceum i rok temu juz na studiach to bardzo lubialam te prace bo lubei kontakt z ludzmi 

Żeby przynajmniej znaleźć sobie jakieś zajęcie , zacząć robić coś pożytecznego , przestać w kółko rozmyślać... Póki co , moim jedynym zajęciem są studia zaoczne , a pomiędzy zjazdami nie robię nic pożytecznego , czuję się jak ostatni pasożyt i za nic nie mogę znaleźć pracy ...
ogromnie mi miło 

Tyle, że miałam ułatwioną sprawę bo jedno zdjęcie miałam na poczcie już