Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-28, 19:35   #3661
Carol77
Zakorzenienie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)

Mnie z tych kalendarzy dziewczynka wychodzi a Filip ma dużego siusiaka,który zostal zmierzony ja szczerze w nie nie wierze a jak patrzyłam na wiek kiedy Olę rodziłam i miesiąc poczecia to syn wychodzi heheh ,a jest córcia.

Anulko kochanie jak się ciesze!!!!!!!!!Nareszcie szczescie i do Ciebie zawitało!! Trzymam kciuki żeby szybko przyszłanormalna@ i żebyście mogli zacząć staranka!!!!!!

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2010-04-28 o 19:45
Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 19:40   #3662
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Mnie z tych kalendarzy dziewczynka wychodzi a Filip ma dużego siusiaka,który zostal zmierzony ja szczerze w nie nie wierze

Anulko kochanie jak się ciesze!!!!!!!!!Nareszcie szczescie i do Ciebie zawitało!! Trzymam kciuki żeby szybko przyszłanormalna@ i żebyście mogli zacząć staranka!!!!!!
Dziekuje Carolku. Mam jedynie nadzieje, ze to juz naprawde koniec tych problemow, jak dostane nastepna prawdziwa @ to lece do Polski do kontrole i mzoe juz zaczniemy wtedy sie starac. Choc boje sie okrutnie, zeby nei bylo za wczesnie bo wtedy sobie nei daruje, ale z drugiej strony juz nie moge sie doczekac, bo to jakby uwienczenie tych 4 miesiecy nerwow i smutku.
A Ty jak dzisiaj samopoczucie?

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 19:59   #3663
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
Dziekuje Carolku. Mam jedynie nadzieje, ze to juz naprawde koniec tych problemow, jak dostane nastepna prawdziwa @ to lece do Polski do kontrole i mzoe juz zaczniemy wtedy sie starac. Choc boje sie okrutnie, zeby nei bylo za wczesnie bo wtedy sobie nei daruje, ale z drugiej strony juz nie moge sie doczekac, bo to jakby uwienczenie tych 4 miesiecy nerwow i smutku.
A Ty jak dzisiaj samopoczucie?
Wiem kochanie, ze sie boisz, to normalne, ale musisz ten strach pokonać, wierz mi, ze wszystko będzie dobrze! Musisz tylko zwolnić jak Ci już pisałam, nawet jakbyś miała 9 mies byc na zwolnieniu. Ja tak strasznie Ci życzę dzidziulka i tak mocno trzymam kciuki!!!!!! Jesteś cudowną osobą i będziesz najcudowniejsza mamusią!!!
Ja dziekuję, nie będe zapeszac, bo noc przede mną ale dzisiaj ok, tzn wiesz, jelitka nawalaja, ale ten ból znam od dawna więc się nie martwię, a kręgus też dzisiaj do zniesienia więc jest dobrze, jakby tak było do końca byłoby cudownie

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Anulko i prosze zmienić avatar na wesoły i opis też, nie dołuj się i nei napędzaj zobaczysz, jak go zmienisz od razu zaczniesz się uśmiechać więceji zawsze będzie Cie wprawiał w lepsze samopoczucie!

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-04-28, 20:45   #3664
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem kochanie, ze sie boisz, to normalne, ale musisz ten strach pokonać, wierz mi, ze wszystko będzie dobrze! Musisz tylko zwolnić jak Ci już pisałam, nawet jakbyś miała 9 mies byc na zwolnieniu. Ja tak strasznie Ci życzę dzidziulka i tak mocno trzymam kciuki!!!!!! Jesteś cudowną osobą i będziesz najcudowniejsza mamusią!!!
Ja dziekuję, nie będe zapeszac, bo noc przede mną ale dzisiaj ok, tzn wiesz, jelitka nawalaja, ale ten ból znam od dawna więc się nie martwię, a kręgus też dzisiaj do zniesienia więc jest dobrze, jakby tak było do końca byłoby cudownie

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Anulko i prosze zmienić avatar na wesoły i opis też, nie dołuj się i nei napędzaj zobaczysz, jak go zmienisz od razu zaczniesz się uśmiechać więceji zawsze będzie Cie wprawiał w lepsze samopoczucie!
Masz racje Carol! Avatar zmieniony i opis tez. Trzeba z powrotem wrocic do swiata zywych!

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 20:51   #3665
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Masz racje Carol! Avatar zmieniony i opis tez. Trzeba z powrotem wrocic do swiata zywych!
Pięknie kochana, bardzo się cieszę, ze zmieniłaś! teraz byle do przodu, czekam na Twoje II kreseczki

Zmykam coś zjeść i spać, śpijcie słodko i zdrowo wszystkie

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-04-28, 22:07   #3666
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Zgubili moje wyniki badan na grupe krwi, toxo, cytomegalie, rozyczke i opryszczke wirusowa.

Nie dosc, ze oddalam po dobroci dwie fiolki krwi to teraz co, drugi raz?

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
dobrze, dobrze, ze avatar zmieniony bo tamten byl jak z jakiegos strasznego filmu, o wiem , mi przypominal laleczkę Chucky
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 22:09   #3667
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
No to jestem ale nie odebralam wynikow bo lazilam z kolezanka po sklepach i nie spogladalam na zegarek. Ale jutro rano moge odebrac bez problemu.

Weronisia mi ze wszystkich czterech wychodzi chlopak a juz dwoch lekarzy powiedzialo ze dziewczynka . Kto wie moze cos jej urosnie

Anulka cudowne wiesci! Nareszcie sytuacja sie klaruje i wszystko jest na dobrej drodze. I tak jak Gosia mowi poczujesz sama kiedy przyjdzie czas sie znowu starac.

Kochane jesli chodzi o kosmetyki to ja wstepnie planowalam zaopatrzyc sie w E45. Sama mam skore jak dziecko i musze o nia dbac i uzywac delikatnych kosmetykow i E45 bardzo mi odpowiada no i mozna stosowac u noworodkow. Ale jeszcze zobacze
a to jest jeszcze jakiś czwarty kalendarz, bo ja tylko trzy dostrzegłam a ten czwarty może byc pomocnyw mojej sytuacji bo narazie jest 2:1 dla dziewczynki

już znalazłam to wychodzi 3:1 dla dziewczynki wiec pewnie będzie chłopczyk

Edytowane przez enis84
Czas edycji: 2010-04-28 o 22:12
enis84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-29, 08:31   #3668
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
Hehehe Rzeczywiście No to masz pecha... ja na szczęście na taką rozbieżność nie trafiłam

Nie zgadza się Wam? Dziwne. Piszą, że jest 99% pewności.
No to jak Wam się nie zgadza, to może ja mogę mieć nadzieję jednak na dziewczynkę

Enis sprawdź tutaj
Albo tutaj
Ja w to nie wierze, u mnie we wszystkich wychodzi dziewczynka, a my już od baaaaaaardzo dawna wiemy że będzie synek. I aż 3 lekarzy na usg potwierdziło to. Więc raczej nic tu się nie zmieni

Cytat:
hej dziewczynki!
Ja tylko na chwilke sie przywitac i pochwalic ze dzisiaj po wizycie u lekarza. i po raz pierwszy chyba na USG wszystko wyglada czysto! nie wiem juz czy im ufac w tej norwegii, ale wyglada to czysto a ja juz ostatni o setki USG wlasnej macicy widzialam , wiec wydaje mi sie ze ma racje. poza tym wreszcie ani nie krwawie ani nie plamie i mam tylko czysty sluz taki jak normalnie mialam danwo temu zanim bylam w ciazy w ogole. Lekarz w ogole powiedzial, ze poczekac do okresu i zaczac sie juz starac, choc moj TZ sie boi bardzo ja w sumie tez jeszvze. Ale to chyba dobre wiesci, Przeloze moja wizyte w polsce dlatego aby poleciec do mojego lekarza dopiero jak dostane okres nastepny.

Uff a u nas sluchajcie drzewa jeszcze nie zielone, dzisiaj bylo 5 stopni i caly czas pada. niby jasno juz do 22-giej prawie ale jakos tak jeszcze nie wiosennie....

pozdrawiam moje kalendarzykowe dziewczyny i zaczynam was nadrabiac
Kochana tak się ciesze że już wszystko dobrze. Tak jak dziewczynki pisały, sama uznasz kiedy jest najlepszy moment na staranka.
Ja po poronieniu odrazu zaszłam, nawet tak bardzo się nie staraliśmy
Powiem ci że strach jest straszny, człowiek boi się non stop. Ja na samym początku to prawie co tydzień nawiedzałam moją gin. żeby spardziła na usg. czy wszystko dobrze. Brałam leki na podtrzymanie i widzisz już 30tg
U Ciebie też napewno będzie dobrze, ja to wiem Tylko jak już zajdziesz to full relax

Witajcie kochane
Ja wczoraj odebrałam wyniki: i ta bliurbina i tranzaminazy mam w normie czekam tylko na kwasy żółciowe jak też będą w normie to zapisuje się do alergologa, widocznie to swędzenie to alergiczne.
Wczoraj byliśmy też na szkole rodzenia, było o dzidziusiu zaraz jak się urodzi i o połogu.
Wczoraj jako że nie spałam od 3 w nocy to dzisiejszą noc zaliczam do bardzo udanych 2 razy siku i prawie odrazu usnęłam
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 08:44   #3669
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Witajcie!

Ja dzisiaj mam leniuszka i nic mi sie nieeeee chce! Narazie siedze przed telewizorem i skacze z programu na program

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 09:13   #3670
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Ja w to nie wierze, u mnie we wszystkich wychodzi dziewczynka, a my już od baaaaaaardzo dawna wiemy że będzie synek. I aż 3 lekarzy na usg potwierdziło to. Więc raczej nic tu się nie zmieni

Kochana tak się ciesze że już wszystko dobrze. Tak jak dziewczynki pisały, sama uznasz kiedy jest najlepszy moment na staranka.
Ja po poronieniu odrazu zaszłam, nawet tak bardzo się nie staraliśmy
Powiem ci że strach jest straszny, człowiek boi się non stop. Ja na samym początku to prawie co tydzień nawiedzałam moją gin. żeby spardziła na usg. czy wszystko dobrze. Brałam leki na podtrzymanie i widzisz już 30tg
U Ciebie też napewno będzie dobrze, ja to wiem Tylko jak już zajdziesz to full relax

Witajcie kochane
Ja wczoraj odebrałam wyniki: i ta bliurbina i tranzaminazy mam w normie czekam tylko na kwasy żółciowe jak też będą w normie to zapisuje się do alergologa, widocznie to swędzenie to alergiczne.
Wczoraj byliśmy też na szkole rodzenia, było o dzidziusiu zaraz jak się urodzi i o połogu.
Wczoraj jako że nie spałam od 3 w nocy to dzisiejszą noc zaliczam do bardzo udanych 2 razy siku i prawie odrazu usnęłam
Hej skarbki

Ja dzisiaj tez w miare spałam, tylko ręka mnie rwała o 4 rano i nie mogłam usnąć, ale sie udało i do 9 spałam

Tak się ciesze, ze wyniki masz dobre!! No to nie musisz się niczym martwić, reszta też będzie dobra!!
Ja 15 kwietnia byłam u alergologa i kochana jedyne co możemy brać, to kropelki na alergię, moje akurat nazywają się Flixonase, przed ciążą tez je mialam, ale nie szkodzą, nei możemy zadnych leków typu Zyrtec, Singular( ja to brałam) moja alergolożka powiedziała, ze alergia w ciąży ma łagodniejszy przebieg dzięki wysokiemu poziomowi hormonów i tak tez jest w połogu. Ja się boję, bo puchnę i mam wrażenie, ze się uduszę, ale mam nadzieję, że mnie nic nie złapie, najgorszy dla mnie jest czer-lip ale może mnie ominie to świństwo.

Kasiu i dobrze, leniuchuj ile się da!

Irsin ja tak miałam z WSR, tyle, ze mnie baba policzyla za to a nie zrobiął badania, idź i zrób awanturę!!

A ja się Wam pochwalę co wylicytowałam przepiękna pakę ciuszków już na jesień-zimę dla Filusia, wystarczą nawet do przyszłego lata! Będę musiała tylko jakieś rajtuzki i bodziaki większe potem kupić, al eto już sa grosze, najwazniejsze mam! Na to lato bodziaki i pajace wytarczą maleństwu. Jak podliczałam wszystko to musiałabym zapłacić około 750 zł, a wylicywowałam 305 zł Obie mamusie się złożą jestem przeszczesliwa

http://www.allegro.pl/item1016321884...32_jesien.html

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Zapomniałam jeszcze napisać, że mam12 kg na plusie z 45 zrobiło sie 57,3, jestem w szoku, chyba do 15 dobiję jak nic ale co tam, byle Filuś był zdrowy

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-04-29, 09:16   #3671
Gosiaro
Wtajemniczenie

Carol przesliczne te ciuszki!!!!!!!A w jakim super stanie!

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 09:17   #3672
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Hej skarbki

Ja dzisiaj tez w miare spałam, tylko ręka mnie rwała o 4 rano i nie mogłam usnąć, ale sie udało i do 9 spałam

Tak się ciesze, ze wyniki masz dobre!! No to nie musisz się niczym martwić, reszta też będzie dobra!!
Ja 15 kwietnia byłam u alergologa i kochana jedyne co możemy brać, to kropelki na alergię, moje akurat nazywają się Flixonase, przed ciążą tez je mialam, ale nie szkodzą, nei możemy zadnych leków typu Zyrtec, Singular( ja to brałam) moja alergolożka powiedziała, ze alergia w ciąży ma łagodniejszy przebieg dzięki wysokiemu poziomowi hormonów i tak tez jest w połogu. Ja się boję, bo puchnę i mam wrażenie, ze się uduszę, ale mam nadzieję, że mnie nic nie złapie, najgorszy dla mnie jest czer-lip ale może mnie ominie to świństwo.

Kasiu i dobrze, leniuchuj ile się da!

Irsin ja tak miałam z WSR, tyle, ze mnie baba policzyla za to a nie zrobiął badania, idź i zrób awanturę!!

A ja się Wam pochwalę co wylicytowałam przepiękna pakę ciuszków już na jesień-zimę dla Filusia, wystarczą nawet do przyszłego lata! Będę musiała tylko jakieś rajtuzki i bodziaki większe potem kupić, al eto już sa grosze, najwazniejsze mam! Na to lato bodziaki i pajace wytarczą maleństwu. Jak podliczałam wszystko to musiałabym zapłacić około 750 zł, a wylicywowałam 305 zł Obie mamusie się złożą jestem przeszczesliwa

http://www.allegro.pl/item1016321884...32_jesien.html
Mam nadzieje że u mnie też łagodniej przejdzie ta alergia, ja też mam najgorzej czer-lip wtedy z oczami mam masakrę, ale muszę się przejść do alergologa bo skóra mnie swędzi i nie wiem czy może jakiś krem czy tylko wapno.
Kochana jakie piękne ciuszki wylicytowałaś, boskie no i jak na tyle rzeczy to naprawdę tanio.
Stary 2010-04-29, 09:19   #3673
Pamela86
Zakorzenienie

dzien dobry, chcialam tylko powiedziec ze zrobilam wczoraj bete

BETA HCG 48,57

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 09:22   #3674
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
dzien dobry, chcialam tylko powiedziec ze zrobilam wczoraj bete

BETA HCG 48,57
Pamelko to wielkie gratulacje
Mamuśka teraz dbaj o siebie
Stary 2010-04-29, 09:24   #3675
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Pamelko to wielkie gratulacje
Mamuśka teraz dbaj o siebie

żeby nie zapeszyć
Tż jeszcze nic nie wie

Stary 2010-04-29, 09:26   #3676
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
żeby nie zapeszyć
Tż jeszcze nic nie wie
gratuluje

dbaj o siebie bardzo mocno!!!!
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 09:29   #3677
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
gratuluje

dbaj o siebie bardzo mocno!!!!
dbam dbam, ale pierońsko sie boje bo w listopadzie 2009 #, i dlatego

Stary 2010-04-29, 09:32   #3678
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Pamelka wspaniale . Kochanie koniecznie napisz jak tz zareagowal. Moze zrob tescik i mu pokaz 2 kreseczki . Cudowne wiesci, bardzo sie ciesze

Carol ubranka sa sliczne. A te buciki jakie fajne . Filus bedzie robil niezly lans

Stary 2010-04-29, 09:33   #3679
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
żeby nie zapeszyć
Tż jeszcze nic nie wie
Gratulacje

Carol świetne ciuszki !
hoho kiedy ja znów zaczne kupowac ubranka

A za mną doobra noc Wyspałam sie, mimo pełni.. nic mnie nie bolalo, żadnych pachwin, skurczy ni nic..
Dziś wizyta u gina.. tam tez pewnie nic się nie ruszyło
Noo ale bede oficjalnie uwolniona od łózka

10.11.12 - zapuszczam włosy

Edytowane przez kardashi
Czas edycji: 2010-04-29 o 09:35
kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-29, 09:33   #3680
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Zaraz dostaniesz po dupce. Wogole o tym nie mysl!!!!!! Nie wolno i koniec

Stary 2010-04-29, 09:33   #3681
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Pamelka wspaniale . Kochanie koniecznie napisz jak tz zareagowal. Moze zrob tescik i mu pokaz 2 kreseczki . Cudowne wiesci, bardzo sie ciesze

Carol ubranka sa sliczne. A te buciki jakie fajne . Filus bedzie robil niezly lans
Tż poki co nic a nic nie wie, nawet sie nie domysla ale beda jaja jak sie dowie moze kupie jakies buziki czy co i mu dam

Stary 2010-04-29, 09:33   #3682
Carol77
Zakorzenienie

Karolinko zapomniałam kochana wapno możemy pić, ale o maściach nie wiem nic, bo ja z reguły jak mam skórną, to na detergenty, ale to się dowiesz, ja dopiero po porodzie idę do kontroli.

Karolinko i Gosiu dziękuję ciesze się, ze się Wam podobają ja powiem Wam od razu się w nich zakochałam! Jest tam wszystko co chciałam dla Filusia, włącznie z tym cudnym śpiworkiem i to w kolorku jaki chciałam, normalnie jakby ta paka była specjalnie dla nas przygotowana, a jakość widać, ze jakość rewelacyjna i zdjęcia też nie z kosmosu tylko tych ciuszków, a ile nowych i same super firmy, u nas w sklepach bym ich nie dostała, nie mówiąc o zdzierstwie, za sam taki śpiworek dałabym z 80-100 zł, normalnie jestem tak szczęśliwa, ze nie wiem taka mala rzecz a tak cieszy

Pamelko kochana jak się ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!: cmok: Witaj w gronie mamuś!!!!!!!!!! Trzymam mocno kciuki żeby ciąża przebiegała cudownie i zdrowo!!!

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-04-29, 09:34   #3683
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Wiem jak to jest ja # w pażdzierniuku 2009, i zaraz po tym zaszłam spowrotem, wystraszona byłam strasznie, biegałam do moje gin. żeby sprawdziła czy wszystko dobrze. I teraz już 30tyg. Będzie dobrze tylko oszczędzaj się!
Stary 2010-04-29, 09:34   #3684
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Tż poki co nic a nic nie wie, nawet sie nie domysla ale beda jaja jak sie dowie moze kupie jakies buziki czy co i mu dam
Kup body z napisem 'klon tatusia' czy 'kocham mojego tate'
Ja tak miałam zrobić.. ale nie wytrzymalam

Stary 2010-04-29, 09:35   #3685
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Gratulacje

Carol świetne ciuszki !

A za mną doobra noc Wyspałam sie, mimo pełni.. nic mnie nie bolalo, żadnych pachwin, skurczy ni nic..
No wypusc juz ta Blanke . Ale teraz beda spacery i przytulanki, sama przyjemnosc

Stary 2010-04-29, 09:36   #3686
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Kup body z napisem 'klon tatusia' czy 'kocham mojego tate'
Ja tak miałam zrobić.. ale nie wytrzymalam
Kurcze ja chyba tez nie wytrzymam, plakac mi sie chce ze szczescia
jeszcze w to nie wierze

Stary 2010-04-29, 09:36   #3687
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
No wypusc juz ta Blanke . Ale teraz beda spacery i przytulanki, sama przyjemnosc
No oczywiście
Już wczoraj były spacerki do sklepu, "bo przeciez zapomniałam".. i przytulańce..
Ahh.. od razu lepiej sie czuje

Stary 2010-04-29, 09:38   #3688
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Gratulacje

Carol świetne ciuszki !

Dziękuje Kasiu będzie mały modniś to nas ludziska obgadają, ze fortunę na ciuszki dla małego wydaliśmy

Kardashi
dzięki Ty chyba słońce przenosisz Blaneczkę coś jej się nie spieszy daj znać co lekarz powiedział!

Pamelko dostaniesz Ty po dupce!!!!!!!!!! Koniec negatywnego myślenia!!!!!!!!!!!!!!!!! Będzie dobrze i nie wolno Ci inaczej myśleć!!!!!!!! każda z nas się bała, ale nie wolno się dołować!!!!!!!! My Ci tutaj nie damy się zamartwiać!!

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
No oczywiście
Już wczoraj były spacerki do sklepu, "bo przeciez zapomniałam".. i przytulańce..
Ahh.. od razu lepiej sie czuje
Ja jeszcze 8 tyg na przytulańce muszę poczekać

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-04-29, 09:40   #3689
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje Kasiu będzie mały modniś to nas ludziska obgadają, ze fortunę na ciuszki dla małego wydaliśmy

Kardashi
dzięki Ty chyba słońce przenosisz Blaneczkę coś jej się nie spieszy daj znać co lekarz powiedział!

Pamelko dostaniesz Ty po dupce!!!!!!!!!! Koniec negatywnego myślenia!!!!!!!!!!!!!!!!! Będzie dobrze i nie wolno Ci inaczej myśleć!!!!!!!! każda z nas się bała, ale nie wolno się dołować!!!!!!!! My Ci tutaj nie damy się zamartwiać!!

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Ja jeszcze 8 tyg na przytulańce muszę poczekać
Przenosze, przenosze..
spieszylo jej się wtedy kiedy nie mozna było..

Stary 2010-04-29, 09:42   #3690
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Przenosze, przenosze..
spieszylo jej się wtedy kiedy nie mozna było..
Przynajmniej teraz masz luz, ze jak się zacznie to już jej nic nie grozi! Ale wczoraj czytałam artykuł, że ratuja już nawet 23 tygodniowe maleństwa, niesamowite! Jak dobrze, ze żyjemy w świecie tak rozwiniętej medycyny!

Olusia
Filipek

Adaś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości