|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
![]() a u logopedy, hmmm trochę rozkojarzona ta babka była, mój TŻ miał minę jakby jej nie wierzył ![]() mamy znów zalecone ćwiczenia i zabawy. problemem jest, to, że Mi wystawia jęzorek od urodzenia, często jest zbyt mocno na wierzchu wystawiony. niby wędzidełko lekko skrócone, mięśnie za słabe... ![]() no będziemy ćwiczyć, jak alłejs Cytat:
Zahario szybko fotki wrzyć bo ja też nie mogę się doczekać Miriam. jestem wielką fanką jej włosków, bo prawdopodobnie ma ich więcej niż ja obecnie ![]() a pogoda w Polszy jest do bani..... Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3662 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
hejka dziewczyny
![]() właśnie siadłam sobie bo Agusia mi usnęła. zrobiłam sobie też kawe bo padam ze zmęcznia moze mnie jakoś podniesie bo spać mi się chce jak cholerka a i tak spałam w południe 2godz tez z Agusią, usnęła mi juz drugi raz Zaharia ja też jestem ciekawa jak wygląda juz Miriam i te jej włoski czy duzo urosły ![]() ona jest słodziudka moja niby ma włósków dużo ale jej nie rosną na długość. a tam gdzie miała te kudełki splątane co jej leciutko wycięłam to wyrosły blondaski i wygląda jakby tam miała lekko łysawe, ostatnio sie śmiałam że jej przemaluje te blondaski żeby miały kolor jak reszta a mówiłam to w żartach to tesciu sie oburzył że mam to pozostawić naturze - masakra nie zna się chłop na żartach i przyszło mi iść na urodziny do szwagierki ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- pinky deer a niby jak to macie ćwiczyć z małą? a to buźke musicie ćwiczyć? troche się zastanawiam bo to malutkie dzieciątko i niewyobrażam sobie tych ćwiczeń bo mówisz że to jakieś węzidełko tak? jeżeli tak idzie to życzę szybkiego wyćwiczenia tego problemiku moja niunia dalej męczy się z tymi ząbkami masakra jak długo mogą one się przeżynać ![]()
Edytowane przez aniulka8204 Czas edycji: 2010-05-15 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3663 |
Zadomowienie
|
Pinky a jak sobie radzicie w konkursie gerbera? bo klikam codziennie tyz
![]()
#3664 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ćwiczenia sa nieinwazyjne, to raczej masaż i lekki ucisk. aaa damy rade a zębole u nas chybe też się zbliżają, ale nie widać nic, tylko atak na zabawki ale mnie moj TZ dziś wkurza ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
ale ja nie wiem skąd te babki mają tyle głosów ![]() na expres nie mam szans, ale liczę na wyrozumiałośc i dobry gust jury ![]() ćwiczenia to dotykanie i podnoszenie jęzorka, uciskanie punktu na bródce, masaż szczoteczką z wypustkami całej jamy ustnej, masaż główki i policzków = takie pobudzanie mięsni ust i języka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
Zadomowienie
|
jesli ktoras kupuje sloiczki bobovity i chce sie jej bawic w wysylanie to jest konkurs:
http://www.bobo vita/kolory/zasady-konkursu ![]()
#3666 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to powodzenia z ćwiczeniami i oby szybko zanikł problem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane!
Mnie to chyba nikt juz nie pamieta anie nie lubi.... buuuuuuuuuuuuu :-( Jednaś Ty Brombiś raz mnie pomniała... Dziewczyny mam przymusowy detoks od wizazu i netu w ogole... padł nam komp a ściślej mowiac dysk twardy, lapek pojechal do serwisu i chyba jeszcze wroci bo oczywiscie chyba nie wszystko jeszcze zrobili jak powinni ![]() Nie mam szans Was nadrobic, mam nadzieję ze u wszystkich wszystko ok i dzieciaczki zdrowe. Ciekawa jestem bardzo jak radzą sobie mamusie, ktore wróciły juz do pracy i kto ze starej druzyny wytrwał jeszcze na cycu? My oczywiście wprowadziliśmy i sloiczki i gluten, ale na cycu nadal jedziemy w roli glownej. Bardzo mi Was brakowało, na poczatku myślałam ze bez kompa będe umierac z nudow, ale czasowo sie zagospodarowalam i na brak zajec dobre sobie - przy małym dziecku nie narzekam. Czyli bez kompa da sie zyc ![]() ![]() Pozdrawiam Was serdecznie i postaram się jak najszybciej "wrocić do żywych" ![]()
![]() |
#3668 |
Zakorzenienie
|
ja tez sie melduje dzis
![]() Konspi Tomek jest na piersi + obiadki, deserki i gluten poza tym -dobrze ze jestes ![]() Kamilko a jaki kupilas fartuszek?? ten z hello kitty?? ![]() zameczyly mnie dzis dzieciaki.. jeszcez sie nawet dzis nie uczesalam ![]() ![]() za kare mial malego usypiac ![]() Malinko ale boskie te moje chlopaki ![]() Zaharia ![]() To chyba tyle mam narazie do powiedzenia.. biore sie za nadrabianie
Edytowane przez kropka241 Czas edycji: 2010-05-15 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3669 |
Zadomowienie
|
i oczywiscie wszystkiego naj naj dla naszej dzisiejszej solenizantki - Oleńki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3670 |
Zakorzenienie
|
Sto latek dla Olusi
![]() A ja się chwalę dzieciem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | ||||
Zadomowienie
|
witam witam
![]() ależ dziś był zajęty dzień ![]() ![]() -Na 9:45 byłysmy z Olką na basenie, -potem teściówka przyszła żebym zrobiła jej paznokcie, -następnie odwiozłam TZa do koleżanki, z którą pojechał na mecz (ta koleżanka ma 2-miesięcznie bliźniaczki, taaaaaaaaaaaaakie malutkie! słodziaki, malutkie kurczaczki, mówię Wam, są takie śliczne ![]() ![]() - i następnie my z Olcią wybrałyśmy się na małe zakupy i kurcze tak mi zleciało, że na syrenie do domu pędziłam bo dziecko mi zgłodniało. No i dziś nie było kąpieli. Cytat:
![]() fajny ten tekst, oj, jak ten czas tak szybko pędzi to niedługo będziemy musiały o takich zaproszeniach myśleć ![]() Cytat:
![]() Moja siostra mnie wyśmiała, że założyłam Olce za duze buty,no ale nie chce znów przegapić, jak jej noga urośnie i zrobią się za małe ![]() http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_22101027 5894_-1?breadcrumb=Home~Kids~Sh oes+%26amp%3B+boots http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_22101027 1957_-1?breadcrumb=Home~Kids~Sh oes+%26amp%3B+boots http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_22101027 5597_-1?breadcrumb=Home~Kids~Sh oes+%26amp%3B+boots Cytat:
![]() Cytat:
![]() chodzić???? o kurcze, ale szybko ![]() jakie śliczności ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3672 | ||||
Zadomowienie
|
dziękujemy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale ta kara obowiązuje przez miesiąc? ![]() Cytat:
![]() Tak moje dziecko ma już PÓŁ ROKU!!! kiedy to zleciało, sie pytam, no kiedy???????? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3673 | ||
Zadomowienie
|
Witam
![]() ![]() Oczywiście sto latek dla solenizantki ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale oni słodcy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja jeszcze Wikiemu daje cycka. W nocy jak mi się czasem obudzi i rano o 6.00 i 8.00 bo mi się nie chce mu nic innego przygotowywać ![]() SUper ![]() ![]() Edytowane przez katekatee Czas edycji: 2010-05-15 o 22:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
Zakorzenienie
|
oj jeszcze sie zalapalam zeby Olce zyczenia zlozyc.
najlepszego z okazji pol roczku od cioci Kropki, Adusia i Tomeczka ![]() Zebra maly jest niesamowity ![]() ![]()
#3675 |
Raczkowanie
|
jeszcze w sobote się chyba załapię
![]() buziak śpiącej Oluni a ja siedzę i męczę Photoshopa... uczę się nowych opcji, tego jest masssaa, wszystkie możliwości tego programu spamiętać to trzeba by mieć łeb jak sklep ![]() wkleje wma obrobioną eksperymentalnie fotkę Mi |
![]() ![]() |
![]() |
#3676 | |
Zakorzenienie
|
Cześć konspi
![]() Zebra - Piotruś wymiata ![]() ![]() Trzymajcie kciuki - ja jutro idę na maturę ![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3677 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() już na oczy nie widzę, nie pamiętam kiedy tak długo przed kompem zalegałam. aaa ide spać ![]() dobrej nocki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3678 |
Zakorzenienie
|
Dziś już niedziela więc składamy życzonka kochanym naszym; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ciocia Di i Magdalenka |
![]() ![]() |
![]() |
#3679 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Dawno nie pisałam bo jakoś dużo zajęć i weny brak, ale czytałam Was troszkę ![]() Maleństwa kochane, rosną jak na drożdżach ![]() Mojemu Adzikowi stuknęło pół roku, już bardzo ładnie sam siada ![]() Trochę się borykamy z problemami zdrowotnymi bo przyplątał się jakiś wirus biegunkowy i Adzik ma nieładne kupki ze sluzem i strzępkami krwi i leczymy się ostro ale problem polega na tym, że on nie chce pic nic innego oprócz wody a tu większość lekarstw do rozpuszczenia w wodzie i to jeszcze ze smakiem, więc muszę się nieźle nagimnastykować żeby mu coś wcisnąć. No i jeszcze ma debridat gdzie jak go widzi to już ![]() ![]() A kolejny problem to jakieś czerwone łuszczące plamy na policzkach przy uszach i znowu do lekarza musimy iść zapytać co to. Całujemy Was gorąco ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3680 |
Zakorzenienie
|
Dziękujemy Wam ślicznie za komplementy
![]() ![]() ![]() Sto latek dla naszych jubilatów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3681 |
Wtajemniczenie
|
Hej mamusie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zdjecia dzieciaczkow cudowne ![]() ![]() ![]() U nas ciezko, zebole ida ale wysc nie moga ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3682 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3683 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pinky przyznaj sie, Mi ma taki niesamowity kolor oczkow, czt sie bawilas PhotoShopem? ![]()
![]() |
#3684 | ||||
Rozeznanie
|
witam niedzielnie
![]() na specjalne zyczenie, na dole kilka fotek ![]() Cytat:
![]() a gdzie dokladnie bedziecie???? mlinka pomimo upalow jest przyjemny wietrzyk, wiec nic sie nie martw ![]() co do lotu - to moja mala spisala sie na 6 z plusem. przy starcie i ladowaniu "cycala" a podczas podrozy spala ![]() Cytat:
![]() sama zwrocilas uwage na ten jezyczek, czy tez doktor??? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ze mnie sie tez smiali w pl, ja dla siebie mialam tylko jedna pare i to na sobie a miriam az 5 par ![]() ![]() ![]() Andre, Nilutko, Milenko dla was wszystkiego naj.....naj...naj.... Załącznik 3110977Załącznik 3110980 Załącznik 3110981
12.11.09 miriam 22.07.11 giorgio 12.12.12 zoi ![]() ![]() ![]() Edytowane przez zaharia Czas edycji: 2010-05-16 o 11:48 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3685 |
Zakorzenienie
|
Zaharia naprawdę nie widziałam takich włosków u takiego maluszka!!! Boska jest... Ale z niej ślicznotka...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3686 |
Wtajemniczenie
|
Sliczne wloski ma Miriam
![]() Mamusie siedze na all i na stronie z testami fotelikow i tam mysle jaki fotelik kupic dla malej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3687 |
Zadomowienie
|
Dziekuje wszystkim za komplementy i kciuki za poje prawko bo na pewno będą baaaaardzo potrzebne
![]() Zahario lecimy do Annalipsis http://www.stellapalace.gr/en/index.html Daleko od ciebie?? Ja sie stresuje tymi wakacjami- bo wszyscy wokól mi trują ze w Grecji teraz ten kryzys a ja z dwójką dzieci tam lece- no ale w razie czego wpadamy do Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3688 |
Wtajemniczenie
|
DiTu jak poszlo?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3689 | |||||
Zadomowienie
|
heloł
![]() kurcze znajomi za pół godziny mają się stawić z wizytą niespodzianką do TZa na jego 30-tkę, a ten się do snu układa ![]() ile ja się musiałam nagimnastykować, żeby w ogóle dziś w domu został! a ten jak na złość 100 pomysłów na aktywny dzień ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() o jaka słodziasta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() nie no Miriam wymiata ![]() ![]() ![]() ![]() jak się robi dziecko z takkkimi włoskami ?? ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3690 |
Zakorzenienie
|
Witam w ten okropny dzien u mnie tak pada strasznie zeniedlugo tu podtopienia beda
![]() Ja tak pdawlam sie przywitam bo imieninki mamuski dzis sa wiec nie bardzo mam czas na przesiadywanie nad kompem. Zaharia Miriam poprostu cudna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stolat dla wszystkich solenizantów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.