Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009) - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-15, 14:50   #3661
pinky_deer
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to pinky_deer
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez kamilla123 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry!!!

Nic mi to nie mówi A dlaczego do logopedy musicie iść?
A Ty Pinky masz "kod dostępu" do naszego klubu? Bo tam Cię jeszcze nie widziałam

Jakie przystojniaki I Tomuś tez już ładnie siedzi
"kodu" niet ale chętnie chętnie...
a u logopedy, hmmm trochę rozkojarzona ta babka była, mój TŻ miał minę jakby jej nie wierzył
mamy znów zalecone ćwiczenia i zabawy. problemem jest, to, że Mi wystawia jęzorek od urodzenia, często jest zbyt mocno na wierzchu wystawiony.
niby wędzidełko lekko skrócone, mięśnie za słabe...
no będziemy ćwiczyć, jak alłejs

Cytat:
Napisane przez zaharia Pokaż wiadomość
czesc slicznoty

dziekuje za pamiec.

oj juz nawet nie staram sie was nadrabiac, bo musiala bym spedzic caly dzien przed kompem.

bylam w polsce i bylo cudownie jesli chodzi o atmosfere, a pogoda fuuuu deszcz, deszcz, deszcz.... zreszta co ja wam mowie wy to wiecie najlepiej. nie pisalam bo: 1. zapomnialam hasla i nie moglam sie zalogowac(wiem to jest do odzszukania ale...po 2.)
2. czasu tam na nic nie mialam, poniewaz rodzinka zaplanowala mi kazda godzine.

miriam rosnie a z nia jej czupryna ktora pomalu staje sie trudna do ujarzmienia.
jeszcze nie siedzi, ale ostro ciagnie glowke do przodu, i przy tym wyglada
no i poci sie okropnie.... bo u nas upaly.

brombi zabieraj malego, ktory jak widac jest w pelni gotowy na sloneczne dni, i przyjezdzaj. Filus wyglada cudownie

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

malina- super fotki, maly juz super siedzi
ach przystojniaki z tych twoich chlopcow... wow

Zahario szybko fotki wrzyć bo ja też nie mogę się doczekać Miriam. jestem wielką fanką jej włosków, bo prawdopodobnie ma ich więcej niż ja obecnie
a pogoda w Polszy jest do bani.....

Cytat:
Napisane przez asioczka Pokaż wiadomość
dziewczynki przypominam o klikaniu
widze, ze pogoda sie robie, ale po tej trzydniowce na razie dam malej odpoczac i nie bede jej ciagnela na spacer. powoli jej znika wysypka. a marudna jest jak nie wiem;/
klikejszyn
pinky_deer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-15, 15:00   #3662
aniulka8204
Wtajemniczenie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

hejka dziewczyny
właśnie siadłam sobie bo Agusia mi usnęła.
zrobiłam sobie też kawe bo padam ze zmęcznia moze mnie jakoś podniesie bo spać mi się chce jak cholerka a i tak spałam w południe 2godz tez z Agusią, usnęła mi juz drugi raz

Zaharia ja też jestem ciekawa jak wygląda juz Miriam i te jej włoski czy duzo urosły
ona jest słodziudka
moja niby ma włósków dużo ale jej nie rosną na długość. a tam gdzie miała te kudełki splątane co jej leciutko wycięłam to wyrosły blondaski i wygląda jakby tam miała lekko łysawe, ostatnio sie śmiałam że jej przemaluje te blondaski żeby miały kolor jak reszta a mówiłam to w żartach to tesciu sie oburzył że mam to pozostawić naturze - masakra
nie zna się chłop na żartach

i przyszło mi iść na urodziny do szwagierki właściwie do jej synka ma 4 lata ale łobuz niemożliwy, u mnie to by klapsa za niektóre rzeczy dostał niestety, a ja jestem sierota z datami urodzin i nie kupiłam mu jeszcze prezentu ale najlepsze jest juz kiedyś wspominałam że lecą nam kase i niby nigdy nie mają ale te urodziny robi w takiej restauracyjce-pizzerii ale wogóle mi sie tam niechce isć a tym bardziej że niemam jeszcze prezentu dopiero w poniedziałek kupię i po drugie mogła wcześniej powiedzieć i zaprosić a nie dziś jak już powinnam tam być

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

pinky deer a niby jak to macie ćwiczyć z małą?
a to buźke musicie ćwiczyć? troche się zastanawiam bo to malutkie dzieciątko i niewyobrażam sobie tych ćwiczeń bo mówisz że to jakieś węzidełko tak?
jeżeli tak idzie to życzę szybkiego wyćwiczenia tego problemiku

moja niunia dalej męczy się z tymi ząbkami masakra jak długo mogą one się przeżynać biedna czasami jak chwyci pieluchę tetrową albo jakiegoś pluszaka to z taką siłą i nerwowoscią gryzie że aż strach bo jakby to był mój palec albo ręka to tymi dwoma co ma to nieźle by ugryzła

Edytowane przez aniulka8204
Czas edycji: 2010-05-15 o 15:02
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-15, 15:07   #3663
asioczka
Zadomowienie

Pinky a jak sobie radzicie w konkursie gerbera? bo klikam codziennie tyz no wlasnie- jak sie cwiczy logopedycznie z takim malenstwem??

http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012
asioczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-15, 15:16   #3664
pinky_deer
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość
hejka dziewczyny
właśnie siadłam sobie bo Agusia mi usnęła.
zrobiłam sobie też kawe bo padam ze zmęcznia moze mnie jakoś podniesie bo spać mi się chce jak cholerka a i tak spałam w południe 2godz tez z Agusią, usnęła mi juz drugi raz
ja zaraz też przysnę, w odróznieniu od mojego dziecka...

Cytat:
moja niby ma włósków dużo ale jej nie rosną na długość. a tam gdzie miała te kudełki splątane co jej leciutko wycięłam to wyrosły blondaski i wygląda jakby tam miała lekko łysawe, ostatnio sie śmiałam że jej przemaluje te blondaski żeby miały kolor jak reszta a mówiłam to w żartach to tesciu sie oburzył że mam to pozostawić naturze - masakra
nie zna się chłop na żartach
dobre dobre, to teraz masz córeczkę w łatki

Cytat:
pinky deer a niby jak to macie ćwiczyć z małą?
a to buźke musicie ćwiczyć? troche się zastanawiam bo to malutkie dzieciątko i niewyobrażam sobie tych ćwiczeń bo mówisz że to jakieś węzidełko tak?
jeżeli tak idzie to życzę szybkiego wyćwiczenia tego problemiku

moja niunia dalej męczy się z tymi ząbkami masakra jak długo mogą one się przeżynać biedna czasami jak chwyci pieluchę tetrową albo jakiegoś pluszaka to z taką siłą i nerwowoscią gryzie że aż strach bo jakby to był mój palec albo ręka to tymi dwoma co ma to nieźle by ugryzła
wędzidełko to jest ta struna co znajduje się pod jezykiem, dzieci czasem mają to skrócone co uniemożliwia dobra pracę języczkiem.
ćwiczenia sa nieinwazyjne, to raczej masaż i lekki ucisk. aaa damy rade

a zębole u nas chybe też się zbliżają, ale nie widać nic, tylko atak na zabawki

ale mnie moj TZ dziś wkurza

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:
Pinky a jak sobie radzicie w konkursie gerbera? bo klikam codziennie tyz no wlasnie- jak sie cwiczy logopedycznie z takim malenstwem??
a na gerberku jesteśmy 4/5 na 2 stronie w rankingu, czasemnnawet mi się udaje wskoczyć na 1 stronkę.
ale ja nie wiem skąd te babki mają tyle głosów
na expres nie mam szans, ale liczę na wyrozumiałośc i dobry gust jury

ćwiczenia to dotykanie i podnoszenie jęzorka, uciskanie punktu na bródce, masaż szczoteczką z wypustkami całej jamy ustnej, masaż główki i policzków = takie pobudzanie mięsni ust i języka
Stary 2010-05-15, 15:27   #3665
asioczka
Zadomowienie

jesli ktoras kupuje sloiczki bobovity i chce sie jej bawic w wysylanie to jest konkurs:
http://www.bobo vita/kolory/zasady-konkursu

Stary 2010-05-15, 17:34   #3666
aniulka8204
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pinky_deer Pokaż wiadomość
ja zaraz też przysnę, w odróznieniu od mojego dziecka...

dobre dobre, to teraz masz córeczkę w łatki

wędzidełko to jest ta struna co znajduje się pod jezykiem, dzieci czasem mają to skrócone co uniemożliwia dobra pracę języczkiem.
ćwiczenia sa nieinwazyjne, to raczej masaż i lekki ucisk. aaa damy rade

a zębole u nas chybe też się zbliżają, ale nie widać nic, tylko atak na zabawki

ale mnie moj TZ dziś wkurza

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

a na gerberku jesteśmy 4/5 na 2 stronie w rankingu, czasemnnawet mi się udaje wskoczyć na 1 stronkę.
ale ja nie wiem skąd te babki mają tyle głosów
na expres nie mam szans, ale liczę na wyrozumiałośc i dobry gust jury

ćwiczenia to dotykanie i podnoszenie jęzorka, uciskanie punktu na bródce, masaż szczoteczką z wypustkami całej jamy ustnej, masaż główki i policzków = takie pobudzanie mięsni ust i języka
oj to i tak wydaje mi się ciężko z takim maleństwem bo jednak się kręci i wierci ja mojej nawet nie potrafię zerknąć do buzi jak tam te dziąsełka już wyglądają bo wypycha zaraz ten języczek to tylko czasami zdąże zauważyć co z tymi dziąsłami się dzieje
to powodzenia z ćwiczeniami i oby szybko zanikł problem
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-15, 18:04   #3667
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość

Dziewczyny, a gdzie się Konspiracja podziewa ??
Cześć Kochane!
Mnie to chyba nikt juz nie pamieta anie nie lubi.... buuuuuuuuuuuuu :-(
Jednaś Ty Brombiś raz mnie pomniała...

Dziewczyny mam przymusowy detoks od wizazu i netu w ogole... padł nam komp a ściślej mowiac dysk twardy, lapek pojechal do serwisu i chyba jeszcze wroci bo oczywiscie chyba nie wszystko jeszcze zrobili jak powinni

Nie mam szans Was nadrobic, mam nadzieję ze u wszystkich wszystko ok i dzieciaczki zdrowe. Ciekawa jestem bardzo jak radzą sobie mamusie, ktore wróciły juz do pracy i kto ze starej druzyny wytrwał jeszcze na cycu? My oczywiście wprowadziliśmy i sloiczki i gluten, ale na cycu nadal jedziemy w roli glownej.

Bardzo mi Was brakowało, na poczatku myślałam ze bez kompa będe umierac z nudow, ale czasowo sie zagospodarowalam i na brak zajec dobre sobie - przy małym dziecku nie narzekam. Czyli bez kompa da sie zyc ...ale co to za zycie

Pozdrawiam Was serdecznie i postaram się jak najszybciej "wrocić do żywych" buziaki!

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-15, 18:41   #3668
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

ja tez sie melduje dzis

Konspi Tomek jest na piersi + obiadki, deserki i gluten poza tym -dobrze ze jestes

Kamilko a jaki kupilas fartuszek?? ten z hello kitty??

zameczyly mnie dzis dzieciaki.. jeszcez sie nawet dzis nie uczesalam a tz jak tylko wrocil z pracy (wiedzial ze Tomek mi caly dzien marudzil i ze mam juz dosc) to poszedl pod prysznic na pol godziny a potem myk szybciutko przed komputer
za kare mial malego usypiac

Malinko ale boskie te moje chlopaki

Zaharia

To chyba tyle mam narazie do powiedzenia.. biore sie za nadrabianie

Edytowane przez kropka241
Czas edycji: 2010-05-15 o 18:42
kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-15, 19:17   #3669
asioczka
Zadomowienie

i oczywiscie wszystkiego naj naj dla naszej dzisiejszej solenizantki - Oleńki

Stary 2010-05-15, 20:33   #3670
zebra666
Zakorzenienie

Sto latek dla Olusi

A ja się chwalę dzieciemfotki najswierzsze z dzisiaj...

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-15, 20:55   #3671
elalank
Zadomowienie

witam witam

ależ dziś był zajęty dzień ale chociaż długi, bo znów zaczął nam się o 5 30
-Na 9:45 byłysmy z Olką na basenie,
-potem teściówka przyszła żebym zrobiła jej paznokcie,
-następnie odwiozłam TZa do koleżanki, z którą pojechał na mecz (ta koleżanka ma 2-miesięcznie bliźniaczki, taaaaaaaaaaaaakie malutkie! słodziaki, malutkie kurczaczki, mówię Wam, są takie śliczne i znów zachciało mi sie mieć takie maleństwo )
- i następnie my z Olcią wybrałyśmy się na małe zakupy i kurcze tak mi zleciało, że na syrenie do domu pędziłam bo dziecko mi zgłodniało.
No i dziś nie było kąpieli.

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
Mamy tu na watku takie same slicznosci a nawet mam nadzieje e sie nie obrazicie jak bylam w gdyni to pokazywalam mojej cioci zdjecia nasze i wasze tez wlasnie na wizazu

zobaczcie jakie fajne znalazlam tekst zaproszenia na roczek
ależ dlaczego mamy się obrażać? miło nam

fajny ten tekst, oj, jak ten czas tak szybko pędzi to niedługo będziemy musiały o takich zaproszeniach myśleć

Cytat:
Napisane przez kamilla123 Pokaż wiadomość
Ja bym chciała żeby moje wstało o tej godzinie, bo ostatnio upodobało sobie godzinę 3.30 a ja już wszystkiego próbowałam i na razie bez skutku. I w końcu może jakieś wesele wyprawię, bo marzy mi się porządny ekspres do kawy
Ola śliczna i jakie ma buciki śliczne
oj no to faktycznie my mamy luksus z tą 5 30

Moja siostra mnie wyśmiała, że założyłam Olce za duze buty,no ale nie chce znów przegapić, jak jej noga urośnie i zrobią się za małe a do tego moje siostry chcą jeszcze kupić:
http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_22101027 5894_-1?breadcrumb=Home~Kids~Sh oes+%26amp%3B+boots

http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_22101027 1957_-1?breadcrumb=Home~Kids~Sh oes+%26amp%3B+boots

http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_22101027 5597_-1?breadcrumb=Home~Kids~Sh oes+%26amp%3B+boots

Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość
z ta wit D to mysle ze jesli lekarz nic nie mowi to trzeba podawac tak jak do tej pory
no tak tyle że ja praktycznie już nie karmię, tylko 1 raz na dobę,więc witaminy powinnam jakoś do tego dostosować..

Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość
A co u nas?? Z budową wieczne problemy, Tomek marudny i nadal bez zębów- siedzi i już chce chodzić Ja ostro zabrałam sie za moje prawko i mam nadzieje je zdać wreszcie po 10 latach przerwy Jestem pozytywnie nastawiona wiec moze sie uda

A oto my
uda się prawko!!! będziemy trzymać kciuki
chodzić???? o kurcze, ale szybko
jakie śliczności

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-15, 20:55   #3672
elalank
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość
100 latek dla
Olusi Eli
Ela - Ola cudna

dziękujemy

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Kamilia mam podobnie:P mały mi się budzi o 22, 3-3.30, albo 23, 4... Do 5 nigdy nie spał
ło matko, to alez ty biedna jesteś!

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Cześć Kochane!
ja pamiętałam i myślałam o Tobie, ze dawno sie nie pokazywałaś, tyle ze chyba tego nie napisałam

Cytat:
zameczyly mnie dzis dzieciaki.. jeszcez sie nawet dzis nie uczesalam a tz jak tylko wrocil z pracy (wiedzial ze Tomek mi caly dzien marudzil i ze mam juz dosc) to poszedl pod prysznic na pol godziny a potem myk szybciutko przed komputer
za kare mial malego usypiac
oj nie ładnie!
ale ta kara obowiązuje przez miesiąc?

Cytat:
i oczywiscie wszystkiego naj naj dla naszej dzisiejszej solenizantki - Oleńki
dziękujemy za pamięć

Tak moje dziecko ma już PÓŁ ROKU!!!
kiedy to zleciało, sie pytam, no kiedy????????

Stary 2010-05-15, 22:10   #3673
katekatee
Zadomowienie

Witam Byłam dziś w szkole i odebrałam pracę od promotorki. Nie mam dużo do poprawiania no ale coś tam jest. A ja zamiast poprawiać to gadam na nk z takim dawnym kolegom. Tżt by nie był zbyt szczęśliwy jakby wiedział

Oczywiście sto latek dla solenizantki

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Cześć Ślicznotki

My już w pełni przygotowani do sezonu letniego

Załącznik 3107503

tylko pogoda nie dopisuje
Witamy panię belferkę Filuś superaśny

Cytat:

A oto my
Ale oni słodcy I jak TOmuś siedzi. Zaraz będą wszystkie zazdrościć
Cytat:
Cześć Kochane!

Pozdrawiam Was serdecznie i postaram się jak najszybciej "wrocić do żywych" buziaki!
Konspi ja o Was ostatnio myśłałam ale ja nawet sama nie mam czasu siedzieć na wizażu więc nie miałam za bardzo czasu napisać: A gdzie konspi No ale pamiętamy o Tobie, pamiętamy
Ja jeszcze Wikiemu daje cycka. W nocy jak mi się czasem obudzi i rano o 6.00 i 8.00 bo mi się nie chce mu nic innego przygotowywać. No i czasem w ciągu dnia też coś tam pociągnie
Cytat:

A ja się chwalę dzieciemfotki najswierzsze z dzisiaj...
SUper

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

Edytowane przez katekatee
Czas edycji: 2010-05-15 o 22:13
katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-15, 22:34   #3674
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

oj jeszcze sie zalapalam zeby Olce zyczenia zlozyc.
najlepszego z okazji pol roczku od cioci Kropki, Adusia i Tomeczka

Zebra
maly jest niesamowity uwielbiam go doslownie

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-15, 23:00   #3675
pinky_deer
Raczkowanie

jeszcze w sobote się chyba załapię

buziak śpiącej Oluni

a ja siedzę i męczę Photoshopa... uczę się nowych opcji, tego jest masssaa, wszystkie możliwości tego programu spamiętać to trzeba by mieć łeb jak sklep

wkleje wma obrobioną eksperymentalnie fotkę Mi
Stary 2010-05-15, 23:09   #3676
DiTu77
Zakorzenienie

Cześć konspi - wracaj do nas szybko...

Zebra - Piotruś wymiata

Trzymajcie kciuki - ja jutro idę na maturę a jeszcze przed kompem siedzę...

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Cytat:

buziak śpiącej Oluni

a ja siedzę i męczę Photoshopa... uczę się nowych opcji, tego jest masssaa, wszystkie możliwości tego programu spamiętać to trzeba by mieć łeb jak sklep

Mi zdziwiona wynikami maminej pracy
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-15, 23:15   #3677
pinky_deer
Raczkowanie

Cytat:
Cześć konspi - wracaj do nas szybko...

Zebra - Piotruś wymiata

Trzymajcie kciuki - ja jutro idę na maturę a jeszcze przed kompem siedzę...

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Mi zdziwiona wynikami maminej pracy

już na oczy nie widzę, nie pamiętam kiedy tak długo przed kompem zalegałam. aaa ide spać
dobrej nocki
Stary 2010-05-16, 00:02   #3678
DiTu77
Zakorzenienie

Dziś już niedziela więc

składamy życzonka kochanym naszym;

Andre
Nilutce
Milence

ciocia Di i Magdalenka
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 06:43   #3679
flowerspower
Raczkowanie

Cześć dziewczynki
Dawno nie pisałam bo jakoś dużo zajęć i weny brak, ale czytałam Was troszkę
Maleństwa kochane, rosną jak na drożdżach
Mojemu Adzikowi stuknęło pół roku, już bardzo ładnie sam siada
Trochę się borykamy z problemami zdrowotnymi bo przyplątał się jakiś wirus biegunkowy i Adzik ma nieładne kupki ze sluzem i strzępkami krwi i leczymy się ostro ale problem polega na tym, że on nie chce pic nic innego oprócz wody a tu większość lekarstw do rozpuszczenia w wodzie i to jeszcze ze smakiem, więc muszę się nieźle nagimnastykować żeby mu coś wcisnąć. No i jeszcze ma debridat gdzie jak go widzi to już a co dopiero jak ma wypić
A kolejny problem to jakieś czerwone łuszczące plamy na policzkach przy uszach i znowu do lekarza musimy iść zapytać co to.

Całujemy Was gorąco
flowerspower jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-16, 08:27   #3680
zebra666
Zakorzenienie

Dziękujemy Wam ślicznie za komplementy

Sto latek dla naszych jubilatów

Stary 2010-05-16, 08:44   #3681
mamrotka
Wtajemniczenie

Hej mamusie

Sto lat dla malych solenizantow

Zdjecia dzieciaczkow cudowne

U nas ciezko, zebole ida ale wysc nie moga jak ta moja mala sie meczy niech juz wyjda to troszke odpoczniemy
mamrotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 09:56   #3682
tarasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziś już niedziela więc

Andre
Nilutce
Milence

ciocia Di i Magdalenka
Dziękujemy za pamięć i życzymy 100 lat pozostałym solenizantom!

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 11:23   #3683
asioczka
Zadomowienie

Cytat:
Dziś już niedziela więc

Andre
Nilutce
Milence

ciocia Di i Magdalenka
100 lat 100 lat!!!

Pinky przyznaj sie, Mi ma taki niesamowity kolor oczkow, czt sie bawilas PhotoShopem?

Stary 2010-05-16, 11:46   #3684
zaharia
Rozeznanie

witam niedzielnie

Cytat:
Zaharia pokaż malutką ależ ciekawa jestem jej bajecznych włosków!
na specjalne zyczenie, na dole kilka fotek

Cytat:
Zahario nawet nie strasz tymi upałami bo my sie wybieramy na Krete z chłopakami 30 czerwca- a ja juz mam załamkę bo Tomuś taki marudny... A jak Miriam zniosła lot???
wow ale fajnie
a gdzie dokladnie bedziecie????
mlinka pomimo upalow jest przyjemny wietrzyk, wiec nic sie nie martw
co do lotu - to moja mala spisala sie na 6 z plusem. przy starcie i ladowaniu "cycala" a podczas podrozy spala

Cytat:
"kodu" niet ale chętnie chętnie...
a u logopedy, hmmm trochę rozkojarzona ta babka była, mój TŻ miał minę jakby jej nie wierzył
mamy znów zalecone ćwiczenia i zabawy. problemem jest, to, że Mi wystawia jęzorek od urodzenia, często jest zbyt mocno na wierzchu wystawiony.
niby wędzidełko lekko skrócone, mięśnie za słabe...
no będziemy ćwiczyć, jak alłejs

Zahario szybko fotki wrzyć bo ja też nie mogę się doczekać Miriam. jestem wielką fanką jej włosków, bo prawdopodobnie ma ich więcej niż ja obecnie
a pogoda w Polszy jest do bani.....

sama zwrocilas uwage na ten jezyczek, czy tez doktor???

Cytat:
Cześć Kochane!

Dziewczyny mam przymusowy detoks od wizazu i netu w ogole... padł nam komp a ściślej mowiac dysk twardy, lapek pojechal do serwisu i chyba jeszcze wroci bo oczywiscie chyba nie wszystko jeszcze zrobili jak powinni

Nie mam szans Was nadrobic, mam nadzieję ze u wszystkich wszystko ok i dzieciaczki zdrowe. Ciekawa jestem bardzo jak radzą sobie mamusie, ktore wróciły juz do pracy i kto ze starej druzyny wytrwał jeszcze na cycu? My oczywiście wprowadziliśmy i sloiczki i gluten, ale na cycu nadal jedziemy w roli glownej.

Bardzo mi Was brakowało, na poczatku myślałam ze bez kompa będe umierac z nudow, ale czasowo sie zagospodarowalam i na brak zajec dobre sobie - przy małym dziecku nie narzekam. Czyli bez kompa da sie zyc ...ale co to za zycie

my tez jeszcze "cycujemy", a mala nie jest zbyt zachwycona innymi pokarmami, wiec jedzenie to niezla gimnastyka dla mnie

buciki
ze mnie sie tez smiali w pl, ja dla siebie mialam tylko jedna pare i to na sobie a miriam az 5 par, no tak ja mam "fiola" na punkcie butow i torebek, i tez z ta sama pasja kupuje dla miriam wiec moje dziecko ma 9 par bucikow i jedna torebke

Andre, Nilutko, Milenko dla was wszystkiego naj.....naj...naj....

a oto miriam plujaca marchewka, z kuzynem 3 miesiace starszym, i z nasza "zlota" rybka- miraim ja uwielbia, zawsze ise na nia cieszy.

Załącznik 3110977Załącznik 3110980
Załącznik 3110981
12.12.12 zoi

Edytowane przez zaharia
Czas edycji: 2010-05-16 o 11:48
zaharia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 12:26   #3685
zebra666
Zakorzenienie

Zaharia naprawdę nie widziałam takich włosków u takiego maluszka!!! Boska jest... Ale z niej ślicznotka...

Stary 2010-05-16, 12:53   #3686
mamrotka
Wtajemniczenie

Sliczne wloski ma Miriam ja nawet nie mam takich

Mamusie siedze na all i na stronie z testami fotelikow i tam mysle jaki fotelik kupic dla malej macie moze juz jakies swoje typy?
Stary 2010-05-16, 13:49   #3687
malina81
Zadomowienie

Dziekuje wszystkim za komplementy i kciuki za poje prawko bo na pewno będą baaaaardzo potrzebne

Zahario lecimy do Annalipsis
http://www.stellapalace.gr/en/index.html
Daleko od ciebie??
Ja sie stresuje tymi wakacjami- bo wszyscy wokól mi trują ze w Grecji teraz ten kryzys a ja z dwójką dzieci tam lece- no ale w razie czego wpadamy do Ciebie
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-16, 14:09   #3688
mamrotka
Wtajemniczenie

DiTu jak poszlo?
Stary 2010-05-16, 14:32   #3689
elalank
Zadomowienie

heloł

kurcze znajomi za pół godziny mają się stawić z wizytą niespodzianką do TZa na jego 30-tkę, a ten się do snu układa
ile ja się musiałam nagimnastykować, żeby w ogóle dziś w domu został! a ten jak na złość 100 pomysłów na aktywny dzień no ale udało się, ale teraz spać mu się zachciało

Cytat:
oj jeszcze sie zalapalam zeby Olce zyczenia zlozyc.
najlepszego z okazji pol roczku od cioci Kropki, Adusia i Tomeczka
dziękujemy ciociu Kropko

Cytat:

buziak śpiącej Oluni

dziękujemy

o jaka słodziasta a co żeś zrobiła na tej fotce w photoshopie??

Cytat:
Trzymajcie kciuki - ja jutro idę na maturę a jeszcze przed kompem siedzę..
maturę, jutro?

Cytat:
Dziś już niedziela więc

Andre
Nilutce
Milence

ciocia Di i Magdalenka
i ja się dołączam doi zyczeń : roza:

Cytat:
Napisane przez zaharia Pokaż wiadomość
buciki
ze mnie sie tez smiali w pl, ja dla siebie mialam tylko jedna pare i to na sobie a miriam az 5 par, no tak ja mam "fiola" na punkcie butow i torebek, i tez z ta sama pasja kupuje dla miriam wiec moje dziecko ma 9 par bucikow i jedna torebke
ja mam też kilka par bucików, ale na razie jeszcze żadne w użyciu

nie no Miriam wymiata
jak się robi dziecko z takkkimi włoskami ?? ja tez chcę

Stary 2010-05-16, 15:35   #3690
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Witam w ten okropny dzien u mnie tak pada strasznie zeniedlugo tu podtopienia beda

Ja tak pdawlam sie przywitam bo imieninki mamuski dzis sa wiec nie bardzo mam czas na przesiadywanie nad kompem.

Zaharia Miriam poprostu cudna coraz bardziej zakochuje sie w tych jej wloskach,masz slicznącóreczkę, taka laleczka z niej

Stolat dla wszystkich solenizantów klask i:

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości