|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: etorebka cz.VII, już mamy wiosenną kolekcję!!
Cytat:
![]() a teraz po studiach to mi już takie posądzenie nie grozi ![]() A OT też się nie przejmuj to tutaj norma ![]() A z tymi PW to już przegięcie nie dość że podli ludzie to jeszcze tchórze taka prawda
![]() ![]() |
![]() |
#3662 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dopiero po zaprzyjaźnieniu się z tym wątkiem doszłam do wniosku, że torebka może być takim samym gadżetem jak biżuteria i ubrania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3663 |
Zakorzenienie
|
ojjj nie nie, źle zrozumiałaś. To nie nasze "znane wizażanki" tylko takie których nick widze pierwszy raz na oczy i maja napisane kilka postów albo i wcale...
![]() |
#3664 |
Raczkowanie
|
Fixi_Pixi, niepojęte jest to co piszesz. W głowie mi się to nie mieści. A dziewczynami, które pytają o sponsora itp. się nie przejmuj, pewnie chciałyby poznać "tajniki"
![]()
#3665 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Nie przejmuj się, frustrację sobie wyładowują. Żal mi takich ludzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3666 |
Zakorzenienie
|
to też się nie zgadza bo 2 razy było po 11 zł, czyli wychodzi ze 8 torebek - 6 zasieleń, ciekawe
![]()
![]() |
#3667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ode mnie nikt nie chce kodu jak na razie....tak ze dwa skorzystania mnie dzielą od szarej Any..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3668 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Dobranoc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3669 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do kodu to musisz go wyróżnić ładnie ![]() Dawaj ostry pink ![]() Zobacz jaki u mnie ładniutki , aż się prosi o skorzystanie ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
![]() mabel chętnie pooglądam, bo coś nabieram na nią ochoty ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3670 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Fixi-dla Ciebie zdjęcie tego lusterka.....te z h&m lepsze...ale te też fajne ![]() ps a co do kodu i jego koloru...nie chciałam być upierdliwa z tym kolorem-bo i tak się proszę o skorzystanie jak głupia ![]() ![]()
5, 10, 14, 15, 20, 25, 30, 35, 40 ![]() Edytowane przez harajuku-fish Czas edycji: 2010-03-31 o 22:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiedz mi tylko jeszcze czy one jest srebrne czy czarne? Bo na zdjeciu nie wiadać za bardzo. Ja też już zmykam. Dobranoc wszystkim ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli jest turkusowa?Bardziej w stronę zieleni? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też idę spać...rano mnie wołami nie ściągną z łóżka do roboty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3675 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok,tak zrobię. Oby tylko nie była żarówiasta. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3678 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3679 | ||
Zakorzenienie
|
odnośnie zazdrości krytycznych uwag, to własnie za to nie lubię bab
![]() te spojrzenia i komentarze, o znowu masz jakieś fajne, nowe butki .. i ta torebka i tyle kurtek, kurcze też muszę sobie jakąś kupić bo ty masz ich tyle .. czasem rzeczywiście trzeba się zastanowić co na siebie włożyć danego dnia, co by to osoba, znów mnie nie zobaczyła w czymś nowym ![]() najgorsze są właśnie komenty niby to przyjazne, ale co 2 słowo to ironia .. ech .. Fixi .. normalnie padłam jak przeczytałam, żena PW ktoś Cię pyta o kasę na ciuchy .. na zakupowym i innych modowych oczywiście widać jak ktoś za dużo i za często wstawia foty swoich rzeczy, te komentarze innych .. jak kogoś to boli może po prostu się powstrzymać od wylewania swoich brudów na innych i nic nie pisać ... ale oczywiście piszemy anonimowo, więc dlaczego by nie .. ![]() jak ktoś nas nie zna i ubierzemy coś nowego jest ok, najgorzej oczywiście jak "znajome" osoby się interesują ![]() licealistki i inne młode kozy to oczywiście dopatrują się sponsora w tym wszystkim, przecież to temat tak obecnie popularny i poruszanyw filmach/serialach/gazetach ![]() ja nie wyliczam jak ktoś pali i ile m-cznie wydaje na fajki czy alkohol, imprezy ... ktoś lubi wydawać dużo na żarcie, ktoś na gry, inny na sprzęt, a kolejni na buty czy torebki ![]() ale nasze społeczeństwo jest takie ... pozostałością są naloty komunizmu, gdzie każdy miał tyle samo, a jak ktoś więcej to ... wiele narośli jest w naszym społeczeństwie i przez lata jeszcze tak będzie, bo demokaracja i wolność jest zbyt krótko jeszcze w naszym kraju ... ![]() co do samego wątku, atmosfera jest chyba najlepsza z moich doświadczeń ![]()
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2010-03-31 o 23:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3680 | |
Zakorzenienie
|
Fixi_Pixi : jestem w szoku. Właśnie dlatego w życiu nie wkleję swoich zakupów w wątku zakupowym, bo prawdopodobnie zostałabym posądzona o nie wiadomo co, przez to ile kasy wydaję na ubrania
![]() btw, wykorzystałam twój pomysł z żarówiastym kodem, bo mój nie był jeszcze ani raz użyty...a marzy mi się brązowa Alice... ![]() Jeśli chodzi o zaczepki koleżanek, to zdarzyło mi się to niejednokrotnie, ale już przestałam się przejmowac tylko odpowiadam z uśmiechem i nawet odpowiadam na pytania w stylu gdzie i za ile. Niech sobie myślą co chcą. ---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Cytat:
![]()
wege ![]() www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu ![]() Edytowane przez CharLizZie Czas edycji: 2010-04-01 o 00:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale i tak zostaje u mnie ![]()
![]() |
#3682 |
Zadomowienie
|
Ahhh zazdrość, skąd ja to znam.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3683 |
Zakorzenienie
|
tyle nastukałayście, ze na razie nie mam szans na ogarniecie wszystkiego
![]() maggie, super, ze zamówiłaś i bedziesz miec na święta. ja dostanę dziś Elvie, bo sprawdzałam i jest już u nas w sortowni w mieście...znaczy pod miastem akurat ![]() Wiecie co, mój TŻ przestał się dziwić, ze kupiłam kolejna torbę ![]() ![]() Edytowane przez anah Czas edycji: 2010-04-01 o 07:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3684 |
Zakorzenienie
|
także mam miętowy lakier, raz umalowałam pazurki do pracy to kierowniczka mi powiedziała, że powinnam go wyjąć bliżej lata, bo to taki letni kolor raczej... hah
![]() |
#3685 |
Raczkowanie
|
Tak się zaczytałam, że spóźnie się na seminarium
![]() ![]() A Simone jedzie do mnie, dzisiaj dzwonił kurier o 7 ![]()
#3686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mnie osobiście NIE OBCHODZI skąd ktoś bierze kasę, jeżeli woli kupić torebkę/buty zamiast pójść do kina/teatru/wyremontować mieszkanie itd.itp. JEGO SPRAWA> Co do priv to jak kiedyś jeszcze się udzielałam w zakupowym to dostawałam wiadomości z zapytaniem czy mogę np. jakieś ciuchy przesłać danej osobie bo przecież mam dużo ![]() Podsumowując: Nie ma szans, że wkleję jeszcze kiedyś zakupy Nie ma szans, że wkleję tu zestaw (bo ciągle czytam na wizażu bezpodstawne krytyki, a nawet obelgi wobec dziewczyn, które prowadzą blogi itd.). Wracając do etorebki ![]() Czekamy na nowe modele i kolory chanelek ![]()
![]() |
#3687 |
Raczkowanie
|
Ślicznie dziękuję za skorzystanie z mojego kodu we wtorek o 12.19!
![]() Jeśli wybrałaś pobranie, napisz proszę PW ![]()
#3688 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
harajuku wstawiła zdjęcie kanapy czy fotela (o ile dobrze pamiętam) i zaraz na nią naskoczyły inne dziewczyny, ze to wątek zakupowy-ciuchowy i ze tutaj nie wkleja się takich zakupów. Bez sensu skoro kilka mieisecy wcześniej inna, znana wizażanka wstawiła zdjęcie swojego nowozakupionego łóżka! Zachwyt był ogromny a na harajuku naskoczyły ![]() Cytat:
![]() ![]() Dawno się nie udzielałam tutaj... nic nie kupiłam na e-torebce ale zamówiłam 3 torebki w innym wątku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym myślę, że nie jest to kwestia osoby znanej/nieznanej a tego czy akurat ktoś zwróci na to uwagę/zaglądnął na wątek. Ja od jakiegoś czasu bardzo pobieżnie przeglądam zakupowy właśnie przez te nadmiary kosmetyków/gadżetów itd.itp.
![]() |
#3690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() np dzisiaj - jadę sama ![]() Zachęcam do korzystania z kodu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.