|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
gdyby można było sfotografować sny, miałabym cały pokój w Twoich zdjęciach.
![]() |
#3662 |
Rozeznanie
|
Istotka z Bajki -
![]() -Dziewczyno?! Dlaczego jesteś cała zakrwawiona?! -Chciałam wyciąć z siebie duszę. Po ponoć to dusza kocha, nie serce. A ja... A ja już nie chcę kochać... Rozumiesz? Mniej będzie mnie bolała strata duszy niż miłość do frajera, który mnie rani na każdym kroku, z pieprzoną premedytacją.' 'pytasz co to M I Ł O Ś Ć bo nie jesteś pewna ? definicji nie szukaj w encyklopediach nie dowiesz się póki nie zapuka ci do serca nie pomoże PWn ani Wikipedia'
![]() |
#3663 |
Rozeznanie
|
Daria_96 dziękuję ![]() 'Każdy sen, ten czarowny i piękny, zbyt długo śniony zamienia się w koszmar. A z takiego budzimy się z krzykiem.' 'Miłość kpi sobie z rozsądku. I w tym jej urok i piękno.' 'A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji.' 'Lepiej zaliczać się do niektórych niż do wszystkich.'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3664 |
Zadomowienie
|
Wróóciłam
![]() Maturzystki kochane trzymam za Was mocno mocno kciuki! Połamania długopisów talenciary ![]() _______ Chłodno, ciemno i pusto... Jest tylko ona i niewidzialny pająk smutku, który zawsze zasnuwa szarą siecią te miejsca, gdzie byliśmy szczęśliwi i skąd szczęście uciekło. Już uciekło... Mówią, że od przybytku głowa nie boli. Prawda. Ona napi..... .
#3665 |
Zakorzenienie
|
marikab - kradnij
![]() patrysiowa - ![]() ![]() ![]() BananowaDelma - ![]() ![]() Gratuluję. Doprowadził do takiego stanu, że płaczę stojąc przed lustrem i wpieram sobie, że to dlatego, iż bluzka jest zbyt czerwona. niby do zakochania jeden krok, a jak przyjdzie co do czego to musimy z.a.p.i.e.r.d.a.l.a.ć milę. zła. z wykrytą alergią na testosteron. spacerowali za rękę po parku, kłócąc się które kocha bardziej. łudzenie się że Ci jeszcze na mnie zależy jest tak samo bezsensowne jak zabawa w ' kocha-nie kocha' na kolcach kaktusa..
#3666 |
Raczkowanie
|
Kochałam go, w końcu miał takie poczucie humoru. Kiedyś napisał mi list, w którym wyznał mi miłość. Nie zauważyłam tylko daty w rogu kartki. 1 kwietnia, Prima Aprilis...
Nie wiem czy byłeś ze mną dla świętego spokoju. Ja wcale nie byłam spokojna, Ty ani razu święty. Jeśli wydaje Ci się, że inne ramiona są dla mnie wygodniejsze, chyba zapomniałeś jak bardzo pasuję do Twoich... Złe słowo ma ostre kanty. Zaboli, gdy dorzucę. Postanowiłam być dla Ciebie zagadką. Kiedyś wydawało mi się, że świat jest taki wielki. Dzisiaj mieści się w Twoich oczach. Pokochałam te chwile, w których łapałam Cię na wpatrywaniu się we mnie. Niech nie płoszy Cię mój uśmiech - jest dla Ciebie.
#3667 |
Raczkowanie
|
przepraszam, ale mam hardcorowy rozpier.dol w mojej psychice.
to już minęło, ten klimat ten luz. ci wspaniali ludzie, nie powrócą już... smakować życie po ostatni okruszek dni...
![]() |
#3668 |
Przyczajenie
|
Hejj ![]() Jestem tu nowa ale podglądam was już od pewnego czasu ;] Dorzucam sie z moimi opisami ![]() To tak na początek ;p `Poukładałam książki na półce, zeszyty na biurku, ubrania w szafie, tylko w mojej głupiej głowie nadal nie chce zapanować porządek ;| `I gdzie ten obiecany spacer podczas burzy??? `I w końcu moja głowa pojęła, że może o nim nie myśleć .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3669 |
Raczkowanie
|
koduję we fragmentach, bądź całe.
nie mogę mieć tego co chce, a nie chce tego co mogę mieć. wszystko ucieka gdzieś, wszystko krąży gdzieś i zanika...
#3670 | |
Zakorzenienie
|
proszę bardzo
![]() ![]() ![]() tam wśród takich talenciar... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nadal kocham, nadal tęsknie.
kiedy przejdzie? 21.12.2012r ! wierzysz w koniec świata? ja tak. mój świat skończył się z twoim odejściem. " bądź moim powietrzem porannej kawy łykiem i chłodnych ust dotykiem drżeniem rąk i serca biciem najsłodszym szeptem moim bądź i mów mi o miłości opowiedz mi o miłości nie trzeba twoich słów milczeniem do mnie mów po to jesteś tu mów mi o miłości opowiedz mi o miłości zamiast kilku pięknych słów daj mi dotyk swoich ust po to jesteś tu jesteś tu Całuj mnie tak jak dotąd nikt wszystkie moje tajemnice możesz poznać tylko Ty cała jestem dla ciebie jak wino mnie pij póki jeszcze jesteś przy mnie póki trwa tych kilka chwil " { Ania Wyszkoni - Po to jesteś tu } ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no fajny, fajny! i ten też! ![]() _________________ I'm walking on a broken roof, while I'm looking at the sky.. chodzę po połamanym dachu, chociaż patrzę w niebo..
![]() ![]() |
![]() |
#3672 |
Raczkowanie
|
wiem już, że, że prawdziwe szczęście jest już obok mnie...
dostaję obłędu, kiedy jesteś gdzieś daleko. chcę cię obok siebie, nie wystarczy mi telefon.
#3673 |
Wtajemniczenie
|
dresowa - moja kruszynka ;** to ty jesteś tutaj wspaniała <33.
ciiri - w takim razie ja za twoje opisy powinnam Cie po nich całować ![]() Daria_96 - dzięki kwiatuszku ;** podkradłam. Istotka z Bajki - Ciebie to ja tu mało ostatnio widzę perło moja ;** <3. Bądź jak moje wszystko. Zgubiłam się gdzieś pomiędzy moim 'kocham' i twoim 'wybacz'. Czy to zbyt wiele prosić o Ciebie? Lubię nas. Twoją troskę i moją wrażliwość. Chcę cieszyć się z twoich uśmiechów. Możesz mnie kochać. Pozwalam Ci o mnie śnić.
#3674 |
Zakorzenienie
|
latin
dresowa myszka23101 NieidealnaJa Dziękuję za wyróżnienia, ja też za Wami przepadam, Robaczki ![]() Paralogiczna otojest - cudeńka. ____ Najpierw wprowadziłeś mnie w maliny,
potem odciąłeś drogę powrotną. On nawet w najmniejszym ułamku, w żadnym kawałku nie przypomina Ciebie. Daj spokój. Schowaj ten ton do kieszeni. Już za pierwszym razem dotarło. Niech się obróci w mgłę wszystko to, co spaliło mosty, po których oboje szliśmy. .. a potem powtórzył głośno, że wychodzi. Tak jakby na złość mi i moim słabym nerwom. Uczymy się wracać do siebie po największych rozłąkach.
#3675 |
Raczkowanie
|
jak po śmierci nic nie będzie - to się wku.rwie.
![]() |
#3676 |
Raczkowanie
|
`żadne tam ciepło,spojrzenia ust wygięcie uśmiechnięcie się życzliwość opieka maniery niewygodne bariery słowem miłym stają w gardle, duszą cisną ciało, ruch ograniczają wiązania zobowiązania by dobru dobrem odpowiedzieć pierzchną zaraz wolą ludzie żeby im w gębę strzelić energicznie bez mymłania objechać jej góry doliny cierpkim i zdecydowanym plaśnięciem ręki wrzasnąć w ucha małżowinę pępowinę dobra matki zapachu mleka odciąć chamstwem posłużyć się bez wyrzutów i mozołu w odpowiedzi na chamstwo pożreć miłe zagryźć słodycz kwaśnym ogórem wygodniccy wolą wyraziście bez zgody niż w ułożeniu wyściełaniu szczęściem pękać z chęci rozbicia złamania słowa odejścia od, wyjścia, igraszki na złość a niech a terefere nosem kręcić wykręcić się i potwarzami twarze malować sobie wzajemnie. `gdy stoję prosto na baczność w pionie moralnym myśli umykają szybko do stóp spływają gdy upadnę na twarz a każdy człon na innym się znajdzie zakręcie znów stanę się filozofem. `z pulsu wróżę mu zatracenie. żyłę ściskam. ostatnie życzenie wyciskam. powtarzam je przez sen.budują antyczny świat. na kolumnach.straci pion on. matematyczka00, Paralogiczna - nie spodziewałam się dziubki ![]() ![]() marikab- jej talenciaro ![]()
![]() |
#3677 |
Wtajemniczenie
|
Wreeednia- powrót w wielkim stylu ! <3
![]() beautiful_lie- będę Cię brała w toyocie przy płocie, odpowiada ? ![]() ![]() Nie czas na racjonalność, to zbrodnia emocje tłumić.
Cudowna arytmetyka – dwa serca dają w sumie jedną miłość. Ci, którzy kochają sami sobie kształtują sny. Wydaje mi się, że jesteś gdzieś daleko, tak się tylko wydaje, bo właściwie ciebie nie ma. W jeden oddech cisza zamieniała nasze dwa i ten twój wzrok w stylu 'no chodź tu do mnie'.
#3678 | ||
Zakorzenienie
|
kradnij, ile chcesz
![]() Drift, minimum4znaki, kamisha okradam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ***
łzy by chodziły parami pomiędzy światem a nami serce kochające niekochane Myślisz - znowu się spóźnia zaraz się obrażasz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3679 |
Raczkowanie
|
tylko ja znam trzecią stronę medalu . ![]()
#3680 | |
Zadomowienie
|
Na widok Twoich czekoladowych oczu moje lodowe serce topi się w oka mgnieniu. Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Mrs Unfabulous Czas edycji: 2010-05-04 o 13:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3681 |
Zakorzenienie
|
marikab - kradnij
![]() i nawet jej ulubiony lakier do paznokci, usechł z tesknoty za nim..
Wiecie, co jest naprawdę kiczowate? Szczęśliwe zakończenia. Poważnie. Takie, jak wtedy kiedy oglądam film, i jakaś odważna, zdeterminowana dziewczyna w końcu uwodzi głównego bohatera. I tak od dwóch godzin wiedziałam, że go zdobędzie. Po prostu mam ochotę wydrapać jej oczy. Prawdziwe życie jest potwornie zakręcone i skomplikowane. Nie ma żadnego zakończenia. W jej oczach były duchy wszystkich chłopców, których odesłała" Meta była o dwa kroki stąd. Nie możesz złamać złamanego serca. Morze jest tuż, wieczne i wściekłe. Oczywiście płaciliśmy drogo za te chwile, bo to, co następowało potem, było wulgarne i tępe
![]() |
#3682 |
Rozeznanie
|
Kochane poszukuje opisu o szczęśliwej dziewczynie, lecz chodzi o to żeby nie było napisane w sensie dosłownym że to dzięki 'niemu' ;D
;* ;* ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#3683 |
Rozeznanie
|
ja proponuję gang, bo brzmi groźnie
![]() miło mi niesamowicie ![]() to dobrze się składa <3 taaa <3 ____________ i'm fine without you jest mi dobrze bez ciebie your hair, your eyes your old levis twoje włosy, twoje oczy, twoje stare levisy life is a bitch so learn to fuck it życie jest dzi$%#, więc naucz się je pieprzyć
![]() |
#3684 |
Raczkowanie
|
kamisha , KaMa2704 , minimum4znaki , beautiful_lie - okradłam.
![]() Daria_96 - miło. ![]() ![]() marikab - aa! ![]() ![]() ![]() bryym - ![]() Miłość jest kombinacją podziwu, szacunku i namiętności.
Jeśli żywe jest choć jedno z tych uczuć, to nie ma o co robić szumu. Jeżeli dwa, to może nie jest to mistrzostwo świata, ale blisko. A jeśli wszystkie trzy, to śmierć jest już niepotrzebna: trafiłaś do nieba. [ W. Wharton 'Niezawinione śmierci' ] Kiedyś myślałam, że lepiej nic nie mieć, do nikogo się nie przytulać, nikogo nie oczekiwać, by nie cierpieć, kiedy się traci.
#3685 |
Zakorzenienie
|
- Nigdy nie wiedział jak bardzo Ci zależy. - Myślę, że gdyby to wiedział, szkoda byłoby mu odchodzić. |
![]() ![]() |
![]() |
#3686 |
Raczkowanie
|
z wolna już dawno wystygłam.
uwielbiała Go gestami, oczyma i tysiącem okrzyków! mierzi mnie pustką ścian, banalnością i nieprzezwyciężoną nudą, wiejącą z każdego kąta. uczucie błogości na karku i na plecach. |
![]() ![]() |
![]() |
#3687 |
Raczkowanie
|
hoe & marikab - no nareszciee!
XxxJxxX & me9so3horny & milagros_ & CukrowaPanna & nienaruszona - okradam ![]() Dziękuje za wszystko.. Uratowaliście mi życie na milion sposobów.
Kochaj albo zdradź. Jeszcze chwila i powiem 'dość' |
![]() ![]() |
![]() |
#3688 |
Zakorzenienie
|
Martusia1992 -wspaniała
![]() miło mi : ) bo Ty świetna jesteś ![]() ____ ...Jeszcze było rano ,około godziny szóstej ,wstała z łóżka ,jak zawsze poszła do łazienki i umyła zęby.Potem ubrała czerwoną sukienkę.Czerwień to był jej ulubiony kolor ,sądziła że ktoś ją przez to zauważy.Mogłoby się wydawać ,że było to dość dziwne.Ale ona była pewna swego.Mijała się z nadziejami ,goniła szczęście ,a to na nic .Do dziś trzyma jego bluzę ,która pachnie jak zawsze.Wierzy że odnajdzie swoją miłość i na nowo rozpalą ogień uczuć . Wierzmy przeważnie o czym wiemy że się nie spełni . Karmił ją resztkami nadziei . Dojrzała dziewczynka jest poważna i nie wierzy w miłość a mała dziewczynka taka jak ja ma gdzieś głębokie uczucia . w mojej głowie jesteś dosłownie nikim . [...]parsknęła mu śmiechem w twarz i odeszła z różą . gdyby było źle ,mogłabym nawet pokochać Cię . jest pozornie bardzo dobrze . sił brak i niczego co potrzebne do życia . zapukał do mnie ktoś ,a ja zamknęłam tak po prostu drzwi bo bałam sie pokochać raz i to prawdziwie . żegnam
![]() ![]()
#3689 |
Zakorzenienie
|
Niewidzialna ściana.
Mimo to wciąż ściana. Odpłynąć w przestrzeń. I być stworzoną z wody. Zabrać Go ze sobą i posiekać na małe gwiazdki, Jego twarz będzie tak podobna do nieba, że cały świat zakocha się w nocy. Właściwie nauczyłam się kochać Twój zapach po deszczu I sposób, w jaki Twoje oczy obijają letnie burze. I to, jak się czujesz, jak wyglądasz bez tchu.
#3690 |
Zakorzenienie
|
marikab - aaa to Ci daruję. a co się stało, że byłaś w szpitalu?
![]() CaMa - mi paasuje. ![]() istotka z bajki - ![]() Daj papierosa, nie marudź. Usiądę Ci na kolanach, policzę pieprzyki na twarzy i szyi. To co, że znam ich liczbę tak doskonale.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:18.