|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
dziękuję wszystkim słoneczkom, które pamiętały
![]() ------------------------------- Spalam stos niedorzecznych słow. Metki kręciły mnie od zawsze, więc skupiłam się na szukaniu miłości. Okazało się, że w miłości trudno rozpoznać podróbkę... O mnie ? zależy której plotki posłuchasz. O czym ty do mnie rozmawiasz? Głowa cię nie boli? Niech mnie ktoś przytuli. Miłość ? tak, nikt nie wie jak to się tańczy. Zapach gorzkich migdałów przypominał mi zawsze los trudnych miłości. Weź swoje serce i proszę, nie wracaj nigdy więcej.
#3512 |
Zakorzenienie
|
lubię gdy trawa i stokrotki łaskoczą moją duszę. to te dni kiedy nie muszę szukać pilota do telewizora. mam Ciebie. to nie trudne, popatrz, powtarzaj za mną: lubię Twoje oczy, uwielbiam całować Twoje usta i dotykać Twoje ciało. rdzewieją Twoje słowa zatrzymane na deszczu. jesteś tylko pięcioma literami w mojej głowie; to nic.
#3513 |
Raczkowanie
|
......................... .........░▒░▒♣▒░▒░.
`za ciasne głowy na myśli, za twarde serca na miłość. `po Tobie mam tylko ślady na rękach. `a może mam jeszcze postawić drogowskaz i obkleić się neonami? `chciałam skraść twoje serce, ale Ty ukradłeś mi dużo dużo więcej.
![]() |
#3514 |
Raczkowanie
|
powodzenia maturzystki.!
![]() Nie znalazł żadnego powodu, dla którego miałby ją nie kochać. Uwierzyła, że istanieją powody do miłości. Zakręciła mu w głowie, doprowadziła do szaleństwa, a teraz chce uciec - cóż za nieopisana bezczelność. Będę przeklinać na miłość tak długo, aż zrozumie, że to nie ja, ale ona jest zła. Ogarnięta chaosem codzienności. Nie wiem, wiesz?
Paranoją jest fakt, że po Ziemi stąpa sześć miliardów ludzi, a ja wciąż czuję się samotna. wizaz Edytowane przez One for all Czas edycji: 2010-05-03 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3515 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 'A w nocy jechać z tobą tramwajem. Jechać z tobą tramwajem i nie odzywać się ani słowem. Nie odzywać się, ale wiedzieć, że jesteś. Coraz mocniej jesteś. Tak mocno, jak nie byłeś jeszcze nigdy.'
Kobieta jest bezbronna dopóki jej lakier na paznokciach nie wyschnie ![]() 'Tamtego dnia kilkakrotnie poczułam, że mdleję.Może to przez pogodę, nagłe zmiany ciśnienia, a może przez zbyt szybkie zrywanie się z łóżka, gwałtowne, powodowane jakąś myślą, olśnieniem. Więc parę razy czułam, jak krew odpływa mi z głowy i pewna dziwna lekkość wypełnia mnie od wewnątrz. Tamtego dnia byłeś daleko, odległa myśl o tobie przyprawiała mnie o zawroty głowy.' chodź kochanie, posłuchamy jak oddycha wszechświat ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3516 |
Konto usunięte
|
without girls boys are nothing.
(bez dziewczyn chłopaki są niczym) I'm waiting for the one who never loved me (ang. czekam na tego który nigdy mnie nie kochał) forgetting the past and looking forward to what lies ahead ( zapomnieć o przeszłości i patrzeć do przodu , w przyszłość) laugh so hard that sorrow smiles at you ( śmiej się tak bardzo aż smutek uśmiechnie się do Ciebie ) |
![]() ![]() |
![]() |
#3518 |
BAN stały
|
CaMa, dresowa, beautiful_lie, cornels, PaniJana, bierzcie ile chcecie.
![]() to niekulturalne, nieetyczne i w ogóle nie w jej stylu. więc za dupkiem płakać nie będzie.
umiem. odpowiadam tak, gdy ktoś pyta czy potrafię bez Ciebie żyć. ale i tak wszyscy wiedzą, że odpowiedź jest inna. mało tego, nawet bardziej zaskakująca. ja po prostu nie chcę bez Ciebie żyć. jeśli organizowanie przypadków będzie mi tak wychodziło jak teraz, zajmę się tym zawodowo. nie, nie tęsknię. nie, nie kocham. nie, nie mówię prawdy. w oczach zakochanej mnie zyskujesz na wyjątkowości. |
![]() ![]() |
![]() |
#3519 |
Zakorzenienie
|
Nienawidzę bibliotek. Książka z biblioteki, jest jak facet, który miał mnóstwo kobiet. Przychodzi do ciebie i czujesz, że pachnie kimś innym. Niby go kochasz, chcesz z nim być, chcesz to wszystko pojąć, ale wiesz, że był dotykany przez inne. Najgenialniejsza książka odpada, kiedy jest poplamiona, popisana. Ktoś ją miał, ktoś ją czytał i ktoś swoim tłustym wzrokiem próbował skumać, o co w niej chodzi.
To nieprawda, że zawsze trzeba dać szansę. Morderca będzie zawsze mordercą. Nie wierzę w to, że recydywistę można wyedukować. Człowiek, który raz zabije, zabija zawsze. To jest tak jak z alkoholizmem. Można wyjść z nałogu, nie pić, ale całe życie jesteś niepijącym alkoholikiem. Nie ćpasz, ale jesteś ćpunem. Tak samo z prostytucją: puściłaś się raz za pieniądze, potem już się nie puszczasz, ale jesteś dziwką... Nie oszukujmy się – jak jest dobrze, to nie zastanawiasz się nad niczym, bo i po co. Dopiero jak się zaczyna psuć, jak złapiesz tę pokrzywkę i poczujesz, że boli, włącza ci się głęboka analiza. Jeśli oczywiście masz odrobinę rozsądku.
![]() |
#3520 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkie nowe ![]() Mam nadzieję że nie będzie konfliktów między nami i będziecie dodawać opisy wyłącznie swojego autorstwa, lub w nawiasach te które są nie wasze ![]() Weny życzę, kociaki :-*. Przy takim opisie to ja leżę i kwiczę. ![]() nigdy Ci nie dorównam, o tym to ja sobie mogę tylko pomarzyć ![]() <3. lucyferowa - Kocham Cię. ![]() ![]() Mrs Unfabulous - Powinnaś się wstydzić że na tak długo nas zaniedbałaś ! ![]() No tym razem może Ci się upiecze. Ale wiedz że następnym Ci tego nie podaruję ![]() ____________ Jedyny słuszny wniosek jaki mi się nasuwa to to, żeby być marzycielem realistą, czyli mieć takie marzenia, które mogą się naprawdę spełnić, bo tęsknota i rozczarowanie są najsmutniejszymi z uczuć. ' a wiesz, co jest w tym wszystkim najgorsze? to, że chociaż tak mnie zranił, to i tak go kocham. ale też nienawidze. nienawidzę siebie, ciebie, jej, całego świata, ale nie go. ' ' na co liczyłaś głupia? że Cię pokocha ? no proszę Cię, nie bądź śmieszna. '
![]() ''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-05-03 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3521 |
Raczkowanie
|
![]() _________________ niesfornie spogląda w dal z wymazanymi wspomnieniami. flamastrem z kończyny i węgla jak prorok niesłusznie posądzony o krzywoprzysięstwo "A pewnego dnia Bóg stworzył obojętność" A mój anioł strzepując papierosa, znów nasypał mi w oczy żar. Pielęgnuj niebo pod moimi powiekami.
Naucz mnie ufać. i zobaczyła że on jest zły. _______________ powodzenia maturzystki dajcie czadu ! ![]()
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#3522 |
Rozeznanie
|
nie zrozum źle, ale już przestałam czekać . nienawidzę tych bezsennych nocy kiedy w głowie huczy od wspomnień [ nie pamiętam czy już go pisałam wiec pisze ;d ] moje perełki <3
#3523 |
Zadomowienie
|
Dziękuję moje perełki za wszystkie pochwały !
![]() minimum4znaki - okradam Cię jesteś boska ![]() Nie łudź się on i tak już dawno o Tobie zapomniał Silikonowe serce Jak głupia księżniczka w swojej komnacie czekając na księcia z bajki który nigdy się nie pojawi Drgające powieki na Twój widok Pragnąc odnaleźć swojego księcia z bajki Znudzona sztuczną miłością Zapraszamy na festiwal spełniania marzeń Odliczam sekundy od Twojego odejścia Nikt Cię nie usłyszy obojętnie jak byś głośno krzyczał Oczarowałeś mnie Nie mów nie Jesteś całym moim sercem Daj mi lizaka to poczekam Zapomniane chwile które kiedyś były dla mnie najważniejsze Nic już nie mów. Chcę zapomnieć tak będzie najlepiej Nawet nie wiesz ile dla mnie znaczysz Pokochaj moje malutkie posklejane serce Przytul mnie i zapewnij że wszystko będzie dobrze Siedząc w kącie malowała w zeszycie swoje uczucia Chcę znów poczuć dotyk twoich rąk Resztki złamanych paznokci wbite w trumienne wieko Czuję się jak oszukane dziecko Siedząc na chodniku w strumieniach deszczu i nadal czekając na Ciebie Nie mam pojęcia o co Ci w ogóle chodzi Jak się bawiło moimi uczuciami ? fajnie? może się spodoba ![]()
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. <3 Paulo Coelho Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-05-03 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3524 |
Zakorzenienie
|
nie ma sprawy, kradnij.
![]() ![]() ![]() ![]() tak to jest, bukiet pięknych tulipanów stoi na parapecie, a w tle płaczące niebo. ' za oknem płacze deszcz . ' nie ważne jest już nic, gdy nie mogę z tobą być, nie ważny cały świat, gdy bez Ciebie żyć tu mam... only you, just dance, only tonight {ang. tylko ty, tylko taniec, tylko tej nocy.} Do not expect from me that suddenly I'd be different ! { nie oczekiwać ode mnie, że nagle będę inna! }
![]() |
#3525 |
Zadomowienie
|
męski bokser kobiecych uczuć
chcę Cię bo w bajce nie gadali o tym, że książę będzie egoistą panie chirurgu! rozbierasz mi serce na kawałki i składasz gubiąc kawałki miłości miłość? łeheej, w te klocki to już się od dawna nie bawię ![]()
![]() |
#3526 |
Rozeznanie
|
To jeszcze nie pora..
A Jeśli zechcesz pójść do psychiatry, sama opłacę wizytę, albo urządzę zbiórkę ![]() Odszedł.. Tak po prostu. Nic nie mówiąc.Z dnia na dzień. Podczas dnia twrała ciemna noc .. Właśnie wtedy go nie było. Urwana rozmowa.. Nie wypowiedziane słowa. A jeśli dowiesz się na czym polega miłość to napisz.. Bawisz się słowami! |
![]() ![]() |
![]() |
#3527 |
Konto usunięte
|
never
never never give up (nigdy,nigdy nie zrezygnuje) |
![]() ![]() |
![]() |
#3528 |
BAN stały
|
... o jedno mrugniecie i kilka spojrzeń za dużo by móc teraz tak poprostu odejśc w zapomnienie . żadnych uniesień . zero motylków . i ty chcesz mi wmowic, że to jest milośc ? 3/4 twojego świata stalo się moim . 1/2 twojego życia była przeznaczona TYLKO dla mnie . 2/3 twoich rachunków telefonicznych były przekraczane ze względu na mnie . a teraz tak po prostu chcesz odejśc ? i oddac to wszystko innej ? każdego dnia jadlam pozostałości naszej milości . aż znikła . już nie tęsknie . już nie płaczę .
jak widac do życia bez powietrza można się przyzwyczaic . wymarz mi wszystkie wspomnienia . oślep serce . zabij rozum . a może zapomne .. ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-05-03 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3529 |
Rozeznanie
|
'But you are gone- not for good but for now.' Ale jeśli Ty odejdziesz - nie dla dobra - lecz dla chwili. 'Between the lines of fear and blame.' Między wierszami strachu i winy 'As he begins to raise his voice You lower yours and grant him one last choice.' Gdy on zaczyna podnosić głos Zniżasz swój i dajesz mu ostatnią szansę.
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3530 |
Zakorzenienie
|
,, Związałam jej kończyny sznurkiem uplecionym z miliona niewypowiedzianych słów , usta zakneblowałam szmatą przesiąkniętą moimi łzami a oczy przewiązałam chustką utworzoną z pozlepianych ze sobą urywków wspomnień i marzeń... Zamknęłam ją w ciemnej piwnicy by nie mogła się wydostać. Codziennie rano na tacy przynosiłam jej słoik wypchany po brzegi złudzeniami by mogła karmić się do woli... Chciałam nafaszerować ją tym samym bólem co ona mnie. Kiedyś to ja ze łzami w oczach prosiłam żeby przyszła a dziś to ona jest na mojej łasce... Nie dam się już nabrać na jej słodkie słowa , tysiące zapewnień , nie chce już słychać tych bajek , którymi karmiła mnie przez całe życie... Niech żyje resztkami nadziei tak jak ja przez ostatnie miesiące... Gdy przyjdzie odpowiedni moment przystawię jej pistolet do głowy i bez zastanowienia położę palec na spuście... Dam jej prawo do wypowiedzenia ostatnich słów.. chcę usłyszeć w końcu prawdę... chcę wiedzieć jaka jest naprawdę... bo jej słowach pociągnę za niego... Przecież ona sama wydała na siebie wyrok odbierając mi mój niebieskooki świat z ciemną czupryną na głowie tym samym skazując mnie na śmierć... przecież nie można żyć bez tlenu , bez tego błękitu nieba , bez tego azylu , który on swoimi ramionami tworzył specjalnie dla mnie... A teraz nie dam się już krzywdzić , nie pozwolę jej znów wejść do mojego serca w brudnych butach , zostawiając ślady , które ciężko jest się pozbyć... To było jedyne rozwiązanie... Na twoim nagrobku napiszę ,, Przybyła nie wiadomo skąd , narobiła bałagany , zniszczyła jej świat , odeszła w niepamięć '' - przeklęta miłość... Taki troszkę dłuższy...
#3531 |
Rozeznanie
|
dziękuję słonka za pochwały, zaraz wszystko nadrobię
![]() mówisz że mnie kochasz? to może zamknijmy się w czterech ścianach na tydzień, a później porozmawiamy o uczuciach. "W centrum, po ulicy obok Beemwicy jedzie lanserski, holenderski bicykl. Na nim wylansowana pani, kosz na kierownicy, a na nim nerka Armani. Ty chyba musisz jechać na sushi" "śniła mi się we śnie rzeczywistość, z ulgą sie obudziłem"
#3532 |
Zadomowienie
|
![]() :sexior: absurdalnie, kochana, TiS !? ![]() Martusia1992, JednaNaMilion <3 ________ sama bredzę do siebie, w telewizji pieprzą głupoty w przezroczystej wódce nie widzę przyszłości, przekłamanym sposobem moje myśli mają chwilowy spokój jej kształtne, blade piersi, koronka, która lekko opada na uda, doprowadzą Cię do szaleństwa "zamień gruby płaszcz na ciepły słońca blask" zbliż się, ostrożnie, moje serce ze szkła nie wytrzyma kolejnego ciosu szukam kogoś, kto będzie mi przypominał co minutę, że jestem kimś w jego życiu na swojej szyi noszę Twój zapach, delikatnie okrywam Cię swoją miłością
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2010-05-03 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3533 |
Zadomowienie
|
metaliczny posmak nadziei.
odczuwalny brak wewnętrznego spokoju. kondycja mojego serca zmusza mnie do powiedzenia "dość!!" twoim pustym słowom. prawidłowo przemyślana ucieczka od problemów. Gorzej z jej realizacją..
#3534 |
Zakorzenienie
|
Z okazji,że to mój 400 post muszę wymienić BOGINIE które jak dla mnie są niezastąpione .
![]() _Panna_Migotka_ - najwspanialsza;* cirri TwojaKokaina dreams_x33 myCh Toogether93 Missi_16 blondi69 papergirl xxgroszke07xx NieZTejBajki lucyferowa Mrs Unfabulous za błędy w nickach przepraszam ![]() Życzę Wam aby wena nigdy Was nie opuszczała;* Najlepsze <3 Być tylko dla siebie sama.I móc płakać tylko dla siebie .
#3535 |
Rozeznanie
|
![]() Pozwolę sobie na marzenia,ostatni raz. Będę gapić się w biały sufit dopóki nie zobaczę czarnej plamki. To będzie ten znak. Zamek zbudowany na podstawie marzeń. Dwa słowa gilgoczące na końcu języka. Zacznę podpisywać każdy papieros z osobna za co był wypalony. 3/4 papierosów nosiłoby Twoje imię. Podmiot tego zdania wypełnił miejsce na czasownik słowem "zranił". Zacznę płakać diamentowymi łzami chociaż nie będą mówić, że płacze na darmo. Morał tej historii jest prosty : Wino i papierosy zmieniają niejednego. A dni ciągną się jak makaron. Plan na resztę życia : 1) być szczęśliwą. Niebo nasiąknęło burzliwymi łzami. _______________________ Resztki złamanych paznokci wbite w trumienne wieko { by bajkowa} |
![]() ![]() |
![]() |
#3536 |
Przyczajenie
|
; )
tak przez siedem dni dzień w dzień ten sam sen się śni.. Upijała się, aby przypomnieć sobie moment w którym ją kochał.. w stanie trzeźwym wiedziała, że taki nigdy nie istniał.. i strzeż mnie Boże, abym nie złamała piątego przykazania dekalogu, gdy zobaczę tę szma_te na oczy. moje brązowookie szczęście. daruj sobie te uśmieszki Palę papierosa i patrzę w Twoje oczy myśląc, że to piekło w mojej głowie nigdy się nie skończy ... mam dla Ciebie prezent , wiesz ? znów mam Cię w sercu. (; chyba wyczułeś jakiś gaz 'anty miłosny' i po prostu - spier,doliłeś. jak każdy .. to, że mijamy się bez słowa? kwestia przyzwyczajenia Uwielbiam takie dni,kiedy mimo pochmurnego nieba chce mi się uśmiechać do każdego i cieszyć się tak po prostu tym co mam. pamiętasz ją? była taka słodka... Boże proszę byś problem usunął ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3537 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
; * ________________ Mate, You're too late.
And Your weren't worth the wait. Koleś, spóźniłeś się. I nie byłeś wart czekania.
![]() ![]() |
![]() |
#3538 |
Zakorzenienie
|
CaMa - pozostaje mi czekać.
![]() powodzenia maturzystkom, kopniak w dupe i dacie rade. ![]() sen z powiek zmyło kilkaset małych, zimnych, słonych kropelek nazywanych łzami.
#3539 |
Raczkowanie
|
myślę, że mieć cię w dupie to jedyne, co mogę dla ciebie zrobić.
#3540 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() _________ i looked hot today,
you missed me out /wyglądałam dzisiaj gorąco, przegapiłeś mnie/ it's okay to be psychotic /bycie gorącym jest okej bycie psychotycznym jest okej/ forgive to forget /dawaj by dostawać przebacz, by zapomniano/ your love is experimental /twoja miłość jest szalona twoja miłość jest doświadczalna/
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.