Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-02, 14:06   #3661
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
Powiem tylko, ze dzisiaj byłam u diabetologa i powiedziała, że nie jest tak źle z tym moim cukrem. Nie muszę już się kłuć codziennie 4 razy, wystarczy raz w tygodniu. Mam jeść często, ale w małych porcjach. Nawet jak już bardzo będę musiała mogę batonika zjeść, ale tydzień postu zrobił swoje i się odzwyczaiłam od słodyczy. dostałam skierowanie na badanie -hemoglobina glikowana cokolwiek to jest i za miesiąc do kontroli. A w szpitalu mnie straszyli, ile ja się też naczytałam jakie to niebezpieczne dla dziecka. Tylko, że niebezpieczne jest wtedy jak ktoś ma ok 200 tego cukru.
To jest badanie na srednia cukru z 3 miesiecy czy cos takiego . Zazdroszcze Ci, ze juz spokojna jestes.
Jakie mialas wyniki glukozy jak mozesz to mi napisz i czy bylas w szpitalu przez to czy tylko w poradni diabetologicznej?

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 14:07   #3662
papeteria
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Wow!!! ja tez tak chę jak twoja szwagierka!!!
ja też

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 14:07   #3663
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
itakasia nie wiem w którym miejscu ty pączek jesteś !! ja przytyłam 6 kg ale wydaję się większa od ciebie pokaże wam zdj z niedzieli
to było 30 tydzień 4 dzień + 6 kg czyli 58 kg waże przy wzroście 159
Nic to moja droga, ja przy 160 82kg, na plusie 11
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 14:13   #3664
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

niezawsze tak byłam w szpitalu.
50g po godzinie miałam 151mg
na czczo miałam 60
a 75g po 2 godzinach 152 mg
Dostałam glukometr i musiałam 4 razy dziennie się kłuć i zapisywać wyniki
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 14:18   #3665
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Moim zdanie najgorszą reformą szkolnictwa było wprowadzenie gimnazjum.
ja też jestem pierwszym rocznikiem jaki załapał się na gimnazjum i chyba jestem normalna
Nie wiem czy to do końca wina eformy, że te dzieci teraz takie są jakies popieprzone Bo przecie inaczej nie da się tego nazwać.. ja znam nieliczne przypadki normalnych, cała reszta to jakieś dzikusy są.
I własnie boję, się, że mimo moich najgorętszych chęci i starań moje dziecko będzie się stykać z tymi dziwadłami i że będzie chciało z nimi trzymać sztamę. Jakoś to będzie kurde, musi być

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
wczoraj tz zrobil nam fotke, 32w3d
Załącznik 3155153
na plusie 11kg i robie sie pączek
Pączek wariatka
Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Super ja mam też taką bluzeczkę z be mama tylko, że czarną i na długi rękaw ale napis ten sam Wcale nie jesteś pączek, ja tez mam na plusie 11 i wyglądam jak prosiaczek
Prosiaczek druga wariatka
Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Pączek? Prosiaczek?
Dziewczyny, bo Wam bana załatwię . Jeszcze nie wiem jak, ale załatwię
Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
wiolek super wyglądasz ja przy 160 startowałam z 55kg a teraz mam 71kg ale przestalam sie przejmowac tzn wiem ze to przejsciowe
Ja się nie "chwaliłam" ale uwaga.. z 72 mam 98kg Zaczynam przekraczać barierę dźwięku xD
Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Co innego 40 tydzień a co innego 36 jednak...
Farminko, na pocieszenie powiem ci, że przedwczoraj byłam na wizycie u gina (34tydz.) i dr mówił, że dzidzia już jest w pełni zdolna do życia poza brzuszkiem mamusi, nawet bez inkubatorków
A skoro jesteś 2 tyg starsza ode mnie ciążą to tym bardziej się nie martw, jak to lekarz mówi "dzidzia wychodzi wtedy kiedy jest na to gotowa" widocznie twoja czuje się na tyle dojrzała i rozwinięta, że chce wyjść niektóre wolniej się szykują i mamusie są przeterminowane a wtedy trzeba dzieciaczka wypędzać na siłę kroplówkami lub cesarkami

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 14:19   #3666
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Śliczne brzuszki

Mnie właśnie mama przywiozła do domku, czekam na TZ i smigamy do SR.
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 14:33   #3667
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość

Farminko, na pocieszenie powiem ci, że przedwczoraj byłam na wizycie u gina (34tydz.) i dr mówił, że dzidzia już jest w pełni zdolna do życia poza brzuszkiem mamusi, nawet bez inkubatorków
A skoro jesteś 2 tyg starsza ode mnie ciążą to tym bardziej się nie martw, jak to lekarz mówi "dzidzia wychodzi wtedy kiedy jest na to gotowa" widocznie twoja czuje się na tyle dojrzała i rozwinięta, że chce wyjść niektóre wolniej się szykują i mamusie są przeterminowane a wtedy trzeba dzieciaczka wypędzać na siłę kroplówkami lub cesarkami
Dzięki Chyba tylko ja chcę ją tak przetrzymać,bo teściowa właśnie dzwoniła i też się dopomina żebym już rodziła Wszyscy się jakoś nie mogą doczekać
Tak sobie wykminiłam,że wiele cech odziedziczyłam po babci jeśli chodzi o charakter,a nawet takie bardziej abstrakcyjne jak skłonność do proroczych snów,a ona wszystkie dzieci (3) rodziła w święta kościelne,więc może to też mam po niej i na Boże Ciało się rozpakuję A jak nie to trzeba zajrzeć do kalendarza i obczaić kolejne święta
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 14:35   #3668
agravka
Wtajemniczenie

czy ma ktoras z Was zylaki na wargach sromowych? mi zrobil sie jeden podczas ciazy... jakos ze 2 albo 3 mies temu i wtedy mi jakos strasznie nie dokuczal i zapomnialam o nim, a dzis jakos strasznie mnie meczy tak tepy bol... jakby jakies nowe sie robily...
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 14:37   #3669
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Nic to moja droga, ja przy 160 82kg, na plusie 11
Ja mam 174cm, 81kg z rana, na plusie 10kg Będziemy zrzucać razem hehe

Odebralam wyniki badań
Cukrzycy nie mam - na czczo - 75, po 1h obciążenie 50g - 116.
Mocz i morfologia chyba też dobre, choć bardzo się nie znam - leukocyty, neutrocyty podwyższone a limfocyty i eozynocyty poniżej normy ... cokolwiek to znaczy.

AAAA i kupilam jeszcze truskawki, bo tamte juz prawie zjadlam <łoł>
Teraz już są po 4zł
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 14:40   #3670
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
czy ma ktoras z Was zylaki na wargach sromowych? mi zrobil sie jeden podczas ciazy... jakos ze 2 albo 3 mies temu i wtedy mi jakos strasznie nie dokuczal i zapomnialam o nim, a dzis jakos strasznie mnie meczy tak tepy bol... jakby jakies nowe sie robily...
któraś dziewczyna chyba miała ...bajka nie pamiętam

siala bariera dźwięku niezła jesteś

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
AAAA i kupilam jeszcze truskawki, bo tamte juz prawie zjadlam <łoł>
Teraz już są po 4zł
ale taniocha ..kurde ja zapomnialam ze jutro sklepy pozamykane TZ niedawno się położył po nocce i tylko 3 godziny snu będzie miał a potem na próbe jedzie ..a potem do pracy a ja wyprałam sobie ciuchy i nawet nie mam w czym wyjść do sklepu zobacze czy zmieszcze sie w takie jedne rezerwowe
niestety na doopie opiete jak nie wiem a i w brzuchu ciasne .....

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-06-02 o 14:42
Stary 2010-06-02, 14:45   #3671
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Vette, ale z 90 to ja zaczynałam :P. No może trochę mniej.
I u mnie jak już pisałam- jest zwykle 4-5 tygodni ani rusz, a potem strzela 5 cm. Dostosowuje się skóra i od nowa- na brzuchu żadnych rozstępów. Niczym nie smaruję.
To swietnie, ze rozstepow brak oby tak dalej, niektorzy nie maja tendencji do nich.
Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
niezawsze tak byłam w szpitalu.
50g po godzinie miałam 151mg
na czczo miałam 60
a 75g po 2 godzinach 152 mg
Dostałam glukometr i musiałam 4 razy dziennie się kłuć i zapisywać wyniki
Dzieki za odpowiedz mi 153 teraz wyszlo po 2h wiec podobnie z tym, ze ja nie chce do szpitala

Dzieki dziewczyny za mile slowa nt brzuszka

Maciuś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-02, 14:47   #3672
farminka
Wtajemniczenie

agravka ja nie mam pojęcia,bo ta okolica jest poza zasięgiem mojego wzroku Dzisiaj próbowałam się ogolić pomagając sobie lusterkiem to je rozwaliłam,więc już raczej nic nie zobaczę... Najwyżej położna i lekarz się usmieją jak zobaczą moją wersję ogolenia na czuja A te żylaki dają jakieś dolegliwości? Bo szczerze mówiąc w ogóle nie wiedziałam,że coś takiego istnieje...
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 14:48   #3673
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość

Odebralam wyniki badań
Cukrzycy nie mam - na czczo - 75, po 1h obciążenie 50g - 116.
Mocz i morfologia chyba też dobre, choć bardzo się nie znam - leukocyty, neutrocyty podwyższone a limfocyty i eozynocyty poniżej normy ... cokolwiek to znaczy.
To super, ze wyniki dobre

Maciuś
Stary 2010-06-02, 14:52   #3674
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
agravka ja nie mam pojęcia,bo ta okolica jest poza zasięgiem mojego wzroku Dzisiaj próbowałam się ogolić pomagając sobie lusterkiem to je rozwaliłam,więc już raczej nic nie zobaczę... Najwyżej położna i lekarz się usmieją jak zobaczą moją wersję ogolenia na czuja A te żylaki dają jakieś dolegliwości? Bo szczerze mówiąc w ogóle nie wiedziałam,że coś takiego istnieje...
ogolnie nic mnie nie bolalo do tej pory, a dzis czuje taka pulsujaca zyle, i taki ...nie wiem jak to nazwac...tepy(?) bol w tym miejscu. ja tez ostatnio golilam sie za pomoca lusterka i udalo sie lepiej lub gorzej
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 15:01   #3675
Alguien
Zadomowienie

hd udanego wyjazdu !!!
farminka rozumiem, ze mogl Cie ten bol zaniepokoic, ale raz jeszcze ja i itakasia Ci mowimy - nie pomylisz skurczow porodowych Naprawde beda regularne i coraz bardziej intensywne. Takze zdazysz na pewno do szpitala!
wiolek masz idealny brzuszek jak na swoj tydzien
niezawsze a Twoj brzuszek to tak na poczatku mocno wyskoczyl, teraz widze wolniej rosnie
itakasia jaka z Ciebie fajowa mamuska!
idealnecialo trzymaj sie cieplo
pilotka czeresnie mniaaaam! chyba musze kupic przez Ciebie teraz

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

anoxa jestes juz w domku??
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 15:03   #3676
muminek88
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny jak to jest, że ten pier... ZUS płaci raz tak raz tak? Nie dość że dostałam wypłatę o 2 dni później niż powinnam to jeszcze 130 zł mniej niż w zeszłym miesiącu!
Myślałam, że jak obliczają średnią z 12 ostatnich miesięcy to zawsze wypłata będzie taka sama, a tu zonk. Jestem zła, niby to tylko 130 zł, ale przy takiej wypłacie to dużo ;(
pewnie przez swieta

Cytat:
No dobra, ja się może w końcu ubiorę i pójdę po coś na obiad? Co dzisiaj robicie do jedzonka?

ja mam spagetii

ide sie dzis umowic na cc ...mam nadzieje ze uda mi sie na 26.07 umowic trzymajcie kciuki
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 15:04   #3677
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

niezawsze nie martw się mnie do szpitala po znajomości wsadzili hehe więc może Ciebie nie dadzą, tylko będziesz musiała mieć dietę
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 15:04   #3678
papeteria
Zakorzenienie

alguien anoxa po wyjściu pewnie u mamy czy siostry jeszcze posiedzi bo piesa tam miała
muminek

Stary 2010-06-02, 15:05   #3679
pilotka f16
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
pilotka czeresnie mniaaaam! chyba musze kupic przez Ciebie teraz
kup kup! ja sobie jeszcze pojem ale Ty juz na wylocie a potem to juz tylko dietka chyba czeresni nie mozna karmiąc niestety..
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 15:08   #3680
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:
Płaci ZUS Pewnie dlatego tak mało, bo w maju było aż 12 dni wolnych Jakos przezyję!
nie ważne ile dni było w maju wolnych tylko na ile dni dostałaś zwolnienie
podaj mi ilość dni ze zwolnienia ( nie ważne że część była np w kwietniu, poprostu na ile dni zwolnienie dostałaś od gina) i swoj zarobek brutto a powiem ci ile dostałaś wypłaty i sprawdzisz czy się zgadza mój sposób. już kiedyś tak liczyłam bajce

farminka hahah no to faktycznie jutro by pasowało urodzić bo do kolejnego święta chyba kawałek

Cytat:
ja nie pomoge niestety ;/

zjadłam miche truskawek ze śmietana i chyba przesadziłam z tą śmietaną bo pół dużego opakowania i czuje się bleeeeeeeee
tak to jest jak się jest pazernym

i robi mi się krecha na brzuszku jeszcze nie strasznie ciemna ale już widoczna a miałam nadzieje, że mnie ominie ale może jednak ją polubię tak jak pępek ? ( na początku strasznie mi się nie podobały wystające a jak mój wylazł to już polubiłam )

muminek

Edytowane przez wiolek1
Czas edycji: 2010-06-02 o 15:09
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 15:15   #3681
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Ja nie mam (chyba, bo nie zaglądałam tam dawno)
Stary 2010-06-02, 15:18   #3682
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Kobietki,mam prośbę serdeczną. Zostały mi zakupy w aptece-no i przyznam szczerze,że nie wiem,co mam tam zakupić? Mogłybyście pomóc?
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 15:20   #3683
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
nie ważne ile dni było w maju wolnych tylko na ile dni dostałaś zwolnienie
podaj mi ilość dni ze zwolnienia ( nie ważne że część była np w kwietniu, poprostu na ile dni zwolnienie dostałaś od gina) i swoj zarobek brutto a powiem ci ile dostałaś wypłaty i sprawdzisz czy się zgadza mój sposób. już kiedyś tak liczyłam bajce
28 dni i 1400 brutto tylko, że jak liczą zeszły rok to było praktycznie 1300 brutto

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;19742868]Kobietki,mam prośbę serdeczną. Zostały mi zakupy w aptece-no i przyznam szczerze,że nie wiem,co mam tam zakupić? Mogłybyście pomóc?[/QUOTE]
Oczywiście- nie wszystkie MUSISZ kupować, ale możesz:
-tantum rosa
-gaziki do pępa
-podkłady poporodowe jak nie masz
-majtasy z siatki jak chcesz
-sudocrem albo linomag albo inne coś na odparzenia
-maść do sutków
-ochronki silikonowe na sutki
-spirytus, ale chyba go w aptece nie ma bo to ma być 70% i trzeba zrobić samemu, są też gotowe gaziki nasączone takim spirytem
Stary 2010-06-02, 15:45   #3684
ola_k11
Zadomowienie

Przyjechał kurier z pościelą!!!
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 16:02   #3685
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
To swietnie, ze rozstepow brak oby tak dalej, niektorzy nie maja tendencji do nich.
No wiesz..reszta ciała to co innego, bo mam bardzo "rozstąpione" uda, biodra i pupę, trochę piersi, dziś zauważyłam, że pod kolanami trochę też. Ale mimo mojej wiecznie wahającej się wagi o dziwo brzucha nigdy to nie dotknęło. Nie wiem jakim cudem...

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 16:03   #3686
Basia84
Rozeznanie

itakasia, niezawsze, wiolek1 sliczne brzuszki

po 45 minutach wkoncu was nadrobilam.

mi lekarka ostatnio mowila ze przyszla do niej dziewczyna i na badaniu okazalo sie ze ma 8 cm rozwarcia i zadnych skurczy ani nic. jak sie dowiedziala to zaczynala panikowac ze do domu nie dojedzie a co dopiero do szpitala ale lekarka powiedziala ze jak pierwsze dziecko to i tak szybko nie wyjdzie zeby jechala spokojnie do domu, spakowala sie i do szpitala. chcialabym zeby mi tak lekarka powiedziala na badaniu przynajmniej mialabym mniej stresu
zreszta raz jechalam autobusem, kolo mnie stala dziewczyna w ciazy, wyciagla komorke i dzwoni chyba do meza "sluchaj za pare godzin zaczne rodzic a lekarka kazala mi sie spakowac, jechac do szpitala i nie denerwowac, jak tu sie nie denrerwowac? wracaj do domu"
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 17:14   #3687
wiolek1
Zadomowienie

Thumbs down Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Cytat:
28 dni i 1400 brutto tylko, że jak liczą zeszły rok to było praktycznie 1300 brutto
yyy to mi skąplikowałaś bo nie wiem czy coś tam się liczy ze w tamtym roku 1300
w każdym razie patrząc na to, że 1400 to powinnaś dostać wg moich obliczeń 924.56 zł. jeżeli liczyć że 1300 to wtedy wychodzi 858.48 zł

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

honolinka zależy jeszcze co kupiłaś w sklepie dzidziusiowym bo np patyczki można i w sklepie i w aptece

- termometr
- bephanten MAŚĆ ( na pupke po zmienie pieluszki i od razu na popękane sutki i nie trzeba zmywać)
- sudocrem ( ale to w cięższych "przypadkach" nie na codzien tylko przy zapaleniach )
-frida i filtry
-patyczni do uczu
- waciki
-spirytus albo leko albo octenisept
- sól fizjologiczna do oczek i noska
-podkłady na lożko do szpitala
-wkładki laktacyjne
- majtki poporodowe
-podpadski ( podobno najlepsze bell one są ogroooomne )
-tantum rosa z 3-4 sztuki
-kosmetyki dzidziusiowe

no ale to wszytsko zależy co już masz bo wiele tych rzeczy mozna w sklepie kupić albo na allegro

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

halooooooo co tu taka cisza? :P

Edytowane przez wiolek1
Czas edycji: 2010-06-02 o 16:13
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 17:18   #3688
aniaa22
Zakorzenienie

no wlasnie weszlam a tu pustki takie....
my troche przestawilismy meble w sypialni i zrobilo sie miejsce na jeszcze jedna komode w piatek damian pojedzie do ikei i kupi ta

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60178613

Edytowane przez aniaa22
Czas edycji: 2010-06-02 o 17:20
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 17:20   #3689
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
( gdzie się podziała Lazurowa, jaszczka i zabka???)
Jestem, jestem.
Czytam Was.
Wczoraj trochę przesadziłam.
Rano seminarium. Potem zakupy dzieciaczkowe. A późnym popołudniem okazało się, że muszę jechać pilnie na Uczelnię.
No i byłam padnięta.
Dzisiaj odpoczywam.
Zaliczyłam już poobiednią drzemkę i teraz nie wiem co ze sobą zrobić.
Stary 2010-06-02, 17:22   #3690
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Jestem, jestem.
Czytam Was.
Wczoraj trochę przesadziłam.
Rano seminarium. Potem zakupy dzieciaczkowe. A późnym popołudniem okazało się, że muszę jechać pilnie na Uczelnię.
No i byłam padnięta.
Dzisiaj odpoczywam.
Zaliczyłam już poobiednią drzemkę i teraz nie wiem co ze sobą zrobić.
odpoczywac dalej
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości