|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2
Linka naprawde nic sie nie boj, to bedzie szybki zabieg i po wszystkim, trzymam kciuki kochana
![]() Kasiu!! Anulka piekna!! ale masz racje przytyla i taka sie wikesza zrobila, ale dalej jest kruszynka! Cuddddooo Carol filmik rewelacyjny kochana! Filipek tak cudownie gaworzy, mam nadzieje, ze niedlugo tez bede miala takiego maluszka. Musisz nakrecic wiecej takich filmikow! ja sie czuje troche lepiej zadzwonilam do mojej naj psiapsioly w PL i pogadalysmy sobie, uspokoila mnei, powiedziala ze druga ciaza zazwyczaj przebiega dobrze, i ze co ma byc to i tak bedzie, wiem ze na pewno bedzie przy mnie zawsze wiec to najwazniejsze. I mam was. Na razie zastanawiam sie czy juz mi tam cos w tym brzuszku uroslo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3662 |
Wtajemniczenie
|
hej Wam!
ja się nie udzielam bo od jakiegoś czasu jest mi strasznie smutno i sama nie wiem dlaczego, chyba dlatego że zbliża się jesień... generalnie nic się u mnie nie zmieniło poza tym że zdecydowałam się pojechać na zjazd szkolny i nie martwię się już tym że oblegani tam będą ludzie którzy już zostali rodzicami, jakoś staram się podchodzić do tego z ogromnym dystansem i aby nie wywlekać problemów jakie mamy ze spłodzeniem dziecka będę wszystkim mówić że po prostu nie staramy się o dziecko jeszcze, wszystko po to aby urywać temat i aby nie spodziewać się więcej pytań, mam tylko problem z doborem fajnej kiecki na tę okazję, mam jedną na oku ale nie wiem czy nie będzie za krótka, poza tym już się umówiłam z kumplem z klasy i kilkoma bezdzietnymi dziewczynami że po oficjalnej imprezie w szkole wyskoczymy na coś mocniejszego do pubu ![]() poza tym od poniedziałku zaczynam kurs profesjonalnej fotografii i wideofilmowania, potrwa on do 1października i już się zastanawiam czy dobrze zrobiłam zapisując się na niego, bo jak się dowiedziałam nie potrzeba żadnego sprzętu więc obstawiam że to będzie miesiąc suchego wykładu i żadnej praktyki co nie do końca moim zdaniem jest fajne, no ale lepsze to niż nic. Z tego co udało mi się nadrobić to wieści że Metropolitan urodziła więc GRATULACJE serdeczne, poza tym zdążyłam obejrzeć wszystkie nowe fotki, dzieciaczki i brzuszki prześliczne jak zawsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3664 |
Wtajemniczenie
|
Jak cisza to ja cos napisze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Ale śpiacy dzień, nic sie nie chce.... Rinoa dobre podejście tak tzrymaj, ja wierzę, ze Ci sie wreszcie uda, zobaczysz!!! A zjazd dobry pomysł! Linka bidoku nie powiedzieli Ci kiedy zabieg? Co za ............ehh szkoda słow, tzrymaj się dzielnie skarbie ![]()
#3666 |
Zakorzenienie
|
Linuś kurde no jakby ci powiedziec nie mogli ;/
![]() |
#3667 |
Wtajemniczenie
|
nie no zabieg dzis ale nie wiem o ktorej.. i boje sie bo nie wiem co mnie czeka...dzieki laski za kciuki.przydadza sie..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3668 |
Zakorzenienie
|
Linuś i tak o głodzie bidulko jesteś, masakra! Mogliby już Ci zrobić, nie stresowałabys sie tak bardzo tym czekaniem!Będzie dobrze
![]()
#3669 |
Zadomowienie
|
Hej laseczki!
No nie moge wczoraj nikt nic nie gadal,szok ![]() Tutaj pogoda jest po prostu straszna, az sie nie chce nic robic. Strasznie ciemny i deszczowy dzien, w domu mam pozapalane swiatla jakby to byl wieczor. Ani na spacer nie mozna pojsc, eh szkoda. Linka kochanie trzymam mocno kciuki, bedzie dobrze skarbie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3670 |
Wtajemniczenie
|
Carol super filmik!!!Bardzo ladnie filipek mowi guuuuuuuuuuu.Ja tez nagrałam Maję jak sie smieje, ale jakosc moich filmikow nie dorasta twoim do piet
![]() Linka trzymam kciuki!!! Kasiu sliczna Anulka i rzeczywiście rosnie jak na drozdzach! Dzisiaj mamy szczepienia.Ale sie stresuje!!!!Majusia slodko spi i bidulka nawet nie wie co ja czeka...Mam nadzieje ze bedzie dzielna.
#3671 |
Rozeznanie
|
Cześć skarby
![]() Melduję się i ja... nie odzywałam się bo nie czułam się najlepiej, złapałam doła i nie chciałam Wam tylko marudzić, marudzić... czuję się źle i ryczę od rana.. do tego dzisiaj dzień, w którym muszę kilka razy obrócić po moich stromych schodach... ![]() Tak poza tym zaczęliśmy 35 tydz. więc kolejny do przodu.... Mały nadal nieobrócony.... Karolinko - Filuś cudowny ![]() ![]() ![]() Linuś - trzymam kciuki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3672 |
Zakorzenienie
|
Linka, trzymam kciuki, bedzie dobrze
![]() A pewnie już jest po wszystkim ![]() Brrryy jak ziiimno jest. Muszę po 16 isć do księdza zapłacić i podać dane chrzestnych. Wkurza mnie mama Tża.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3673 |
Wtajemniczenie
|
To wklejam linki do mojej smieszki, ale ostrzegam ze jakosc beznadziejna
![]() http://www.youtube.com/watch?v=TG6a2Iq_fGE http://www.youtube.com/watch?v=ntiUW2y-lOE Kardashi a co tesciowa przeskrobala?
#3674 |
Wtajemniczenie
|
HEJ dziewczynki
![]() Linus i jak kochana?? napewno juz jestes po ![]() Carol Filip to cudak naprawde ![]() ![]() Rinoa mam nadzieje, ze bedziesz sie swietnie bawic na tym spotkanu i nie sadze kochana,zeby wszystcy twoi znajomi mieli juz malenstwa..ja mam w swoim wieku jak i starszych takich ktorzy nawet nie mysla o dzieciach jeszcze ![]() ![]() ![]() Skorpionku a co to za jakies smuty cio? ja oczywisice nic jeszcze nie wiem jesli chodzi o prace..jutro mamy rozmawiac..eh boje, ze uslysze to czego najbardziej sie obawiam ![]() poza tym dzisiaj z rana tz "zmusil" mnie do jazdy samochodem...ehhi to jeszcze sama jechalam za nim ..ale nawet bylo ok ![]() ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Zakorzenienie
|
Alee słodkaa
![]() ![]() Kuurde ale Wasze są malenkie ![]() Moja jakaś już duża, prawie siedzi i ooo ;] Eee .. Jak nie gada że za cienko małą ubieram to teraz gada mi ze powinnam kupić inną sukienke na chrzciny, z tiulami i falbanami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3676 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wizyta u rehabilitantki dobrze, wszystko jest wporządku, pokazała nam troszkę ćwiczeń które mogą przyspieszyć przekręcanie się na brzuszek i ogólnie taki które poprawiają rozwój ruchowy ![]() Na brzuszku jak leży to pięknie trzyma już główkę wysoko i nawet bardzo długo ją podtrzymuje ![]() Dziś mam wizytę u internisty z wynikami gastroskopi zobaczymy co mi zaleci. Linuś strasznie mi przykro że musiz iśc do szpitala no i jak tu wierzyć lekarza jak ciagle się słyszy że coś zpaprali. No ale mam nadzieje że teraz wszystko wyczszczą ibędzie dobrze. Ja sie nie odzywałam tyle czasu bo wczoraj byliśmy z mężem w kinie i na kolacji bo dziś mamy rocznicę ślubu ![]() ![]() Po za ty samochód nam się popsuł i nie wiadomo co jest i znowu kolejne wydatki jak nie mamy kasy ![]() Kasiu ta Twoja córeczka prześliczna jest ![]() Rozmawiałyście jeszcze o pazurkach, ja na początku piłowałam na króciutko, ale teraz już mam długie i wszystko przy Filipku robie z takimi długimi ![]() Gosiu ślicznie się cieszy Twoja Majeczka Anulko nie zamartwiaj się kochana, wiem jak Ci ciężko, wiem co przeszłaś, ale własnie dlatego na pewno już wszystko będzie dobrze Tak po za tym mam jakiś kiepski humor dziś, i głowa mnie boli pewnie wszystko przez tę paskudną pogodę leje cały dzień i jest paskudnie ![]() Jeszcze nie zgrałam zdjęć Filusia ale jak zgram to wam wrzucę, urusł już bardzo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3677 |
Zakorzenienie
|
wiecie co?
wczoraj mi sie w momencie slabo zrobilo i krecilo w glowie tak ze szok, bekalam bez przerwy chyba z godzine i dzisiaj znowu sie kiepsko czuje, kreci mi sie w glowie i nawet nie za bardzo mam sile bawic sie z mala bo mi sie w tej glowie kreci ![]()
![]() |
#3678 |
Wtajemniczenie
|
Jestem,zyje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3679 |
Zakorzenienie
|
kardashi na tych filmikach blanka zuplnie inaczej niz na fotkach wyglada! jak nie ona! i jaki pulpecik
![]() |
#3680 |
Zakorzenienie
|
Darusia na jakich filmikach?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3681 |
Zakorzenienie
|
kurde mialo byc do Gosiaro
![]() ![]() Sorki za pomylke ![]()
![]() |
#3682 |
Wtajemniczenie
|
a wogóle to ją dalej o suchym pysku.. Ale już nie czuje głodu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3683 | |
Zakorzenienie
|
Gosiu jaka Majeczka jest słodka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! A jak się śmieje, cudowna!!! Ale kluseczka!!!!!!!!!!Powiem Wam,że dzieciaczki na cycusiu są grubsze od tych na butli
![]() A jakość filmików wcale nei jest zła kochana!!! I dziękuję w imieniu Filipka ![]() Karolinko czekamy na wieści od lekarza!Super, ze Filuś pięknie rośnie i, ze wszystko z napięciem mięśniowym u niego dobrze! Ja jutro na 9 jade aż się boję...on nie lubi leżenia na brzuszku, jedynie jak na mnie leży po jedzonku, i nie chce za chiny tej głowy dzwignąć jak go klade na brzuch, tylko się drze,bo tego nie znosi ![]() ![]() ![]() Kasieńko kochanie pisz nawet jak nei masz humorku, na pewno wtedy Cie pocieszymy i poczujesz się lepiej!! Ale się nabiegasz kochana, uważaj na siebie!!! A to, ze Kubuś się nei odwrócił, to żadna tragedia kotuś, najważniejsze, ze jest zdrowy!! Popatrz, my z Karolinką miałyśmy cc i żyjemy i wszystko jest dobrze, główka do góry!! Linka super, ze juz po wszystkim!!!!!!!!!!Teraz odpoczywaj i wracaj do formy ![]() Darusia moze to z niskiego cisnienia te zawroty głowy??? A Metropolitan jest jeszcze w szpitalu, niestety ma bołe głowy po znieczuleniu podpajeczynowkowym i trzymają ja na obserwacji, mieli ja wypisac w niedziele,ale podobno jutro wyjdzie i od razu napisze na forum. Blaneczka jest kochaniutka i grzeczna. Macie pozdrowionka oczywiscie ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3684 |
Zakorzenienie
|
ja 4 po wyrostku;p
![]() |
#3685 |
Zakorzenienie
|
Hej kobietki.
Nie zaglądałam, bo w sobotę mąż wrócił niespodziewanie szybko i właściwie dopiero przed chwilą znowu pojechał, więc nie miałam nawet czasu włączyć kompa. A dziś tyle z nim jeździłam i załatwiałam po urzędach, że ledwo żyję i moja nerka też, więc wpadłam tylko wam obwieścić, że zyję ![]() Linka a jednak miałam rację ![]() Dziwne, że musisz zostać do jutra. Ja wyszłam godzinę po zabiegu. A miałam pod pełną narkozą. Zdjęcia i filmiki dzieciaczków cudne ![]() Kiedy mój będzie taki fajny? Idę poleżeć. Trzymajcie się. |
![]() ![]() |
![]() |
#3686 |
Zakorzenienie
|
Moniczko i Weronisiu
![]() ![]() Weronisiu Ty jestes niesamowita! Juz mi uciekaj odpoczywać!! A ja Wam wklejam link do kolejnego filmiku ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=vCOcKvaghNM
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2010-09-06 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3687 |
Zakorzenienie
|
Carol Filipek jest przesłodki
![]() A ja jedynie mogę pokazać moje zdjęcia z wczoraj. Mój brzuch przerósł brzucha mojego męża. Niedługo ja cała go przerosnę ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3688 |
Zakorzenienie
|
slicznie wygladasz!!!
pamietasz moj na koniec? przeroslam cala rodzine;D
![]() |
#3689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Idę chyba poleżeć na podłodze. Już od paru dni tak potwornie nawala mi krąg piersiowy, że mam problem z oddychaniem. Boli jak cholera i nie wiem co z tym zrobić. Kiedys jak mnie tak bolało, to się kładłam na brzuchu, a córka deptała mi po plecach tak długo, aż ten krąg wskoczył na swoje miejsce. A teraz? Nie ma się jak położyć na brzuchu ![]() Edytowane przez Weronisia Czas edycji: 2010-09-06 o 17:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3690 |
Rozeznanie
|
Karolinko - Ależ Filipek ślicznie rozmawia
![]() ![]() ![]() ![]() Gosiu - ależ Majeczka pięknie się śmieje.. oj będzie chłopców czarowała tym uśmiechem ![]() A ja wróciłam z zebrania, to chodzenie, siedzenie na mini, twardym krzesełku niemal 1,5 wykończyło mnie do reszty... przyszłam i musiałam sie położyć... Pogoda do du.... zimno, deszcz... wr.... ![]() ![]() Weronisiu - oj biedaku współczuję Tobie tych bóli, jeszcze niestety troszkę musimy się pomęczyć, a na zdjęciach wyglądasz ślicznie ![]() Darusia - może to ta paskudna pogoda tak działa, te wahania ciśnień są wręcz zabójcze..!!!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.