|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
|
![]() ![]() |
![]() |
#3662 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cześć
![]() Widzę, że nam się ruch na wątku wreszcie jakiś zrobił ![]() Super relacja ![]() A tej lasce, co przed Wami ślubowała chyba bym ze złości przywaliła ![]() Cytat:
![]() Konspekt zajęć na juro przygotowałam, wiem co mam robić, więc będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3663 | |||
Zakorzenienie
|
To super
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Opis tańca pokoleniowego jest tu: http://www.slubomania.pl/index.php/z...ce-pokoleniowe U nas to było troszkę inaczej, bo wszyscy tańczyli i do starych i do nowych melodii. Ze starych był jakiś walc z nocy i dni czy coś takiego zmiksowany z "oczarowaniem" wodeckiego, a z nowych mix "poker face" lady gagi i "wyginam śmiało ciało" ![]() ![]() Cytat:
![]() My mamy do odbioru dziś film z wesela i fotki z pleneru, no ale TŻ w pracy, więc pewnie dopiero jutro odbierzemy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Martoolka, my tez oboje z TZtem wczoraj wrócilismy do pracy i ja tez tęsknie ![]() A do tego TZ ma drugą zmianę i wlaściwie wczoraj się nie widzieliśmy, bo jaja ja rano wychodzilam to on spał, a jak wrócił po 23:00, to ja już spałam ![]() Lain, nazwa pyton mi się z jakimś dużym potworem kojarzy, a ten Wasz jest malutki. Urośnie jeszcze czy taki zostanie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
Zakorzenienie
|
![]() Martoolka nie zapomnij pochwalić się jutro zdjęciami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz ma jakies 70 cm ![]() ![]() ![]() choc pytony rosna tak max do 150cm, wiec jakis wielki to nie bedzie ![]() ![]() zmykam na zakupki ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3668 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() agator:fajnie , ze wam slonko zaswiecilo ![]() ![]() Ja dzisiaj siedze w domku i zaraz chyba sie wezme za pieczenie frytek ![]() ![]()
![]() |
#3669 |
Wtajemniczenie
|
Widze, ze pustki na watku
![]() ![]()
#3670 |
Wtajemniczenie
|
cześć, ja dzisiaj do pracy nie idę, ale przez ten ból gardła już od 6 nie śpię, TŻ budzi mnie jakoś zawsze rano jak chodzi po domu i budzik mnie budzi i zazwyczaj zasypiam jeszcze, ale dzisiaj już mi się nie chce. Kochany zrobił mi herbatkę i podał leki do łóżka a potem pobiegł do pracy.
Wczoraj wgrałam zdjęcia do wywołania i wyszła mi zastraszająca suma za nie. Musze wywołać kilka razy kilkanaście zdjęć formatu 13x18 do albumów, które dla nich zrobiłam plus dodatkowe zdjęcia i jeszcze tak symbolicznie po kilka zdjęć dla chrzestnych i dziadków. dzisiaj chyba w końcu udam się do salonu oddać suknię, mam nadzieję, że ją przyjmną pomimo tego że przy dole jest w kilku miejscach porwana ![]() w końcu deszcze nie pada ![]() Lain witaj po długiej nieobecności ![]() fajne zwierzątko ![]() agator cieszę się że wszystko się udało i jesteście zadowoleni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3671 |
Zakorzenienie
|
Dzień doobry...
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3672 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to nie wygoda, to po prostu oszczędność czasu i nerwów ![]() agator, super, ze było tak wspaniale ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() trzymam kciuki za sesje oby pogoda pozwoliła Wam ją zrobić ![]() ![]() a ten zwierzaczek to ![]() Cytat:
![]() ja bym chyba nie wytrzymała i sama poszła po ten film i fotki ![]() ja dzisiaj mam szkolenie z tej nowej pracy ![]() ![]() a wieczorem jedziemy na sale ustalić menu i szcegóły takie różne ![]() ![]() słoneczko wychodzi z rana ![]() i 15 dni do ślubu ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aż takiej sklerozy to chyba nie mam ![]() U mnie też ![]() A ja miałam lenia i mi się nie chciało. Poza tym pogoda była paskudna, a ja cos nie za dobrze się czuję ![]() ![]() Zdjęłam wczoraj tipsy i teraz duuużo lepiej mi się klika w klawiaturę ![]() Dziś pierwszy dzień prawdziwej pracy - trzymajcie kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
Zakorzenienie
|
A ja jem śniadanko o
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Wtajemniczenie
|
Martoolka
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3676 |
Zakorzenienie
|
Martooolka
![]() a ja zaraz umrę z zimna w tej pracy... no ja wiem że jest 3 września ale skoro jest tak zimno to może by tak wcześniej zacząć grzać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3677 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja od poniedziałku najchęniej nie wychodziłabym z łóżka, a wieczorami problem usnąć masakra moja mama też chciała jechać z nami usalić menu, ale jej to szybko wybiłam z głowy bo albo jada obie albo tylko my, a wie że moja teściowa to dziwne rzeczy wymyśla więc została chętnie w domu ![]() ale oczywiście nasłuchałam sie żeby nam tylko byle czego nie nawciskali, bo u mojego brata tak było, oni sobie powybierali a na sali im wszysko zmienili i w sumie na obiad jakieś marne mięsko było. Ostatecznie pani nam super doradziła i mamy fajne menu, mamuśka zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3678 |
Wtajemniczenie
|
No my to musimy z TZ zaopatrzyć się w drewno i w węgielek w tym roku mamy zarobiony piękny kominek na romantyczne wieczoru fiu fiu juz się nie mogę doczekać :P
w niedziele mamy plener ![]()
#3679 |
Zadomowienie
|
no to życze Wam super podogy, żeby nie padalo
![]() |
#3680 |
Wtajemniczenie
|
Ultra no plener koniecznie bo ponoć w weekend ma być cieplej troszkę
a ja przed chwilą pożegnałam się ze swoją suknią ślubna, poszła do salonu do prania i do komisu, jeśli się sprzeda a pani zapewnia że na pewno bo to hit tego roku i że przeszła do nowej kolekcji to dostanę za nią 1 300zł, chyba że sprzedam drożej gdzieś sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3681 |
Wtajemniczenie
|
certina4 ale masz super z ta suknia tylko pozazdrościć i cena jaka byś dostała super ... u mnie nie stety w salonie nie prowadza komisu a szkoda ja jak dostane 500 zł będę się cieszyć a jak 1000 zł to juz całkiem
![]() ![]()
#3682 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Odebraliście już zdjęcia?? ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3683 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiesz moja suknie kosztowała 3 500zł ![]() wiem, że Gospella sprzedała jakiś czas temu swoją suknię ślubną Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2010-09-03 o 15:28 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3684 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki za kciuki
![]() Ogólnie poszło mi całkiem nieźle, chociaż zaczęłam od wieeeelkiej wpadki nie ze swojej winy. Byłam w szkole już pół godziny przed zajęciami - wszyscy mnie widzieli (dyrektorka, vice, kadrowy) i nikt mnie nie raczył poinformować, że jestem nie w tym budynku co trzeba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Niestety nie, bo foto się nie wyrobił, ale mamy część filmu - całą zabawę i musimy obejrzeć, żeby zatwierdzić, to wtedy przygotuje nam też wersję na blu-ray czy jak to się pisze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | |
Zakorzenienie
|
czesc
u mnie tez dzis brzydko wogole caly dzien zle sie czulam, teraz mi troche przeszlo, Cytat:
![]() co do sukni to rzeczywiscie dobry pomysl z komisem ja slyszalam ze u mnie w miescie tez gdzies jest (bo to nie salon z sukniami tylko typowy komis) ale jeszcze go nie zlokalizowalam ![]() moja suknia jest po czyszczeniu ale niestety nie doprala sie wiec komis nie bylby glupim pomyslem bo ktos moglby z bliska zobaczyc jak to wyglada
![]() |
#3686 |
Wtajemniczenie
|
u nas właśnie w tym salonie jest komis i brałam to pod uwagę przy zakupie sukni, no i zrobią co trzeba żeby suknia wyglądała jak najlepiej, a jesli chodzi o inne typowe komisy to się w ogóle nie orientuję jak jest,
Widzisz martoolka nie było tak źle, a co do wpadki ze spóźnieniem to przynajmniej będziesz miała co wspominać ![]() co tam porabiacie? ja właśnie wybieram piosenki żeby zrobić pokaz slajdów z muzyką, jutro zapraszamy znajomych i chcielibyśmy im pokazać najlepsze zdjęcia nie w takiej suchej formie, zwłaszcza, że dopiero odbitki będą w środę wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3687 |
Zadomowienie
|
cześć PMki
![]()
![]() |
#3688 |
Wtajemniczenie
|
cześć Mariiasia
![]() ja już dzisiaj od 7 nie śpię, bo obudzilismy się z TŻ i nie mogliśmy zasnąć, a dom czeka do posprzątania a z racji tego że wieczorem pdzychodzą do nas znajomi to zakupy trzeba zrobić, jakieś sałatki, przystawki itp. Robimy urodziny TŻ ![]() Joziu wszystkiego najlepszego na nowej wspólnej drodze ![]() tylko Ciebie kojarzę z dzisiaj ślubujących PM ![]() a co tam u Was? wizaz na weekendy ostatnio zamiera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3689 |
Wtajemniczenie
|
Czeeeeeeść!!!!
![]() ![]() W końcu wróciłam. Wybaczcie, że wcześniej nie zaglądnęłam, ale dosłownie brakowało mi czasu, po weselu dopinalismy ostatnie kwestie, załatwialiśmy papierkowe sprawy a do tego jeszcze staramy się obydwoje o nowe prace. Ale przejdę do rzeczy ![]() ![]() W sobotę o 6 rano obydwoje już nie spaliśmy (TŻ twierdził, że oka nie zmrużył). Pogoda za oknem nie nastrajała optymistycznie, 3maliśmy kciuki żeby nie padało. Na 8 pojechałam z mamą do fryzjera a TŻ z moim ojcem na salę zawieźć alkohol. Mój fryzjer jest mistrzem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pod kościołem musieliśmy poczekać w aucie bo padał deszcz, a wcześniejszy ślub się przeciągnał. Ceremonia była piękna, ale szybko minęła, nie pamiętamy wszystklich szczegółów, TŻ się bardzo stresował, chciał klękać zamiast wstawać, ale ogólnie nie było tego widać, ksiądz był super,podpowiadał jeśli była taka konieczność. Podczas przysięgi patrzylismy sobie w oczy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję wszystkim za życzenia!!!! I caprica gratuluję!!!!!
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy ![]() ![]() Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2010-09-04 o 06:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3690 |
Wtajemniczenie
|
asiulek czekałam aż się odezwiesz w końcu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.