|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLIII - Majkol is OSOM.
Zasnął?
![]() Wiedziałam Cóż to zabieram zabawki i idę do domu ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- http://www.faithmouse.com/michael_ja...background.jpg
|
|
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
Gaduły
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
zmykam
![]() miłego dnia dziewczyny
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
e mi sie wiesza zawsze jak na wasze wlaze, robi ze chce odnowic strone i nie wchodze w ogole
![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- kupilam sobie dzis 5 plastrow sera zoltego, jeden wcisnelam P. i do tego pomidorki male, tez dalam mu pol ![]() i teraz 4 plastry juz sie razem zlepily i tak je wcinam
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam ser z musztardą
![]() Wybaczcie...musiałam to wyznać |
|
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
a do waszych wypowiedzi i oklaskow ( rozsmiesza mnie to zawsze
)to w pismo sw nie wiem czy wierze, to ludzie latami spisywali i sa rozne teorie i nie wierze, ze Bog jest taki, ze chcial ofiary, ze zssylal gniew bozy, dla mnie Bog jest kim najlepszym i najwspanialszym, a tam nieraz to tak nie wyglada a spowiadac to rzeczywiscie musza sie grzesznicy, wiec jak maja grzechy niech sie spowiadaja a co do tego ze kaplan tez czlowiek, to nie znaczy, ze musi go intersowac kto z kim spi i takie banialuki macie zapatrywanie na swiat jak wam napisali, a ja mam swoje i sie z tego ciesze, zawsze bylam inna i jestem z tego dumna
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
dup
dirrtyKatrina ![]() Moonwalker Edytowane przez Kasieńka_666 Czas edycji: 2010-07-22 o 12:17 |
|
|
|
#3668 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() tzn jak zeszłam to jej nie było Cytat:
Kurde Mężowie naszych żon to całkiem nieźli nasi mężowie Cytat:
o kfaaa... papapa ![]() a serio byl tu Złoś? ![]() Po co ? ![]() Mnie szukał? ![]() Cytat:
Poszłam Waleniu, ale hostka ma zbiegła z potencjalnego miejsca rozmowy Nie ma tego złego.. pomalowałam paznokcie na to konto
|
|
#3669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Każdy człowiek grzeszy, nie ma ludzi bez winy. Więc, de facto, powinien spowiadać się każdy. Tyle dygresji na temat spowiedzi. Co do Pisma Świętego, to zostało spisane pod natchnieniem Ducha Świętego, w to wierzy Kościół i tego się trzymam. Owszem, w Starym Testamencie zdarzają się przypadki przedstawiania Boga jako mściciela. Ale już sam Jezus odmienił tę wizję, nazywając Boga najlepszym, miłosiernym, wybaczającym Ojcem. Sądzę, że jeśli ktoś jest katolikiem, do końca. Nie powinno się wybierać z religii tego, co mi pasuje, a resztę odrzucać. Owszem, nie wszystko musi się podobać, ale, decydując się na taką czy inną religię, należy ją przyjąć w całości. Oczywiście, każdy ma swoje zapatrywania na ten temat - inaczej nie byłoby dyskusji. Ale dobrze jest wysłuchać obu stron.
|
|
#3670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale chyba nie o to w zyciu chodzi, że jak pod prąd to dobrze ![]() oklaski chyba oznaczają aprobatę i zgadzanie sie z opinią
|
|
#3671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja podczerniam No ja myślę tak samo, ale... ona mi wcale nie ułatwia sprawy zwaliłaś se?
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, nie szukał Ciebie
![]() Sprawdzał tylko, czy działa szybka odpowiedź
|
#3673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poklikał sobie w Nibylandii i poszedł ? ![]()
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
Katrina...no to pros w tym tygodniu o pelna tygodniowke...a w next zacznij dzialac o 80
|
|
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
dziala czy nie dziala juz sama nie wiem
|
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Powiedział jeszcze, że kocha Majkola i codziennie ogląda fotki z goldpanstami.
---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------
|
||
|
|
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie tzreba nieraz pod prad, trzeba miec swoje zdanie, bo zycie mamy jedno, zeby isc jak gesi za panem
trzeba walczyc o swoje idee, zyc zgodnie ze swoim sumieniem, nie szkodzac przy tym innym
|
|
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaaaaaaamen ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Ej gorąco mi ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Hej Angela ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Dawno Cię nie było ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Zajrze później peepki |
|
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
Angela
Jak wakacje?
|
#3682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tęsknię bardzo ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
Byłam kiedyś bardzo wierząca, latałam do spowiedzi, na mszę kilka razy w tygodniu, majowe, srowe, etc. Wiele lat byłam ministrantką, itd., itp. Jednak od czasu kiedy zaczęłam świadomie się nad wszystkim zastanawiać, zupełnie obiektywnie bez emocji, że przecież ja wierzę i koniec, zaczęłam czytać działa socjologiczne n/t funkcji religii to coraz więcej rzeczy mi nie pasowało... Wszystkie te zasady i reguły, przynajmniej większość z nich, zostały wymyślone i uchwalone na soborach, niewygodne części PŚ zostały usunięte i teraz się to egzekwuje... Kiedyś zapytałam księdza gdzie jest nie bo (to był bardzo dobry ksiądz, niestety umarł na zawał ) i on zmieszany lekko tym pytaniem odpowiedział mi: w sercu... Już wtedy zasiał we mnie ziarenko niepewności, które później tylko rosło i dzisiaj mogę powiedzieć: nie wierzę, choć nie wykluczam... Zgadzam się, że religia jest potrzebna, bo ma wiele funkcji społecznych, aczkolwiek religia to trochę jak sekta... Kilkuset ludzi klęka przez zwykłym winem, wykonują wyuczone gesty, wypowiadają wyuczone słowa i chodzą obcemu lub znajomemu facetowi opowiadać o tym, co uczynili źle... Sama nie chodzę do spowiedzi od bierzmowania, czyli już bardzo długo i nie czuje zupełnie takiej potrzeby... Mam co prawda wpojone coś takiego, że czasem sobie myślę "boże, coś tam...", ale to raczej kwestia głębokiego wdrukowania niźli faktycznej wiary... Cóż, dla mnie życie kończy się wraz z ustaniem akcji życiowych, potem idę do piachu i zjedzą mnie robaki. A jedynym niebem w jakim się mogę znaleźć będą może faktycznie serca moich bliskich i to, jak będą mnie pamiętać i jak będą mnie opisywać przyszłym pokoleniom... Ech, na takie tematy mogłabym mówić i mówić (tak samo jak o polityce |
||
|
|
|
#3683 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No teraz to nie mam wyjścia bo źle ubrałam małą do żłobka i dzwonili, że jej zimno I hostka pojechała ubranka jej zawieźć Cytat:
Jaki ten Złoś kochany
|
|
#3684 |
|
Raczkowanie
|
Heloł !
wyjechalam na dwa tygodnie, wrocilam dzisiaj przed 9 ![]() jestem padnieta, spiaca i glodna ![]() iii ! trafilam na swietny hotel, codziennie lecialy conajmniej 3 piosenki Majkola ! ![]() ![]() a teraz lece nadrabiac zalegla Nibylandie
|
|
|
|
#3685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez tak robię, zwłaszcza, że na co dzień chodzę w stringach i mając białą ![]() mam też strój ze stringami, ale nie noszę ze względu na komfort psychiczny tża...
|
|
|
|
|
#3686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie byłaś? nie ma aż tyle nadrabiania chyba
|
|
#3687 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiara byla zawsze kontrowersyjnym tematem, zreszta co tu duzo mowic, to sprawa indywidualna, nie staram sie wiary zrozumiec, bo sie tego po prostu nie da zrozumiec..
a ona sama zawiera prosty przekaz "uwierz" i nie patrz na wszystko inne Ja tam wybieram opcje, że życie nie kończy się tak bezsensownie, że idę do piachu i zjedzą mnie robale, bo liczy się ta moja osoba ze środka, która ma świadomość swojego bytu. Ciało to otoczka, dusza jest nieśmiertelna Do końca będę ufać w to, że śmierć to początek. Nie patrzę na nią pod pryzmatem instytucji kościoła czy księdza. Słucham siebie i nie robie nic na przekór. Nie rozumiem, jak można wiarę rozkładać na czynniki pierwsze i z jednym się zgadzać inne odrzucać ![]() I nie mam nic do osób, które nie wierzą, bądź nie czują się grzeszne.. Każdy człowiek grzeszy. Nie ma wyjątków. Grunt to żyć w zgodzie z własnym sumieniem. ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
ale pogoda na jutro u mnie
18/18 a ja za 20 minut wybywam
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-07-22 o 13:44 |
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
a skoro od wieków zawsze uważano, że coś nad nimi większego i niewidzialnego czuwa, to musi być coś na rzeczy, skoro spisywano to pod postacią obrazków, pisma, czy innych znaków to już w ogóle..
O miejscach cudów nie wspomnę, czy o ludziach widzących choć raz ludzi zza światów Sama mam przypadki w rodzinie, którzy widzieli duchy i nie mam podstaw im nie wierzyć. ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- TI maniaczki - dwa pomaranczowe kamyki u mnie na tablicy ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- zresztą życzę każdemu z Was wierzącym i niedowiarkom, żebyście się wszystkie pozytywnie zdziwili kiedyś ![]() W końcu na imprezę z MJ musimy pójść, a każda z nas wierzy, że jest teraz w lepszym świecie, czyż nie?? (pomijam fakt Believersów do których sama należę)
|
#3690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo wiara to wiara, a nie w kosciol czy ksiezy, waira powinna byc tym, ze przed samym sie boimy, ze nie rozb tego zlego co to niemile, bo do Ciebie to wroci do tego powinna sluzyc a na czynniki pierwsze sie rozklada, to co sobie nieraz kosciol wymysla, bo pojdzie taka babinka do psowiedzi, wychodzi z kosciola dalje obgaduje, ale uwazas ie za czysta jak lilia, no prosze tylko zalezy dla kogo co jest grzechem, ale nie mozesz pisac kazdy, bo kazdego nie znasz ![]() dla kosciola grzechem jest przeklenstwo, ale dla Boga moze nie, kto mi to powie, nikt, bo on sam pewnie powie nieraz : kurde, co ja stworzylem i Daria dobrze napisala, ze to troche jak sekta, bo od czego jest najwiecej wojen, od religii ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- ja tez wierze, ze tam spotkam sie z mama i innymi i ta wiara jest najlepsza czysta a nie niektore papucie co kosciol wymyslil ide juz zaraz pa
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

dokladnie