|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLIII - Majkol is OSOM.
zmykam
|
|
#3452 | ||
|
Zakorzenienie
|
Waleń wszystko widzi
![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
Mówi, ze od jego drapanka już trochę urosły ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Ciekawam jak wrażenia ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
![]() Laski troche kitrały obok mnie...ja na początku przelękłam się ze 3razy, potem rpzywykłam I tak najlepszy był tekst koleżanki. Bo z drugiej częsci sali odchodziły jakieś dziwne głosy i kumpela: one się śmieją czy płaczą. Powiedziała to gdy akurat było troche ciszej...i rząd przed nami walnął w brechę ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Trcohę mi zeszłoz tym kłizem to nadrabianie ![]() Idę na kolację do wieczorka |
||
|
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
Siamoł.
Jest i Motylos. Jestem tak zalatana ostatnio,że nie mam kiedy zawitać na Nibylandię ![]() I przez to jestem o miliony lat świetlnych wręcz do tyłu Widzę,że jakiś quiz robiłyście ?
|
#3454 |
|
Zakorzenienie
|
ale dzis lowy
![]() Załącznik 3270091 boskie Załącznik 3270092 Załącznik 3270093 Załącznik 3270094
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#3455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i witamy na pokladzie
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#3456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
podoba Wam się
Damon Gameau ? ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- idę coś robić.. nie wiem co kosić trawę, myć basen, w truskawki...
|
#3458 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nienawisc jest nie na miejscu no, ale kazdego nieraz ponosi ![]() po prostu ten post byl taki jakis nerwowy na bogu ducha winnego psa, bo akurat to co zrobil, i to nic takiego, bo nie pogryzl czegos, nie zgryzl, tylko sie zaplatal w kable i przy okazji tego narobil to co sie stalo a przeciez wiemy, ze nie bijesz, czy cos takiego, tylko same okreslenia sa takie troche wstrzasajace Cytat:
![]() Cytat:
![]() i potem mowie co on takiego opowiadal ksiedzu i ile tego mial ![]() i stwierdzilam, ze jednak ja tego nie rozumiem, ze jezeli wierze mocno w Boga, wiem, ze on widzi i slyszy kazdy moj wystepek, to on tylko da mi rozgrzeszenie albo nie, a nie zaden ziemski czlowiek, ktory otrzymal swiecenia i jest od tego czy rozgrzeszyc czy nie ale czy wystepkiem ma byc, ze raz na tydzien przeklne z nerwow, bo wiecej grzechow nie pamietam ale jak ktos ma taka potrzebe, to szanuje to o nie ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
![]() nie bardzo ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- fajny film dzis moze na 1 o 21.35 Nigdzie w Afryce, o rodzinie zydowskiej z lat 30, co sie przenosi do Afryki i ich 5 letnia corka sie najlepiej tam zaklimatyzuje az 150 minut ma , wiec posiedze tu do filmu i potem finito, bo o polnocy sie skonczy ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- raz na jakis czas obejrze Fakty, to rece opadaja na ten nasz kraj ![]() te komisje od hazardu, Palikot co wyprawia, Jarek zly, ze nie bedzie z nikim wspolpracowal co źle na brata za chwile o in vitro zaraz wyliczanie czego nie zrobili pozwy prawie 400 o ten wirus C, co moja mama miala, kazdy chce 200 tys, w sumie ponad 72 mln, bo w 89 juz swiat o tym wiwedzial, a u nas w 91 dopiero badali u ludzi i przez te 2 lata pozarazani moga skarzyc za chwile akcja w zachodniopomorskim, zeby uwaza na te prace na wakacjach, bo cialami handluja a babka kolo 60 zdziwiona, ze takie cos jest, z gruszki sie urwala no, ale na koniec rozsmiesza pijakami, co wyplywaja i ze nie utona i jeden powiedzial : tyle plywam i jeszcze w zyciu nie utonąlem ![]() a tak w ogole w ten weekend bylo 52 utoniecia
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-07-21 o 19:53 |
||||
|
|
|
#3459 |
|
Konto usunięte
|
AEAEAOOOO !!! AEAEAOOOO!! NIECH ZWYCIĘŻA LECH! WIELKI KOLEJORZ KKS!!
|
|
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20834778]AEAEAOOOO !!! AEAEAOOOO!! NIECH ZWYCIĘŻA LECH! WIELKI KOLEJORZ KKS!!
Wielki szacunek dla Lecha
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
do natury dzis zajrzalam, bo sie chcialam ochlodzic, dzis tak parno, ze nie moglam wyrobic
jeszcze jutro, a od piatku lzej i kupilam se kremy z olaya, bo chcialam zobaczyc ten hydrozel, a w promocji byly, to na noc tez wzielam i z essence fajne rzeczy do stop wprowadzili, a ja wzielam dysk do twardego naskorka i balsam taki na opalenizne rozsw. a do buzi paseczki oczyszczajce i do paznokci jakis lakier we flamastrze ![]() w ogole super maja ozdoby na pazurki, tatuaze, jakis lakier antybakteryjny i takie male wypuscili fajne kolory ale najlepsze ze teraz pelno tego koloru co ja szukalam kiedy
|
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś robiłam zakupy w Rossmannie. Kupiłam sobie podkład z Maybelline ale nie było tego odcienia co używam... I kupiłam jakiś jaśniejszy - mam nadzieję,że będzie pasował.
|
#3463 |
|
Konto usunięte
|
Jaki sobie kupiłaś podkład Blue?
|
|
|
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20836286]Jaki sobie kupiłaś podkład Blue?
[/QUOTE]Asia, a widzialas co tobie i mysi wkleilam
|
#3465 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
mi ostatnio przez te upaly w ogole sie podklady nie trzymaja
![]() mialam ulubiony to wycofali i teraz ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- jak mnie wnerwiaja Ci w sklepach zoologicznych niedos ze trzymaja te zwierzaki w akwariach, one tam ledwo dysza , to iles krolkow, ktore plodza sie z predkoscia swiatla i byly dzis takie jak Stefan podobne, juz podrosniete, bo ten jeden juz dlugo i sie pytam babki czy ten jeden ma krotsze wlosy, to ona, ze one takie same, to sie jej pytam czy samiec czy samica, a ona, ze nie wie i olalfajnie to teraz jak sie okaze znow, ze im jajka nie wyszly,to kota w worku sie kupi, a jeszzce do tego mozna samice zaciazona ![]() ale kogo to obchodzi, e tam krolik, pozyje te 5 lat, to co kto bedzie sie przejmowal P. ostanio stwierdzil, ze one juz takie kiepskie, tak mutowane, ze slabe, ze powinien byc zakaz ich sprzedazy albo tylko z hodowli wykwalifikowanej bo wete nie umieja ich leczyc, i źle jest ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- dobra, na dzis koniec ![]() ide i mowie dobranoc za 20 minut film, to cos se pomidorowego zrobie i ide ogladac, herbatka zielona z jasminem sie parzy a ta duchota weszla mi juz do domu do jednej czesci, moglam drzwi nie otwierac
|
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
po prosze o energie na TI i u mnie na tablicy zielony kamyk
---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20836544]Nieeee... A gdzie? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1279720190 tu
|
#3468 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20837358]Mmmmmm... smakowitości! On ma OSOM oczy!
o tak!
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
Hooop hooop jest tu kto
![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- W Superpharm mozna założyć kartę stałego klienta ![]() Jestem maniaczką wszelakich kart ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Anis ![]() Dostanę nagrodę ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Nikt ze mna nei rozmawia
|
|
|
|
#3471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
Kamusia trafilas 50%
najbardziej rozwalilyscie mnie tym, ze nie skumalyscie 1 i 7 ![]() i gratis http://i36.tinypic.com/21o5xdy.jpg to zamiast zalacznikow masz taka nagrode ![]() http://img9.yfrog.com/img9/3708/al3mf4.jpg http://i46.tinypic.com/140b2bt.gif (to cie wymiecie) http://i45.tinypic.com/aayvro.jpg http://i50.tinypic.com/315gbx3.jpg
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2010-07-21 o 22:22 |
|
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Załączniczki nie chodza ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Ale gifik niczego sobie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
kurde co jest z tymi zalacznikami
dwa razy juz poprawialam i dalej uj
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie łizaż pierdaczy
---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Ciepłam Ci energy
|
|
|
|
#3476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam włąśnie zielonego
![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Widze 3 załączniki Ide do gifów ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Jak można być aż tak seksownym
|
|
|
|
#3478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Groniu dlatego pytałam ![]() Koleś przykuł moją uwagę sama nie wiem czemu ![]() Włosy ma podobne do mojego Miki, z mordy też mi kogoś przypomina ![]() W serialu gra mega twardego faceta, geja a przy okazji zastępcę szefa.. Nie chciałabym u niego pracować ![]() ... <mysli> kurdęę.. nie dobrze mi jest ;| idę jutro o 5 na pole ![]() chyba se nie pobiegam rano :/
|
#3480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to znaczy tak... ogólnie nastawiona byłam jakoś z lekka negatynie ale i tak chciałam to obejrzeć ![]() i muszę stwierdzić że jak na odgrzewanie starych strachów wyszło fajnie ale ja od małego lubię Krugera generalnie film nie jest mega straszny, ale są czasem fajne momenty że się podskoczy na fotelu mi się podobało... nawet TŻowi się podobało a on za Freddim nie przepada - pare razy go zmusilam do obejrzenia ze mna ale zasypial a najlepsza jest piosenka końcowa
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

kosić trawę, myć basen, w truskawki...

nienawidzę pająków i nie przepadam za psami. i jestem jednakowo wkurzona na mojego ojca i na nią, bo ja ją próbuję czegoś nauczyć, a on to wszystko psuje. poza tym nie będę się za bardzo wysilać z miłością do niej, tak samo jak nie będę jej bić