Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecień 2011 - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-19, 19:21   #3661
iweczka
Zakorzenienie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
IWECZKA - w sumie niech mnie tam wyczają , tylko kurcze nie każdy musi wiedzieć, że np boli mnie krocze oo
hehe no fakt.....taka nieciekawa dolegliwość
a ja czuję się jak słonik.....buuuu
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 19:32   #3662
Mirabilka
Zakorzenienie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

heheheh padnę z tym kroczem albo, że jak depilacja to tylko z lusterkiem

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 19:39   #3663
Montii
Zakorzenienie

ja na szczęście radzę sobie bez ;D

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 19:48   #3664
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

ja tez bez lusterka
ale na lezącow wannie opieam sie plecami o wannę nogami też tyłek do góry i sie widzę tak gdzie trzeba....

matko ale to musi z boku wygladac....

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 19:53   #3665
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
heheheh padnę z tym kroczem albo, że jak depilacja to tylko z lusterkiem
ja jeszcze daje radę bez........

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
ja tez bez lusterka
ale na lezącow wannie opieam sie plecami o wannę nogami też tyłek do góry i sie widzę tak gdzie trzeba....

hehr, niezłe akrobacje
normalnie wyginam smiało ciało
Stary 2011-01-19, 19:55   #3666
zaba5
Raczkowanie

Cytat:
ja tez bez lusterka

dlatego zazdroszczę wanny, ja mam brodzik więc bez lusterka ani rusz a jeszcze zasłonka do tyłka się przykleja
zaba5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 20:06   #3667
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
Eirene
takiego szampana, to se możesz.... wiesz haha
wiem wiem kochana też ubolewam tż jeszcze na dodatek sobie piwko kupił na wieczór a ja tylko sok wieloowocowy

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
eirene gratuluje 30 tyg
dziękujemy bardzo

Deneb3
cieszę się że wsio ok

Montii gratulacje zaliczeń oby tak dalej

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
Napisze Ci na priv bo kurcze za dużo już o sobie czasem tutaj głupia piszę
ja też to zauważyła że dużo piszę a to każdy może przeczytać... lepiej w klubie albo na priv

Cytat:
Napisane przez olsza30 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny, mam pytanie o kosmetyki dla dzieciątka, kupowałyście już może? jeśli tak to z jakiej serii? ja właśnie wczoraj zakupiłam mydełko, płyn do kąpieli i mleczko do ciałka z J&J seria bedtime, ale teraz okropnie żałuje, bo przeczytałam w necie, że J&J bardzo uczula, no i najprawdopodobniej sama będę ich używać... możecie coś doradzić?
i dziś nawet na sr położna odradzała j&j ale to kwestia dziecka dużo jest uczulonych ale może akurat twoje będzie w tej mniejszości nie uczulonej

87czarna super że wszystko w porządeczku po wizycie

Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
jestem juz w domku jutro bede was nadrabiac bo zaraz ide spac.. wszystko jest ok juz brak skurczy, szyjka wg usg 43 mm a maly wazy 1360 gram
witamy witamy dobrze że już w domku

a my wróciliśmy z sr było fajnie najpierw godzina ćwiczeń super się zrelaksowałam a potem teoria. i z ciekawej rzeczy to któraś tu pisała o oliwce no i na sr nam powiedziała że oliwką raczej nie smarować bo zatyka pory. lepiej wlać takiego czegoś do kąpieli i to natłuszcza skórę, albo kupić preparaty z parafiną czy jakoś tak, ale że coraz niej ludzi stosuje oliwkę odchodzi się od tego,.
a co do pępka to panuje moda na mokrą pielęgnację pępka czyli że żadnym spirytusem tylko wodą z mydłem... ale ona na swoi przykładzie nie poleca bo jej córce pępek się zaczął babrać i w końcu zaczęła swoim sposobem czyli na sucho i pępuszek się zagoił
co tam jeszcze... hmm...
wiele opinii słyszała i ona też się przekonała że najgorsze mleko dla dzieci to bebiko. i żeby mieć w razie w w domu jedno opakowanie ale po bebiko dzieci często kolki mają - są wyjątki wiadomo jak zawsze
no to narazie tyle chyba

a zapisałam się na jutro do fryzjera

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-19, 20:12   #3668
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
a co do pępka to panuje moda na mokrą pielęgnację pępka czyli że żadnym spirytusem tylko wodą z mydłem... ale ona na swoi przykładzie nie poleca bo jej córce pępek się zaczął babrać i w końcu zaczęła swoim sposobem czyli na sucho i pępuszek się zagoił
co tam jeszcze... hmm...
dziwne,
u nas na SR było o pępku to co aktualnie zaleca WHO,
czyli sucha pielęgnacja pępka bez spirytusu

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
Napisane przez zaba5 Pokaż wiadomość
dlatego zazdroszczę wanny, ja mam brodzik więc bez lusterka ani rusz a jeszcze zasłonka do tyłka się przykleja
a ja mam wannę i żałuję, że nie mam prysznica
Stary 2011-01-19, 20:18   #3669
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez bez lusterka

hehe ale i tak gimnastyczka jesteś.

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 20:20   #3670
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
dziwne,
u nas na SR było o pępku to co aktualnie zaleca WHO,
czyli sucha pielęgnacja pępka bez spirytusu

no właśnie wiem dlatego nie rozumiem trochę tego - może to u nas w szpitalu takie metody nie wiem naprawdę - ja tam na sucho będę pielęgnować ewentualnie tym octaniseptem pściknę

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 20:21   #3671
prunelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez deneb3 Pokaż wiadomość
zanim nadrobię te strony naprodukowane to się przywitam
wyszłam dziś ze szpitala, nie było źle

3 dni siedziałam, dostałam sterydy, 4 zastrzyki co 12 godzin,
robili mi usg, na szczęście rozwarcie wewnętrzne ujścia szyjki jest takie samo, nie powiększa się, zewnętrznego ni ma i ni ma skurczy

miałam usg w poniedziałek i mały ważył wtedy 2040g

mam nadal się oszczędzać i nie dzwigać ale nie muszę leżeć plackiem na szczęście
dobrze, że już jesteś, uważaj na siebie teraz!

Cytat:
padłam po prostu
też bym wolała mieć prysznic chyba, albo duużo większą i głębszą wannę, bo w tym co teraz mamy to ani prysznica porządnie wziąć, bo wszystko się rozchlapuje, ani kąpieli, bo za mała

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 20:25   #3672
patrycja_22
Rozeznanie

Cytat:
ja tez bez lusterka

hehe muszę wypróbować ten sposób chociaż nie wiem czy jestem aż tak wygimnastykowana
Dzisiaj dojechało do mnie łóżeczko, które dostałam od koleżanki. Jestem zadowolona Tak wygląda:
http://allegro.pl/lozeczko-radek-vii...407247669.html

patrycja_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 20:36   #3673
Ewelqa1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patrycja_22 Pokaż wiadomość
hehe muszę wypróbować ten sposób chociaż nie wiem czy jestem aż tak wygimnastykowana
Dzisiaj dojechało do mnie łóżeczko, które dostałam od koleżanki. Jestem zadowolona Tak wygląda:
fajne łóżeczko te wyżłobienia bardzo mi sie podobaja
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 20:42   #3674
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość

laseczkaa ja na razie nie kupowałam duzo ciuchów dla małej bo wiem, że w połowę i tak nie zdążę ją ubrać bo takie maluszki szybciutko rosną ale znając siebie coś pewnie jeszcze zakupię
część z tych rzeczy mam poprane i poprasowane bo zrobiła to moja mamusia mi zostały te nowe i chyba zacznę to robić...będzie z głowy tym bardziej, że przy prasowaniu juz boli kręgosłup :/
oj boli boli .... ja dziś prasowałam pierwszą partię prania-śliniaczki,skarpetki czapeczki i zajęło mi to sporo czsu ok 3 h ... i nastałam się i aż mnie nogi bolą...i kręgosłup... a jutro kolejna partia prania i prasowania ... eh ....
mi mam chciała pomóc ale ja wolę sama

Cytat:
Napisane przez tajka88 Pokaż wiadomość
Materac kupilam w Ikei, piankowy i mam nadzieje ze bedzie oki.
a który materac z Ikei kupiłaś? bo ja widziałam w Ikei z najtańszych to po 29.90 piankowy i nie wiem czy piankowy materac jest dobry czy lepszy jest gryczano-kokosowy ?

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki Mam 40 stron zaległości...W piątek miną dwa tygodnie odkąd rozłożyła mnie chyba pierwsza w życiu grypa Miałam gorączkę do 39 st (nigdy nie gorączkuję), niedrożne górne i dolne drogi oodechowe, zaatakowane zatoki (w życiu nie miałam z nimi problemu). Cały ubiegły tydzień leżałam jak kłoda. Synka zabrali rodzice, niestety za późno Zaatakowała go angina ropna a dwa dni później wylądował w szpitalu z podejrzeniem zapalenia krtani Spędził dwie doby na oddziale a ja nie mogłam go nawet zobaczyć Od niedzieli jest w domu, obydwoje powoli dochodzimy do siebie choć obydwoje nadal strasznie kaszlemy a ja ciągle mam zatkany nos. Mam nadzieję że z malutką wszystko ok, kontaktowałam się z ginem ale kazał normalnie przyjść na wizytę, w przyszły czwartek. Ciągle zbijałam gorączkę więc mam nadzieję że nie miała na nią wpływu Powoli wezmę się za nadrabianie zaległości, zajmie mi to pewnie z tydzień...
kuruj się kochana

Cytat:
fakt, rzadko kiedy udaje mi sie zrobić pranie - zawsze słyszę w odp. na moje pyt. co ma do prania - zostaw, jak wrócę z pracy ( lub później) to wstawię bo coś tam.... , spodnie to nawet nie wiem kiedy mam wyprasowane i złożone w szafie. A pracuje co drugi dzień po 12h. Noo ja staram się w innych sprawach mu dogadzać

Co do materaca to my dla młodego mamy lateksowy. Zastanawialiśmy się nad pianka - kokos, ale teściowie zamówili i kupili dla wnusia "lepszy"
widziałam te lateksowe ale cenowo szok - nas niestety na niego nie stać ...

Cytat:
Napisane przez tajka88 Pokaż wiadomość
Ja zawsze myslalam ze jak bede miala ok 23 lata to najlepszy czas na malenstwo;p. Tak sie ulozylo, ze mala przyjdzie na swiat 4 miesiace przed 23urodzinami.
Chyba jakbym zyla w Polsce to planowalabym dziecko ok 30;p. Moj Tz jest 11 lat starszy, wiec to tez bylo cos co pomoglo podjac decyzje. Jakby moj partner byl w moim wieku to chyba bym sie nie zdecydowala, bo mysle ze facet w moim wieku nie jest dokonca gotowy( chociaz nie mowie ze wszyscy
ja też zawsze jak młodsza byłam myślałam że najlepszy wiek na dziecko to między 23-24 rokiem życia i się udało obecnie mam 23 lata skończyłam w grudniu. czyli rocznikowo jak będę rodzić będę miała 24

Cytat:
Napisane przez Ahtaga Pokaż wiadomość
Potwierdzam, że w TEXTIL MARKET można kupić mnóstwo fajnych rzeczy za niewielkie pieniądze. Jakościowo wydawały mi się też fajne w przeciwieństwie do PEPCO, gdzie ubranka z bawełny jakieś sztywne były i z wiszącymi nićmi.
Do TEXTIL wybiorę się na początku lutego jak już poznam płeć
A i kupiam tam biustonosz do karmienia za 7,99 Nie jest jakis sexi, ale do szpitala wystarczy.
właśnie wyszukałam tego sklepu -nigdy w nim nie byłam ani o nim nie słyszałam ale jak mówicie że tak tanio u mnie w mieście jest tylko dość daleko będziemy musieli się kiedyś wybrać z tż samochodem czytałam że on nawet w niedzielę jest otwarty ...?

Cytat:
Napisane przez deneb3 Pokaż wiadomość
wyszłam dziś ze szpitala, nie było źle
3 dni siedziałam, dostałam sterydy, 4 zastrzyki co 12 godzin,
robili mi usg, na szczęście rozwarcie wewnętrzne ujścia szyjki jest takie samo, nie powiększa się, zewnętrznego ni ma i ni ma skurczy
miałam usg w poniedziałek i mały ważył wtedy 2040g
mam nadal się oszczędzać i nie dzwigać ale nie muszę leżeć plackiem na szczęście
to dobrze że juz jesteś w domku- oszczędzaj się
a z małego już duży chłopak

Cytat:
hej dziewczynki
ja juz po badaniach
cukier sie unormował co nei znaczy ze mam sie zacząć objadac słodyczami <niestety> dalej mam byc na diecie
morfologia zadziwiająco dobrze powiedziała
stresa miałam lekkiego bo przez długą chwile nei szło wychwycić tętna a le jest i bije szybciutko
z mnie fantastycznych wiesci te potworne bole ktore mam od niedzieli to okazuje sie rozchodzeniem spojenia łonowego... dostałam jakies preparaty wapniowe i mam łykac i mało chodzic duzo lezec
jak lezec jak ja leze a to tym bardziej boli
odpoczywaj dużo

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
Dziewczyny od paru dni zauwazylam u soebie since pod oczami wy tez takie macie???? Bo u mnie to masakra.....nigdy takich nie mailam
ja też mam sińce pod oczami i to dość mocne ... wygląda to nieciekawie-tak jak bym wiecznie niewyspana była ...

Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
jestem juz w domku jutro bede was nadrabiac bo zaraz ide spac.. wszystko jest ok juz brak skurczy, szyjka wg usg 43 mm a maly wazy 1360 gram
witamy mam nadzieję ze już wszystko ok będzie-dużo odpoczywaj

ale dziś zmęczona jestem . tak jak od rana zajęłam się praniem ,prasowaniem i domem to cały dzień mi zleciał- teraz robiłam tż popcorn bo miał ochotę -sama tez trochę zjadam ale chyba zrobiłam niedobrze bo co noc męczy mnie okropna zgaga ... najgorsze jest to że dziś np obudziłam się z mega zgagą ok 2 w nocy i tak się męczyłam i nie mogłam zasnąć ... eh ...

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 20:43   #3675
patrycja_22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
fajne łóżeczko te wyżłobienia bardzo mi sie podobaja
Też mi się podobają i szczerze to się zdziwiłam jak je przywieźli bo myślałam, że to będzie jakieś bardzo zwykłe łóżeczko a tu proszę taka niespodzianka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-19, 20:43   #3676
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez bez lusterka

jak ty to robisz,
ja się ledwo do wanny wtaczam a co dopiero takie akrobacje
Stary 2011-01-19, 20:45   #3677
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
ładne, naprawdę bardzo ladne lożeczko
ja już nie oglądam, bo podjełam decyzje co do łóżeczka, a jak będę dalej się w to wgapiać to znowu coś mi się odwidzi, jakaś zmienna się ostatnio zrobiłam...
Stary 2011-01-19, 20:47   #3678
nuna_77
Zadomowienie

Cytat:

Bardzo ładne łóżeczko.

Olusiaa właśnie tez sie dzisiaj zastanawiałam nad tym pajacem, mam termin na 14 kwiecień i jakoś wydawał mi się za gruby, sama nie wiem
Jest sliczny, ale to wszystko zależy od pogody.
Zakupiłam dwa body bez rękawów za 5 zł
Duzo jest fajnych rzeczy, ale raczej typowo chłopczyk , dziewczynka

Dziewczyny w Super-Pharma jest promocja na kosmetyki Hipp i można tez u nich zakupić ten krem na brodawki z Ziaji , co tez uczyniłam, tylko opakowanie jest malutkie, jak krem pod oczy
8 abs
nuna_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 20:48   #3679
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
jak ty to robisz,
ja się ledwo do wanny wtaczam a co dopiero takie akrobacje
ja w wannie poruszam się jak wieloryb.......
a ostatnio wychodząc mało "orła nie wywinęłam "
Stary 2011-01-19, 20:49   #3680
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
ja też zawsze jak młodsza byłam myślałam że najlepszy wiek na dziecko to między 23-24 rokiem życia i się udało obecnie mam 23 lata skończyłam w grudniu. czyli rocznikowo jak będę rodzić będę miała 24

a ja zawsze uważałam, że najlepszy wiek na dziecko to 30stka

i się nie udało, bo trochę młodsza jestem
ale tak się złożyło, że akurat teraz dorobiłam się fajnej sytuacji w pracy i domku,

no i tak sobie myślałam, że tż by był starym ojcem
bo on jest 6 lat starszy ode mnie, więc jak ja bym miała 30 to on 36
Stary 2011-01-19, 20:51   #3681
patrycja_22
Rozeznanie

nuna_77 też kupiłam ten krem na brodawki z Ziaji i faktycznie jest malutki ale miejmy nadzieję, że będzie wydajny
iizabelaa mój tż też 6 lat starszy i też sobie czasami myślę, że on będzie dojrzałym ojcem a ja młodą mamuśka

Edytowane przez patrycja_22
Czas edycji: 2011-01-19 o 20:55
Stary 2011-01-19, 20:53   #3682
Ewelqa1985
Zadomowienie

Cytat:
Też mi się podobają i szczerze to się zdziwiłam jak je przywieźli bo myślałam, że to będzie jakieś bardzo zwykłe łóżeczko a tu proszę taka niespodzianka
zastanawialam sie nad nim ale tż nie zbyt pasilo i doszlimy do porozumienia i wybralismy takie http://allegro.pl/drewex-lozeczko-hi...416682791.html

laseczka podobno ten gryka-kokos jest najlepszy lub gryka-pianka-kokos najtansze na allegro masz za 45 zl i jak takie kupilam http://allegro.pl/materac-kokos-gryk...402516290.html
Stary 2011-01-19, 20:54   #3683
nuna_77
Zadomowienie

Cytat:
nuna_77 też kupiłam ten krem na brodawki z Ziaji i faktycznie jest malutki ale miejmy nadzieję, że będzie wydajny
Wydaje mi sie , że ich rada żeby smarować dwa miesiące przed porodem to pic na wodę
Do kompletu dokupię Bephanten, bo przy córci mi służył.
8 abs

REKLAMA
Stary 2011-01-19, 21:00   #3684
zaba5
Raczkowanie

Cytat:

a ja mam wannę i żałuję, że nie mam prysznica
Cytat:
Napisane przez prunelle Pokaż wiadomość

padłam po prostu
też bym wolała mieć prysznic chyba, albo duużo większą i głębszą wannę, bo w tym co teraz mamy to ani prysznica porządnie wziąć, bo wszystko się rozchlapuje, ani kąpieli, bo za mała
w domu rodzinnym miałam wannę, uwielbiałam się moczyć i bardzo mi tego brakuje. Z mężem mamy brodzik i zasłonkę która mnie doprowadza do szału przy każdym goleniu bo co wypnę ....., to ja mam przyklejona do szanownej... . Z utęsknieniem czekam na remont łazienki i wstawienia wanny , prysznic w wannie też można wziąć a już położyć w prysznicu nie da rady

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość

widziałam te lateksowe ale cenowo szok - nas niestety na niego nie stać ...
nas też, dlatego patrzyliśmy na pianka - kokos , ten dostaliśmy

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

mykam, mąż wrócił i obiadek chce zjeść. papatki i spokojnego wieczoru
zaba5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 21:05   #3685
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

ja mam i wannę i prysznic ale nie lubie się kąpac pod prysznicem
zdecydowanie wole sie wylegiwac w wannie

a co do akrobacji to zaden wyczyn trzeba sie tylko zaprzec i tyłek do góry unieść

wanny nei mamy jakies mega wielkiej ale z męzem sie miescimy oboje
jest ciasnawo ale lubimy lezec razem w wannie i plotkowac

czasem to jedyny moment w ciagu dnia zeby pogadac na spokojnie

a co do łóżeczka
to ja poki nie bedzie stało w domu to nei bede wiedziała jak bedzie wyglądało
na pewno bedzie czekoladowo kremowe z wyfrezowanym na przodzie i tyle motywem z pościeli czyli misiek ksiezyc i gwiazdeczki

reszty moge sie jedynie domyślać

łózeczko opierwotnie miało byc takie
ale juz wiem ze bedzie ciut inaczej wygladac
http://bebecar.pl/trama/products/set...e-beige-wengue

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2011-01-19 o 21:08
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 21:06   #3686
Ewelqa1985
Zadomowienie

nuna czy twoja sunia jest z rodowodem ?? jelsi tak podaj mi prosze namiary na hodowle jesli jestes zadowolona tzn. sunia zdrowa td.
Stary 2011-01-19, 21:13   #3687
patrycja_22
Rozeznanie

Cytat:
zastanawialam sie nad nim ale tż nie zbyt pasilo i doszlimy do porozumienia i wybralismy takie http://allegro.pl/drewex-lozeczko-hi...416682791.html

laseczka podobno ten gryka-kokos jest najlepszy lub gryka-pianka-kokos najtansze na allegro masz za 45 zl i jak takie kupilam http://allegro.pl/materac-kokos-gryk...402516290.html
Śliczne łóżeczko, też mi się bardzo podobają białe no ale ja nie miałam możliwości wyboru

nuna_77 pewnie jest to trochę naciągnięte żeby szybciej zużyć i lecieć do sklepu po następną

Edytowane przez patrycja_22
Czas edycji: 2011-01-19 o 21:16

REKLAMA
Stary 2011-01-19, 21:16   #3688
nuna_77
Zadomowienie

Cytat:
nuna czy twoja sunia jest z rodowodem ?? jelsi tak podaj mi prosze namiary na hodowle jesli jestes zadowolona tzn. sunia zdrowa td.
Nie ma rodowodu, była kupiona od tzn handlarza niestety.
Jak poszłam z nia pierwszy raz do weterynarza i się dopytywał skąd ja mam itp to sie okazało, że vet zna ta "hodowczynie" i , że podobno robiła suni sama cesarkę żyletka i tylko nasza sunia przeżyła. Masakra, ale dobrze, że do nas trafiła.

Niestety ma straszna alergie na skórze, ale tak podobno ma dużo białych psów, wiec może kupcie pręgowane.
8 abs
Stary 2011-01-19, 21:17   #3689
Montii
Zakorzenienie

mój też ode mnie dużo starszy, jakby był w moim wieku to..

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 21:22   #3690
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
śliczne

Cytat:

właśnie dziś takie oglądałam na allegro i co o nim sądzisz -jak wygląda na żywo ?

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości